Ko će biti novi trener KK Crvena zvezda? ANKETA

Košarkaški klub Crvena zvezda u utorak 22. oktobra ostao je bez glavnog trenera i sada se postavlja pitanje ko će zameniti Milana Tomića na tom mestu.

PTIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

* Čović: Pitaću Pešića da vodi Zvezdu, prijateljski razlaz s Tomićem

* "Ko nas dočeka banditski kao u Podgorici, vratićemo mu pet puta gore"

* Zvezda bez trenera, Tomić podneo ostavku!

Tomić i Zvezda odlučili su da sporazumno raskinu saradnju, a samo dva sata kasnije predsednik Nebojša Čović održao je konferenciju za medije.

Čović nije želeo da kaže kandidate, ali je jasno rekao da Zvezda voli da daje šansu mladim trenerima.

Ime koje se najviše spominje je – Vladimir Jovanović. Trener FMP sjajno vodi ekipu iz Železnika, koja na startu sezone ne zna za poraz.

Prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana takođe je istakao da je učinjena nepravda prema Dušanu Alimpijeviću, koji je pre dve godine ostvario 11 pobeda u Evroligi sa Zvezdom, ali nije uspeo da obezbedi novo igranje u elitnom košarkaškom takmičenju.

Na pitanje o treneru strancu, Čović je rekao da se oni ne snalaze najbolje u našoj košarci, pa je tako možda i odbacio neko strano ime. Takođe, dodao je da klub nema 500 ili 600 hiljada evra, na godišnjem nivou, da plati trenera.

Ekipu će protiv Barselona najverovatnije voditi pomoćni trener Andrija Gavrilović, kojem se takođe daje šansa da bude promovisan u glavnog trenera.

Mi smo vam u anketi ponudili nekoliko imena koji bi mogli da odgovaraju profilu koji Zvezda traži. Ako smo nekoga zaboravili napišite nam u komentaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.