Perperoglu: Nisam znao da li ću uopšte moći da igram

Košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu uoči utakmice sa Fenerbahčeom pričao je o povredi koja mu je umalo okončala karijeru 2011. godine.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Crvena zvezda će pokušati da ostvari prvi trijumf u elitnom takmičenju u meču drugog kola, pošto je prethodno poražena od Panatinaikosa u Atini sa 87:82.

Perperoglu, koji je prošle sezone igrao zaista veoma dobro, prisetio se momenata koji su bili veoma teški za njega.

"Sedeo sam u avionu i nisam ustajao tokom celog leta. Kada smo sleteli, osetio sam bol u levoj nozi. Čim sam ustao, pao sam koliko me je zabolelo", izjavio je Perperoglu.

Narednog dana otišao je u kamp reprezentacije Grčke.

"Imali smo narednog dana medicinske testove u reprezentaciji i rekao sam doktoru da proveri moj list. Uradili smo magnetnu rezonancu koja nije ništa pokazala, ali je doktor rekao da proverimo vene, za svaki slučaj. Uradili smo to i doktor je rekao, 'ne pomeraj se, vena ti je začepljena, stanje je ozbiljno. Dali su mu određene lekove i morao sam da ostanem u bolnici nekoliko dana. Zbog toga nisam mogao da igram".

"Postojala je opasnost da me ne tarenu neko ne udari, jer bi tako moglo da dođe do unutrašnjeg krvarenja. Iskreno, nisam znao da li ću ikada više moći da igram. Čuo sam priče drugih igrača koji su prošli kroz slične stvari i kojima je zbog toga karijera bila ugrožena", izjavio je Perperoglu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu