Obradović : Zvezda ima kvalitet, moramo odigrati maksimalno dobro

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova u "Štark areni" dočekuju košarkaše Fenerbahčea u susretu drugog kola Evrolige.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Burak Akbulut/Anadolu Agency via Getty Images
Photo by Burak Akbulut/Anadolu Agency via Getty Images

Evroliga ponovo u Areni! Zvezda večeras (19.00) u 2. kolu elitnog takmičenja čeka Fenerbahče Željka Obradovića, a crveno-beli su ubeđeni da mogu do trijumfa. Kvota na keca je 2,70, dok pobeda Fenera plaća 1,55. Pogledajte OVDE sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Fenerbahče.

Izabranici trenera Milana Tomića svesni su šta ih očekuje ali veruju da uz veliku podršku sa tribina mogu da stignu do trijumfa.

U svakom slučaju, očekuje nas veliki spektakl, a trener turske ekipe, naš trofejni stručnjak Željko Obradović kaže da očekuje izuzetnu atmosferu.

"Igraćemo pred sjajnom atmosferom u Beogradu protiv tima koji je napravio mnogo promena u odnosu na prošlu sezonu. Imaju veliki kvalitet, bez sumnje. Boriće se za prolazak u TOP8, što znači da moramo da odigramo dobru utakmicu i budemo spremni za to", rekao je Obradović za sajt Evrolige.

Crvena zvezda je u meču prvog kola poražena u Atini od Panatinaikosa sa 87:82, dok je Fenerbahče izgubio u Madridu od Reala sa 81:77.

I jedan i drugi tim će pokušati da zabeleže prvu pobedu, a košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac kaže da navijači mogu mnogo da pomognu.

"Očekujemo dobru utakmicu protiv velikog protivnika. Fenerbače ima iste ambicije kao i prethodnih sezona i jak je na svakoj poziciji. Imaju sjajne individuelce koji su sjajno uklopljeni u tim, a dobro je poznato ko im je trener. Imaćemo dodatnu energiju koju ćemo dobiti od navijača i nadam se da ćemo to iskoristiti na pravi način", zaključio je Davidovac.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu