Pejdž: Partizan izgleda jako dobro, pobede uzbuđuju...

Košarkaš Partizana Markus Pejdž rekao je da je zadovoljan kako izgleda tim crno-belih i da u predstojeću sezonu ulazi sa visokim ambicijama.

SNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Mislim da tim izgleda jako dobro. Imamo dobru grupu momaka, koja ispunjava zadatke koje nam trener svaki dan zadaje. Imamo tim koji može da bude veoma dobar. U odbrani smo odlični, na tome smo radili celu predsezonu. Imamo nekoliko novih igrača, veoma smo uzbuđeni zbog velikih pobeda protiv Fenerbahčea, Makabija..", rekao je Pejdž Tanjugu na promociji novog dresa Partizana.

Izabranici Andree Trinkijerija tokom pripremnog perioda pokazali su da su dobroj fizičkoj formi, uz forsiranje brze košarke sa jakim duelima i uz dosta skokova, a Pejdž upitan da li je to stil košarke koji će ove sezone biti prepoznatljiv za Partizan.

"Trener je od nas tražio da budmo jaki fizički i da igramo čvrstu odbranu. Imamo igrače koji mogu da igraju na više pozicija, možemo da igramo presing i čvrsto u odbrani. To je način na koji želi da igramo i sada imao roster koji to može da uradi", rekao je šuter crno-belih.

Pejdž, koji igra drugu sezonu u crno-belom dresu, istakao je da je sada sve lakse u odnosu na debitansku godinu i da bolje razume šta je vizija trenera Trinkijerija.

Nekadašnji student univerziteta Severna Karolina je dodao i da mu se sviđa nova ganitura dresova, koju je Partizan juče zvanično predstavio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.