Vujošević žali za minutažom

Partizan je pobedio Helios 84:76, a trener 'crno-belih' Duško Vujošević bio je nezadovoljan što nije mogao da dovoljno iskalkuliše sa minutažom.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli

"Posle povrede Marića teret je pao na Vraneša. To se vidilo u razlici u kvalitetu njegove igre u dva poluvremena. Istina je da ćemo dobiti još jednog raspoloženog igrača što je dobro, ali nam to krati rotaciju. Ove godine Helios ima tri šutera, Delića, Lorbeka i Snoua koje mi nismo najbolje sačuvali. Bili su rasterećni dok mi svaki treći dan moramo da damo najviše od sebe".

Vujošević je potvrdio da će Stevan Milošević zameniti povređenog Aleksa Marića dok se Australijanac potpuno ne oporavi od povrede zadobijene u duelu sa Lijetuvos Ritasom u Evroligi 6. januara.

"Oporavak Marića ide svojim tokom. Neće biti onako kako sam ja rekao, nego će trebati skoro pune četiri nedelje pre nego što se vrati na parket. Milošević već duže vreme trenira sa Partizanom i biće priključen timu. Dok bi neki drugi igrač stigao da nauči akcije, Marić bi se već oporavio".

Trener Heliosa Rado Trifunović ukratko je objasnio problem koji je njegov tim imao u 'Pioniru'.

"Odigrali smo dobro dva puta po sedam minuta, ali za nešto više protiv Partizana potrebno je 40 minuta sa 100 odsto mogućnosti. Glavni problem bilo je zatvaranje reketa i njihov skok u napadu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.