"Nagetsi su gubitnici prelaznog roka" VIDEO

Kendrik Perkins, analitičar ESPN-a i nekadašnji NBA košarkaš, svrstao je Denver Nagetse u gubitnike prelaznog roka.

PTIzvor: B92
Podeli
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

* Tanak posao Denvera

Perkins i iskusna novinarka Džeki Mekmulan, zajedno sa voditeljkom Rejčel Nikols, razgovarali su o pobednicima i gubitnicima ovogodišnjeg "free agency-ija".

Prelazni rok i dalje traje, ali većina ekipa je kompletiralo tim, a među njima su i Denver Nagetsi koji, po Perkinsu, spadaju u ovu drugu kategoriju.

"Želeo bih da dodam jednu stvar. Denver Nagetsi su trenutno gubitnici ovog prelaznog roka. Izgubili su Džeremija Grenta, a mislim da je trebalo da urade sve kako bi ga zadržali, pogotovo zbog odbrane, širokih ramena, atleticizma... U zapadnoj konferenciji vam je potreban takav igrač zbog Lebrona Džejmsa, Kavaja Lenarda i ostalih krilnih košarkaša. Dozvolili su da ga puste i dosta su izgubili time", rekao je Kendrik Perkins.

Pored Grenta, Denver je u prelaznom roku izgubio i Torija Krejga i Mejsona Plamlija.

Sa druge strane doveli su Fakunda Kampaca, Ar Džej Hemptona (draft), Džamajkla Grina, Ajzeu Hartenštajna i Zeka Nađija (draft).

Oni su izdvojili Los Anđeles Lejkerse, Portland Trejl Blejzerse i još pojedine timove kao pobednik, dok su izraziti gubitnici Hjuston Roketsi i LA Klipersi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 49 sledeca idi na stranu