Korona bukti u SAD, a Lebron hoće paradu

Najkorisniji igrač finalnog dela NBA lige, Lebron Džejms želi da na uobičajen način proslavi osvajanje titule u bejzbolu.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Douglas P. DeFelice/Getty Images
Photo by Douglas P. DeFelice/Getty Images

* 17

Lebronovi Los Anđeles Lejkersi su ove sezone osvojili šampionski prsten, ali im uobičajena parada gradom nije dozvoljena zbog situacije sa koronavirusom.

Nedugo zatim titulu su u "Grad anđela" doneli i Los Anđeles Dodžersi, bejzbol ekipa koja je postala šampion posle 32 godine pauze.

Da je situacija uobičajena El-Ej bi imao dve šampionske parade koje bi okupile više od milion ljudi, ali godina u kojoj smo trenutno je sve samo ne uobičajena.

To što Sjedinjene Američke Države beleže rekordne slučajeve zaraze koronavirusom nije smetalo Lebronu da javno zatraži da Dodžersi dobiju paradu.

"Čoveče, možemo li molim vas da imamo paradu! Znam, znam da ne možemo, ali je**te, baš želim da slavim sa navijačima Lejkersa i Dodžersa! Los Anđeles je grad šampiona!", napisao je Džejms na Tviteru.

* Još jedna titula u LA – Dodžersi šampioni posle 32 godine

Organizovati paradu bezbedno, bez rizika u situaciji u kojoj je trenutno LA, trenutno je nemoguće.

"Parada, parada, parada! Bezbedno, sa maskama", dodao je "kralj".

Podsetimo, vlasnica "jezeraša" Džini Bas je svojim košarkašima obećala da će titulu, 17. u istoriji franšize, proslaviti sa navijačima.

Ali, sigurno ne sada, kada u SAD trenutno ima skoro tri miliona aktivnih slučajeva zaraze kovidom-19.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 49 sledeca idi na stranu