"Džordan je sve lagao, drago mi je što nije moj GOAT"

Kendrik Perkins, nekadašnji košarkaš, kaže da je dokumentarac "Poslednji ples" pun laži i da mu je drago da je njegov najbolji igrač svih vremena Lebron Džejms.

PTIzvor: B92
Podeli
(Photo by Jim Rogash/Getty Images)
(Photo by Jim Rogash/Getty Images)

Iako je Džordan u dokumtarcu više puta opovrgnuo da je bio protiv toga da Ajzea Tomas igra u Drim timu na Olimpijskim igrama, pojavio se transkript u kojem Majkl kaže kako neće igrati ako je u timu Tomas.

"Imali su problem sa Ajzeom Tomasom zbog njegove takmičarske naravi. "Poslednji ples" je najbolji dokumentarac koji sam pogledao, ali... bio je pun laži. Drago mi je što Majkl Džordan nije moj GOAT (najveći košarkaš svih vremena). Lebron Džejms je po meni najveći svih vremena. Lagao je i svima je naštetio zarad svog interesa. Na kraju dana, "Poslednji ples" je napravljen kako bi Džordan izgledao kao heroj, a svi ostali kao zlikovci", rekao je Perkins i dodao:

"Skoti Pipen je iznerviran, Horas Grent, Ajzea Tomas... Pokojni Džeri Kraus nije bio tako loš čovek, pričao sa mnogima i to su mi potvrdili. Na kraju dana srećan sam što je Lebron Džejms moj GOAT".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 44 sledeca idi na stranu