Aleksandar Šoštar za B92: “Želimo da sačuvamo tim”

Vaterpolisti Partizana u subotu su osvojili sedmu titulu šampiona Evrope u istoriji kluba. Tim povodom gost B92 bio je predsednik crno-belih i legenda našeg vaterpola Aleksandar Šoštar. Član vaterpolo “Kuće slavnih” istakao je šta misli o uspehu koji su crno-beli postigli, kako bi ekipa mogla da ostane na okupu i kako bi od toga profitirala reprezentacija pred Olimpijske igre 2012. godine u Londonu...

Pošaljite komentar
  1. Cini mi se da ovaj ogroman uspeh nece biti prepoznat samo iz razloga sto je rec o ekipi iz SD PARTIZAN. Dominacija SD polako prelazi mnogima u hronicnu opseiju ka unistenju istog tako da verujem da cemo dobiti jedan zid sutnje. Inace zbog izuzetnosti ove godine predlazem da SD PARTIZAN napravi zajednicki skup svih sampiona na jednom mestu gde bi ih navijaci svojim prisustvom i gromoglasnim aplauzom nagradili za sve radosti pruzene ove godine. PARTIZAN SAMPION!!!
    (Pedja, 6. jun 2011 21:51)
    Na proslavu kao i do sada obavezno da dođu tadić, Dačić, Vukadinović(BIA) i ostali "ljubitelji" sporta.
    ((s)udba, 5. jul 2011 15:46)

    # Link komentara

  2. Lepo a svakako veliko za jednu malu zemlju da ima sampiona evrope u bilo kom sportu,ali ako je kako navodi gos. Sostar jedan mali grad kao sto je Becej imao prvaka evrope,onda je ta ista drzava od koje gos.Sostar trazi pare,trebala da podrzi i Becej!Zar grdjani u drugim gradovima ne trebaju da imaju prvake evrope?Zbog cega gos.Sapic,pa i druga gospoda koja su igrala u Beceju nisu zadrzana,pa i podrzana od drzave?Sta je sa zenskim rukometnim klubom Radnicki,pa i oni su bili prvaci evrope,kako je drzava dozvolila da propadnu,a takvih klubova po provinciji ima koliko hocete!!!Kao sto je gos. Sapic otisao,tako ce na zalost otici gos. Prlainovic i drugi,a gos. Sostar je tu da stvara nove igrace!!!
    (sinisa, 3. jul 2011 22:54)

    # Link komentara

  3. lepo je pricati o uspehu i zasluzili su sve CESTITKE - IGRACI. Neka gospoda Sostar i Milanovic malo pricaju o ponasanju trenera, o maltretiranju dece itd. Neka budu veliki u svemu.
    (mat, 28. jun 2011 18:40)

    # Link komentara

  4. Odose Pjetlovic i Prlainovic , toliko o tome ... kakva je ovo drzava, pa barem je jeftino platiti vaterpoliste da ostanu ... oj zemljo Srbijo medj sljivama ...
    (Dendza, 27. jun 2011 23:01)

    # Link komentara

  5. Beavo!!!
    Hoce li, sada, podrzati uspeh u ovoj nasoj Srbiji; neko?
    (Igor Krstovic, 22. jun 2011 05:37)

    # Link komentara

  6. @Mare

    A priznaj da te boli.
    Vaterpolo je olimpijski sport i govoriti kako je beznačajan nema smisla. Olimpijske igre prate sve zemlje ovog sveta i sigurno je da i Španci, Italijani, Amerikanci i ostali prate svoje nacionalne vaterpolo selekcije i raduju se njihovim uspesima. Naši vaterpolisti su najbolji na svetu i da su npr Nemci, ili Amerikanci toliko dobri radili bi sve na popularizaciji ovog sporta. Ali sada će neki zajedljivi ljudi poput tebe da pljuju po našem najtrofejnijem sportu, samo zato što je Partizan dominantan.
    Šoštaru, Milanoviću i ostalima želim da čestitam na neverovatnom uspehu. Oni su dokaz da stručnost, znanje, vredan i pošten rad mogu doneti vrhunski rezultat i u odsustvu finansija. To je ono što naš FK nikada neće imati.
    Država mora da pomogne Partizanu da nastavi da dominira Evropom, jer je u pitanju uspešan projekat, a to će pozitivno odraziti i na našu reprezentaciju.
    (Đorđe, 7. jun 2011 11:12)

    # Link komentara

  7. Svi bi samo da uzimaju budzetska sredstva. Moze, ali da oni koji ih dobijaju imaju plate kao ostali koji ih dobijaju iz budzeta. Neka zaposleni u nekom klubu imaju plate kao zaposleni u nekoj osnovnoj skoli, pa da se razmisli o tome. Medjutim i to je besmisleno.
    Neka javna, drzavna preduzeca pomazu reprezentacije, a klubovi neka se bore za sponzore koji ce u reklamiranju da prepoznaju svoj interes. Problem je sto je vaterpolo veoma nezanimljiv sport koji prati mizerno mali broj gledalaca. Vaterpolo ima tako beznacajnu vidljivost u medijima van ove zemlje, da bilo kakav uspeh vaterpolista nista ne znaci Srbiji na marketinskom planu i ne vidim zasto bi se drzavne pare bacale za ovaj vid reklamiranja bez efekta.
    (Mare, 7. jun 2011 08:56)

    # Link komentara

  8. Cini mi se da ovaj ogroman uspeh nece biti prepoznat samo iz razloga sto je rec o ekipi iz SD PARTIZAN. Dominacija SD polako prelazi mnogima u hronicnu opseiju ka unistenju istog tako da verujem da cemo dobiti jedan zid sutnje. Inace zbog izuzetnosti ove godine predlazem da SD PARTIZAN napravi zajednicki skup svih sampiona na jednom mestu gde bi ih navijaci svojim prisustvom i gromoglasnim aplauzom nagradili za sve radosti pruzene ove godine. PARTIZAN SAMPION!!!
    (Pedja, 6. jun 2011 21:51)

    # Link komentara