Ivanović za B92: "Neka 2011. bude približno ovakva"

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović našao se u idealnom timu Premijerlige u izboru Asocijacije profesionalnih fudbalera, u ponedeljak si i u izboru portala goal.com uvršten je u idealnih 11. Ivanović za B92 govori o Čelsiju, reprezentaciji, novom ugovoru, godini za nama i planovima za sledeću.

Pošaljite komentar
  1. Je li Bane, a da li u sred priprema Čelsija za novu sezonu možeš da dođeš da mi budeš kum?
    (Aleksandar, 22. decembar 2010 18:42)

    # Link komentara

  2. Niko kao Bane :)
    Mediji vrshe pritisak na Baneta i Krasica da vide da li se oni osecjaju kao zvezde fudbala.Kod njih se osecja nervoza pod tim pritiskom, jel danas niko nije nezamenjljiv. Danas su jedine zvezde fudbala bilioneri Vlasnici klubova a fudbaleri su potroshna roba, nekad vrhunskog kvaliteta ali lako kvarljiva, nekad zavidnog kvaliteta i dugorochna, ali uvek potroshna.
    (Asterix, 22. decembar 2010 15:14)

    # Link komentara

  3. Bravo Bane!!! Kakva neverovatna karijera igraca, koji nije igrao ni za jedan od 3 najveca kluba u Srbiji. Od srca ti zelim da do kraja karijere osvojis Ligu Sampiona i odigras bar polufinale na nekom velikom takmicenju u srpskom dresu
    (Serbia2010, 22. decembar 2010 04:25)

    # Link komentara

  4. Ovaj čovek je za poštovanje. Sa Marsa se vidi da je kulturan, da ima kućno vaspitanje. Sećam se njegovih par intervjua dok je grejao klupu u Čelziju, godinu i nešto dana nije uopšte ni igrao i tada je bio smiren, odmeren i kulturica, nije lupetao svašta. Bio je uporan, dočekao svoju šansu i postao standardan. Pa i Vidić isto. Toliko su mu se ljudi smejali i ismevali ga što nije znao reč engleskog, što je Ferguson video to kao najveći problem...a, eto, sad je kapiten MU-a, svi se kunu u njega. Našem narodu treba strpljenja, očito je da oni koji rade, koji su uporni, koji se ne obaziru na hejtere da uspeju...da ne pričam o Krasiću i kada je bila vest da će u Juventus. Svi su se smejali, a čovek je sada jedan od najboljih na "čizmi".
    Toliko, našim sportistima sve najbolje, a ti glupi narode nikako da naučiš da ceniš svoje zemljake.
    (Marsovac, 22. decembar 2010 01:19)

    # Link komentara

  5. Za mene je Branislav Ivanovic nas najbolji fudbaler.Odlicno igra i za Celzi i za reprezentaciju,ne bira uloge,igra sta mu se kaze,a kao osoba odaje utisak dobrog i postenog coveka.
    (postman, 21. decembar 2010 21:00)

    Sve sto si rekao je istina jedna velika.....
    (veruj mi, 21. decembar 2010 23:33)

    # Link komentara

  6. Za mene je Branislav Ivanovic nas najbolji fudbaler.Odlicno igra i za Celzi i za reprezentaciju,ne bira uloge,igra sta mu se kaze,a kao osoba odaje utisak dobrog i postenog coveka.
    (postman, 21. decembar 2010 21:00)

    # Link komentara

  7. Za mene je Branislav Ivanovic nas najbolji fudbaler.Odlicno igra i za Celzi i za reprezentaciju,ne bira uloge,igra sta mu se kaze,a kao osoba odaje utisak dobrog i postenog coveka.
    (postman, 21. decembar 2010 19:12)

    # Link komentara

  8. Svaka cast, Bane!!! Samo napred!!! Srbija je uz tebe kao i uz svakog drugog vrhunskog sportistu iz ove zemlje, a ima ih mnogo. Veliki Pozdrav!!!
    (El Pistolero, 21. decembar 2010 18:55)

    # Link komentara