Mari: "Volim da igram na tvrdoj podlozi"

Tačno pre godinu dana, Endi Mari je počeo svoje probijanje u vrh svetskog tenisa odličnim nastupima na US Openu, kada je u polufinalu savladao svetskog broja jedan Rafaela Nadala, da bi potom u finalu bio poražen od Rodžera Federera. Tada nije bilo sigurno da li će mladi Škot moći da nastavi ubitačni tempo igara, ali je Mari ove godine otklonio svaku sumnju, stigao do drugog mesta i najavio pohod na tron.

“Osećam se kao da sam mnogo napredovao u poslednjih godinu dana. Od tada sam osvojio osam turnira”, kaže Mari samouvereno, iako je tačniji podatak da je trijumfovao na sedam. “Svakako da imam više iskustva sa igranjem u finalima i sa kontrolisanjem sopstvenih emocija.”

Pošaljite komentar
  1. Mislim da voli sebe vise nego Federer.. muka mi je da ga gledam i slusam
    (fan, 21. novembar 2009 11:36)

    # Link komentara

  2. otiso si sarmu probo nisi
    (odlazi, 9. septembar 2009 01:55)

    # Link komentara

  3. Samo napred, Endi!!
    (Devil, 4. septembar 2009 00:16)

    # Link komentara

  4. Mari : " Volim da uzvikujem common kada protivnik napravi duplu servis-gresku ".
    (Papillon, 31. avgust 2009 13:59)

    # Link komentara

  5. Jeste, jeste ... 8 je osvojio. Zaboravili ste onaj egzibicioni turnir na početku godine (pre ili posle Dohe) kad je dobio Nadala i Federera.
    Treba razmisliti malo kad ispravljate čoveka (pogrešno).
    (pejaNS, 31. avgust 2009 11:52)

    # Link komentara

  6. Jao smorio si vise,nema slema za tebe uskoro ,a i sa takvim defanzivnim tenisom nadam se i nikada.Cela Britanija je ulagala u tebe milione i milione i ja im se iskreno nadam i zelim da im se nikada ne isplate!!!! Ajmo Nole pokazi da mozes da uradis ono sto svi ocekujemo......bice tesko ,mozda i nikad teze ali mi verujemo...!
    (nonyzmaj, 30. avgust 2009 18:55)

    # Link komentara