Jokanović za B92: "Moramo da gledamo napred"

Treća sezona na klupi Partizana za Slavišu Jokanovića počela je burno. Šampion Srbije eliminisan je iz kvalifikacija za Ligu šampiona od kiparskog Apoela, a Jokanović i njegova ekipa našli su se na udaru medija. Mladi stručnjak je u protekle dve godine zabeležio istorijski uspeh za Partizan time što je doneo dve duple krune u Humsku. Ove sezone ciljevi su isti – što više trofeja.

Nina Kolundžija
Pošaljite komentar
  1. od ovoga i nije za ocekivati neki bolji komentar od "moramo gledati napred"... samo upregnuti konji gledaju samo napred, a ko voli te plemenite zivotinje njima u cast preporucite komentar. dakle slava konjima!
    (ko-ometator, 2. septembar 2009 22:15)

    # Link komentara

  2. Idemo dalje,samo da Jokan objasni svom pulenu Radosavu Petrovicu na koji gol da napada :)
    Lotare vrati se !
    (streetspirit, 24. avgust 2009 22:33)

    # Link komentara

  3. Najveci problem Partizana je igra! Nije problem i da izgubimo od Apoela ili Ziline ali da pokazemo neku igru. Prvo, ta igra kroz sredinu koju Partizan igra od kad ja navijam za njega ne pije vodu vise. Jokanovic nije uspeo da razvije tu igru po bokovima da iskoristi brzog Ljajica ili koga vec, recimo Ilic se dobro pokazao po boku, i da zapreti malo protivnickom golmanu. Ta igra kroz sredinu moze da prodje u nasem prvenstvu jer je blago receno jadno, u poredjenju sa evropskim ligama koje su mnogo jace i time timovi moraju stvarno da se potrude da bi stigli do bodova. TAko da je u ovom trenutku najbolje za Partizan da dovede novog trenera, koji ce igru postaviti na svoje mesto i dati igracima prave zadatke koje ce oni moci da izvedu i da izvrsi modernizaciju odnosno reorganizaciju trenutne igre Partizana
    (Grobar, 23. avgust 2009 11:44)

    # Link komentara

  4. Ma Jokane samo ti: bla, bla, bla, Puno price malo rezultata. Dosta mi je vise: Banata, Javora i FK Sumadije ocemo EVROPSKI PARTIZAN!!!
    (groBAR_92, 22. avgust 2009 02:22)

    # Link komentara

  5. A gde se to Jokanovic dokazao kao trener?Mislite li da je uspeh biti prvak ovakve fudbalske lige u Srbiji?Gospodo,ovo je rang Engleske konferencije..i Dag&Red bi i ovoj ligi bili prvaci!Pobediti nekakav Fk iz Chachka ili Svrljiga..to je nivo potsmeha a ne merilo kvaliteta!Sa ovakvim trenerom i ovakvom ligom iduce godine Partizan ce izgubiti i od Fljamurtarija! Vreme je neke ljude prizvati pameti...
    (HamLet, 21. avgust 2009 21:25)

    # Link komentara

  6. Odlazi, da vise vidimo tu buducnost!!!
    Moramo i mi da gledamo naprijed- mi, navijaci!!!
    (Srdjan, 17. avgust 2009 15:25)

    # Link komentara

  7. ovo sa jokanom,postaje ozbiljno,a partizan sve vise lici na neozbiljan klub.Znate sta,mene nije briga sto je Jokan neciji ortak,neka se Batica Mirkovic,Petric,Tomic druze privatno sa njim,van kluba.Imao je sansu da pokaze kakav je strucnjak,nije ispunio cilj,i nema vise razgovora na tu temu.Ljudi moji,cak je i jedan MURINJO dobio otkaz,zbog neuspeha u ls,a to mu sledi i u interu,ako i ove godine ne uspe,dzaba mu svi osvojeni skudeti
    (vlada, 17. avgust 2009 02:03)

    # Link komentara

  8. Jokan velemajstor svog zanata.
    Svi smo uz tebe!!!
    (uza i sira rodbina uprave FK Partizan, 15. avgust 2009 22:14)

    # Link komentara

  9. Nije mi jasno kako jos uvek ima obraza da se javlja... Lako mu je tuci ove indijance u nasoj ligi kada Partizan ima duplo jaci tim... "Trener-početnik" je prosle godine osvojio nula bodova u Evroligi, a ove ispao od nekog Apoela-a... Najveca bruka u novijoj istoriji Partizana... Umesto da pokupi prnje i ode da se uči u neki manji klub on se još nešto buni... (Kao igraču svaka mu čast, ali ovo je sasvim drugi posao, za ozbiljne trenere, a ne "trenere-početnike")... Idi uči se negde drugde, nemoj da brukaš Partizan u Evropi... (Lako je pobeđivati Borac, Zvezdu ili Čukarički...)
    (vasa, 15. avgust 2009 22:01)

    # Link komentara

  10. Ne damo te, Jokane! JOKANE, JOKANE...
    Delije sever! :)))
    (Kaktus, 15. avgust 2009 19:05)

    # Link komentara

  11. Ko ovo pise kiomentare? Ovi iz kluba? Kum Petric, poltroni sto stite ovu neznalicu? Strasno... Sa ovim cemo da cepamo samo BSK Borcu, Zlatibor vodu i ostale pacere. Zato nas da cepaju cim odemo dalje od Bosne... Jokane, mars iz Partizana!!!
    (ISTINA, 15. avgust 2009 18:15)

    # Link komentara

  12. Bravo Jokane ... Prvestvo ce biti lagano !!! 'ajmo gani da vas vidimo u smislu ( NAVIJAM ZA PARTIZAN ALI DOKLE GOD JE JOKAN TU PLASIM SE DA CE ZVEZDA BITI BOLJA ) ........
    (Dzane, 15. avgust 2009 18:09)

    # Link komentara

  13. Sverom u boga napred u nove pobede,grobari podržite klub sada smo im najpotrebniji,davide igrači da im nismo okrenuli leđa.
    (milojko, 15. avgust 2009 10:59)

    # Link komentara

  14. Tako je Jokane!
    NAPRED PARTIZAN!
    (Timon, 14. avgust 2009 21:07)

    # Link komentara

  15. Dobro je Jokane... Idemo dalje...
    (Strucnjak, 14. avgust 2009 20:39)

    # Link komentara

  16. Mogu da ti .... JOKANE JOKANE!!!
    (DekiPaja, 14. avgust 2009 18:42)

    # Link komentara