Marko Marinović za B92: "Ako ostanemo zajedno, možemo mnogo"

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se na crnogorskom primorju gde obavljaju pripreme pred početak najvažnijeg dela sezone, finiša NLB lige i nacionalnog prvenstva.

Jedan od aduta crveno-belih u tim borbama za raspodelu trofeja je svakako Marko Marinović, iskusni bek koji je ovom mladom timu jedan od najiskusnijih igrača. Koliko njegovo prisustvo na terenu znači saigračima videlo se i kada je odsustvovao iz pojedinih važnih mečeva zbog povrede. Bivši reprezentativac SCG, igrač FMP-a i Djirone je sa ekipom u Crnoj Gori, a u intervjuu za B92 govori o ciljevima do kraja sezone, pritisku nestrpljivih navijača Zvezde, radu sa Pešićem, mogućem ostanku na Malom Kalemegdanu i mogućnostima mladog tima u budućnosti.

Igor Vujičin
Pošaljite komentar
  1. Vredi ponekad pročitati stare vesti. Odmah vidiš ko je ko. Pošto je ova vest bila 1. aprila, treba je posmatrati kao prvoaprilsku šalu. Niti će izgleda da ostanu zajedno, niti mogu mnogo. Zna se ko je najbolji, a ko uvek priča o sledećoj sezoni!
    (Caja Grobar, 16. jul 2009 14:17)

    # Link komentara

  2. Da, da, mozete, ali do finala.
    (Zoki, 31. maj 2009 18:09)

    # Link komentara

  3. I ovo je za vas previse.
    (glauko, 29. maj 2009 00:46)

    # Link komentara

  4. stavimo na stranu to sto sam grobar, nije ni bitno sada, ali samo hocu da kazem da ovaj marinovic svojim ponasanjem NE ZASLUZUJE dres zvezde!!! ni pod razno!! njegovo ponasanje u najmanju ruku je kao nekog ulicara, basketasa klasicnog...to je jako ruzno. naravno, ne mislim o tome zato sto je igrac zvezde, vec zato sto je jednostavno jako lose vaspitan. pogledajte npr ostale igrace czv...normalni momci...izuzev mozda keselja i on se ruzno ponasa...ali ostatak..borbeni, kulturni momci...a marinovic...tragedija...
    sto se tice kosarkaskih uspeha, jos je rano pricati ono "ako ostanemo"... videcemo sve...ima ekpipa potencijal, sa mozda jos 2 igraca i bez owensa(nije jednostavno po pesicevom "smeku" ) imate dobre sanse za solidnu ekipu...
    (kovach, 25. maj 2009 16:43)

    # Link komentara

  5. Necete ostati.
    (braja, 22. maj 2009 19:45)

    # Link komentara

  6. Privatizacija kosharkashkog kluba resava stvar. I tachka.
    (Strpljen-spashen., 19. april 2009 23:33)

    # Link komentara

  7. " ... a u nasoj i guma ligi ... zna se sta ih ceka :))
    (Zlatibor KKP, 4. april 2009 12:34)"

    Jesam lepo rekao? XD

    Pozdrav svim ljubiteljima sporta u Srbiji!
    (Zlatibor KKP, 17. april 2009 21:28)

    # Link komentara

  8. Bajke sam odavno prestao da čitam!NAPPRED PARTIZAN!!!
    (Kićanović, 17. april 2009 14:33)

    # Link komentara

  9. Kako Zlezda igra i ovoga puta ce sever da gori, samo ipak nije fora zbog arene.... ps. dobra vam bila koreografija na zadnjem derbiju, mora da ste to naucili od ovih iz karton city-a tako i oni pale kontejnere
    pozz i zelim vam sve Naj naj SLEDECE SEZONE!!!
    (cica Gorcilo, 14. april 2009 10:22)

    # Link komentara

  10. Potpuno se slazem sa komentaro koji je postavio UsualSuspect.Sa Tadijom u timu nema napretka u igri.Jednostavno gusi igru i nema tecne igre.
    (PEDJA, 11. april 2009 20:22)

    # Link komentara

  11. Sa Tadijom u timu nismo u stanju da vezemo dve pobede.Dobar je decko ali je stvarno precenjen
    (petar, 11. april 2009 20:19)

    # Link komentara

  12. Iskusno ste eskivirali evrokupove kako bi se pripremali za sledeću sezonu.
    Namazani ste,bre.
    (kalimero, 7. april 2009 08:59)

    # Link komentara

  13. Svašta bi mogao da napišem o ovim Grobarima...ali znam da tako nešto nije za ovakve internet rasprave. Marinović vrlo odmereno priča i za to ima pohvale. Ono što nisam siguran - može li Zvezdini igrači da se nose sa velikim pritiskom publike. Kada bi dobili "voljno" ove sezone čini mi se da bi lakše ušli u borbu za Jadransku ligu. Mnogo je bitno da ih niko ne pritiska za bilo šta - a to je teško pored 4 miliona navijača!

    No, Srpski brend će živeti i dalje! Tako da Grobari džabe se radujete! Uz dužno poštovanje igračima Partizana i Hemofarma koji su listom naši reprezentativci! Samo da letos osvojimo neku medalju...(Duletu želim uspešno leto u Crnoj gori sa željom da nikad ne uspe da nam uzme ni jednog reprezentativca - sram da ga bude što je pokušao da uzme Rakočevića!)
    (SrbIN, 7. april 2009 08:48)

    # Link komentara

  14. Auu, Marinovicu, pa mozda i moze Zvezda mnogo, al' ne i dok je u sastavu Tadija, toliko drvi onu loptu, pa Zvezda je imala 4 poraza pre nego sto se on u potpunosti on vratio na teren, a kad se vratio sta je bilo - pa uglavnom porazi!
    (UsualSuspect, 6. april 2009 18:51)

    # Link komentara

  15. pa...da, sledeće sezone... već vidjeno :)
    pozdrav ljubiteljima sporta
    (Pedja, 5. april 2009 23:18)

    # Link komentara

  16. Mogao bih da se slozim, da, ukoliko ganci zadrze ekipu, da bi imali sanse da postanu ozbiljan klub... vidi se da im fali uigranost, a na momente su pokazali da imaju "materijala" za pravljenje dobre ekipe.
    Voleo bih da Zvezda postize sjajne rezultate u Evropi, kao i moj Partizan, i Hemofarm, naravno da bih isto zeleo i za ostale domace ekipe (ne razumem ljude koji se raduju porazu nasih protiv stranaca,koja god da je ekipa u pitanju) ... a u nasoj i guma ligi ... zna se sta ih ceka :))
    (Zlatibor KKP, 4. april 2009 12:34)

    # Link komentara

  17. Da se u ovoj nedelji, nesto i o Zvezdi napise.... Za koga je i dobro je :-)
    (marko, 3. april 2009 16:05)

    # Link komentara

  18. jeli ovo prvotravanjska sala
    (rade pg, 3. april 2009 15:33)

    # Link komentara

  19. mozete ako imate pare na obuku kod partizana i hemofarma i to samo ako platite unapred
    (darko, 3. april 2009 14:11)

    # Link komentara

  20. Evo ga, ponovo ista prica.... Komentar Partizanovog navijaca....kad pre brate mili! Kompleksi, kompleksi, kompleksi.... I obrnuto. Pa zar je to bitno, bitno je da se sastanemo, pa cemo videti ko ce biti bolji. Ja se nadam da ce to biti Zvezda, ali nade su jedno a realnost drugo. Samo kada bi ostao Pesic i par igraca, koje nema potrebe da pominjem, jer svi iole normalni znaju na koje mislim, sledece sezone bi mogli da imamo opasnu ekipu, zreliju na prvom mestu. Pozz svim normalnim navijacima! Narocito pravim i iskrenim Delijama!
    (mikica, 3. april 2009 11:02)

    # Link komentara

  21. Sledeca sezona je nasa!
    (zar neko sumnja?, 2. april 2009 14:49)

    # Link komentara

  22. A koga vise interesuje sta vi pricate. Klub kiji nema koncepciju rada, nema podmalak,nema rezultate, nema nista izuzev sto je drzavni projekat.Svi vasi odgovori se odnose na to da ce biti bolje SLEDECE SEZONE, MA DAJTE VISE...HEMOFARM I FMP su postigli rezultate koje vi necete postici za 20 god.
    (aleksa, 2. april 2009 11:47)

    # Link komentara

  23. @grobar:
    "Necu ni da citam tekst samo cu reci..."
    Dovoljno si rekao... o sebi!
    (cincilinci, 1. april 2009 22:52)

    # Link komentara

  24. Necu ni da citam tekst samo cu reci da vi i od Hemofarma dozivljavate debakle a ocete da se merite sa Partizanom.

    Kako li se osecaju kosarkasi Zvezde kad znaju da iako budu sampioni Srbije ne mogu u evroligu najmanje sledece 3 godine. Naravno, svi znamo da cete vi biti sampioni Srbije kad na vrbi rodi grozdje ali samo dajem primer
    (grobar, 1. april 2009 17:07)

    # Link komentara