La Liga Primera, Real, Barselona i ostali...

Osvoji li titulu ekipa Barselone biće to prilično očekivano, bude li Real najbolji to sigurno neće biti nikakvo iznenađenje, pobeda Sevilje ili Valensije bila bi čudo, a o ostalim mogućnostima neumesno je i raspravljati.

‘Viđeni’ treći i četvrti, Sevilja i Valensija mogli bi da se bore za mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona sa ekipama Viljareala, Saragose i madridskog Atletika.

Levante, Atletik Bilbao, Almerija i Valjadolid trebalo bi da daju dva ‘putnika u niži rang’, a poslednjih godina pravilo je i da bar jedna ekipa od koje se to ne očekuje završi sezonu ‘ispod crte’.

U najkraćim crtama i krajnje površno, to je suština najave sezone u Španiji.

Miloš Šaranović
Pošaljite komentar
  1. Ja mislim da ce barsa i real,voditi glavnu rec ove sezone,viljareal ih prati ali dokle ce moci da idu u korak sa njima?
    (Zoran Barna, 26. novembar 2007 02:52)

    # Link komentara

  2. Ma BARSELONA je zakon!!!Vau,kakva afirmacija Espanjola prosto sam ostala bez reci.Ako im je Lola neko pojacanje ja onda stvarno ne znam sta ce oni u prvoj ligi.
    (Zvezdasica, 20. novembar 2007 22:05)

    # Link komentara

  3. Barselona se, vec duze vreme, trudi da stvori uigranu ekipu koja ce igrati dobro u kontinuitetu a ne da im se posreci jednom u 10 godina osvoje i evropsku i spansku titulu.Ako to ne budu uspeli ovog puta onda bi za neuspeh, definitivno morao da odgovara Rajhart.Nadam se da to nece biti slucaj.
    (Dusan, 15. oktobar 2007 18:02)

    # Link komentara

  4. Visca Barca!!!
    (Nena, 28. septembar 2007 21:43)

    # Link komentara

  5. real je najjaci.kakva barselona,kod njih samo Krkic vrijedi,i MESI NARAVNO.SNAJDERRU MAJSTORE NAJBOLJI SI IGRAC U PRIMERI.NAPRED REAL I PARTIZAN
    (sinisa, 24. septembar 2007 16:19)

    # Link komentara

  6. barcelona sigurno shampion a relu je dovoljno 4 mesto, a najprijatnije iznenadjenje bice almeria
    (filip-, 19. septembar 2007 01:38)

    # Link komentara

  7. Bas cudne ocjene o kandidatima za ispadanje! Kao da autor slijedi inerciju iz prethodne sezone? Nema govora o ispadanju Bilbaoa, niti Valjadolida. Almerija ce, vjerovatno, izgubiti dah, iako igra odlicno.

    Obratite paznju na La Korunju, Betis, Rekreativo, Hetafe i Rasing. Nemaju ozbiljniji potencijal, niti, osim Laudrupa, respektabilne trenere.
    (Montenegro, 17. septembar 2007 11:40)

    # Link komentara