1. Sraman naslov! Partizan je iz tri povoljne situacije postigao dva gola a njegov protivnik je iz sopstvene histerije od igre, gde se nisu birala sredstva , iz desetine stvorenih prilika postigao isto toliko. Pa ko je u stvari igrao antifudbal? Partizan je uprkos sudiji i pritiscima od prvog trenutka izrutinirao najskuplji tim regiona ali to niko naravmo ne sme da pomene
    (matori, 11. mart 2024 10:04)

    # Link komentara

  2. Antifudbal? Daš dva prelepa gola iz akcija a ne iz kiks situacija? Igraš 30 minuta bez 4 najbolja igrača Natha, Saldanje, Zahida, Severine i sa igračem manje, sudija ti isključi neopravdano igrača, oprosti crveni karton CZ, svira ti samo 10 faulova. Produži utakmicu 10 minuta. A sećamo se utakmice kada Keln pogodu 9 stativa i prečki protiv CZ koja nije mogla da izađe iz šesnaesterca i ostane nerešeno. Onda se pisalo i hrabra zvezda, junačka.... nije bio antifudbal.
    (View, 9. mart 2024 23:52)

    # Link komentara

  3. Bravo za Igora Duljaja i sve igrace, 2-2 u gostima protiv mocnog Bajerna je dobar rezultat i jos uvek prvo mesto, bravo cemo-beli bravo!
    (Guli, 9. mart 2024 23:18)

    # Link komentara

  4. meni je neverovatno da duljaj ne menja onog beka stojkovica posle 20 minuta,da li je moguce da ti to posmatras i ne reagujes,da li je moguce da tebe kao trenera ne iritira da je svaki napad bio sansa,partizan ima vezni red i napadace iz snova za nase uslove ali odbrana je nikad gora,urosevic i vujacic su za ove izmislili fudbal,obican slepac vidi kakve bekove partizan ima a niko ne reaguje,da ubacis nekog klinca pa bolje ce odigrati
    (nesa80, 9. mart 2024 21:42)

    # Link komentara

  5. Svakako, ovaj Partizan (od kada je Duljaj trener) je najgori Partizan koji sam ja gledao. Ovo danas što je bilo u derbiju od prvog minuta je bruka i sramota za Partizan. A nije do igrača...a bogami ni do uprave.
    (Pećko Pivo, 9. mart 2024 20:06)


    Taj najgori Partizan je posle mnogo godina prvi na tabeli? E sad ti razmisli...
    (ccc, 9. mart 2024 21:38)

    # Link komentara

  6. Zaista postaje simptomatično ovo što aktuelni trener Partizana radi: odmah dakle odmah nakon gola izvodi najbolje ali doslovce najbolje igrače i uvodi Baždara recimo! Najblaže reče no čudna, nelogična i apsurda odluka. Sad će razni "eksperti": ovaj bio povređen, onaj imao žuti,blabla.... Ljudi, ovo je njavažnija utakmica i ako pričamo o regularnom prvenstvu, onda verovatno i utakmica koja može uticati i na osvajanje titule,tako da te priče o povredi, kartonima padaju u vodu, osim ako trener ne čuva Natha za tekmu protiv Surdulice recimo pa ga zato izvodi u 60om minutu derbija! Trebalo bi javno malo popričati o tome kao i o tome kako i zašto tako naivan crveni karton i to od igrača koji je ušao?! Ja pratim fudbal od tamo nege kraja 70tih i ne pamtim da je Zvezda toliko u jednj utakmici stvorila šansi i da je jedan klub imao toliko sreče koliko Partizan večeras. Dakle nikava zasluga za ovaj zaista idealan rezultat (ako se pogleda posed i broj šuteva Zvezde, stative, prečke), ne ide treneru, već isključivo sreći, neviđenoj sreći i majstoriji i magijama golmana Jovanovića. Neverevotano koja količina sreće je pratila Partizan večeras. Odavno ja tvrdim da aktuelni trener Partizana nije dostojan da vodi jedan ovakav klub i potpisujem i kladio bih se u sve da bi neki drugi trener sa istim igračima i pri rezultatu od 2:1 sigurno zadržao ako ne i uvećao prednost, pošto Zvezda nije imala rešenja za brze igrače. To je sve nestalo odmah nakon gola jer su izašli najbolji akteri!
    (resistance, 9. mart 2024 21:13)

    # Link komentara

  7. Navijac Partizana.....sramota od prikazanog antifudbala,posed lopte 75/100 u korist zvezde,a ni braniti se nismo znali....hitno nesto menjati
    (niko i nista, 9. mart 2024 21:09)

    # Link komentara

  8. Apsolutno se ne slazem sa uvodom.Da li mozda razmisljate o tome na cijoj strani je ubedljivo visi kvalitet?Mislim individualni.Zamislite Partizan sa ovim igracima u zadnjoj liniji da izadju visoko.I ono cuveno "Marko Nikolic je trener" sto je zatvorio utakmicu, a Duljaj nije sto je bilo 2 2.Svoju igru moras da prilagodis igracima i kvalitetu koji imas.Partizan je napravio veceras cudo.
    (Miki, 9. mart 2024 21:04)

    # Link komentara

  9. je sve radio da izgubimo ubedljivo, ali zvezdini igrači malo fudbala znaju, a zbog svega ih je i bio maler
    (Duljaj, 9. mart 2024 20:49)

    # Link komentara

  10. Je li Duljaj javio igracima da se utakmica završila da se ljudi ne izležavaju više po terenu?
    (Freak on a Leash, 9. mart 2024 20:18)

    # Link komentara

  11. Kakve veze ima što je bio bunker. Pišu se bodovi. Grci sa bunkerom postadoše prvaci Evrope, a mi sa željom za lepotom, ne možemo prvi krug da predjemo, ako se igde plasiramo. Igraš onako kakvi su ti igrači.
    (Peca, 9. mart 2024 20:12)

    # Link komentara

  12. Zanimljivo da je Duljaj oko 60 minuta izveo najbolje igrače Partizana (Zahida, Natka i Saldanju). Ubrzo je izašao i Kalulu, danas jedan od najboljih. U igru je Duljaj uveo lagane i nezainteresovane Baždara, Severinu i ovog iz Šahtjora. A na klupi je ostao Nikolić koji je, i taktički i srčano, stvoren za ovakve utakmice. Ako Duljaj nije namerno sabotirao Partizan onda je on najgori trener u istoriji Partizana! Svakako, ovaj Partizan (od kada je Duljaj trener) je najgori Partizan koji sam ja gledao. Ovo danas što je bilo u derbiju od prvog minuta je bruka i sramota za Partizan. A nije do igrača...a bogami ni do uprave.
    (Pećko Pivo, 9. mart 2024 20:06)

    # Link komentara