1. A onda se pitamo kako u evropi naši klubovi imaju skor 1 pobeda i 22 poraza. Pitamo se kako mlađe kategorije sve manje izbacuju talente, kako nemamo brze igrače, nemamo bekove, nemamo kreativne vezane igrače...pa je pitanje šta imamo, koga to treneri u mlađim kategorijama izbacuju za prvi tim. A onda, gle ironije, svega toga nema jer ti treneri igraju na rezultat u pionirskom, kadetskom uzrastu, jer se jednostavno boje otkaza, time prehranjuju porodice. A da ne pričamo o netalentovanim tatinim i maminim sinovima koji moraju da igraju tamo gde se juri rezultat...potpuno sumanuta situacija, bez zdravog razuma. E to je ta fudbalska Srbija
    (Slavna, 14. novembar 2023 15:20)

    # Link komentara

  2. (smeh, 14. novembar 2023 14:26)

    Значи код нас иста ситуација као у немачкој, где је бајерн 11 година шампион.
    Слажем се донекле, али ТСЦ је разочарао начином на кој су схватили сигурну групу у европи. А они имају и мађарску иза себе.
    (Јој, 14. novembar 2023 15:03)

    # Link komentara

  3. sve se zna pre pocetka lige.
    (boban, 14. novembar 2023 14:37)

    # Link komentara

  4. @Јој

    Vidi se da navijaš za jednog od blizanaca. Tebi ne vredi ni crtati jer ni tada ne bi shvatio. Bahatost i nekorišćenje mozga vam je svima kao urođena mana. Znači po tebi ekipa koja je privatna i koja igra bunker protiv blizanaca koje jedino finansira država u našoj ligi ne treba da bude prvak jer eto igraju bunker i privatan su klub. Koliko je ovo glupa izjava na skali od 1 do 10? Ja bi rekao nekih -10 i može već sada da uđe među najgluplje izjave ove decenije. Ti ne uviđaš problem da u državnom takmičenju postoje klubovi koje finansira država i da niko drugi nije bio prvak osim one godine kada je mafija bila jača od države. Sasvim je i logično jer gde će država da dopusti da neko bude jači od države osim te godine što sam spomenuo mada tih godina država i nije nešto mnogo ulagala u blizance pa su drugi i imali šansu kakvu takvu. Danas su šanse mnogo veće da te udari meteorit nego da bilo ko osim blizanaca bude prvak bez obzira na ulaganja, igru. Meme stvarno čudi da je to legalno i normalno i da klubovi poput TSC-a, Čukaričkog, Vojvodine i ostalih odavno nisu zatražili da igraju posebnu ligu a blizanci posebnu.
    (smeh, 14. novembar 2023 14:26)

    # Link komentara

  5. (smeh, 14. novembar 2023 11:31)

    Најјаче нико други не сме да буде првак. Па ко би ти да буде првак? ТСЦ приватна екипа са нула појачања за европу, што играју бункер против звезде и партизана.
    А тренер у овој лиги се постаје због плате, ретко ко ради из љубави.
    (Јој, 14. novembar 2023 13:03)

    # Link komentara

  6. Kad se vidi ko su ti ljudi u nasem fudbalu koji smenjuju trenere posle par poraza,onda je sve jasno..klasicna seljacka posla i ostavljanje utiska kako je uprava azurna i kako oni kao ne sede skrstenih ruku,a sve likovi orah iz ruke da mu ne uzmes.
    (cirkus medrano, 14. novembar 2023 12:44)

    # Link komentara

  7. Ja bih tu izdvojio Radnicki Kragujevac kao svetli primer jer je novi trener bukvalno preporodio ekipu , od poslednje pozicije i vec vidjenog ispadanja u najavi do pozicije da se mozda bori i za Evropu, i to u relativno kratkom vremenu.
    (Stefan, 14. novembar 2023 12:33)

    # Link komentara

  8. Previse para za taj besmisao...
    (Dzi, 14. novembar 2023 12:08)

    # Link komentara

  9. Mislim da je u Hrvatskoj slična a ko ne i gora statistika
    (Knez Miškin, 14. novembar 2023 12:08)

    # Link komentara

  10. Evropski fudbal je oukao kad smo mi dobili garantovano mesto..
    (aca, 14. novembar 2023 11:48)

    # Link komentara

  11. Nisam za prebrze smene trenera, ali kada se pogleda ko je danas u Srbija ta "struka"...
    Mogao bi i dodatak na ovaj clanak, koliko je trenera vodilo skoro sve klubove, jer se posle svake smene treneri samo rotiraju.
    (Zivota, 14. novembar 2023 11:31)

    # Link komentara

  12. Mene samo interesuje ko želi uopšte da radi u nameštenoj ligi kakva je naša? Ako imaš bilo kakvog znanja otićeš preko osim ako nisi baš teški početnik jer u ligi blizanaca koje sponzoriše država niko drugi ne sme da bude prvak pa čemu onda i bilo kakav trud. Ako ne uspeš da uđeš u jednog od ta dva blizanca ugasio si ga i tvoja karijera je gotova pre nego što počne. Ne mogu da verujem da je uopšte dopušteno da država finansira 2 kluba u državnom prvenstvu.
    (smeh, 14. novembar 2023 11:31)

    # Link komentara

  13. U Superligi ništa nije super.
    (bane, 14. novembar 2023 11:14)

    # Link komentara