1. 1:2:25
    (Sima strahota, 19. decembar 2023 05:58)

    # Link komentara

  2. Pošto živimo u tom nekom globalizmu ne može da se usvoji zakon o zabrani prodaje igrača ispod 27 godine. E zato klubovima trebaju jaki sponzori da bi igrači što duže ostajali u klubovima. Jake akademije bez prodaje igrača je jedini spas. Sve drugo je mašta. Mi nemamo milione za kvalitetne igrače. Nema tu puno filozofije. Svi ovi rezultati naših klubova do sada su realno očekivani izuzev Partizana koji je "debelo" razočarao. Samo kad pogledamo koliki je Novi Sad i koliko ima firmi onda mi u tolikom gradu ne možemo da nađemo jake sponzore. Naravno i država u tom projektu treba da učestvuje. Svaka firma koja je sponzor nekom fudbalskom klubu maksimalno rasteretiti firmu sa porezima. Ali da bi se to sve izvelo mora i država da bude jaka. Sve je to jedan djavolski krug iz kog je jako teško izaći. O infrastrukturi neću da pišem, svi znamo kakva je situacija. Pozdrav
    (Nemanja, 14. avgust 2023 07:01)

    # Link komentara

  3. Imali smo i.mi jedne godine dva kluba u ligi prvaka.To je glupost.Jedan u lp , q u el , i 2 u kl je Optimum.
    (Igor.sulic, 14. avgust 2023 01:20)

    # Link komentara

  4. Što bi partizan sad skupljao bodove za koeficijent u evropi, kad ga šikaniraju u domaćem prvenstvu. Evo sad neka Cuka tsc I Voša skupljaju bodove da zvezda igra od prvog ili drugog kola kvalifikacija za ligu šampiona.
    (Sudija, 11. avgust 2023 22:5

    Zanimljiva ste vi sorta. Prvo ne igrate kosarkasku ligu Srbije. Sada razvlacite tu mantru kako ne zelite da sakupljate bodove za koeficijent.
    Najjace je ono "nek Cuka i TSC osvajaju bodove".
    Ljudi ce pokusati, igraju Evropu i zasluzili su. Drznuli se pa bili ispred vas na kraju? Sram ih bilo kako su se usudili. A vi jos uvijek zalite za nekakvom Jugoslavijom koje nema vec 40 godina. Jugoslaveni bili i ostali
    (Dex, 13. avgust 2023 21:57)

    # Link komentara

  5. Jedan covek vedri i oblaci. I onda dodje ciga i prica kako nije on unistio Partizan nego se sam unistio. Kao onomad kada je Dzaja da Vladanom unistavao Zvezdu. A Zvezda dominira pa cigi lepo. Udju u LS i prime na 6 utakmica 40 golova ali on uziva. Zivi u ekonomskom tigru i pusi smotane cigare.
    (NR, 12. avgust 2023 13:48)
    Ja ne znam sta vi vise pricate i da li ste normalni. Pa mi smo u toj LŠ oba puta bili u grupi sa ekipama koje su bile te ili prethodne sezone osvajaci ili finalisti LŠ, PSŽ, Liverpul, Bajern i Totenhem sa budzetima blizu milijardu evra i u top formi, pa te ekipe izmedju sebe jedne drugima sruce po 4, 5 i vise golova po utakmici, Bajern je te sezone kada je dao nama sest golova na Marakani u cetvrtfinalu LŠ dao Mesijevoj Barseloni osam golova na jednoj utakmici, PSŽ davao Barseloni cetiri gola, ona njemu sest... i onda vi dodjete i baljezgate ovde kako se Zvezda naprimala golova. Samo trebas da stavis prst na celo i zapitas se gde je zdrav razum. Do vasih uprava je, pogledaj KK Partizan, solidan evropski budzet, dobra pojacanja, doveden najtrofejniji trener u EL za 3 miliona evra na tri godine, sve je to obezbedio bas taj koji vas navodno unistava, tako bi bilo i u FK samo da ovi iz FK ne misle da ce mu bolje uci u zadnjicu ako ne rade kako treba, a ocigledno da misle. Jedino si za ekonomskog tigra u pravu.
    (Nenad, 13. avgust 2023 08:35)

    # Link komentara

  6. Jedan covek vedri i oblaci. I onda dodje ciga i prica kako nije on unistio Partizan nego se sam unistio. Kao onomad kada je Dzaja da Vladanom unistavao Zvezdu. A Zvezda dominira pa cigi lepo. Udju u LS i prime na 6 utakmica 40 golova ali on uziva. Zivi u ekonomskom tigru i pusi smotane cigare.
    (NR, 12. avgust 2023 13:48)

    # Link komentara

  7. I onda je čudno što Zvezda ima sto bodova. Pa bliži su Bajernu nego ovi klubovi njima.
    (jsx, 12. avgust 2023 13:31)

    # Link komentara

  8. A praviće se nacionalni stadion i praviti i prati pare. A deca u Beogradu nemaju mi jednu pristojnu lokaciju da treniraju gimnastiku. Bazični sport. Najpribližnija pristojnom na sajmu će biti žrtvovana kvadratima u Beogradu na vodi...
    (Dragan, 12. avgust 2023 13:17)

    # Link komentara

  9. Što bi partizan sad skupljao bodove za koeficijent u evropi, kad ga šikaniraju u domaćem prvenstvu. Evo sad neka Cuka tsc I Voša skupljaju bodove da zvezda igra od prvog ili drugog kola kvalifikacija za ligu šampiona.
    (Sudija, 11. avgust 2023 22:59)

    # Link komentara

  10. "Sezona kupanja" je termin kojeg je prvi put upotrebio Tomislav Tole Karadžić, sprdajuči se sa tadašnjom upravom FK CZ.

    Šta reči, osim:

    "Dabogda imao, pa nemao",
    (Karma, 11. avgust 2023 21:57)

    # Link komentara

  11. NoName

    Ja koliko znam oni igraju treće kolo kvalifikacija za ulazak u LŠ. Kad ispadneš iz četvrtog kola tj. play off-a onda ideš direktno u grupnu fazu nižeg ranga (u ovom slučaju LE). TSC će ispadanjem iz trećeg kola kvalifikacija za LŠ ići u play off za LE gde će igrati utakmicu za ulazak u grupnu fazu LE. Kao što Čuka igra play off za LE i ako ispadne direktno je u grupnoj fazi LK. Pozdrav
    (Petarlfc, 11. avgust 2023 18:15)

    # Link komentara

  12. "Vojvodina je već ispala, TSC i Partizan su na pragu eliminacije, a nismo stigli ni do pola avgusta."

    TSC nije na pragu eliminacije, ako ispadne od brage ide u kvalifikacije za ligu Evrope.
    ne umanjujte bruku partizana koristeci ime TDC-a
    (Ivan, 11. avgust 2023 16:37)

    # Link komentara

  13. Kao navijac Partizana molim drzavu da ugasi fudbalski klub Partizan, jer ne vidim drugi nacin da se otera ova uprava.

    Ni dinar da im niste dali, a i trazite novac za sva dugovanja dok se ne ugasi klub.
    (Robin Hud, 11. avgust 2023 16:31)

    # Link komentara

  14. Осим Партизана нико није разочарао. Од тог Апоела су пре 10-15 година у доба благостања за време Томислава Караџића испадали и Црвена звезда, па чак и тада моћни европски Партизан са све Дијаром, Мореиром Клеом и Љајићем. Та иста моћна генерација Партизана, која је шест пута заредом освајала титулу, поштено и доминантно, наравно, изгубила је оба своја меча са Брагом, као што је испадала и од АЕЛ-а, Шамрока, Туна, Генка и Лудогореца чак два пута.

    Изгледа да ове ранг листе УЕФА ништа не ваљају. Оне уопште не вреднује успехе великог Толетовог Партизана. Српски клубови тада нису били у првих 100 на ранг листи клубова УЕФА, а данас имамо два у првих 60. У време Толета Србија на ранг листи асоцијација није могла боље од 25. места, а сад се крећемо између 10. и 15. Стварно те ранг листе УЕФА ништа не ваљају.

    Ни ова три пролећа у Европи Звезде и Партизана, и три учешћа у Лиги шампиона Црвене звезде у последњих седам година није ништа у односу на оне сјајне четири победе Партизана у групној фази Лиге Европе за осам година благостања у време Томислава Караџића. Сећам се и оног сјајног учешћа Партизана у најјачој групи у историји Лиге шампиона са Шахтјором, Брагом и Арсеналом, где је моћни европски Партизан изгубио свих шест утакмица, али то само зато што није имао среће у тој "групи смрти". Па кад се сетим само оног сјајног двомеча између Партизана и јерменског Ширака где је храбри Партизан изборио пролаз на голове у гостима бранећи последњих 20 минута 0:0 на ЈНА.
    (Марко, 11. avgust 2023 16:02)

    # Link komentara

  15. @ Kad je Partizan jedini imao evropska proleca a vi ispadali u ovo doba, nesto se ne secam da ste se žalili ko uzima evropske bodove?Jel tako beše?
    (pedja, 11. avgust 2023 10:52)

    Peđa, koliko je Partizan puta u svojoj istoriji dočekao proleće u evropskim takmičenjima, znaš li?
    (Znatiželjni čitalac, 11. avgust 2023 15:53)

    # Link komentara

  16. Partizan se nije obrukao. To je sport. U sportu neko pobeđuje, a neko gubi. Stvar je jednostavna, azerbejdžanski klub je igrao mnogo bolje i to je to. Nema tu brukanja, borbe na život i smrt itd.
    (Deda Stanoje, 11. avgust 2023 15:26)

    # Link komentara

  17. Sanjao sam da Srbija ima sultana, koji se za sve pita i sve pare gura u svoj omiljeni klub. U Evropi njegov klub da osvaja najviše bodova od svih srpskih klubova, a druga dva kluba po pola da popune ono što je ranije osvajao Partizan, da bi njegovom omiljenom klubu bilo lakše. Gledao je da Partizan ne propadne skroz da se narod ne bi pobunio, već da njegovom omiljenom klubu bude džak za udaranje. Srećom je to bio samo san. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je slučajna.
    (sultanovo zlatno doba, 11. avgust 2023 12:42)

    Čoveče ti nisi sanjao, ti imaš noćne more zbog "sultanovog omiljenog kluba" !
    Kod psihijatra podhitno dok si još(tem) mlad..
    (Nismo mi krivi i ostale bajke.., 11. avgust 2023 15:11)

    # Link komentara

  18. Malo je bolesno sto se sve Zvezdine utakmice toliko ponizavaju i omalovazavaju pricom o namestanju. Samo bes, mrznja i zavist navijaca pojedinih klubova moze njene utakmice da gleda takvim ocima. Zvezda je odigrala do sada osam utakmica i svih osam dobila. Nije bilo domacih sudija na prvih cetri, a ipak se dobro igralo i pobedjivalo. Igra dobro i u domacoj ligi ali to nekome zestoko smeta. Dobar trener, dobra taktika i dobri fudbaleri koji znaju da trce i igraju je sam uspeh. Ne politika, ne predsednik, ne sudije, ne "sklanjalice" domacih timova. Zvezda trenutno igra najbolji, najbrzi i najofanzivniji fudbal od kada postoji. Zato ne budite zluradi, krenite zvezdinim stopama, nadjite dobrog trenera i naucite igrace da trce i igraju i bice nasa liga bolja i kvalitetnija kako bi imala ubuduce vise uspeha i u evropskim takmicenjima. O mrznje, кukanja i zavisti nema niceg goreg.
    (Perce, 11. avgust 2023 15:10)

    # Link komentara

  19. Vrlo je prosto. Ulaze se samo u jedan klub, u jedno sportsko drustvo, sta nije jasno?
    (Sah mat, 11. avgust 2023 14:04)

    Evo, meni nije jasno kako opstaje KKP kad se ulaže samo u KKCZ, a nije mi jasno ni zašto ste menjali toliko trenera, pa još vaših "legendi" (Duljaj, Petrić, Stanojević, Milošević), kad unapred znate da je da je tako, i zašto bi oni uopšte kaljali svoje ime kad i oni znaju za to? Kad već misliš da si toliko mudar pa si matirao, molio bih smisleni odgovor na ova pitanja.
    (Aca, 11. avgust 2023 15:05)

    # Link komentara

  20. Dragos@ Partizan Sabahu da uvali 3 komada ne moze u 5 utakmica. U Bg 1-1 ili 0-0
    (neko, 11. avgust 2023 14:53)

    # Link komentara

  21. Klubovi koji uopšte mogu su gradovi novi sad,Niš,krusevac,....a ne sela iz Vojvodine,kao i gradske opštine Čukarica ....znači za klubove u Evropi potrebna publika a ne sela....
    (Sladjan, 11. avgust 2023 14:25)

    # Link komentara

  22. Sanjao sam da Srbija ima sultana, koji se za sve pita i sve pare gura u svoj omiljeni klub. U Evropi njegov klub da osvaja najviše bodova od svih srpskih klubova, a druga dva kluba po pola da popune ono što je ranije osvajao Partizan, da bi njegovom omiljenom klubu bilo lakše. Gledao je da Partizan ne propadne skroz da se narod ne bi pobunio, već da njegovom omiljenom klubu bude džak za udaranje. Srećom je to bio samo san. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je slučajna.
    (Sultanovo zlatno doba, 11. avgust 2023 14:18)

    # Link komentara

  23. citas komentare i nemoz' se nacudis ... svasta pise ! Apoel jak, Braga jaka, Sabah iz bogatog Azerbejdzana, svi su u pogonu, nasa liga samo sto je pocela, sve zemlje bogatije, daleki put, sudija iz sused e zemlje ... da vam bata Pangrup kaze ... zvezdaz opsednutost jednog coveka zvezdom, hipnotisanost navijaca jednim covekom ...
    (Pangrup, 11. avgust 2023 14:15)

    # Link komentara

  24. Vrlo je prosto. Ulaze se samo u jedan klub, u jedno sportsko drustvo, sta nije jasno?
    (Sah mat, 11. avgust 2023 14:04)

    # Link komentara

  25. Ja sam Zvezdas ali mislim i nadam se da ce Partizan da pobedi drugu utakmicu 3:0 i prodje dalje!
    (Dragos, 11. avgust 2023 14:02)

    # Link komentara

  26. Od Septembra opet mi moramo vadit kestenje iz vatre.
    (red star, 11. avgust 2023 09:45)

    Vi cete doziveti 6 ubedljivih poraza
    (Dinarska divizija, 11. avgust 2023 14:01)

    # Link komentara

  27. Srpski fudbal je u komatoznom stanju jos od vremena SFRJ. Jedino sto ga odrzava u zivotu su godisnje finansijske injekcije koje dobija od drzave.
    (Dosadnjakovic, 11. avgust 2023 13:55)

    # Link komentara

  28. Bilo bi da su okolnosti normalne, da je liga regularna, itd. Pošto znamo da je sve samo ne to, što se videlo već od prvog kola i ove sezone, onda i takav bojkot postaje legitiman.
    (mile, 11. avgust 2023 13:23)

    To ste videli samo vi, grobari, koji ste ubedili sebe da ste najbolji u svemu i svuda. Sve ostalo su samo zavere.
    (Beca, 11. avgust 2023 13:48)

    # Link komentara

  29. @Srdjan Srdjane Srdjane pa ko to nama malo lagii? mM? Kakva sine evropska proleca? Hoces da ti umremo od smeha da nas nema?
    (Milunka Malina, 11. avgust 2023 13:28) molio bih te da ponovo procitas moj komentar!
    (Srdjan, 11. avgust 2023 13:42)

    # Link komentara

  30. Kada puknu "blizanci", čeda politike i tajkuna, koji imaju monopol na pare, zemlju, vodu i vazduh u srpskom sportu, onda se nadajte NORMALNOJ LIGI (u kojoj je moguce da svako savakoga pobedi, a da to ne bude visedmicna drama), trenerima koji igraju na pobedu, publici koja dolazi jer zna da su velike sanse da je mec "čist", normalnim poslovnim racunima, ponovnom navijanju za perezentacije (u svim sporotovima).. Do tada, gledajte Terzice, Vazure, Vucele, politicare koji postavljaju uprave klubova i odlucuju kome i koliko dati love, idite na fiksirane utakmice itd itd...Svi drugi timovi u fudbalskoj, a i u jos nekoliko srpskih liga samo su statisti koji daju privid nekog takmicenja. Nista i nema van Zvezde i Partizana u srpskom sportu. Bukvalno. Mi i nemamo vise (uz par izuzetaka) sport. NEMAMO. Mi imamo samo Zvezdu i Partizan. Ostali su tu reda radi.
    (nenad, 11. avgust 2023 13:39)

    # Link komentara

  31. Navijac sam Partizana od 1985 ali ovakvu bruku ne pamtim,ajde sto su izgubili 2-0 ali mogla je petarda da pukne a igra ne postoji,a ovim strucnjacima koji se u revansu uzdaju u ovog Severinu(osim brzine i par driblinga nema nista) reci cu da je matori Menig za klasu bolji igrac ali osim Stanojevica na pocetku niko drugi nije znao da ga iskoristi jer covek je LWF i koristan je samo u 4-3-3 a o Duljaju necu reci nista,utakmica je sve kazala.Ako budemo peti u nasoj KRS ligi bice to uspeh :(
    (R.I.P. Marko 666, 11. avgust 2023 13:38)

    # Link komentara

  32. @Srdjan Srdjane Srdjane pa ko to nama malo lagii? mM? Kakva sine evropska proleca? Hoces da ti umremo od smeha da nas nema?
    (Milunka Malina, 11. avgust 2023 13:28)

    # Link komentara

  33. Što se "izgubili da ne damo bodove" tiče - tužno je videti da neko sebe može da ubedi u takve gluposti. Čisto da se udovolji - ako bi slučajno bilo istina (što sa ovom igrom nije bilo potrebno) to bi bilo samo novo dno na koje neki sportski tim može da padne.
    (Aleksandar, 11. avgust 2023 11:45)

    Bilo bi da su okolnosti normalne, da je liga regularna, itd. Pošto znamo da je sve samo ne to, što se videlo već od prvog kola i ove sezone, onda i takav bojkot postaje legitiman.
    (mile, 11. avgust 2023 13:23)

    # Link komentara

  34. Da Bog da ti Terzić i njegova mafija odlučuju o sudbini, kad si već tu stranu svesrdno izabrao.
    Sta bi vi dali da imate svog Terzu da nezeli samo da otme vec zeli i da vrati i ulozi celog sebe u klub za koji navija
    (slavisa, 11. avgust 2023 13:22)

    # Link komentara

  35. Bez brige , sad ce Duljaj igrace da " stisne " i bice heppy end :)
    (kladzom do bola, 11. avgust 2023 13:22)

    # Link komentara

  36. Suština ovog članka je tačna i korektna, ali postoje određene paušalne ocene koje nisu tačne, istaći ću dve:

    1. "Igrali su protiv ispodprosečnih evropskih ekipa".
    UEFA club ranking:
    31. CZV
    38. Sporting Braga
    130. APOEL
    343. TSC
    429. Vojvodina
    Nazvati Sporting iz Brage, pa čak i APOEL, ispodprosečnom evropskom ekipom - i to u poređenju sa našim klubovima - je notorni nonsens.

    2. "Sabah nije postojao pre pet godina". Evroazijske ekipe su plod kaprica bogatih pojedinaca, slično smo se smejali Zvezdi kad je ispala od Šerifa, a kada je taj Šerif tukao i Real u Madridu, drugo se pričalo. Hajde da vidimo taj Sabah ove sezone. Slažem se da su bez tradicije i uspeha, ali je i Saudijska Fudbalska Liga bez tradicije, pa će sledeće sezone preteći po vrednosti i kvalitetu minimum francusku, a možda i nemačku ligu.

    "Pare, pare, pokreću svijet, politiku i nogomet."

    Ja mislim da rezultati odražavaju realno stanje naših klubova. Pozicija naše lige je plod uspeha Zvezde i Partizana proteklih godina. Sada se vidi da se treba ulagati podjednako u sve, a ne samo u njih dva. Lako je kritikovati TSC i Čuku kad sve pare idu iz privatnog džepa, a Partizanu i Zvezdi kaplje od Telekoma, Gazproma ili od koga sve ne. Koliko para, toliko muzike...
    (Granota, 11. avgust 2023 13:20)

    # Link komentara

  37. imamo tri kluba u grupama i biće tu pobeda i bodova..samo polako.
    (Spale, 11. avgust 2023 13:17)

    # Link komentara

  38. Cim neko odlicno radi pojave se grobari da pljuju preko portala tako je sa Terzom klub je bio u situaciji da se zakljuca stadion i sad su dosli neki da pljuju po Terzi i osporavaju njegov vrhunski rad samo od prodaje igraca C.Zvezda ima da se pravi plus a gde su jos placanja iz uefe za bodove i novac od reklama i navijaca i kad se pune stadion u evro takmicenju svaka cast Terzi Partizan moze samo da zali sto nemaju nekog Terzu cak i da je uzeo ili muljao sad je vratio desetsruko
    (slavisa, 11. avgust 2023 13:14)

    # Link komentara

  39. Cim je jugoslovensko cudo puklo odmah prica o propasti sistema. Da su dobili bila bi druga pesma tj. da su osteceni u prvenstvu. Sad moze da pocne pesma o sistematskom unistenju spolja i iznutra nekad omiljenog tima bivsih partizana danas velikih cetnika.
    (Katanac, 11. avgust 2023 13:09)

    # Link komentara

  40. Najjaci su mi novinari koji se prave ludi a nemaju petlju da problem nazovu pravim imenom.
    (Karaburac, 11. avgust 2023 13:08)

    # Link komentara

  41. Cinik@ ti si jedan bot koji je rodjen u ovom veku,lupetas na svakoj vesti,botujes glupo,pokusavas da budes smesan a nisi,rani te ovaj rezim i verovatno se potpisujes pored ovog nika sa jana,mara,joka....
    (kralj, 11. avgust 2023 13:05)

    # Link komentara

  42. Sve je to popravljivo za par godina. Pogotovo sa sportskom nacijom kakva je nasa. Ali tek kad svevisnji sjasi s' nas. Kad se klubovi privatizuju, kad menadzment i njima bude radio za dobrobit klubova, a ne za sebe ili po nalogu. Ali tu onda nece biti garancija za Stub Srpstva i njenog blizanca. Nece biti ni kontrolisanih navijaca, ni skandiranja Putinu, kojekakvih parola. Nece biti hleba i igara da se narod drzi pod hipnozom. Jbg, ako cemo zdrav sport, znamo sta nam je ciniti.
    (Brane Lala, 11. avgust 2023 13:04)

    # Link komentara

  43. Džajić >Vidić =raspad
    (g, 11. avgust 2023 13:04)

    # Link komentara

  44. Jos kada dogodine ukidaju u slucaju ispadanje kao idu dalje nizeg takmicenja bicemo U rangu San Marino!
    (Maki Kavasaki, 11. avgust 2023 09:44)

    Vala svaka čast svima koji su ovo uspeli da protumače.
    (Mikii, 11. avgust 2023 13:00)

    # Link komentara

  45. Kad je Partizan jedini imao evropska proleca a vi ispadali u ovo doba, nesto se ne secam da ste se žalili ko uzima evropske bodove?Jel tako beše?
    (pedja, 11. avgust 2023 10:52)

    A da li se sećeš kako ste vi likovali zbog toga?
    (Aca, 11. avgust 2023 12:59)

    # Link komentara

  46. Kad je Partizan jedini imao evropska proleca a vi ispadali u ovo doba, nesto se ne secam da ste se žalili ko uzima evropske bodove?Jel tako beše?
    (pedja, 11. avgust 2023 10:52) hajde ti meni sada isto tako u pluralu reci kada ste vi to imali Evropska proljeca a da Zvezda nije bila dio istih? Imali ste samo jedno polovinom dvijehiljaditih kada ste ispali od CSKA!
    (Srdjan, 11. avgust 2023 12:51)

    # Link komentara

  47. Dobro, imaćemo 3 tima u grupnim fazama evro takmičenja. Zvezda u LŠ a TSC i Čuka u LK. Malo li je? Realno tu im je i mesto i mogu da se nadmeću u tom rangu takmičenja. Uostalom svako je po meri gde i treba da bude. Sportski pozdrav.??
    (Petarlfc, 11. avgust 2023 11:25)

    Tsc je u Ligi Evrope. Ukoliko ispadnu od Brage idu direktno u grupe LE, ne igraju sledeće kolo kvalifikacija.
    (NoName, 11. avgust 2023 12:43)

    # Link komentara

  48. Prerano je za ovako crnu analizu, to se radi na kraju takmičenja. Igranje tri naša tima u tri grupne faze će pokazati pravo stanje.
    (Dragan - Sava, 11. avgust 2023 12:43)

    # Link komentara

  49. Sanjao sam da Srbija ima sultana, koji se za sve pita i sve pare gura u svoj omiljeni klub. U Evropi njegov klub da osvaja najviše bodova od svih srpskih klubova, a druga dva kluba po pola da popune ono što je ranije osvajao Partizan, da bi njegovom omiljenom klubu bilo lakše. Gledao je da Partizan ne propadne skroz da se narod ne bi pobunio, već da njegovom omiljenom klubu bude džak za udaranje. Srećom je to bio samo san. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je slučajna.
    (sultanovo zlatno doba, 11. avgust 2023 12:42)

    # Link komentara

  50. Veliki sam fan Partizana i odgajao sam sina da voli crno bele. Ali dete pocelo da dozivljava traume. Jos u razredu skoro sva deca navijaju za Zvezdu. Na vreme sam uvideo kuda to vodi. Strahujuci za dete, kupio sam mu crveno belu opremu a srce mi se cepa. Evo dete sad presrecno juri za loptom po ulici.
    Naravoucenije - spasite Vasu decu dok jos nije kasno, pomozite im da ne prolaze kroz pakao.
    (grobar jug, 11. avgust 2023 10:52)
    ako je ovo istina onda si ti covece u velikom problemu, ne znas da vaspitavas dete, izmice ti kontroli. sutra ce lopov da postane jer ce videti da i drugi oko njega kradu...no ipak mislim da si ti zvezdas i da samo lupetas
    (psihoLOG, 11. avgust 2023 12:42)

    # Link komentara

  51. Imate tri kluba zagarantirani u grupni fazama, neviđenoj dosad a pričate o propasti. Sjetite se do nedavno kako je teško plasirati se u grupne faze i koliko tu sreće treba.
    (Riječanin, 11. avgust 2023 12:42)

    # Link komentara

  52. Što više sad ću kobojagi “navijači” čiji su prsti duboko umešani mućkanju i kupoprodaji da kao traže ostavku rukovodstva i slično.

    To bi moglo i kod komšija ako ne pođe sve “po planu”. Jel gde burgija neće….

    ”Navijaci Partizana su sami pristali da ih neko obmanjuje i uverava u neke zablude o namestanjima, o snazi njihovog tima, da im paznju usmerava na sudije, igracki kadar Zvezdinih protivnika itd. dok im ruku zavlace u dzep. Najstariji trik u knjizi.
    Sad nek cekaju Sabah sa sejtanom, sta da se radi...
    (ctrl, 11. avgust 2023 09:57)”
    (Precednički kandididat, 11. avgust 2023 12:40)

    # Link komentara

  53. čim se obrukate protiv daleko slabije ekipe odma o sistematskom uništavaju, isti recept kao u kosarci
    (pa vi ste smejurija, 11. avgust 2023 11:51)

    A “Tole lopove” kad niste izlazili iz sezone kupanja?
    Sad je sve ok?
    Terza madjija se ne buni?
    Nisi primetio?
    Znaci sve je ok samo kad je Zvezda sampion?
    (pedja, 11. avgust 2023 12:13)

    To je NEUPOREDIVO.

    A dokaz za to su mesta koja zauzimaju i FKCZ i Vas FKP na Uefa listi.

    U vreme Toleta Zvezda je bila preko 150. a Partizan oko 90. mesta.
    Nema potreba ama bas nikakve to uporedjivati.
    (iznogud, 11. avgust 2023 12:35)

    # Link komentara

  54. Batak, Lazetić i Duljaj treneri. Pa šta ste očekivali?
    (tomba, 11. avgust 2023 12:25)

    # Link komentara

  55. Nemojte da spinujete, ovo je prvi put u istoriji Srpskog fudbala da cemo imati tri tima u evropskim takmicenjima garantovano. To pre 10 godina je bilo nemoguce, Nemojte da verujete u novinare koje zbog svog jsd pisu lamente nad sudbinom Srpskog fudbala a cutali su pre 10 godina na onaj raspad gde su bile sezone kada niko nije igrao evropu.
    (Samo istina, 11. avgust 2023 12:18)

    # Link komentara

  56. Videću vas kad naletite na tvrdo.
    (Ciganska džamahirija, 11. avgust 2023 12:13)

    # Link komentara

  57. čim se obrukate protiv daleko slabije ekipe odma o sistematskom uništavaju, isti recept kao u kosarci
    (pa vi ste smejurija, 11. avgust 2023 11:51)

    A “Tole lopove” kad niste izlazili iz sezone kupanja?
    Sad je sve ok?
    Terza madjija se ne buni?
    Nisi primetio?
    Znaci sve je ok samo kad je Zvezda sampion?
    (pedja, 11. avgust 2023 12:13)

    # Link komentara

  58. Ovi sto pricaju da nam je slaba liga, da nam ne trebaju stadioni i slicna lupetanja!
    To znaci da je azerska liga jaca, ili gruzijska, jermenska, ciste gluposti. Zale se juce da je podloga brza a ne trebaju nam novi stadioni sirom zemlje, naravno da treba da svi imaju iste uslove u Srbiji.
    Problem je u klubovima, organizaciji. Zvezda se odrekla Borjana, Katai ne igra, zato sto postujemo koncept trenera, a mi zvezdasi obozavo i Borjana i Kataia, ali moraju da igraju najbolji ako hoces bolji rezultat.
    (Master Yoda, 11. avgust 2023 12:10)

    # Link komentara

  59. (Pavle, 11. avgust 2023 11:24
    Ti sine imas 15 ili 16 godina? Sigurno ne pratis fudbal dugo. Da pratis ne bi lupetao po komentarima.
    (Zagor, 11. avgust 2023 12:09)

    # Link komentara

  60. Sve je počelo još 1987 kad je u jakoj SFRJ ligi jedan član velike četvorke ispao od Fljamurtarija iz Albanije koja ni tad ni sad nije postojala na fudbalskoj mapi evrope. Mi sada taman toliko da imamo mesto u LŠ ali se u opšte me nadam prolasku iz grupe i kao sam Zvezdaš od 1970.
    (C i n i k, 11. avgust 2023 12:08)

    # Link komentara

  61. (Fica, 11. avgust 2023 10:01
    Pa FKP igra evropske utakmice isto kao kad je bio mezimac pod Toletom a to je JADNO, bezidejno ali zato i neuspesno...
    (Zagor, 11. avgust 2023 12:06)

    # Link komentara

  62. Zato sto je Jokic prva vest.
    Zato sto se utakmice kosarkaske repke komentarisu tako sto se prebrojavaju kosevi partizanovaca i zvezdasa.
    Zato sto se cim se u nekom sportu namirisu pare umesaju se politicki tajkuni (vaterpolo, odbojka...)

    Zato sto se u fudbalu konstantlo pljuje i omalovazava klub koji realno (ajd neki grobar nek me ubedi u drugacije) ima kakve takve rezultate u Evropi.
    Zat sto se prebrojavaju golovi (sa radoscu) koje ce Zvezda primiti od timova koji su par svetlosnih godina iznad 95% Evropskih klubova.

    Zato sto smo Srbi.
    Zato sto je moja generacija isla zajedno na internacionalne utakmice drugog tima i vezivala salove zajedno.
    Pitajte dede i mozda oceve.
    (nenad, 11. avgust 2023 12:04)

    # Link komentara

  63. (Posmatrač sa strane, 11. avgust 2023 09:46
    Slazem se ali je i takva 12 u evropi. A FKP je samo nastavio nisku evropskih "uspeha" koje je imao i kada je bio omiljeni, jedini klub pod Toletom
    (Zagor, 11. avgust 2023 12:02)

    # Link komentara

  64. U srpskom fudbalu najbolje prolazi uprava klubova, a ni igracima nije lose.Jos kad ubodu neki strani klub kasnije Bog da ih vidi.Igranje fudbala se svede na neko jadno prvestvo i to je to.Sve podseca na drustveno preduzece, ides na posao, ali preduzece stalno u problemima i losim rezultatima.Ovaj nivo fudbala koji se kod nas igra i gleda, to je da Bog sacuvaj.Ja za ovo ne bih dao ni žute banke.
    (Petar, 11. avgust 2023 12:01)

    # Link komentara

  65. 2:o Je najopasniji rezultat! Ljudi kad nam budu došli na domaći teren, još ćemo igrati preko dana pa ćemo bolje da vidimo, i to ne zato što nemamo struju, nego zato što volimo da igramo po danu! Pa kad zaigra Severina, pa zagrmi ceo naš stadio, nas 237 u glas kao jedan! U našem lavoru od stadiona niko nije došao a da se nije namučio! Napred dečki!!!
    (Vlada, 11. avgust 2023 11:05)

    Da Bog da ti Terzić i njegova mafija odlučuju o sudbini, kad si već tu stranu svesrdno izabrao.
    (Neo, 11. avgust 2023 12:00)

    # Link komentara

  66. Iznenadjen sam. Obicno stignemo do polufinala LS.
    (eto, 11. avgust 2023 12:00)

    # Link komentara

  67. To je posledica drzavne politike u sportu, koja se svim silama trudi da unisti konkurenciju u domacoj ligi kako bi samo jedan klub mogao da osvaja trofeje.
    (Roy74, 11. avgust 2023 11:49)

    Reci mi samo kada je to Srpski fudbal stajao bolje u kojoj godini? ajde vucelini botovi recite nam
    (Ajde recite, 11. avgust 2023 12:00)

    # Link komentara

  68. Kada se sistematski urusava jedan klub, za racun drugog kluba, dolazi do narusavanja atmisfere u drustvu, sto se vidi po komentarima koji su puni mrznje sa obe strane brda. U FSS su 90% navijaci i predstavnici jednog kluba. Jedan klub jedna drzava ide ka tome da ce nas fudbal biti na nivou San Marina. Rad sa mladima je na jako losem nivou, jer ako ne igras za jedan klub ne mozes ni za reprezentaciju. Docicemo dotle da ce i taj klub proci kao njegov blizanac. Fudbal u Srbiji je cista nula kakav FSS, takvi klubovi.
    (Mrgud, 11. avgust 2023 11:30)

    lepo si opisao sistem pod Toletom ajde sad ispocetka
    (Istina, 11. avgust 2023 11:59)

    # Link komentara

  69. ne trpajte Zvezdu u koš sa ostalom boranijom
    (Saša, 11. avgust 2023 11:54)

    # Link komentara

  70. Samo Partizan je bio favorit protiv ove nejake ekipe dok je Vojvodina imala jakog protivnika i izgubila ali se nije obrukala, Tsc protiv Brage nije ni imala sanse pre pocetka tako da osim Partizana niko nije podbacio ali ima sanse u revansu da izvuce sezonu pogotovo finansijski
    (salle, 11. avgust 2023 11:53)

    # Link komentara

  71. Vec godinama ponavljam, samo dovodjenjem stranih trenera i to iz zemalja koje su vodece u fudbalu mi mozemo nesto pokrenuti u ovom sportu.To ne treba biti nikakva sramota jer u nase zlatno fudbalsko doba smo i mi imali trenere koji su bili igrali veliku ulogu u zapadnim zemljama, ko se seca Zebeca, Ristica, Cajkovskog, Cendica pa Miljanica koji je vodio Real, Mihica, Stepanovica....Sad mi tapkamo u mestu, ko se razume u moderan fudbal moze se samo krstiti kad vidi jedan trening koji vode nasi "strucnjaci" kod nas, vidite samo Stankovica i posle Milojevica gde igraci nisu mogli ni 60 min. trcati, ostalo je sve poznato.A sto je Zvezda ubedljivo prvak to nije zbog neke namestaljke vec zbog ostalih timova koji su jos slabiji i onih sto te timove vode. I publika nema sta da gleda sem stalnih vredjanja, psovki i drugih vulgarnosti....
    (istina, 11. avgust 2023 11:52)

    # Link komentara

  72. Kad ce nkp da pokaže svoj kvalitet u evropi?
    (Dzoi, 11. avgust 2023 11:52)

    # Link komentara

  73. Pored toga sto kao liga ovo mesto objektivno kvalitetom ne zasluzijemo mozda ne bi bilo ovoliko mracno da Partizan nije sistematski unistavan unazad 10 godina… Hocu reci da je Partizan makar na nivo od pre 5-10 godina vrv bi bio drugi prosle sezone posto prvi ne bi mogao biti (to mesto je unapred rezervisano zs nekog drugog…) a on kao takav bi imao kakve/takve sanse nesto da uradi u tim kvalifikacijama. Realno je reci da bi vrv ispao na kraju kada dolaze klubovi iz ovih jacih liga poput francuske ali nada bi postojala, na zalost sa tsc-om ni to nije postojalo. Zvezdasi su se smejali i radovali propadanju Partizana a ni jednom nisu razmislili da ni njima to ne ide u prilog posto ce opet od sl godine biti povratak u realnost tj kvalifikacije…
    (Fica, 11. avgust 2023 10:01

    čim se obrukate protiv daleko slabije ekipe odma o sistematskom uništavaju, isti recept kao u kosarci
    (pa vi ste smejurija, 11. avgust 2023 11:51)

    # Link komentara

  74. A šta u Srbiji pa valja (osim kriminala i korupcije)?
    (Pedja, 11. avgust 2023 11:51)

    # Link komentara

  75. Da bi fudbalski klubovi bili na nivou evropskih potreban je rad sa mladima, a za to je zaduzen FSS. Sistem je veoma los pogotovo gde glavnu rec vodi samo jedan klub. Pa pogledajte lige gde glavnu rec ima samo jedan klub (Francuska i Nemacka), ne blistaju im nesto mnogo klubovi kao kod Engleza, Spanaca, Italijana (kad je dominirao Juventus ostali u evropi zakazivali). Sa ovakvim FSS nama sledi potop.
    (Igor za, 11. avgust 2023 11:50)

    # Link komentara

  76. jedino se nk partizan obrukao tj zagrebcani
    (dexim, 11. avgust 2023 11:50)

    # Link komentara

  77. To je posledica drzavne politike u sportu, koja se svim silama trudi da unisti konkurenciju u domacoj ligi kako bi samo jedan klub mogao da osvaja trofeje.
    (Roy74, 11. avgust 2023 11:49)

    # Link komentara

  78. Sad vidimo kako je kad se ne sklanjate Partizanu. Poruka za sve klubove iz domaće lige.
    (UjkaŽitko, 11. avgust 2023 11:46)

    # Link komentara

  79. Autor teksta je požurio sa analizom sezone u Evropi nakon cele 4 odgirane utkamice - 2 ekipe nisu ni zaigrale, TSC je imao samo jedan meč gde su bili svakako van svoje kategorije, možda bude bar neki rival u grupi gde bude manja razlika u kvalitetu (a i steći će neko iskustvo pošto kreću od 0), Partizan takođe igrao samo 1 meč, istina bio loš, videćemo da li može da pokaže nešto više. Voša je jedina (za sada) ostala bez šanse da nešto pokaže. U "sezoni kupanja" može jedino još Partizan da završi svoje putovanje pošto ostale ekipe imaju garantovane grupe nekog od takmičenja.

    Što se koeficijnta tiče, to izgleda ovako - u svih 5 sezona koje su ušle u račun za listu po kojoj su deljene pozicije za ovu sezonu (17/18-21/22) Zvezda je osvojila više (4 sezone) ili isto (19/20) bodova kao Partizan. Konkretno od ukupnih 33.375:
    Zvezda 17.875 (~53.5%)
    Partizan 11.375 (~34.1%)
    Čukarički 1.250 (~3.7%) - iz 2 učešća
    Vojvodina 0.875 (~2.6%) - iz 3 učešća
    Radnički Niš 0.750 (~2.3%) - iz 2 učešća
    Spartak 0.625 (~1.9%) - iz 2 učešća
    TSC 0.625 (~1.9%) - iz 2 učešća
    Mladost Lučani 0 - iz jednog učešća

    Samo jedan klub neće daleko, da je igrala samo Zvezda bili bismo 24. na listi, da je igrao samo Partizan 32. na listi.

    Što se "izgubili da ne damo bodove" tiče - tužno je videti da neko sebe može da ubedi u takve gluposti. Čisto da se udovolji - ako bi slučajno bilo istina (što sa ovom igrom nije bilo potrebno) to bi bilo samo novo dno na koje neki sportski tim može da padne.
    (Aleksandar, 11. avgust 2023 11:45)

    # Link komentara

  80. Tuzna sudbina zagrebackog kluba
    (koja, 11. avgust 2023 11:40)

    # Link komentara

  81. kako volim grobarsko plakanje
    (mali jsd, 11. avgust 2023 11:39)

    # Link komentara

  82. Ne znam sto se groblje javlja, oni samo basket prate.
    (Popadic, 11. avgust 2023 11:39)

    # Link komentara

  83. Potpuno neregularno prvenstvo vec godinama!
    Publike nema na stadionima,sudije poslusnici koji strepe za svoje mesto,reprezentacija potpuno u zapecku,bez ikakve podrske i od strane navijaca i od saveza!
    Bice jos gore!
    (dragan, 11. avgust 2023 11:26)

    hvala bogu pre 10 godina je bilo bolje zar ne?
    (sta vi pricate, 11. avgust 2023 11:33)

    # Link komentara

  84. Nije se ovako kukalo nad losim rezultatima Srpskih klubova pre 10 godina kada je Partizan "dominirao" a srpski klubovi bila kesa od parira a srpska liga bila medju najgorima, sad se spinuje i spinuje
    (komedija, 11. avgust 2023 11:32)

    # Link komentara

  85. Tako je to u ovom sportu gde je love na pretek.
    Monopol, grabljenje, unistavanje, bez sistemskog ulaganja u skole, razvoj.
    Unistili su Partizan, nije dozvoljena privatizacija klubova, ekipe van Beograda su tuga, jad i beda.
    Ostaje samo Zvezda, cije ce kvalitet tek biti proveren, u takmicenju u kojem ce bod biti ravan cudu.
    Nek nam je sa srecom, neka me barem Zvezda demantuje.
    (Dijagnosticar, 11. avgust 2023 11:32)

    # Link komentara

  86. Neverovatno kako navijaci Partizana imaju nekakvo ocekivanje da ulaganje treba biti isto inu Zvezdu i u Partizan. E oa gospodo ne moze. Nije to tako. Zvezda je mnogo veći brend, mnogo vise navijaca, jednostavo nema ama baš nikakve logike da sponzori ulažu isto novca. I ajde neka se bar neko seti kada su navijači Partizana napunili stadion. Jednostavno nema smisla i nikome se ne isplati ulagati bilo kakav novac u Partizan pre Crvene Zvezde. Caozdravo
    (Jataganac, 11. avgust 2023 11:31)

    # Link komentara

  87. Звезда има Бари, а Партизан Фљармутари... А сад чека и Сабах са Шејтаном!
    (Neo@, 11. avgust 2023 11:18)
    @
    Ima zvezda i Kajrat, Omoniju, Šerif, po 5-6 komada kući u LŠ....
    (Lewandowski, 11. avgust 2023 11:30)

    # Link komentara

  88. U ime naših članova (Petak Tikva, Šamrok, Flora, Sabah, ...) zahvaljujemo se FK Partizan što nam iz godine u godinu omogućava da ostvarimo bar neku pobedu u evropskim takmičenjima. Takođe, zahvaljujemo se i predsedniku Srbije što, pored brojnih obaveza, stigne da pred SVAKU utakmicu Partizana dođe u nihovu svlačionicu i "naredi" igračima da izgube i tako pomogne članovima našeg udruženja.
    (Udruženje egzotičnih klubova, 11. avgust 2023 11:30)

    # Link komentara

  89. Kada se sistematski urusava jedan klub, za racun drugog kluba, dolazi do narusavanja atmisfere u drustvu, sto se vidi po komentarima koji su puni mrznje sa obe strane brda. U FSS su 90% navijaci i predstavnici jednog kluba. Jedan klub jedna drzava ide ka tome da ce nas fudbal biti na nivou San Marina. Rad sa mladima je na jako losem nivou, jer ako ne igras za jedan klub ne mozes ni za reprezentaciju. Docicemo dotle da ce i taj klub proci kao njegov blizanac. Fudbal u Srbiji je cista nula kakav FSS, takvi klubovi.
    (Mrgud, 11. avgust 2023 11:30)

    # Link komentara

  90. Potpuno neregularno prvenstvo vec godinama!
    Publike nema na stadionima,sudije poslusnici koji strepe za svoje mesto,reprezentacija potpuno u zapecku,bez ikakve podrske i od strane navijaca i od saveza!
    Bice jos gore!
    (dragan, 11. avgust 2023 11:26)

    # Link komentara

  91. Vojvodina ispala od ekipe slicnog kvaliteta, TSC je vec ocekivano ispao od tima koji je visetruko skuplji, i bio je veliki favorit pred ovaj dvomec, sta tek reci da Cukaricki ceka Genk ili Olimpijakos. Jedini koji je stvarno podbacio je Partizan koji je igrao protiv visestruko jeftinije ekipe. Dakle Braga, Genk, Olimpijakos su favoriti i protiv CZ,a kamo li protiv Cuke ili TSC-a, sve se ovo znalo i pred pocetak sezone, samo sada kada se Partizan obrukao, hajde da pricamo o `srpskom fudbalu` za koji godinama ako ne i decenijama znamo u kakvom je stanju.
    (Shone, 11. avgust 2023 11:26)

    # Link komentara

  92. Dobro, imaćemo 3 tima u grupnim fazama evro takmičenja. Zvezda u LŠ a TSC i Čuka u LK. Malo li je? Realno tu im je i mesto i mogu da se nadmeću u tom rangu takmičenja. Uostalom svako je po meri gde i treba da bude. Sportski pozdrav.🙌🏼
    (Petarlfc, 11. avgust 2023 11:25)

    # Link komentara

  93. Savo Milosevic je pokazao put kako treba raditi i kako se moze dobro igrati protiv boljih i skupljih timova ali su ga ovi sto danas sede u Partizanu oterali i postavili svoje ljude kako bi brze bolje nesto prigrabili za sebe nebi me cudilo da se utakmica prodala mada sumnjam Duljaj realno nema pojma i nije sposoban da bude trener Partizana nije imao Partizan ni kod Save Milosevica bolje igrace pa se nije brukao u evro takmicenju.Netreba lagati treba reci da je Partizan sam kriv za ovo Zvezda je bila u katastrofalnom polozaju mnogo gorem od Partizana ali su se uvek borili na terenu i izvukli klub koji se prezivljavao od prodaje drugoligaskog igraca Spancima za svega 2.milki.
    (slavisa, 11. avgust 2023 11:25)

    # Link komentara

  94. naravno da nisu.
    prvenstvo nam je cirkus, prazni stadioni, nameštena cela liga, sudije, sklanjalice,var koji nekad radi nekad ne.. iz takvog prvenstva ne može da se iznedri jak klub.. Tsc, Partizan, Vojvidina i Čukarički, svi će ispasti u prvom kolu
    Zvezda će u Ligi Šampiona biti poslednja u grupi sa jednim ili nijednim bodom..
    I to je to otprilike..
    (linolada, 11. avgust 2023 09:55)

    Zahvaljujemo se na glasu

    izgleda da si izneo činjenice,a ja protiv istih nemam leka...jedino da spinujem nešto i iznosim neistine,al neću,smejaće mi se neko!?
    (tompus, 11. avgust 2023 11:25)

    # Link komentara

  95. Verovatno poslednje Partizanove kvalifikacije..
    (Obrad, 11. avgust 2023 11:25)

    # Link komentara

  96. Ovde i nije bitna Evropa,nego unisti i poniziti Partizan.Guranje seoskih klubova i onih iz bgd beton lige.Uvek je politika ovde birala prvake ,ali nikad ovako nije htela da satre vecitog rivala.
    (Pavle, 11. avgust 2023 11:24)

    # Link komentara

  97. Zvezdi drzava ne mora da pomaze ni dinar, uzela je para preko 100 miliona za ovih 5 god od UEFA.
    (alex, 11. avgust 2023 10:27)

    Kako ste onda dužni 60 miliona pored tolikih para od UEFA?
    (џони би фуд, 11. avgust 2023 10:50)

    Svaki uspesan evropski klub ima neki dug,neko vise neko manje.Bitno da postoji balans u poslovanju koji ne opterecuje klub i da se postuje finansijska obaveza koju Uefa kontrolise kod svakog kluba u evropi
    (Dare_cz, 11. avgust 2023 11:23)

    # Link komentara

  98. To se sve dešava zato što danas fudbal treniraju i ne samo fudbal,deca roditelja koji mogu da isprate sva putovanja i troškove vezane za sport kojim se bave.
    Siromašna deca nemaju prostora da pokažu šta mogu jer su gladni dokazivanja ali zbog (ne)mogućnosti nestaju sa scene.
    Treneri ne traže talente kao nekad,već samo lovu ili neku drugu korist za sebe.
    Sistem se raspao i ne postoji.
    (2022, 11. avgust 2023 11:19)

    # Link komentara

  99. Звезда има Бари, а Партизан Фљармутари... А сад чека и Сабах са Шејтаном!
    (Neo@, 11. avgust 2023 11:18)

    # Link komentara

  100. Duljaj ako si normalan otidji dok te ne otjeraju motikama. djaba ti I novac i sve ostalo ako te grobari zamrze..uprava napolje
    (srda, 11. avgust 2023 11:15)

    # Link komentara

  101. I Čuka i TSC imaju zagarantovanu bar grupnu fazu Lige Konferencija.
    (Djole_Kg, 11. avgust 2023 11:15)

    # Link komentara

  102. Ove ni familija više ne gleda
    (Srbin, 11. avgust 2023 11:15)

    # Link komentara

  103. Тачно, за себе, али за мезимицу, и оног духа што је рекао да ће Срби живјети боље кад мезимица буде првак. Познати дух са шипке, велики фајтер и разбијач :)
    (ПрофаБЛ, 11. avgust 2023 10:48)

    Bukvalno to nikad nije rekao :) ali vi se davite u lazima pa vas razumem :)
    (dzoni, 11. avgust 2023 11:11)

    # Link komentara

  104. Veliki sam fan Partizana i odgajao sam sina da voli crno bele. Ali dete pocelo da dozivljava traume. Jos u razredu skoro sva deca navijaju za Zvezdu. Na vreme sam uvideo kuda to vodi. Strahujuci za dete, kupio sam mu crveno belu opremu a srce mi se cepa. Evo dete sad presrecno juri za loptom po ulici.
    Naravoucenije - spasite Vasu decu dok jos nije kasno, pomozite im da ne prolaze kroz pakao.
    (grobar jug, 11. avgust 2023 10:52)

    Dovoljno je odvojiti ga od fudbala, ne samo našeg, uopšte od fudbala.
    (Idi begaj, 11. avgust 2023 11:11)

    # Link komentara

  105. U situaciji gde sve dolazi i gde se sve sliva u jedan centar, kome je profit jedino merilo, potpuno je razumljiv scenario da se radi sve kako bi SE stvorio jedan neprikosnoveni sampion, koji ce posle da obrce milione od Lige sampiona i prodaje igraca. Sa sportske strane, to vodi u jednu veliku besmisao. Takmicarski duh i neizvesnost vise ne postoji, a mladi igraci u takvim uslovima ne mogu da se razvijaju. Ukoliko Zvezda ne iskoristi sansu koja joj se godinama gradi da postane stalni ucesnik lige sampiona, sto je Partizan propustio onim cuvenim porazom od Artmedije, fijasko domaceg fudbal bice kompletan. Pojedinci ce se maksimalno okoristiti u ovih par godina dominacije, ali ce na kraju racun kluba biti u debelom minusu. Onda ce centar, dok se dugovi ne zataskaju i neotpisu, prebaciti ulaganja nazad na Partizan i tako u krug.
    (Bo, 11. avgust 2023 11:10)

    # Link komentara

  106. Kad je Partizan jedini imao evropska proleca a vi ispadali u ovo doba, nesto se ne secam da ste se žalili ko uzima evropske bodove?Jel tako beše?
    (pedja, 11. avgust 2023 10:52)

    A da li se sećeš kako ste vi likovali zbog toga?
    (Aca, 11. avgust 2023 11:10)

    # Link komentara

  107. uz sliku ovog tzv "gen.dir" treba naslov : > pogled mišlju neopterećen
    (DM, 11. avgust 2023 11:10)

    # Link komentara

  108. Sanjao sam da Srbija ima sultana, koji se za sve pita i sve pare gura u svoj omiljeni klub. U Evropi njegov klub da osvaja najviše bodova od svih srpskih klubova, a druga dva kluba po pola da popune ono što je ranije osvajao Partizan. Srećom je to bio samo san. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je slučajna.
    (Iživljavanje, 11. avgust 2023 11:08)

    # Link komentara

  109. Ne kapiram text? Zasto uporedjujete Partizan Tsc Vojvodinu i stavljate u isti kos?Vojvodina i Tsc se nisu obrukali,igrali su protiv poznatih ekipa i izgubili i jedino se tu obrukao partizan protiv ekipe koju su morali da dobiju.I ne moze da bude sezona kupanja za nase klubove zato sto ce Tsc i dalje igrati jer imaju obezbedjenu grupnu fazu lige evrope,isto tako i Cukaricki ima garantovanu grupnu fazu lige konferencije ako se ne varam.
    (Cinjenica, 11. avgust 2023 11:07)

    # Link komentara

  110. Trebao je biti naslov “ samo jedan Srpski klub dorastao Evropi “ .
    (Stefan, 11. avgust 2023 11:05)

    # Link komentara

  111. 2:o Je najopasniji rezultat! Ljudi kad nam budu došli na domaći teren, još ćemo igrati preko dana pa ćemo bolje da vidimo, i to ne zato što nemamo struju, nego zato što volimo da igramo po danu! Pa kad zaigra Severina, pa zagrmi ceo naš stadio, nas 237 u glas kao jedan! U našem lavoru od stadiona niko nije došao a da se nije namučio! Napred dečki!!!
    (Vlada, 11. avgust 2023 11:05)

    # Link komentara

  112. Jesmo mi u rangu bosanskih i crnogorskih klubova po infrastrukturi i kvalitetu, ali mora se priznati i da klubovi nisu imali neku sreću za žrebom. Poznato je da i naši najjači klubovi uvek ispadaju od Kiprana i Grčke škole fudbala. Jednostavno nam taj stil igre ne odgovara. Realno, najbolje rezultate smo beležili sa ekipama sa severa. Nije opravdanje, naravno, ali sezona je tek počela i ubeđen sam da su Vojvodini i Partizanu za početak pali neki Finci, lakše bi se uigrali i verovatno dalje prošli. Ovako, ne može se sa minimum ulaganja napraviti rezultat, koliko god funkcioneri klubova mislili da mogu da zarade. Bolja je opcija uložiti, napraviti tim, proći nekoliko kola pa tek onda zaradi i napravi nešto. Na kraju će i Zvezda u ligi šampiona da prođe ovako. Nas fudbal je na nekom realnomn19,20 mestu u Evropi i dugo će tu da se zadrži.
    (hotahota, 11. avgust 2023 11:03)

    # Link komentara

  113. Ošamročiše se
    (Gavrilo Milentijević, 11. avgust 2023 11:02)

    # Link komentara

  114. ТСЦ није испала из Европе. Јесте на прагу да испадне из приче о ЛШ, али то је очекивано. Војводина је показала у прва 2 кола да је слаба и за наше првенство. Партизан је уствари једино право разочарење, јер би његови бодови у Лиги Конференција били значајни. Видећемо, ТСЦ није рекао још све у Европи, Звезда и Чука нису ни кренули, рано је за суд.
    (my way, 11. avgust 2023 11:01)

    # Link komentara

  115. A zaboravili ste, zaboravili, kada ste unistavali Zvezdu, kada ste Dzajica trpali u zatvor, kada ste pretili katancem, kada ste imali sudije bez var soba. Sve ste zaboravili. E morate toga da se setite, mislim na starije grobare. Imam jednog komsiju od kog nisam mogao da disem. Smejao mi se u lice onako ironicno, kao dobri ste ali mi smo bolji. A voleo je Tolenceta mnogo. A sada, kad prodjem kraj njega, pozdravim ga i nasmejem se, shvata covek. Sve stize na naplatu i to sa kamatom. I nece da se vrati ono staro vreme jer su i zadnji kraci komunizma na izdisaju
    (BOLI BOLI MNOGO, 11. avgust 2023 11:00)

    # Link komentara

  116. jedino ima partizan u revanšu šansu da upiše tu jednu pobjedu. čukarički gubi obe sigurno, a zvezda će imati jače protivnike i male šanse da iščupa neki bod.

    tako da 1 pobjeda max za srpske klubove ove sezone
    ([], 11. avgust 2023 09:49)

    Imamo 3 sigurna ucesnika u grupnoj fazi Evropskih takmicenja, ako se psrtizan kvalifikuje onda 4 sto znaci 18 ili 24 utakmice u evropi tako da ce sigurno biti vise pobeda od 1 koliko prognoziras. Ali cemo sigurno izgubiti bodove na rang listi jer je Zvezda a bogami i Partizan pravio nestvarne rezultate u evropi, zimovali i prolazili grupe igrali prolece itd.
    (Jasnovidac Belajski, 11. avgust 2023 10:26)

    Igubiće sve utakmice u grupama. tsc i čuk sigurno, zvezda možda iščupa koji bod. zapamti ovo predviđanje
    ([], 11. avgust 2023 11:00)

    # Link komentara

  117. Nisam siguran da se trenutnim dešavanjima Zvezda ne uništava, baš kao što je u prethodnom periodu uništavan Partizan.
    (Blaob, 11. avgust 2023 10:58)

    # Link komentara

  118. Ne znam ko mi je Tužniji
    Vojvodina ima mogućnost da igra konferenciju evrope da uzme koji dinar . ne dovedu nikoga, na pripremama nijednu nisu dobili i time se hvale nemaju špica prodaju par dobrih klinaca... I izgube evropu i od braće i gotovo.I naravno crnogosrki stručnjak na čelu.
    Drugo TSC sjajna ekipa od prošle godine nije ista niti su se pojačali niti išta da bilo šta urade. ne ligu šampiona to se nije očekivalo nego ligu evrope. Sramota
    O partizanu da li iskreno da kažem ? Nisu mi jasni isti likovi ne puštaju fotelju, tzv profi navijači , a fudbal očajan.
    Evo da mi date okupio bih sa ulice sve momke koji nemaju menadžere tako bih napravio oglas i imali bi duplo jaču ekipu od partizana sada.

    I to sve zahvaljujući našim menadžerima svaka vam čast odradili
    (Dušan Savić, 11. avgust 2023 10:57)

    # Link komentara

  119. Nek se uhvate pod ruke Duljaj i ovi iz uprave i zajedno odu iz Partizana da jih nebi terao neko drugi da nas nakanta tamo neki levi klub za koga mnogi nikad nisu culi sramota jos se prave glupi kako jih interesuje samo prvenstvo koga vi lazete svake godine se igra zbog ulaska u evropu gde je moguce pokazati stranim klubovima kakve igrace ima Partizan i Zvezda i Partizan zive od prodaje igraca alo koga vi farbate sram vas bilo a Duljaj da se tera jednu utakmicu u 2 godine jedva da je dobio i to protiv Vojvodina koja je rasprodala 80.posto svojih igraca kako bi klub opstao i mogao da nastavi da igra.
    (slavisa, 11. avgust 2023 10:56)

    # Link komentara

  120. Pa naravno, sta ste ocekivali?? To sto smo mi dosli sa koeficijentom na 10 mesto, nije zasluga srpskih klubova, nego u glavnom jednog kluba, i delimicno drugog. Zvezde i Partizana. Oni su sakupili najvise bodova u poslednjih 5 god. Ostali su vise manje za cirkus. Radnicki Nis je ispadao pd nekih amatera, Vosa isto, Cukaricki nije imao srece sa zrebom nikada, i rano je ispadao. Evo isto se desava i ove sezone, uz jos goru situaciju gde ce i Partizan ispasti u sezoni kupanja. zvezda ostaje jedina, ali u LS sa azdajama gde nece uzeti puno bodova. Jedino sto je pozitivno za Zvezdu je finansiska inekcija od LS, rezultatski tu nema sta da trazi. jedino da se nada u dobar zreb i srecu da zavrsi kao treca pa da ide u LE. Sve u svemu bice ovo najgora sezona za klubski koeficijent.
    (Mare, 11. avgust 2023 10:56)

    # Link komentara

  121. Iskreno bas me briga za partizan,neka se i ugase ionako u fudbalu ne vrede kroz istoriju i uvek su imali komplex Zvezde.Treba pruziti podrsku nasim klubovima i nije sve tako crno kako se ovde predstavlja.Imamo Zvezdu u Ls,Tsc Le i Cukaricki Lk.
    (Dragisa, 11. avgust 2023 10:56)

    # Link komentara

  122. Jedino Zvezda i Tsc sto vrede u nasem fudbalu i koji ce igrati grupnu fazu evropskih takmicenja a ostali teski amateri koji samo brukaju Srbiju
    (Dare_cz, 11. avgust 2023 10:19)

    Kad je Partizan jedini imao evropska proleca a vi ispadali u ovo doba, nesto se ne secam da ste se žalili ko uzima evropske bodove?Jel tako beše?
    (pedja, 11. avgust 2023 10:52)

    # Link komentara

  123. Veliki sam fan Partizana i odgajao sam sina da voli crno bele. Ali dete pocelo da dozivljava traume. Jos u razredu skoro sva deca navijaju za Zvezdu. Na vreme sam uvideo kuda to vodi. Strahujuci za dete, kupio sam mu crveno belu opremu a srce mi se cepa. Evo dete sad presrecno juri za loptom po ulici.
    Naravoucenije - spasite Vasu decu dok jos nije kasno, pomozite im da ne prolaze kroz pakao.
    (grobar jug, 11. avgust 2023 10:52)

    # Link komentara

  124. Legendo, niko ne prica o tome, nego kako se godinama radi na srozavanju Partizana, i dovodjenje kluba do ivice propasti, i naravno da nam onda nivo i kvalitet igraca nije ni za **rac.. Kako sa ovakvim igracima da igras ista a ne Evropu covece
    (Doktor, 11. avgust 2023 10:28)

    Pa verovatno treba citava Vlada srbije da se bavi Vama...skupstina takodje...sve treba da stane jedino treba da se radi u interesu Partizana.
    Evo vidimo koliko je u stvari lako...spucas novac opere te Bursa ti jos jace sledece godine...i tako dok NE KUPIS sve sto hoces.

    10 igraca ste doveli, tim ceo. Placate obestecenja. Kanute Juve skola, Severina holandija, Mening Holandija...ovaj Saldanja...

    Jel treba svi da se obese sto ne znate?

    U kosarci bi se raspali u paramparcad da vas Drzava sistematski ne gura...kakav Zeljko okrenuo bi se na levo krug da nema 20 mil narodnih para.
    (lojpur, 11. avgust 2023 10:51)

    # Link komentara

  125. Navijaci Partizana su sami pristali da ih neko obmanjuje i uverava u neke zablude o namestanjima, o snazi njihovog tima, da im paznju usmerava na sudije, igracki kadar Zvezdinih protivnika itd. dok im ruku zavlace u dzep. Najstariji trik u knjizi.
    Sad nek cekaju Sabah sa sejtanom, sta da se radi...
    (ctrl, 11. avgust 2023 09:57)
    Navijaci Partizana znaju da im je poslušna uprava instalirana i podmetnuta sa druge strane brda.

    Vecina navijaca Partizana se ne kopca na leđa.
    (Lord, 11. avgust 2023 10:51)

    # Link komentara

  126. Zvezdi drzava ne mora da pomaze ni dinar, uzela je para preko 100 miliona za ovih 5 god od UEFA.
    (alex, 11. avgust 2023 10:27)

    Kako ste onda dužni 60 miliona pored tolikih para od UEFA?
    (џони би фуд, 11. avgust 2023 10:50)

    # Link komentara

  127. Само звезду не рачунајте јер седам година вуче бодове. Сад играмо лигу шампиона
    (zdravko, 11. avgust 2023 10:50)

    # Link komentara

  128. Konacno jedan pravi novinarski komentar na ono sto je veliki problem srpskog nogometa. U Hrvatskoj uglavnom skoro sva djeca idu prvo trenirati nogomet, a one mrvice sto ostanu na stolu dobiju ostali sportovi. U Srbiji barem se trenira sve vise manje, tako da postoje razlike zasto je u Hrvatskoj nogomet tako jak, a kosarka treca liga.
    (GrofModerneHrvatske, 11. avgust 2023 10:50)

    # Link komentara

  129. Grobari kukaju kako ih "neko" urušava namerno. Kako ih uništavaju. Kako im u upravi postavili poslušnike koji su se prodali.
    A likovali su kada su osvajali 6 titula za redom. Kada su nas sustizali u titulama. Kada su nama pretili oduzimanjem stadiona i seobom. Kada su u košarci osvojili 13 uzastopnih titula. Kada su nas u košarci stigli i prestigli u broju titula. Glorifikovali onog koji je svojevremeno licemerno pričao da je i pad veličanstven let!!!! I slično.
    (Aster Blistok, 11. avgust 2023 10:49)

    # Link komentara

  130. Nije bruka Partizana-to je realno stanje-u kakvom su stanju.Taj umjetnik sto je glavni u Partizanu,radi pravi posao,ali za sebe,i niko mu nista ne moze sto je najtuznije od svega.
    (SARAJEVSKI SRBIN, 11. avgust 2023 09:58)

    Тачно, за себе, али за мезимицу, и оног духа што је рекао да ће Срби живјети боље кад мезимица буде првак. Познати дух са шипке, велики фајтер и разбијач :)
    (ПрофаБЛ, 11. avgust 2023 10:48)

    # Link komentara

  131. Dakle, ima nade.
    Čukarički čeka poraženog iz meča Genk – Olimpijakos, u borbi za Ligu Evrope.

    Hahahaha a šta vi ocekujete u tim duelima?
    (Back in Black, 11. avgust 2023 09:42)

    Očekujemo da Čuka ispadne, i zaigra LK. Isto i sa TSC-om. Od Partizana očekujem da se osveste i prođu ove anonimuse i na neku učku prođu u poslednjem kolu u LK, mada, mrka kapa… Sve i da Partizan ne prođe, to su tri grupe po 6 utakmica, ukupno 18 (ako Partizan prođe u LK to je 24). Svi naši klubovi prošle godine su ukupno igrali 18 utakmica u Evropi.

    Tako da, prekinite sa kukumavčenjem.

    P.S. Apsolutno sam uveren da TSC i Čuka neće ništa lošije proći u LK od ovakvog Partizana.
    (Pseudoharms, 11. avgust 2023 10:48)

    # Link komentara

  132. Naravno da je Zvezda delom kriva za ovo sto se desava (pored najveceg krivca, poltronske uprave). Pa zbog ovakvom prvenstva gde se zna ko ce biti sampion, nijeda ozbiljan trener ni igrac ne zeli da dodje u PFC. I oni koji dodju, brze bolje odu (npr Stanoje koji je cedio suvu drenovinu pa ga sapleli 2,3x....Marko Nikoloc...)
    (boki, 11. avgust 2023 10:48)

    # Link komentara

  133. Najviše problem fudbalska mafija u Srbiju,svi znamo.
    (iks, 11. avgust 2023 10:46)

    # Link komentara

  134. Ja stvarno ne znam sta nije jasno..sve ocekivano osim Partizana.
    Apoel i Braga su i pre meceva bili izraziti favoriti peotiv vose i tsc-a,sto se mene tice samo je Partizan razocarao,a i oni imaju sanse da prodju.
    (dr, 11. avgust 2023 10:45)

    # Link komentara

  135. Hteli ste jedna zemlja jedan klub, hteli ste Džaju i Nedima, Vidić vam ne valja.
    Izvolite gledajte...
    (Grobar, 11. avgust 2023 10:00)

    Bravo sinovac, reci ti njima. Kada je u moje vreme bila jedna zemlja jedan klub, sve je bilo inkvizicijski perfektno!
    (vratit će se tole da do večnosti ukopa srpski fudbal, 11. avgust 2023 10:45)

    # Link komentara

  136. Ne prdi svega ti. Kad je Partizan bio u toj poziciji smejali ste se zvezdi sa sve predsednikom saveza tada na celu, ovo je njegov termin - u sezoni kupanja, sprdajuci se tada zvezdi. Zvezdi drzava ne mora da pomaze ni dinar, uzela je para preko 100 miliona za ovih 5 god od UEFA. Vas nema na mapi pa bi po vama najbolje bilo po komunistickom principu, svima isto iako je neko uspesniji 15 puta. Ta vremena su prosla. Valjda ako mi svake godine uzmemo u Evropi 15-20 miliona po vama bi to trebalo da znaci da vama drzava nadoknadi taj minus. Evo trcimo svi da vam uplatimo sms.
    (alex, 11. avgust 2023 10:27)

    Lupetas za medalju, prvo ste se sa onih 10 pita vise dobijenih para od drzave odvonili od ostalih, uz vec postojeci Gasprom tl je ogromna razlika u ulaganju.
    Ovo sto zaradjujete je kap u moru, uostalom, zasto ne smanjujete minus uz takvo "zaradjivanje"?
    Sramotis se ovakvim pisanjem.
    (Dzeronimo, 11. avgust 2023 10:45)

    # Link komentara

  137. Ajde malo da se pravimo ludi. Pojma nemamo o cemu se radi pa cemo malo da filozofiramo.
    Nadam se da ce neki novinar da smogne snage i bez straha da napise u dve recenice da ubode u centar.
    Nije tesko samo treba hrabrosti.
    (Duka, 11. avgust 2023 10:44)

    # Link komentara

  138. Jedino razocarenje je partizan koji je izgubio od onih amatera i koji se po navici bruka i koga svi ismejavaju u fudbalskom svetu.Tsc realno ne moze sa Bragom koja je dosta bolja ali Tsc ce igrati grupnu fazu lige evrope i prilika da se jos vise afirmisu kao klub.Od Vojvodine se mozda ocekivalo da naprave korak unapred ali dobi ih Apoel na iskustvo.Videcemo Cukaricki sta moze.A Zvezda igra ls i daleko je veci nivo od ostalih.Veliki finansijski prihod od Uefe ima,ekipa se konstatno jaca ,ulaze se na svim nivoima i Zvezda postaje pravi moderan klub i vraca se gde mu je i mesto a to je sam vrh fudbala
    (Gogsi, 11. avgust 2023 10:44)

    # Link komentara

  139. U upravama klubova sede političari i kojekakvi mutni tipovi. Na tribinama navijanje vode narkodileri i ubice. Nemamo trenere, kad je zadnji put neki nas stručnjak radio u nekoj ligi petice, pa i Austrije, Ceske, Danske...Nase skole fudbala su mrtve. Stadioni i infrastruktura oronuli. Drugi najveći klub u zemlji nema struje sedmicama. Namestanja, afere, 3 dana pre početka lige ne zna se da li zaista počinje. Var malo-malo pa "u kvaru", očajno sudjenje, optuživanja, saopštenja...Publike nema, mnoge utakmice Cvajte ili engleske treće lige su posecenije od kompletne posete kola u SLS. Ljudi, nastavite niz...
    (Jesenja magla, 11. avgust 2023 10:44)

    # Link komentara

  140. Ja sam čovjek koji spava najviše šest sati dnevno. Je l sam pustio utakmicu neke naše ekipe na TV, nema me nigdje...
    (Faruk Hadzibegic, 11. avgust 2023 10:43)

    # Link komentara

  141. Hteli ste jedna zemlja jedan klub, hteli ste Džaju i Nedima, Vidić vam ne valja.
    Izvolite gledajte...
    (Grobar, 11. avgust 2023 10:00)

    Reci mi uspehe Srpskih klubova pre 10 godina? kada partizan osvaja 6 titulu za redom u prvenstvu
    (Gukni, 11. avgust 2023 10:43)

    # Link komentara

  142. Svaka cast za naslov imajuci u vidu da ste portal upravo onih koji su doveli srpski fudbal do ovoga.
    (KROJF, 11. avgust 2023 10:42)

    # Link komentara

  143. Opet se pravimo naivni sa limunada tekstovima. Kao da ne znamo ko sve ove godine sabotira Partizan, ko je cim je dosao na vlast prvo otisao na sastanke sa navijacima, ko je postavio Vucelica na celo kluba da radi sve ovo sto radi, ko je postavio Terzica na celo kluba, ko je abolirao Terzica i Dzajica, ko na jednu stranu upumpava milione a na drugoj urusava Partizan od temelja i omaldinske skole pa do prvog tima, ko u zvanicnim posetama ne poklanja dres reprezentacije nego dres kluba, ko ide na prijateljske utakmice jednog kluba itd itd
    Sve ovo je samo posledica a tekst o svemu pise samo ne pise o glavnom i jedinom uzroku svega ovoga sto se desava u Partizanu
    (Budimo realni, 11. avgust 2023 10:41)

    # Link komentara

  144. Slutim da je na redu C. Zvezda. Fudbal nam je postao najlošiji sportski proizvod.
    (Alan Ford, 11. avgust 2023 10:40)

    # Link komentara

  145. izgube od 3x jeftinijeg tima, osramote se , jao guraju u zvezdu kme kme kme, kako vam vise ne dosadi?
    kako je zvezda ušla u LŠ 2018? sa jednim strancem sa igračima domace proizvodnje koje niko nije hteo.
    Spineri grobarski ,nije vam av doneo top igrace da bi se vratili u LS...kao vas u kosarci ,

    a nemojte samo o nedimovicu , jer je pod toletom liga bila 3x gora licemercine jedne
    (Koliko lazete, 11. avgust 2023 10:39)

    # Link komentara

  146. Meni je bitnije od srpskog fudbala razocarenje ovim narodom koji nece da prihvati da se gura zvezda a unistava partizan, kao sto je bilo i obrnuto pre 15 g. To je za razmisljanje.
    (Vojvodjanin, 11. avgust 2023 10:38)

    # Link komentara

  147. Citam tekst i pitam se da li je moguce da ne smete napisati u cemu je stvarno problem....godinama madjija radi na jednom cilju uz pomoc i punu podrsku duha iznad marakane a to je unistiti sve sto nije zvezda a narocito ovaj jadni partizan...madjija javno na ovo najavljuje vec cetvrtu godinu kako mu ne treba jak partizan da bi zvezda bila jaka ali ga izgleda niko ne cuje i ne razume sta je pisac hteo da kaze...zakljucak,najveci krivci ipak nisu ovi ljudi vec legende partizana koji su se prodali za sitne pare i zarad licnih interesa jer igraju kako gazda madjija kaze
    (mare15, 11. avgust 2023 09:49)

    Madjija isto radi kao i Vučela, samo brže, bolje i jače. A Tole i Zekobjek su radili brže, bolje i jače od Lukića i ekipe posle njega.
    Dakle, kad želiš da budeš objektivan, onda budi do kraja. Nazovi stvari pravim imenom. Organizovani kriminal je duboko u svim klubovima plus reprezentacija. I tako je već decenijama.
    Ali, kad je Zvezda u kanalu, tebi je dobro. A kad je Partizan u kanalu, nekom drugom je dobro. To tako ne valja, druže.
    (Mali Hijavata, 11. avgust 2023 10:38)

    # Link komentara

  148. Partizan jedino moze da progleda tako sto ce usred noci doci predsednik zemlje koji je zaslepljen ljubavlju prema klubu, i kaze: za Partizan nema zime dok sam ja na vlasti, ne brinite nista!
    (yo.dorro, 11. avgust 2023 10:38)

    # Link komentara

  149. Hteli ste da jedan klub uvek bude dsampion i da on uvek igra ligu sampiona i dobili ste ovo , sto sad kukate eno vam Zvezda pa gledajte nju .
    (sale, 11. avgust 2023 10:08)

    Pa ko kuka,naravno da cemo da gledamo Zvezdu.Jok vas cemo,ekipu kojoj je najveca pobeda 0:0 protiv reala
    (Veternik, 11. avgust 2023 10:38)

    # Link komentara

  150. Bukvalno poklanja? 850.000 je tebi poklanjanje? vas neko unistava? lazete sebe maksimalno ne možete da prihvatite cinjenicu da se zvezda finansira sama a vas ustvari drzava spasava svakog leta.
    (majusni grobari, 11. avgust 2023 10:13)

    Finansira se sama za budake koji nemaju niti jednu informaciju oko toga.
    (uaaaa, 11. avgust 2023 10:37)

    # Link komentara

  151. Ko dovodi te jadne strance da igraju u Partizanu i Vojvodini? Onaj jadnik za novosadjane na desnoj strani ne moze da trci a ne da pri tome vodi loptu. Pre dvadeset i trideset godina na Djackom posle skole bilo bar 50 srednjeskolaca, svi Filip Kostici za njega.
    (Djurica, 11. avgust 2023 10:37)

    # Link komentara

  152. Mi nismo nikada znali da igramo fudbal (Partizan) u evro takmicenjima. Sada smo tragicni , tragedija je pocela sa Stanojevicem.
    Stanojevic je saucesnik ove uprave u propasti pristao je da oteraju Sumu i Asana i to je bio pocetak kraja..Stolice,Petrici i Duljaji su logican sled propasti.
    TSC nije probao da se adekvatno pojaca a i sta bi radili u ligi sampiona.Vojvodina od njih sam ocekivao da izbace Kiprane ali im je trener cuveni izdanak nase trenerske skole kao i Duljaj.
    Zvezda je sa Baharom napravila odlican potez izveo je “secu Knezova” a i njemu menadzeri nece sastavljati tim niti ulaziti u kancelariju.
    ps;” Odbrana sa Markovicem i Ilicem ne bi sacuvala ni dve nacrtane ovce i bolje da ispadnemo sa se vise ne brukamo”.
    (kiza D, 11. avgust 2023 10:36)

    # Link komentara

  153. Ma trpaj sve u jedan klub, ostale podredi njemu i sve super. Umesto više klubova da država ima koji će da predstavljaju zemlju došlo se do toga da država gasi velikana zarad jednog kluba.
    (Kramer, 11. avgust 2023 09:42)

    placite spineri vucelini.. inace smo blistali pre 10 godina nasi klubovi, koliko ste u stanju da slazete...
    (ko o cemu, 11. avgust 2023 10:15)

    Spiner si ti.Pre 10 godina Pqrtizan kada je igrao LS igrao je sa 2,3 stranca i samo je Eps bio sponzor sa milion evra za sve te godine.
    Nike drzava ulagala ni 10% od onoga sto danas ulaze u CZ.
    Pa vama grad Beograd samo daje 5 miliona evra godisnje za razvoj omladinske skole,vise nego sto cela liga dobije od drzave.
    (uaaaa, 11. avgust 2023 10:36)

    # Link komentara

  154. o cemu ovi ljudi pricaju i komentarisu tudje klubove a svoje klubove bojkotuju i dozvoljavaju da ih neki trio V V V sa Ilijevom i slicnim vode i predstavljaju pred narodom.
    (poluistina istina, 11. avgust 2023 10:35)

    # Link komentara

  155. Mislim da Zvezdu nije mesto u ovoj kolumni jer je ona daleko ispred pomenutih klubova, ali isto tako daleko od nekog velikog ucinka u UCL ali visokog plasmana u Ligi Evrope i Konferencije gde bi cak i bili mozda kandidati za osvajanje prikazanim protiv finaliste Fiorentine.
    Kako bilo to samo jos vise pokazuje koliko je u padu nas fudbal a veliki razlog je pravilo o domacin igracima jer je upravo Zvezda dokazala da sa domacin igracima ne moze se nista tako da se maknu ogranicenja strancima a svi vi koji fordirate neke svoje domace igrace, pa nel se dokazu da su bolji na terenu a ne prkeo novina
    (HerrSascha, 11. avgust 2023 10:35)

    # Link komentara

  156. Pa zato sto u prvoj ligi ima jedan i po klub. U ovo i po spadaju Partizan, Vosa, TSC i Cuka.
    (Bohor, 11. avgust 2023 10:33)

    # Link komentara

  157. Legendo, niko ne prica o tome, nego kako se godinama radi na srozavanju Partizana, i dovodjenje kluba do ivice propasti, i naravno da nam onda nivo i kvalitet igraca nije ni za **rac.. Kako sa ovakvim igracima da igras ista a ne Evropu covece
    (Doktor, 11. avgust 2023 10:28)

    Legendo Vaš klub i ko ga srozava i šta Vi radite po tom pitanju! Mi smo to prošli i bilo nas je po 40.000 na stadionu i nismo tad samo kukali na vlast nego naše uprave i terali to iz kluba, tako da manje pričajte više delujte!
    (rbc, 11. avgust 2023 10:33)

    # Link komentara

  158. ama ljudi to je maler vec 30 godina, nama uvek zapadnu neki azerbejdzanci, litvanci, moldavci, slovaci, madjari, bugari, svedjani, farani, itd, da nam dodju real, mancester, bajern psg s njima bi lako, oni igraju fudbal, dok sa ovim autsajderima se ne moze igrati
    (drt, 11. avgust 2023 10:33)

    # Link komentara

  159. Na primeru FK CZV kao i KK CZV/KKP se jasno vidi sve. Kad ulazes (ostavljam odakle lova dolazi po strani sad) onda mozes da se nadas ocekivanim rezultatima. Kad se ponasas kao da je 1987. kao sto se ponasaju 3 srpska tima (ocekujem da i Čuka prodje isto), onda prodjes kao bos po trnju. Prvo, uprave su katastrofa a onda oni donose losa resenja po pitanju trenera omladinaca i transfera, treneri losa po pitanju igraca i taktike (kao da su 1980e) i napravis ceo krug uzassnih odluka. Da se razumemo, gotovo svi u upravama svugde nisu cvećke (ne bi bili tamo da jesu), samo neki znaju kako da izvuku najvise a neki pojma nemaju. Mnogo je i do trenera: kad imas Bahara , Obradovica i Ivanovica (u kosarci) koji imaju dokazane uspehe i sport u malom prstu, onda pravis uspeh. Kad imas trenere pocetnike kao u 4 fudbalska kluba u Evropi, onda nemas uspeh. Vrlo logicno i jasno. Dakle, prvo da drzava rascisti sa upravama koje ne rade dobro posao pa tek onda sve ostalo.
    P.s. Isao sam sa FKV u Letoniju protiv Spartaksa, posle dobila Sampdoriju 4:0 i dosla do Plzena (tada jos jakog) kog nije prosla. Ta uprava nije imala para ali je znala sta radi. Naravno smenjena je ubrzo jer su dosli politicki podobniji. Da su jos imali nekih para da popune koju poziciju, igrali bi grupnu fazu.
    (Krajnje prosto, 11.

    Krajnje prosto je da sa dugom od 70 miliona evra ne moze niko da ulaze i da napravi kvalitetan tim kao sto je CZ uradila.
    Jednostavno sve sto zaradis ti ode na dugove.
    Tako to funkcionise u normalnom svetu.
    Al dodje jedan covek i kaze poveriocima da ne traze svoje pare,natera ih da oproste dugove a za to vreme gura novac u taj tim.
    E vidis to ima samo CZ,drugi nemaju to i onda su rezultati kalvi jesu.
    Al udarice ovo i CZ.
    Za par godina ona ce u LE .
    Pa ce joj biti problem to sto je budzet od 50,60 miliona a prihodi od LE maksimalno desetak,nece biti 40 kao od LS.
    (uaaaa, 11. avgust 2023 10:32)

    # Link komentara

  160. I vi novinari, dokle ćete pisati o našim klubovima kao da nismo najniže liga?
    30 godina mi smo na dnu a novinari se svake godine iznenađuju.Tako je, mi smo sada kao sa Malte, F. Ostrva itd, to je tačno.
    Raznorazni "bivši" fudbaleri pootvarali fudbalske "akademije" i ovo vam je proizvod.
    Propao nam fudbal pre 30 godina, pomirite se.Ko prati naš fudbal ili nije normalan ili je kriminalac, nasilnik, diler.......
    (Idi begaj, 11. avgust 2023 10:32)

    # Link komentara

  161. sve je to terzić sredio preko lekovića, nate...
    (mladići borovi, devojke jele, 11. avgust 2023 10:32)

    # Link komentara

  162. Cirkus gde jedan klub mora da pobedi već 10godina traje. Nema takmičenja.
    (Nebitan, 11. avgust 2023 09:49)

    Sabah nije ni postojao pre deset godina.
    (Mali Hijavata, 11. avgust 2023 10:31)

    # Link komentara

  163. Sistematsko unistavanje Partizana na svim nivoima od kad je dosao lebdeci je dovelo do ovoga.
    Svi ostali tekstovi, sve analize su bespotrebne jer je prvo i osnovno to da se Partizan unistava sve ove godine i to na svim nivoima.
    (…., 11. avgust 2023 10:31)

    # Link komentara

  164. Nije to grobari "sistematsko uništavanje" već "karma" za ono "umire, gasi se"!
    (dex, 11. avgust 2023 10:30)

    # Link komentara

  165. Naravno da nisu dorasli Evropi kad postoji jedan jedini klub koji je državni projekat, dok se najveći rival tog kluba uništava, a svi ostali su filijale tog kluba. Vojvodina svog najvećeg talenta bukvalno poklanja tom klubu jer mora se, državni projekat. I onda se čudite. Tek sledi raspad.
    (Donovan Kolins, 11. avgust 2023 09:54)

    Тако је брале, види се да си упућен. Него где су паре које сте ви зарадили? Од продаје играча, од евро купова? У не тако далекој прошлости, Звезда је такође палила агрегате, на терену расле печурке. Грохотом сте се смејали. Испадала у првом или другом колу квалификација. Прозвали сте сезону купања. И шта се дешава? Дошао ђаво по своје. Ваши директори напунили џепове показујући прстом преко брда. Знаш ону, на вука повика а месо лисице изједоше. Вечито други криви, сами себе сте убедили, како у фудбалу, тако и у кошарци. Само, ово сте све заслужили.
    (L, 11. avgust 2023 10:30)

    # Link komentara

  166. Jedan vodja, jedna zemlja, jedan klub.
    Uzivajte.
    (Duka, 11. avgust 2023 10:30)

    # Link komentara

  167. Liga je preslaba !!!
    (Panac

    Liga je previše slaba, veoma slaba.
    (Aster Blistok, 11. avgust 2023 10:29)

    # Link komentara

  168. Pored toga sto kao liga ovo mesto objektivno kvalitetom ne zasluzijemo mozda ne bi bilo ovoliko mracno da Partizan nije sistematski unistavan unazad 10 godina… Hocu reci da je Partizan makar na nivo od pre 5-10 godina vrv bi bio drugi prosle sezone posto prvi ne bi mogao biti (to mesto je unapred rezervisano zs nekog drugog…) a on kao takav bi imao kakve/takve sanse nesto da uradi u tim kvalifikacijama. Realno je reci da bi vrv ispao na kraju kada dolaze klubovi iz ovih jacih liga poput francuske ali nada bi postojala, na zalost sa tsc-om ni to nije postojalo. Zvezdasi su se smejali i radovali propadanju Partizana a ni jednom nisu razmislili da ni njima to ne ide u prilog posto ce opet od sl godine biti povratak u realnost tj kvalifikacije…
    (Fica, 11. avgust 2023 10:01

    Ovo je čuvena grobarska objektivnost. Druže, kada ste bili na nivou od pre deset godina, u kvalifikacijama za LŠ Apoel vas je rutinirao 2-0 u dvomeču, niste gol mogli da im date. U kvalifikacijama za LE, prošli ste Tromso zbog gola u gostima, tamo ste izgubili 3-2 a kući ste pobedili 1-0. U grupi LE niste imali ni jednu jedinu pobedu, igrali ste dva puta nerešeno sa Nefčijem iz Bakua, a Inter i Rubin su vas rutinirali lagano. Dakle, u deset evropskih utakmica imali ste jednu pobedu. Ovo sada je nastavak propasti, samo sada je drastičniji jer propast vam traje baš dugo. Vama nikada nije trebao niko iz jačih liga, dovoljni su Izrael, Kipar i Slovačka.
    (Mali Hijavata, 11. avgust 2023 10:29)

    # Link komentara

  169. Nesposobni ljudi rade u fudbalu.
    (Branimir Krsticevic, 11. avgust 2023 10:28)

    # Link komentara

  170. Navijaci Partizana su sami pristali da ih neko obmanjuje i uverava u neke zablude o namestanjima, o snazi njihovog tima, da im paznju usmerava na sudije, igracki kadar Zvezdinih protivnika itd. dok im ruku zavlace u dzep. Najstariji trik u knjizi.
    Sad nek cekaju Sabah sa sejtanom, sta da se radi...
    (ctrl, 11. avgust 2023 09:57)

    Legendo, niko ne prica o tome, nego kako se godinama radi na srozavanju Partizana, i dovodjenje kluba do ivice propasti, i naravno da nam onda nivo i kvalitet igraca nije ni za **rac.. Kako sa ovakvim igracima da igras ista a ne Evropu covece
    (Doktor, 11. avgust 2023 10:28)

    # Link komentara

  171. Pa partizan je oduvek bio mali klub koji se samo brukao po evropi.Pratite vi lepo fudbalsku instituciju Crvenu Zvezdu u ls i uzivajte.Treba dati isto podrsku i Tscu,novi su na evropskoj sceni i ako izgube od Brage idu u grupe lige evrope sto je fenomenalno.
    (Nek grmi jako zvezda sampion, 11. avgust 2023 10:28)

    # Link komentara

  172. E to vam je cena toga da Zvezda bude najjača ikad. Da bi jedan bio grandiozan svi ostali moraju biti minijaturni u svakom smislu i finansijski i sportski.
    (jop, 11. avgust 2023 10:18)

    Ne prdi svega ti. Kad je Partizan bio u toj poziciji smejali ste se zvezdi sa sve predsednikom saveza tada na celu, ovo je njegov termin - u sezoni kupanja, sprdajuci se tada zvezdi. Zvezdi drzava ne mora da pomaze ni dinar, uzela je para preko 100 miliona za ovih 5 god od UEFA. Vas nema na mapi pa bi po vama najbolje bilo po komunistickom principu, svima isto iako je neko uspesniji 15 puta. Ta vremena su prosla. Valjda ako mi svake godine uzmemo u Evropi 15-20 miliona po vama bi to trebalo da znaci da vama drzava nadoknadi taj minus. Evo trcimo svi da vam uplatimo sms.
    (alex, 11. avgust 2023 10:27)

    # Link komentara

  173. Meni se cini da je lek u privatizaciji fudbala. Dosta je drzava muzla iz klubova. Od svih nasih superligasa, nemamo niti jedan klub koji je privatizovan. Bilo bi dobro da je njih 2-3 iz privatnog nezavisnog sektora pa da vidimo kako bi to funkcionisalo.
    Nas sport je poslednje komunisticko utvrdjenje. Drzava ga scepala jer je toliko bedna da ne ume da napravi pare postenim radom. Taj primer smo imali i u preduzecima koje je drzava unakazila i na kraju prodala za 3 €, pa kad su ih preuzeli stranci ili privatnici, onda smo shvatili u kome je tu zapravo problem.
    (varburg limuzina, 11. avgust 2023 10:27)

    # Link komentara

  174. jedino ima partizan u revanšu šansu da upiše tu jednu pobjedu. čukarički gubi obe sigurno, a zvezda će imati jače protivnike i male šanse da iščupa neki bod.

    tako da 1 pobjeda max za srpske klubove ove sezone
    ([], 11. avgust 2023 09:49)

    Imamo 3 sigurna ucesnika u grupnoj fazi Evropskih takmicenja, ako se psrtizan kvalifikuje onda 4 sto znaci 18 ili 24 utakmice u evropi tako da ce sigurno biti vise pobeda od 1 koliko prognoziras. Ali cemo sigurno izgubiti bodove na rang listi jer je Zvezda a bogami i Partizan pravio nestvarne rezultate u evropi, zimovali i prolazili grupe igrali prolece itd.
    (Jasnovidac Belajski, 11. avgust 2023 10:26)

    # Link komentara

  175. NAJBITNIJE JE DA JE ZVEZDA JAKA.
    (Dragorad, 11. avgust 2023 10:25)

    # Link komentara

  176. Dobili ste šta ste želeli.
    (uaaaa, 11. avgust 2023 10:25)

    # Link komentara

  177. Odoše svu mogući bodovi u evropi... užas i sramota.
    (4k4.Dex, 11. avgust 2023 10:22)

    # Link komentara

  178. Kad Partizan posrne onda su svi ostali krivi. Prvo komšije krenite iz svog dvorišta, ima tu mnogo da se čisti, pa kad tu uspete onda udrite po drugima i recite da ste klub za primer ostalima. Ovako...
    (Petar P, 11. avgust 2023 10:22)

    # Link komentara

  179. Ne znaju da trče po kvalitetnoj travi . Zato nam trebaju novi stadioni ..
    Postali smo Farska ostrva 80tih - 90 tih . Vreća za napucavanje
    (pera, 11. avgust 2023 10:22)

    # Link komentara

  180. Hteli ste jedna zemlja jedan klub, hteli ste Džaju i Nedima, Vidić vam ne valja.
    Izvolite gledajte...
    (Grobar, 11. avgust 2023 10:00)

    Bilo nekad jedna zemlja jedan klub, koji je bio prvak u fudbalu, košarci, rukometu, odbojci, vaterpolu... Smejali ste se pečurkama na terenu.
    (Aca, 11. avgust 2023 10:21)

    # Link komentara

  181. Naravno da nisu dorasli Evropi kad postoji jedan jedini klub koji je državni projekat, dok se najveći rival tog kluba uništava, a svi ostali su filijale tog kluba. Vojvodina svog najvećeg talenta bukvalno poklanja tom klubu jer mora se, državni projekat. I onda se čudite. Tek sledi raspad.
    (Donovan Kolins, 11. avgust 2023 09:54)

    kako mi je drago sto sto pukli juce bas zbog ovakvih spin komentara... sve isto kao u kosarci iste lazi isti spinovi
    (lokos, 11. avgust 2023 10:21)

    # Link komentara

  182. Cicvu affect ..
    (St George, 11. avgust 2023 10:21)

    # Link komentara

  183. Privatizovati sve klubove i neka posle rade sta hoce . Ovako se iz budzeta Srbije , Gradova itd stalno izvlace pare za klubove i za kombinacije sa lokalnim politicarima . Samo privatizacija .
    (kladzom do bola, 11. avgust 2023 10:20)

    # Link komentara

  184. Ne znam cemu veliko razocarenje u srpski fudbal kao da je neko ocekivao da Vosa dobije kiprane a Braga da izgubi od TSCa? Dobro mogli su bar jedan x izvuci ali TSC ima jos 7 utakmica I moze da donese bodova. Razocarenje je Partizan i njegovi navijaci koji krive sve druge za poraz -od Sabaha!! Kakvi crni Duljaji I sl. dovedite pravog trenera ne poslusnika! 90 posto Zvezdasa uvijek navija za Partizan u evropi,da mozemo da vas malo provociramo poslije ispadanja ali da navijamo za druge protiv Partizana nema sanse!! Nego zapitajte se zasto Vasa uprava krivi sve druge pa potjerajte to sto pre!!
    (dejanmi, 11. avgust 2023 10:20)

    # Link komentara

  185. Pa to ste hteli ..nego zao mi Zvezde kad padnemo na 32 mesto ..morace opet kroz kvalifikacije ..nema odmah 20 milki i podcenjivanje i gazenje ..tako da uzivajte u plodovima svoga rada ..
    (nenad, 11. avgust 2023 09:53)


    Kad zvezda bude igrala kvalifikacije, vi nećete ni igrati.
    (NŽS, 11. avgust 2023 10:20)

    # Link komentara

  186. prekljuce, Smejali se tsc-u Vojvodini kao eto kao filijale nemaju pojma njih guraju bla bla bla, Partizan je jedini koji ima kvalitet, a onda Sabah dodje sad pljuju zvezdu? koje ludilo vlada u njihovim glavama
    (auu bre, 11. avgust 2023 10:19)

    # Link komentara

  187. uprava naših klubova su dali saopštenje da je krva UEFa za poraze
    (realista, 11. avgust 2023 10:19)

    # Link komentara

  188. Jedino Zvezda i Tsc sto vrede u nasem fudbalu i koji ce igrati grupnu fazu evropskih takmicenja a ostali teski amateri koji samo brukaju Srbiju
    (Dare_cz, 11. avgust 2023 10:19)

    # Link komentara

  189. Velika je tu korupcija nemožeš zaigrati ako ti tata neda keš ovim lopovima talenti nikad da isplivaju na površinu i kao u svim oblastima života dolazi do pucanja sistema,korupcija je teški kancer drustva
    (džek, 11. avgust 2023 10:19)

    # Link komentara

  190. Kako kažu franjevci, Evropa je merilo. Hahahahhahahaahaha!
    (NŽS, 11. avgust 2023 10:19)

    # Link komentara

  191. Ne postoji nijedna liga u Evropi poput naše pravimo-se-da-je-super lige.
    Šampion ove lige ima 5 puta veći budžet od ostalih 15 klubova zajedno. Igrače ne prodaju, ulaznice kao prodaju, ali se ulazi na foru. Nešto tu da i UEFA, skoro 15-20% budžeta, ali ostalo finansira država.
    Što će reći, mi svi plaćamo da ova država sve čini da postoji samo jedan klub, i to već duži niz godina.
    (Aki, 11. avgust 2023 10:18)

    # Link komentara

  192. evo vam ministar Nedimovic..
    (Englez, 11. avgust 2023 10:18)

    # Link komentara

  193. E to vam je cena toga da Zvezda bude najjača ikad. Da bi jedan bio grandiozan svi ostali moraju biti minijaturni u svakom smislu i finansijski i sportski.
    (jop, 11. avgust 2023 10:18)

    # Link komentara

  194. Zasaditi krompir. Zahvalite mafijasima na vlasti
    (zmaj, 11. avgust 2023 10:17)

    # Link komentara

  195. Hteli ste jedna zemlja jedan klub, hteli ste Džaju i Nedima, Vidić vam ne valja.
    Izvolite gledajte...
    (Grobar, 11. avgust 2023 10:00

    sa toletom je klupski fudbal bio nikad jaci a wad smo propali,
    (lazete cim zinete, 11. avgust 2023 10:17)

    # Link komentara

  196. Na primeru FK CZV kao i KK CZV/KKP se jasno vidi sve. Kad ulazes (ostavljam odakle lova dolazi po strani sad) onda mozes da se nadas ocekivanim rezultatima. Kad se ponasas kao da je 1987. kao sto se ponasaju 3 srpska tima (ocekujem da i Čuka prodje isto), onda prodjes kao bos po trnju. Prvo, uprave su katastrofa a onda oni donose losa resenja po pitanju trenera omladinaca i transfera, treneri losa po pitanju igraca i taktike (kao da su 1980e) i napravis ceo krug uzassnih odluka. Da se razumemo, gotovo svi u upravama svugde nisu cvećke (ne bi bili tamo da jesu), samo neki znaju kako da izvuku najvise a neki pojma nemaju. Mnogo je i do trenera: kad imas Bahara , Obradovica i Ivanovica (u kosarci) koji imaju dokazane uspehe i sport u malom prstu, onda pravis uspeh. Kad imas trenere pocetnike kao u 4 fudbalska kluba u Evropi, onda nemas uspeh. Vrlo logicno i jasno. Dakle, prvo da drzava rascisti sa upravama koje ne rade dobro posao pa tek onda sve ostalo.
    P.s. Isao sam sa FKV u Letoniju protiv Spartaksa, posle dobila Sampdoriju 4:0 i dosla do Plzena (tada jos jakog) kog nije prosla. Ta uprava nije imala para ali je znala sta radi. Naravno smenjena je ubrzo jer su dosli politicki podobniji. Da su jos imali nekih para da popune koju poziciju, igrali bi grupnu fazu.
    (Krajnje prosto, 11. avgust 2023 10:17)

    # Link komentara

  197. Ne postoji sport u Srbiji,postoji samo jedan klub. Znate sve kako i zasto...
    (james, 11. avgust 2023 09:37)

    Kao u kosarci jel? Odbojci, rukometu? lazljivi grobari ponovo lazu
    (ajde ne prdi, 11. avgust 2023 10:16)

    # Link komentara

  198. - Privatizacija klubova (bez muljanja i fantomskih firmi).
    - Superliga s 12 klubova. Dvokružni sistem (22 kola), pa onda plejof i plejaut (još 10 kola, dakle ukupno 32 kola).
    - Sređena infrastruktura. A reprezentacija da može igrati u 5 različitih gradova.
    - Zakon protiv huliganizma, koji funkcionište u praksi.
    - Mnogo ozbiljniji marketing.
    (prava priča, 11. avgust 2023 10:16)

    # Link komentara

  199. Zato sto se sramotno ulaze. TSC uzima 10 miliona od Uefa, a koga su doveli? Rakonjca na pozajmicu. Ne moze se tako u evropu. Jedino sto vredi u Srbiji je Zvezda. Partizan se vec godinama burka, ostalo su marginalci.
    (Ljubisa Livac, 11. avgust 2023 10:16)

    # Link komentara

  200. 4 utakmice i 4 poraza
    i koliko ono stadiona?
    (srpski mercedes, 11. avgust 2023 10:16)

    # Link komentara

  201. Naravno da nećete da objavite komentar,ali ajde da ga napišem. Nemojte da se čudite ,jer se ovim tekstom ne bavite problemom već posledicom. Vrlo brzo se vraćamo tamo gde nam je mesto,na dno kace.
    (NijeBitno, 11. avgust 2023 10:16)

    # Link komentara

  202. jbg. tako je.
    (rodjo ljubljana, 11. avgust 2023 10:16)

    # Link komentara

  203. Ma trpaj sve u jedan klub, ostale podredi njemu i sve super. Umesto više klubova da država ima koji će da predstavljaju zemlju došlo se do toga da država gasi velikana zarad jednog kluba.
    (Kramer, 11. avgust 2023 09:42)

    placite spineri vucelini.. inace smo blistali pre 10 godina nasi klubovi, koliko ste u stanju da slazete...
    (ko o cemu, 11. avgust 2023 10:15)

    # Link komentara

  204. Naravno da nisu dorasli Evropi kad postoji jedan jedini klub koji je državni projekat, dok se najveći rival tog kluba uništava, a svi ostali su filijale tog kluba. Vojvodina svog najvećeg talenta bukvalno poklanja tom klubu jer mora se, državni projekat. I onda se čudite. Tek sledi raspad.
    (Donovan Kolins, 11. avgust 2023 09:54)

    Bukvalno poklanja? 850.000 je tebi poklanjanje? vas neko unistava? lazete sebe maksimalno ne možete da prihvatite cinjenicu da se zvezda finansira sama a vas ustvari drzava spasava svakog leta.
    (majusni grobari, 11. avgust 2023 10:13)

    # Link komentara

  205. Titovi blizanci - grobari srpskog fudbala ... sad jedite dragi "veciti" kad ste zakuvali to u srpskoj ligi pa ne date nikome osim vas da se razvija i igra fudbal ... ovako ce i zvezda proci... uskoro nastavak propadanja srpskog fudbala u reziji "fudbalskih znalaca i madjionicara"
    (kragujevcanin, 11. avgust 2023 10:10)

    # Link komentara

  206. Pa kad nemamo nacionalni stadion.
    (dragan, 11. avgust 2023 10:10)

    # Link komentara

  207. Jel moguce da je zvezda ponovo kriva ovim isfustriranim grobarima ahhahaha
    (auuu bre, 11. avgust 2023 10:09)

    # Link komentara

  208. Timovi sa Malte ili iz Estonije su i danas topovska hrana rivalima u kvalifikacijama i oni su sami toga vrlo dobro svesni ali cak i kada dozive brodolom ti vidis da oni plivaju, da se bore ulazuci krajnje napore i pre svega da ŽELE premda svesni da ce biti potopljeni.

    Nije poraz Partizana toliki kamen spoticanja koliko cinjenica da su odigrali sramotno mekano. Uzasavajuce bledo i bez zelje. To je za automatsko oduzimanje najmanje dve naredne mesecne plate.

    Jedino ne razumem zasto se apostrofira kada je ko osnovan - taj koji je ulozio sredstva u Sabah od 2017. je mogao uloziti novac i u Nefci osnovan 1937. i postici isti rezultat. Da li bi to "opralo" Partizan i Duljaja jer Nefci postoji bezmalo 100 godina? Da li bi sramota u tom slucaju bila manja? Cisto sumnjam.

    Hipoteticki je neki Seik mogao kupiti i nas TSC, uloziti 100 Mil. i pregaziti Bragu. Da li bi to bila sramota Brage ili realnost?
    (Nikola, 11. avgust 2023 10:09)

    # Link komentara

  209. Naravno da nisu dorasli Evropi kad postoji jedan jedini klub koji je državni projekat, dok se najveći rival tog kluba uništava, a svi ostali su filijale tog kluba. Vojvodina svog najvećeg talenta bukvalno poklanja tom klubu jer mora se, državni projekat. I onda se čudite. Tek sledi raspad.
    (Donovan Kolins, 11. avgust 2023 09:54)

    Botovanje grobarcica od ranog jutra bilo je super kada je prvenstvo bilo na tridesetom mestu a vi osvajali 0 bodova u kupu uefa a vi osvajali 6 titula .. majstori spina I lazi ste
    (Dexim, 11. avgust 2023 10:09)

    # Link komentara

  210. srpski klub je u grupnoj fazi
    (zelko, 11. avgust 2023 10:09)

    # Link komentara

  211. Hteli ste da jedan klub uvek bude dsampion i da on uvek igra ligu sampiona i dobili ste ovo , sto sad kukate eno vam Zvezda pa gledajte nju .
    (sale, 11. avgust 2023 10:08)

    # Link komentara

  212. Sad vam Zvezda kriva što ste lopovi, a ko vam je kriv što smo imali dva kluba za ligu šampiona?
    (Dvadeset Tri, 11. avgust 2023 10:08)

    # Link komentara

  213. Izborom poljoprivrednika za predsednika fudbalskog saveza, i željom velikog vođe da u Srbiji postoji samo jedan klub, jasno je bilo da će doći do ovoga.Istim putem polako ali sigurno kreće i reprezentacija. To je neminovno kada se u sport umeša politika, što je nama svojstveno kao nikom na svetu.
    (Znam da nećete da objavite ali mi je merak da ovo pročitate, 11. avgust 2023 10:07)

    # Link komentara

  214. Bice druga prica kad krene zetva bodova u LS...samo polako.
    (Nahtigal, 11. avgust 2023 10:07)

    # Link komentara

  215. cukaricki ispada samo tako..ne mozes da ides u evropu sa igracima bez aranzmana najavlheni kao velika pojacanja kao prvo a kao drugo sa trenerima koji su u rangu letonske lige..treba I'm 6meseci da se uigraju taman kada poispadaju iz svih takmicenja..ulozeno ti se vraca kroz evropu plus jos igras sledece godine plus jaca liga ali ne nasi bi sve za mufteba da ima rezultata..
    (boki, 11. avgust 2023 10:06)

    # Link komentara

  216. Nismo mi krivi! i ostale bajke...
    (Ajmo grobari uglas, 11. avgust 2023 10:06)

    # Link komentara

  217. Vredjaju Farane uporedjujuci ih sa nasim klubovima. Iako su Farani amateri i rade posao, a fudbal je dodataka sigutno imaju bolju ekipu od Partozana i Vojvodine.

    U Vojvodini treba da se npr od 22 igraca zameni 21

    u U Partizanu od 22 igraca da se zameni 19

    jer ti igraci nisu ni nadahnuti amateri, vec netalentovani amateri.
    (Dušan R., 11. avgust 2023 10:06)

    # Link komentara

  218. Evo po grobarskim botovima ponovo je zvezda kriva hahahahah inace pre su srpski klubovi blistali
    (oj smejurije, 11. avgust 2023 10:06)

    # Link komentara

  219. Ma trpaj sve u jedan klub, ostale podredi njemu i sve super. Umesto više klubova da država ima koji će da predstavljaju zemlju došlo se do toga da država gasi velikana zarad jednog kluba.
    (Kramer, 11. avgust 2023 09:42)

    lazljivci sad ste krenuli sa novim spinoim nakon sto ste se juce obrukali ponovo
    (notorius, 11. avgust 2023 10:05)

    # Link komentara

  220. TSC nije ispao. Ima sigurno mesto u Ligi evrope.
    (mare, 11. avgust 2023 10:04)

    # Link komentara

  221. Bice bolje kada se napravi nacionalni stadion!
    (marko, 11. avgust 2023 10:04)

    # Link komentara

  222. Sve zato sto nam je liga bez briga, sve podredjeno jednom klubu i gde svi namestaju i mesetare, zato gospodo glavu u pesak!
    (kibo, 11. avgust 2023 09:58)

    kako sladko placete...
    (ahahha, 11. avgust 2023 10:03)

    # Link komentara

  223. Lep tekst, samo ne rekoste koje u toj deceniji i šta radio u srpskom fudbalu.
    Pa da prozovemo Predsednika FS Srbije, organe FSS, sudijsku komisiju i medije, koji su zarad sitno sopsteničkih interesa, gurali kriminalca i njegovu organizaciju na račun svih u Srbiji.
    Sramota, ali tek smo upali u njihove šake, tek sledi najgore!
    (Gluperda, 11. avgust 2023 10:02)

    # Link komentara

  224. Šta je tu novo?? Ne mogu balerine igrati fudbal...
    (hahaha, 11. avgust 2023 10:02)

    # Link komentara

  225. Ovi sto krive Zvezdu, da napišem ne navijam za njih, ali ljudi su napravili rezultate i sami zaradili od LS i sada pametno uložili…
    Partizan je očajno vodjen i velike pare je prokockao.
    I VIP lozi pogledajte toalete kod Partizana. Za struju da ne pričamo.
    TSC je tek počeo. Polako.
    Čuka amaterski vodjena.
    Vosa je katastrofa, neznalice vode klub. Po kući se domaćin poznaje. To najbolje oslikava Vosu i Radnički iz Nisa !!!
    (SrbinMusliman, 11. avgust 2023 10:01)

    # Link komentara

  226. Taj ko prati Srpski fudbal ,taj sigurno nije normalan .
    (Vojvodina, 11. avgust 2023 10:01)

    # Link komentara

  227. Pored toga sto kao liga ovo mesto objektivno kvalitetom ne zasluzijemo mozda ne bi bilo ovoliko mracno da Partizan nije sistematski unistavan unazad 10 godina… Hocu reci da je Partizan makar na nivo od pre 5-10 godina vrv bi bio drugi prosle sezone posto prvi ne bi mogao biti (to mesto je unapred rezervisano zs nekog drugog…) a on kao takav bi imao kakve/takve sanse nesto da uradi u tim kvalifikacijama. Realno je reci da bi vrv ispao na kraju kada dolaze klubovi iz ovih jacih liga poput francuske ali nada bi postojala, na zalost sa tsc-om ni to nije postojalo. Zvezdasi su se smejali i radovali propadanju Partizana a ni jednom nisu razmislili da ni njima to ne ide u prilog posto ce opet od sl godine biti povratak u realnost tj kvalifikacije…
    (Fica, 11. avgust 2023 10:01)

    # Link komentara

  228. Ali komentator arene sto je zakukao juce zbog penala lol
    (loool, 11. avgust 2023 10:01)

    # Link komentara

  229. Mi smo mnogo daleko od Evrope, godine upropaštavanja naše lige i favorizovanja samo blizanaca dovele su do toga. Nijedan ozbiljan privatnik ne želi ni da pogleda naše klubove da uloži. Tu i tamo po neko sipa neki novac ali to je na kašičicu. Niko i ne želi da uloži ozbiljno jer ulazi u posao sa raznim "frakcijama", navijačima, krimosima itd... Naš fudbal odavno liči na zafrkanciju, i to se vidi kada se izađe u Evropu, gde su danas čak i klubovi u zemljama gde se nekada igrala samo polka i karling odlično organizovani sa solidnim igračima, školama fudbala, itd.
    Čak i Zvezda će služiti kao kanta za punjenje u LŠ (što je i bila) i to je njen realni domet, a način su-finansiranja je iz državne kase, što nije održivi oblik poslovanja.
    Ako se nešto ozbiljno i drastično ne promeni, slede nam samo bauljanja po Evropi i previranja po domaćem blatu u narednim decenijama.
    Fudbal je u nas na žalost prejadan.
    Molim vas objavite mi komentar.
    Hvala i sportski pozdrav,
    (Aleks, 11. avgust 2023 09:59)

    # Link komentara

  230. Kako okrenes Samo CZ i Cuka Rade profesionalno. To je to.
    (SrbinMusliman, 11. avgust 2023 09:59)

    # Link komentara

  231. Ma super, samo mezimica da bude zadovoljna. Ali koga briga, što bi rekla Breskvica s.... z.....
    (dking, 11. avgust 2023 09:59)

    # Link komentara

  232. Imaju para više nego ikad, dobre uslove, u čemu je problem, u organizaciji, u selekciji, to mora neko da nam kaže. Ovo što rade je bruka i sramota.
    Nije problem samo u rezultatu, nego u odnosu prema igri, navijačima, ovde jedino TSC odudara jer je pokazao želju neku da igra, da se bori.
    Ta bezvoljnost, nezainteresovanost, kod igrača Vojvodine i Partizana je skandalozna, da Partizan Sabahu uputi dva šuta na gol za celu utakmicu, to je velika sramota.
    (Imaju para više nego ikad, dobre uslove, 11. avgust 2023 09:59)

    # Link komentara

  233. Nije bruka Partizana-to je realno stanje-u kakvom su stanju.Taj umjetnik sto je glavni u Partizanu,radi pravi posao,ali za sebe,i niko mu nista ne moze sto je najtuznije od svega.
    (SARAJEVSKI SRBIN, 11. avgust 2023 09:58)

    # Link komentara

  234. Sta ste ocekivali kada beogradski blizanci drze monopol u srpskom fudbalu i sportu generalno? Sta ste ocekivali?
    (Mica, 11. avgust 2023 09:58)

    # Link komentara

  235. A partizan koga miniraju u prvenstvu da pokaže svoj kvalitet, jer svi igraju sa 150% snage protiv njih
    (loool, 11. avgust 2023 09:58)

    # Link komentara

  236. Sta da ocekujemo od lige u kojoj prvi ima 30 bodova prednosti nad ostalima. Pre smo imali veliku trojku, pa dvojku a onda se sve promenilo.
    (ak47, 11. avgust 2023 09:58)

    # Link komentara

  237. Sve zato sto nam je liga bez briga, sve podredjeno jednom klubu i gde svi namestaju i mesetare, zato gospodo glavu u pesak!
    (kibo, 11. avgust 2023 09:58)

    # Link komentara

  238. Zasto bruka ? Pa crno beli mogu da igraju u medjuopstinskoj zoni. Nisu ni za drugu ligu a kamo li za europu.
    (miljas, 11. avgust 2023 09:57)

    # Link komentara

  239. Navijaci Partizana su sami pristali da ih neko obmanjuje i uverava u neke zablude o namestanjima, o snazi njihovog tima, da im paznju usmerava na sudije, igracki kadar Zvezdinih protivnika itd. dok im ruku zavlace u dzep. Najstariji trik u knjizi.
    Sad nek cekaju Sabah sa sejtanom, sta da se radi...
    (ctrl, 11. avgust 2023 09:57)

    # Link komentara

  240. "Kada je Milorad Vučelić imenovan za predsednika Partizana, Sabah kao klub nije ni postojao." E, to je tradicija!
    (SlavnaProšlost, 11. avgust 2023 09:56)

    # Link komentara

  241. Vi nikako da razumete da je to sudbina svih osrednjih liga pa i Srbije! Sve ovo se znalo i ocekivalo! Nakon visegodisnjeg uspona i dolaska na istorijsko 11. mesto na UEFA listi, neminovno mora da usledi pad, jer prosirenjem broja klubova u Evropi, dolazi do situacije u kojoj se ne moze ostvariti isti bilans kao prethodnih godina, zato sto je to to privilegija samo najjacih liga, tzv. liga petice. Osrednje lige poput Srbije, Svajcarske, Hrvatske, Grcke, Ceske, Danske i sl., su stalno na klackalici, malo se popnu, malo spuste. To je princip rotacije, stalno neko ulazi u top 15 pa onda malo ispada. Tako je i napravljen siste. Jedna Turska koja ulaze milijarde u klubove je dozivela pad na 20. mesto, a neko ocekuje da Srbija sa 5 klubova u Evropi zadrzi 11.? To je nemoguce. Po tome se vidi koliko autor ovog teksta nema veze sa fudbalom kao ni svi oni koji su ocekivali ne znam sta? Da Srbija nastavi napredak pa ugrozi lige petice? Osvestite se ljudi. Ovo je sve bilo predvidjeno i neizbezno. Lige poput Srbije nemaju 4 ili 5 klubova sposobnih da istim intezitetom ostvariju bodove u Evropi i zato je to za takve lige klackalica. Rotacija je neizbezna. Zar nije bolje i tako da malo se podignemo pa malo spustimo, nego da smo vecito zakucani oko 30. mesta sa Bugarima i Jermenima kako je ranije godinama bilo pa redovno poispadamo svi u julu mesecu? Ovako ipak smo dogurali do skoro nezamislive situacije da imamo direktnog ucesnika LS odnosno tri direktna ucesnika grupa u Evropi.
    (Randy Marsh, 11. avgust 2023 09:55)

    # Link komentara

  242. Nema veze, zato ceda se gradi nacioalni stadion !
    (Sredoje, 11. avgust 2023 09:55)

    # Link komentara

  243. naravno da nisu.
    prvenstvo nam je cirkus, prazni stadioni, nameštena cela liga, sudije, sklanjalice,var koji nekad radi nekad ne.. iz takvog prvenstva ne može da se iznedri jak klub.. Tsc, Partizan, Vojvidina i Čukarički, svi će ispasti u prvom kolu
    Zvezda će u Ligi Šampiona biti poslednja u grupi sa jednim ili nijednim bodom..
    I to je to otprilike..
    (linolada, 11. avgust 2023 09:55)

    # Link komentara

  244. Napokon pravi tekst.
    Sramota me bilo gledati protekle utakmice, pogotovo Partizan.
    (abv, 11. avgust 2023 09:54)

    # Link komentara

  245. Kad mediji i ostala javnost budu kriticki nastrojeni prema svemu sto se zbiva u fudbalu, mozda onda i dodje do nekakvih kvalitetnih promena. Ali posto se ide uz dlaku vladajucoj garnituri i uvek se pisu hvalospevi, kako ocekivati bilo kakav uspeh i korumpiranom fudbalu i drzavi? Ako stvarno zelite boljitak srpskom fudbalu, promovisite ljude poput Mirka Poledice, a ne Nedimovica i ekipu.
    (Pljuvac Svih Stilova, 11. avgust 2023 09:53)

    # Link komentara

  246. Vojvodina,Tsc,Partizan i Cukaricki(sledeca runda)pokazali su pravu sliku srpskog klubskog fudbala,koliko se zaostaje za Evropom i koliko su male zemlje ostatke Evrope napredovale u svakom smislu fudbala,organizaciono,infrastrukturno,takticki,kondiciono,strucno
    (DDF, 11. avgust 2023 09:53)

    # Link komentara

  247. Pa to ste hteli ..nego zao mi Zvezde kad padnemo na 32 mesto ..morace opet kroz kvalifikacije ..nema odmah 20 milki i podcenjivanje i gazenje ..tako da uzivajte u plodovima svoga rada ..
    (nenad, 11. avgust 2023 09:53)

    # Link komentara

  248. Čast izuzecima.
    (Dovla, 11. avgust 2023 09:52)

    # Link komentara

  249. TSC protiv Brage nije ni mogao mnogo bolje, od Vojvodine već tradicionalno u Evropi ništa i nema, dok je Partizan razočarao, više igrom i zalaganjem, nego rezultatom, ali svi klubovi koji se i dalje takmiče imaju realne šanse za plasman u barem ligu konferencija.
    (bezdan bunardzić, 11. avgust 2023 09:52)

    # Link komentara

  250. ... srpski fudbal treba zabraniti....

    cirkus liga, klubovi cirkus
    (drug sa fakulteta, 11. avgust 2023 09:52)

    # Link komentara

  251. i sad ce im opet za poraz od ovih sabana biti kriv Vucic, Terzic, sudije, vlaga, temperatura, zuljale ih gace...
    (DM, 11. avgust 2023 09:51)

    # Link komentara

  252. Ma nema veze, još malo pa če EP, tu će Srbijanci da razvale. Najmanje polufinale ili finale.
    (SPiskustvo, 11. avgust 2023 09:51)

    # Link komentara

  253. Ljudi zamislite da Tadić dodje nazad u srpski fudbal to bi bila euforija, nama treba bar još 10 takvih da budemo prosecni.

    Njega su Turci onako lagano doveli. Ti isti Turci ulazu 100x više od nas i opet nista nisu uradili.

    Mi treba da sredimo našu ligu da bude bar glediva/regularna imao sam nadu oko Vidića ali i to otislo u tri lepe.

    Samo mozda 10ak klubova gleda ka evropskim takmicenjima, ostalu imaju prioritet da srede svoje i isto i mi trebamo uraditi.

    U LŠ smo dobri za gol razliku, u LE/LK uz povući potegni mozemo proći grupu.
    (KP, 11. avgust 2023 09:51)

    # Link komentara

  254. Nasa liga objektivno gledajuci ne zasluzuje tako visoko mesto na listi ,jer sem vecitih ostali klubovi su u rangu treceligasa iz lige petice.
    (stari_mudrac, 11. avgust 2023 09:51)

    # Link komentara

  255. Samo da se vidi ko sedi u upravi klubova iz srpske lige i sve je jasno. Dno. Talog. Mulj. Laž.
    (Ime, 11. avgust 2023 09:50)

    # Link komentara

  256. Bitno je da mi gradimo nacionalni stadion.
    (sasa the king, 11. avgust 2023 09:49)

    # Link komentara

  257. Cirkus gde jedan klub mora da pobedi već 10godina traje. Nema takmičenja.
    (Nebitan, 11. avgust 2023 09:49)

    # Link komentara

  258. jedino ima partizan u revanšu šansu da upiše tu jednu pobjedu. čukarički gubi obe sigurno, a zvezda će imati jače protivnike i male šanse da iščupa neki bod.

    tako da 1 pobjeda max za srpske klubove ove sezone
    ([], 11. avgust 2023 09:49)

    # Link komentara

  259. Citam tekst i pitam se da li je moguce da ne smete napisati u cemu je stvarno problem....godinama madjija radi na jednom cilju uz pomoc i punu podrsku duha iznad marakane a to je unistiti sve sto nije zvezda a narocito ovaj jadni partizan...madjija javno na ovo najavljuje vec cetvrtu godinu kako mu ne treba jak partizan da bi zvezda bila jaka ali ga izgleda niko ne cuje i ne razume sta je pisac hteo da kaze...zakljucak,najveci krivci ipak nisu ovi ljudi vec legende partizana koji su se prodali za sitne pare i zarad licnih interesa jer igraju kako gazda madjija kaze
    (mare15, 11. avgust 2023 09:49)

    # Link komentara

  260. Nije ni Zvezda mnogo bolja.
    Voleo bih da vidim da dobedemo nekog igraca za bar 5 miliona eura,a ne da potpisujemo slobodne igrace koji su ispod proseka,ali ipak dovoljni za domacu ligu.
    Treba se ugledati na Salcburg ili FC Kopenhagen vezano za transfere.
    (Aleksic, 11. avgust 2023 09:49)

    # Link komentara

  261. Nasi klubovi igraju za sto bolji plasman kiparskih, izraelskih i hrvatskih klubova na UEFA rang listi.
    (hm, 11. avgust 2023 09:49)

    # Link komentara

  262. А правићемо им национални стадион за шта? Да губе и бацимо паре?
    (Ниш, 11. avgust 2023 09:47)

    # Link komentara

  263. Šta cas čudi pored tolike korupcije.
    Može i biće to još gore.
    (Mirko, 11. avgust 2023 09:47)

    # Link komentara

  264. Bitno da su ljudi ovde najviše ismevali jadni TSC, koji ima mizeran budžet i iskustvo u odnosu na Bragu. Ali 'fudbal' koji su prikazali Partizan i Vojvodina je nešto najjadnije što smo videli od naših klubova u Evropi nakon demoliranja Lučana od strane Intera iz Bakua 🙄
    (Arugal, 11. avgust 2023 09:46)

    # Link komentara

  265. Kratak tekst ali izuzetno precizan.
    Liga nam je jad, čemer i tuga.
    (Posmatrač sa strane, 11. avgust 2023 09:46)

    # Link komentara

  266. Od Septembra opet mi moramo vadit kestenje iz vatre.
    (red star, 11. avgust 2023 09:45)

    # Link komentara

  267. Nisam zadovoljan… sruseni snovi svih delija , nista od lige sampiona sledece godine
    (čak noris, 11. avgust 2023 09:45)

    # Link komentara

  268. moguce, od 4 praseta seljak hranio samo jedno ... ono postalo krmaca, vodili je po Evropskim izlozba ... a onih 3 crkose ... od jake nege
    (Pangrup, 11. avgust 2023 09:45)

    # Link komentara

  269. Србија
    (коски, 11. avgust 2023 09:44)

    # Link komentara

  270. Jos kada dogodine ukidaju u slucaju ispadanje kao idu dalje nizeg takmicenja bicemo U rangu San Marino!
    (Maki Kavasaki, 11. avgust 2023 09:44)

    # Link komentara

  271. stara prica, nista novo. samo se budale nadaju
    (веља, 11. avgust 2023 09:43)

    # Link komentara

  272. Dok cekas Sabah sa shejtanoooom
    (Guzonjin sin, 11. avgust 2023 09:43)

    # Link komentara

  273. Tim koji igra sa klubovima koji igraju 150% sa nozevima u ustima, protiv sudija lagano puca od anonimnog kluba ajzerberdzana, smejurija sa zeljkovim svedocima
    (lol, 11. avgust 2023 09:42)

    # Link komentara

  274. Ma trpaj sve u jedan klub, ostale podredi njemu i sve super. Umesto više klubova da država ima koji će da predstavljaju zemlju došlo se do toga da država gasi velikana zarad jednog kluba.
    (Kramer, 11. avgust 2023 09:42)

    # Link komentara

  275. Dakle, ima nade.
    Čukarički čeka poraženog iz meča Genk – Olimpijakos, u borbi za Ligu Evrope.

    Hahahaha a šta vi ocekujete u tim duelima?
    (Back in Black, 11. avgust 2023 09:42)

    # Link komentara

  276. Nije istina. Zvijezda je dorasla a i nista nam vise ne treba samo ona neka igra dobro. Ona je jedini pravi predstavnik. Samo napred Zvijezdo nasa. Ko je kriv ostalima kad nemaju strucnjake.
    (ma nema veze, 11. avgust 2023 09:41)

    # Link komentara

  277. Liga je preslaba !!!
    (Panac, 11. avgust 2023 09:39)

    # Link komentara

  278. Ne postoji sport u Srbiji,postoji samo jedan klub. Znate sve kako i zasto...
    (james, 11. avgust 2023 09:37)

    # Link komentara

  279. Zato gradimo Nacionalni stadion, da nekoliko stotina ljudi gleda tu bedu od fudbala!!!
    (Marijan, 11. avgust 2023 09:36)

    # Link komentara

  280. Ma partizan jedino donosi bodove ahahhahaha
    (komedija, 11. avgust 2023 09:36)

    # Link komentara

  281. ja cuo da partizanka jedina donosi bodove Srpskim klubovima, proverite vi to, nesto nije to tacno
    (maxx, 11. avgust 2023 09:35)

    # Link komentara