1. Znaci Zvezda mora dvije utakmce dnevno? Jednu ujutro u 9 a druga u 3 poslijepodne. Dobro ste ovo smislili nata...em vas sve
    (Amin, 7. jun 2023 23:54) # Link komentara
    Ne mora dve utakmice. Pre podne trening sa drugim timom, a uveče utakmica.
    (Realno, 8. jun 2023 14:17)

    # Link komentara

  2. I da se vama podijele zaostale partizanske penzije i spomenice. kako ste ono nazivali srbe poslije rata ...banda ili tako nesto?
    (Amin, 7. jun 2023 23:56)
    Ko nam se to pravi sasav? Koga su osnovali kozni mantili sto su punili jendeke sa Srbima posle rata? Krcun beshe? Jednostavno sve u sta verujete i sve sta kazete je debela masna laz.
    (Jokara, 8. jun 2023 11:09)

    # Link komentara

  3. Da se Zvezdi vec na pocetku sezone u svim sportovima dodeli sampionska titula, da se napise saopstenje na 24 strane koje ce se stampati i objaviti u svim medijima, da svi koji ne navijaju za Zvezdu budu anatemisani od strane SPC i patrijarha licno ako treba! I da se vec jednom u ovoj drzavi napokon zna red!
    (Show, 7. jun 2023 17:22)

    I da se vama podijele zaostale partizanske penzije i spomenice. kako ste ono nazivali srbe poslije rata ...banda ili tako nesto?
    (Amin, 7. jun 2023 23:56)

    # Link komentara

  4. Znaci Zvezda mora dvije utakmce dnevno? Jednu ujutro u 9 a druga u 3 poslijepodne. Dobro ste ovo smislili nata...em vas sve
    (Amin, 7. jun 2023 23:54)

    # Link komentara

  5. Zvezda da igra KLS i ako treba da se diskfalifikuje ili istupi iz ABA lige.
    Partizan da postane prvak ABA lige bez borbe. Da mu se ukinu sve drzavne subvencije, naplati porez i da prvo sledece takmicenje u drzavi Srbiji pocne iz trece lige.
    I da se vec jednom u ovoj drzavi napokon zna red.
    (dare, 7. jun 2023 16:38)


    Decko, nemoj da lupas, molim te.Te drzavne subvencije o kojima pises, Partizan je i te kako opravdao igranjem u ABA, prvi na tabeli a o EL necu ni da pricam. Na odlican nacin reprezentuje nasu zemlju, prvo ulaskom u top 8, I TO VEC PRVE SEZONE, drugo jedan Real je morao debelo da se oznoji da se plasira na F4. O atmosveri na utakmicama u Areni, posecenost je nesto sto se prica i pise po Evropi a oni koji prate kosarku o tome pricaju i u drugim zemljama, kao i u SAD.Mnogo ima klipova na You Tube, stranaca koji su pravili reportaze sa tih utakmica. Sto se tice CZ, 8 godina dobijaju subvencije od drzave ali se ne pale da ostvare zapazen rezultat i ovu Srbiju jos podignu u ocima sveta. Igranje u ovakvoj KLS je sramota..Igranje u ligi od nedelju dana..
    (ccc, 7. jun 2023 20:56)

    # Link komentara

  6. Zvezda bezi sa megdana. Imala je mesec dana da odigra te prijateljske sa FMP-om sto oni zovu KLS. I bas sad su se setili. Kukavice. Ionako bi bili pregazeni i ponizeni u finalu ABA zato i beze.
    (Duki, 7. jun 2023 20:38)

    # Link komentara

  7. Jedan klub napravi raspored igranja plej ofa u KLS i objavi ga?? Da li vam je sada jasno kakva je to liga? Uz to. Trebalo je da se igra prvo plej of ABA pa zatim KLS?? Znaci, samovolja jednog coveka a to radi godinama. I jos je sada nezadovoljan? Preti da CZ nece igrati finale? Zasto on kao vlasnik FMP prica u ime CZ? Sta on radi u CZ? Da li je vama jasno o cemu se ovde radi vec godinama? Darago mi je sto Partizan ne ucestvuje u takvoj ligi. Od koje nema nikakve koristi. Tu ligu u Evropi niko ne postuje. Klubovi nemaju nikakav prolaz u Evropi. Medjutim ipak sve ovo sto on radi, mora da utice na Partizan. Uvlaci ga u ovakve radnje i opet se stvara nenormalna atmosvera?
    (123, 7. jun 2023 20:34)

    # Link komentara

  8. Sramno ste urusili i obezvredili kls kada ste istupili iz iste i prešli u ABA dok je Partizan bio protiv te odluke. To su lako proverljive činjenice!
    (ghncc, 07. jun 2023 15:18)
    лако проверљиво,Звезда никада није напустила КЛС
    (Партизан-Лимож 661, 07. jun 2023 17:57)

    Ulazak u ABA je bio put unistenja za domacu ligu. Stvarno o tome ne znas nista?!
    Sta je sada uopste KLS, pa to veze nema sa nekim iole ozbiljnijim takmicenjem?!
    (Dzeronimo, 7. jun 2023 18:53)

    # Link komentara

  9. Zvezda bi trebala u KLS da odigra ukupno (cela sezona) 3 utakmice (protiv svojog razvojnog tima) i osvoji titulu. Predlazem da se ove utakmice ne igraju i neka se dodeli titula zvezdi kao najboljeplasiranoj ekipi u ABA koja se prijavila za takmicenje u KLS.
    (Predlog resenja, 7. jun 2023 18:04)

    # Link komentara

  10. Ja nemam veze sa tim
    (Pošteni Ostoja, 7. jun 2023 18:03)

    # Link komentara

  11. Zdravlje, Borac, Sloga, Hemofarm, FMP pravi, Partizan, Zvezda, Budućnost... Tu ligu je ista ta Zvezda napustila da bi igrala Jadransku sa Heliosom za vas zlobne, nepravedne i pokvarene koji drže medije i ne podnose da čuju istinu već pišu ovakve poruke. Ista ta Zvezda nema kredibilitet da pisne i vi zajedno sa njom a svašta bi ti još napisao...
    (Liga šampiona, 07. jun 2023 14:34)
    можеш ли да наведеш у којој то сезони Звезда није играла домаћу лигу
    (Партизан-Лимож 661, 7. jun 2023 18:02)

    # Link komentara

  12. Sramno ste urusili i obezvredili kls kada ste istupili iz iste i prešli u ABA dok je Partizan bio protiv te odluke. To su lako proverljive činjenice!
    (ghncc, 07. jun 2023 15:18)
    лако проверљиво,Звезда никада није напустила КЛС
    (Партизан-Лимож 661, 7. jun 2023 17:57)

    # Link komentara

  13. Kakav kredibilitet i ozbiljnost ima takmicenje u kom organizatori nemaju izradjen raspored utakmica pre pocetka sezone? Sta ABA ligu sprecava da napravi raspored (ukljucujuci plej-of) odmah nakon objavljivanja rasporeda EL?

    (Marko, 07. jun 2023 17:26)

    Pa ni u NBA ligi se ne zna kada će početi finale, to su u svim ligama klizni termini, jer se ne zna na koliko utakmica će biti igrani četvrt i polu finale...
    (voma, 7. jun 2023 17:57)

    # Link komentara

  14. Kad ste vi spali da vam Milija Vojinovic spasava sezonu , e moje Tegeltije
    (chox, 7. jun 2023 17:33)

    # Link komentara

  15. Kls je privatna Liga a ne Liga kosarkaskok saveza Srbije tako da covic nek igra Sam svoju ligu.kls nema nikakve veze sa ksarkaskim savezom Niti potoada pod kosarkaski saveza srbije
    (Cosmocramer, 7. jun 2023 17:30)

    # Link komentara

  16. "Posle odustajanja Zvezde " ..
    Kakva tendenciozna neistina autora teksta!Takodje i citav niz netacnih podataka poput toga da prvak ABA ima mesto u Euroligi - taj ugovor je istekao pre godinu - dve...
    Shvatam da je autor navijac Partizana , ali ovde bi trebao profesionalno da obavlja posao.
    (DrL, 7. jun 2023 17:30)

    # Link komentara

  17. "Ne bih sada ulazio u odluku organa KLS i zbog čega su, preko noći, promenili odluku da se plej-of igra pre, umesto kao što je prevashodno bilo odlučeno, posle završnice ABA lige."

    Zbog toga sto se ABA liga zavrsavala u aprilu ili maju, tako da ima dovoljno vremena za zavrsnicu KLS, kraci odmor, okupljanje reprezentacije... Ove godine ABA liga do kraja maja nije bila u stanju ni da odredi termine finalne serija plej-ofa. Ako ABA ligi padne na pamet da igra do avgusta, jel to znaci da i Mundobasket treba da promeni termine?

    "Utisak je da Vojinović neće odustati od zacrtanog plana niti bi to trebalo da radi - finalna serija počeće kad je i objavljeno, 12. juna. U suprotnom, ponovo bi se doveo u pitanju kredibilitet i ozbiljnost takmičenja."

    Kakav kredibilitet i ozbiljnost ima takmicenje u kom organizatori nemaju izradjen raspored utakmica pre pocetka sezone? Sta ABA ligu sprecava da napravi raspored (ukljucujuci plej-of) odmah nakon objavljivanja rasporeda EL?

    "Ako se gledaju prioriteti, sasvim je izvesno da će KLS morati da se povuče pred ABA ligom jer domaće takmičenje sa sobom, osim pukog prestiža, ne nosi drugi značaj. Regionalno takmičenje, pak, garantuje prohodnost u Evroligu koja je život i apsolutni prioritet beogradskim klubovima."

    Ukoliko srpski timovi napuste ABA ligu i pocnu da igraju KLS da li ce EL i dalje gledati na ABA ligu kao respektabilno takmicenje? Jos ako u KLS predju i Igokea, Borac BL, pa sto da ne i Buducnost, Mornar...
    (Marko, 7. jun 2023 17:26)

    # Link komentara

  18. TNT
    Pa do prosle godine si imao normalno takmicenje u toj ligi
    Dve grupe pa se igra Liga kao sto joj i ime kaze
    A ne ova sramota gde se timovi iz Abe samo ukljuce na kraju u fazonu mi dosli
    Ne mozes smatrati ligu ozbiljnom ako se pravila menjaju svake godine
    Nikada ova liga nije donosila nista drugo osim prestiza i kad je Partizan osvajao 18 godina zaredom i kada je Zvezda preuzela dominaciju , jednostavno liga apsolutno nema smisla
    (Uros, 7. jun 2023 17:24)

    # Link komentara

  19. Bas me kopka kako ce celnici ABA lige da objasne sponzorima koji su ulozili pare zasto ranije kao do sad nisu doneli datume odigravanja utakmica, nego ce se doci do neigranja a to sponzori koji su dali pare vole .
    (Paja, 7. jun 2023 17:23)

    # Link komentara

  20. Zvezda da igra KLS i ako treba da se diskfalifikuje ili istupi iz ABA lige.
    Partizan da postane prvak ABA lige bez borbe. Da mu se ukinu sve drzavne subvencije, naplati porez i da prvo sledece takmicenje u drzavi Srbiji pocne iz trece lige.
    I da se vec jednom u ovoj drzavi napokon zna red.
    (dare, 07. jun 2023 16:38)

    Da se Zvezdi vec na pocetku sezone u svim sportovima dodeli sampionska titula, da se napise saopstenje na 24 strane koje ce se stampati i objaviti u svim medijima, da svi koji ne navijaju za Zvezdu budu anatemisani od strane SPC i patrijarha licno ako treba! I da se vec jednom u ovoj drzavi napokon zna red!
    (Show, 7. jun 2023 17:22)

    # Link komentara

  21. Tacno, i vi ste tri puta igrali Evroligu a da je na terenu u aba ligi niste zasluzili. Prvi put kada ste igrali umesto Igokee, koja je bila prva u regularnom delu, potom umesto Cibone kada je ona osvojila aba ligu, i treci put kad se sezona zbog korone prekinula, a neko drugi bio prvi na tabeli u trenutku prekida i prakticno obezbedio prvo mesto pred plej of. A ja vama zelim da vam uvek daju pozivnicu za Evrokup, evo svake sezone.
    (Ivan kg, 7. jun 2023 16:01)

    Sve je to lepo što si napisao, samo što nije istina.

    Igokea jeste bila prva u regularnom delu, Zvezda bila druga, Radnički treći a vaš mali klub 4ti. Pre F4 EL je donela odluku da u EL idu finalisti.

    Cibona jeste bila prva, ali nije imala novca da igra pa je vratila licencu EL. EL je izabrala Zvezdu, jer je ona, gle čuda, bila prva u regularnom delu ABA lige.

    Treći put je EL igrana sa klubovima koji su igrali i u sezoni kad je EL prekinuta zbog korone. A šta Efes da kaže? BIo je prvi u EL a oduzeto im je pravo da budu prvi. I nigde se nisu bunili.

    Vi jeste bili prvi ali niste osvojili ABA ligu. Prekukali ste tih 2 meseca od igrača, navijača, trenera i bivših igrača, da vam se dodeli titula i ništa.

    Sve ovo što si pobrojao, ništa nema veze sa Zvezdom, neko drugi je to odlučio.

    Smanji doživljaj, kako ste vi igrali EK i EL zadnje dve sezone?
    (gledaj u svoje dvorište, 7. jun 2023 17:18)

    # Link komentara

  22. Zasto bi se neko iz KLS konsultirao sa Milijom?

    I da, planirano je da se finale KLS igra nakon zavrsetka ABA lige, ali niko nije ocekivao da se ABA liga razvuce do kraja Juna. Ovako ispada da ce KLS zavrsiti u predvidjenom termini ali ce ABA liga morati da saceka jos koji dan...

    I opet pitamo, zasto je ABA cekala da Partizan zavrsi igrarije sa Realom, pa onda cekala da CedOli zavrsi igrarije po Sloveniji, a sada nece da saceka nekoliko dana?
    (chupavi, 7. jun 2023 17:12)

    # Link komentara

  23. Zadnja recenica u tekstu je kljucna
    (Bojan, 7. jun 2023 17:04)

    # Link komentara

  24. To je deo scenarija. Moram da priznam orginalnost. Ova epizoda jos nije vidjena.
    (Žera, 7. jun 2023 17:02)

    # Link komentara

  25. Pre svega, zašto partizan igra igra ABA ligu kada prohodnost u ABA ligu garantuje državno prvenstvo i kada se na osnovu plasmana na državnom prvenstvu odredjuje ko igra ABA ligu!?!?! Ako već partizan nije igrao državno prvenstvo, ko je dozvolio da igra ABA ligu? I posle oni pričaju o "privatnoj ligi"!!
    LICEMERI.
    (Aster Blistok, 7. jun 2023 17:02)

    # Link komentara

  26. Zvezda da igra KLS i ako treba da se diskfalifikuje ili istupi iz ABA lige.
    Partizan da postane prvak ABA lige bez borbe. Da mu se ukinu sve drzavne subvencije, naplati porez i da prvo sledece takmicenje u drzavi Srbiji pocne iz trece lige.
    I da se vec jednom u ovoj drzavi napokon zna red.
    (dare, 7. jun 2023 16:38)

    # Link komentara

  27. Crvena zvezda ne može da izgubi utakmicu 20:0 zato što ima razlog zbog nedolaska na meč, tako da Partizan sigurno ne može da dobije finale bez borbe. Sigurno će se igrati utakmica, samo je pitanje kada. Ni ABA liga ne nudi nikakvu prohodnost ka Evropi. Evroliga je rekla da će oni odlučiti ko će igrati, a ne pobednik. Partizan je kao 7. u ABA ligi igrao Evrokup. Tako da ni plasman u ABA ligi ništa ne znači...
    (,,, 07. jun 2023 13:53

    Zaboravio si samo jednu cinjenicu.
    Vi niste Partizan , vi ste Fmp !
    (KK Kamerun, 7. jun 2023 16:30)

    # Link komentara

  28. Daniloviću, još si tu?
    (nc nc, 7. jun 2023 16:29)

    # Link komentara

  29. Kada su se ingerencije KSL-a prebacile na ABA ligu koja odredjuje prohodnost ka Evropi to je postala naša liga, ostalo je mlacenje prazne slame. A ko je, zašto i kako to uradio e za to nam ne trebaju pojašnjenja, to svi pamtimo!
    (Marko Niš, 7. jun 2023 16:19)

    # Link komentara

  30. ABA ligu smanjiti na osam kvalitetnih klubova koliko ih u suštini i ima a aba 2 ligu proširiti i rešen problem.Onda bi se moglo igrati na tri fronta.U domaćoj ligi malo više forsirati mlade igrače i garantovano će biti dobit za srpsku košarku.
    (Dule, 7. jun 2023 16:09)

    # Link komentara

  31. Kad već seniori kk partizan ne igraju domaća takmičenja zašto KSS i KLS ne isključe i omladinske i itd. timove tog kluba iz istih. Možda odu u matičnu državu.
    (tralala, 7. jun 2023 16:07)

    # Link komentara

  32. Crvena zvezda ne može da izgubi utakmicu 20:0 zato što ima razlog zbog nedolaska na meč, tako da Partizan sigurno ne može da dobije finale bez borbe. Sigurno će se igrati utakmica, samo je pitanje kada. Ni ABA liga ne nudi nikakvu prohodnost ka Evropi. Evroliga je rekla da će oni odlučiti ko će igrati, a ne pobednik. Partizan je kao 7. u ABA ligi igrao Evrokup. Tako da ni plasman u ABA ligi ništa ne znači...
    (,,, 7. jun 2023 13:53)

    Nepojavljivanje na terenu zbog obaveza u drugom takmicenju moze biti uzeto u obzir, a i ne mora. Zavisi od discliplinskog suda ABA lige.
    Ja ne bih igrao, ne zato sto je Zvezda ili Partizan, neko zato sto je u pitanju princip i organizacija. KLS je cekala i cekala ABA da se smisli, i na kraju donela odluku. A ABA je onda 7 dana kasnije odredila iste datume kao i KLS, u fazonu ja sam jaci od tebe, dok je datumski postovala slovenacku i hrvatsku ligu.
    Bezobrazluk.
    Krajnje je vreme da se srpski klubovi ujedine, a ne da vecito guraju glavu u pesak po potrebi.
    (Che, 7. jun 2023 16:05)

    # Link komentara

  33. Zvezda nesme zbo navijaca da igra prvo aba a onda ksl ja prvi nebi to dizvolio franjevacka igra prvo igratisrpsku ligu onda ustasku aba ligu
    (.pero, 7. jun 2023 16:04)

    # Link komentara

  34. Crvena zvezda ne može da izgubi utakmicu 20:0 zato što ima razlog zbog nedolaska na meč, tako da Partizan sigurno ne može da dobije finale bez borbe. Sigurno će se igrati utakmica, samo je pitanje kada. Ni ABA liga ne nudi nikakvu prohodnost ka Evropi. Evroliga je rekla da će oni odlučiti ko će igrati, a ne pobednik. Partizan je kao 7. u ABA ligi igrao Evrokup. Tako da ni plasman u ABA ligi ništa ne znači...
    (,,, 7. jun 2023 13:53)

    Tacno, i vi ste tri puta igrali Evroligu a da je na terenu u aba ligi niste zasluzili. Prvi put kada ste igrali umesto Igokee, koja je bila prva u regularnom delu, potom umesto Cibone kada je ona osvojila aba ligu, i treci put kad se sezona zbog korone prekinula, a neko drugi bio prvi na tabeli u trenutku prekida i prakticno obezbedio prvo mesto pred plej of. A ja vama zelim da vam uvek daju pozivnicu za Evrokup, evo svake sezone.
    (Ivan kg, 7. jun 2023 16:01)

    # Link komentara

  35. Najbolje je da se pobednik dobije na terenu, ali pošto su u pitanju dve privatne lige.... Klubovi biraju, KK Partizan je izabrao ABA ligu a Zvezda KLS i svi zadovoljni, imaćemo dva prvaka u dve lige( doduše Kk Zlatibor je već dobio pehar za osvajanje tzv kls lige).....
    (Piter Markoni, 7. jun 2023 15:59)

    # Link komentara

  36. Sramno ste urusili i obezvredili kls kada ste istupili iz iste i prešli u ABA dok je Partizan bio protiv te odluke. To su lako proverljive činjenice!
    (ghncc, 07. jun 2023 15:18)

    Опет гробарски спин....
    Почели смо да играмо обе лиге, зашто сте и ви почели да играте АБА?
    (Црвена звезда 1913, 7. jun 2023 15:58)

    # Link komentara

  37. Prosle i ove godine Partizan ne igra KLS, bez ikakvih posledica. Ove godine KLS, citaj Danovic, mesetari sa terminima kako bi naudio Zvezdi. Ovaj covek je zreo za hapsenje, on cini sve da unisti domacu kosarku da bi iskomplseiranom Obradovicu pomogao da bude uspesniji od.Zvezde. NEVEROVATNO!!!
    (Pera, 7. jun 2023 15:54)

    # Link komentara

  38. Sramno je da KKP ima toliko termina od završetka serije sa Realom a da nije završeno u razumnom vremenu , i sad kad je konačno gotovo opet mora kako njima odgovara . Tako su navikli još od vremena Vujoševića kad su bili apsolutno privilegovani klub , privatizovali ligu i KSS , dovodili koga su poželeli i kad ni to nije bilo dovoljno tukli sudije kao u Vršcu . Nije ih bilo nigde godinama , i sad su progurali svoje ljude na funkcije i pokušavaju da naprave monopol kao što je bilo tada , a Obradović pokušava da uzme trofej da mu ne bi ego bio povređen još više . Nadam se da Zvezda neće pristati na tu igru i kad se završi KLS serija onda odlučiti da li će igrati . Bilo bi najbolje da se napravi dogovor sa EL oko mesta i ABA se ugasi jer ništa našim timovima ne donosi , samo dajemo veštačko disanje HR timovima .
    (Školobocna, 7. jun 2023 15:53)

    # Link komentara

  39. svasta
    E pa vidis slovenacka i hrvatska liga se igraju cele godine i igraju je svi timovi
    Cibona i Zadar imaju utakmice na svaka dva dana
    A ne ova nasa sramota od lige gde se i kalendar i pravila menjaju svake godine
    (Uros, 7. jun 2023 14:42)

    I sve to vam nije smetalo da učestvujete u istoj...,do prošle godine...,LICEMERI!
    (TNT, 7. jun 2023 15:42)

    # Link komentara

  40. Jos samo da naucite da KLS nema veze sa KSS, liga klubova a ne liga saveza
    (Coa, 7. jun 2023 15:31)

    # Link komentara

  41. Kada je zvezda igrala plej of evrolige partizan je cekao da zavrse, sada je problem sto se partizan cekao, u partizanu savic I obradovic su legende evropske I svetske, a ko vodi zvezdu, koje su njihove legende? Od kada znam za kosarku postoji kompleks zvezde na rezultate partizana u kosarci, umesto da se ugledaju I da traze neki svoj put I istoriju, oba kluba su Srpska I trebaju gledati svoje nacionalne interese na zajednickom putu
    (Branimir, 7. jun 2023 15:30)

    # Link komentara

  42. Bogavac, aj manje pristrasnosti prema Partizanu....
    "ABA nece popustiti, NITI BI TREBALO...", "Domace takmicenje ne donosi NISTA osim pukog prstiza"... Pa ne pominjes ni u jednoj recenici da Partizan vec DVE godine ne igra domacu, SRPSKU ligu.
    Posle se ljute kad ih prozivaju da su legija stranaca jer su im 90% rostera u utakmicama stranci...
    (Lazarus, 7. jun 2023 15:29)

    # Link komentara

  43. Значи Будућност у Евролигу са Партизаном . Мислим да су такве пропозиције
    (Igi, 7. jun 2023 15:29)

    # Link komentara

  44. Nakon što je Partizan dobio sve što je mogao da dobije od države, odnosno poreskih obaveznika koji za razliku od njih plaćaju porez, a to su previše miliona evra i plaćeno im učešće da igraju EL a ništa nisu osvojili, sada bi bez bnorbe (pošto drugačije ne mogu) da dobiju i ABA ligu.
    Pa ne ide to tako...uradite nešto
    (Krumenko, 7. jun 2023 15:28)

    # Link komentara

  45. svasta
    E pa vidis slovenacka i hrvatska liga se igraju cele godine i igraju je svi timovi
    Cibona i Zadar imaju utakmice na svaka dva dana
    A ne ova nasa sramota od lige gde se i kalendar i pravila menjaju svake godine
    (Uros, 07. jun 2023 14:42)

    Ali Cibona i Zadar ne igraju EL,EC ili bilo koje FIBA tamičenje
    (Paja, 7. jun 2023 15:27)

    # Link komentara

  46. Postoji li tim u Evropi koji ne igra svoje, državno prvenstvo, a da igra pod zastavom te države u Evropi?
    (Tako je to, 07. jun 2023 14:35)

    O tome ste trebali da razmišljate kada ste se odlaskom u ABS trajno urusili kls i ostavili je bez evro takmicenja.
    (ghncc, 7. jun 2023 15:25)

    # Link komentara

  47. Само јадни гробарчићи прижељкују да једна нефер одлука АБА лиге има примат над одлуком српског кошаркашког савеза.
    "Југословенски клуб" који не поштује и не игра српско првенство би да без борбе "освоји АБА лигу". Срамно!!!
    (Рајко, 07. jun 2023 14:47)

    Sramno ste urusili i obezvredili kls kada ste istupili iz iste i prešli u ABA dok je Partizan bio protiv te odluke. To su lako proverljive činjenice!
    (ghncc, 7. jun 2023 15:18)

    # Link komentara

  48. Kazete da Vojinovic ne bi trebalo da popusta , a nije vam smetalo sto se utakmica izmedju 2 I 3 meca pravi razmak 7 dana a sada je problem sto se zbog kls-a pomera jos par dana pocetak finala ?

    kako mozete toliko licemerni da budete
    (Ne verujem, 07. jun 2023 13:54)

    Svakome je smetala pauza po 7 dana...te termine kao i ostale određuje liga ne KKP.

    Nemam nikakav problem da se finale igra posle KLS, ali imam veliki problem sa pretnjama "ili kako mi hoćemo ili nikako".

    Slične pretnje su bile i pred Kup, slično se desava uvek.

    Celu sezonu se ljudi iz KKP direktno optužuju za sve i svašta bez bilo kakvih dokaza...iskreno mi je drago što nema reakcije od strane KKP...neka se svađa sam sa sobom.
    (zzbz, 7. jun 2023 15:16)

    # Link komentara

  49. Finalna serija se igra kad odgovara Partizanu i njenom treneru! Finalna serija se igra kad odgovara klubu koji ne igra domaće takmičenje iako ga finansira država! Finalna serija se igra kad odgovara navijačima koji vređaju rukovodstvo države i omalovažavaju protivnika!
    (XL, 07. jun 2023 14:17)

    Tako je. Zna se ko je gazda.
    (Masariko, 7. jun 2023 15:15)

    # Link komentara

  50. I sve tačno rečeno.Od A do Š.
    S tim da napomenem da je urušavanje KLS počeo upravo klub koji ga sad na sva usta hvali i ističe kao prioritetni.Fuj!!!
    (Licemeri sever, 07. jun 2023 14:26)

    Urusavanje kls je slicno kao sto je urusena Hrvatska ili Slovenacka liga, znači neizbezno ,ali vi spinujete... NIJE zvezda unistila kls...
    (gluposti.., 07. jun 2023 14:51)

    Zvezda je 2002 godine istupila iz kls i prešla u jadransku ligu kao prvi klub iz Srbije! Partizan koji je bio protiv urušavanja kls, Radnički i Hemofarm se priključili naknadno. Kls iz koje je Zvezda istupila u to vreme imala garantovano mesto u evroligi!
    (ghncc, 7. jun 2023 15:15)

    # Link komentara

  51. (Uros, 7. jun 2023 14:42)

    To moze zato sto im samo Cedevita igra evrokup a i tamo su sve izgubili...
    (pera, 7. jun 2023 15:07)

    # Link komentara

  52. Mnogi ovde pišu da Partizan treba da ima razumevanja prema srpskom kupu. Znate li vi da je Partizan istupio iz tog kupa baš zato što je smatrao da to nije srpski, već privatni kup? Ne ulazim u to da li su u pravu ili nisu, ali ako oni taj kup ne smatraju srpskim i bojkotuju ga sopstvenim odstupanjem, kako onda očekujete da upravo prema tom kupu da pokažu razumevanje? Nije logično u najmanju ruku. Mislim da je ovo ozbiljan problem i da će jedino KLS moći da popusti o vrati termin nakon 22. juna. Sve drugo je neizvodljivo.
    (Masariko, 7. jun 2023 15:06)

    # Link komentara

  53. pazi kakav hiper realan i razuman tekst,
    u moru toksicnih otrova kojima nas zatrpavaju,
    priznacu da sam iznenadjen,
    respect za autora,
    jer znamo kako ce ga ostrasceni ludaci zasuti blatom
    (wer, 07. jun 2023 13:44)

    Upravo sam hteo isto da napišem
    (DB, 7. jun 2023 15:05)

    # Link komentara

  54. Partizanka bi radije A1 ligu da igra
    (nema sta..., 7. jun 2023 15:01)

    # Link komentara

  55. Gde ste dosli do zakljucka da zvezda "nece" ?
    (boze me sacuvaj, 7. jun 2023 15:01)

    # Link komentara

  56. @dušanovo carstvo
    Kakva demagogija,ju,ju,ju!!!
    (kum žoržo, 7. jun 2023 15:00)

    # Link komentara

  57. Gtr saranovic je ponosan na autora ovog teksta
    (realno, 7. jun 2023 14:56)

    # Link komentara

  58. Igokea će da igra Hrvatsku a1 ligu, a Zvezda kls, priroda se obnavlja
    (Cirkus, 7. jun 2023 14:55)

    # Link komentara

  59. I sve tačno rečeno.Od A do Š.
    S tim da napomenem da je urušavanje KLS počeo upravo klub koji ga sad na sva usta hvali i ističe kao prioritetni.Fuj!!!
    (Licemeri sever, 07. jun 2023 14:26)

    Urusavanje kls je slicno kao sto je urusena Hrvatska ili Slovenacka liga, znači neizbezno ,ali vi spinujete... NIJE zvezda unistila kls...
    (gluposti.., 7. jun 2023 14:51)

    # Link komentara

  60. Zvezda ce da igra kls dok ce partizan da igra Cro a1 ligu...
    (Nornalno, 7. jun 2023 14:50)

    # Link komentara

  61. Ja bih to ovako rešio.....da se puste stranci kućama, da ne mrače više, a da se finale igra samo sa domaćim igračima, u Paraliji, recimo....
    (ekonomista, 7. jun 2023 14:47)

    # Link komentara

  62. Само јадни гробарчићи прижељкују да једна нефер одлука АБА лиге има примат над одлуком српског кошаркашког савеза.
    "Југословенски клуб" који не поштује и не игра српско првенство би да без борбе "освоји АБА лигу". Срамно!!!
    (Рајко, 7. jun 2023 14:47)

    # Link komentara

  63. svasta
    E pa vidis slovenacka i hrvatska liga se igraju cele godine i igraju je svi timovi
    Cibona i Zadar imaju utakmice na svaka dva dana
    A ne ova nasa sramota od lige gde se i kalendar i pravila menjaju svake godine
    (Uros, 7. jun 2023 14:42)

    # Link komentara

  64. Revanš partizana i olimpije je bio posle nedelju dana da bi Olimpija završila Slovenački kup i prvenstvo.

    Pa, ako su u partizanu imali razumevanja za slovenački klub i njihovo prvenstvo, valjda imaju i za srpski klub i srpsko prvenstvo?

    Ili ipak ne, pošto partizan "nema veze sa Srbijom"???
    (Dusanovo carstvo!, 7. jun 2023 14:42)

    # Link komentara

  65. Dajte pehar!
    (NR, 7. jun 2023 14:42)

    # Link komentara

  66. Zvezda sigurno neće popustiti pred mešetarom kimom Milijona i Savićem.jer Partizan nije onaj koji će za sve da se pita
    Ne predstavljaju gotovo ništa u ABA.Remetilački faktor.KSL ima prednost kao što je u slovenačka liga imala prednost
    (gguu, 7. jun 2023 14:40)

    # Link komentara

  67. Postoji li tim u Evropi koji ne igra svoje, državno prvenstvo, a da igra pod zastavom te države u Evropi?
    (Tako je to, 7. jun 2023 14:35)

    # Link komentara

  68. Zvezda kao i uvek muti vodu jer zna da pliva samo u mulju. Kada je koliko toliko cista voda oni se dave, najbolji primer za to je EL iako ni tu nije sve cisto ali je dovoljno bistro da zvezda ne moze da ispliva na povrsinu sto je najbolje pokazala prosla sezona.
    (Dragan, 7. jun 2023 14:34)

    # Link komentara

  69. KLS igraju najbolji srpski klubovi i to treba da je prioritet, ostali koji se ne osećaju tako ne moraju da igraju. Uostalom ABA je čekala završnicu slovenačkog prvenstva, neka čekaju i našeg.
    (just, 07. jun 2023 13:52)
    Zdravlje, Borac, Sloga, Hemofarm, FMP pravi, Partizan, Zvezda, Budućnost... Tu ligu je ista ta Zvezda napustila da bi igrala Jadransku sa Heliosom za vas zlobne, nepravedne i pokvarene koji drže medije i ne podnose da čuju istinu već pišu ovakve poruke. Ista ta Zvezda nema kredibilitet da pisne i vi zajedno sa njom a svašta bi ti još napisao...
    (Liga šampiona, 7. jun 2023 14:34)

    # Link komentara

  70. Postoje sponzori, postoje tv prava i onaj ko ima kupljene termine za prenos... Znači, ne mogu klubovi odlučivati nego onaj ko je odredio termine i prodao ih tv kućama... Tv kuće su prodale svoje vreme za reklame za dogovorene datume.... I nema tu više povratka... Mogla bi zvezda ida traži da se recimo utakmice igraju u 9 ujutru...
    (boža pub, 7. jun 2023 14:33)

    # Link komentara

  71. Ne treba kompromis, neka svako poštuje svoje kalendare, kad mogu FIBA i EL , mogu i ABA i KLS
    (spin, 7. jun 2023 14:28)

    # Link komentara

  72. Ako hoce da igraju, neka igraju. Ako nece, ne moraju i to je to. Stalno im nesto nije po volji, neke teorije zavere i slicno. Nije to ni slucajno ni spontano. Ma...
    (Žera, 7. jun 2023 14:28)

    # Link komentara

  73. I sve tačno rečeno.Od A do Š.
    S tim da napomenem da je urušavanje KLS počeo upravo klub koji ga sad na sva usta hvali i ističe kao prioritetni.Fuj!!!
    (Licemeri sever, 7. jun 2023 14:26)

    # Link komentara

  74. Biće dosadno bez vas
    (Aleksandar, 7. jun 2023 14:22)

    # Link komentara

  75. Sramotan tekst.
    (Dex, 7. jun 2023 14:22)

    # Link komentara

  76. Nema veze ..ionako se oni pale samo na KLS....ostala drugorazredna takmicenja ih ne zanimaju...tu su samo da popune broj...ipak nema vecih Srba i boraca za interese nase kosarke od njih.
    (Fransiza iz Zeleznika, 7. jun 2023 14:21)

    # Link komentara

  77. Pa svake godine se KLS igra posle finala aba lige samo ove sezone nesto muljaju to jedna od naj nebitnijih liga u kosarci ne znam zasto se i igra ranije kad je bila bitna u redu a danas nema svrhe i zvezdi je ta nebitna liga bitnija od abe onda znas da je nesto sumnjivo da hoce da se oni pitaju i u kls i u aba ali nece moci.
    (DM, 7. jun 2023 14:20)

    # Link komentara

  78. Finalna serija se igra kad odgovara Partizanu i njenom treneru! Finalna serija se igra kad odgovara klubu koji ne igra domaće takmičenje iako ga finansira država! Finalna serija se igra kad odgovara navijačima koji vređaju rukovodstvo države i omalovažavaju protivnika!
    (XL, 7. jun 2023 14:17)

    # Link komentara

  79. Ali cuj ABA je povezana sa Evroligom, a kako to? Evroligake klasicna pijaca, ko plati ogra, nema veze ni sa jednom ligom. Drugo kazete Partizan nece da igra KLS jer su tamo fMP i Mega. Pa zar oni nisu i u ABA. Partizan nece da igra KLS; 1. Nema svoje sudije 2. Stranci ne zele da igraju i ABA i KLS zele ranije na odmor, a Partizan vise zavisi od stranaca
    (Dejan, 7. jun 2023 14:15)

    # Link komentara

  80. U cemu je problem? Zvezda zeli vise meceva a Partizan da se odmori i eto fino sacekate da se zavrsi KLS i to je to.
    (Borky, 7. jun 2023 14:14)

    # Link komentara

  81. ABA je "popustila" pred slovenačkom ligom ali je "odlučna" kad je u pitanju srpska liga! Sramota za Miliju i celo rukovodstvo lige!
    (evropejac, 7. jun 2023 14:14)

    # Link komentara

  82. ko se to nama uplašio? :)
    (lini, 7. jun 2023 14:13)

    # Link komentara

  83. Igrace se to finale i opet cebiti prolece na Kalemegdanu.
    (Ivan, 7. jun 2023 14:12)

    # Link komentara

  84. A kada se cekala zvezda vise od emsec dana da igra finale bilo je ok.Kada celu sezonu ne stavlja ime sponzora na parket to je ok.Kada svoj mec iz 3 kola igra po zavrsetku aba ro je ok kada odlozi mec u Baru to je ok.Ima jos ali me mrzi da pisem
    (Neko treci, 7. jun 2023 14:11)

    # Link komentara

  85. Ne kapiram, naravno da Zvezda neće da igra. Potpuno je neverivatno da su dali ivakve termine. Najbolje da jedni igraju takkičenje više u sred finala... Partizan treba da bude kažnjen što ne igra KLS to je sramota jedna velika i samo gocćbori koliko je to projekat. Rade šta hoće bukvalno. Eto vam ABA. Ne igramo!
    (4k4.Dex, 7. jun 2023 14:10)

    # Link komentara

  86. Naravno da će igrati. KLS je dosta rastegljiv u rukama pudle. Nego standardno prave tenziju, pišu saopštenja, ma spremni su na sve, i tako je od kako je pudla na čelu. Nebitno je da li su u finalu sa Partizanom, Budućnošću ili nekim trećim, poenta je da se protivnik ubaci u blato jer tu su najsnalažljiviji. Partizan se već drugu godinu ne peca na njihove mućke i tako treba da ostane.
    (Globtroter, 7. jun 2023 14:10)

    # Link komentara

  87. kako mozete toliko licemerni da budete
    (Ne verujem, 07. jun 2023 13:54)

    Reče navijač kluba koji je 6 meseci odlagao vrlo bitan meč protiv Cedevita-Olimpije. Bitan po regularnost takmičenja naravno.
    (Bušman, 7. jun 2023 14:08)

    # Link komentara

  88. Lepo ste ovo napisali i ukanalili jos vise KLS, bas fino. Svaka cast!
    (JOP, 7. jun 2023 14:05)

    # Link komentara

  89. Svaka čast. Ni Obradović a ni Savić ne bi lepše sročili tekst.
    (Goran, 7. jun 2023 14:04)

    # Link komentara

  90. Kako god bilo Zvezda je na gubitku, bolje da igraju finale ABA. KLS nikoga ne zanima, a svakako Partizan ne igra tako da ce verovarno KLS promeniti datum, a i ako ne, Zvezdi je bolje da igra aba zbog EL, a i veci je favorit protiv Partizana koji posustaje usled duge sezone i zasicenosti igraca
    (ilic, 7. jun 2023 14:04)

    # Link komentara

  91. Što se onda čekalo polufinale ABA lige, zbog slovenačke lige, ako je tako
    (Solitaire, 7. jun 2023 13:59)

    # Link komentara

  92. "Kada KLS bude vratio ugled i važnost kakav je nekad imao, tada će i svaka izrečena odluka, svaki stav, biti drugačije tretiran. Danas je KLS, ipak, daleko od ozbiljne organizacije."

    Neverovatno kolika količina navijačke ostrašćenosti u vašem tekstu.
    Da ne spominjemo da osim KLS-a nemamo drugo košarkaško takmičenje u Srbiji što podrazumeva valjda, po autoru ovog teksta, da treba da se odreknemo naše lige.
    (Mile, 7. jun 2023 13:57)

    # Link komentara

  93. Ako razum prevlada, 12. juna NECEMO gledati prvi meč finala ABA lige Partizan - Zvezda u Areni.
    Dogovor da se KLS igra posle ABA ne znaci da ABA moze do beskonacnosti da razvlaci svoje takmicenje. Ta ista ABA je postovala kalendar Cedevite (sami kazu da nije bilo termina da se ranije igra 3ca uptakmica polufinala jer Cedevita igra ligu Slovenije). Ako postuju Slovenacku ligu, zasto ne postuju Srpsku?
    I zar ABA liga ne treba da zakazuje utakmice u dogovoru sa timovima? A ne kako kome padne na pamet?? Narocito kada su vec znali raspored KLS su morali da se konsultuju sa KLS i Zvezdom oko eventualnog pomeranja KLS a ne "tad igrate i bas nas briga sta imate zakazano"
    (Nele, 7. jun 2023 13:56)

    # Link komentara

  94. Kakav tekst, i kakvo nepostovanje ovog portala za ligu zemlje iz koje dolaze!
    (mmmm, 7. jun 2023 13:56)

    # Link komentara

  95. Kazete da Vojinovic ne bi trebalo da popusta , a nije vam smetalo sto se utakmica izmedju 2 I 3 meca pravi razmak 7 dana a sada je problem sto se zbog kls-a pomera jos par dana pocetak finala ?

    kako mozete toliko licemerni da budete
    (Ne verujem, 7. jun 2023 13:54)

    # Link komentara

  96. Crvena zvezda ne može da izgubi utakmicu 20:0 zato što ima razlog zbog nedolaska na meč, tako da Partizan sigurno ne može da dobije finale bez borbe. Sigurno će se igrati utakmica, samo je pitanje kada. Ni ABA liga ne nudi nikakvu prohodnost ka Evropi. Evroliga je rekla da će oni odlučiti ko će igrati, a ne pobednik. Partizan je kao 7. u ABA ligi igrao Evrokup. Tako da ni plasman u ABA ligi ništa ne znači...
    (,,, 7. jun 2023 13:53)

    # Link komentara

  97. Zvezda pravi tenziju jer nema prednost domaceg terena. Ako nece da igraju nista sporno, mozda hoce da igraju ligu sampiona u fibinom takmicenju.ABA je povezana sa EL, KLS takmicenje u kome igraju 3 ekipe, 2 imaju istu adresu i vlasnika a treci je klub menadzera.
    (ABA liga, 7. jun 2023 13:53)

    # Link komentara

  98. Gtr Saranovic ti li si?
    (MareCare, 7. jun 2023 13:53)

    # Link komentara

  99. KLS igraju najbolji srpski klubovi i to treba da je prioritet, ostali koji se ne osećaju tako ne moraju da igraju. Uostalom ABA je čekala završnicu slovenačkog prvenstva, neka čekaju i našeg.
    (just, 7. jun 2023 13:52)

    # Link komentara

  100. "ako razum prevlada" da vi znate šta je razumno sta ne...
    (ma 100%, 7. jun 2023 13:52)

    # Link komentara

  101. Pitanje je da li je tacno da je KLS izjavio da ce finale da se igra 4 dana nakon odigranog finala ABA lige, na pocetku sezone, a sad je naprasno promenio odluku i odredio termine ?
    Ili je ABA ta koja pravi haos
    Moze li jednom ali bar jednom makar u sportu da se zna istina ko koga pravi ludim
    (Zip. Niś, 7. jun 2023 13:52)

    # Link komentara

  102. pobjegulje, bježe sa megdana jer vide da smo mnogo jaki
    (ŠOKI PFC PRIJEDOR, 7. jun 2023 13:51)

    # Link komentara

  103. "Utisak je da Vojinović neće odustati od zacrtanog plana niti bi to trebalo da radi - finalna serija počeće kad je i objavljeno, 12. juna"

    To je ono vase "subjektivno" ostrasceno crno belo misljenje e pa hvala bogu ne pitate se vi
    (bljuc, 7. jun 2023 13:50)

    # Link komentara

  104. zgazice mo ih
    (pfk, 7. jun 2023 13:50)

    # Link komentara

  105. strah u njima izmiče kontroli
    (bik, 7. jun 2023 13:50)

    # Link komentara

  106. izađi malaaaa
    (grobarkoooo, 7. jun 2023 13:49)

    # Link komentara

  107. Ovaj koji je pisao ovaj tekst nema pojma o kosarci I sta je bitno da bi se igrala evroliga... Trofej u aba ne znaci apsolutno nista...
    (Ma sta nam naprica, 7. jun 2023 13:49)

    # Link komentara

  108. a mozda vas stav prema toj organizaciji i cini to... hrvati postuju svoju ligu kao i slovenci, kod nas drzavni klub postuje i hrvatsku i slovenacku ligu, a svoju ni ne igra... lepo neka dokazu da se kls ne igraju zbog plata stranaca koje ne zele da plate ilu zbog tina koji bez stranaca nije moguce ni sastaviti... ako smo sacekali svaciju ligu sacekacemo i seriju u kls
    (OF92, 7. jun 2023 13:48)

    # Link komentara

  109. "Kada KLS bude vratio ugled i važnost kakav je nekad imao, tada će i svaka izrečena odluka, svaki stav, biti drugačije tretiran. Danas je KLS, ipak, daleko od ozbiljne organizacije."

    Pitam se u cemu je razlika izmedju hrvatske I slovenacke lige koja nema nikakvu vaznost pa se ponovo igra a sada kls mora da ima neku vaznost...
    (svasta, 7. jun 2023 13:48)

    # Link komentara

  110. Slovenačka liga je imala prednost u odnosu na ABA ligu i zato se ovoliko čekalo da Partizan i Cedevita završe polufinale, tako da ne vidim zašto KLS ne bi imao prednost u odnosu na ABA ligu kada su pre objavili raspored. Ispada da je slovenačka liga bitnija od srpske lige...
    (,,, 7. jun 2023 13:47)

    # Link komentara

  111.  "Regionalno takmičenje, pak, garantuje prohodnost u Evroligu koja je život i apsolutni prioritet beogradskim klubovima".

    Da li stvarno garantuje prohodnost ili samo neko ko ispunjava uslove? u kom svetu vi zivite...
    (Lol, 7. jun 2023 13:46)

    # Link komentara

  112. pazi kakav hiper realan i razuman tekst,
    u moru toksicnih otrova kojima nas zatrpavaju,
    priznacu da sam iznenadjen,
    respect za autora,
    jer znamo kako ce ga ostrasceni ludaci zasuti blatom
    (wer, 7. jun 2023 13:44)

    # Link komentara

  113. Ne stigoh ranije da čestitam Partizanu na nezasluno osvojenoj tituli ABA lige.
    (Beograđanin, 7. jun 2023 13:43)

    # Link komentara

  114. Navijaci jsd-a spinuju u stilu oca Vucele i Ostoje, niko nije uništio namerno kls, ona je na nivou hrvatske ili slovenacke lige koje takodje ne služi nicemu niti ima ikakvu vrednost, ali svejedno se igra, ABA liga je bila neizbezna i niko nije mogao da je ne igra, ali cinjenica je da nema aba ,mi ne bi imali dva tima u Evroligi a Hrvati I Slovenacka kosarka ima 0.
    (ponavljam, 7. jun 2023 13:43)

    # Link komentara

  115. I ovakva KLS je ozbiljnije takmicenje od slovenacke hrvatske, crnogorske i ostalih liga ex yu. A vi gospodine Bogavac mozete da budete vodja grobara, vasa stvar ali na poslu morate biti profesionalac. Pozabavite se malo i Savezom o njegovim predsednikom Danilovicem kome je istekao mandat i menja Statut da sebe proglasi dozivotnim predsednikom
    (deki 27, 7. jun 2023 13:43)

    # Link komentara

  116. A koja svrha je aba lige ako se vec zna ko ce igrati evroligu a kls nije bitna? U cemu je tacno razlika
    (zanimljivo, 7. jun 2023 13:43)

    # Link komentara

  117. A aba je ozbiljna organizacija? I ima kredibilitet? želimirova liga.
    (Petar, 7. jun 2023 13:42)

    # Link komentara

  118. Pogresne informacije sirite... Regionalna liga ne garantuje prolaz u evroligu, ugovor im je istekao pre par godina... U euroligu se ide iskljucivo na pozivnicu sa ovih prostora...
    (dejan, 7. jun 2023 13:42)

    # Link komentara

  119. Odavno Milija nije bio MVP Aba lige, sad je šansa.
    (glupantrop, 7. jun 2023 13:41)

    # Link komentara

  120. Ko kaze da zvezda nece? kako ste dosli do tog zakljucka?
    (cirkus, 7. jun 2023 13:41)

    # Link komentara

  121. Zvezda je mogla ranije da odigra ovaj KLS sa crnokosom, efenepom i ostalima dok je trajao Partizanov top8 protiv Reala.

    Ali oni su ipak te 2 nedelje bili uz televizore.
    (ljemenkacz, 7. jun 2023 13:40)

    # Link komentara