1. (Aleks, 14. oktobar 2022 01:07)

    Polako, jos niste uzeli titulu sto nece biti tako lako sa ovakvom igrom.
    (Aspera, 14. oktobar 2022 10:33)

    U pravu si druze, to sam zaboravio da napisem, izvinjavam se! U ovom trenutku je jasno vidljivo da je Partizan bolji tim, i da zasluzuje da igra LS!
    (Aleks, 14. oktobar 2022 13:25)

    # Link komentara

  2. (Aleks, 14. oktobar 2022 01:07)

    Polako, jos niste uzeli titulu sto nece biti tako lako sa ovakvom igrom.
    (Aspera, 14. oktobar 2022 10:33)

    # Link komentara

  3. Zasto vam smeta Pesic? Decko se lavovski borio, vrsio je presing, ima odlicno kretanje, nije dobio ni jednu dobru loptu. Budite malo realni, Borjan, Rodic i Gobeljic nisu za prvih 11
    (zex, 14. oktobar 2022
    Pesic nije doveden da ima kretanje, nije balerina, nije doveden da bude borac nije ovo mma, nije doveden da radi presing vec da daje golove! dosta vise demagogije! moze da bude drugi centarfoe..mozda
    (SUNĐER BOB, 14. oktobar 2022 08:52)

    # Link komentara

  4. Šta ono rekoste, Katai mora u reprezentaciju. E moj Piksi, pojma nemaš.
    (No name prvi, 14. oktobar 2022 08:39)

    # Link komentara

  5. Lepo je rekao posle prve utakmice trener Ferencvaroša, ostavili smo ZUvezdi previše prostora. Sada nam ga nisu ostavili, i ishod je jasan.Protiv ekipa sa snažnim presingom, Zvezda jednostavno ne ume. Kada uzmemo loptu i stanemo na nju, možemo svakog da pobedimo. Bilo je jasno i pre nekoliko nedelja da smo suv prosek, a pobeda prošle nedeljle je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo. Sada moramo da pobedimo obe utakmice da bismo bili drugi ili treći, jer nam ne igraju uopšte ostali rezultati. U ovoj situaciji, treće mesto i nastavak u LK bi bio vrhunski rezultat. Ali, jako teško. Ako ostane ovaj tim, a mi uđemo u LŠ naredne sezone na osnovu titule (za koju je veliko pitanje hoćemo li odbraniti), zaboraviće se PSŽ, Bajern i Totenhem.
    (budiboksnama, 14. oktobar 2022 08:36)

    # Link komentara

  6. Sa 30 godina pušačkog staža i bez obzira što nisam potrčao za loptom pola godine, tvrdim da sam "strela" za Kataija! Možda čovek ima zdravstvene probleme, ne krivim ga, ali zato ne treba da ima zagarantovano mesto u timu! Katai može da igra samo od 60.minuta!
    (evropejac, 14. oktobar 2022 08:33)

    # Link komentara

  7. Zvezdi treba centarfor! pod hitno!i titulu mozemo izgubiti ako ne dovedemo centarfora ozbiljnog, golgetera ! Pesić je dobar momak i bori se, ali on moze biti eventualno drugi centarfor. evidentno nema kvalitet za evropu..kazu ovde klinci pa on se gradi. otvara prostor i sl..ljudi nama ne treba graditelj i otvarac vec golgeter. sad ce dati nekoj surdulici 2 kmada pa ce pricati da je bolji od Levandovskog..i Kulibali bi ga dao do sad..dajte golgetera!
    (SUNĐER BOB, 14. oktobar 2022 08:17)

    # Link komentara

  8. Treneri ucite malo od Don Karla.
    Real ima Azara koji je placen bogatstvom i koji ima ogromnu platu.
    Nisi u formi ajde ti prikane da greješ klupu a umesto tebe Vinisijus.
    Slucaj Katai.
    Ono je sramota da covek nema snage posle pola sata igre.
    Ne može ni kontru da istrci do kraja a nije ni poluvreme.
    Čovek ocigledno ne živi sportskim životom,zahvaliti mu se na svemu što je uradio u Zvezdi i na klupu.
    Mitrovic i Bukari treba da budu glavni igraci.
    (Eric Cartman, 14. oktobar 2022 07:55)

    # Link komentara

  9. Erakovic (osim onog nesporazuma sa Borjanom) i Mitrovic (osim 2 pogresna pasa unapred) su melem za oci. Podmladiti tim Bukarijem, Kangvom, Mijatovicem, Stankovicem... U prvoj postavi eventualno ostaviti Borjana, Kangu, Ivanica i Dragovica od starijih. Ostali na klupu, pa povremeno u igru najvise pola sata. Nisu vise za ozbiljan fudbal. Sramota je kako se Katai vuce. I posle je publika kriva za zvizduke?! Niko ne kaze da on nije talentovan, ali bez trcanja nam nije potreban. Hvala mu za prethodne sezone, ove je ocajan i glavni krivac Zvezdinih losih rezultata. Ne vidim zasto po krilima ne bi igrali Mitrovic i Bukari, u sredini Kanga (sto vise forsirati Veljka Nikolica, Nikolu Stankovica) i Kangva (koga je potrebno opismeniti fudbalski, ali ima odlicne motoricke sposobnosti), nazad Borjan (ili mladji talentovani golman), Dragovic i Erakovic. Bekovi su kriminalni. Rodic je barem 50 % losiji u odnosu na prethodnu sezonu, a Gobeljic jedino ofanzivno agilan. Defanzivno je ocajan. Onaj Rade Bogdanovic je lepo rekao za Kulibalija da bi ga bilo sramota da ga je doveo u Zvezdu. Zalosno!
    (Srdjan, 14. oktobar 2022 07:52)

    # Link komentara

  10. Loši Katai i Ivanic loša Zvezda.
    Oni su u proteklih par godina bili glavni igraci koji su nosili ovaj tim.
    Plus sada vec klasika dovodjenje stranog napadaca za kojeg ja licno ne znam ni kako izgleda niti kako igra.
    Pavkova nisu hteli da prodaju onda kada je bio tražen u Kini i kada su za njega nudili dobru lovu a onda ga prodali kada nam najviše treba za džaba.
    Ako je mogao ovaj Mitrovic da se pronadje kao talentovani domaci igrac mogu i na ostalim pozicijama,ima Srbija u svakom mestu od deset kuca fudbalski klub.Talentovanih klinaca ima po celoj Srbiji samo je problrm što to nisu mamina i tatina deca.
    (Eric Cartman, 14. oktobar 2022 07:39)

    # Link komentara

  11. Po automatizmu sam podrzao dolazak Milojevica na mesto trenera. Mediji ga prikazase kao vrsnog takticara i nekoga ko je iz senke prakticno bio alfa i omega. Sad zapravo uvidjam da je rec o jednom obicnom treneru u donjoj sferi proseka.
    (Čista površina, 14. oktobar 2022 06:19)

    # Link komentara

  12. Zasto vam smeta Pesic? Decko se lavovski borio, vrsio je presing, ima odlicno kretanje, nije dobio ni jednu dobru loptu. Budite malo realni, Borjan, Rodic i Gobeljic nisu za prvih 11
    (zex, 14. oktobar 2022 03:46)

    # Link komentara

  13. Mitrovicu jedina kritika ovo sa slike. Sta se ti kao klinac glupiras tako? Provociras tudje i udvaras se svojim huliganima?
    (Kozuki Oden, 14. oktobar 2022 02:23)

    # Link komentara

  14. Odlicno je rekao onaj gost na RTS-u, zapravo, covek je rekao uzivo u programu ono sto svi znamo, a niko od poznatijih ne sme javno da kaze.
    Pesic - nije dorastao Zvezdi.
    Onaj novi spic, ne znam mu ni ime - sramota (pranje para ocigledno? ako nije to onda je Mrkelino neznanje - i Mrkela out pod hitno)
    Trener nije autoritativan, nije dorastao Zvezdi. Posle Vladana i Stankovica (koji se isto ucio u Zvezdi) dovodis trenera koji je dobio otkaz u Malme-u??
    Gobelja igra dve dobre utakmice po deceniji.
    Katai penzija.
    Jedina svetla tacka Mitrovic, ali razmisliti da li je Zvezda klub koji sme da dozvoli luksuz da ima samo jednu svetlu tacku?
    Uvodis mladog (dobrog ali premladog) igraca da debituje kada se juri rezultat.
    Pazite, ovo je tim koji sledece godine ide direktno u Ligu Sampiona.
    Zalosno je pre svega da Zvezda - institucija - sluzi kao masina za pranje para. Prvo proterati lopurde, pa onda polako dizati opet iz pepela narodni tim. Jer ovo je narodni fudbalski klub, udruzenje gradjana, a ne necija privatna firma.
    Ili to ili privatizacija pa da se onda zna gde sta stoji i kako.
    Molim postovanu redakciju b92 da mi objave komentar.
    Hvala i sportski pozdrav,
    (Aleks, 14. oktobar 2022 01:07)

    # Link komentara

  15. Čemu da se nadamo sa očajnim Rodićem i Borjanom u odbrani bezidejnim srednjim redom očajnim Katajiem bledim
    Ivanićem i neefikasnim Pešićem.
    (Mikac, 14. oktobar 2022 00:55)

    # Link komentara

  16. Ma jasne su neke stvari, Mitrović i Bukari od sad STARTERI po krilu, Mijatović i Pešić i Ben na špicu da se rotiraju a Katai dok ne počne da igra i da ne beži od duela, nek sedi na klupi !
    (VOSAK, 14. oktobar 2022 00:11)

    # Link komentara

  17. Kad se setim prva dva meca Bukarija protiv onih nesretnih jermenaca, svi smo mislili da smo dobili Mbapea... posle smo skontali da smo dobili jos jednu prevaru poput Kangve, Kulibalija, Pesica, Azarovia i ostalih...
    (Jesi ti malopre zvao?, 14. oktobar 2022 00:10)

    # Link komentara

  18. Terzić i Mrkela ubili prelazni rok sa špicevima i bekom, a trio Rodić, Ivanić, Katai sve stariji, sporiji i van svog ritma i forme. Sav javašluk se skupio i strovalio kao trošan krov. Nije još gotovo, mogu se dobiti Turci i zakuvati dalje ali generalno je ceo FK zreo za remont.
    Prvo naravno početi od uprave, pa nadalje.

    Bravo za malog Mitrovića, odličan je.
    On i Bukari po krilima, malog Stankovića u vezni red a Mijatović da menja nekog pravog špica. O bekovima ne treba više ni analizirati. Do zima ovako pa kud koji, da radi metla.
    (Maurisio Molina, 13. oktobar 2022 23:56)

    # Link komentara

  19. Zvezdin strateg isti ko Ilija Stolica.
    (Darki074, 13. oktobar 2022 23:52)

    # Link komentara

  20. Trener je najveci promasaj. Lik koji ni u treceligaskim ni u cetvrtoligaskim ekipama nije mogao da igra. Covek bez znanja i emocija. Cokna odlazi !!!
    (DM, 13. oktobar 2022 23:48)

    # Link komentara

  21. Pešić je truba od igrača...
    Dajte šansu nekom drugom napadaču
    (JeRemija, 13. oktobar 2022 23:39)

    # Link komentara

  22. Ne može da se igra bez zadnjeg veznog, čim nema Sanoga to je raspad sistema. Pešić umesto Ohija je sigurno najgora odluka u poslednjih par godina. Trener i nije nešto kriv generalno, nije pravio ekipu, ali je zelen još
    (barba, 13. oktobar 2022 23:36)

    # Link komentara

  23. Posledica katastrofalnih poteza uprave poslednjih 2 meseca. Na kraju igraš bez zadnjeg veznog, desnog beka, levi crkao jer igra 5 godina bez zamene, Ivanić i Katai takođe. Pešić nije za komentar, davno me neko nije toliko nervirao i razočarao kao on. A toliko neke prepotencije i nadmenosti nosi sa sobom kao da je igrao u Barsi i Realu.

    Sve u svemu, upali smo u najluđu grupu u najgorem trenutku. I sad odoše kola nizbrdo. Nesrećni Milojević je samo kap u moru.

    Ako ništa dobili smo malog Mitrovića. Igra izuzetno, oslobodio se one dečije treme i sada pleše i grize kako ume. A biće i bolji.
    (zvezdale, 13. oktobar 2022 23:34)

    # Link komentara

  24. Mitrovic- buducnost srpskog fudbala…
    (realista, 13. oktobar 2022 23:33)

    # Link komentara

  25. Podseca dosta na Radonjica, samo da bude bolji sa glavom i ima nade za neku lepu buducnost!
    (Grobar, 13. oktobar 2022 23:30)

    # Link komentara