1. Pravo da vam kažem, ja sam iz Podgorice, mene je sramota od ovakvih izjava, ali nije ni čudo kad nam Savez nije Savez, nego kao i sve, samovolja, sujete i diktatura jednog čovjeka itd, i klimoglavaca okolo njega. Ovaj je trebao da izjavi, dobar dan, dobar dan, mi smo od 2006. nezavisni, nijednom se nismo plasirali na nijedno takmičenje, četvrti smo ešalon kvaliteta, ponekad izbacimo nekog majstora i to je sve. I borićemo se za četvrto mjesto sa Litvanijom, čast nam je sa Srbijom, Mađarskom itd, pa mi nemamo Istočnu Tribinu ,,Nacionalnog" Stadiona, nego je to bukvalno rupa, sakrivena nekakvom montažnom tribinicom.. kakav bre Savić i svjetske klase, dobar štoper koji dvije godine nije sastavio pet utakmica zbog povreda, i što će on da uradi? Postigne het trik? Štoper? - pa ovo je sprdnja, tačno znam posle izjave ovog, da ne kažem koga, da ništa nećemo napraviti, naravno .
    (Dorchester, 13. oktobar 2022 05:13)

    # Link komentara

  2. Pravo da vam kažem, ja sam iz Podgorice, mene je sramota od ovakvih izjava, ali nije ni čudo kad nam Savez nije Savez, nego kao i sve, samovolja, sujete i diktatura jednog čovjeka itd, i klimoglavaca okolo njega. Ovaj je trebao da izjavi, dobar dan, dobar dan, mi smo od 2006. nezavisni, nijednom se nismo plasirali na nijedno takmičenje, četvrti smo ešalon kvaliteta, ponekad izbacimo nekog majstora i to je sve. I borićemo se za četvrto mjesto sa Litvanijom, čast nam je sa Srbijom, Mađarskom itd, pa mi nemamo Istočnu Tribinu ,,Nacionalnog" Stadiona, nego je to bukvalno rupa, sakrivena nekakvom montažnom tribinicom.. kakav bre Savić i svjetske klase, dobar štoper koji dvije godine nije sastavio pet utakmica zbog povreda, i što će on da uradi? Postigne het trik? Štoper? - pa ovo je sprdnja, tačno znam posle izjave ovog, da ne kažem koga, da ništa nećemo napraviti, naravno .
    (Dorchester, 13. oktobar 2022 05:12)

    # Link komentara

  3. Pravo da vam kažem, ja sam iz Podgorice, mene je sramota od ovakvih izjava, ali nije ni čudo kad nam Savez nije Savez, nego kao i sve, samovolja, sujete i diktatura jednog čovjeka itd, i klimoglavaca okolo njega. Ovaj je trebao da izjavi, dobar dan, dobar dan, mi smo od 2006. nezavisni, nijednom se nismo plasirali na nijedno takmičenje, četvrti smo ešalon kvaliteta, ponekad izbacimo nekog majstora i to je sve. I borićemo se za četvrto mjesto sa Litvanijom, čast nam je sa Srbijom, Mađarskom itd, pa mi nemamo Istočnu Tribinu ,,Nacionalnog" Stadiona, nego je to bukvalno rupa, sakrivena nekakvom montažnom tribinicom.. kakav bre Savić i svjetske klase, dobar štoper koji dvije godine nije sastavio pet utakmica zbog povreda, i što će on da uradi? Postigne het trik? Štoper? - pa ovo je sprdnja, tačno znam posle izjave ovog, da ne kažem koga, da ništa nećemo napraviti, naravno..
    (Dorchester, 13. oktobar 2022 05:12)

    # Link komentara

  4. Daleko je on od svetske klase kao i svi ostali.Doduse,ni mi nemamo takve igrace ali smo tri klase iznas djetica.
    (Realno, 12. oktobar 2022 22:23)

    # Link komentara

  5. Kaze ako Savic bude zdrav, okrenem TV igra C. Gora, vidim Savica nema, njegov izostanak bi bio hendikep I za puno jacu reprezentaciju, kad ono malo poslije toga on igra za Atletiko bez problema. To je bilo vise puta. Ivanovic u kosarci, nema ga na EP za C. Goru ( sluzbeno - povreda), vrlo brzo u punoj snazi u klupskom dresu.
    (Vesko, 12. oktobar 2022 21:56)

    # Link komentara

  6. Koliko smo igraca uzeli vise licimo na srbiju B ..steta samo sto ivanica nema zbog znamo cega
    (andrej cg, 12. oktobar 2022 21:45)

    # Link komentara

  7. Koliko smo igraca uzeli vise licimo na srbiju B ..steta samo sto ivanica nema zbog znamo cega
    (andrej cg, 12. oktobar 2022 21:35)

    # Link komentara

  8. Ovo su Srbiji prelake kvalifikacije. Veliki su favoriti u ovoj grupi, međutim pitanje je hoće li imati kontinuiteta i discipline da ih odigraju dobro od početka do kraja.

    Što se nas tiče - ovo nam je istorijska šansa, imamo zrelu generaciju koja gine za svoj dres. Biće zanimljivo.

    Sretno i jednima i drugima, najljepše bi bilo da prođu obje ekipe.

    Pozdrav za sve dobronamjerne navijače reprezentacije Srbije, koji vole svoje a ne mrze tuđe, i sretno na mundijalu.
    (Jovetić & Savić i co., 12. oktobar 2022 21:28)

    # Link komentara

  9. Primjetis li da ima puno manje komentara iz hrvatske na temu nogometa?To je zato jer nikako ne udu u istu knjigu te dvije reprezentacije, a ne u pricu ...
    Daleko od htvatske ste vi, u svakom pogledu, ne samo mohometnom..
    (Igorsulic, 12. oktobar 2022 19:21)

    Primetis da na hrvatskim sajtovima ima mnogo manje Srba nego Hrvata na srpskim na bilo koju temu? Vasi kompleksi su neizlecivi. Kamo srece da smo jos dalje od vas, ali samo fizicki. Po svemu ostalom smo mnogo daleko i ispred vas, to si u pravu pa i po fudbalu, imamo trofeje a vi samo price i lazi kao i u svemu.
    (Mali Hijavata, 12. oktobar 2022 21:06)

    # Link komentara

  10. ove je Krstajic trebao da preuzme pa da cirkus bude kompletan
    (Balls of Steel, 12. oktobar 2022 20:13)

    # Link komentara

  11. da smijesno, crnogorci nikada nisu imali osvajaca lige prvaka, ali je sigurno da su srbi iz drugog pota tezi rival nego nekakva hrvatska iz prvog sa igracima koji rijetko gdje igraju trenutacno, a o bayernu cityu liverpoolu mogu samo sanjat
    (mateo, 12. oktobar 2022 19:10)

    ... Obzirom da si se verovatno rodio 2015, tesko da bez pomoci Google-a (a i to je za diskusiju) mozes znati da je jedan Crnogorac svojim golom resio finale te tvoje "lige prvaka", ne tako davno... Ali, ima vremena da naucis...
    (Trotter, 12. oktobar 2022 20:03)

    # Link komentara

  12. A zna li on da Srbija sve što ima - ima od Krstajića?
    (Masariko, 12. oktobar 2022 19:44)

    # Link komentara

  13. Zadovoljni smo jer smo izbegli jače reprezentacije...
    :))))
    (Susjed, 12. oktobar 2022 19:43)

    # Link komentara

  14. Kako su najodvratniji ovi Montenegrini.
    Treba im spakovati 5,6 komada na Rajku da se smire. A ako budu dolazili oni komtiski fanovi, vratiti nazad prvim vozom, a pre toga dobro izuti iz cipela.
    (Markonato, 12. oktobar 2022 18:31)

    Kao prvo, mi smo prevazišli vozove...idemo automobilima ili avionom, ali razumijem te to za vozove, muka je. Kao drugo, većina momaka koji navijaju organizovano za Crnu Goru na stadionu su Srbi. Sa Varvarima i navijanjem protiv Zvezde ti je isti slučaj. Kao treće...reprezentacija Srbije koja igra po meni perfektan fudbal...mislim na igru ne na igrače...logično je da na Rajku da 5. Kad je već inat, trebao si napisati 10 to je realniji odnos da inat bude zadovoljen. Kao četvrto...ma dosta ti je i ovih 3.
    (jugguja, 12. oktobar 2022 19:23)

    # Link komentara

  15. mateo,
    Primjetis li da ima puno manje komentara iz hrvatske na temu nogometa?To je zato jer nikako ne udu u istu knjigu te dvije reprezentacije, a ne u pricu ...
    Daleko od htvatske ste vi, u svakom pogledu, ne samo mohometnom..
    (Igorsulic, 12. oktobar 2022 19:21)

    # Link komentara

  16. nema sta igraci reala barcelone citya liverpoola bayerna arsenala psg a
    intera svake godine osvajaju ligu prvaka
    (marko dalmatinac 46, 12. oktobar 2022 18:56)

    da smijesno, crnogorci nikada nisu imali osvajaca lige prvaka, ali je sigurno da su srbi iz drugog pota tezi rival nego nekakva hrvatska iz prvog sa igracima koji rijetko gdje igraju trenutacno, a o bayernu cityu liverpoolu mogu samo sanjat
    (mateo, 12. oktobar 2022 19:10)

    # Link komentara

  17. Čuj ovog teletabisa "ne mogu ja sam da zaustavim Vlahovića i Mitrivića" a pola ga ove ping pong lige voza ko malo dete.
    (Komšija, 12. oktobar 2022 19:09)

    # Link komentara

  18. Sreća naša što ovaj majstor igra za Crnu Goru a ne za nas.
    (Miodrag, 12. oktobar 2022 19:05)

    # Link komentara

  19. Najbolji stoper u istoriji Partizana!!!

    Ako po nekome nije, onda statistika nek se pogleda!
    (zsanjs, 12. oktobar 2022 19:03)

    # Link komentara

  20. nema sta igraci reala barcelone citya liverpoola bayerna arsenala psg a
    intera svake godine osvajaju ligu prvaka
    (marko dalmatinac 46, 12. oktobar 2022 18:56)

    # Link komentara

  21. Naravno da ima, samo šteta što nismo uspijeli da spasemo vijećinu koja je odabrala Srbiju, okosnice tima su vam uglavnom crnogorskih korijena ionako,a za utakmicu videćemo. Pobijediće bolji.
    (cg-ac, 12. oktobar 2022 18:32)

    Hahahaha, mrci jado ni sam ne vjerujes u to sto lupa Vujo kao ni on. Kad je to Savic bio igrac svjetske klase?! Svjetska klasa si kada si u bar 10 na svojoj poziciji a on to nikada nije bio. Srbi imaju svjetske klase a ne mi. Cus "izbjegli smo jace repke a dobili Madjarsku i Srbiju" a Madjarska i pogotovo Srbija su nase jade kao da smo izvukli Spaniju i Francusku...
    (Niksic MNE, 12. oktobar 2022 18:52)

    # Link komentara

  22. "Zadovoljni smo jer smo izbegli jače reprezentacije, ali smo dobili Mađarsku i Srbiju"
    (hihihi, 12. oktobar 2022 18:25)

    Jos vise su se obradovali Turci i Welshani sto su iz prvoga pota izbjegli jace repke a dobila Hrvatsku.
    (hahahaha, 12. oktobar 2022 18:48)

    # Link komentara

  23. @cg-ac

    Pa Stefan Nemanja je rodjen u danasnjoj Podgirici i vladao je danasnjem Crnom Gorom, da li to rodolanacenika najvece srpske dinastije cini nekakvim covekom "crnogorskih korjena"? Zahvali se Sekuli Drljevicu i Milovanu Djilasu sto imas nacionalnu samosvest, a pusti ljude koji se osecaju Srbima da to i budu.
    (box, 12. oktobar 2022 18:45)

    # Link komentara

  24. Naravno da ima, samo šteta što nismo uspijeli da spasemo vijećinu koja je odabrala Srbiju, okosnice tima su vam uglavnom crnogorskih korijena ionako,a za utakmicu videćemo. Pobijediće bolji.
    (cg-ac, 12. oktobar 2022 18:32)

    # Link komentara

  25. Kako su najodvratniji ovi Montenegrini.
    Treba im spakovati 5,6 komada na Rajku da se smire. A ako budu dolazili oni komtiski fanovi, vratiti nazad prvim vozom, a pre toga dobro izuti iz cipela.
    (Markonato, 12. oktobar 2022 18:31)

    # Link komentara

  26. "Zadovoljni smo jer smo izbegli jače reprezentacije, ali smo dobili Mađarsku i Srbiju"
    (hihihi, 12. oktobar 2022 18:25)

    # Link komentara

  27. Kako igrate da se ja pitam mesečne plate bi vam bile od 1500 do 2000 evra. A ovi iz uprave da vrate šta su pokrali.
    (fenomen, 12. oktobar 2022 18:21)

    # Link komentara

  28. Zgazićemo vas u inat
    (777, 12. oktobar 2022 18:20)

    # Link komentara

  29. Evo zasto Nemanja Vidic izbegava novinare
    (Slobo, 12. oktobar 2022 18:20)

    # Link komentara