1. Kostiću želim sve najbolje, da uz Jokića i ostale razvale sezonu a takođe MarJon Beauchampu želim ličnog uspeha, više nego sebi.

    U svakom slučaju sezona će biti ludilo, nikad izjednačenija ... svaki tim mi ima nekog ili nešto zanimljivo.
    (MixFix, 17. oktobar 2022 17:00)

    # Link komentara

  2. Mogli bi malo da oladite sa tim Jovićem. Prvenstveno zbog njega samog. Moja prognoza je da će biti zakucan za klupu i mahati peškirom. Dobiće minute u garbidž tajmu i ako ih bude ekstra koristio ustaliće se u tom delu igre i to će mu biti dobra odskočna daska za sledeću sezonu i nadalje za produžetak ugovora. Ako mislite da će postati novi Jokić to se neće desiti 100%! Iz najmanje dva razloga. Prvi je da belci ne mogu ni na koji način da konkurišu crncima što se tiče atletskih sposobnosti. Drugi je da ima ludu, nenormalnu sreću da ekipi ne da fali, nego da ima ambis na poziciji na kojoj se Jović prirodno najbolje snalazi. Baš takvu je sreću imao Jokić! I zaboravite da će je u sledećih 50 godina imati iko više.
    (Djoksa, 17. oktobar 2022 16:18)

    # Link komentara

  3. Dzabari Smit ili Kigan Marej, ima tu jos nekoliko jako talentovanih klinaca.
    (Kozuki Oden, 17. oktobar 2022 14:57)

    # Link komentara

  4. Koliko može Jovic ? Može dosta ako koristi minute koje dobije, kao i ovo do sada, koristio je maksimalno svaku priliku, jednu je imao suterski lošiji, nema veze, važno je da je koristio i pokazao se, to mu je cilj, sa time će i dobiti više ! Ne treba zaboraviti i da je u Majamiju, da Majami ima ambicije i nije figurativna ekipa, tako da ne treba očekivati ni da ruki dobije veliki minutažu ! Jedino da bas eksplodira !
    (JPR24, 17. oktobar 2022 13:58)

    # Link komentara

  5. Kigan Marej će biti najbolji iz Kingsa
    (milan, 17. oktobar 2022 13:17)

    # Link komentara

  6. Polako, tako su prognozirali i za Entoni Beneta pa je ispao najveci promasaj. Neka se prvo dokazu u svojoj prvoj godini u NBA ligi.
    (lukas, 17. oktobar 2022 13:10)

    # Link komentara