1. Ponavljam, Conor mu zavrsio karijeru jer ga je porazio jos prije borbe na konferencijama. Psihicki a poslije i fizicki. Borba nije ni pocela a vec je zavrsila.
  (realno, 23. septembar 2022 14:16)

  # Link komentara

 2. Steta sto nikada nije dobio revans protiv Conora, odvalio bi ga od zivota isto kao i Poirier.
  (Frodomir Baginovic, 23. septembar 2022 12:44)

  # Link komentara

 3. Conor mu zavrsio karijeru.
  (realno, 23. septembar 2022 11:01)

  Nije Konor nego UFC, on je njima dosadio koliko je dominantan, vodili su ga po svetu da promovise borbu, UFC je dozvolio svo izivljavanje na njemu jer im nije interesantan i nije donosio profit, nikad mu nisu dali priliku za revans sto je sramno, a UFC se generalno srozava sve vise. Mnogi su borci prosli kao on, ovih par poraza sto je kasnije imao su sled okolnosti jer se sa UFC-om ugovor potpisuje na tri borbe i stalno produzava, on je sa 19g vec bio profesionalni borac i kao mnogima dosadilo mu je to sto radi, a takav odnos organizacije prema njemu nije zasluzio. Kao i mnogo boraca pre njega. Ja sam od onih koji prati UFC (jos dok se nisu tako ni zvali) skoro 30 godina i organizacija se skoro pa pretvara u kecere. Ima tu namestenih borbi(Konor-Mendez i mnogi drugi),Aldo i ove poraze sto je imao se vidi da su posledica nezainteresovanosti, cak i preslabe fizicke spreme jos od Maksa Holoveja, kada bukvalno dobija runde(prve dve) i onda skoro da ne moze da digne ruke od umora.... I dan danas kada udje u oktagon pokazuje tehnicku dominaciju, nesto kao i Anderson Silva(mozda i najbolji svih vremena) a covek vezao 5 poraza za redom. Ogresili su se i o Tonija Fergusona, covek razbijao sve, ali nikad sansa za titulu, i on je prosao svoj zenit, pa je poceo da gubi... Sve u svemu Aldo je jedan od najboljih boraca svih vremena, ali kao i vecini prolazi ta zelja za dokazivanjem, a ugovor mora da se odradi. Pozdrav
  (Sale, 23. septembar 2022 12:26)

  # Link komentara

 4. Jedan od najvećih bez ikakve sumnje, a revanš sa Mendesom u Brazilu...ko nije pogledao, neka nađe na netu. Nekima će ostati u sećanju zbog tog nokauta od Konora, ali Aldo je apsolutna legenda borilačkih sportova, potpuni majstor i na nogama i u parteru.
  (Boško, 23. septembar 2022 12:08)

  # Link komentara

 5. Conor..glupost. Aldo ima najvise pobeda i najvise odbranjenih titula u Featherweight kategorije..McNuget nema ni jednu odbranu pojasa.

  Prevara od borca..
  (Marko, 23. septembar 2022 11:57)

  # Link komentara

 6. sestra mu najjaci protivnik!
  (tile, 23. septembar 2022 11:46)

  # Link komentara

 7. Bravo!
  (Ajs Ti, 23. septembar 2022 11:44)

  # Link komentara

 8. Opa, mislio sam da je Stefan zaboravio... Žoze će zauvek biti šampion!
  (Palou, 23. septembar 2022 11:11)

  # Link komentara

 9. Conor mu zavrsio karijeru.
  (realno, 23. septembar 2022 11:01)

  # Link komentara