1. glavni problem je totalno bezidejna igra, gde sve lopte idu Kangi, ne znam da li planski ili zato sto on jedini pokazuje zelju da primi loptu i stalno pokusava da se otvori, i to nije slucaj samo u ovoj utakmici vec dosta meceva unazada, tako da proivnicki treneri i nemaju neku glavolomku kako da postave igru protiv takve igre zvezde, jednostavni presik na Kangu sa dva tri igraca tokom celog meca u kome on izgubi vecinu lopti a po statistici makar jedna od tih izgubljenih lopti mora da se pretvori u vrlo izglednu gol sansu koju svaki prosecni napadac gotovo izbesno koristi ... tako da nije to Knagina krivica, on samo mozda vise zeli od svojih mogucnosti, ali makar zeli sto se za ostale igrace veznog reda ne moze reci jer gotovo nikad ni jedan nije slobodan da primi loptu
    (marica, kriv, razumevanje..., 17. septembar 2022 17:57)

    # Link komentara

  2. Verovatno ste vi jedini koji su sinoc videli Viscu na terenu, jer je covek bio povredjen i nije bio ni u protokolu.
    (BRAVO, 16. septembar 2022 18:00)

    # Link komentara

  3. Ali Oesic koji na pocetku utakmice ima prostor da ubrza, ukliza i da golmanu gol ispred nosa, a on stane i kao nesto trckara. Ponovicu opet Ohi je najveca greska uprave sto se napadaca tice, jos od pustanja Klea u suprotni tabor.
    (duledudule, 16. septembar 2022 13:19)

    # Link komentara

  4. Ali komentari nije kriv Milojević, PrOdAli mU napadača...... smešno, Ohi mu je tražio da ostane, znači bilo je prostora za to, a on mu je rekao po sistemu ja se ovde ništa ne pitam.
    Tako da da, kriv je zbog takvog stava, odmah je pokazao da će sve raditi kako Terzić kaže i to ga ne oslobađa krivice.

    U ligi sa Javorom mučenje do pred kraj, 1:1 s TSC-om i Partizanom, Pazar se jedva dobija.

    Sramota !
    (toeto, 16. septembar 2022 12:43)

    # Link komentara

  5. Zvezda - Trabzon 0-2 (crveni karton Kangva)
    Zvezda - Monako 2-2 (penal za Makabi)
    Zvezda - Makabi 2-3 (penal za Makabi)
    Zvezda - Rendžers 0-3 (penal za Rendžers)
    Zvezda - Braga 1-1 (penal za Bragu)
    Zvezda - Mitjelend 0-1 (crveni za Degeneka i Gobeljića)
    Zvezda - Šerif 1-1 (crveni za Kangu)
    Zvezda - Milan 1-1 (penal za Milan i crveni za Gobeljića)
    Zvezda - Milan 2-2 (penal za Milan, autogol Pavkova i crveni za Rodića)

    Nama ne treba protivnik, sami sebe pobeđujemo!
    (Vilingrađanin, 15. septembar 2022 22:56)

    Odlicna analiza i zakljucak. Dakle, nemojmo drvlje i kamenje na trenere kad ovi na terenu redovno prave kardinalne greske! Njima ne treba odlican trener, njima treba odlican sportski psiholog, da ih uci kako se igraju utakmice, ne upada u kojekakve zamke i savladava adrenalin na terenu.
    (Iggy, 16. septembar 2022 10:59)

    # Link komentara

  6. Zvezda bi trebalo da se oslanja na domaće igrače, koji znaju šta znači igrati za tako veliki klub. Niko ne može da me ubedi da ne mogu da nađu pojačanja u Vojvodini, Tsc-u, Čukaričkom, umesto što nalaze neke Afrikance sumnjivog kvaliteta. Od 7 ili 8 stranaca koji su trenutno u Zvezdi, samo Kanga i Bukari imaju određeni kvalitet. Ben je bio dobar, ali njega godine polako stižu. Čelnici Zvezde bi trebalo da se ugledaju na Dinamo, koji sa uglavnom domaćim igračima igraju dobro i pobeđuju skupocene timove kao što je Čelzi.
    (Semir988, 16. septembar 2022 10:33)

    # Link komentara

  7. udruženje penzionera crvena zvezda
    ([], 16. septembar 2022 10:02)

    # Link komentara

  8. Jedini i iskljucivi krivci za ovaj pad,su Mitar Mrkela,Zvezdan Terzic i njihovi"igraci sa duplim ugovorima".Ja mogu da razumem da su u godinama i da vise ne mogu da prepoznaju igraca ,kao Ivica Ilijev,koji malo dovodi ,al ne masi(Sadik,Rikardo,Suma,Natko,Dijabate)i to bez Gasproma i para od LS,ali necu da prihvatim,da su "slucajno"promasili 80 pojacanja i da za osam godina ne napravise ni jednog Mitra ili Vlahovica.Ljudi nakrali ste se,aj sad zbogom!!!
    (Nolan S.,kraj fuzije sa Igokeom, 16. septembar 2022 09:35)

    # Link komentara

  9. Slavoljub Srnić (do 45. minuta) – Najveće iznenađenje u startnih 11 koje nikoga nije iznenadilo. Igrao je Srnić po desnoj strani, ali bez nekog konkretnog učinka....


    Jel treba nešto dalje uopšte komentarisati??

    Ne idem na sever za Trabzon i Ferenc a ne vodim ni sina.

    Dakle, poklanjam dva puta po dve karte za sever!!
    (Dusanovo carstvo!, 16. septembar 2022 09:20)

    # Link komentara

  10. Borjan - bez greske, siguran. Golove ne bi odbranio ni Kurtoa. Ocena: 6,5.

    Srnic - da budemo srecni sto ovaj put nije napravio penal. Ako ne racunamo utakmicu protiv Trabzonspora napravio je 3 penala na poslednjih 5 evropskih utakmica. Igrao je koliko ume, a nazalost malo ume. Ocena: 5,5.

    Erakovic - odlican. Kod prvog gola jeste Trezege (direktno ga je cuvao Erakovic) centrirao, ali je Pesic pogresio i ostali igraci nisu imali vremena da se postave. Kod drugog gola slicno kao Pesic, Kangina greska, gol daje Trezege, ali Erakovic nije ni tada imao vremena da se postavi. U svim ostalim duelima Erakovic je bio bolji od Trezegea, iako je Trezege odlican igrac, ima brzinu i dribling, a koristi i najmanju gresku protivnika sto je pokazao veceras. Ocena: 6,5.

    Milunovic - dobio sve duele, osim jednog pri kraju meca, koji nije uticao na rezultat (na njegovu srecu). Ostaje brzina kao problem i jedino kada moze da se sakrije manjak pokretljivosti jeste igra sa 3 stopera. Ocena: 6,5.

    Dragovic - ispao jednom na potez Djaninija, ali tu nismo primili gol. Ostalo je bilo na dobrom nivou. Kod prvog gola zbog brze reakcije protivnika nisu jednostavno stigli igraci bolje da se postave i koncentrisu nakon greske Pesica. Ocena: 6,5.

    Rodic - iznenadjujuce dobar. Deluje da se najzad vraca u pravu formu, kada odigra korektno u oba smera. Ocena: 6,5.

    Sanogo - kao i na utakmici protiv Monaka je delovao sporo. Njegova forma je losa. Secam se utakmice protiv Milana u Italiji kada je bio jedan od najboljih na terenu. Danas to nije bio slucaj. Taj Ado bi znacio bas mnogo. Potreban nam je zadnji vezni koji igra u oba smera, koji presece napad protivnika i posalje pas unapred, a uz to ima brzinu. Ocena: 5,5.

    Kanga - krava koja da 5 litara mleka, a onda prospe sve to i prospe mleko druge krave. Ako se desi da ne prospe Zvezda izvuce pozitivan rezultat. Ako prospe Zvezda je porazena ili odigra nereseno ali ispadne (od Makabija). Ne mozes bez njega, ne mozes sa njim. Da nije pogresio ocena bi bila najveca, ovako je ona greska za osudu. Posle greske je pao i u ofanzivnom smislu, izgubio je samopouzdanje koje je imao. Ocena: 5,5.

    Kangva - najzad je igrao nesto. Povukao je par kontranapada, slao precizne pasove ka Bukariju i imali smo cemu da se nadamo. Sve je ostalo na nadi. Za zute kartone ne bi trebalo da krivimo sudiju, vec iskljucivo igraca. Imali bismo priliku da izvucemo pozitivan rezultat da nije doslo do drugog zutog kartona. Pokazao je zelju i dao nam veru da moze bolje od onih losih predstava koje je imao protiv Makabija. Ipak, zbog crvenog kartona glavni je krivac za poraz. Ocena: 5.

    Bukari - na svakoj utakmici predstavlja opasnost po gol protivnika. Nas najbolji igrac ove sezone. Jedini konkretan udarac na utakmici je dosao od njega. Verovatno se i sam pita sta mu je trebalo da dolazi u klub ciji je nivo prevazisao. Da ima pristojnog desnog beka iza sebe, bio bi brutalan ove sezone. Sinoc nije mogao da igra 1 na 11, inace bi dobio vecu ocenu. Ocena: 6,5.

    Pesic - tanko. Plasi se da poturi nogu tamo gde je nekada Najdovski poturao glavu. Sporo oslobadjanje od lopte. Nakon prvih par utakmica nadao sam se da moze vise. Ume da kombinuje, ali samo kada protivnici ne vrse presing. U suprotnom gubi gotovo sve duele, bili oni vazdusni ili na zemlji. Ovako, shvatamo da nam je za evropske utakmice potreban bolji igrac. Nazalost, Pesic je i kao takav nekoliko nivoa iznad Kulibalija. Ocena: 5,5.

    Trener Milojevic - bez autoriteta i strasti. Mozda ima neke savremene fudbalske ideje. Protiv Monaka je delovalo pristojno. Medjutim, ne vidimo tu glad za uspehom, veru u igrace koju su pokazivali njegovi prethodnici (Milojevic i Stankovic) cak i na konferenciji za stampu. Ova sezona ce biti pisi propalo u Evropi. Potrebno je da se vadimo protiv tima koji je prvi u grupi u naredne dve utakmice, a to ce biti misija nemoguce. Ocena: 5,5.

    Katai - najzad je potrcao drugom brzinom. Ipak, nista konkretno nije uradio. Ocena: 5,5.

    Nikolic - jos uvek je u strahu zbog povrede, ali je napravio dva dobra poteza u istoj akciji i doslo je do gola. Nadamo se da ce ojacati psihicki, potreban je. Ocena: 6,5.

    Kulibali - pokusaj da se dovede unapredjena verzija Milana Pavkova za sada ne daje efekta. Ume da spusti dobro visinsku loptu i da se brzo oslobodi nje, ali ga nema u gol sansama otkako je dosao. Ocena: 5,5.

    Mustafa - igrac skromnih kvaliteta. Dao je dve povratne lopte u 16 m, bez gledanja da li ima nekog na tim mestima. Kod prve nije bilo nikoga, kod druge je naisao Nikolic i ispade da je Mustafa napravio dobar potez. Tri klase ispod Bukarija. Zbog asistencije ocena vise. Ocena: 6,5.

    Pankov - dobro je da se oporavio. Ipak, losiji je od svih stopera koje imamo. Juce bez greske za kratko vreme koje je proveo na terenu. Ocena: 6.
    (Srdjan, 16. septembar 2022 07:17)

    # Link komentara

  11. Mi nismo primili mnogo golova-po jedan od Pazara i Monaka, od ovih dva. Ja sam shvatio gde je problem. Ne dajemo dovoljno golova. Treba selektor da kaže Pešiću da da više golova. I Kataiu i Bukariju isto. I to je to, vrlo je jednostavno.
    (UŽEGLI ČOVEK, 16. septembar 2022 07:07)

    # Link komentara

  12. Zvezda - Trabzon 0-2 (crveni karton Kangva)
    Zvezda - Monako 2-2 (penal za Makabi)
    Zvezda - Makabi 2-3 (penal za Makabi)
    Zvezda - Rendžers 0-3 (penal za Rendžers)
    Zvezda - Braga 1-1 (penal za Bragu)
    Zvezda - Mitjelend 0-1 (crveni za Degeneka i Gobeljića)
    Zvezda - Šerif 1-1 (crveni za Kangu)
    Zvezda - Milan 1-1 (penal za Milan i crveni za Gobeljića)
    Zvezda - Milan 2-2 (penal za Milan, autogol Pavkova i crveni za Rodića)

    Nama ne treba protivnik, sami sebe pobeđujemo!
    (Vilingrađanin, 15. septembar 2022 22:56)

    A jel ti palo na pamet da su igraci navikli na malo drugaciji kriterijum sudjenja u nasem prvenstvu pa su umislili da su zvezde i da im je sve dozvoljeno... Ista prica je bila i sa Partizanom u periodu njegove dominacije, da ne mislis da nesto prozivam Zvezdu, samo je stvar u toj "medvedjoj usluzi" koju nasa dva kluba imaju od ovdasnjih sudija...
    (sofronije, 16. septembar 2022 06:57)

    # Link komentara

  13. Kakvi ovo igrači igraju u Crvenoj Zvezdi. Pešić, Kulibali, Srnić sve cirkuzanti i fudbaleri koji nemaju kvalitet da se bave profesionalnim igranjem fudbala u ovom momentu. Tužno.
    (Nemanja NS, 16. septembar 2022 06:13)

    # Link komentara

  14. Већ сам написао на главној вести: у првенству играш једно, против Монака друго, па опет у првенству прво, а против Транзона треће! Па не може бре тако!!! Који клуб на свету игра тако? Такву игру и тактику може да постави само тренерски аналфабета, човек који везе благе нема. Тиме збуњујеш себе а не противника! Срнић ти игра у једној утакмици лево, у другој задњег везног, у трећој десног спољњег?! И ти само Европу игра - ваљда преквалитетан за нашу лигу. Па јел то нормално? Букари данас добар део меча играо лево! Сулудо. То што није играо Катаи је за мене у реду - човек је у другом пипнуо лопту 3 пута! Играч мање. Кулибали - ма преплаћена вуцибатина која се уопште не креће, не трчи, потпуна пропаст и промашај. Задње 2 утакмице ти игра Бен, а на овој уместо Бена пустиш Кулибалија. Шта је с мозгом? Који то тренер при чистој свести о здравој памети то ради? Овај Ераковић - он да игра бека? Скандалозно! Дечко не уме пас да да, а центаршут - обавезно у дубоки гол аут, обично на трибине. Ајде бре не замајавајте нас! Канга… Мени пада на памет да његове глупости можеш да спречиш само ако га удариш по џепу. Нпр. изгубљена лопта након које падне гол 200.000 евра! Па Звезду његов кикс против Макабија кошта милионе, овај вечерас бар 200.000 тако да га треба за ове зафрканције жестоко ударити по џепу. Букари је топ играч али је проблем што Милојевић појма нема како да га користи. Прво је почео данас у средини (невероватно) јер спољњег играо Срнић (још невероватније) а онда га пребацио на леву страну. Очигледно је да тренер нема појма пта ради, тумба тумба, без идеје и концепта и нормално да 3 паса не можемо да спојимо.
    (veliki strumf, 16. septembar 2022 00:38)

    # Link komentara

  15. Postoje veoma ozbiljne sanse da MULAN PAVKOV, postane Zvezdin NOLAN SMIT!!!
    Od tog autogola, krece strahovit sunovrat, bas kao posle trojke u Areni!
    Nadam se da ce se u klubu uskoro sabrati, da ce doci igra i rezultati. Realno, u ozbiljnim smo problemima, u kakvim skoro nismo bili, kako iz toga izaci NE ZNAM!!!Angazovanjem MICKA MIJAILOVICA necemo sigurno...
    (devil himself, 16. septembar 2022 00:33)

    # Link komentara

  16. Skener igrača, kao da je zvezda pobedila...
    (zi, 15. septembar 2022 23:01)
    Ne sme se baš drugačije pisati.
    (Kramer, 16. septembar 2022 00:19)

    # Link komentara

  17. Nije Milojevic kriv sto su mu prodali jedinog krstenog napadaca cim je dosao. Milojevic je odmah vratio Ohija u startnu postavu i na toj utakmici je dao gol, nakon toga je prodat i doveden ovaj panj Kulibali.
    (Ivan, 15. septembar 2022 22:36) # Link komentara
    Milojevič ima odličnog napadača u Pešiču to što nezna da postavi prave igrače za pravu taktiku nisu krivi napadači več trener uostalom Stankovič gol razlika 20-1 U 4 utakmice kod Milojeviča to je obrnuto Ohi i kulaboli oboje nisu za pola Kataia koji i nije špic več vezni krilo Milojevičev potpis igre nula kod Stankoviča mogli sad neznaju.
    (Slaviša, 16. septembar 2022 00:16)

    # Link komentara

  18. Trener ne uliva nikakvo poverenje...kad ga vidis odmah upada u oci da je preplasen I pogubljen ....ok ne igra on vec igraci ali smatram da je autoritet 0....ok nije nista izgubljeno u EK..sa dva tri dobra rezultata se vracamo ali u ozbiljnom smo kontraritmu...
    (MD, 15. septembar 2022 23:59)

    # Link komentara

  19. Uprava nosi najveću odgovornost za sve što se dešava. Milojević je došao na klupu u jako nezgodnom momentu, a ne deluje mi uopšte da je čovek koji može da podigne ekipu, ni fudbalski ni psihički. Ova sezona može lako da se pretvori u potpuni fijasko.
    (Boško, 15. septembar 2022 23:49)

    # Link komentara

  20. Sve je krenulo naopako kada su nepotrebno doveli Milunovica,Pesica,Pruceva,Kulibalija umesto desnog beka i zadnjeg veznog.
    (shkafishkafnjak, 15. septembar 2022 23:48)

    # Link komentara

  21. Zvezda - Trabzon 0-2 (crveni karton Kangva)
    Zvezda - Monako 0-1 (penal za Monako)
    Zvezda - Makabi 2-2 (penal za Makabi)
    Zvezda - Rendžers 0-3 (penal za Rendžers)
    Zvezda - Braga 1-1 (penal za Bragu)
    Zvezda - Mitjelend 0-1 (crveni za Degeneka i Gobeljića)
    Zvezda - Šerif 1-1 (crveni za Kangu)
    Zvezda - Milan 1-1 (penal za Milan i crveni za Gobeljića)
    Zvezda - Milan 2-2 (penal za Milan, autogol Pavkova i crveni za Rodića)

    Nama ne treba protivnik, sami sebe pobeđujemo
    (Vilingrađanin, 15. septembar 2022 23:42)

    # Link komentara

  22. Kanga onemogućava igru carinjenjem lopte,vraćanjem u nazad.Nametnuo se kao glavni i svi daju njemu loptu a on dok je carini ili izgubi ili je neki faul ili u najboljem slučaju da poprečnu na par metara . Dobar utisak o njemu je proistekao kad su Ivanić i Katai bili u formi a on dosta trči i dosta ima loptu pa je kao dobar. I tada kao i sada je bio bez asistencija i golova. Odlaskom Pavlova nemamo igrača koji može da podeli loptu glavom ili da je zadrži .Rodić je bio i ostao najveća rupa u odbrani..
    (Bari1991, 15. septembar 2022 23:19)

    # Link komentara

  23. Koje kriv? Prosto rečeno, TRENER!!!!!!
    Ako ga ne oteramo na vreme, teško nama.
    (Aster Blistok, 15. septembar 2022 22:35


    Trener je uvek kriv ili zasluzan, ali realno, CZ nema iole dobre igrace i to je ceo problem.
    (C i n i k, 15. septembar 2022 23:15)

    # Link komentara

  24. CZ ima vrlo slab tim tj igrace i to se vidi.
    Njeni dometi su skromni u Evropi.
    A sve pocinje jos od najmladjeg uzrasta, losa selekcija buducih igraca dovodi do ovakvog stanja da u CZ sem Borjana koji i nije potekao iz neke omladinske skole u SRB i mozda Kataia, nema igraca ni iole za kojeg mozete da napisete da je vanserijski ili bar da je odlican,kao i konstantan.
    Trener tu ne moze mnogo, on ima te strance koji pojma nemaju i nase igrace koji su totalni proseci i vrv su predoredjeni bili za drugi neki sport ali su ih gurali u fudbal zbog para, i onda dobijete ovakvu CZ.
    O upravi ne treba ni trositi reci, sve je vec receno..
    (C i n i k, 15. septembar 2022 23:14)

    # Link komentara

  25. U jednom prelaznom roku treba kupiti jednog do dva igrača, na pozicijama gde imaš problem, a ne dovoditi nove igrače kao na traci.
    (Ali kome govoriti, 15. septembar 2022 23:04)

    # Link komentara

  26. Igrači bili odlični kod Stankoviča kod Milojeviča to je potpuna katastrofa obično smo mi držali loptu kod Milojeviča sve kontra mi trčimo a oni igraju mice e moj Milojevič pojma nemaš.
    (Slaviša, 15. septembar 2022 23:01)

    # Link komentara

  27. (Aragorn, 15. septembar 2022 22:32)
    Najtačniji komentar što mene bar tiče.
    (Zvezdaš, 15. septembar 2022 23:01)

    # Link komentara

  28. Skener igrača, kao da je zvezda pobedila...
    (zi, 15. septembar 2022 23:01)

    # Link komentara

  29. Што пре да му се виде леђа, човек не осећа игру све шаблонски посматра.Он је тип тренера који може да буде само помоћни.
    (И шта сад, 15. septembar 2022 22:59)

    # Link komentara

  30. Zvezda - Trabzon 0-2 (crveni karton Kangva)
    Zvezda - Monako 2-2 (penal za Makabi)
    Zvezda - Makabi 2-3 (penal za Makabi)
    Zvezda - Rendžers 0-3 (penal za Rendžers)
    Zvezda - Braga 1-1 (penal za Bragu)
    Zvezda - Mitjelend 0-1 (crveni za Degeneka i Gobeljića)
    Zvezda - Šerif 1-1 (crveni za Kangu)
    Zvezda - Milan 1-1 (penal za Milan i crveni za Gobeljića)
    Zvezda - Milan 2-2 (penal za Milan, autogol Pavkova i crveni za Rodića)

    Nama ne treba protivnik, sami sebe pobeđujemo!
    (Vilingrađanin, 15. septembar 2022 22:56)

    # Link komentara

  31. Озбиљан ремонт је потребан, на свим нивоима у клубу.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 15. septembar 2022 22:56)

    # Link komentara

  32. Gde je Mirko Ivanić?
    (Mile, 15. septembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  33. Nije Milojevic kriv sto su mu prodali jedinog krstenog napadaca cim je dosao. Milojevic je odmah vratio Ohija u startnu postavu i na toj utakmici je dao gol, nakon toga je prodat i doveden ovaj panj Kulibali.
    (Ivan, 15. septembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  34. Nonstop pišem da je Milojevič velika neznalica i da je uništio u samo par utakmica sve ono dobro što je radio Stankovič koji nije imao sreče u toj utakmici gde smo vodili 2-0 i pobedili sami sebe nespretnom intervencijom Borjana i Pavkova ali smo barem igrali i ovde bi pocepali da je ostao Stankovič ovako milojevič uništava kako Mitrioviča tako Nikoliča a vidimo i Kataia če uništiti ma neznalica nezna šta radi može on mirno da sedi 5 godina na klupi ali se nenadajte rezultatu miloje če izgubiti i bodove u prvenstvu koje mu ostavio Deki tako da pun promašaj mnogo mi teško zbog Dekija voleo bi dađo Prosinečki i prodrma ekipu da igraju igrači koji su spremni dobri i brzi sa takvom igrom mi do leta nemožemo postiči golove jer to nije igra da špicevi mogu da daju golove to je taktika gde je previše stopera i fali Nikolič ali kome pričam stalno gura onog Kwangu koji je fala bogu dobio crveni nek pokupi prnje zajedno sa Milojevičem.
    (Slaviša, 15. septembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  35. Koje kriv? Prosto rečeno, TRENER!!!!!!
    Ako ga ne oteramo na vreme, teško nama.
    (Aster Blistok, 15. septembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  36. Nema tog skenera koji može da otkrije sistemsku grešku!
    Jer se greška pravi na početku.
    Kupiš krš igrače, iste takve čuvaš u ekipi, i onda tražiš igru, lutaš, menjaš formacije trenere stalno.
    Ne može se sa lošim brašnom mesiti dobar leba!
    O nama govori dosta, podatak da je Milunović u napadu u pet minuta uradio više nego PRVI špic za celu utakmicu.
    Rezultat je odličan u odnosu na užasnu igru. Očajnu.
    (Aragorn, 15. septembar 2022 22:32)

    # Link komentara

  37. Ekipa ne igra kao tim a za to je kriv trener.
    (Da se zna, 15. septembar 2022 22:21)

    # Link komentara

  38. Nije problem formacija nego timska igra ne postoji, ne dodaju se igraci ne asistiraju nema duplog pasa, lopte u prostor ..kretanja
    (Boxer, 15. septembar 2022 22:16)

    # Link komentara