1. Pazi ovog genija Dekija, počneš utakmicu sa kompletnim veznim redom koju čine igrači koji nisu izrazito defanzivni, koji znaju da igraju sa loptom, da daju završni pas, a prepustiš protivniku posed. E sad, nastupa još veća nebuloza, kad su oni tebi prepustili posed, kad ti juriš rezultat i napadaš, ti uvodiš Srnića i Sanoga. Pa takvu glupost svet nije video. Sve kontra od logičnog. Znači, Sanogo ili Srnić su morali da počnu utakmicu. On čovek nije svestan, da je morao da izjednači, jer će ovako ispasti. Ej, izvodiš Pešiča, uvodiš Srnića, a Ohi ti sedi na klupi, nerazumno totalno. Pa koji si ga đavo poveo. Drugo, ja garantujem da bi Motika bolje odigrao od Katajia. Zato ja stalno ponavljam da je zvezda samo zbog trenera, postala groblje talenata, jer je čovek kukavički trener. Upropastio je svakog mladog igrača kojeg Zvezda ima, jer mu je Katai el magico, a on se ne sastavlja ni s mozgom, ni s loptom, ni s terenom već neko vreme!! Da ne pričamo o tome koliko je desni bek imao centaršuteva, koliko je pomagao Bukariju u napadu, jer prosto, Eraković nije desni bek. Pa onda bolje da je igrao Gobeljić! Sve u svemu, sa Dekijem ćemo teško da opepelimo Ligu šampiona, ali nama je realnost liga evrope, a biće i zanimljivije gledati, neizvesnije u svakom slučaju. I još jedno pitanje Dekiju, nek pogleda malo kako Dinamo pobeđuje u play off sa tri mlada igrača u prvoj postavi, a Terza nek pogleda zašto njihovi igrači odu za preko 10 miliona. ZATO ŠTO IGRAJU!!!
    (Urnebes, 18. avgust 2022 22:02)

    # Link komentara

  2. pešić? šta ste to videli kod njega? obična nula od igrača.promašio je zicer sa 5 metara.ono je kataijev gol.lopta ga je slučajno udarila.bekove nemamo to je jasno.kud ćemo u ligu šampiona bez bekova? još kada kataiju i ivaniću ne ide onda je kuku lele.borjan stvarno nije imao veče.prva dva gola su na njegovu dušu.moraće u beogradu duplo bolje u svim fazama igre
    (slobinator, 18. avgust 2022 20:58)

    # Link komentara

  3. Mislim da bi Zvezda trebalo da igra sa tri stopera,dva zadnja vezna i dva wing back-a ili wing midfield-era odnosno veznjaka,primer takve postave: Dragović, Milunović,Erakovic kao centralni bekovi,Srnic i Sanogo defanzivni vezni a kao spoljni vezni konkurise nekoliko igraca:Ivanica,Kanga,Kangva i malo Mitrovica,treba se po mom misljenju osloboditi viska igraca u vendeti veznom redu.Napred bi standardno igrali Bukari,Katai i Pesic
    (PlayBoy, 18. avgust 2022 18:44)

    # Link komentara

  4. Možda je trebalo Srnića uigravati na mestu zadnjeg veznog. Imam itisak da bi uspešno igrao na toj ppziciji
    (Zvezdaš, 18. avgust 2022 16:59)

    # Link komentara

  5. Par zapažanja i konstatacija zasnovanih na igračkom iskustvu.Ne želim da prosipam pamet i solim istu bilo kome,posebno nekome ko je igrao na neuporedivo višem nivou.No,neke stvari su očigledne i laiku,pa se jednostavno moraju reći.Sve se svodi na to da nismo na vreme oformili sastav i sada to dolazi na naplatu.Neću davati ocene ikome,samo želim reći da ne možemo biti konkurentni u Evropi bez kvalitetnog desnog beka,kvalitetnog zadnjeg veznog i kvalitetnog napadača.Mi desnog beka nemamo od odlaska Stojkovića.Doveli smo Gajića iz Francuske i taman kad je počeo biti ono što želimo,izgubili smo ga zbog cca 200 000.Sada imamo situaciju da nam tu poziciju pokriva Eraković.Dečko je odličan štoper u tandemu sa Dragovićem i to je dokazao.Bek ne može biti iz prostog razloga.To nije njegova prirodna pozicija.Zbog brzine,pre svega.Zbog svega toga,bolje je da tu imamo Gobeljića,uz sve njegove mane.Energiju,snagu i borbenost mu ne možemo osporiti.Dalje,zbog cenkanja,kasnimo sa Edmundom Adoom.Zbog dva miliona,visi nam cca dvadeset miliona od LŠ.Neinteligentno,najblaže rečeno.Što se napadača tiče,mi modernog igrača na toj poziciji nemamo od Abiola Daude.Sve ove godine,dovodimo poluproizvode.Da ih ne nabrajam,potrajalo bi.Sve u svemu,sastav koji imamo je dominantan u domaćoj ligi.Što se Evrope tiče,nedostaje ono što sam nabrojao.Tako stoje stvari.No,to nikako ne sme biti razlog da u revanšu ne pružimo maksimalnu podršku momcima.Neka "Marakana" grmi!!!Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!
    (Walldorf, 18. avgust 2022 16:59)

    # Link komentara

  6. Stanković je loš trener još jednom se pokazalo. Sa boljim trenerom i zvezda bi bila bolja za nijansu. Ukupno,zvezdi je ipak bolje da ne ulazi ligu šampiona jer da je umesto Makabija bila neka bolja ekipa , vodila bi 4:0 već u 30 minutu. Sreća Zvezdina pa nije . I opet se pokazalo koliko su i Zvezda i Partizan uništili naš sport ukupno.
    (Zoran, 18. avgust 2022 16:24)

    # Link komentara

  7. Glat prolazimo u Beogradu, ne znam stvarno oko čega se cimate toliko.
    (kukuruz kokicar, 18. avgust 2022 15:51)

    # Link komentara

  8. Zvezdini igrači su bili jako spori i bez snage. Puno sebičnosti i bez potrebnog soliranja, tako da smo na kraju i dobro prošli. Sreća pa su igrači protivnickog tima stali inače... Ne radi se o Makabiju, sa ovakvom igrom i taktikom, bićemo topovsko meso za jače klubove. Mada objektivno, ovo je cena slabe i loše lige.
    (Dick, 18. avgust 2022 15:40)

    # Link komentara

  9. ja ne znam vise ove price svaki dan kako je pesic odlican... je l se svi drogiraju ili sta? od kada je dosao u zvezdu samo jednom je usao u sansu i to napucao golmana sa 4 metra u situaciji 1:1. za mene je odlican spic ovaj pjero i to se videlo odmah i konstantno. isto tako odlican je bukari.
    za pesica stvarno ne znam o cemu se prica vise kako je odlican. nije odlican. jedina vrlina mu je da je nesebican. medjutim sve u svemu ispodprosecan napadac. nije brz, nije jak,

    ne zna da da gol

    (zigi, 18. avgust 2022 14:42)

    Ove poslednje sto si napisao. Napadač se samo tako ocenjuje, jb sto ulazi u 100% prilike a masi ih, ili golman brani!

    Zvezda se bas muci na toj poziciji godinama, iako ima Pavkova i Ohi ali oni su napadci koji igraju na potpuno na isti nacin.

    Partizan uglavno prodaje napadace Vlahovic, Sadik, Milovanovic. Partizan sad nema rezervnog napadaca.

    Najosetljiva pozicija u timu, pored golmana. Extra napadac cini tim 50% boljim!

    P.s Zanimljiv komentar nezadovoljstva.
    (no name, 18. avgust 2022 15:28)

    # Link komentara

  10. Kada sam video onaj grafički prikaz postave sa Kataijem kao špicem desno, Bukarijem kao desnim veznim, pomislio sam da je to samo šema koja neće biti takva na terenu, jer Zvezda nijednom nije igala tako. Bio sam apsolutno zaprepašćen kad sam video da se tako zaista igra. Dejane, majku mu, kakva je ovo postava?? Kangva i Kanga se sudaraju sa Bukarijem na centru, Katai luta tamo gde nikada nije igrao, Ivanić nema kome da doda kad primi loptu, ukratko, blagi užas od nesnalaženja. Čim smo primili gol sve se vratilo na klasiku - Katai i Ivanić levo, Bukari desno krilo/špic, Kangva ispred Kange i malo desno i za 20 minuta igre Zvezda daje dva gola, dve stopostotne šanse, a Makabi se ne vidi. I sve tako do poluvremena.

    I, kad bi jedina logična stvar bila da se nastavi tako i još jače sa Ohijem umesto Pešića, dešava se ona istinita "Tamo gde prestaje logika, tu počinje Srbija". Početak drugog poluvremena i opet ona pogubljena formacija, kao da Stanković nije gledao šta se dešava na terenu u prvih 20 minuta utakmice. A onda biser sa izmenom Kataija i sve se, naravno, raspadne kao kula od karata.

    Ne mogu da krivimnijednog igraća jer većina nije igrala na svojim mestima na kojima igraju celu sezonu. Čist poraz Dejanovog neznanja ili neiskustva ili potpunog ignorisanja stvarnosti i potreba tima. Neko ko samo površno pika "Football Manager" ne bi ni u ludilu uradio ono što je Stanković eksperimentisao - prilagođavao je igru protivniku, a ne oni nama. Čist Dejanov poraz.
    (ZaphodBeeblebrox, 18. avgust 2022 15:11)

    # Link komentara

  11. Oprez!
    Bice tesko i u Beogradu!!!
    (Gonzo, 18. avgust 2022 15:10)

    # Link komentara

  12. Da li neko zna zbog čega se forsira i glorifikuje Eraković? Dečko nije za Evropu. Nije ni za našu ligu. Ne zna da igra fudbal uopšte.
    (zvezdaš, 18. avgust 2022 14:12)

    Pa nije malo 10 milona evra :) ako neko zagriže. A u reprezentaciji pored Milenkovica, Pavlovica nema boljeg. Ipak Srbija ima jedva 7 miliona stanovnika.

    Mada mnogi su primetili da Gobeljic mora da igra beka, a Erakovic- Dragovic tandem sropera. Bice te brzi u defanzivi, ionako Milunovic ne moze da spreci skok igru onog pivotmena.

    P.s Sto neko napisa nek igra neki golman onda desnog beka :) Odigra Gobelja i koretknu utakmicu,borbenost na nivou samo bez crvenog kartona

    Samo zbog javnosti ne igra
    A niste doveli nekog crnca na njegovu poziciju
    (no name, 18. avgust 2022 15:00)

    # Link komentara

  13. A ocena za trenera??
    (Zivota, 18. avgust 2022 14:43)

    # Link komentara

  14. ja ne znam vise ove price svaki dan kako je pesic odlican... je l se svi drogiraju ili sta? od kada je dosao u zvezdu samo jednom je usao u sansu i to napucao golmana sa 4 metra u situaciji 1:1. za mene je odlican spic ovaj pjero i to se videlo odmah i konstantno. isto tako odlican je bukari.
    za pesica stvarno ne znam o cemu se prica vise kako je odlican. nije odlican. jedina vrlina mu je da je nesebican. medjutim sve u svemu ispodprosecan napadac. nije brz, nije jak, ne zna da da gol, ne moze ni da zagradi, ni da razgrne, ni da pretrci, niti bilo sta konkretno. kao primi loptu na 40 metara od gola i odlozi prvom do sebe - "odlicno, bravo majstore! tako se igra fudbal" ma da. al kad bi se gadjali tramvajima. dajte molim vas... apsolutno nije za zvezdu. a posebno nije za ozbiljan evropski fudbal.
    imamo budzet 3x veci nego makabi i doveli smo neka odlicna pojacanja, ali nismo sklopili tim. fale desni bek, milunovic je gori od erakovica drasticno, tako da je njegov dolazak suprotno od pojacanja, nemamo zadnjeg veznog i nemamo gol igraca kakav je pero. a doveli ruske, ukrajinske i srpske "vunderkindove" na vec popunjenim pozicijama, da sede na tribinama?! i stankovica koji sa 3x skupljom ekipom trazi alibi za trece uzastopno ispadanje iz ls od autsajdera. katai penzioner. ta autoimuna bolest koju ima cini da je apsolutno fizicki nespreman. on vise ne moze da trci i to je tako vec najmanje godinu dana. nece se promeniti. eto vam skener.
    (zigi, 18. avgust 2022 14:42)

    # Link komentara

  15. U revanšu Sanogo na svojoj poziciji, a van igre Ivanić ili Katai.
    Ostalo sve isto i Zvezda će razbiti Izraelce još u prvom poluvremenu.
    Ako li pak sujeta Dekija sa Sanogom još bude prisutna, teško da ćemo proći. Neshvatljive su greške u II poluvremenu Stankovića, jer bukvalno je promašio izmene, taktiku, igru, pristup, ma sve. Da je umesto Makabija bio jači tim, razbili bi nas na komade u II poluvremenu!
    (Neo@, 18. avgust 2022 14:31)

    # Link komentara

  16. Dragović i Milunović su oba puta napravili kiks ostavivši njihovog špica fizički najjačeg igrača,napadača!To je njihov deo kao jakih i snažnih štopera a ne Erakovića ili bilo kog drugog.
    (TJović, 18. avgust 2022 14:24)

    # Link komentara

  17. Da li neko zna zbog čega se forsira i glorifikuje Eraković? Dečko nije za Evropu. Nije ni za našu ligu. Ne zna da igra fudbal uopšte.
    (zvezdaš, 18. avgust 2022 14:12)

    # Link komentara

  18. Ništa novinar nije pogrešio za Borjana.
    Kada dođe u situaciju da uradi ono što vežba 20 godina, kada odbrana pogreši, on nije uradio.
    Kod prvog gola ako je već krenuo, morala je da bude njegova, a trebao je da krene. Ovako je zbunio celu odbranu, ostao na zemlji.
    Gol glavom, kriv je jer je počeo da pada dole pre šuta, zato je nije skinuo. Da je ostao gore, kako je bio dobro postavljen i šut je išao u njega, lagano bi je izbio preko prečke. Naravno, njegova nesreća je što je lopta išla u njega, gde i treba da stoji. Kako je bio jak centaršut, bez bloka, lopta sa jakim intenzitetom, odličan udarac glavom, da je išao bilo gde od njega u gol ne bi imao nikakve šanse da odbrani, možda čak ne bi imao ni reakciju.
    (monteso, 18. avgust 2022 09:47)

    Navikao Borjan da brani 100% prilike :)

    Slazem se da je kriv kod prvog gola, iako je mogao jos neko da ocisti posle prolazka lopte u šesnesterac. Drugi i treci gol da je odbranio, odbranio bi kao sto napisa 100% prilike. Imao je istrčavanje i ono u kontri kad nije birao stranu i cekao u sredini i igrac Maccabia pravo u njega.

    Stvar navike, malo losija utakmica za njegove standarde.

    Ali on ima 35 god, mogu golmani da brane i do 40. Ali i on je izborio svetsko prvenstvo sa Kanadom, ako bude dobro branio, ode on negde u Evropu za kraj karijere.
    (no name, 18. avgust 2022 14:11)

    # Link komentara

  19. sanogo mooora da igra u prvih 11
    (goran, 18. avgust 2022 14:07)

    # Link komentara

  20. Pogledao sam ove sezone sve evropske utakmice Zvezde, Partizana i Dinama. Ljudi, onakav igrac kao Misic iz Dinama nama treba. Koliko ga pljuju u Zagrebu, a covek je izmislio poziciju zadnjeg veznog za nase igrace.

    Katai u poslednje vreme stvarno beskoristan. Ono sto je Petkovic u Dinamu to je nama Katai. Legenda kluba, najbolji tenicar, a u ocajnoj formi vec duze i ne igra mu se, uzasno se krece. Cak je i Cacic konacno shvatio i zakucao ga za klupu. Dokle cemo da dajemo kredita Kataiu? Pocni sa klupe pa udji poslednjih 30 minuta pa daj gol i onda ces igrati. Ja bih poceo sa Srnicem ili Sanogom umesto Katai-a, a Ivanica gurnuo napred gde je igrao Katai.
    (Zvezda, 18. avgust 2022 14:02)

    # Link komentara

  21. A gazde napadoše Pixija što ne zove Erakovića i Kataia u repku!? Ovaj prvi ne zna gde se nalazi na terenu, Katai diše na škrge u 25.minutu utakmice, igrač manje u timu jer se ne vraća, ... čuveni tzv. El Magico, pre će biti El Tragico.
    Mi smo slika društva koje ne vidi dalje od svog nosa, a realnost je mnogo drugačija. Bežeći od nje pobegli smo od samih sebe. Naša smušenost i dezirganizivanost u svemu vidljiva je na svakom koraku,
    Tako i ovi sinoć su samo potvrdili lažnu podgrevanu sliko o nama. Niti Zvezda ima tim, niti trenera koji zna posao, da prođe leve ekipe iz pete evropske lige,i poput prethodna dva poraza od poluamatera i ovde miriše na treće Stankovićevo ispadanje u trci za ligu LŠ. Nekome nikako nije jasno da nije za taj posao.
    (Vlad, 18. avgust 2022 13:53)

    # Link komentara

  22. Ti rezultati u gostima od 1:2 ili 2:3 oni su bili dobri kada je važilo pravilo gol u gostima.Ono pobediš 1:0 kuci i prošao si.Sada je vec to mnogo drugacije i za prolaz mora da se pobedi sa dva gola razlike.
    (Seek and Destroy, 18. avgust 2022 09:11)
    Mislio sam 2:1 ili 3:2 izvinite na grešci.
    (Seek and Destroy, 18. avgust 2022 09:26)

    Sve si lepo objasnio, i ja nikako da se naviknem na tu promenu na gol u gostima iako na prvi pogled razlika da će biti produzeci ili penali. Sto nije neka razlika.

    Ranije je kad izgubis u gostima 3:2 prakticno bio odlican rezultat i tim koji igra revans kod kuce je favorit.

    Sad ako u gostima ne izvuces nereseno.Ovakav rezultat pravi problem.

    Promena je.
    (no name, 18. avgust 2022 13:53)

    # Link komentara

  23. Ti rezultati u gostima od 1:2 ili 2:3 oni su bili dobri kada je važilo pravilo gol u gostima.Ono pobediš 1:0 kuci i prošao si.Sada je vec to mnogo drugacije i za prolaz mora da se pobedi sa dva gola razlike.
    (Seek and Destroy, 18. avgust 2022 09:11)
    Mislio sam 2:1 ili 3:2 izvinite na grešci.
    (Seek and Destroy, 18. avgust 2022 09:26)

    Sve si lepo objasnio, i ja nikako da se naviknem na tu promenu na gol u gostima iako na prvi pogled razlika da će biti produzeci ili penali. Sto nije neka razlika.

    Ranije je kad izgubis u gostima 3:2 prakticno bio odlican rezultat i tim koji igra revans kod kuce je favorit.

    Sad ako u gostima ne izvuces nereseno.Ovakav rezultat pravi problem.

    Promena je.
    (no name, 18. avgust 2022 13:52)

    # Link komentara

  24. Erakovic je rupetina i mnogo los igrac, bez ijednog kvaliteta
    (Vdk13, 18. avgust 2022 13:17)

    # Link komentara

  25. Tim kao ni trener nisu za LS i kraj ,bolje igrati LE nego biti tamo vrece za udaranje.Daleko smo mi sa ovim timom od LS.Tek sada se vidi kakva nam je liga.
    (Dambldor, 18. avgust 2022 12:30)

    # Link komentara

  26. Koliko ste vi zvezdasi nerealni... Kriv vam Milunovic, Rodic, Kanga... Gde je bio Dragovic kod sva tri gola? Paaa nigde! Covek je klasican alibi igrac i dokle god je on taj Glavni baja necete igrati LS (sto je bio slucaj sa Milunovicem i Degenekom). O Kataiju ne bi trosio reci... Najbolje za zvezdu bi bilo da se njegova gospodja oglasio o pravima lgbt populacije pa da ga oteraju i iz zvevde.
    (Srba, 18. avgust 2022 10:19)

    Da te obavestim da je zvezda vec igrala LŠ. I to ne jednom.
    (Hahahahahaha, 18. avgust 2022 12:22)

    # Link komentara

  27. Covece ovi igraci Makabija nece da se sklanjaju kada napadaju igraci Zvezde? Da li ste to primetili?
    Pa oni izgleda da ne znaju pravila fudbala.
    (Nikola, 18. avgust 2022 11:33)

    Pa nisu svi kao komšije. Oni najbolje znaju pravila fudbala.
    (Hahahahahaha, 18. avgust 2022 12:16)

    # Link komentara

  28. @ NR. E sad zamisli svu ostalu fudbalsku boraniju iz Srbije.Mogu samo po vašarima da igraju.
    (Pih, 18. avgust 2022 12:15)

    # Link komentara

  29. Kada god neko ne igra odma se pitaju gde je Ohi kao da su stavili flaster na oči pa nisu videli kako taj je Ohi igrao dok je igrao, ovaj narod je bas lud...
    (lud narod, 18. avgust 2022 09:45)
    Играо је сасвим пристојно и убеђен сам, да би боље у нападу одиграо од Бена, можда и од Пешића! Прошле године је на 16 првенствених утакмица дао 9 голова, док је Павков играо десетак утакмица више, уз само два више датих гола! Зар није требало дати шансу Охију по изласку Пешића и Букарија, а не да у нападу игра Родић, да покуша нешто уз Бена да уради?
    (Bob, 18. avgust 2022 12:02)

    # Link komentara

  30. Stručnjaci, pustite trenera i igrače da rade svoj posao, naše je samo da navijamo i bodrimo Zvezdu! Jedan bi Pešića a drugi Pavkova, neko bi Sanoga a neko Kangvu, nekome smetaju Katai i Ivanić a ne znaju loptu da šutnu kako treba! Moj utisak je da nemamo kvalitet za LŠ, bilo ko da igra i bilo koju taktiku da zauzmemo! Kako god bilo, neka oni rade svoj posao a ja ću da navijam za Zvezdu jer se nadam da klub može da zaradi dobru lovu! Zvezda se voli, neka grmi na Rajku, padali su mnogo veći od Makabija!
    (severnjača, 18. avgust 2022 11:59)

    # Link komentara

  31. I ako prodju Halfu, opet ce puniti gol statitistiku jacoh timova. Nema Zvezda kvalitet ni za Ligu konferencija.
    (NR, 18. avgust 2022 11:58)

    # Link komentara

  32. Jeste primjetili kako se groblje sprda? Oni izgleda misle da Zvezda ne može da izgubi ni jednu utakmicu? U strahu su velike oči...
    (Faruk Hadžibegić, 18. avgust 2022 11:53)

    # Link komentara

  33. Spustite malo loptu,niste vi M.siti...
    (Gale grobar, 18. avgust 2022 11:52)

    # Link komentara

  34. Ovaj Makabi je ozbiljno skockana ekipa i ne treba zaboraviti da su pre 3 nedelje spakovali Olimpijakosu 4 komada u sred Atine kad su ih svi otpisali ...... Zvezda ima šansu ali ako Deki opet počne da fantazira ispašće lagano.....i Zvezda nema snage za više od 65-70 minuta a to je za Evropu katastrofa !
    (Budimir Trajković, 18. avgust 2022 11:47)

    # Link komentara

  35. Стари гробар, 18. avgust 2022 11:20
    (Zvezdaš, 18. avgust 2022 11:44)

    # Link komentara

  36. Sto nije igrao Ivanic ?😉😉 isti zna protiv Kolubare da igra , Evropa za njega je NBA . Što pre put pod noge
    (Zmaj, 18. avgust 2022 11:37)

    # Link komentara

  37. Los tim zvezde...
    (Nikola, 18. avgust 2022 11:34)

    # Link komentara

  38. Covece ovi igraci Makabija nece da se sklanjaju kada napadaju igraci Zvezde? Da li ste to primetili?
    Pa oni izgleda da ne znaju pravila fudbala.
    (Nikola, 18. avgust 2022 11:33)

    # Link komentara

  39. Bez panike, gazi Zvezda ove u Bg lagano. Videćete...
    (Žarkovo City, 18. avgust 2022 11:24)

    # Link komentara

  40. Прилично смирено сам одгледао утакмицу и, као Гробар могу рећи да би Милојевић са играчима које је добијао Станковић, глатко прошао Омонију, Шериф и играо ЛШ...једини проблем Звезде је Станковић који нема благе везе...подсетићу да је у финалу купа, против распалог Партизана играо са три штопера и два бека, без створене шансе, два гола је дао Катаи на индивидуални квалитет...он сада има и креативце и добре нападаче, солидну одбрану, али једноставно не зна...ипак, мислим да ове реално можете да прођете...
    (Стари гробар, 18. avgust 2022 11:20)

    # Link komentara

  41. Ako su potpisali Ada on mora da igra mada mislim da nema prava da igra u revansu. Takav igrac bi nam doneo balans na sredini. Izgubili smo jer su lako dolazili do 16 metara prakticno iz 2-3 pasa…
    (Srx, 18. avgust 2022 11:04)

    # Link komentara

  42. Fizički ekipa može da izdrži 60 min……bez napadača rezervnog, bez ldesnog beka …. Ne znam ako prodjemo , fortuna nas prati.
    (laik, 18. avgust 2022 10:59)

    # Link komentara

  43. Напокон сам срећан што на Рајку нема више од 10000 гледалаца у првенству, јер би ме било срамота да са коментаторима дијелим трибину (западну). У Европи играмо у гостима, отворено, нападачки, без пардона, и људе није срамота да пишу глупости. Резултат није сјајан али је такав да су веће шансе наше да прођемо даље, на крају то кажу и кладионице, али џаба. Објасниће стручњаци све о бековима, одбранама, измјенама, нападачима. Само на стадион не долазите...
    (Брко, 18. avgust 2022 10:48)

    # Link komentara

  44. Los trener i kraj.
    (NBGD, 18. avgust 2022 10:43)

    # Link komentara

  45. Znači Haifa je svela kanađanina na realnu meru! Tri lagana komada za najveću prevaru među golamanima !
    (matori, 18. avgust 2022 10:28)

    # Link komentara

  46. Obzirom na sve okolnosti, moglo je i gore biti. Makabi je dobra domaćica, u Izraelu šiba ozbiljna vlaga na koju nismo navikli a naša liga je nikakva priprema za Evropu. Zato je i ludost bilo šta odlagati, no to je druga priča.

    Stanković je imao pobedu u džepu samo promenom Kangve za Sanogoa na poluvremenu. Povreda Bukarija je razbila ceo sistem, mali Mitrović se baš odsekao i nije mu za zameriti, klinac je. Makabi je igrački klasa ispod Zvezde ali imaju ozbiljnog trenera koji vadi 200% iz njih. U Beogradu valja spremiti meč do tančina, zatvoriti sve moguće rupe, jer Makabi baš želi kontre. Tako su i dobili Olimpijakos. Moramo ih sabiti u 16 za pola sata, oduzeti loptu, pokazati ono naše ludilo Marakane. 2 brza komada i doviđenja. Verujem da prolazimo, bolji smo.
    (zvezdaš, 18. avgust 2022 10:25)

    # Link komentara

  47. Prvo poluvreme, neki trideseti minut koliko se secam.. Erakovic se na desnom boku juri sa igracem Makabija na nekih 5 kvadrata, levo, desno, napred, nazad... lopta odlazi u aut a Erakovic se spusta u cucanj i ne moze da dise. Ne znam kako Stankovic ne kapira da decko nema kondicije koliko bi trebalo za beka? Upropastice momka ako ga ove sezone bude drzao na beku.
    (Zambrota, 18. avgust 2022 10:07)
    Taj igrac Makabija je isto morao da se spusti i da dodje do daha, razlika je jedina sto nije skroz cucnuo.
    (EEEE, 18. avgust 2022 10:24)

    # Link komentara

  48. Steta, prosle godine i ove, mogli smo vezati nekoliko godina u ligi sampiona.
    (DM32, 18. avgust 2022 10:23)

    # Link komentara

  49. Koliko ste vi zvezdasi nerealni... Kriv vam Milunovic, Rodic, Kanga... Gde je bio Dragovic kod sva tri gola? Paaa nigde! Covek je klasican alibi igrac i dokle god je on taj Glavni baja necete igrati LS (sto je bio slucaj sa Milunovicem i Degenekom). O Kataiju ne bi trosio reci... Najbolje za zvezdu bi bilo da se njegova gospodja oglasio o pravima lgbt populacije pa da ga oteraju i iz zvevde.
    (Srba, 18. avgust 2022 10:19)

    # Link komentara

  50. Pavkov je bolji od Pešića,ovaj je samo lepši,tako ja mislim kao grobar,Katai zna al ne može,zna i Džajić al ne može,Bukari ima sad mesta u liverpulu,odmah,tanki bekovi,štoperi spori nisu okretni,previsoki su,pokrivaju nebo al po zemlji šuplji,borjan je ok golman,skoro vrhunski,ceo srednji red zvezde igra samo u jednom smeru,mora neki sposoban zadnji vezni da igra,da je jak,brz,brzo da se oslobađa lopte u napadu,a u odbrani da bije...onaj italijan bek bi trebao igrati,zna on lopte....
    Stankela nema pojma!
    (tompus, 18. avgust 2022 10:15)

    # Link komentara

  51. Ono sinoć je bila najseljačkija predstava Zvezde od 91 a gubili smo od Astane, Levadije i sličnih... Da nesporno kvalitetnija, spremnija i ekipa sa dužom klupom onako seljački hrkljuš igra, prvo ne mož da se sastavi, onda odigra maestralno 30 minuta, onda opet seljana 20 minuta...
    Najiskrenije se nadam da ćemo završiti u LE pa da se šibamo sa ekipama poput Brage i da igramo na proleće u Evropi, ovakav cirkus ne priliči LŠ.
    (Betonka, 18. avgust 2022 10:14)

    # Link komentara

  52. Utakmica je bila na 70% vlažnosti sto je mnogo teško izdrzati
    (dzoniii, 18. avgust 2022 10:14)

    # Link komentara

  53. Najveći problem zvezde je zadnji vezni igrač. Kanga i Kanga zaista to nemogu da igraju, jer skoro da i nemaju defanzivne osobine. Ako se tome dodaju i Ivanic i Katai, to je zaista velika PROMAJA, jer skoro niko od njih i neigra odbranu. Sanogo skoro sve ima osim brzine, i kada izedjemo visoko, on ne može nikoga da stigne. I na kraju ostaje samo Srnic, koji je na tom mestu sa najboljim defanzivni karakteristikama.
    Jednostavno, pod hitno treba taj Ado... Veliki trkač, oštar, brz, skocan,ne gubi duele..
    Ipak mi ovo dobijamo na našem stadionu, gde igramo neuporediv bolje.. Ali je sve ovo tanko za LŠ. IPAK JE ONO DRUGA DIMENZIJA.
    ..
    (realan zvezdas, 18. avgust 2022 10:13)

    # Link komentara

  54. Ne moze iz bedne lige da dodje dobra evropska ekipa. Nigde se to nije desilo nece ni u Srbiji koliko god mi sebe lagali. Svejedno je da li su Partizan ili Zvezda po pet godina uzastopno prvaci ako u Evropi nemaju sta da traze. Imali su po dva puta grupnu fazu LS sto je sustinski beznacajan rezultat. Mozda to njima i nije toliko bitno primarna uloga im je zabavljanje publike na domacoj sceni. Drzava ih finansira i nemaju preteran motiv za evropska takmicenja.
    (Merkantilisti, 18. avgust 2022 10:12)

    # Link komentara

  55. 50 milki bato....
    (tttttt, 18. avgust 2022 10:11)

    # Link komentara

  56. Samo cu reci kupovali ste i previse u ofanzivnom veznom redu, a zapustili odbranu.
    Ovo nije za LS, cak mislim i ako smo mnogo kvalitetniji od ove ekipe LE najbolje resenje za ovu sezonu.
    (Nebojsa, 18. avgust 2022 10:08)

    # Link komentara

  57. Prvo poluvreme, neki trideseti minut koliko se secam.. Erakovic se na desnom boku juri sa igracem Makabija na nekih 5 kvadrata, levo, desno, napred, nazad... lopta odlazi u aut a Erakovic se spusta u cucanj i ne moze da dise. Ne znam kako Stankovic ne kapira da decko nema kondicije koliko bi trebalo za beka? Upropastice momka ako ga ove sezone bude drzao na beku.
    (Zambrota, 18. avgust 2022 10:07)

    # Link komentara

  58. Da je usao Sanogo u drugom poluvremenu, pobedili bi verovatno ali sta bi bilo kad bi bilo.
    (Delija, 18. avgust 2022 10:04)

    # Link komentara

  59. Tri ofanzivna Makabija i nazad Planić su igrači kakve Zvezda nema(sem Dragovića).Ne možeš da sprečiš Piera,Šerija i Haziza(ako se tako zove)u formaciji koju je izveo Stanković,bez dva defanzivna vezna(koja mi nemamo-Sanoga možda) i desnog ofanzivnog beka.
    (Tobi, 18. avgust 2022 09:56)

    # Link komentara

  60. Саного обавезно мора играти у реваншу. Павков умјесто Пешића. Штопери, бекови...? Па има ту доста комбинација. Ако Ераковић мора играти нек игра штопера са Драговићом. Онда мора на беку Гобеља или Станковић. Можда предност Гобељи само због искуства. Мора Гобеља кад нема ко други. Синоћ је можда требо Санога одмах у другом увести да се затвори средина. Ал лако је бити "генерал после битке". Било па прошло. На то не можемо више утицати ал можемо на оно што следи.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 18. avgust 2022 09:53)

    # Link komentara

  61. Izvanredna utakmica. Crvena Zvezda igra evropski fudbal, hrabro, snažno, brzo, daje golove. Izraelci takođe odlični , beskompromisni, bez respekta, za gol više. Uživao sam.
    Žao mi je Izraelaca, ali ztakmičenje nastavljaju u LE, moja Crvena Zvezda prolazi u LŠ. Izraelci su postigli svoj maksimum. Za vikend igraju prvo kolo lige. U Beograd dolaze smoreni na megdan naštimovanoj i za njih utegnutoj Crvenoj Zvezdi, koja itekako može i hoće bolje i više.
    Gazi Zvezdoooooo !!!
    (hypatija, 18. avgust 2022 09:51)

    # Link komentara

  62. Kad sam napisao da Ivanic i Katai nemaju pojma svi su davali minuse, gde su sad ti strucnjaci???
    (snajper, 18. avgust 2022 08:53)
    Sledece nedelje kad Mirko spakuje dva komada da se izvinis javno ovde
    A i ne znam sta bi ti ,da ih oteramo ?
    Dva igraca koja su najzasluznija za sve u prethodne dve sezone....
    (Urox, 18. avgust 2022 09:48)

    # Link komentara

  63. Ništa novinar nije pogrešio za Borjana.
    Kada dođe u situaciju da uradi ono što vežba 20 godina, kada odbrana pogreši, on nije uradio.
    Kod prvog gola ako je već krenuo, morala je da bude njegova, a trebao je da krene. Ovako je zbunio celu odbranu, ostao na zemlji.
    Gol glavom, kriv je jer je počeo da pada dole pre šuta, zato je nije skinuo. Da je ostao gore, kako je bio dobro postavljen i šut je išao u njega, lagano bi je izbio preko prečke. Naravno, njegova nesreća je što je lopta išla u njega, gde i treba da stoji. Kako je bio jak centaršut, bez bloka, lopta sa jakim intenzitetom, odličan udarac glavom, da je išao bilo gde od njega u gol ne bi imao nikakve šanse da odbrani, možda čak ne bi imao ni reakciju.
    (monteso, 18. avgust 2022 09:47)

    # Link komentara

  64. Analiza samo govori o defanzivnom delu Kange ali mislim da su trebali da kazu da je Kanga vukao nase konce kad smo imali posed lopte i jos je i dao gol. Bila je zestoka borba na sredini terena i Kanga je tu pravio razliku i smirivao nalete Makabija, pa cak i kada mu je bilo tesko uspeo je da izvodi par faulova.
    Stankovic se malo kockao i zbog toga smo mozda i primili jedan gol vise sto znaci da imamo sanse, ako mi odigramo kuci kao sto su oni odigrali tih prvih pola sata mozemo 2-3 gola da damo i to je to.
    (EEEE, 18. avgust 2022 09:47)

    # Link komentara

  65. Volim Stankovića, vatreni Zvezdaš i nisam merodavan da procenjujem njegovu stručnost ali mislim da ovaj tim može mnogo bolje i mnogo više.
    (DEX, 18. avgust 2022 09:46)

    # Link komentara

  66. Kada god neko ne igra odma se pitaju gde je Ohi kao da su stavili flaster na oči pa nisu videli kako taj je Ohi igrao dok je igrao, ovaj narod je bas lud...
    (lud narod, 18. avgust 2022 09:45)

    # Link komentara

  67. Zvezda ce Ligu sampiona igrati samo ako uz pomoc Partizana Srbija prikupi dovoljno bodova da ne igra kvalifikacije vec da ima direktnog predstavnika kao sto ce biti sledece godine. Drugacije nema vise sanse. Preteralo se sa urusavanjem Partizana samo iz straha da ne preuzme sigurno mesto u LS sledece godine a to ionako nema sanse. Ovako, podmetanjem noge Partizanu, Srbija ce ostati bez vise bodova i cuvanja tog plasmana. Zapamtite to kad se nasladjujete unistavanju Partizana, jer bez Partizana i njegovih dobrih rezultata u Evropi, Zvezda nikad nece videti LS jer jednostavno nema kvaliteta sama da se plasira. Prethodna dva ucesca u LS su bila vise faktor srece kao i kod Partizana ranije ( penal lutrija ) a ne neke dobre igre. Pogledajte Hrvatsku, koja uprkos dobrim rezultatima Dinama, samo sa jednim klubom nikad ne moze doci do tog plasmana.
    (Mare, 18. avgust 2022 09:39)

    # Link komentara

  68. EVO KAO MATORI PARTIZANOVAC NAPISAĆU SAMO OVO...ODRAĆE IH ZVEZDA U BEOGRADU...
    (DZONI, 18. avgust 2022 09:36)

    # Link komentara

  69. Ma naše želje su jedno a realnost nešto sasvim drugo.Mi imamo tim za LE i tu možemo da igramo sa 90% ekipa.Prva jača utakmica i videle su se sve mane.Prvih jedanaest koji su sinoć istrčali na teren su ekipa za gol više a ne za defanzivu.Samo i opet samo Katai i Ivanić mogu više da pruže od sinoćne partije,svi ostali su dali maksimum i bolje ne mogu.
    (To je to, 18. avgust 2022 09:35)

    # Link komentara

  70. Bazicne pripreme,takticke pripreme,paklene pripreme, Belek Turska dvorci Austrija, nikad bolji uslovi...a onda corak, ekipa nema snage za 60 min. jagnjeca i praceca brigada bi zelela u Evropu ? E ,ovako nece moci, sa trenerom amaterom je ovo previse veliki zalogaj i ako cini se moze dobro da krka, u ovom poslu se ne snalazi osim u nasoj seoskoj ligi
    (mi, 18. avgust 2022 09:33)

    # Link komentara

  71. Zvezdas sam, ali Zvezda se nije videla sinoc, sem u drugih 20-ak minuta prvog poluvremena!
    Ovi nisu nimalo naivna ekipa i igraju dobro! Nismo znali sta nas je snaslo u prvih 20-25 min i sva sreca je sto smo primili samo jedan gol i to lopta je prosla kroz sumu nogu, nasih igraca!
    Kasnije smo dali dva gola i imali dve sanse i to je sve!
    Drugo poluvreme mi nismo postojali na terenu!
    Lako je izivljavati se na Kolubari, Radnickom, Pjunikom...i dati im po 5-6 komada, ali ako se nesto ne popravi, mi ove ne prolazimo! Oni nama daju minimum jedan gol u Bg, jel odbrana nasa, sinoc je bila nulaaaaa!
    Cekamo utorak, pa da vidimo gde smo i sta smo!
    Uz boziju pomoc!
    (Iskren, 18. avgust 2022 09:32)

    # Link komentara

  72. I ludi bi vidio da bi Zvezda lagano prosla da ne igra sledece godine LS sigurno.Moraju dati sanse svima.Izrael,Azarbejdzan.Vidjeli ste kako je Makabi losa ekipa, neiskusna, mogu da trce 70 minuta i to je to.Zvezda je odigrala tacno kako "treba".U Beogradu ce biti X i to je to...
    (Andres Iniesta, 18. avgust 2022 09:31)

    # Link komentara

  73. A najboljeg strelca Pavkova ste opet sklonili pod izgovorom da ima stomačni virus?!?

    Ne znam šta vam je taj dečko skrivio sem što neće da ga prodate nekim Arapima ili Kinezima pa ne možete da se ugradite u kombinaciju.

    Za to vreme igraju poslušnici koje ste doveli iako nemaju snage da trče ni pola utakmice.

    Ništa. Videćemo ds li će imati "taj stomačni virus" i naredne nedelje ili ćete smisliti neko drugo objašnjenje kako bi i dalje gurali svoje poslušne igrače od kojih imate direktnu ličnu finansijsku korist.

    Sramotno od naše Zvezde i uprave.
    (Dušan, 18. avgust 2022 09:29)

    # Link komentara

  74. Kada god neko ne igra odma se pitaju gde je Ohi kao da su stavili flaster na oči pa nisu videli kako je taj je Ohi igrao dok je igrao, ovaj narod je bas lud....nekad smo imali pavkov botove sad imamo Ohi botove
    (Navijac zvezde, 18. avgust 2022 09:29)

    # Link komentara

  75. VEŽBAJTE PENALE!!!
    (Analitičar, 18. avgust 2022 09:27)

    # Link komentara

  76. Od 1-10.
    Ivanic -5(bez komentara),
    Pesic. 0 (nulu je dobio jer je imao olaksavajucu okolnost sto ga je lopta slucajno udarila)
    Katai. 0
    Milunovic 3
    Borjan 3
    Ne ide se u Ligu sampiona s pojacanjima kao Pesic i Milunovic.
    (BOSS, 18. avgust 2022 09:27)

    # Link komentara

  77. -U modernim fudbalu bekovi su jedni od najbitnijih igrača u ekipi...mi nemamo ni jednog,
    -Ne može se igrati protiv iole ozbiljnije ekipe bez klasičnog zadnjeg veznog...mi igramo,
    -Koliko smo dobili sa novim pojačanjima, toliko su Katai i Ivanić nazadovali, nisu u formi ili šta već,
    -Uvodi se Ben kao iznuđeno rješenje u špicu i igra se visokim loptama na njega, a Ohi sjedi na klupi???
    (M17, 18. avgust 2022 09:27)

    # Link komentara

  78. Stvarno sam umrli Partizanovac i u principu me bas briga za Zvezdu. Ali nisu mi jasna ovolika pljuvanja vasih navijaca, simpatizera, kako god. Zadnje kolo kvalifikacija, aktivan rezultat, prilicno hrabra igra. Ja bih sutra potpisao Partizanu ovakvu situaciju. Sta je trebalo, da se prosetate ko u nasoj ligi. Najveca mana nasim klubovima pored lopovluka je slabo, ali kriminalno slabo domace takmicenje i to polako dolazi na naplatu
    (Banja Luka, 18. avgust 2022 09:26)

    # Link komentara

  79. Ti rezultati u gostima od 1:2 ili 2:3 oni su bili dobri kada je važilo pravilo gol u gostima.Ono pobediš 1:0 kuci i prošao si.Sada je vec to mnogo drugacije i za prolaz mora da se pobedi sa dva gola razlike.
    Ono što je meni ostavilo utisak je koliko je Zvezda bila sporija bukvalno u skoro svakoj situaciji.
    Normalno nisu oni nikakav bauk i mogu da se dobiju,ali morace mnogo i to mnogo bolje i drugacije da se igra.
    (Seek and Destroy, 18. avgust 2022 09:11)
    Mislio sam 2:1 ili 3:2 izvinite na grešci.
    (Seek and Destroy, 18. avgust 2022 09:26)

    # Link komentara

  80. Ubrzala je Zvezda igru to stoji ali vezni red i napad Makabija je sinoc bio ultra ubrzan i zasluzeno su pobedili nema sta. Ja vec nekoliko godinama komentarisem ne znam da li treba da napisem pismo postom Terzicu da nema fudbala bez pristojnog napadaca i to se opet po ko zna koji put pokazalo kada jedan lik sa Haitija unisti stopere sta bi tek neki poznatiji uradio 4,5 gola strasno. Izgleda za Zvezdu pozicija napadaca ne postoji sram da ih bude da im Rodic neznalica igra to na kraju utakmice?? Da li sam ja lud ovo samo ili treba da se sramoti ceo klub da se pokrije usima….? Na kraju kao sto rekoh davno Zvezda je ok ekipa to je sto je ali zato sto godinama nemaju napadaca kako treba ovaj Rikardo bi dao 30 gola u Zvezdi inace,e zato ce uvek ovako biti ispada iz grupe,ispada na zadnjem koraku zanligu sampiona ,lige evrope jer fali gol,2 od tog napadaca i da se premosti ta prepreka . Hvala
    (Matija, 18. avgust 2022 09:25)

    # Link komentara

  81. Možda sam lud, ali utisak mi je da bi bolje delovali sa Gobeljom na boku, a Erakovićem i Dragovićem na štoperima. Čak bih i Sanoga stavio u startnu, a Kataija na klupu da se malo trgne. Stičem utisak da bi nam više koristio da uđe sa klupe poslednjih 30-35 min, nego što pruža od starta. Naravno, Pešić može samo onako da postigne gol,nikako drugačije.
    (Dag Kristi, 18. avgust 2022 09:23)

    # Link komentara

  82. najbolja zvezda u zadnjih 30 godina prima 3 komada od Makabija!! pa nije to ping pong sklanjalica liga!!! dajte još 50 miliona terzi i mrkeli !!!
    (vuk, 18. avgust 2022 08:09)

    Olimpijakos je primio 4 na Karaiskakiju, da li je i to možda ping pong liga???
    (Recite nam, 18. avgust 2022 09:20)

    # Link komentara

  83. Pešić? Ni jedan duel nije dobio, ni jednu loptu sačuvao i odložio. Jedino kod gola Kange što se izvukao na krilo i učestvovao u toj akciji. Za onaj solo prodor nikome nije jasno. Ivanić je 9 od 10 lopti loše dodao. Milunović nije blokirao centaršut kod prvog gola, loše se pozicionirao kod drugog, kasnio da blokira šut kod trećeg ( i Dragović ). Rodić bez sigurnosti u odbrani, centaršut evo katastrofa. Borjan nije kriv ni za jedan gol, ali je kod prva dva mogao i bolje. Kanga i Kavanga mogu zajedno samo u našoj ligi. Ostaje nada da će u revanšu biti bolje. Napred Zvezda !
    (Bocko, 18. avgust 2022 09:15)

    # Link komentara

  84. Kolko strucnjaka ovde ……
    (oz, 18. avgust 2022 09:13)

    # Link komentara

  85. Ti rezultati u gostima od 1:2 ili 2:3 oni su bili dobri kada je važilo pravilo gol u gostima.Ono pobediš 1:0 kuci i prošao si.Sada je vec to mnogo drugacije i za prolaz mora da se pobedi sa dva gola razlike.
    Ono što je meni ostavilo utisak je koliko je Zvezda bila sporija bukvalno u skoro svakoj situaciji.
    Normalno nisu oni nikakav bauk i mogu da se dobiju,ali morace mnogo i to mnogo bolje i drugacije da se igra.
    (Seek and Destroy, 18. avgust 2022 09:11)

    # Link komentara

  86. Kakav je ovo lik pisao. Procitao sam za Borjana i prestao dalje sa citanjem. Ko god je igrao bar jednu sezonu fudbal vidi da je ova analiza poprilican promasaj. Tako da nemam zeludac dalje da citam :)
    (dejan, 18. avgust 2022 09:09)

    # Link komentara

  87. Rodić je najveća rupa. Kod prvog gola ispao je iz igre, čak se nije potrudio da juri protivničkog igrača. On je najveća rupa u odbrani. Ivanić igra ko balerina, na vrhovima prstiju, treći gol je njegova greška jer je petljao pred šesnaestercem i kada je izgubio loptu stao. Previše vuće loptu, a onda je u zadnjem trenutku gurne saigraču, pa je ili preseku ili je ne doda precizno. Borjan je kod drugog gola pošao nisko i zato nije stigao da odbrani udarac, da je stajao lopta bi u bila u rukama.
    (Mito, 18. avgust 2022 09:03)

    # Link komentara

  88. A vratili moćnog Miluna...
    (Lorimer, 18. avgust 2022 09:00)

    # Link komentara

  89. Milunović out/ Gobeljić in. Kangva out/Sanogo in... Ostalo ne bih dirao.
    (Hamurabi, 18. avgust 2022 08:54)

    # Link komentara

  90. Kad sam napisao da Ivanic i Katai nemaju pojma svi su davali minuse, gde su sad ti strucnjaci???
    (snajper, 18. avgust 2022 08:53)

    # Link komentara

  91. Kangva je podbacio i to je to. nije mi jasno izvodjenje Kataia..
    (pedja, 18. avgust 2022 08:51)

    # Link komentara

  92. Ivaniča nije bilo igrač manje u ovoj utakmici izlazak Kataia koji je uz Pešiča jedini trčao i borio se nas totalno slomio ulazak Bena pa nemoj da se zajebavamo igrač sa viškom kilograma samo sam rekao da neprimimo gol jer Ben nepostoji druga priča je Pešič uz Milunoviča najbolji dobar i Bukari.Ivanič se krije stoji predaleko neželi da se izbori za loptu nepostoji u odbrani krije se kad treba da primi loptu bukvalno neko vreme igrači nisu imali kome da dodaju jer se Ivanič skrivao sreča da smo imali Kangu koji je jučer bio najbolji i Katai dobar ali neki igrači kao da neznaju da moraju bliže da stanu do igrača Makabia Dragovič kao da nije igrao on mora da krije on fizički snažnog napadača.
    (slaviša šmigič, 18. avgust 2022 08:50)

    # Link komentara

  93. Što bi rekao ludi Žeks:"Kao nabildovani bodibilder koji ne radi noge."
    Jeste on lud ali na kraju uvek ispadne u pravu. Legenda!
    (kile, 18. avgust 2022 08:50)

    # Link komentara

  94. Ih malo ozbilnjija ekipa stisne veze nemaju. Opet bilo bi mi žao u neku ruku da ne igraju l.š i tako nas uskrate za one predvine goleade :))))
    (Čim, 18. avgust 2022 08:50)

    # Link komentara

  95. Kompromisi i sujeta Stankovića će nas koštati. Zbog Milunovića, Eraković igra desnog beka, tako nemamo ni dobrog stopera, ni dobrog beka, plus Erakoviću zaustavljeno dalje napredovanje. Kangva, Kanga, Ivanić i Kataji moraju da igraju, znači za zadnjeg veznog nema mesta, što je katastrofa sa ovakvim zadnjim redom. Pešić do sada nije pokazao baš ništa, ali Ohi ne dobija šansu, sigurno nije zaboravio da igra fudbal. Čuj, kao juriš rezultat, a uvodi Bena na špica. Lakrdija od sujete, ali i nedostatka znanja. To je moj skener.
    (No name prvi, 18. avgust 2022 08:23)

    Moj skener kaze da ne kapiras fudbal.
    (GEOS, 18. avgust 2022 08:48)

    # Link komentara

  96. Niko ovde da napiše da je ovo Makabiju prva takmičarska utakmica.
    Kod njih prvenstvo još nije ni počelo a oni već sada više trče od nas.

    Stanković je los trener i to se da videti na ozbiljnim utakmicama.
    Terzić je obezbedio unuke preko zvezde i to će se videti za par godina kad shvate ljudi da je dug otišao na 100+ miliona

    Sve ce jednog dana da se uruši kao kula od karata.
    (Jah, 18. avgust 2022 08:47)

    # Link komentara

  97. la valeta, karabak, šerif, omonija, makabi.. sve velikani fudbalski koji zaustave najbolji klub u univerzumu da uđe u ligu šampiona!!!
    (gogi, 18. avgust 2022 08:45)

    # Link komentara

  98. Stankovic je najveci krivac
    (dr. Udo Brinkman, 18. avgust 2022 08:41)

    # Link komentara

  99. mi smo za ligu Evrope...to je naš nivo, i ne treba da nas bude sramota zbog toga...LŠ je bitna zbog para i bodova, ali, ako prodajemo u LŠ, to će biti muka za gledanje...
    (daj, bre!, 18. avgust 2022 08:39)

    # Link komentara

  100. Od kako je dosao Milunovic, Dragovica nema nigde i sve je losiji. Ocigledno njih dvojica ne mogu zajedno.
    Dragovic pre mesec dana i sada, dva su sasvim razlicita igraca.
    Po meni Milunovic kriv za sva 3 gola.
    (vladan, 18. avgust 2022 08:35)

    # Link komentara

  101. Odraz ove igre je naša liga. Nema jakih utakmica, uništavaju se omladinske lige, a u petlićima još se mešetari
    (zole, 18. avgust 2022 08:32)

    # Link komentara

  102. Šta bi Roki dao da igra u grupi sa Zveki da još naduva statistiku, da ga nikad niko ne stigne! Ali ne daju Mankaster i Dedža, svako na svoj način
    (Lax, 18. avgust 2022 08:31)

    # Link komentara

  103. bilo bi lepo da zvezda ipak uđe u ligu šampiona da gledamo utakmice sa mnogo golova .. hehe
    (boban, 18. avgust 2022 08:29)

    # Link komentara

  104. Ajd sve, ali od ovih nismo smeli izgubiti i tačka...
    (Halo Bing..., 18. avgust 2022 08:25)

    # Link komentara

  105. Kompromisi i sujeta Stankovića će nas koštati. Zbog Milunovića, Eraković igra desnog beka, tako nemamo ni dobrog stopera, ni dobrog beka, plus Erakoviću zaustavljeno dalje napredovanje. Kangva, Kanga, Ivanić i Kataji moraju da igraju, znači za zadnjeg veznog nema mesta, što je katastrofa sa ovakvim zadnjim redom. Pešić do sada nije pokazao baš ništa, ali Ohi ne dobija šansu, sigurno nije zaboravio da igra fudbal. Čuj, kao juriš rezultat, a uvodi Bena na špica. Lakrdija od sujete, ali i nedostatka znanja. To je moj skener.
    (No name prvi, 18. avgust 2022 08:23)

    # Link komentara

  106. veze nemate.. nisu vam to vojvodina i niš da se sklone !!!
    (pop, 18. avgust 2022 08:21)

    # Link komentara

  107. Mora se istaknuti da je Kanga maestralno odigrao svoju ulogu na sredini terena upkros dominaciji Makabi Haife u tih prvih 20 minuta i na pocetku drugog poluvremena.

    Jeste da je Zvezda izgubila ali je bio sjajan mec i ocekujemo spektalk u Belome Gradu.
    (ElHombre, 18. avgust 2022 08:19)

    # Link komentara

  108. promaja u stankovicevoj glavi. kad ga slusas puca od samopouzdanja, spusta novinare...
    a kad pogledas od tri pokusaja da uradi nesto u evropi dva puta ga izbaciju autsajderi (omonija i serif) a sad je na pragu i trece uzastopne eliminacije od autsajdera. ako se to desi neka ide sam, jer ne znam cemu drugom on sluzi nego da omoguci da ekipa prodje kvalifikacije za ls.
    (veverica, 18. avgust 2022 08:15)

    # Link komentara

  109. Hoćete u LŠ bez ijednog beka...bolje da ne uđemo da nam se ne smeju.Pitajte ljude koji godinama igraju LŠ koliko opcija imaju na pozicijama levog i desnog beka i da li je ikada štoper igrao tu poziciju?
    (Prepelica Prepa, 18. avgust 2022 08:14)

    # Link komentara

  110. Napadacki potencijal Zvezde je nesporan, ali pozadi sa Rodicem i Milunovicem nemamo sta da trazimo u LS. Bicemo kanta za napucavanje kao i prethodna dva puta.
    (Vladan, 18. avgust 2022 08:13)

    # Link komentara

  111. Zašto povike na Kangu i Kangvu. I slep može videti da Ivanić pa i Katai jednostavno NE POSTOJE na terenu. O bunaru zvani rodić (sa malim r) ne vredi pisati.
    (Doca, 18. avgust 2022 08:12)

    # Link komentara

  112. Stanovi mora da igra utakmice protiv ozbiljnih protivnika.
    (Pedja 71, 18. avgust 2022 08:10)

    # Link komentara

  113. Milojevic je uvek igrao sa dva zadnja vezna ali strucnjak stankovic sa 0

    Zato jer sluša napaljene navijace koji bi samo napad napad napad a ne sluša razum fudbalski
    (e to vam je to, 18. avgust 2022 08:10)

    # Link komentara

  114. Trener omašio izmene totalno, pogrešio taktiku na početku drugog poluvremena, umesto da izađe iz svlačionice i samelje protivnika, on čuva rezultat. Odlično je sačuvao, nema šta.
    Taman sam pomislio da je naučio nešto od prošle godine, ali brzo me je uverio da grešim.
    (Upitnik, 18. avgust 2022 08:10)

    # Link komentara

  115. Trenutno boljeg od Rodica nemamo na levoj strani, a koliko je dobar vidi se na EU utakmicama? Milunović je spor i za EU utakmice nije, narocito protiv brzanaca? Fali nam taj Ado da poveze redove, da se vrate Ivančić i Katai na svoj nivo? O desnom beku da ne pričam? Erakovic je ok, ali ga nemamo u napadu? Biće muke i mučno na R. Mitic, i revanšu????
    (Mittar, 18. avgust 2022 08:09)

    # Link komentara

  116. najbolja zvezda u zadnjih 30 godina prima 3 komada od Makabija!! pa nije to ping pong sklanjalica liga!!! dajte još 50 miliona terzi i mrkeli !!!
    (vuk, 18. avgust 2022 08:09)

    # Link komentara

  117. Milunović je odigrao jednu od boljih utakmica za Zvezdu.
    (Djeki, 18. avgust 2022 08:07)

    # Link komentara

  118. Milunovic ubija kao i kada je igrao LS 5 golova primljenih u LS, i ponovo smo odlučili da ga vratimo?
    (Xero, 18. avgust 2022 08:05)

    # Link komentara

  119. Zašto ovaj put trener nije ocenjen?
    (ZVIIIZ, 18. avgust 2022 08:05)

    # Link komentara

  120. Slaba utakmica Zvezde.
    Nisam neki strucnjak, ali mi je svaki napad Makbija delovao kao polukontra.
    (Vuk, 18. avgust 2022 08:05)

    # Link komentara

  121. Tuzna je cinjenica da je Zvezda tek juce odigrala prvu iole ozbiljnu utakmicu u sezoni.
    Svi limiti ekipe su odmah izasli na videlo,odbrane pogotovo.
    Kakva LS,da sluze Bajernu,Realu,Juventusu i Barseloni za popravljanje gol razlike,Liga Evrope idealna za ovaj sastav Zvezde.
    (Samo Realno, 18. avgust 2022 08:04)

    # Link komentara

  122. Ohi treba da igra!
    (Djuro, 18. avgust 2022 08:04)

    # Link komentara

  123. Mene plasi najvise podatak da smo igrace koji su bili "bombe prelaznog roka" skoro pa otpisali. Ozbiljne pare(transfer+plate) su potrosene na dovodjenje Motike, Ohija,Picinija...sad su oni nepotrebni ili otisli. Mrkela je vec potrosilo LŠ unapred i sta ako se ne kvalifikujemo, opet ce dug da raste. Sta treba, da osvojimo LŠ kako bi Terzic,Mrklea i ovaj dunster od trenera odrzali klub na pozitivnoj nuli. Plasim se scenarija OFK BG nakon ovakve transfer politike.
    (Cika Mile, 18. avgust 2022 08:04)

    # Link komentara

  124. Jao, Pešić tihi heroj Zvezde.... Prije da je tiha patnja. Promašio 100% šansu a gol jedino može dati jedino na onaj način.
    (Miki, 18. avgust 2022 08:03)

    # Link komentara

  125. Na mestu desnog beka u revanšu postaviti rezervnog golmana Popovića...znam nije mu to pozicija...to je u Zvezdi nebitno...kad može štoper da bude bek može i golman??
    (Prepelica Prepa, 18. avgust 2022 08:02)

    # Link komentara

  126. Umesto Pešića, Ohi ili Pavkov jer su za njega klasa. Mitrović isuviše mlad i neiskusan za ovakve utakmice. U startnu postavu Sanogo i biće to dobro u Beogradu.
    (gjmk, 18. avgust 2022 08:01)

    # Link komentara

  127. Realno kup uefa je neko merilo za naseg sampiona.
    (Radoje Domanović, 18. avgust 2022 08:01)

    # Link komentara

  128. Malo je ovih 100,drzava duplati jos 100 miliona eura iz budzeta, mozda i prodju haifu..
    (moralni gmizavac, 18. avgust 2022 08:00)

    # Link komentara

  129. Fali ocena za Stankovica: krenes smuseno, onda vratis stvari na svoje mesto, preuzmes inicijativu, postignes 2 pogotka i promasis 2 zicera...i onda izvedes celu prednju linjiju (Katai, Pesic, Bukari, Ivanic) i eto ga karambol. Vidim da su sva četvorica ocenjeni onako prosecno (pojedinacno je i delovalo tako), ali da su ostali i nastavili kao sto su zavrsili prvo poluvreme, očekivao bih 1-3 na kraju.
    (Pera Magic Mitic, 18. avgust 2022 08:00)

    # Link komentara

  130. Lose postavljen vezni red. Kangva lose odigrao, vecinu dodavanja je zavrsilo u nogama protivnika. Sanogo uneo stabilnost mora da igra sa jednim zadnjim veznim, tj Sanogo mora da igra ako je spreman. Odbrana u prvom poluvremenu losa, Erakovic poceo na beku a igrao je sve. Cuvao jedini onu grdosiju od spica koju nisu mogli da zaustave Dragovic i Milinovic. U revansu se mora naci nacin da se sprece centarsutevi na njega jer je od toga mnogo teze zaustaviti njega. Pesic mozda trci i radi dosta ali po meni Ohi je za njega Drogba licno a Pavkov takodje klasa iznad. Jeste dao gol al smo svi videli kako je taj gol pripisan njemu. Nije za taj nivo takmicenja Pesic, mozda za nasu ligu da ali za ozbiljnije ista od toga ne. Steta je sto se zrtvuje Erakovic za beka a ne prirodno stopera jer nemamo boljeg beka a i pretpostavljam nece ni biti jer Milunovic nije doveden da sedi na klupi. Znaci Sanogo u sredinu obavezno i spic neko drugi umesto Pesica. Bukari nadam se da nije ozbiljna povreda, ozbiljan je igrac.
    (ko-ometator, 18. avgust 2022 08:00)

    # Link komentara

  131. Nemamo zadnjeg veznog već dve veziste u sredini, nemamo desnog beka nego stopera .

    Stoper Milunovic zvani djed sa kojim mora Ds se igra sa tri pozadi i ponovo je očajan.Nije uspeo da zaustavi njihovog napadača koje je slične visine...
    (Katastrofa, 18. avgust 2022 07:59)

    # Link komentara

  132. Normalno da je promaja kad je Deki ostavio otvorene prozore!!!
    (bojan, 18. avgust 2022 07:58)

    # Link komentara

  133. Potencijalni tandem na sredini terena mogli bi da čine Gelor Kanga i Kings Kangva, ali trener crveno-belih smatra da mu je u veznom redu potrebno "osiguranje" koje pružaju Seku Sanogo i Slavoljub Srnić.

    - Retko koja ekipa igra bez "osigurača". Mi smo želeli sve da probamo na pripremama i u jednom segmentu si jači, ali bez lopte si slabiji. Zvezda načinom na koji igra, mora da ima osiguranje ispred odbrane u vidu Sanoga ili Srnića, koji je dinamičan i pokriva dosta pozicija. To je na nama, da im nađemo pravu formu, a na njima je da budu koncentrisani i da, ako nekad neko ne počne utakmicu, nema odustajanja. Imamo veliki broj mečeva i svako će nam biti potreban, a najviše radimo na toj motivaciji, jer potvrđivati se iz godine u godinu na visokom nivou i dizati lestvicu je ozbiljan poduhvat - rekao je on.
    (Pravo pitanje, 18. avgust 2022 07:56)

    # Link komentara

  134. I sta cemo sad?
    (Coa, 18. avgust 2022 07:56)

    # Link komentara

  135. Upozoravali su neki da ne može da se igra bez zadnjeg veznog ali neki su to ignorisali kao da to nije bitno....

    takodje odbrana sa Milunovicem sta jos treba da se desi da taj covek se udalji iz kluba???
    (ZvezdasSrb, 18. avgust 2022 07:53)

    # Link komentara

  136. Tribine pa tribine..pa ne igraju tribine. Jeste prednost ali sinoć od prenosa utakmice se samo to ponavlja.
    (de, 18. avgust 2022 07:50)

    # Link komentara

  137. Ljudi ja sve mogu da razumem,ali da niko ne vidi ili ne sme da napiše da je Borjan klasičan linijaš koji je pritom morao da odbrani bar neki od golova...Generalno on je loš i staromodan golman
    (Stefan 91, 18. avgust 2022 07:47)

    # Link komentara

  138. Kol'ko molite da tribine budu pune, ja nešto sumnjam da će biti, ali daj Bože da grešim
    (Lax, 18. avgust 2022 07:47)

    # Link komentara