1. hajland dzordan za mini montea na pleju, dakle dobili su defanzivnu zver i extra trojkaša kcp umesto stetocine bartona, iš odličan za treceg pleja, prva petorka vrhunska, ne defanzivno, ali nznm ko će ofanzivno da zaustavi mareja kcp portera gordona i jokića. druga petorka, bouns rid rivers (imaju para za njih dvojicu i za kazinsa) grin (nadji) kazins plus čančar, ovi rukiji, iš smit i još im uz današnje povecanje seleri kapa za 12 miliona ostaje da dovedu još jednog vrhunskog igrača
    (goran, 30. jun 2022 20:29)

    # Link komentara

  2. Jedan problem su rešili
    Sada ostaje drugi: trojica najplaćenih su slabi odbrambeni igrači. Naročito Porter.
    (Saša, 30. jun 2022 15:28)

    # Link komentara

  3. Realno im sezona zavisi od Mareja i KPJ-a koji su - za nas - u ovom trenutku potpuna neponzanica. Ako budu na 20ppg - sto se ocekivalo od njih pre povreda - ovo ce biti ludilo dobra sezona za Denver, i onda svi ovi trejdovi imaju puno smisla.
    (zmajognjeni, 30. jun 2022 14:59)

    # Link komentara

  4. Овај трејд има смисла из угла оба тима али не мења ништа драстично.
    ККП је генерално подцењен играч,унапређење је за Бартона у сваком случају.
    Иш Смит и Монте Морис су различити играчи,свако има предности и мане.
    Иш је бржи и искуснији,добро завршава на обручу,уме и да разигра али има и мечева где га нема.
    Добро би им дошао Дижонте Мареј али он оде у Атланту.
    Једино неки нови трејд,рецимо Дижонте+Богдан за МПЈ+Иш Смит,Брин Форбс
    (Мики1212, 30. jun 2022 12:04)

    Neka ubaci Atlanta i Tre Janga a Denver Riversa. To je to. H
    (zmajognjeni, 30. jun 2022 14:55)

    # Link komentara

  5. Opet dovode neke osrednje likove, a kao pricaju o prstenu. Jos jedna propala sezona pre samog pocetka.. Jokara kad ces napustiti brod koji tone jbt?!
    (Pljuvac svih stilova, 30. jun 2022 11:22)

    Stari moj, kako da uzmu boljeg kad nemaju više platnih mogućnosti. Imaju 3 maks ugovora što je više od većine drugih franšiza. Oni bi morali prodati ili trampiti nekog od ove trojice da bi mogli opet kupiti tj.dobiti nekog skupog i dobrog.
    (me myself and i, 30. jun 2022 14:53)

    # Link komentara

  6. Molim boga da ostave Bugija a sve ostale da oteraju.
    (me myself and i, 30. jun 2022 14:42)

    # Link komentara

  7. Marej
    KKPoup
    Porter
    Gordon
    Jokic

    Bouns/Micic?
    Oladipo?/Bouns/Smit/Rid?/Rivers?
    Braun
    Zeke/Cancar???
    Kazins/Kamagejt

    Dosta pitanja i potencijalnih problema/resenja kada je klupa u pitanju ALI ako se povuce pametan potez kada su u pitanju sl igraci (ili se dovede Micic)+ da ostane zdrav dvojac koji je predugo na bolovanju = Opasna ekipa jako.

    Ne zaboraviti da ce pridoslicama procenti rasti, igra se poboljsavati kroz saradnju i orkestraciju Jokica. Toliko puta dokazano (Heris, Gordon, Manimal, Jef G, Kreg itd.. )
    (Pera Ždera, 30. jun 2022 14:39)

    # Link komentara

  8. ono sto ljudi ne razumeju je da se denver u prethodna dva trejda oslobidio 15m (8 od ovog zadnjeg) godisnje, sto bi trebalo da znaci da imaju prostora za jednog dobrog igraca.
    (radomir, 30. jun 2022 13:03)

    # Link komentara

  9. Vodim firmu 30 godina.
    Najbitnija stvar za ekipu je hemija.
    Svaki od njih je klasa i može da proradi sam od sebe.
    (tata, 30. jun 2022 12:59)

    # Link komentara

  10. Mnogo povike na Majka Melouna. I sam sam bio u dilemi kakav je trener. Gledam neki podcast gde je Saša Pavlović bio gost i kome je u Klivlendu Meloun 5 godina bio pomoćni trener. Kaže Saša da je fenomenalan trener i još bolji čovek. I kad malo razmislim, nije baš bila jednostavna odluka da Jokiću da sve ključeve, posebno ne u početku. Sad je to jasno ali trebalo je to i onda videti. Nije baš bilo kristalno jasno da je Jokić zapravo košarkaški genije. A čovek je to video na vreme. Tako da...
    (Goks, 30. jun 2022 12:49)

    # Link komentara

  11. У суштини, ако не доведу Мицића, а остану на чему су сада, ово значи да Хајленд преузима улогу вође друге поставе. И он је по мени боље решење од Монтеа, који није неки организатор игре. Знао је да бљесне шутерски, али још чешће да подбаци, и оно што је битно, нема способност да у серији поентира, што се тражи од шестог играча тима. Опет, у одбрани није довољно добар да би играо стартера поред Мареја и Јокића, уз које је неопходан бек који ће затварати противничку спољну линију.

    Са друге стране, Бартон је напросто био све што Денверу не треба: идеалан за шестог играча, али он то није желео да игра; у нападу препотентан и штетан, када се има у виду да Денвер има најбољег нападача на свету, у дефанзиви лењ и одсутан. Што се тиче шкартирања оних с којима је тешко доћи до титуле, ту Калвин Бут за сада ради све баш као што треба.

    Остаје да се види хоће ли довести оно што Денверу фали. Поуп је скромно име, али могуће пун погодак: одличан дефанзивни бек, врло добар тројкаш. Уз овог рукија, вероватно Девона Рида, то је доста одбрамбеног "меса" на спољним позицијама. Оно што је неизвесно је заправо учинак у нападу реконваленсцената Мареја и Портера. Уколико они не буду на ранијем нивоу, што је врло могуће, Денвер опет неће моћи далеко. Заправо би њима легао кошаркаш попут Богдана, само је питање хоће ли га купити. Селери кап је повећан, газда Кронке довољно имућан, али и шкрт. Или верују Боунсу.
    (Иван, 30. jun 2022 12:42)

    # Link komentara

  12. Primarno je bilo dovesti dobrog defanzivca na beku, sto su i uradili, a uz to je i odlican trojkas (taj Pope)
    Tkd trejd je odlican, petorka je ubistvena , cenim off rtg da bude 125.0 ,loodilo :D
    (dd, 30. jun 2022 12:16)

    # Link komentara

  13. Овај трејд има смисла из угла оба тима али не мења ништа драстично.
    ККП је генерално подцењен играч,унапређење је за Бартона у сваком случају.
    Иш Смит и Монте Морис су различити играчи,свако има предности и мане.
    Иш је бржи и искуснији,добро завршава на обручу,уме и да разигра али има и мечева где га нема.
    Добро би им дошао Дижонте Мареј али он оде у Атланту.
    Једино неки нови трејд,рецимо Дижонте+Богдан за МПЈ+Иш Смит,Брин Форбс
    (Мики1212, 30. jun 2022 12:04)

    # Link komentara

  14. KP je iskusan igrač, solidan suter i daleko bolji defanzivac od Bartona i Morisa. Moris nije na potrebno nivou, nema konstantnost. A Barton, koliko god on meni bio simpatičan lik, na terenu je katastrofalan za ekipu. Smit on je druga priča, ali ovo je tek pocetak, pa nije ni iskljuceno da i on bude trejdovan kasnije… I kao sto već rekoh potreban im je jedan veteran na klupi, neko ko može da povuče tu istu klupu, a ne da budu nula kad Jokića nema, da barem budu sposobni da odrzavaju rezultat to bi bio veliki plus. No kako god, ne treba sad tu tefericiti posle ovog trejda, ima još vremena, a Denver ako ima ambicije, povukao je jedan potez za sada, otarasili su se Bartona, imaju vremena za još koji potez. Pa tek tada će se videti šta i kako, a i valjda će se barem Marej vratiti u igru, za formu će trebati vremena, naravno, ali barem da se vrati u igru bi bilo od velikog značaja !
    (JPR24, 30. jun 2022 11:58)

    # Link komentara

  15. But je već sada bolji nego prethodnik. Ali najteži a najbitniji potez: smenu trenera, još nije uradio. Bez toga sve je uzalud. Nema strategije, raspoređivanja opterećejna sezone po igraču, nepovređivanja bekova itd. Zadnjih sezona titulu su (uključujući i onu Lejkersa!) donosili pre svega treneri inženjerskog mozga. A ovaj je bez mozga, plus malo mozga - ali pogrešnog... Simpatičan i... štetočina totalna.
    Dosta je bilo znalačkih komentara inače. Da je ovo sada malo bolje. Da je Barton dileja a Moris limitiran, i da će zamene i ostali biti ukupno malo bolji, a za manje para. Tačno.
    Ono što nije tačno bilo je potcenjivanje Bartona u odbrani. Problem proboja njihove prednje linije, kao i svi drugi problemi odbrane, su problem pre svega Jokića, a ne Bartona. Ali ne odlučuje to o tituli. Ako se Marej oporavi 2 na 2 ih neće zaustaviti niko, i napadom će nadoknaditi sve. Šanse ima. Ako ne - nema.
    (znanje-imanje, 30. jun 2022 11:53)

    # Link komentara

  16. Džabe stvaranje vrhunske petorke ako nema ko da ih zameni i odigra barem na solidnom nivou. Da igraju neki turnir od nekoliko utakmica možda bi takva priča i bila validna ovako za celu sezonu plus doigravanje to je naučna fantastika. Bez adekvatne pomoći sa klupe nema uspeha. Moraju dovesti minimum dvojicu koji kada uđu sa klupe neće zakopati ekipu i napraviti nedostižni zaostatak.
    (smeh, 30. jun 2022 11:50)

    # Link komentara

  17. Opet dovode neke osrednje likove, a kao pricaju o prstenu. Jos jedna propala sezona pre samog pocetka.. Jokara kad ces napustiti brod koji tone jbt?!
    (Pljuvac svih stilova, 30. jun 2022 11:22)

    # Link komentara

  18. Mozda nije korak ka tituli ali unapredjenje sigurno jeste, sama cinjenica da su se rijesili Bartona je ogroman korak naprijed, to je igrac koji samim svojim neigranjem "pojaca" ekipu, najbolje igre ova generacija Denvera je pruzala u bablu kada je on bio povrijedjen sto sigurno nije slucajno...KCP je odlican i podcijenjen igrac i idealan je saigrac za Jokica, odlican u odbrani i pouzdan suter za tri a otvorenih suteva iz kornera ce imati njegovo je samo da ih pogadja...Ish Smith uopste nije los igrac, odlican backup play koji ce uz napredak Hylanda nadoknaditi odlazak Morisa, po meni je ovo odlican potez Denvera jer tesko je bilo koga natjerati da dodje u Denver koji je za americke standarde mali i nezanimljiv grad....P.S....citam ove komentare,najjaci su mi ovi sto sada zale za Bartonom a sve ove godine su ga (zasluzeno) pljuvali ovdje, kao-eto nije on ni bio toliko los...citam i ne vjerujem, Denver ima da prodise bez njega i njegovih gluposti kojih smo se nagledali svih ovih godina.
    (manuginobili, 30. jun 2022 11:18)

    # Link komentara

  19. Levi bok je ključan.
    (ja, 30. jun 2022 11:09)

    # Link komentara

  20. Bogija da uzmu sad
    (Saks, 30. jun 2022 11:04)

    # Link komentara

  21. Da je ovaj GM Denvera došao pre potpisivanja ugovora sa MPJ, verovatno bi Denver sada bio jedan od najozbiljnih kandidata za titulu. Ovako mora da se mnogo srećnih okolnosti poklopi.
    (Bocko, 30. jun 2022 11:03)

    # Link komentara

  22. Odlican trejd, Barton je meni simpatican igrac , ali se u plej ofu nije vidio, pa ni Moris .. Ovaj Koldvel Poup je bolji suter i bolji defanzivac od obojice, a u ostalom i iskusan igrac . Neka zadrze Kazinsa i nek dovedu jos nekog defanzivca i sa zdravim Marejem i Porterom mogu da napadnu i prsten , jer imaju najboljeg igraca lige Jokica
    (MarkoSimpson, 30. jun 2022 10:41)

    # Link komentara

  23. Ne ostaju samo sa Bounsom na pleju, naprotiv Iš Smit je odličan bekap plej. Vrlo stabilan i iskusan. Biće verovatno treći plej ako Bouns bude napredovao, ali će imati i veću minutažu tokom sezone kada Mari bude odmarao/uigravao se/bio povređen.
    (Milan, 30. jun 2022 10:28)

    # Link komentara

  24. Десет коментара и сви пљувачки. Нико ништа није рекао, објаснио, сви све знају, менаџери из фотеље, тренери из фотеље, кошаркаши из фотеље... У шта смо се претворили?
    (Иван, 30. jun 2022 10:17)

    # Link komentara

  25. Šteta, s obzirom da u svom timu ima trenutno najboljeg košarkaša na svetu na vrhuncu svoje forme.

    Kraj vica bahahahhahah
    (Loznica, Gučevo, Ker…, 30. jun 2022 10:16)

    # Link komentara

  26. Ljudi,nema sreće u dovođenju zvezda i elitnih igrača ako od njih ne možeš napraviti tim.Pa valjda u Denveru imaju malo mozga i skautirati igrače koji im trebaju i uklopiti u tim.Bojim se da od Denvera nema ništa po pitanju prstena, a naš Nikola će ostati upamćen kao najbolji igrač Denvera svih vremena,pošto nigde neće otići.
    (To je to, 30. jun 2022 10:13)

    # Link komentara

  27. Šta god da rade neka zadrže Kazinsa. Boljeg i sličnijeg centra Jokiću će teško naći. Prošle seOne im je preoporodio klupu. Sva tri rukija bi trebali biti OK. Oladipo je senka nekadašnjeg igrača, baš velika šteta. Kako je samo uništavao Denver nekada, nisu imali rešenja.
    (tocka, 30. jun 2022 10:12)

    # Link komentara

  28. Peti Mils odbio ugovor i postaje slobodan. Mogo bi Denver da uleti sa dobrom ponudom
    (Vaše ime, 30. jun 2022 10:11)

    # Link komentara

  29. Nije Jokic najbolji u ligi nego Curry.
    (Qwerty, 30. jun 2022 10:09)

    # Link komentara

  30. Ovo nije nista- nazalost..nije tim za titulu.
    (Rodni, 30. jun 2022 10:05)

    # Link komentara

  31. Iz supljeg u prazno. Moris je bolji igrac od Smita, a Barton koliko god nas nervirao stvorio je hemiju sa Jokicem i dosta se kretao bez lopte, mislim da na kraju krajeva on nije bio problem. Po meni mozda cak i mali korak unazad igracki, ali mozda su se oslobodili plata to vec nisam ispratio :) Svakako ih ovo nece pribliziti tituli, morace mnogo konkretnije stvari da odrade.
    (sneaky, 30. jun 2022 10:01)

    # Link komentara

  32. Oladipo nije ni bleda senka onog igrača od ranije i ne treba im još jedan igrač ekstremno sklon povredama. Kako god, Kazinsa bi obavezno trebalo zadržati. Nikola i DeMarkus su najbolji centarski tandem u ligi.
    (Dušan THC, 30. jun 2022 09:56)

    # Link komentara

  33. Na osnovu cega imaju jednu od najjacih startnih petorki u ligi? Sve ispovredjivani i polu proizvodi od igraca samo Jokic vredi tu
    (kala, 30. jun 2022 09:56)

    # Link komentara

  34. Jos da nekome uvale MPJ za kubik drva i milina.
    (Dookie, 30. jun 2022 09:52)

    # Link komentara

  35. I Arsenal je njegov.
    (Đorđe, 30. jun 2022 09:51)

    # Link komentara

  36. "Poslali su Vila Bartona i Montea Morisa za Kentavijusa Koldvel-Poupa i Iša Smita, što je generalno unapređenje za Nagetse"

    Ja ovde ne vidim unapredjenje...Ovaj Poup da je valjao ostao bi u Lejkersima
    (Mile, 30. jun 2022 09:49)

    # Link komentara

  37. Da zadrže Bugija, Brina i Rida, pa da vidimo u kakvom su stanju Dzamal i Porter.
    (MK, 30. jun 2022 09:48)

    # Link komentara

  38. kakav bre prsten da ganjaju, nema njihovo rukovodstvo herca za takav poduhvat. mlakonje teške... računaju da nemaju marketing, prodaju, popularnost kao franšize iz većih gradova tako da im ze jurcanje za titulom ne isplati
    (Ulver, 30. jun 2022 09:48)

    # Link komentara