NCAA – košarkaška poslastica

Pre nego što u nedelju uveče budemo uživali u duelu Nikola Jokića i Lebrona Džejmsa (21.30), čeka nas košarkaška poslastica za sve koji vole ovaj sport.

Pošaljite komentar
  1. Nema više one košarke kao 90-ih, samo zakucavanja i šutevi za 3 poena.

    Par puta nalete na bejzbol, počeo da gledam jer nije bilo ničeg drugog zanimljivog, i malo po malo, navukao se.
    Kolika god da je zvezda neki igrač, ne može sam odlučiti rezultat utakmice, osim ako je nerešeno pa u zadnjem ininngu udari lopticu tako da odleti preko ograde.

    Ukratko, važan je svaki igrač, za razliku od ovih košarkaških liga, gde milione dobijaju ljudi koji promaše zicer, ili u zadnjim sekundama promaše slobodna bacanja. Neko će da kaže "psihološki pritisak"... koji bre psihološki pritisak, da mu ne zavisi kredit za stan ili auto od tog slobodnog bacanja? On ima novac po ugovoru pogodio ili promašio, možda samo neki bonus zavisi od rezultata, ali za bonus treba možda 10x više treniranja i talenta, i to je najveći problem današnjeg profesionalnog sporta.
    (Veliki brat, 11. april 2022 11:31)

    # Link komentara

  2. Nije Bančero nego Bankero,lik ima italijanski poreklo,opasan igrač,gledajte F4 bićee ludnica??
    (ENDORFIN, 2. april 2022 16:32)

    # Link komentara

  3. I want my sweet Caroline to win
    (Sin, 2. april 2022 14:39)

    # Link komentara

  4. Слажем се поптуно са Коњем (добро звучи) око тога да је Един Авдић досадио и Богу и народу са својим драњем. Било је интересантно једном, два пута, три пута... Сада? Неподношљив је за слушање. Надам се и ја да ће се полако склањати са НБА и да ће неко нови радити. Нећу хвалити ове коментаторе које је он хвалио јер нисам гледао ни секунд ове колеџ кошарке. хаха
    (Тебра, 2. april 2022 14:23)

    # Link komentara

  5. Zna li neko da objasni zašto 00:09 h i 02:49 h?
    Hvala
    (robby, 2. april 2022 13:17)

    # Link komentara

  6. Čestitke uredništvu TV Arena što prenose rade Ognjenović i još neki momak kome ne znam ime. Avdić je toliko naporan sa svojim bespotrebnim dranjem u prenosima da mi ga je više nego dovoljno na NBA. Nadam se da će ga i tu biti manje narednih godina.

    Djuk i Šiševski do titule! :-)
    (Konj, 2. april 2022 13:07)

    # Link komentara

  7. martovsko ludilo i sam koledz basket je nesto najbolje sto kosarka i sam sport da ponude...da bi osvojio potrebno ti je sest pobeda u nizu...sve utakmice su na noz,srce krv,znoj i suze jer 95%
    igraca vec ce sutra biti u nekom kancu sa kravatom oko vrata tako da su im ovo bulvalno poslednje utakmice u zivotu,igraju za svoj koledz i stvarno osecaju pripadnost,zna po halama da bude i 50hiljada navijaca gde se stvarno navija..sam kvalite nije nije nesto ali svi treneri prepisuju,svi setovi u napadu,zone...krecu odavde,koledz basket najbolji basket na svetu!
    (mandrak, 2. april 2022 12:49)

    # Link komentara

  8. preporucujem svakom ljubitelju kosarke!
    (Lazar, 2. april 2022 10:51)

    # Link komentara