1. Lično mi je drago da je Zvezda izgubila i da su ispali smešni.
    (Ognjen, 12. mart 2022 22:56)

    # Link komentara

  2. nema tu neke velike filozofije.zvezda ima na klupi trenera amatera u pokušaju koji u ekipu stavlja panja poput srnića.odrekao se milunovića i degeneka,nije kupljen kršten štoper pa odbranu treba da drži eraković.teško da to može da prođe u evropi,a dragović ne može sam.zvezda konstantno kuburi i sa bekovima.izgleda da se nije ubolo ni sa pićinijem.u ovakvoj utakmici držiš na klupi bena i pavkova,a daješ priliku debitantu iz norveške lige.pavkov je već davao golove liverpulu i milanu.zašto se u tog momka ne veruje? katai i ivanić su odigrali najgoru utakmicu u posledne dve godine,katai možda najgoru u životu.ipak sve to nije razlog da se dignu ruke od revanša.ni jedna prednost nije nedostižna.zvezdin najveći zvezdin problem je očito strateg.
    (slobinator, 12. mart 2022 14:22)

    # Link komentara

  3. Max Von Sisow osvojite ga vi bunkerom kad je tako lako. Vaš bunker probije Fejenord koji LŠ nije video deceniju, šta bi vam PSŽ uradio neko veče? Ili ne daj bože Siti ili Liverpul? Da ne idemo dalje ko sve igra redovno u LŠ.
    (mighty banana, 12. mart 2022 08:37)

    Ma OK je to da bi nas nakantali do vrha, ko kaze da ne bi. Ipak mislim da su gori ovakvi kao Fejenord sto teraju do kraja kada im se otvori. Pune i hoce jos. Sveze je secanje na vasu utakmicu protiv Liverpoola tamo. Igrao se 36 minut i 4:0, a vi ocajni, razbijeni, na izvolte kao mi protiv Fejenorda. Ovi su se bas poigravali s vama. Rekao sam kumu ako Liverpool ovako nastavi ne gine vam deset, najmanje, pogotovo znajuci fizicku spremu nasih ekipa i pad snage i koncentracije posle 70 minuta.
    Drgo poluvreme pocinje i vidis Klopp povukao rucnu i cuva svezinu ekipe za narednu utakmicu PL. Sta hocu da kazem, ovi najveci cesto i nece da pune koliko mogu. Mozda bi nam taj isti Liverpool ili Real dali 2-3 komada i stali na loptu cekajuci da istekne vreme.

    Nisam hteo da vredjam, ali stvarno ste postali prvaci Evrope bunkerom i slazem se da to nije lako uraditi.
    (Max Von Sidow, 12. mart 2022 14:06)

    # Link komentara

  4. Može Zvezda ove nabiti u Beogradu. Mora Pavke od početka i na desnog beka staviti nekog ofanzivnog. Napasti ih za petnaest minuta ćemo ih rešiti. Svi u napad biće pet nula do kraja.
    (Godo, 12. mart 2022 11:08)

    # Link komentara

  5. Max Von Sisow osvojite ga vi bunkerom kad je tako lako. Vaš bunker probije Fejenord koji LŠ nije video deceniju, šta bi vam PSŽ uradio neko veče? Ili ne daj bože Siti ili Liverpul? Da ne idemo dalje ko sve igra redovno u LŠ.
    (mighty banana, 12. mart 2022 08:37)

    # Link komentara

  6. Iskren da budem, veoma loš komentar utakmice... negativno ostrašćen...
    pod broj 1 Zvezda je prvo poluvreme završila sa većim posedom. što u evropi i te kako ima neku svoju težinu. Pićini, jeste da nije u formi, da mu nedostaju utakmice...snage, ali sve jeste, promašaj nije...svakom svojim potezom se vidi koliko je pismen igrač...na derbiju odigrao školski dok je imao snage. kada udje u formu, sve ce biti jano...Dragović, jeste se u prvom kontaktu odbio, ali posle spakovao Moralesa, nije se video, dao gol ali zbog greske Erakovica. Eraković mlad, premlad i on jeste bio problem...u evropi ne mogu bonus igrači. Srnić odavno zalutao...
    Ne moze da se kaze da je ekipa odigrala loše a postignete 3 gola. ofsajdi jesu, ali bukvalno u "liniji" i golovi su dati iz akcija... da ne navodim šanse Ohija, Srnića, Kangina prečka itd...
    u glvnom, poraz jeste previsok i def. ne odrazava pravi odnos snaga na terenu. igra sasvim, sasvim dobra.
    (redline, 12. mart 2022 08:35)

    # Link komentara

  7. Ako su tako slabo igrali ko je onda namestio penal i 3 gola iz " kratkih" offside-a.Da su usle sve sporne lopte pisac ovih redova bi pisao jos jednom o blistavoj partiji Zvezdinih fudbalera u Evropi.Ovi Škoti su samo fizički jači suvi prosek može Zvezda do 3:0 u sledeci četvrtak.
    (Iz sobe bez signala, 11. mart 2022 14:03)

    KAkve "sporne" lopte ? Jel vi imate oči ? Sve čisti ofsajdi,. Šta vi radite, šta vi pričate, vrtite priču o nekim sumnjivim situacijama a sve potkrepljeno varom i kamerama. Pomerate granice, skoro kao kad ste kmečali jer vam nije dozvoljeno da izvedete korner iako je nadoknada istekla odavno pa pravili doček u Bg u pevali pesmo o kradji kornera
    (koje ste vi, 12. mart 2022 02:07)

    # Link komentara

  8. Nigde! Jednostavno nije htela lopta u gol. To se najbolje videlo kod promašenog penala. Kada neće onda stvarno neće. Dalje, ne sećam se kada je poslednji put neka ekipa igde imala TRI poništena gola zbog ofsajda koji su, ruku na srce, bili. Pa i ona prečka onog ludaka kange...
    Od pojedinaca, Ohi se nije uopšte snašao. Zabetonirali su ga škoti. Totalno je bio neupotrebljiv i Pavkov. Cela ekipa je igrala standardno DOBRO i to je ono što raduje pred revanš. Bogu da se molimo i uz punu Maru i malo topoije vreme...
    (Ime, 11. mart 2022 09:00)

    Ponisten gol pa ponisten gol...nisu golovi ponisteni nego su dati neregularni. Katai cak prvi sto je kao ponisten, sutira na gol kad su svi vec stali i on pogodi nebranjeni gol.
    Uvek se nas fudbal uhvati za neku slamku i ponavlja do iznemoglosti i zavarava sebe. Tako je bilo za onaj penal protiv Svajcaraca pa korner protiv Milana. Cirkus, zavaravamo sami sebe. Ovaj Rendzers jeste izbacio nekim cudom Dortmunda ali ga je Seltik pocistio pre par kola, Sparta iz Praga ga je izbacila, muci se sa Aberdinom, Hartsom...a ovde deluje kao svemirski brod. Isto kao i Fejnord. Fudbal i liga su nam kanal teski. Kako su dovde prosli Partizan i Zvezda je misterija tj trenutno i govori o kvalitetu fudbala van ovih najjacih liga.
    (..., 12. mart 2022 00:11)

    # Link komentara

  9. Апсолутно сам задовољан како је Звезда одиграла. Резултат је последица огромног недостатка среће. Боље смо синоћ одиграли него у било којој утакмици ове сезоне. Погледајте статистику на sofascore и видећете да је Звезда имала више шутева, већи посед лопте, већи број шанси и више успешних пасова. Према томе би најреалније било да је било нерешено. Али то је фудбал, у Салцбургу је Звезда заслужила да изгуби са бар два гола разлике, а сви знамо како се завршило. Можемо сигурно да их победимо у Београду, али за три разлике је потребно да имамо исто онолико среће као они синоћ. У сваком случају није ми жао што сам још прошле недеље купио карту за реванш.
    (Марко, 11. mart 2022 21:05)

    # Link komentara

  10. Прво:они су у 75% случаја надмоћнија,издржљивија...екипа,са њима се не трка,друго:блок?Нико београ у блоку против Ренџ.рецепт за пропаст,сем можда Дандија или Мадервила,треће:неће реванш бити узбудљив,јел су стали,фудбал се игра и на 2:0.Чак и да победимо(а даће нам го),пролаз даље је неупитан.Фала без х
    (Гледаћу филм на пинку, 11. mart 2022 20:38)

    # Link komentara

  11. Rangers je fizicki nadmocniji od zvezde bar 5x, skok, duel, trcanje- mnogo mocan tim!!!!! Sama cinjenica da su izbacili Dortmund govori dosta! Stankovic je pokusao da ih iznenadi, da ne ceka u bloku i malo je samo srece falilio da se to i desi!!!! Revans ce biti zanimljiv kao i Stankovicev odabir taktike. Po meni, na gostovanju je trebalo da proba defanzivnije i opreznije, sa Pavkovim koji bi spustao lopte krilima a ovu ofanzivu trebalo je da cuva za beograd i revans...
    (jo, 11. mart 2022 16:50)

    # Link komentara

  12. Kako je VAR zaziveo Zvezda ni da opepeli ni za tituli ni u Evropi. Lako je bilo sa sudijama odvedenim na "veceru" predhodno vece. Aj sad Sampionko Sveta i Glaksije! Aj sad! ;)
    (Grga, 11. mart 2022 13:38)

    Ne sporim da je to vrhunac uspeha, ali vi ste najsmesniji prvak Evrope ikada. Titulu ste osvojili igrajuci bunker 90 min. protiv mocnog Olimpik Marseja. Ima nas koji smo to gledali.
    (Max Von Sidow, 11. mart 2022 16:26)

    # Link komentara

  13. @Kako je VAR zaziveo Zvezda ni da opepeli ni za tituli ni u Evropi. Lako je bilo sa sudijama odvedenim na "veceru" predhodno vece. Aj sad Sampionko Sveta i Glaksije! Aj sad! ;)
    (Grga, 11. mart 2022 13:38) Da se igralo za prvaka Galaksije, i to bismo dobili :) Jbg, tada smo bili najbolji, pomirite se sa tim već jednom...
    (cinik ovdašnji, 11. mart 2022 14:58)

    ??? Opet prozivljavas vlazne snove i pucas komplekse velicine od pre 45 godina?
    (ju ju, 11. mart 2022 15:34)

    # Link komentara

  14. A da otkažete sponzora, možda bi pomoglo? Karma je čudo.
    (Ognjen, 11. mart 2022 15:28)

    # Link komentara

  15. Sastav za revanš: Borjan, Degenek, Eraković, Rodić, Gajić, Sanogo, Kanga, Katai, Ivanić, Ben i Ohi. Ben umesto izgubljenog Srnića pošto već jurimo rezultat. Eraković je odigrao baš loše ali teško da će Pankov umesto njega. Rendžers je sve uradio preko krila, Kenta levo i Tevarnijea desno a u drugom poluvremenu se i Morales izvlačio desno.
    (Vilingrađanin, 11. mart 2022 15:19)

    # Link komentara

  16. Kako je VAR zaziveo Zvezda ni da opepeli ni za tituli ni u Evropi. Lako je bilo sa sudijama odvedenim na "veceru" predhodno vece. Aj sad Sampionko Sveta i Glaksije! Aj sad! ;)
    (Grga, 11. mart 2022 13:38) Da se igralo za prvaka Galaksije, i to bismo dobili :) Jbg, tada smo bili najbolji, pomirite se sa tim već jednom...
    (cinik ovdašnji, 11. mart 2022 14:58)

    # Link komentara

  17. У Београду 2-0 полувреме и то је то, испадају Ренџери на пенале или 4-0 крај...
    Него шта би, где је "пукло" у Глазгову то знамо, а шта је то експлодирало у Хумској?
    Ћутимо, а?
    (Црвена звезда 1913, 11. mart 2022 13:46)


    PSV - CZV 5:0
    (Z.Mamić: "AV me pitao, kad ćeš bre u MOJU zvezdu", 11. mart 2022 14:53)

    # Link komentara

  18. @pomolite se svi izadjite na stadion kao pravi navijaci da ih podrzimo uz nasu pozitivnu podrsku i glasnih navijaca da se neprijatelj usiski u gace procemo dalje
    (dambaš, 11. mart 2022 13:43)

    Druze jel si ti video u kakvoj atmosferi i na kakvom stadionu igraju oni? Pa ovo shabansko dranje kod nas nece ni cuti, niti ih impresionirati. Nerealno koliko se mi lozimo sami na sebe. I to samo mi.
    (ju ju, 11. mart 2022 14:48)

    # Link komentara

  19. Solidna anliza ali malo i potcenjivacka.Zvezda uopste nije bila slabiji rival a poraz nije zasluzila,pogotovo ne ovako ubedljiv.Cista nesreca i los dan.Po meni,tehnicki je jaca od skota ali je znatno slabija u skoku,koji i odlikuju skotske ekipe ali i trkacki.Uverili smo se da je ponovljen promasaj sa strancem jer Picini do sada apsolutno nista nije pokazao ni u jednoj utakmici.Slicno vazi i za Srnica,koji igra poziciju koju nikad nije igrao ranije a ima preko 30 godina,dok igrac koji je na taktickom planu najobuceniji i igra tu poziciju,Krsticic,sedi na klupi.Zasto su ga uopste dovodili kad nema minutazu a za tu poziciju se izmisljaju drugi igraci.Ako je tako,bolje malog Stankovica neka kali nego Srnica.Erakovic se dosta forsira ali nije igrac tog kalibra,ima puno kikseva tokom jedne utakmice i to bas velikih,kao prilikom prvog gola skota.To su tri najvece rupe u timu.Mnogo je nesrecno izgubljena utakmica ali mislim da ih u revansu Zvezda moze pobediti,mozda i sa 3 razlike ako se na vreme otvore.
    (Konstatacija, 11. mart 2022 14:46)

    # Link komentara

  20. A u revansu 0:6.Navikle crvenkape da piju sestice na svom pasnjaku
    (Vidovita Branka Sovrlic, 11. mart 2022 14:06)

    # Link komentara

  21. Zvezda je korektno odigrala u napadu, u odbrani je svaku grešku debelo platila, a svoje prilike nije iskoristila. Došlo se do faze takmičenja kada se greške ne praštaju, a svaka prilika se mora iskoristiti. I tu dolazimo do suštine. I zvezda, a pogotovo partizan nemaju dovoljno kvaliteta za ovu fazu takmičenja. Treba biti realan i reći da je ovo odličan rezultat, ako pričamo o tome dokle se stiglo i koliko bodova za koificejent se zaradilo. Za nešto više mora se još učiti, dobro planirati, domaćinski se ponašati i pametno ulagati ali sa ljudima koji su na čelu klubova teško se to može očekivati. Realno je da bi zvezda u revansu mogla da dobije rendzers ali da preokrene vrlo teško. A mom partizanu samo da opet ne pukne petarda. Neka muški izadju pa šta urade.
    (Nikola, 11. mart 2022 14:04)

    # Link komentara

  22. Ako su tako slabo igrali ko je onda namestio penal i 3 gola iz " kratkih" offside-a.Da su usle sve sporne lopte pisac ovih redova bi pisao jos jednom o blistavoj partiji Zvezdinih fudbalera u Evropi.Ovi Škoti su samo fizički jači suvi prosek može Zvezda do 3:0 u sledeci četvrtak.
    (Iz sobe bez signala, 11. mart 2022 14:03)

    # Link komentara

  23. У Београду 2-0 полувреме и то је то, испадају Ренџери на пенале или 4-0 крај...
    Него шта би, где је "пукло" у Глазгову то знамо, а шта је то експлодирало у Хумској?
    Ћутимо, а?
    (Црвена звезда 1913, 11. mart 2022 13:46)

    # Link komentara

  24. pomolite se svi izadjite na stadion kao pravi navijaci da ih podrzimo uz nasu pozitivnu podrsku i glasnih navijaca da se neprijatelj usiski u gace procemo dalje
    (dambaš, 11. mart 2022 13:43)

    # Link komentara

  25. Kako je VAR zaziveo Zvezda ni da opepeli ni za tituli ni u Evropi. Lako je bilo sa sudijama odvedenim na "veceru" predhodno vece. Aj sad Sampionko Sveta i Glaksije! Aj sad! ;)
    (Grga, 11. mart 2022 13:38)

    # Link komentara

  26. Zvezda nije imala sreće. Sve se okrenula protiv nje. Penal, tri poništena gola, promašen penal. Ništa Rendžers epohalno nije bio bolji. Rezultat previsok ali idemo dalje. Čuda su moguća. Ko je verovao da će Real posle vodjstva PSG da ode dalje. Videlo se da odbrana Rendžersa škripi
    (Beogradjanin, 11. mart 2022 13:16)

    # Link komentara

  27. Uz sve ocigledne nedostatke Zvezdinog tima, smatram da su odigrali dobru utakmicu. Nisu im se vezale noge, imali su herca da krenu napred, iako je to uglavnom izgovor posle lose obavljenog posla- sada zaista nisu imali srece. Ne bih ih otpisivao pred revans. Rendzersi su fizicki jaci, spremniji, ok, ali imace Zvezda svoje sanse u Bgu. Standardna prica- jedan gol u prvom poluvremenu, onda krece galama, a na dalje ko zna:) U svakom slucaju, navijacu za vas i verujem da mozete. A ovi moji su jednostavno katastrofalni. Gori Partizan nisam gledao, igra koja nema ni glavu ni rep. Samo na Holandezi ne odigraju punim gasom, moze da bude bas teska sramota.
    (Miki, 11. mart 2022 13:09)

    # Link komentara

  28. Sta puklo, VAR ponistio 3 gola, dodelio njim penal i plus promasen penal, precka... Realno bilo 2:2.
    (Ljubisa Livac, 11. mart 2022 12:54)

    # Link komentara

  29. Tako i dinamo Zagreb odigrao zestoko sa seviljom u sevilji,pa isto dobio tri komada (ajde, oni bar dali jedan)....tako je to kad se umislis pa krenes otvoreno na jaceg
    (Pakistanac, 11. mart 2022 11:20) 

    Ni približno slično.
    (Izraelac, 11. mart 2022 12:39)

    # Link komentara

  30. Da su crveni barem postigli jedan gol iz onih silnih prilika mogli bi se nadati nečemu. Ovako to je skoro nemoguća misija. Promašili su sve što se može promašiti. Verovatno bi promašili i prazan gol sinoć. Dešava se. Ali to nije razlog da ne probaju da naprave čudo jer će ipak igrati pred svojim navijačima.
    (smeh, 11. mart 2022 12:16)

    Koji crveni? Zvezdina oprema je sinoc 80% bila BELE boje, ko zna koju si ti utakmicu gledao. Kod analize penala za Glazgov sudijski analiticar kaze igrac u beloj opremi saplice igraca u plavom. Mozda ti ne raspoznajes boje?
    (Milan, 11. mart 2022 12:37)

    # Link komentara

  31. SofaScore ima velike samse 3:2 za Zvezdu.
    Bilo ih je dovoljno i penal ali golovi se broje.
    Dakle puklo je kod relizacije.
    (Dragon, 11. mart 2022 12:30)

    # Link komentara

  32. ,Gdje je puklo u Glazgovu?', vrlo jednostavan odgovor, kod i zbog (tzv.) ,,trenera"!!!
    (Ivan NK, 11. mart 2022 12:26)

    # Link komentara

  33. Moze da prica ko sta hoce, spas za fudbal na prostorima bivse drzave je "fudbalska ABA liga " koja se nazalost nece desiti jer se tzv navijaci i ovde i tamo pitaju za sve. Njima niko ne sme da se suprostavi, igraci im idu na poklonjenje....Nama trebaju jake utakmice a njih nemamo osim sa Partizanom a to je nedovoljno, trebaju nam utakmice koje ce na stadion docesti 40 hiljada ljudi koje ce privuci spinzore i novac. Nije Zvezda juce lose odigrala ako imamo u vidu ponistene golove, precku, promasen penal ali ko te pita, na semaforu pise 3-0 i to se pamti. Samo ne znam sta Stankovicu treba Srnic, sta je doneo Picini a da nije imao Gajic, zasto je Motika placen toliko a da ne igra ni domace prvenstvo...
    (deki 27, 11. mart 2022 12:25)

    # Link komentara

  34. Nema pretnje sudijama i delegatima ,nema "navlačenja" od strane sudija VAR ispravan i radi ,i nema ostalih budalaština koje samo našim mešetarima i bitangama mogu da se dese
    (1, 11. mart 2022 12:25)

    # Link komentara

  35. Problem je u nacinu igre. Nasi navikli da odigrsju deo dobro pa prikoce a ovi non stop napadaju ne daju im da predahnu ,plus su brzi. Zabluda je da su nasi tehnicari a oni snagatori .Jesu brzi i jaci ali sve rade u trku. To je razlika igraca od 500 000evra i onog od 20 miliona. Ni jedan igrac iz Zvezde ne bi imao mesta u Rendzersu.
    (zemunski kej, 11. mart 2022 12:21)

    # Link komentara

  36. Srnić prvi gol, Čupa glavom nespretno, drugi gol, Ivanić u ulozi napadača Glazgova, treći gol. Posle ovakvih grešaka nije se moglo bolje. Realno bili smo bolji ako ne računamo ove tri greške, veći posed,više šansi, udaraca na gol,njihov golman najbolji igrač. I pored 3:0 nismo se obrukali kao ove jadne komšije
    (miško, 11. mart 2022 12:19)

    # Link komentara

  37. ne ložimo se.....treba biti realan....ne postoji šansa da prodjemo rendzere. mnogo rupa imamo u timu. i sta znaci to - nikada vidjeno - ponistena 2 ili 3 gola. pa sve realno, svaki put je bio ofsajd.. na zalost u beogradu 0:0 ili 0:1, to je neka procena....
    (zextra, 11. mart 2022 12:18)

    # Link komentara

  38. Da su crveni barem postigli jedan gol iz onih silnih prilika mogli bi se nadati nečemu. Ovako to je skoro nemoguća misija. Promašili su sve što se može promašiti. Verovatno bi promašili i prazan gol sinoć. Dešava se. Ali to nije razlog da ne probaju da naprave čudo jer će ipak igrati pred svojim navijačima.
    (smeh, 11. mart 2022 12:16)

    # Link komentara

  39. sam ubedjen da zvezda prolazi sa 4:0 jer je bolja.Ovo sto se desilo ne moze vise da se ponovi u ovom zivotu...Sto se grobara tice..treba igrati 5+.Kad oni igraju uvek bude atraktivno i golova ko šaše
    (Miki, 11. mart 2022 11:15)
    Ostavi se ti grobara. Bilo bi i kod vas 5+, samo vi ne možete ni sa bele tačke da ga date.
    (terza1., 11. mart 2022 12:09)

    # Link komentara

  40. Ma revanširace im se sledeće sezone u ligi sampiona??
    (me myself and i, 11. mart 2022 12:09)

    # Link komentara

  41. Ono sto je glavna pouka iz meca je da smo dobili novog Dionija u liku Ohija , da Srnic nema kvalitet za evropske utakmice i da je sve ostalo uglavnom bilo dobro .
    (Andrea Djani, 11. mart 2022 12:08)

    # Link komentara

  42. Pop, nemoj samo u isti koš Zvezdu i Partizan.
    (miško, 11. mart 2022 12:05)

    # Link komentara

  43. Piksi dokle bre bajo???
    (Srbin, 11. mart 2022 12:04)

    # Link komentara

  44. Mnogi su napadali Srnica za penal koji sudija nije morao svirati, dosta je elemenata za to (da ih sada ne ponavljam), malo je vas napadalo Kataija za pocetnicko povlacenje rukom.Posle prvog drzanja i pustanja usledilo je drugo jos intezivnije, pri cemu je Kataji iza ledja igracu, da je bio neki iskusniji napadac u tom momentu bi pao i sudija bi i bez vara dosudio penal.Igracu sa takvim iskustvom se to ne sme dogadjati, ocigledno je da mu juce nije bio dan.
    Kao sto sam vec i napisao, Zvezda ima sanse da prodje, Rendzers je tek prosecan tim nista bolji od Zvezde,Uz evidentnu nesrecu(mali ofsajdi,penal,sudjen sumnjiv penal..) i Zvezda je debelo kumovala ovom ubedljivom porazu.
    (marko992, 11. mart 2022 12:03)

    # Link komentara

  45. Napalili se zvezsaši da če pobediti u Beogradu. Iz ofsajda gol vam neće biti prihvaćen jer VAR nije u Staroj pazovi. Primićete bar jedan iz kontre jer vam je odbrana ista ka naša, obični teletabisi.
    (todos, 11. mart 2022 11:59)

    # Link komentara

  46. Borjan solidan, Pučini, za sada, razočarenje, Dragović pomalo nesiguran, Eraković mlad ( upornog kvaliteta ), Rodić dobar, Sanogo samo snaga, Srnić najgori, tragično je je da iskusan igrač onako " zaboravi " nogu, Katai dobro počeo, posle promašenog penala pao, Janga slab u prvom p , posle se popravio, Ivanić imao par poteza, kriv za treći, bezveze prodao loptu na centru, Ohi slab Ben uneo živost, Pavkov ništa, Gajića smo videli i lošijeg. Deki pogodio taktiku, ali nije mogao i takve greške pojedinaca. Veliki minus za nepružanje ruke Van Bronkhorstu na kraju. Ipak, ja se nadam. Ako se poprave prekidi uvežba izbegavanje ofsajda- sve je moguće !
    (Bocko, 11. mart 2022 11:56)

    # Link komentara

  47. ako je mogao deportivo 2004 da pobedi onakav milan sa 4:0 tada i nadoknadi 3 gola razlike, moze i ova zvezda glazgov.. samo agresivno od starta (sto bi rekao djani curcic visok presing :-)) i nije nemoguce.. videlo se sinoc da su to 2 egal ekipe..
    pozdrav od, nadam se, normalnog partizanovca..
    (nemanja, 11. mart 2022 11:49)

    # Link komentara

  48. zvezda i partizan su ispodprosečne evropske ekipe. neko se raduje što će igrati ligu šampiona. ekipe za nabijanje gol razlike. jedan podatak : gledao sam neki kup engleske skoro i šutirali se penali.. tek je 21. penal promašen.. ovi iz zvezde protiv radničkog od 5 penala 3 promašili i evo sinoć najbolji igrač i izvođač nije u stanju penal da pogodi.. pričamo o fudbalu a za nas je problem da penal realizujemo...koliko su to dobri igrači vidi se po tome što ih ni jedan ozbiljniji klub u evropi nije zainteresovan za njih.. el magiko kataji igrao u mls i tamo ga isterali zbog tvita njegove žene..toliko o tome koliko im je važan.. sramota kolko veze nemamo..
    (pop, 11. mart 2022 11:39)

    # Link komentara

  49. Лијепо би било проћи још један друг ал ако и не успијемо не требамо пуно жалити. Титула је свакако важнија. "Биће дана, биће љета."
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 11. mart 2022 11:35)

    # Link komentara

  50. Napisao bih nešto, ali me sramota zbog mog Partizana.
    (Deki, 11. mart 2022 11:32)

    # Link komentara

  51. puklo je mojih 50 dolara sto sam se kladio
    (sremac au, 11. mart 2022 11:28)

    # Link komentara

  52. Pukla vas bolja ekipa ko I nas. Eto tu je pukla.
    (Dragan, 11. mart 2022 11:20)

    # Link komentara

  53. Nisam odgledao celu utakmicu. Nakon promašenog penala nisam hteo da gledam dalje jer sam jer nisam hteo da se nerviram. Ne zbog loše igre Zvezde nego čisto zbog sebe radi. Ali evo daću osvrt na dva detalja koji sam ja kao potpuni laik za fudbal primetio a radi se o tome koliko još kačamaka Deki Stanković mora da pojede kako bi postao kvalitetan trener.
    Prvi gol je pao posle kornera. Pre izvođenja samo kornera komentator utakmice nam skreće pažnju kako Rangers prilikom kornera ima uigranu akciju gde protivnički igrač sa brojem 17 uleće na 1. stativu, prebacuje loptu glavom dalje i onda nastaje "pakao". Naravno nije on proučavao taktiku Rangersa nego je verovatno to negde čuo od "insajdera" koje ima u Zvezdi. I šta se dešava? Ekipa zauzima formaciju za ovakvu akciju i Rangers daje gol iz potpuno drugačije akcije.
    Druga stvar je da Katai nikako nije trebao da izvede penal. Poništena su mu dva "za milimetar" gola i bio je previše napaljen da da gol. U samoj pripremi za izvođenje to se jasno videlo i golman ga je pročitao. Iskusan i kvalitetan trener je morao odrediti drugog igrača.
    100% sam siguran da će Marakana biti ispunjena kao protiv Bajerna 91' i verujem da Zvezda ima šansi da u revanšu igra produžetke.
    Idemo dalje.
    (Borkes, 11. mart 2022 11:20)

    # Link komentara

  54. Igralo se srcem, napadalo. Po meni se igrao otvoren duel, bez kalkulacija. Kamo srece da se veciti derbi igra ovako, pa ko pobedi.Za nekog sreca, za nekog nesreca. Navijaci fantasticni, svi ko jedan. Pa i Bajern, Mancester, PSZ, Dortmund... prime po 4-5 golova i nikom nista. Tako se sve poklopilo...ali mislim da ce na Marakani biti zestoko
    (Pa sta, 11. mart 2022 10:05)
    Tako i dinamo Zagreb odigrao zestoko sa seviljom u sevilji,pa isto dobio tri komada (ajde, oni bar dali jedan)....tako je to kad se umislis pa krenes otvoreno na jaceg
    (Pakistanac, 11. mart 2022 11:20)

    # Link komentara

  55. gde je puklo? pukao ih 3-će razredni tim
    (gladijator, 11. mart 2022 10:40)

    Koji je pukao 5-o razredni Dortmund u dva susreta ?

    Jel to ta glodarska "logika" ?
    (Batko, 11. mart 2022 11:18)

    # Link komentara

  56. Prvi ozbiljniji protivnik i bum, bum, bum.
    (Dragan, 11. mart 2022 11:17)

    # Link komentara

  57. Mislim da ova analiza sadrzi jednu veliku gresku koju je trebalo uociti.Rec je o Ivanicu, koji po meni vec 6 meseci nije u formi.Sinoc je 90% lopti izgubio, a jedan je od krivaca za tereci gol.Cistu loptu je izgubio pre kornera za domace.Da li se u analiyi sme pomenuti zasto Katai ima snage samo za 60 minutaTo traje mesecima.Velika greska trenera sa Srnicem i postavkom da je Ohi odsecen ceo period dok je igrao.Katai na desnom krilu, glupost.Blaga je analiza za Erakovica.Sta je Stankovic video u njemu, to samo on zna.Radi se o kiks igracu koji stalno igra pod pritiskom, sa lose procenjenim skokovima, panicnim intervencijama.Zasto kupuje Zvezda ocajne Italijane?Dokle cete se diviti nekom dobrom potezu Kataia ili Ivanica, cesto bez rezultata.U Evropi, Zvezda je svaki put bila nadigrana.Nije merilo nasa jadna liga.Ova druzina sa Terzicem, Mrkelom je talentovana da unisti sve, pa cak i ovaj pomak sa Piksijem koji nam se skoro desio.
    (Srdjan, 11. mart 2022 11:17)

    # Link komentara

  58. Ja sam ubedjen da zvezda prolazi sa 4:0 jer je bolja.Ovo sto se desilo ne moze vise da se ponovi u ovom zivotu...Sto se grobara tice..treba igrati 5+.Kad oni igraju uvek bude atraktivno i golova ko šaše
    (Miki, 11. mart 2022 11:15)

    # Link komentara

  59. ... možda je razlog poraza što su bolji od nas, možda...
    (Bukač, 11. mart 2022 11:15)

    # Link komentara

  60. Treba pre svega da se oda priznanje svim igračima jer su se stvarno trudili, voleo bih da vidim autora ovog teksta u sličnoj situaciji, jer ko nikad nije igrao pod pritiskom taj ne može ni da zna kako je to... Svakako je manjak sportske sreće uticao na ovakav rezultat, ali ovo je tek prvo poluvreme i ostaje da se vidi kako će Škoti da se snađu u paklu Marakane ...
    (Dete od staru mater, 11. mart 2022 11:14)

    # Link komentara

  61. ogodi se dan kada s tekmom krene nesreća. Promašen penal, tri VAR gola, greške obrane kod prekida, baš nesreća. Vjerujem da će Marakana progutati Škote. Nema predaje, samo hrabro.

    P.S. sirotanima iz susjedstva, ''navijačima'' stanovite udruge građana koja bi, da nema politike, igrala beogradsku zonu, baš je teško... konstantna bruka srpskog nogometa, uz pokušaj liječenja frustracija preko legendarnih svjetskih, europskih prvaka, daleko najboljeg kluba Balkana... Grobljad šta će, nego da sjedi i plače...
    (Zvezdaš iz Hrvatske, 11. mart 2022 11:13)

    # Link komentara

  62. Лијепо би било проћи још један друг ал ако и не успијемо не требамо пуно жалити. Титула је свакако важнија. Биће дана, биће љета.
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 11. mart 2022 11:09)

    # Link komentara

  63. Ovaj Rendzers je jedan prosecan tim.sta bi bilo da su naleteli na Sevilju ili nekog takvog,ne smem ni da pomislim...sestarda brate
    (Pantere,bre, 11. mart 2022 11:04)

    # Link komentara

  64. Navikli ih i da biju Liverpula pa sad neobično kad izgube od ovih. Tako je sa svim velikim ekipama. Svaki poraz je katastrofa. Vidis kako komsijama petarda svakodnevnica.
    (Hahahahahaha, 11. mart 2022 10:42

    Vecina komentatora kao da ima pamcenje zlatne ribice. U dve nikad uspesnije i uzastopne sezone u LŠ 6 komada je bila prava mera....
    (Pobesneli Marks, 11. mart 2022 11:04)

    # Link komentara

  65. veliki manjak sportske sreće u konačnom rezultatu , ali veliki višak sportske sreće dospjeća u 1/8 ...ravnoteža u svemiru uvijek
    (purger, 11. mart 2022 11:01)

    # Link komentara

  66. Jednostavno, sve što se moglo poklopiti za Rangers, poklopilo se, sve što je moglo snaći Zvezdu, snašlo je. 1.Prvi ofsajd: Slučajan kontakt loptom Kataija, da mu nije lopta dodirnula nogu ne bi bio ofsajd, bio bi gol. 2.Naivan penal, u trenutku kad je ovaj već izgubio faktički loptu, zaostala noga i kontakt - glupo ali šta da se radi. 3.Niko ne priča o izvođenju tog penala, kolika je to sreća! Iz sve snage, u rašlje i to sa efejom, pa i mnogo veći majstori to ne bi pogodili! Svaka čast za hrabrost, ali definitivno je imao i sreće. 4.Drugi ofsajd: Milimetarski ofsajd, čudan ugao kamere, vjerujemo VARu, ali par milisekundi sporiji Katai da je bio, bio bi gol. 5.Promašen penal. Penali su lutrija, nesreća je htjela da se ovaj promaši. 6.Prečka Kange. Iako nisam pobornik tih njegovih šuteva, jer od sto pokušaja jedan liči na nešto, mora mu se priznati da kad legne to izgleda impresivno. Opet, par milimetara niže i bio bi gol. 5.Gajićev prolaz i traljav pokušaj asistencije. Jednostavno, to bi bio gol u devet od deset slučajeva.

    Sve je ličilo na utakmicu na igrici "kad se skripta upali".

    Što se uzvrata tiče, treba odigrati fanatično. Ako damo gol brzo po početku utakmice, onda možemo i da se nadamo. Smatram da Zvezda može da pobijedi Rangers tri razlike, na Marakani, da se vrati 50% onoga što joj se desilo sinoć tako će sigurno i biti. Onda dalje u produžecima, pa eventualno i penalima šta bog dadne.
    (lebovitz, 11. mart 2022 10:58)

    # Link komentara

  67. Pitaj Boga koliko sam utakmica pogledao, ali da rezultat bude ovoliko nefer, nikada nisam video. Ako Zvezda ponovi ovakvu partiju, da gol u prvih dvadesetak minuta i bude imala makar parce srece koja je nedostajala, moze i da prodje.
    Ali i da ne prodje. Dobro odradjen posao i idemo dalje. Domace prvenstvo je, iskreno, cak i vaznije, jer bi moglo da odvede Zvezdu direkt u LS. Ucesce u LS je samo po sebi vece od trofeja Lige Evrope. Mislim, nema sta "meni".
    (Vrg, 11. mart 2022 10:54)
    i tamo da služi za nabijanje gol razlike
    (vuk, 11. mart 2022 10:57)

    # Link komentara

  68. Na sve linije puklo hahahaa
    (SrpskaSparta, 11. mart 2022 10:55)

    # Link komentara

  69. Pitaj Boga koliko sam utakmica pogledao, ali da rezultat bude ovoliko nefer, nikada nisam video. Ako Zvezda ponovi ovakvu partiju, da gol u prvih dvadesetak minuta i bude imala makar parce srece koja je nedostajala, moze i da prodje.
    Ali i da ne prodje. Dobro odradjen posao i idemo dalje. Domace prvenstvo je, iskreno, cak i vaznije, jer bi moglo da odvede Zvezdu direkt u LS. Ucesce u LS je samo po sebi vece od trofeja Lige Evrope. Mislim, nema sta "meni".
    (Vrg, 11. mart 2022 10:54)

    # Link komentara

  70. Dozvolicete da iznesem misljenje kao nepristrasan...

    Par pitanja ... na koje vecina zna odgovore

    1) Kako odbrana Zvezde brani prekide i kornere ? ... Ocena od 1-10
    Juce je realno svaki prekid bio pola gola...Moja ocena za ekipu koja ih dobro iskautira nece imati problema da posle svakog prekida napravi gol-sansu Ocena 2

    2 ) Da li je Zvezda imala nesrecno vece ? ... Realno jeste i trebala je dati barem jedan gol..Imali su i sanse i penal i precku ...Mogla je uci ali nije

    3 ) Da li su i Zvezda i partizan izgubili merilo licnog kvalitet realno slabom ligom u kojoj igraju?... Jesu , imali su dosta srece u zrebu ove godine...ali prvi jaci protivnih i sluze za uigravanje akcija protivnika

    4) Da li imaju sansu da prodju ... Zvezda 30 posto sanse .Ako se da prvi gol na vreme ; Skoti se napiju vece pred utakmicu misleci lako cemo ..udje voda u usi .. eto jurnjave po terenu uz punu Marakanu...ali to je hipoteticki
    Partizan realno ako izcupa nereseno da peva ...sto zbog para , sto zbog koeficijenta za srpski fudbal

    realno nevezano za podele ali svako normalan bi trebao da navija za Paok u Belgiji ... To nam je najbitnija utakmica , koliko god to sada sumanuto zvucalo
    (Miroslav Celic, 11. mart 2022 10:54)

    # Link komentara

  71. Procitas komentare i uocis razloge.
    Pokrao ih sudija, covjek gledao snimak na
    ekranu 10 puta.
    Nije bio ofsajd, ljudi izvukli liniju.
    Imali smo sanse, imali su i oni, moglo je biti i 5:0.
    Nismo imali srece, nisu ni Salzburg, Kopenhagen, Krasnodar.
    Oni samo trce i snazni su, trcace i bice snazni i u revansu.

    U Beogradu cz moze da dobije, ali ni blizu prolaza.
    (Lord, 11. mart 2022 10:51)

    # Link komentara

  72. Da li se samo meni čini ili je Kanga iz dva kornera šutirao direktno u gol ?
    (kickers, 11. mart 2022 09:32)

    Najbolji igrac u polju, jedini se nudio za loptu 90 minuta, odlicno menjao strane, odlicna lopta za prvi ponisten gol, odlicno ubacivao lopte Gajicu pred gol protivnika, fenomenalan sut sa 40 metara i samo je sreca spasila Rendzers. Jesi to primetio?
    (Milan, 11. mart 2022 10:50)

    # Link komentara

  73. Šteta. jednostavno je klub podcenio Rendžers, mislili su da će lako pproći zato su i nokautirani 3: 0. Šteta jer je Evropa morala biti glavni cilj ove godine (uostalom kao i uvek). Mislim da u klubu pogrešno insistireaju na tituli er je Partizan od početka prvi i teško će ga prestići. Umesto te trke sa partizanom je bilo bolje da so se skoncentrisali na Glazgov da ga prođu, sad pa će ostati brez jednog in drugog. Pogrešba procena !
    (boža, 11. mart 2022 10:48)

    # Link komentara

  74. Navikli ih godinama da daju golove iz ofsajda, da obaraju protivnika u 16, a da nema penala, da se služe svim i svačim. A sad ne mogu da se priviknu na VAR.
    (Mile JNA, 11. mart 2022 09:52)

    Navikli ih i da biju Liverpula pa sad neobično kad izgube od ovih. Tako je sa svim velikim ekipama. Svaki poraz je katastrofa. Vidis kako komsijama petarda svakodnevnica.
    (Hahahahahaha, 11. mart 2022 10:42)

    # Link komentara

  75. E ganci pa gol niste dali a primili tri i vi se nadati.
    (gavran, 11. mart 2022 10:27)
    Pa je li ti sada jasno zašto smo mi Zvezda najveci sportski brend na Balkanu?
    I pet da smo primili mi bi se nadali.
    Naša igra nam daje nadu a vi ste sinoc na svom terenu igrali protiv Barselone i to one iz najboljih dana.
    Sprdali se sa vama.
    (Back in Black, 11. mart 2022 10:41)

    # Link komentara

  76. A sada poraz od Metalca i nova blamaza protiv doskorasnjeg skotskog treceligasa.
    (Samo su sela crveno-bela, 11. mart 2022 10:40)

    # Link komentara

  77. Ekipa koja je na domacem terenu,i to na cuvenom "Ajbroksu",sa podrskom bas vatrenih navijaca,koja je za pola klase do klasu bolji tim,iskusnija, kojoj je i furija znatno naklonjena,protiv ekipe koja promasi penal,i koja je u milimetarskim ofsajdima nekoliko puta u gol sansi.3:0 je sasvim ocekivano u takvim okolnostima.Rezime,moze se bolje u revansu,sposobna je Zvezda za to,ako bar neki faktori posluze,i srece naravno,i naravno zalaganje 120 posto,bez toga sanse nema.Zvezda je odigrala dobro.Ipak je Glazgov na transfermarketu skoro 3 puta skuplja ekipa.Bolja u skoku,fizicki superiorna,plus se zalazu 300 posto,plus timski odlicna,i na sve to,neko je rekao tehnicki Zvezda bolja,pa ne,cak su i tehnicki bolji rendzersi,videlo se to u svakom momentu.
    (Bojan Sandic, 11. mart 2022 10:40)

    # Link komentara

  78. Meni je analiza ok. Realno jako malo stvari je štimalo i većina igrača sem možda Kange nije pokazala dovoljnu volju za bolju predstavu. I na kraju,slučajno se gubi sa jednim, eventualno dva gola razlike...ali sa tri je skroz zasluženo.
    (Gruja, 11. mart 2022 10:40)

    # Link komentara

  79. gde je puklo? pukao ih 3-će razredni tim
    (gladijator, 11. mart 2022 10:40)

    # Link komentara

  80. Evo šta je puklo u Glazgovu... Zvezda je bila loša u duelima sa Bragom, Ludogorecom i Mitjilendom u gostima. Sve su to bile loše utakmice. Ali niko to nije govorio jer su rezultati bili lepi. Kad je rezultat lep, ne postavljaju se pitanja. Kada je rezultat loš onda se postavljaju. E da ste postavljali pitanja i kada su rezultati bili dobri možda u Glazgovu ne bi ništa puklo.
    (op, 11. mart 2022 10:39)

    # Link komentara

  81. Izgleda smo svi poleteli sa srpskim fudbalom......
    (ROKAJ, 11. mart 2022 10:39)

    # Link komentara

  82. Uveren sam da Zvezda moze da im.da 3 gola u revanšu, ali nisam bas uveren da moze da ne primi nijedan.
    (Sava, 11. mart 2022 10:39)

    # Link komentara

  83. Zvezda je samo pokazala na kom smo nivou. Ovo je to. I ništa im se ne može zameriti. Zato je UEFA i napravila ova takmičenja da i boranija ima neke vajde.
    (Joko, 11. mart 2022 10:37)

    # Link komentara

  84. Na terenu je to izgledalo pristojno. Ali, uvek postoji jedno ali. Iskoristili su i maksimalno eksploatisali jednu našu slabost, a to je branjenje od indirektnih udaraca. Tu su nas razbili.
    (Milan, 11. mart 2022 10:36)

    # Link komentara

  85. Glazgov uopšte nije bio bolji osim u prekidima i skoku. Imali su puno puno sreće. Mogli su da nalete na linijskog sudiju koji ne bi mahao za one milimetre, mogli su da prime gol iz penala koji je uvek rulet, mogli su da prime gol od Kange kod one prečke itd. Zvezda jeste imala kikseve i mane ali moglo je sve da ode i u drugom pravcu. Nije ovo nepobediv protivnik koji ne može da izgubi u Beogradu sa 3+ razlike. Zvezdin najveći problem je klupa jer kad nekom iz prve postave ne ide, što je česta pojava u ovakvim utakmicama, Stanković nema koga da ubaci. Borbenost je nešto što krasi većinu Zvezdinog tima barem što se tiče domaćih fudbalera i Kange od stranaca iako je imao velikih problema sa slobodnim udarcima i kornerima ostavio je srce na terenu.
    (DEX, 11. mart 2022 10:36)

    # Link komentara

  86. Kakva blamaza titovih blizanaca sa osrednjim ekipama.
    I posle bi oni da igraju protiv Reala,Liverpula,Bayerna,Juventusa,Sitia.... 🤔😂
    (SrbinCrnogorac, 11. mart 2022 10:34)

    # Link komentara

  87. Пукло је у скок игри. Шансе за пролаз су мале ал наш тим нема право да не покуша а ми навијачи да се не надамо. У сваком случају да "што скупље продамо кожу".
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 11. mart 2022 10:34)

    # Link komentara

  88. Ja ne znam kad ćete shvatiti da smo mi šesta liga evropskog fudbala.
    (Đunta, 11. mart 2022 09:53
    Pa evo ti si nam otvorio oci.
    Ali eto tek tako se borimo za dva predstavinika u Ligi šampiona.
    Nismo mi šesta liga vec ste svi vi nerealni.Osmina finala Lige Evrope ne može da bude nespeh.
    Svako igranje bilo kog Evropskog takmicenja je sam po sebi uspeh.
    Šta rade svi ostali klubovi na Balkanu sem Dinama iz Zagreba,Zvezde i Partizana?
    (Back in Black, 11. mart 2022 10:33)

    # Link komentara

  89. E ganci pa gol niste dali a primili tri i vi se nadati.
    (gavran, 11. mart 2022 10:27)

    # Link komentara

  90. Puklo je jer je Stankovic samo obican igrac koji je radio u dobrim" kompanijama Italije".... za trenera treba I glava.
    (bg, 11. mart 2022 10:26)

    # Link komentara

  91. Možemo da im dodjemo do gola.
    Svaki napad nam je ubojit.
    Nismo inferiorni.
    Rangers je tim sastavljen od taraba koji trče.
    Ništa posebno....
    Mogu da se prodju.
    I, proći će se!
    (Sto mu gromova, 11. mart 2022 10:26)

    # Link komentara

  92. Pukla Zvezda kao balon. Juče nas patlidžan malo osramotio, ali Zvezda nas uništi.
    (MileR, 11. mart 2022 10:25)

    # Link komentara

  93. Ko zna koji put...

    Prestanite...nema smisla i još važnije ne odgovara istini.

    Zvezda je odigrala dobru utakmicu...nije imala sportske sreće. Jeste rezultat previsok i ne odslikava stanje na terenu ali i to je sport, dešava se.

    Ne mogu i neću o našem drugom klubu, ne bi bilo korektno navijač sam Zvezde...mogu o Zvezdi...nije je nadigrao Rendžers i može ravnopravno da se nosi sa gomilom timova iz Evrope, možda ne može sa top timovima iz LŠ ali ostalo je ok.
    Nije ovo stvar kvaliteta, mentaliteta ili ne znam čega...stvar je sreće koja je uvek malčice potrebna.
    Zato nema potrebe pljuvati ili bedačiti ligu, igrače, trenera...dođete ovde da lečite frustracije.
    (Mohikanac, 11. mart 2022 10:25)

    # Link komentara

  94. Kao navijaču Zvezde, bitno mi je da nismo igrali bunker.
    Sad, sa onim što imamo, tako je kako je...
    (Laki, 11. mart 2022 10:21)

    # Link komentara

  95. Realno, protiv ovih može da se igra. Ukoliko damo gol u prvom poluvremenu a ne primimo, imamo ih. Pun stadion pa šta bude. Prognoza: dva gola napaljenog Kange, dva Katai. Idemooo!
    (maštar, 11. mart 2022 10:18)

    # Link komentara

  96. U ovoj pojedinačnoj analizi, apostrofirana su dva-tri igrača ( Pićini,Srnic, Ohi), kao jedni od najlošijih... Najviše smo očekivali ( valjda?), od Kataija i Ivanića kao - nosioca igre, i najboljih ( uz Dragovića)u ekipi! Treba biti realan i iskren pa reći da su Katai i Ivanić, imali loš dan i odigrali, ISPOD SVOJIH mogućnosti... Rendzers? Fizički mnogo jaka ekipa, srčana i agresivna. I pored svega, mišljenja sam da se nećemo tek tako PREDATI!
    (Car Dušan, 11. mart 2022 10:15)

    # Link komentara

  97. Pa, radio je VAR i do 28. min, a i kasnije.
    (PRSKAJ POLIVAJ !!!, 11. mart 2022 10:14)

    # Link komentara

  98. Sta dramite, Zvezda moze ovo da preokrene u Beogradu. Bez 3 mala ofsajda i promasenog penala dali bi 4 gola.
    Mogu da budu produzeci, a mogu i da pregaze Rendzers 5:0. Skoti ni sami ne znaju kako su dobili ono sinoc.
    (Sajber Nindza, 11. mart 2022 10:13)

    # Link komentara

  99. Kakav bre Srnić, to što mi neko po peti put spašava karijeru to je nešto drugo. Dečko apsolutno nema nikakve veze s fudbalom, nižerazredni igrač, samo trčkara i apsolutno ništa više.
    (DP, 11. mart 2022 10:11)

    # Link komentara

  100. Definicija nedostatka srece, trebalo je da bude nereseno ako nista drugo.
    (Aleksej, 11. mart 2022 09:01)

    Zar se ne kaže i "sreća prati hrabre", kao i "sreću treba zaslužiti"? Ili to samo važi kada se mi provučemo, a neko iz protivničke ekipe konstatuje kako nisu imali sreće?
    (Robert, 11. mart 2022 10:08)

    # Link komentara

  101. Kao prvo grobljanske neznalice koje ostavljaju komentare imaju dva tri skola nize njihove vesti, pa nek tamo pricaju o svojim podvizima.
    Drugo, kvantum srece koji smo imali ocigledno se potrosio, pa su nam se neke stvari vratile, nije islo nije uslo. Imalio smo veci posed lopte nego oni, nije realan rezultat ali takav je.
    Vidi se da nam za igru na malo visem nivou fali tri, cetiri igraca,umesto Srnica najvise, on je unistio Partizan ali juce tanko.
    Da pobedimo u Beogradu makar i ne prosli dalje.
    (Master Yoda, 11. mart 2022 10:06)

    # Link komentara

  102. Analiza je uradjena malo je reci amaterski, onako kafanski. Po modelu, kad se dobije sve je sjajno a kad izgubi sve katastrofa.
    Zvezda je odigrala korektnu utakmicu i osim prekida ni u cema ali ni u jednom segmentu nije bila imferiorna.
    Ne treba kukati nego napravitu internu analizu svih propusta, realno sagledati mane i vrline nase i njihove, krenuti jako, ali bas jako od prvog sekunda pa sta nam Bog da. I da znate, nije nemoguce..!!!
    (Stranac9, 11. mart 2022 10:06)

    # Link komentara

  103. Igralo se srcem, napadalo. Po meni se igrao otvoren duel, bez kalkulacija. Kamo srece da se veciti derbi igra ovako, pa ko pobedi.Za nekog sreca, za nekog nesreca. Navijaci fantasticni, svi ko jedan. Pa i Bajern, Mancester, PSZ, Dortmund... prime po 4-5 golova i nikom nista. Tako se sve poklopilo...ali mislim da ce na Marakani biti zestoko
    (Pa sta, 11. mart 2022 10:05)

    # Link komentara

  104. Cuj ovoga, mogao je da prizna jedan od 2 gola iz ofsajda.
    Care, ofsajd, 1cm ili 2m je ofsajd, nema tu progledavanje kroz prste.
    Cz moze dobiti revans, bice 2:1 recimo.
    (Lord, 11. mart 2022 10:03)

    # Link komentara

  105. Ne znam otkud prica o nekvalitetu i losoj zvezdi kad je pokazala sve sto treba da se ostvari sjajan rezultat a za to je falila samo sreca koja je ne samo bila na strani rendzersa nego je zvezdi apsolutno okrenula ledja sinoc. Rezultat je itekako prejak a tragicar je ispao Katai ali ne sumnjam da ce ga to silno motivisati za revans u koji se ide bez ikakvih kalkulacija i bice od prvog minuta zestoko. Nadam se da cu doci do karte nekako.
    (ko-ometator, 11. mart 2022 10:03)

    # Link komentara

  106. Jel novinar navija za Partizan pa mu lakse da pljuje Zvezdu. Nigde Zvezda nije pogresila sinoc, nije imala srece. Realan rezultat je 2:2. Tako da druze "novinaru" menjaj zanimanje.
    (Vile sampion, 11. mart 2022 10:02)

    # Link komentara

  107. Vratilo se za Krasnodar,Salcburg, Kopenhagen...i stvarno prodati Milunovića je bilo glupo..
    (Igor, 11. mart 2022 10:02)

    # Link komentara

  108. У животу нисам гледао овакву утакмицу.
    По мени, на овој утакмици је пресудила баш лоша срећа. Шта се све издешавало несрећно, тешко је и побројати.
    Додатно, ми нисмо екипа која је толико јака, да се не мора обазирати на срећу.
    Лоше ствари, по мени:
    Ераковић, сигурно није најбоља опција на позицији. Дечко једноставно превише кикса за своју позицију.
    Канга у контраритму читаво прво полувријеме.
    Катаи пао послије нереализованог пенала.
    Срнић на очекиваном нивоу. На дербију је позитивно изненадио и то је то, ид њега.
    Никог другог не бих издвајао. Очекивно одиграли.

    Добра страна је да су показали да имају кохонес и трудили су се да нешто ураде, скоро читаву утакмицу. Гол је висио у ваздуху читаво вријеме, али није хтјело синоћ.
    Реванш - знам да реално немамо неке шансе, али ја и даље вјерујем. И знам да ће покушати, па како буде. Једино бих замијенио Ераковића и иста тактика, па како нам Бог да.
    Ионако нема простора за некакво тактизирање. Понављам, поставка уопште није била лоша и, иако не мислум да је Деки неки тренер, више волим ФУДБАЛ, него Милојев бункер без наде.
    И не бих се сложио са анализом. Преоштро.
    (Макарије, 11. mart 2022 10:01)

    # Link komentara

  109. Grobarska medijska masina...
    Realno, samo uz srecu je Renders stigo do visoke pobede.
    Mozda Zvezda nije zasluzila da pobedi, ali nije ni da ovoliko izgubi. U Beogradu Zvezda daje sigurno jedan ili dva gola. A kako je ovde sreca okrenula ledja, nemoj da vas cudi da odgledamo utakmicu u kojoj Zvezda bude pod srecnom zvezdom.
    Daleko od toga da je Rendzers za klasu bolji, to samo mediji grobatski sada pokusavaju da prebace fokus sa svog sramnog nastupa.
    (mr.wolf, 11. mart 2022 10:00)

    # Link komentara

  110. Oni su tipična ostrvska ekipa... Fizički su jači od Zvezde, jaki su u prekidima i skok igri, tehnički je Zvezda bolja... Zvezda nije imala ni gram sreće... 3 poništena gola, milimetarski ofsajdi, neiskorišćen penal, još 4-5 gol šansi... Zaslužili smo bar nerešenl, ali to je fudbal... Videćemo u revanšu šta će biti... Ako na vreme damo prvi gol sve je moguće...
    (Nebojša, 11. mart 2022 09:58)

    # Link komentara

  111. Imali smo više loptu u posedu, više šuteva, mnogo bolje šanse, bukvalno nismo imali ni najmanje sreće, rezultat nije uopšte realan.

    Što se naših tiče Srnić je bio potpuno jadan, ne samo zbog bezumnog penala, nego što je svaki put kada bi imao priliku da utrči na neku solidno ubačenu loptu ostajao prespor, kao da nije profesionalni sportista.

    Kanga je celo prvo poluvreme samo gledao kao će da šutira na gol i nekoliko prekida je upropastio gore nego Kristijano Ronaldo.

    Eraković u par navrata nije uspevao da izbije najobičniju loptu.

    Pavkov kad je ušao delovao je kao bivši fudbaler koji je prestao da igra fudbal jer ga mrzi, stalno je kasnio i samo se gurao (delovao je umornije nogo ovi što su već bili sat vremena na terenu)!

    Žao mi je što rezultat nije bar malčice realniji, pa da se bar ložimo u revanšu. Zaslužujemo da se bar malo izniveliše.
    (NNN, 11. mart 2022 09:57)

    # Link komentara

  112. @ MirkoPg. Napisa nešto lik iz države kao kućni savet.Imate pet i po klubova u celom kućnom savetu.
    (Ha ha ha, 11. mart 2022 09:56)

    # Link komentara

  113. da ve čiča nauči....ceo je život nadmetanje i ko se SVAKI dan ne ustaje sa željom da pobedi bolje da i ne živi....samo do koske i nema greske
    (deniro, 11. mart 2022 09:55)

    # Link komentara

  114. Znaci po tekstu niti jedan igrac ništa nije uradio.Rengdzers je imao 98 posto loptu u posedu i jedno 300 šansi za gol.
    (Back in Black, 11. mart 2022 09:55)

    # Link komentara

  115. Bitno da se klecalo.
    (ju ju, 11. mart 2022 09:53)

    # Link komentara

  116. Ja ne znam kad ćete shvatiti da smo mi šesta liga evropskog fudbala.
    (Đunta, 11. mart 2022 09:53)

    # Link komentara

  117. Navikli ih godinama da daju golove iz ofsajda, da obaraju protivnika u 16, a da nema penala, da se služe svim i svačim. A sad ne mogu da se priviknu na VAR.
    (Mile JNA, 11. mart 2022 09:52)

    # Link komentara

  118. VAR uzvraca udarac. [link]
    (Maksimilijan, 11. mart 2022 09:50)

    # Link komentara

  119. Baksuz snimi reklamu na stadionu i odmah ponor srpskog fudbala.
    (štakoštadakošta, 11. mart 2022 08:57)

    Djilase,ti li si?
    (u pomoć je dozivao Genšera i Moka., 11. mart 2022 09:49)

    # Link komentara

  120. Glazgov je za klasu iznad CZ. Nema ovo veze sa 'pucanjem'. I ovo je za CZ bila puna kapa. Treba biti realan i priznati da sa ovakvim igracima ne mogu dalje.
    (Pljuvac svih stilova, 11. mart 2022 09:48)

    # Link komentara

  121. Previse ste uzleceli Srbi, cim dodaje jaci protivnik poraz i vi i Partizan, daleko ste vi od vrha Evrope, Surdulica vam je vrh haaaa
    (MirkoPg, 11. mart 2022 09:19)

    Ajde da ovakav komentar pošalje neko iz Hrvatske, razumeo bih...

    Ali to uradi neko iz CG gde klubski fudbal postoji još samo u emisiji "Sećanja" , neverovatno. I onda kao neko "haaaa" na kraju...?!

    Definitivno glupost nema granice
    (Batko, 11. mart 2022 09:48)

    # Link komentara

  122. Nema zamerke ni ekipi ni pojedincima. Zvezda je igrala dobro, nije imala srece, Rangers jeste, i to je to. Takav je fudbal, takav je sport, nekada pobedis, nekada izgubis. Igrali su dobro, napadali, dali tri gola, promasili penal, pogodili precku. Kad nece onda nece i kraj price.
    Ocekujem pobedu na Marakani, bilo kakvu pobedu, i ne moraju da prodju.
    Podrska Stankovicu.
    Podrska igracima.
    Podrska svim ciganima.

    Volim te Zvezdo!
    (Don Quijote, 11. mart 2022 09:48)

    # Link komentara

  123. Srbija - Ozbiljan fudbal 2:8

    S jedne strane je lepo što su i Partizan i Zvezda igrali otvoreno i napadački, ali onda se i sve mane vide mnogo jasnije na ovom nivou. Bunkerica je ipak bila bolja opcija, ali sad je gotovo, nek i za nekoliko dana odigraju hrabro i časno se oproste.
    (bezobrazluk, 11. mart 2022 09:48)

    # Link komentara

  124. puklo je da su duplo jači.
    (vuk, 11. mart 2022 09:48)

    # Link komentara

  125. Momenat kada je težište Srniću na levoj desni, predaleko je od protivničkog igrača i lopte, a on ipak aktivira desnu nogu. Naravno daleko je od lopte, ali je udario protivničkog igrača. Nepotrebno i neiskusno za ovako važan meč. Uz dužno poštovanje prema Stankoviću i Milojeviću, ali zar stvarno nemamo boljeg od njega (bez obzira na taj penal)?
    (Miloš, 11. mart 2022 08:42)

    Jeste buraz, al čovek je čekao da blokira loptu nogom, a lopta otišla ko zna gde... Stvarno čudna utakmica.
    (Hamurabi, 11. mart 2022 09:47)

    # Link komentara

  126. Previse ste uzleceli Srbi, cim dodaje jaci protivnik poraz i vi i Partizan, daleko ste vi od vrha Evrope, Surdulica vam je vrh haaaa
    (MirkoPg, 11. mart 2022 09:19)

    Pusti ti nas SRBE da mi uzlecemo i slecemo gde nam se hoce. Nasi klubovi igraju evropu poslednjih 15god,reprezentacija nam je na svetskom prvenstvu. Drzi se ti tvog Decica,Petrovca,Zete i Rudara,i nemoj da brines ti za Srbiju i srpski fudbal. Pozzz za sve normalne ljude u Cg.
    (doktor, 11. mart 2022 09:47)

    # Link komentara

  127. Morelos sa onim zavrnutim nogavicama, glumi ronalda. Ne znam kako su stoperi zvezde izdrzali a da mu ne razvale samarcinu kod onog glupiranja pre slobodnog udarca Bena. Debeli gmaz, iritirao me samom pojavom citavu utakmicu.
    (Aleks, 11. mart 2022 09:46)

    # Link komentara

  128. Dajte ljudi, ovom kilavom Rangersu je kilavi Seltik dao 3 komada za 15 minuta a mi imamo celih 90. Pa Realu je bilo dovoljno 15 minuta iako pre toga utakmicu u po nisu postojali.
    Raduje igra u napadu, na gluposti raznih Srnića, Degeneka, Gobeljica sam više oguglao, sreća pa odlaze jedan po jedan.
    (CJC, 11. mart 2022 09:46)

    # Link komentara

  129. Kao prvo, nešto što niko nije komentarisao, a to je gruba igra. Sudija je bio odliačan, ali pustio je previše grubu igru. Možda 10 godina nisam gledao ovako grubu igru, guranje, korišćenje ruku... Ja takav fudbal volim, ali to je mnogo više odgovaralo Rendžersima. Nama je trebalo 15 minuta da naviknemo na taj režim. Sudija da je do njega, ne bi i nije sudio penal. Jer nije normalno da se tako grubo igra na 17m, a na 16 se svira... U svakom slučaju, sudija je vrlo rado nama svirao takođe zaslužen penal, ali na našu žaslost nismo iskoristili. Odlično smo igrali, čak i ti prozivani Eraković, Srnić i Pičini. Eraković jednostavno nema kilažu i fizikalije da se bori sa fizički jakim igračima, mada je par puta pobedio u duelu sa onim Kolumbijcem mesnatim. Možda je rešenje da tokom kornera zamene uloge Pičini koji deluje snažno i Eraković. Dobra partija svih u ekipi, naročito Rodića, koji je jedine pokretao akcije. Kangi se mora naći zamena, ono je sramota kako izvodi kornere. Da se i Njegošu Petroviću i Nikoliću davalo toliko slobode u igri, do sad bi bili Ćavi i Inijesta. Naročito njegovo ružno ponašanje tokom grešaka saigrača... Ne zna korner da izvede, a širi ruke i neće da pokriva grešku. Katai se čovek smorio, nadam se da neće uticati na njega na duže staze, jer nije njegova krivica, dešava se... Kao što se ovakve utakmice dešavaju. Rendžers je zasluženo pobedio, ali ovaj rezultat... Nema veze sa utakmicom. Režim sudjenja sa više faulova ili sveti Milan Pavkov da im glave otkine i da zaustavimo opasnost iz kornera... Pobedićemo. Glave gore, moramo da ih zgazimo ovde, bolji smo!
    (Hamurabi, 11. mart 2022 09:45)

    # Link komentara

  130. Zapažanje jednog starog, ali objektivnog grobara... ovo komšinica može da prođe, nisu Rendzeri nikakva klasa. Zvezda je samu sebe pobedila... Katai šutira penal posle dva poništena gola, neradi se to... a ono Stankovićevo hvatanje za glavu posle nekoliko katastrofalnih centaršuteva Kange... sve govori. Kad je mene Kanga iznervirao kako li je tek nekom ko navija za Zvezdu??
    (Ikac Jagodinac, 11. mart 2022 09:44)

    # Link komentara

  131. Da je ovo vreme Pipa Inzagija rezultat bi bio realnih 3:3 i potpuno druga priča pred revanš.
    (Fucibal, 11. mart 2022 09:43)

    # Link komentara

  132. Nigde nije puklo to je fudbal, nemas srece to vece, protivnik ima, tako se otvori utskmica posle je tesko preokrenuti. Tako smo i mi Liverpul dobili u Bg, desava se.
    (Bfbc, 11. mart 2022 09:43)

    # Link komentara

  133. Zakazali smo, napad 0, a odbrana -3, uostalom, na semaforu sve piše. 😕😔
    (Moramo naći neko rešenje, koje će im probušiti mrežu 🤔, 11. mart 2022 09:43)

    # Link komentara

  134. криминално суђење. без икаквих проблема су могла да се признају ова Звездина гола, док је пенал за Ренџерс симулација која само на успореном снимку може да личи на контакт за пенал. Поврх тога. катаијев пенал је морао да се понови, голман је био метар испред линије у моменту шута. дуго нисам видео оволико кардиналних грешака на штету једног тима. није случајно.
    (гази багру, 11. mart 2022 09:40)

    # Link komentara

  135. Po meni je Zvezda bila bolja 2 klase... Spletom okolnosti tragičan rezultat
    (Radnik RB Kolubara, 11. mart 2022 09:40)

    # Link komentara

  136. Biće penali na Marakani i Zvezda prolazi ....
    (Rio, 11. mart 2022 09:39)

    # Link komentara

  137. Prljavi cigani lete u nebo! GO RANGERS!
    (Westman, 11. mart 2022 09:39)

    # Link komentara

  138. Neznam ko je pisao ovaj tekst, ali taj verovatno utakmicu nije ni gladao...... Strasno
    (drazaja, 11. mart 2022 09:39)

    # Link komentara

  139. Iskreno, ni škotska liga nema igrača kao što je Tavernije, osim Tavernijea. Mogao bi bez problema da igra u 16/20 ekipa u PL
    (miladin, 11. mart 2022 09:36)

    # Link komentara

  140. Rezultat nije realan,ali budimo objektivni,i Zvezda je ranijih godina imala dosta srece!
    (dragan, 11. mart 2022 09:34)

    # Link komentara

  141. Kakav bre degenek vise? Decko nas pomogao par puta ali i unistio vise puta, on nije nista bolji od Erakovica koji napreduje, sinoc je navodno kiksnuo? Ako ste gledali situaciju, loptu bukvalno nije ni video jer je bio zaklonjen protivnickim igracem, zato je na nasu ne srecu izbacio na nogu rivala i sta sada? Kataiji je veci tragicar ali nema potrebe da se osudjuje bilo ko, Zvezda je odigrala dobru utakmicu, bas jaku samo da je usla jedna, bila bi druga prica, ali to je jedan od onih dana kada ne ide od noge.Najveca greska uprave je prodaja Milunovica, ne znam razlog, ali takav igrac uz odlicnog Dragovica pravio bi razliku u skoku.Picini deluje kao klasa ali je odigrao plasiljivo, vidi se da ume sa loptom ali nesto mu fali.Kanga nervirao u prvom u drugom najbolji ubedljivo, svaku loptu je uzeo i zasluzio je da udje onaj projektil ali nije.Sta je tu je, da se pobedi u Bg. Ako povedemo rano sa gol ili dva kao oni onda je sve moguce!Mozda i izgubimo ali verujem da smo bolji od njih, jesmo fizicki malo slabiji, ali tehnicki mnogo bolji.
    (Zex, 11. mart 2022 09:33)

    # Link komentara

  142. Ja ne znam na osnovu čega ljudi tvrde da je Erakovic veliki potencijal...
    (neutralan, 11. mart 2022 09:33)

    # Link komentara

  143. Da li se samo meni čini ili je Kanga iz dva kornera šutirao direktno u gol ?
    (kickers, 11. mart 2022 09:32)

    # Link komentara

  144. a gde je sada saopstenje? vredjanja sudije koji nije priznao tri gola? pa usput da se izvredja i stojkovic. da u nasem prvenstvu samo jedan takav gol ponisti sudija zvezdi vec bi se nacitili saopstenja.
    (dalibor79, 11. mart 2022 09:32)

    # Link komentara

  145. Hahahahahaha, kakav naručen tekst. Udri po nekim igračima, a neke jedva pomeneš. 2 razloga za ovakav poraz: Forsiranje Erakovića i Dekija pogrešna taktika. Ne možeš ekipi koja je Dortmundu dala 7 komada da izadješ da pimplaš loptu i izigravaš Liverpul.
    (Tandžara, 11. mart 2022 09:32)

    # Link komentara

  146. Hrvatska je sretna zbog oba poraza
    (Raso, 11. mart 2022 09:31)

    # Link komentara

  147. Ishvalio bezveze ovog erakovića protiv partizana, on je kao i onaj pankov. A to sve zbog Degeneka koji je za njih bio Vidić.
    (major gavrilović, 11. mart 2022 09:30)

    # Link komentara

  148. Glazgov je za klasu iznad CZ. Nema ovo veze sa 'pucanjem'. I ovo je za CZ bila puna kapa. Treba biti realan i priznati da sa ovakvim igracima ne mogu dalje.
    (Pljuvac svih stilova, 11. mart 2022 09:30)

    # Link komentara

  149. Vratilo se za Bragu.
    Evo Braga 2-0 Monako.
    Neko kaze forsiranje Erakovica, pa morate imati bar jednog mladog igraca...
    (zz, 11. mart 2022 09:27)

    # Link komentara

  150. Presekao nas je prvi gol iz penala koji nam se nikada ne bi mogao desiti u prvenstvu.
    Da sudija tako kiksira i proverava situaciju protiv naše Crvene šampionske zvezde petokrake... To nijedan domaći sudija sebi ne bi dozvolio, toliko da se ponizi i pravedno sudi.
    VAR je tu da se ne gleda, ili da ne radi u takvim situacijama, jednostavno se igra dalje, protivniku žuti karton ako se buni.
    Meni ovo u Evropi deluje kao da se igra po nekim drugim pravilima.
    (Skini se, neću ti ništa, 11. mart 2022 09:26)

    # Link komentara

  151. Evo vam jedan interesantan statistički podatak: xG(očekivani broj pogodaka iz šuteva, tu se čak i ne računaju tri gola iz ofsajda)
    Rangers - CZV 1.65 - 2.4
    (Leonida, 11. mart 2022 09:26)

    # Link komentara

  152. Jedan gol da prime kao domaći ispadaju, a moraju da jure 3-0 razlike..
    (drmr, 11. mart 2022 09:24)

    # Link komentara

  153. povredili se kad su klečali?
    (cirkus, 11. mart 2022 09:22)

    # Link komentara

  154. Da, nedostajalo je i sreće, ali Zvezda je "labavo" ušla u meč, u defanzivi i duelima na sredini. Dok smo se učvrstili, već je bilo 2:0
    (Miks, 11. mart 2022 09:20)

    # Link komentara

  155. Sa Pazarom 4 gola na svakih 5 minuta.Onda te jedan Glazgov odluči od fudbala.
    (Bljuzgo Drpović, 11. mart 2022 09:07)

    Šta ti porediš?
    (Nenad, 11. mart 2022 09:20)

    # Link komentara

  156. Brate koje analize stručnjaka u komentarima... Šta se bre lozite nas klubski fudbal je na lošem nivou. Dobro ih nisu napunili sa još 5 golova.
    (Severna Kapija, 11. mart 2022 09:20)

    # Link komentara

  157. Previse ste uzleceli Srbi, cim dodaje jaci protivnik poraz i vi i Partizan, daleko ste vi od vrha Evrope, Surdulica vam je vrh haaaa
    (MirkoPg, 11. mart 2022 09:19)

    # Link komentara

  158. ne sporim ništa...penal za Rendžers...sve ok ...ali do kog apsurda ide ovo sve ...sudija bukvalno 2 metra od situacije i gleda direktno u istu. Ne svira ništa a onda mu var javlja da je to ipak penal ...otišlo sve u tri ...
    (ovo ono, 11. mart 2022 09:19)

    # Link komentara

  159. Puklo je zbog Alfa doktora i njegovih nebuloznih izjava o Piksiju.
    (Karma je čudo, 11. mart 2022 09:18)

    # Link komentara

  160. Puklo kao bas svuda.
    (cacanin, 11. mart 2022 09:18)

    # Link komentara

  161. Biće veoma teško,da je barem Katai dao penal možda bi i imali neke šanse.Ovako ovo je kraj evropske turneje.A odbrana je puna rupa neće moći da odbrani gol.
    (Nenad, 11. mart 2022 09:16)

    # Link komentara

  162. Puklo je u odbrani, Erakovic Dragovic stoperski par ne funkcioniše i na nivou je jelen super lige... Erakovic ima 2 kiksa po meču .
    (heroes, 11. mart 2022 08:36)

    Tako je to kada Degenek nije bio dobar. Pravicemo ga od blata.
    (as, 11. mart 2022 09:16)

    # Link komentara

  163. Sta puklo igrali su dobro fudbal je nekad ne pravedan, Glazgov je igrao bolje ali ne za ovaj rezultat.
    (Grobar realan, 11. mart 2022 09:15)

    # Link komentara

  164. Zaista im nemam šta zameriti!
    (major gavrilović, 11. mart 2022 09:15)

    # Link komentara

  165. i partizan i zvezda su upadali u ofsajde kao amateri...
    (malisa, 11. mart 2022 09:15)

    # Link komentara

  166. Ne završavamo mi ništa polako...
    Prolazimo dalje.....živi bili pa videli !!!
    (Neo, 11. mart 2022 09:14)

    # Link komentara

  167. Sinoc je moglo da bude 3:3, ali i 5:1.
    Tako isto, vraca se nenormalna sreca protiv Salzburga i Kopenhagena, tada smo trebali da se vratimo kuci sa punom mrezom.
    (Liki 11, 11. mart 2022 09:14)

    # Link komentara

  168. Sta gde je puklo Skoti puno iskusnija momcad sa vise jakih i iskusnih utakmica u nogama sa kim to Zvezda da skuplja iskustvo u nasoj ligi
    (Neven, 11. mart 2022 09:13)

    # Link komentara

  169. Mislim da ne treba da idemo baš u sitnice i previše da kritikujemo.Što se mene tiče,momci su pokazali želju i volju,išli su u kost i borili se.Ovo je jedna od onih utakmica kad te prosto neće, i to nešto što se zove sportska sreća je sinoć bila protiv Zvezde.Setimo se samo mase utakmica zadnjih pet godina,kad smo igrali mnogo loše a dobro prolazili.Ne bih uopšte pričao pojedinačno o igračima,to nam je što nam je,druge nemamo.
    (To je to, 11. mart 2022 09:11)

    # Link komentara

  170. Pasce krivica na Erakovica, jeste kiksnuo ali momka treba podrzati zato sto je potencijal. Puklo je kao sto je navedeno u tekstu u prekidu o indolenciji defanzivnih veznih, dodao bih i da nam fali brzine. Zao mi je sto nema neki mlad igrac u veznom redu ili navali da napreduje u ovakvim utakmicama gde se gradi samopouzdanje i oseca veliki pritisak. Takodje bih voleo da Dejan koji je za sada vrlo dobar trener ne urla pored terena onoliko, i da se lepse obuce. Trenerke se samo nose cini mi se na Balkanu. Sanse su nam 5 procenata ali i tih 5 treba pokusati iskoristiti.
    (Nezainteresovan, 11. mart 2022 09:08)

    # Link komentara

  171. Sa Pazarom 4 gola na svakih 5 minuta.Onda te jedan Glazgov odluči od fudbala.
    (Bljuzgo Drpović, 11. mart 2022 09:07)

    # Link komentara

  172. Definicija nedostatka srece, trebalo je da bude nereseno ako nista drugo.
    (Aleksej, 11. mart 2022 09:01)

    # Link komentara

  173. Rezultat nije pravi pokazatelj odnosa snaga, CZ je imala svoje prilike koje nije iskoristila,bilo promaje u odbrani i to je to..Dok su domaćini sve iskoristili,bili opasniji ,posebno iz prekida.Poslednjih 20 min. Zvezdine igre ,daje nadu da se moze u revanšu.Treba im brzi gol na Marakani.
    (Žorž, 11. mart 2022 09:00)

    # Link komentara

  174. Nigde! Jednostavno nije htela lopta u gol. To se najbolje videlo kod promašenog penala. Kada neće onda stvarno neće. Dalje, ne sećam se kada je poslednji put neka ekipa igde imala TRI poništena gola zbog ofsajda koji su, ruku na srce, bili. Pa i ona prečka onog ludaka kange...
    Od pojedinaca, Ohi se nije uopšte snašao. Zabetonirali su ga škoti. Totalno je bio neupotrebljiv i Pavkov. Cela ekipa je igrala standardno DOBRO i to je ono što raduje pred revanš. Bogu da se molimo i uz punu Maru i malo topoije vreme...
    (Ime, 11. mart 2022 09:00)

    # Link komentara

  175. Karma...vratili im se oni penali protiv Nišlija?
    (Cheda, 11. mart 2022 08:58)

    # Link komentara

  176. Jeste Pićini bio loš, ali Eraković je krivac za drugi i treći gol. Drugi očigledno, a za treci je kriv jer je prvo napravio korner (decko ne zna da ispuca loptu), a posle je u skoku gurnuo Rodica taman da ga nadskoče. Eraković skača ko muva bez glave, zaleće se, ispada iz duplog pasa, spor, jednostavno: katastrofa. Takodje, treba napomenutu da smo i takticki potuceni. Skontali su da su ova dvojica po nasoj desnoj strani amateri i sve vreme nas razvlacili na tu stranu... Sanogo pomogao, jer su losi i onda nam se i tranzicija razbila... Malo i faktor sreće, i eto ti.
    (neutralan, 11. mart 2022 08:58)

    # Link komentara

  177. Baksuz snimi reklamu na stadionu i odmah ponor srpskog fudbala.
    (štakoštadakošta, 11. mart 2022 08:57)

    # Link komentara

  178. ja i pisac teksta kao da nismo gledali istu tekmu.
    ovo nije toliko loša igra, malo toga je falio, da se ista utakmica igrala bez VAR-a, drugi rezultat je bio... u pitanju su ofajdi od par centimetara, koje ni jedan sudija ne bi video. penal je bio nakon faula niskog inteziteta, sudija je bio pored, nije i ne bi svirao penal da nije bilo VAR-a. Dakle, da nije bilo VARa rezultat bi bio barem nerešen, ako ne i Zvezdina pobeda.

    I onda, pošto je rezultat kakav jeste, sad po svima drvlje i kamenje. Ne kažem da će Zvezda da prođe, ali igra je imala glavu i rep u većem delu utakmice. Pićini nije toliko loš. Najamanje je na svom nivou bio Ivanić i Kanga. Srnić NIJE igrač za ovaj nivo Zvezde. Stanković je pogriješio što nije igrao sa 3 pozadi i što je imao poverenje u Srnića.
    (Ranzo, 11. mart 2022 08:57)

    # Link komentara

  179. Puklo je još kad smo ih proglasili autsajderima,nakon žreba....
    Zaboravili smo da je Škotska velesila u fudbalu..
    (Diomersi Mbokani, 11. mart 2022 08:56)

    # Link komentara

  180. U odbrani... prosto. kod kornera se videlo na sta lici odbrana
    (matri, 11. mart 2022 08:55)

    # Link komentara

  181. Utakmica prelepa za gledenje.
    Fudbal je pobedio. Bolje zvezda ovako da igra nego da parkira autobus
    (Ivan, 11. mart 2022 08:54)

    # Link komentara

  182. Budimo objektivini, mi u celoj ligi nemamo igraca kakav je desni bek Rendzersa. Tacka.
    U modernom fudbalu nema slepanja. Protivnik trazi i nadje slabe tacke a nasi timovi ih imaju previse.
    (Gazda Dojkan, 11. mart 2022 08:53)

    # Link komentara

  183. Ma dajte ljudi kakvo pucanje? Realnost velikih klubova. Nema pucanja jednostavno limit.
    (Neafirmisani, 11. mart 2022 08:53)

    # Link komentara

  184. Uopšte ne završaju. Ovi dobijaju u beogradu bar 3. Još zvezda nije rekla poslednju reč. Idemo, Zvezdasi svi na marakanu. Da pokažemo mi našu atmosferu
    (velja, 11. mart 2022 08:51)

    # Link komentara

  185. U mreži zvezde. I to triput.
    (Zaprdilo, 11. mart 2022 08:51)

    # Link komentara

  186. Totalno nerealan rezultat. Ja dugo pratim fudbal ali se ne sećam da je nekoj ekipi išlo tako loše sto se konačnog rezultata tice. Izgubis 3-0 primis sva tri gola iz prekida. Pre toga ti poniste tri gola svaki za nijansu na ivici ofsajda promašis penal imas precku. Zvezda je igrala dobro ali je sreca bila na strani Rendzersa. I to neverovatna sreca koja se retko videa. Stoji da su Erakovic i Srnic totalno podbacili ali ne stoji da je rezultat na kraju ovoliko ubedljiv. Treba u revanšu krenuti od starta u ofanzivu uz publiku probati anulirati. Bice tesko.ali je ljudski nadati se.
    (Pall Mall, 11. mart 2022 08:50)

    # Link komentara

  187. Пукло у пречку
    (Господин, 11. mart 2022 08:49)

    # Link komentara

  188. Где је и шта ради Фалко? Чак ни при резултату 3:0 не заслужује шансу?
    (ivan, 11. mart 2022 08:48)

    # Link komentara

  189. od lošeg penala gde realno Srnic nije kriv jer je igrac Rendzersa postavio nogu daleko pre njega sve se srušio plan ali odluka da se gura Erakovic je rezultat ovoga .. Pankov je daleko iskusniji a nije mu data šansa .
    (exe, 11. mart 2022 08:48)

    # Link komentara

  190. Milose Simanovicu ili nisi gledao utakmicu ili pojma nemaš ili sto je najverovatnije, potajno si grobar!
    (rajan, 11. mart 2022 08:47)

    # Link komentara

  191. Moguce da nam je ovo zaostavstina Salzburg,Kopenhagen, al ajde vidjecemo za 6 dana sta ce biti.
    (djape11, 11. mart 2022 08:46)

    # Link komentara

  192. Veca je verovatnoca da zemlju pogodi kometa nego da Mrkela ubode desnog beka! Sto je najgore, umesto njega udje Gajic i pokaze da ima i gore! Erakovic, decko jednostavno ne zna i dzaba sve utakmice u ling longu kad se vidi da to nije to. Nema Gobeljica ali je zato tu Srnic, da kida zivce svima. Ohi odvaljen danas, mora to bolje.
    (Jesi ti malopre zvao?, 11. mart 2022 08:45)

    # Link komentara

  193. Prvo sram te bilo što nas uopšte otpisuješ posle prvog poluvremena!
    Dugo koju si ti "stručnjače" utakmicu gledao? Onu gde su nas centimetri delili od 4 postignuta gola? Pri tome mislim samo na ofsajde i prečku, o šansama da i ne počinjem!
    Treće, da, Srnić nije igrač za Zvezdu, kamoli za Evropu, ali daleko od toga da nas je neko nadigrao. Imali su sinoć sreće koliko malo koja ekipa ima tokom 90 minuta!
    Videćemo u četvrtak da li je popravni u avgustu!
    (mighty banana, 11. mart 2022 08:43)

    # Link komentara

  194. Momenat kada je težište Srniću na levoj desni, predaleko je od protivničkog igrača i lopte, a on ipak aktivira desnu nogu. Naravno daleko je od lopte, ali je udario protivničkog igrača. Nepotrebno i neiskusno za ovako važan meč. Uz dužno poštovanje prema Stankoviću i Milojeviću, ali zar stvarno nemamo boljeg od njega (bez obzira na taj penal)?
    (Miloš, 11. mart 2022 08:42)

    # Link komentara

  195. Milojevic je igru zasnivao na čvrstom bloku a Stankovic zasniva na otvorenom fudbalu koji je potpuno pogrešan jer je rulet Zato i u dva pokušaja u LS nije ništa uspeo a Milojevic jeste
    (kosjan, 11. mart 2022 08:42)

    # Link komentara

  196. Odbrana odbrana odbrana , forsiranje erakovica ima svoje posledice
    (777, 11. mart 2022 08:39)

    # Link komentara

  197. Budite nekad realni..ne gledajte samo rezultat vec i igru. Da je Katai dao gol iz penala vi bi svima dali bolje ocene bez ozira na igru..podjenako ste napljuvali Zvezdine igrace kao i partizan sto nije realno..
    (SUNĐER BOB, 11. mart 2022 08:39)

    # Link komentara

  198. Puklo je to sto u našoj čobanskoj ligi vam se svira sve i svašta,produžavaju utakmice dok ne pobedite,e pa došo je djavo po svoje...
    (Laki, 11. mart 2022 08:38)

    # Link komentara

  199. ne razumem ovaj naslov. jel zvezda ispala iz evrope? sa onakvom igrom i željom, nije isključeno da će zvezda ugurati 3 komada rendzersu u beogradu. ostaje veliki žal za bar jednim golom u glazgovu, ali boze moj, nije htelo pa nije, treba malo i sreće imati. samo hrabro
    (markokrle, 11. mart 2022 08:37)

    # Link komentara

  200. Puklo je u odbrani, Erakovic Dragovic stoperski par ne funkcioniše i na nivou je jelen super lige... Erakovic ima 2 kiksa po meču .
    (heroes, 11. mart 2022 08:36)

    # Link komentara

  201. nasi nosili rusku kompaniju na grudima ali ipak izgubili.
    (Max, 11. mart 2022 08:36)

    # Link komentara

  202. Vrlo kriticka analiza igraca. Sticem utisak kao da je tekst pisao neko ko se ne razume bas u fudbal i u analizu strategije i same utakmice.
    (Ris, 11. mart 2022 08:36)

    # Link komentara

  203. Bitno je da ste vi šampioni
    (darko, 11. mart 2022 08:34)

    # Link komentara

  204. Retko losa analiza…
    (Vuk, 11. mart 2022 08:33)

    # Link komentara

  205. Puklo je to sto su klecali na pocetku utakmice. Izdajice.
    (UF, 11. mart 2022 08:33)

    # Link komentara

  206. Ko kaze da zavrsavaju???
    (Vuk, 11. mart 2022 08:32)

    # Link komentara