1. Rajkovic je mozda imao neki poneki kiks, ali je i nakon toga delovao samouvereno, odlicno je izlazio, jednom ili dva puta je bas bilo kljucno.
    Gudelj je imao lose vece, trebalo mu je malo vremena da dodje sebi, on je tu da pojaca odbranu i vezni red i dobar je kada ima za koga da radi, ali nije covek koji ce da nadje resenje i krene napred sa loptom. Ovako moze da igra kada ima Lukica, SMS-a i Tadica. Veljjkovic je taj koji moze njegov posao da preuzme i da iznosi loptu. To se videlo na ovoj utakmici. Raduje me i to sto imamo jos nekoliko igraca u rotaciji i to je najbolja moguca stvar, da nije bitno ako neko nedoastaje iz nekog razloga. "Najlosiji" su bili Gudelj, Vlahovic, Zivkovic i Kostic, ali daleko od toga da su bili losi. Inace, ovakvu igru Srbije nisam video odavno, ne bi mi smetalo ni da smo izgubili, igrali smo muski. Presing smo vrsili onako kako treba svi ili nijedan, a ne kao ranije, jedan trci za loptom kao muva bez glave, a drugi stoje i gledaju. Posle duze vremena videla se i neka zelja, bez straha. Nadam se da ce tako da nastave. Piksi, sta reci, hvala ti, legendo!
    (3PO, 17. novembar 2021 04:28)

    # Link komentara

  2. Mislim da nije bas najbolje "skeniran" ucinak igraca. Najbolji su bili SMS, Lukic i Veljkovic jer su ono sto je trebalo, odradili na fantastican nacin. SMS je igrac sa neverovatnim instinktom, nacin na koji on pronalazi resenja je neverovatan. Zajedno sa Pavlovicem su odradili neverovatan posao u zaustavljanju protivnickih napada. Dominirali su u duelima. Pavlovic mi se dopao od prve utakmice, jos je mlad, treba da nauci da ne komplikuje i da cisti situacije, nije sramota izbaciti u aut, naprotiv, uglavnom je i pozeljno. Zivkovic i Kostic su potrosili dosta lopti, ali to i jeste njihov zadatak da probiju u par navrata, moramo shvatiti kakvi su igraci bili sa druge strane. Radonjic odlican jer je probijao, za njega uvek mora da ima mesta bar 30 miniuta, svaki korner koji iznudi ili bilo sta da uradi je uvek bonus i doprinosi tome da budemo opasni. Iz toga ce se sigurno izroditi neka sansa. Vlahovic i Milenkovic su odradili solidan posao, ali mi se ne dopada njihovo ponasanje, mozda i gresim, ali mi se cini da su mnogo bili drski prema drugim igracima u nekim trenucima, moguce i zbog nervoze. Takodje, Vlahovic ima cudno kretanje, nije mi bas najjasnije, talentovan jeste, ali mora da se spusti malo na zemlju i da ne misli da mu drugi citaju misli i da samo njemu treba da daju loptu gde on pozeli. Tadic i Mitrovic su odradili ono sto se od njih ocekuje, njima treba stvoriti to malo prostora. Tadicu sinoc nisu prosle neke zamisli, ali dovoljna je jedna ili dve sanse i to je to.
    (3PO, 17. novembar 2021 04:09)

    # Link komentara

  3. Što se tiče skenera, pola igrača je skenirano kao da je skener bio okrenut ka publici. Za SMS-a, slabija slika od zaslužene, za Radonjića isto...mi gol ne bi dali da nije probio po toj desnoj strani i iznudio korner. Kada bi Živković, koji je inače lepo ocenjen na skeneru, probio po toj strani? NIKAD! U utakmici gde nam je trebala pobeda, on ni jednom nije, ne samo da nije predriblao čuvara, nego nije ni probao...samo prebaci sa desne na levu nogu, krene ulevo i vraćao više od 10 puta loptu unazad, jer nije znao šta će sa njom. Otaljagao je nešto do izmene...Piksi je na kraju pogodio vreme kad da ubaci Radonjića, mada je trebao i neki minut ranije...Ali ipak je dobro ispalo jer Radonjić ima svežinu, tek za jedno poluvreme. Nek mi neko drugi, eventualno, objasni kako je drugačije video učinak Živkovića i da li je u utakmici koju moramo da dobijemo, igrao u skladu sa situacijom ili u skladu sa svojim mogućnostima?
    (Mikica, 16. novembar 2021 16:56)

    # Link komentara

  4. @Ante, tvoj sam komentar procitao juce pred sam pocetak utakmice i imao sam nekakav cudan osecaj da ce se tako nesto i dogoditi. Alal vera druze!
    Cestitke i vasoj reprezentaciji i da se “ceramo” na Mundijalu!
    (FourSeasons, 15. novembar 2021 15:53)

    # Link komentara

  5. Moja ocena za vase ocenjivanje je 5 !!!
    (Nenad, 15. novembar 2021 15:04)

    # Link komentara

  6. Ranije sam cenio Gudelja, ali sam gledajući ga u nekoliko zadnjih utakmica u reprezentaciji primetio da svaki put kad primi loptu a da je malo veća gužva oko njega čeka da mu neko priđe i da padne. Neki put dobije faul za to, ali kad ne dobije uvek je veliki problem zbog pozicije na kojoj igra. Pored toga lako ispada pa primamo golove, a o nedostatku pasa unapred neću ni da govorim. Mislim da je njegovo vreme prošlo, I da bi trebalo razmišljati o drugim rešenjima kao što su: Grujić, Račić, Ilić.
    Što se Sergeja tiče pogrešno je gledanje na njega. Ako pogledate pažljivije videćete da je uvek dolazio po loptu, distribuirao je vrlo uspešno prema napred, čak i iz vrlo teških situacija, dobio gomilu duela, I pokupio sve ničije lopte. Ne zaboravimo da je imao jedan pokušaj glavom, i poništen mu je gol(sumnjivo). I da, čovek u Laciju daje golove iz slobodnjaka a ovde Tadić šutira sa leve strane levom. Mislim da napadači ne bi videli mnogo lopti da nije igrao Sergej, odnosno da su zavisili od Lukića i Gudelja.
    (Pedja78, 15. novembar 2021 13:01)

    # Link komentara

  7. Sergej je sinoć očitao lekciju fudbala na sredini terena. Sve je uradio dobro. Prenos lopte, smirivanje igre, olakšavanje pasa saigracu, dueli vazdušni i na, zemlji...
    (Srdan Krtolica Lukic, 15. novembar 2021 12:57)

    # Link komentara

  8. Kako Jovic nije imao uticaj na igru, u 95. minutu imamo korner, umesto da rutinski privedemo mec kraju, on dribla protivnicke igrace?
    Naravno, izgubi loptu i krenula je polu-kontra Portugala. Srecom pa je Pavlović zaustavio.
    (Bane, 15. novembar 2021 10:33)

    Jović je ušao u 98-osmoj i igrao dva minuta. Vi uopšte niste normalni sa tim izmišljanjem i hejterskim komentarima o tom dečku. Pa taman i da je batalio ozbiljno igranje fudbalom, šta se to vas tiče bednici.
    (luuuu, 15. novembar 2021 11:52)

    # Link komentara

  9. Gudelj je na ivici sesnarsterca razmisljao 5 sekundi sta ce sa loptom. To se nesme.
    Igra se iz prve kao Matic.
    Nauk za ubuduce!
    (Boris, 15. novembar 2021 11:38)

    # Link komentara

  10. u vecini stvari se slazem sa tekstopiscem...jedino ne oko onih gde je isprozivao ljude da se nisu videli...pa nije ih bilo na terenu samo iz razloga sto se nisu ni njihove zvezde videle...ljudi ih stavili u dzep i nisu dopustili da se razlete...odradili su poso za cistu desetku...sto se gudelja tice decko je bio fauliran s ledja,korektno odradio posao..ja iskreno gresku ne mogu da nadjem sto se igre tice...bilo da smo dobili ili cak izgubili momci odigrali srcem...to odavno nismo gledali...naklon do poda momci..
    (neko iz mase, 15. novembar 2021 11:26)

    # Link komentara

  11. Rajković odličan, kako je meč odmicao bio je sve mirniji, a u 55 minutu nas je spasio onim fenomenalnim istrčavanjem inače bi Renato izašao jedan na jedan i verovatno bi smo primili gol. Ono je bila 100% greška Gudelja, kao na treningu, imao je sve vreme ovog sveta da pošalje loptu gde hoće, indisponiran, sve izmene savršeno od Piksija, genije.
    (Kikujiro, 15. novembar 2021 11:25)

    # Link komentara

  12. jako loš skener, sergej je odigrao lavovski, zivkovic također, svi su orali'
    (konj 35g, 15. novembar 2021 10:10)

    Исто мислим, посебно за Живковића. По мени је такође и Радоњић од уласка биоо одличан. Мислим да је то била нека Пиксијева да товари тог њиховог десног бека и мислим да је упалило и да имамо добре играче по тој страни. Костић лево, и средини Тадић и Милинковић, и да играмо увек са два нападача и да уживамо, што је показало друго полувреме, као и што је прво показало да појачан везни ред са Гудељом, једноставно није наш стил. Одувек сам тврдио да морамо да играмо са два нападача, јер просто немамо као и већина једног доминантног напред. Још је Антић то доказао и само треба да наставимо тако да играмо, и да то чак треба да нам буде препознатљив стил.
    (mr, 15. novembar 2021 11:19)

    # Link komentara

  13. Kako Jovic nije imao uticaj na igru, u 95. minutu imamo korner, umesto da rutinski privedemo mec kraju, on dribla protivnicke igrace?
    Naravno, izgubi loptu i krenula je polu-kontra Portugala. Srecom pa je Pavlović zaustavio.
    (Bane, 15. novembar 2021 10:33)

    # Link komentara

  14. Mislim da u datoj analizi nedostaje još jedan "igrač", igrač koji UVEK određuje kako će se meč završiti. Taj "igrač" je EKIPA.
    Kao EKIPA smo juče, konačno, delovali kompaktno. Svako je radio šta je umeo i mogao, sa manjim ili većim uspehom, ali je EKIPA delovala dobro.
    Juče je konačno lopta krenula da ide brže, ne spektakularno brže, već normalno brzo, bez besomučnog vraćanja unazad i širenja u nedogled. Osim u nekoliko slučajeva igrači su se brzo oslobađali lopte i bilo ih je svuda na terenu. Ne zaboravimo da se današnji fudbal najviše/najbitnije igra u onom segmentu bez lopte.
    Ono što me takođe raduje je konačno "muška" igra, igra duela, igra u "meso". Presing u telo a ne neko beskorisno pokrivanje prostora. Napad na igrača sa loptom i nedozvoljavanje da ima pregled i vreme da se namesti. To do sada nismo igrali.
    Sve u svemu ovo je, nadam se, početak jednog novog odnosa prema igri na terenu.
    Za pobede je potrebna EKIPA, a pojedinci će već da se izkažu.
    (Građanin, 15. novembar 2021 10:32)

    # Link komentara

  15. Jer los Sergej, hoce li biti izvinjenja za sve ono prethodnih godina, inace on najbolji ocenjen igrac nase ekipe sa 7.84,da se zna..... Pozdrav
    (Vlad, 15. novembar 2021 09:00)

    Nauči šta znači "jer" a šta znači "je l' (je li)". Što se Sergeja tiče, kad god igra defanzivno neviđena kiksara. Čoveka treba držati što dalje od zadnje linije odbrane. U napadu igra opuštenije, samim tim i bolje. Nadam se da će Piksi uspeti da ukloni tu večitu boljku naših fudbalera, da nepotrebno dave loptu, umesto da je se odmah oslobode. Zbog toga smo i primili gol. A mogli smo i još jedan kada je Pavlović hteo da dribla kod aut linije pa izgubio loptu i otvorio kontru Portugalcima. Inače, malo je bilo izrađenih prilika za Portugal, što je zasluga naštpe dobre postavke i visokog presinga. Većinu šansi koje su imali (pa i gol) je posledica naših kikseva i bespotrebnog zadržavanja lopte. Kad god su igrali fluidno, kad se lopta kretala, bilo je opasno po Portugal. Bez obzira na gore pomenuto, naši su odigrali dobru utakmicu, hrabro i odgovorno. Sve čestitke. Još kada bi Kostić naučio sa igra desnom nogom, pa ponekad da dribla u desnu stranu, eh gde bi nam kraj bio :)
    (Pera Trta, 15. novembar 2021 10:17)

    # Link komentara

  16. SMS izuzetan u svemu. Sjajna duel igra uz dominaciju u skoku, neverovatno brza i dobra rešenja u predaji lopte, i uz doprinos Pavlovića koji je sve to takođe sjajno odrađivao je bilo ključno da se napravi razlika pre svega u posedu lopte a onda je sve bilo lakše. Lukić je po meni takođe odigrao sjajno (do ove utakmice mi nije bila najjasnija njegova uloga ali večeras odličan) . Rajković po malo nesiguran, štoperi bez greške, Vlahović dobar, a krilni igrači odlični, Kostić, Živković i Radonjić su mnogo više štete napravili njima nego njihovi bočni igrači nama i uz dominaciju SMS na sredini dovoljno za prevagu. A dvojica strelaca Tadić i Mitrović već 4 godine nose reprezentaciju i ima neke pravde što su baš njih dvojica strelci u ovoj utakmici.
    (Dragan Feliks, 15. novembar 2021 10:11)

    # Link komentara

  17. jako loš skener, sergej je odigrao lavovski, zivkovic također, svi su orali'
    (konj 35g, 15. novembar 2021 10:10)

    # Link komentara

  18. Posle ulaska Mitrovica,Sergeju i Lukicu je ostavljen kilometar praznog prostora izmedju dva sesnaesterca a momci su odigrali doktorski!!!Lukic citao portugalce kao bukvar i preseko sto lopti a Sergej cuvao loptu i delio dalje.Po meni kljucna stvar.Ali jos veci utisak je taj da se Zota nije video.Silva nesto i pokusavao ali Zotu je Milenkovic stavio u dzep!Ronaldo definitvno ostao u Mancesteru,covek ukupno 3 puta pipnuo loptu i to u prvom poluvremenu.Vlahovic po meni isti nivo kao Haland,treba mu metar prostora i pogodio stavivu iz teske pozicije!Neumoran,pokretan ma strasan igrac.I na kraju Tadic-Mitrovic,sta reci sem BRAVO BREEE…EE !!!!!!!!
    (Milos, 15. novembar 2021 10:05)

    # Link komentara

  19. Ne slazem se za Rajkovica,dve katastroofalne greske,ono sto je on uradio Gudelju se uci u petlicima da se ne radi,ili ispucavanje ili lopta na stranu jer igrac u sredini nema orjentaciju,druga je ispustena lopta,mogli smo gol da primo zbog toga,SMS je bio vise nego odlican,u reprezentaciji se podredio Tadicu I igra sve ono sto treba,da se ne bi se Duca umarao,po ucinku se ne vidi ali neverovatan doprinos,Lukic fenomenalan,ja ga ne volim ali decko je odigrao za desetku,nisu se videli srednjaci Portugala,sigurno ih nisu zatvorili Duca,Vlahovic(odlican)I Zivkovic(takodje dosta dobar,narocito napred).
    (kralj, 15. novembar 2021 09:59)

    # Link komentara

  20. Hajdemo Srbi bez podele! Ovo je uspeh reprezentacije Srbije. Bravo Tadicu, bravo Mitrovicu, ali bravo i Gudelj i bravo svima ostalima. Pre neki dan sam napisao da verujem onoliko koliko veruje i Piksi i da se nadam da je ovo pocetak ispisivanja najznacajnijeg poglavlja u istoriji naseg fudbala. Srecno u Kataru komandante Piksi, srecno i tvojim vojnicima u uniformi Srbije! Ziveli!
    (Srdjan, 15. novembar 2021 09:53)

    # Link komentara

  21. Ljudi, svi znamo da nikoga mi nismo DOMINIRALI u Lisabonu, a pogotovu nikoga nismo PREGAZILI. Realno bi bilo da se kaze da smo Portugal srecno pobedili, ekipu koja je bila neprepoznatljiva i sve vreme delovala kao paralisana. U celom drugom poluvremenu nije se znalo ko igra losije, oni ili mi, s razlikom da je nama bila potrebna pobeda, a igrali smo kao da nam nereseno odgovara. Znaci, budimo realni, koliko god nama bahatima i samohvalisavima, kakvi smo po prirodi, to tesko pada. Otreznjenje dolazi pre ili kasnije, hteli mi ili ne. Ovo je bila jedna srecna pobeda, ni manje ni vise, ali utoliko veca, jer nas retko sreca prati.
    (Nikola N., 15. novembar 2021 08:34) Ne znam koliko godina imaš, ali naučićeš da se sreća u sportu mora zaraditi, ona ne pada s neba. Mi jesmo dominirali, držali smo sredinu terena, Portugal nije razvio svoju igru. Malo li je? I statistika to nedvosmisleno pokazuje, nadigrali smo ih. Nismo igrali savršeno, većina je mogla i bolje, ali u celini smo kao tim bili dominantni.E, onda možeš i da se nadaš sreći, koja je uvek potrebna, koliko god dobro da igraš.
    (cinik ovdašnji, 15. novembar 2021 09:49)

    # Link komentara

  22. Sergej je najzaslužniji što smo dominirali u veznom redu u prvom poluvremenu. Tadić vrhunski. Osim nesigurnosti Rajkovića i Gudelja odbrana OK. Kod ulaska Mitrovića u drugom poluvremenu mi se u prvom trenutku činilo da je loša izmena u pitanju jer je vezni red oslabljen i znam da Mitrović ne funkcioniše sa drugim napadačem u paru. Sve se to ispostavilo kao tačno, ali na kraju smo ipak imali više sreće nego pameti. Sve je dobro prošlo.
    (ipak..., 15. novembar 2021 09:42)

    # Link komentara

  23. Odlicno!
    PS. Narodu po 20 E, ovima milion E, da podele ! Cijih to milion E neko deli?PPS. Razlicito shvatanje vaznosti uloga, i moci, u zivotu pojedinca i naroda...
    (Desa, 15. novembar 2021 09:33)

    # Link komentara

  24. Zivkovic je biser nase reprezentacije,gotovo svaka njegova lopta je gurnula u sansu nekog napadaca pored,on mozda nema brzinu ali to nadoknadjuje intiligencijom,mora biti starter ubuduce pa makar igrao sat vremena.
    (good, 15. novembar 2021 09:27)

    # Link komentara

  25. Srbija je po ustavu zemlja gradjana Srbije. Nisu se juce samo Srbi radovali. Obavezni ste da pravite tu razliku.
    Analiza kao analiza mi se ne dopada jer ovo nije individualan sport i ne postoje ista ocekivanja od svih igraca ali to je vasa star,
    (zex, 15. novembar 2021 09:24)

    # Link komentara

  26. Po meni najbolji u našoj reprezentaciji su bili Pavlović i SMS. Pavlović me oduševio kako je iznosio loptu i kako se borio, a SMS svojim savršenim primanjima lopte i igrom bez straha.

    Gudelj, osim dva velika kiksa, nije loše odigrao prvo poluvrijeme.

    Lukić isto odličan.

    iako je bilo nekih grešaka, svi su se borili. Naši su nadtrčali Portugalce i zato nas je i Bog pogledao.
    (Svarožić, 15. novembar 2021 09:20)

    # Link komentara

  27. Odlično su odigrali u visokom intenzitetu,brzo su se oslobadjali lopte sa dosta preciznih dodavanja,držali sredinu,kidisali svi na protivničke igrače kad imaju loptu.A sa analizom pojedinaca ne bi se složio posebno kod SMS.
    (NIKOLA, 15. novembar 2021 09:17)

    # Link komentara

  28. Mozda nismo gledali istu utakmicu.

    Rajković 7.8 na pocetku malo nesiguran,imao je 3 vrlo vazna presecanja lopte
    Veljković 8 Milenkovic 8 Pavlovic 8.5 njihovi napadaci se nisu videli od njih doktorska disertacija ljudi su Zotu,Ronalda i B Silvu stavili u dzep,alo najbolji napad PL
    Gudelj 4 cim sam ga video u prvih 11 odmah sam znao,ubedljivo najgori nas igrac u ovim kvalifikacijama
    Lukic 7.5 lopta pored njega nije mogla da prodje dobro je citao portugal
    Sergej 8 doktor sa loptom bez panike uvek tacan pas,nas x faktor,portugalci nisu mogli da mu uzmu loptu
    Kostic 7.9 sa previse respekta usao prema kanselu ali bio je borben imao par dobrih centarsuteva i prodora
    Zivkovic 6 za 60 min igre iznudio jedan faul pogubljen svo vreme,ali nije napravio neku kapitalnu gresku
    Tadic 9 nije ga htelo sa kornerima sve do kraja ali gol i asistencija jako dobar u kreiranju igre tokom cele utakmice
    Vlahovic 7.5 prvo poluvreme odlicno odigrao posle toga nestao
    Mitrogol 7.5 ,do gola malo ucestvovao u akcijama ,junak nacije
    Spajic 7 korektno odigrao svoju ulogu
    (Dr Momčilo, 15. novembar 2021 09:15)

    # Link komentara

  29. Uz sve ovo, ogroman dobitak od sinoc je iskustvo koje su ovi momci dobili. Milenkovic ima velike utakmice, ali Pavlovic se sinoc ponasao na terenu kao da ovo igra decenijama. Jedna jedina greska koju je napravio, u utakmici ovako bitnoj i pred koliko vec 50-60.000 protivnickih navijaca - to je zanemarljivo. Dakle, iako mi se vise kao stoper svidja Milenkovic, Pavlovicu sinoc cista 10-ka. Uz to, njih dvojica mogu da budu sledecih 10 godina stoperski par, a to je jako bitno kada je odbrana u pitanju. Imati stopere koji se razumeju. Zivkovic, po meni takodje odlican. Odradio veliki posao, da su se ostali ranije opustili i da je bilo jos nekoga u 16-cu osim Vlahovica na onoj njegovoj povratnoj lopti mozda bi upisao i asistenciju. Nije slucajno odigrao dobro, gledam grcko prvenstvo, nosi igru paok-a. Istrosio se i zamenjen je, ali je posteno oznojio dres. Radonjic mora da ulazi na po pola sata, jednostavno tako je. Ono sto je stigao za korner pre gola i jos jedan sprint koji je imao ne bi stigao ni jedan nas drugi igrac. Tadic, i pored svega - on moze jos vise. Dugo nismo imali takvog igraca, ni na terenu a ni van. Kao da i dalje ima neki grc, ali kako ostatak tima bude sazrevao i kada bude osetio da iza njega postoji sigurnost i cvrstina, e onda cemo dobiti jos jedan visi nivo igre. A to ce biti milina za gledati. Mitrovic - nestvarna sezona i utisavanje stadiona u 90-om. Ne moze bolje od toga. Srbija igra fudbal posle mnogo vremena i hvala im svima za ono sinoc.
    (Sunce Slobode, 15. novembar 2021 09:15)

    # Link komentara

  30. Ali kad čujem ili pročitam reči "mister" i "fenomenalno" ...uhh!!!
    (Yorick, 15. novembar 2021 09:14)

    # Link komentara

  31. Nije Gudelj pogrešio nego onaj Rajković smota što ga je doveo u tu situaciju.A faul je bio jer je start sa leđe i taman kad je hteo da ispuca loptu bio je sapleten.Toliko od mene.Rajković neviđena kiksara najgori je bio,u dr.pol.ispušta loptu...kod svakog ispucavanja njegovog je strepnja.Treba ga zamenuti a mislim i da hoće Piksi u narednom periodu.Mislim da je hteo da ga ispoštuje do samog kraja pa kako nam bude.Sreća prošli smo.
    (Danilo, 15. novembar 2021 09:13)

    # Link komentara

  32. Hvala djeco , hvala Piksi,vratili ste Srbiji fudbal ! Mnogo nam je falio.
    (kosta, 15. novembar 2021 09:04)

    # Link komentara

  33. Šta je pokupio i zakrpio sinoć Lukić...
    Kao Davids u najboljim danima...
    Svaka čast!
    (zvezdara keva, 15. novembar 2021 09:03)

    # Link komentara

  34. Jer los Sergej, hoce li biti izvinjenja za sve ono prethodnih godina, inace on najbolji ocenjen igrac nase ekipe sa 7.84,da se zna..... Pozdrav
    (Vlad, 15. novembar 2021 09:00)

    # Link komentara

  35. Ozbiljna igra, visoki presing, sve na mestu. Živković je bio sjajan, jak na lopti, pokretljiv, Pavlović je igračina u najavi, žestok a mek i siguran na lopti, Sergej kao stena, siguran sa loptom, sjajne promene strana. Vlahović je pravi špic, pokretljiv, težak za čuvanje, i kad ga ne vidiš previše on strašno umara odbranu protivnika. Kostić standardno dobar, Lukić sve vreme radi ono što treba. Rekao bih posle duže vremena jedna ozbiljna ekipa sa glavom i repom i što je najvažnije, fudbalskim stavom. Pixi je ovo majstorski posložio
    (dux, 15. novembar 2021 08:58)

    # Link komentara

  36. Sve ok, jedino na gol da se stavi Vanja Milinković Savic. Deluje sigurnije nego Rajković.
    (Wert, 15. novembar 2021 08:58)

    # Link komentara

  37. Golman nam kršten treba, ovo je sve luk i voda, momcima svaka čast a sada pamet u glavu!
    (20 century boy, 15. novembar 2021 08:53)

    # Link komentara

  38. ... nije valjda Gudelj igrao do kraja utakmice?!
    (Dik, 15. novembar 2021 08:50)

    # Link komentara

  39. Ne bih se složio sa Analizom, SMS, Pavlović, Radonjić, Živković, Milenković itd.
    Mislim da su svi navedeni odigrali perfektne partije, ako je bila koja greška, shvatite da se igra 90min i da Messi za 90min pogreši više puta i u svojoj najboljoj utakmici.
    Radonjića ne gotivim ali je doprineo za kratko vreme jako puno, neprepoznatljiv igrač u zadnjih nekoliko mečeva se vidi koliko je napredovao u Francuskoj, evropi, reprezentaciji.
    Svi su bili jako dobri, semdvojice ali to je nadajmo se loš dan, da se neće često ponavljati.
    (NikolaJ, 15. novembar 2021 08:49)

    # Link komentara

  40. Radonjića ste malo potcenili, bio je baš dobar, držao loptu, iznuđivao kornere. Pavlović je zaista odigrao fenomenalno, naročito imajući u vidu važnost utakmice i njegove godine. Za Mitra mi je neopisivo drago, ako je neko zaslužio da stavi tačku na ove kvalifikacije, to je sigurno on. Taman i da zapuši usta onima koji kažu kako daje golove samo u nevažnim mečevima.
    (PAR, 15. novembar 2021 08:48)

    # Link komentara

  41. Konačno da naplatimo osvajanje omladinskog prvaka sveta...idemo na najviši plasman u Kataru...možemo to...
    (Sirmium, 15. novembar 2021 08:44)

    # Link komentara

  42. Po ovom članku najviše fudbalers Srbije je odigralo prosečnu utakmicu u istorijskoj pobedi što naravno nije tačno jer su svi od prvog do poslednjeg ugradili sebe u ovu pobedu.Ronaldo se nije naigrao a to ne bi bilo tako da i Milenković nije odigrao kako treba.Saša Lukić se dobro postavljao,SMS je blago na sredini terena kao i Kole koji je fantastično centrirao što nije uvek bila odlika naših bekova.Kapiten je posle Piksija najveći umetnik sa loptom u poslednjih 35 godina.Aleksandar Mitrogol The Great već sada je sebe upisao kao najboljeg napadača koga smo imali.
    Piksi kao Antić možda i bolje..kako sam voleo ovog čoveka kao fudbalera daj bože i da nešto slično ponovi sada sa " klupe".
    (Stipsa, 15. novembar 2021 08:42)

    # Link komentara

  43. SMS najbolji,drzao sredinu,celu utakmicu trčao bez prestanka.Najzaslužniji za našu kontolu lopte na sredini,što je i rešilo utakmicu.Dajte nekad kredit ovom čoveku,bez obzira što nekad deluje previše nonšalantno na terenu.Neko mora i da bude Becić.
    (Vojin, 15. novembar 2021 08:41)

    # Link komentara

  44. Ne slažem se sa analizom. 3 momka u odbrani kao i Lukic izginuse ceo meč, da Tadić, SMS i Zivkovic, koji ne znaju da igraju odbranu, dobiju prostor i šansu u napadu.
    Što se tice Portugala, oni su odigrali kao mi u proteklih 30g, pokusavali da odbrane nerešeno od početka i u tome omanuli.
    Srbija pokazala kako može da igra, kada se oslobode luzerskog mentaliteta koji ima većina naših selektora ali ne i Piksi.
    Svaka čast momcima.
    (drvobradi, 15. novembar 2021 08:38)

    # Link komentara

  45. Za gol je kriv Rajković što daje Gudelju loptu sa igračem na leđima na 20m od gola.
    (mighty banana, 15. novembar 2021 08:38)

    # Link komentara

  46. Evo ja sam recimo sećam santračove generacije sa piksijem ,mijatovićem ,jugovićem , savićevićem,mihajlovića itd. pa se sećam generacije radomira antića sa stankovićem ,vidićem ,kežmanom , ivanovićem,duljaja itd. te dve generacije su mnogo obećavale i bile su zaista kvalitetne sa jako dobrim pojedincima . Sada kada malo uporedim te generacije sa ovom ne vidim razlike sem da je ova jako mlada generacija generalno sem tadića koji nam je u suštini i glavni šraf na sredini.. a i za njega imamo zamenu u vidu sergeja m-s tako da možemo od ovih momaka da očekujemo u katar mnogo. Inače satračova ekipa je bila daleko najača ali u pozavidnim godinama pogotovo naš sadašnji selektor je bio na izlasku karijere jer on je najviše pokazao u selekciji tadašnje sfrj sa pančevim i prosinečkim
    (dtegaq62, 15. novembar 2021 08:36)

    # Link komentara

  47. Mora se konstatovati da je Sergej u svakom trenutku u dodiru sa loptom delovao kao bensedin na nasu ekipu.Kada ostali nisu znali sta sa lopton, on je iznalazio odlicne poteze,Dobar igrac, dobra tehnika, brz mozak.
    (pejapeja, 15. novembar 2021 08:35)

    # Link komentara

  48. Cestitke momci! Pokazali ste žar,srce,nakon dugo godina! Naravno,u nasoj reprezentaciji nemaju neke st
    vari veze sa fudbalom pa se zato to i desavalo.Sada se NADAM da se opet "neki" nece uplesti da iz ovoga izvuku korist i da otjeraju Piksija i da citamo neki drugi sastav Srbije u Katru kao sto sam zinuo u televizor na sastav protiv Hrvatske u Zagrebu kad nisam znao 3 igraca u prvoj postavi! Ovo bi nam mogla biti prekretnica u ovom sportu jer zasluzujemo to.Srbija je uvijek imala dobre igrace .Ovaj sastav je odlican sa mladim i iskusnim igracima i moze mnogo siguran sam,bitno je da ne dozvolimo mijesanje nekih drugih stvari u nasu svlacionicu i vjerujem u uspjeh.Sinoc smo mi zvezdasi imali veliku vece jer smo dobili vjecitog rivala ali pobjeda veceri je Mitar grobar veliki gdje sam skakao vise nego sto je Zvezda dobila.Naravno,nije samo Mitar dobio ovo..Piksi je donio taj Anticev sarm i kult u ovu nasu reprezentaciju i jednu novu nadu da krecemo konacno tamo gdje smo stali sa pokojnim Anticem 2010. godine!Ovakve stvari ujedinjuju ljude i navijace ! Obradovali ste pola BiH a vidim i po portalima da su nasi sugradjani druge nacionalnosti isto tako cestitali Srbiji na sjajnoj igri! Zivjela Srbija ,mi smo nebeski narod ,nebo je granica !!!
    (Rajko, 15. novembar 2021 08:35)

    # Link komentara

  49. "...i onda su orlovi krenuli da dominiraju u Lisabonu.
    Pregazili su domaćina na kraju ..."

    Ljudi, svi znamo da nikoga mi nismo DOMINIRALI u Lisabonu, a pogotovu nikoga nismo PREGAZILI. Realno bi bilo da se kaze da smo Portugal srecno pobedili, ekipu koja je bila neprepoznatljiva i sve vreme delovala kao paralisana. U celom drugom poluvremenu nije se znalo ko igra losije, oni ili mi, s razlikom da je nama bila potrebna pobeda, a igrali smo kao da nam nereseno odgovara. Znaci, budimo realni, koliko god nama bahatima i samohvalisavima, kakvi smo po prirodi, to tesko pada. Otreznjenje dolazi pre ili kasnije, hteli mi ili ne. Ovo je bila jedna srecna pobeda, ni manje ni vise, ali utoliko veca, jer nas retko sreca prati.
    (Nikola N., 15. novembar 2021 08:34)

    # Link komentara

  50. Po ovoj analizi jedino su Tadić i Mitrović igrali :)
    (Stole, 15. novembar 2021 08:32)

    # Link komentara

  51. Овај гол је преокренуо Српски фудбал, и као што Пикси каже ова екипа нема лимит...
    (Зума, 15. novembar 2021 08:24)

    # Link komentara

  52. Korner nakon koga smo dali pobednički gol je posledica odličnog driblinga Radonjića nakon koga su štoperi Portugala mogli samo da izbace loptu u korner i to jedva jer bi ih prošao.
    nakon tog kornera je pao pobednički gol.
    (Srle, 15. novembar 2021 08:20)

    # Link komentara

  53. Dok sam otvarao prvo pivo, primismo gol. Mislio sam da ce biti debakl. Onda sam video da igramo puno bolje od Portugala i da ce biti tesno. A onda poslednjih pola sata, sanse se redjaju ali nikako da padne gol. Pomislio sam da je ovo jos jedno takmicenje gde smo "pokazali kvalitet i ispali", gde smo se "borili kao lavovi, ali je lopta okrugla" itd. Uzdao sam se u Mitrovu glavu. Videlo se da Tadicev centarsut ide na nju, a sa nje lopta u gol.
    Konacno i nas fudbal da krene. Grupa je bila jako teska, a ostali smo neporazeni sa 2 neresena i to uz jeftina izjednacenja. Jedva cekam prvenstvo, da konacno vidimo gde smo, da bar izjednacimo Italiju '90 i udjemo u cetvrtfinale, posle 32 godine.
    (Nikola, 15. novembar 2021 08:20)

    # Link komentara

  54. Prilično ostrašćena menadžerska analiza. Svi su bili dobri i kao tim pobedili. Imaju dobar timski duh i hemiju. Pored toga jesu se par igrača više istakla ali ne na ovako opisan način.
    (Janko, 15. novembar 2021 08:20)

    # Link komentara

  55. najbolja stvar ispade sto trenutno nemamo savez. veliki dokaz tvrdnje da sve prethodne garniture saveza ne da nisu pomagale selektorima i igracima, nego su samo unosili haos, nesigurnost, konfuziju...
    znaci ocigledno da bolje da nema nikog nego da koheza, pantela i zigara strucno doprinose
    (veverica, 15. novembar 2021 08:19)

    # Link komentara

  56. SMS po vašoj oceni odigrao onako, a ustvari je pojeo sredinu terena, izdominirao kao retko koji veznjak. Svuda ga je bilo, uvek prava rešenja, fizički i tehnički dominantan, njega da nije bilo teško da bi to onako izgledalo na terenu kao što je bilo. Vrhunski, vrhunski igrač.
    (Petar, 15. novembar 2021 08:18)

    # Link komentara

  57. Ne vole svi Piksija. Ne vole ga navijači CZ, zabranili su mu da dođe na stadion CZ. Sa druge strane, dr Zvezdan Terzić na tom istom stadionu vedri i oblači, on im ne smeta. Naprotiv.
    (pećko pivo, 15. novembar 2021 08:15)

    # Link komentara

  58. Mene Kostić oduševio! Do samog kraja je vukao, srčano, napadački, to mi je bitnije da vidim nego i sama pobeda. Ono što često radimo - vraćanje lopte golmanu - me izluđuje.
    (nisam neki stručnjak ali, 15. novembar 2021 08:14)

    # Link komentara

  59. Gospodine Piksi hvala ti!
    (Djole ns, 15. novembar 2021 08:12)

    # Link komentara

  60. SMS uništio sredji red Portugala, Kostić fantastičan na krilu.

    Tadiću bih oduzeo pravo da izvodi svaki prekid, tek poslednji centaršut je bio majstorski, a imali smo 8 kornera.

    Gudelj, posle kartona vrlo koristan, daje stabilnost srednjem redu (ne zaboravite da on ne igra za svoj tim, u Sevilji na njegovoj poziciji konkurent mu je kapiten Sevilje). Po meni najveće razočarenje je Živković - nije imao prodornost koju ima Radonjić, pa ni centaršut ni jedan nije dobar uputio, prosečan u odbani.
    (Ranzo, 15. novembar 2021 08:12)

    # Link komentara

  61. Svaka im čast na borbenosti i veri u pobedu. Na kraju, to se uvek isplati. Samo, ne bih ja baš toliko dizao u nebesa naše igrače. I dalje su Tadić i Mitrović glavna osovina reprezentacije. Bez njih, rutinski bi ovo izgubili.
    Odgledao sam utakmicu ponovo i ne mogu se oteti utisku da u Portugalu nešto ozbiljno ne štima. Njihova igra bila je blago rečeno - katastrofa. To se naziralo već u Beogradu, samo sam tada mislio da su nas samo potcenili. Oni nemaju tim. Imaju nekoliko pojedinaca, ali tim ne. Nije mi jasno zašto nas nisu napadali, jer čim su u par navrata krenuli u presing na sredini, za čas su nam bili u kaznenom prostoru. Koliko god mi hvalili SMS-a i Pavlovića, nisu oni bili baš tako dobri, pre se može reći da Portugal nije iskoristio očigledne rupe u našoj odbrani i sredini. Odlično je što smo ovo iskoristili i otišli direktno, jer nas bi neka organizovana reprezentacija izbacila u baražu. Protiv tima koji organizovano igra presing i kod koga se zna ko šta radi, mi sa ovako napadačkom igrom i rupama pozadi teško da bi prošli.
    Piksi je izvukao maksimum iz ove generacije, i svaka mu čast. Ja se bojim da posle penzionisanja Tadića, nećemo baš da se proslavimo.
    Ali, da ne kvarimo sada slavlje, treba im skinuti kapu na pristupu, Piksiju naročito i čekamo Katar da uživamo u prvenstvu. Ipak je ružno gledati neko prvenstvo bez svoje zemlje medju učesnicima.
    (Mali Hijavata, 15. novembar 2021 08:12)

    # Link komentara

  62. Meni samo nije jasno kako Mendes nije dobio žuti karton kad je pokosio Živkovića
    (shagger, 15. novembar 2021 08:09)

    # Link komentara

  63. Nemanja Radonjić je bio zapažen i posle njegovih akcija smo imali dobre prilike a na kraju i dali gol.
    (Marko, 15. novembar 2021 08:09)

    # Link komentara

  64. Сјећам се деби Павловића против Руса, био збуњен. Потпуно другачији играч
    (shagger, 15. novembar 2021 08:08)

    # Link komentara

  65. Imali smo srece da pobedimo Portugal posle 37 godina. Nakon vise decenija neuspeha i kontinuiranog propadanja bice potrebno mnogo vise od jedne utakmice za oporavak fudbala u Srbiji. Ponovo brzo padamo u euforiju i letimo previsoko.
    (Mile, 15. novembar 2021 08:06)

    # Link komentara

  66. Sad kad su se stvari malo slegle i euforija stisala trebali bi razmisliti kako dalje, u Katar, da napravimo neki rezultat i konacno prodjemo grupu. FSS ne bi trebao da stedi na dovodjenju nekog velikog trenera tipa Murinjo ili Kuman, moze i neki domaci strucnjak, da ne pita za cenu, i koji bi u tim ukljucio dosta mladih igraca iz nase lige kojima treba takvo takmicenje za dalji proboj, i da konacno pokusamo ostvariti neki zapazen rezultat.
    (menadjer, 15. novembar 2021 08:06)

    # Link komentara

  67. Nikako se ne bih složio sa ocenom igre SMS-a. Čovek je stizao svuda i odradio ogroman posao. Tadić jeste igrač utakmice zbog gola i asistencije, ali odmah uz njega su Sergej i Pavlović.
    (Planinar, 15. novembar 2021 08:04)

    # Link komentara

  68. Imamo igrače i uvek smo ih imali. Nisu najbolji na svetu, ali znaju da igraju fudbal.

    Problem je što smo jako retko imali TIM. Ekipu u kojoj se tačno zna šta ko radi i koliko mora da da. Nama se tim prosto desi. Nikad nemaš utisak da je to nešto napravljeno, stvarano za velika dela nego se eto prosto desilo. Došao iole normalan selektor sa autoritetom koji zna da motiviše ekipu i mi nešto uradimo. Imali smo Petkovića koji je znao da napravi tim, sve se raspalo. Imali smo Antića zbog koga se utakmica čekala kao da je finale Mundijala, potrošili smo ga i odbacili.

    Sada imamo Piksija. Dragan je legenda. Igrač koji je imao znanje, a pre svega neko ko je imao petlju i srce. Nažalost nije imao sreće da ostvari ono što je trebao i morao. On ima autoritet i mora da ima autoritet da ih natera da trče i daju sve od sebe. Da se ne plaše izazova i da pokažu zube. Bilo kome na bilo kom mestu. Fudbal je igra u kojoj možeš svakoga da pobediš, ali moraš da veruješ i moraš da pokažeš da želiš. Nikada nećeš pobediti ako sediš u svom kaznenom i čekaš. Moraš da napadneš. Ne zanima te ko je sa druge strane. Treba ti pobeda i ti sve radiš kako bi je ostvario.

    Nadam se da Piksija nećemo potrošiti. Pustite ga da radi. Svi ostali, pravite marketing, radite mastiljarski posao, ali se ne približavajte na puškomet taktici i odabiru igrača. Samo tako idemo dalje i samo tako postajemo bolji.

    Hvala Dragane, hvala momci i srećno u pustinji.

    OUR DESERT, OUR QATAR, OUR DUNE :)
    (Gde ja živim, 15. novembar 2021 08:04)

    # Link komentara

  69. Nemanja Gudelj napravio jednu grešku,pa on u svakoj utakmici je najgori igrač uz Rajkovića.Gudelja konačno odstraniti iz reprezentacije a Rajkovića na klupu i staviti Milinković Savića jer je on budućnost u narednih 10 godina a ne ovaj kiksara od golmana.Svi ostali su fantastično igrali i samo tako neka nastave posebno Pavlović koji me je oduševio.Konačno da sam mogao odgledali čitavu utakmicu pogotovo kada nisam više video onoga Gudelja na terenu.
    (Ljubo, 15. novembar 2021 08:04)

    # Link komentara

  70. Ko je gledao izjave nasih fudbalera posle ove istorijske utakmice shvatio je...Takav timski duh i takvo ocigledno drugarstvo medju njima mislim da nije bilo ni kod velikog Antica...Svi oni znaju fudbal,to je neosporno ali najvecu zaslugu za ovakvu atmosferu i ovakav atraktivan,napadacki fudbal idu stvarno istinskoj legendi srpskog fudbala Draganu Stojkovicu-Piksiju...Sta reci nego BRAVO DRAGANE I BRAVO MOMCI !!!Raduju me njihove izjave i obecanja da nece ovog puta igrati epizodnu ulogu na SP.Mislim da se ovom pobedom vratila vera u reprezentaciju a mi navijaci Srbije cemo se sigurno oduziti vec na prvoj sledecoj utakmici u Srbiji i napuniti stadion ma gde igrali !!!
    (Profa, 15. novembar 2021 08:03)

    # Link komentara

  71. Gudelj je do sada svaku utakmicu dobro odigrao, ovo sto sto otisli dalje je i njegovom taslugom. Juce mu nije bio dan, ali podrzimo ga jer mnogo ce nam znaciti. Drugo kod gola bio je faul nad njim. Nemojte ovakve dvosmislene naslove, neko ce pogresno shvatiti.
    (realno, 15. novembar 2021 07:58)

    # Link komentara

  72. Sad jos da celnici FSS smjene Piksija kao i Muslina onomad.
    (Vesko, 15. novembar 2021 07:58)

    # Link komentara

  73. Ali akcija u prvom kada smo ih u pet pasova izvozali ko volove i kada je Kostic sutirao u spoljni deo mreze (nije nam dosudjen korner). Ova Srbija je mocan tim sa glavom pobednika. Idemo Srbi, krece lozenje...
    (U Svedskoj nemiri, zdravo, 15. novembar 2021 07:57)

    # Link komentara

  74. Sve ok. Jedino, za mene, Sergej Milinković Savić, odmah iza Tadića igrač utakmice. Nj. najbolja igra u reprezentaciji. Piksi dr. posle Antića najzad pravi čovek na pravom mestu. Kao igrač sigurno medju 5 najboljih igrača u istoriji u SFRJ. Izrasta u velikog menadžera i selektora.
    (Mravojed, 15. novembar 2021 07:55)

    # Link komentara

  75. Свака част за анализу утакмице!
    (teorija zavere, 15. novembar 2021 07:55)

    # Link komentara

  76. Lukic bio neprimetan, ali i Ronaldo... To i jeste bio cilj
    (divlji bucak, 15. novembar 2021 07:53)

    # Link komentara

  77. Rajkovic? Pa on je kriv za gol, pobogu. Covek umesto Rajkovicu ili da ispuca, loptu daje coveku koji je markiran dvojicom a da pritom ni ne zna, dok on, golman, sve to vidi i ipak dodaje. Uz onaj glup gol kad je uzeo da dribla, Rajkovic postaje najveca opasnost po nas gol.
    (key and peel, 15. novembar 2021 07:51)

    # Link komentara

  78. Bravo Piksi, bravo momci! Ne treba ovako skenirati pojedinacno, svi su dali doprinos igri, od mene bravo za sve!!!
    (Kraljevcanin, 15. novembar 2021 07:51)

    # Link komentara

  79. E, sad sam još više uvjeren da Srbija može dobiti Portugal. Nazire se stil igre koji Piksi želi u utakmici, ako preživite prvih 20 minuta, Tadić daje gol, i onda u drugom poluvremenu pada još jedan.
    Moja prognoza: 2:1 za Srbiju, Tadić igrač utakmice.
    (Ante, 14. novembar 2021 19:28) # Link komentara

    Ovo je moj komentar jučer prije utakmice, kad sam vidio sastav Srbije i formaciju objavljenu na B92.
    Ponosan sam što sam predvidio cijeli razvoj utakmice, pogodio točan rezultat, a najviše od svega, igrača utakmice.
    Svako ko se razumije barem malo u nogomet, nema sumnje da će Tadića etiketirati kao vašeg najbitnijeg igrača u momčadi. Možda ima boljih, ali on vam je najbitniji.
    On je ono, što je u Hrvatskoj - Perišić. Igrač koji će donijeti razliku kad najviše treba. Iako je Modrić "važniji", bez Perišića, Hrvatska ne bi napravila ni blizu rezultate koje jeste, bez Perišića.
    Točno to je i Tadić u srpskoj reprezentaciji, Mitrović je nešto kao Manđukić, itd, ima jako puno sličnih uloga, ali po meni, ako vam Tadič proradi kako zna i može u reprezentaciji, u Kataru bi Srbija mogla biti jedno od ljepših iznenađenja..
    Čestitke još jednom susjedi, sad navijamo za Makedoniju da prođe baraž!
    (Ante, 15. novembar 2021 07:50)

    # Link komentara

  80. Kad smo stisli portugalce u njihovih 16 m. a oni ne mogu da iznesu loptu ni do pola terena nisam mogao da verujem šta se dešava, kao da smo igrali sa San Marinom.
    Ovo je nešto što dugo nisam video u našem fudbalu, recimo od '91.
    (Zozo, 15. novembar 2021 07:48)

    # Link komentara

  81. Srbija do Katara!
    (Jure Kaštelan, 15. novembar 2021 07:45)

    # Link komentara

  82. Dakle, ubuduće, sa osam napadača i Pavlović pozadi sa golmanom.
    (Žeks, 15. novembar 2021 07:43)

    # Link komentara

  83. Pogledaš skraćeni snimak i sve ti je jasno.
    Tri puta su u tom snimku dosli do kaznenog i petnaestak puta je Srbija upucivala loptu ka sesnestercu.
    Dominantno.
    Ovaj Mitrović je "luda"glava.
    Bravo pasipoljanac.
    (neša, 15. novembar 2021 07:41)

    # Link komentara

  84. Mitar kao nekada savo milosevic protiv ceske
    (Ivan, 15. novembar 2021 07:40)

    # Link komentara

  85. SMS najbolji naš veznjak. Morao je neko da "kopa" za Tadića, a to je bio SMS. Svuda ga je bilo, kao tenk je, Portugalci mu nisu mogli ništa. Svaki njegov pas kroz sredinu je Portugalcima pravio problem. Radonjić je stigao jako tešku loptu, iznudio korner za pobedu, i još par lopti sačuvao i iznudio aut i još jedan korner sve u nadoknadi. Gudelj? Gudelj je 8/10 utakmica naš najlošiji igrač na terenu. Odigrao je dve dobre utakmice u kvalifikacijama, i to je to. Nema na čemu.
    (Dag Kristi, 15. novembar 2021 07:39)

    # Link komentara

  86. Ako izuzmemo kiks za gol,Gudelj uopste nije bio los, bio je vrlo stabilan posle gola, nije pao. U drugom poluvremenu osetio se njegov izostanak
    (pa tole, 15. novembar 2021 07:37)

    # Link komentara

  87. Nisam često Srbi uz vas, ali na olimpijadi protiv amera u finalu sam bio i jučer također. Čestitam, treba pobijediti Portugal na njihovom terenu, tu se ne može što zamjeriti. Pozz iz Zg
    (mirko, 15. novembar 2021 07:36)

    # Link komentara

  88. Meni je SMS bio fantastican, prvi put sam video sta momak moze da znaci na terenu, izuzetno tehnicki potkovan, jak i agilan. On i pogotovo Pavlovic su odigrali sjajnu partiju i imaju prostora za napredak. Ogroman zalog za buducnost. Svi su bili prva liga, Piksi je bio genije sa izmenama i postavkom igre i sto je ucinio da se bore kao da su vaterpolisti a ne fudbaleri. Kad daju svoj maksimum igraju na nivou za koji svi znamo i osecamo da su sposobni. Zato veliko bravo svima i hvala momci, ideemo!!!
    (Bruder, 15. novembar 2021 07:31)

    # Link komentara

  89. Svi su momci odigrali za 10.
    Gudelju bi i Ronaldo svirao faul...

    Mene kao velikog Zvezdasa, najvise je odusevio Pavlovic.
    Kakav dug korak, tehnika, brzina sa loptom, cak i dribling, ubacivanje u napad, snaga - ma decko ima sve! Alal vera!

    Sve je ovo zasluga Pixija, koji je kontra Djorine skole - oprezno i u napad maltene nikad.
    Bio je hrabar i kao igrac, najbolji kad treba uvek, i to je preneo na igrace!
    Dao im je veru, dao im je slobodu, da odigraju petu npr. sto nisam video u reprezentaciji odavno, da im je dozu sportske drskosti, i momci lete i kidaju!
    Pixi nije tip coveka koji ce da ide da prodje grupu. U Katar ce da krene po pehar, a dokle ce da dodje, videcemo!
    Zivi bili momci i hvala vam za predivno vece!!!
    (Pedja J7, 15. novembar 2021 07:31)

    # Link komentara

  90. Ne gresite za SMS. On je bio igrac utakmice. Nasa igra je 4 2 3 1. Mi moramo da igramo sa 2 zadnja vezna ovakve utakmice i sa 3 voema brza polu napadaca...
    (Aleksandar Savić, 15. novembar 2021 07:30)

    # Link komentara

  91. Piksi genije: odigrali smo hrabro i borbeno. Plus doveo kondicionog trenera iz Japana. Kljucni momenti su dva sprinta od 20ak metara posle 86og minuta: Vlahovic samo radi pritiska na loptu vracenu portugalskom golmanu i zatim Pavlovic kad je ispao na sredini terena trk natrag u odbranu. Usadio im je Piksi veru, timski duh pa je dosla i snaga. Bravo. Svi u napad, idemo breeee!
    (Slavko, 15. novembar 2021 07:30)

    # Link komentara

  92. Ne znam, ali meni Lukic odigrao odlicno iako vise volim Maksimovica na toj poziciji.
    (Halo Bing, 15. novembar 2021 07:28)

    # Link komentara

  93. Svi različito vidimo neke stvari, po meni Sergej MS, ubedljivo najbolji igrač, povezao je vezni red i nema gde ga nije bilo, hladnokrvnost, dribling, kriterijum, pritisak na sudiju, sveukupno majstor.
    (Igrao sam na ostrvu, 15. novembar 2021 07:27)

    # Link komentara

  94. Kako Radonjic nista posebno nije uradio? Izborio korner nakon koga smo dali drugi gol…
    (Niko, 15. novembar 2021 07:24)

    # Link komentara

  95. Odlicno što smo primili gol, posle toga se mogla gledati dobra tekma,znao sam da ćemo pobediti!
    (Munem ti blavora, 15. novembar 2021 07:22)

    # Link komentara

  96. Kad kazes Piksi ustanes i poklonis se. Cast i privilegija mi je bilo sto sam bio u mogucnosti da gledam dok je igrao fudbal. Gromada kao covek i kao fudbaler, neka mu se vrati kao selektoru sve sto nije kao fudbaleru zbog povreda.
    (dejo, 15. novembar 2021 07:16)

    # Link komentara

  97. Čestitke na hrabroj igri i pobjedi!! Pozdrav iz Zagreba
    (MARKO, 15. novembar 2021 07:15)

    # Link komentara

  98. sto se mene tice - kad odigraju ovako muski, ne moraju ni da pobede. odlicna partija
    (nixon, 15. novembar 2021 07:15)

    # Link komentara

  99. Prvo poluvreme dobro, drugo malo dosadno, ali na kraju zaslužena pobjeda. Čestitam susjedi, bravo.
    (?, 15. novembar 2021 07:12)

    # Link komentara

  100. SMS možda nije imao ključni pas, ali sve ostalo je bilo super, borio se, na vreme se oslobađao lopte, menjao strane...
    (Neplivač, 15. novembar 2021 07:11)

    # Link komentara

  101. predrag rajković, 0 bodova...
    (km1 ns, 15. novembar 2021 07:11)

    # Link komentara

  102. Piksi je Kralj!!!
    (Denis, 15. novembar 2021 07:10)

    # Link komentara

  103. nemanja, ima veze!
    valjda ćeš izgurati neki ugovor...
    (km1 ns, 15. novembar 2021 07:10)

    # Link komentara

  104. Pojedinačno manje više, bitno je da su kao tim bili odlični. Ne sećam se da je naša reprezentacija odigrala ikad ovakvu utakmicu, visoki ritam, borba za svaku loptu... Nadigrali smo portugalce u svemu. Bravo za Mistera, bravo za tim!!!
    (Parachinac, 15. novembar 2021 07:10)

    # Link komentara

  105. Po meni uz Tadica igrac utakmice Strahinja Pavlovic zatvorio odbranu Srbije plus iznosio loptu bez straha!
    (game over, 15. novembar 2021 07:10)

    # Link komentara

  106. Po vašem pregledu ispada da su samo Tadić i Mitrovic dobro odigrali. Fudbal je kolektivni sport. To je ova utakmica i pokazala.
    (jare, 15. novembar 2021 07:08)

    # Link komentara

  107. Svaka cast momci, idemo bree ! ?
    (MiCkeyAlneMause, 15. novembar 2021 07:07)

    # Link komentara

  108. Двосмислен наслов, мењај то за Гудеља одмах. Немој сад да квариш атмосферу.
    (Вук, 15. novembar 2021 07:03)

    # Link komentara