1. @Joao Borjan je bolji golman od svih koje si naveo. Aleksandar i Dika Stojanovic su bili simpaticni likovi, ali kao golmani kiksare - pogledaj jutjub. Zvonko Milojevic je bio najveci talenat od svih, ali nije uspeo da opravda talenat jer je bio tremaroš, pogotovo protiv Partizana kada je redovno pravio kikseve i bio tragičar. Ljukovčan ništa posebno, možda je za Jugoslaviju odigrao par prijateljskih mečeve. Tomislav Ivković nije ostavio nikakav trag u Zvezdi, a inače golman linijaš, ništa specijalno. Što se tiče Olje Petrovića, on je stvarno bio odličan golman i može da se poredi sa Borjanom. Najveća prednost Borjana u odnosu na sve gore navedene jeste što je Borjan spašavao Zvezdu bezbroj puta - a to je upravo to što čini golmane velikim.
    (Fiko, 27. maj 2021 11:15)

    # Link komentara

  2. Borjan je najbolji golman zvezde u istoriji.tačka.gledao sam sve od 1973.
    (Aca,dreser jaguara., 25. maj 2021 22:43)
    Borjan je dobar golman, ali nije bolji od Ognjena Petrovića, Aleksandra i Stevana Stojanovića, Živana Ljukovčana i Zvonka Milojevića, pa ni Tomislava Ivkovića. Presmešna je ovo liga da bi se izvodili takvi zaključci. Liga Jugoslavije je bila ozbiljno takmičenje u kojem su i najbolji gubili mnogo bodova. (Joao, 25. maj 2021 23:39)
    Zanimljiva rasprava - obično je istina u sredini.Borjan nije najbolji golman
    u istoriji Zvezde /Beara iako ga nisam gledao/ali je zato posle Olje Petrović ubedljivo najbolji golman koga je Zvezda imala.Svaka čast obojici Dika,Živanu- prvom srpskom golmanu ,Miloju ali nijedan od njih nije uspeo da
    bude nosilac uspeha što je uradio Borjan.Najzaslužniji za sve uspehe u Evropi je gotovo isključivo Borjan.A statistika je čudo: verovatno je on istovremeno statistički gledano i najgori golman Zvezde u istoriji u evro-kupovima.
    (Tex Willer, 26. maj 2021 09:17)

    # Link komentara

  3. ljudi niko ne prica da je Borjan kod oba penala krenuo ranije.......
    (sportista, 26. maj 2021 08:48)

    # Link komentara

  4. Sve super, i pohvale za Falcinelija al meni se on ne svidja! 'Bes napadaca koji na svakoj utakmici treba tri stopostotne sanse da bi dao gol, a cesto mu ni to nije dovoljno kao danas! Pa briga me za njegovo kretanje, za njegov doprinos i ostalo... ne vidim golove!!!
    (Otac Makarije, 26. maj 2021 08:35)

    # Link komentara

  5. Ne razumem skener. Kad se procita skener Zvezde i Partuzana ispada da je Partuzan bio kompaktniji, tj. , njegovi igraci bolje ocenjeni.
    Ivanic katastrofalno ocenjen, kao i Katai.... a njih dvojica su prvo poluvreme , bili 3 klase iznad ostalih.
    (mr.wolf, 26. maj 2021 08:22)

    # Link komentara

  6. Utakmica na momente nikakva i dosadna, na momente vrlo dinamična kao nikad, u produzecima konfuzna sa obe strane zbog umora, ali da je bila nikakva, to nije tačno.
    Ova utakmica je dokaz da se finale Kupa ne sme igrati na kraju, jer igrači su već mislima na odmoru nakon prvenstva. Teško ih je podići nakon toga!
    (Neo@, 26. maj 2021 08:01)

    # Link komentara

  7. Borjan je najbolji golman zvezde u istoriji.
    tačka.
    gledao sam sve od 1973.
    (Aca,dreser jaguara., 25. maj 2021 22:43)
    Izvini ali to je Beara.
    (Biću Slobodan, 26. maj 2021 07:38)

    # Link komentara

  8. Kad vas klinac od 19 godina is provocira, ajde vladimira, on je spec slučaj, ali i ostale grobare..
    (svasta, 25. maj 2021 22:51)

    kad se ložiš na tako nešto.
    (neutralni fe, 26. maj 2021 05:35)

    # Link komentara

  9. Rodić i Sanogo odigrali fenomenalno. Dosta često se kritikuju sa i bez razloga, red je da se nekad i pohvale. Obojica kada su fizički spremni i koncetrisani baš odudaraju klasom. Rodić se dosta ponavljao, sekao kontre, vukao napred baš dugo. A tek bata Sanogo, čovek na leđima nosi trojicu. Iznese loptu, preda, pa oduzme, i tako u krug. Sve školski.

    Derbije često odlučuje snaga na sredini. Uvek su nas batinali razni Šćekići, Raće, Žuke, Muke. Za Sekulu Sanogoa nema leka. Jak je ka' odrasli nosorog sa enimal šanela. Bog mu zdravlja dao.
    (ljubitelj Zvezde, 26. maj 2021 01:26)

    # Link komentara

  10. Ivanić je odigrao sasvim dobro. Jedini kombinovao sa Kataijem i Rodićem, koji su takođe bili za 2 klase iznad svih. Falćineli je morao da ubaci jedan od dva zicera. Pavkov bi je ugurao makar zadnjicom. Treba nam prvi špic golgeter, ne vredi bez rasne 9-ke.

    Sve je bilo pod kontrolom do izlaska Kataija, Ivanića, Kange(iako je bilo loš, Veljko je tek) gde nismo 2 akcije mogli sastaviti. Srnić, Gobeljić, Vukanović, Krstović, kao horor fim posle pristojnog pozorišta. Bog nas je pogledao jer se nazirao poraz na penale. Doslovno hvala geniju Stojkoviću i onom blesavom derletu Krstoviću što okrenuše.

    Ipak je lepo uzeti duplu krunu, toliko čekanu. Zvezda je zaista igrala dobro i atraktivno cele sezone. Dejan mora zaboraviti ovo sve i koriguje tim. 9-ka, štoper, bek, veznjak. I da napadamo tu LŠ i viši nivo igre. Možemo to.
    (ciganin najlepši, 25. maj 2021 23:47)

    # Link komentara

  11. Borjan je najbolji golman zvezde u istoriji.
    tačka.
    gledao sam sve od 1973.
    (Aca,dreser jaguara., 25. maj 2021 22:43)

    Borjan je dobar golman, ali nije bolji od Ognjena Petrovića, Aleksandra i Stevana Stojanovića, Živana Ljukovčana i Zvonka Milojevića, pa ni Tomislava Ivkovića. Presmešna je ovo liga da bi se izvodili takvi zaključci. Liga Jugoslavije je bila ozbiljno takmičenje u kojem su i najbolji gubili mnogo bodova.
    (Joao, 25. maj 2021 23:39)

    # Link komentara

  12. Fk zadruga
    (Srdjann, 25. maj 2021 23:38)

    # Link komentara

  13. Zao mi je ako Falcineli ide. Nemamo mi takve igrace. Skolovan takticki, ne pravi gluposti, borben. U odnosu na njega, ostali nasi napadaci su smejurija, ne rade u utakmici nista...
    (Joao, 25. maj 2021 23:32)

    # Link komentara

  14. Nismo gledali istu utakmicu, naročito kada je Ivanić u pitanju
    (Odur, 25. maj 2021 23:27)

    # Link komentara

  15. Crvena zvezda je večeras odigrala toliko loše, ponižavajuće i razočaravajuće, protiv tima od kog je bar za tri klase kvalitetnija, da ja nisam imao snage i volje da se radujem osvojenom Kupu i duploj kruni. Tuga i sramota!
    (Simić, 25. maj 2021 23:06)

    # Link komentara

  16. Ovo što je Deki uradio je krininal, izveo sve koji znaju, a osim Nikolića, nije ni Gavrića uveo. Duel dve kriminalno loše ekipe. Skauti su mogli da vide deliko ništa, a nadam se da neko u svetu gleda ovo i da će da pokupe celu mafiju na čelu sa savezom.
    (Ljuba, 25. maj 2021 22:55)

    # Link komentara

  17. Kad vas klinac od 19 godina is provocira, ajde vladimira, on je spec slučaj, ali i ostale grobare..
    (svasta, 25. maj 2021 22:51)

    # Link komentara

  18. Mali je bio u pravu vi ne znate šta Stojković dobacuje igračima pre penala, prvo nema pravo da on preda loptu igraču u ruke već treba da je spusti na travu, i on je jedan naj nekulturnijih igračau našem fudbalu
    (Grada, 25. maj 2021 22:51)

    # Link komentara

  19. Potez Krstovića? Pa vi ste neunistivi
    (NBK, 25. maj 2021 22:47)

    # Link komentara

  20. Prvih 50min smo bili odlicni, sve posle toga je tragedija sa srecnim zavrsetkom obzirom da nismo kaznjeni za one silne promasaje. Stankoviceve izmene kao da je napravio Stanojevic, ili su nasi glavni igraci do te mere fizicki nespremni, sto se i nije bas moglo naslutiti u mecevima Lige Evrope gde je to delovalo dosta fizicki spremnije. Sto se tice analize igraca ponaosob, manje vise ste vec sve rekli, te tu ne bih nista dodao
    (Arthas, 25. maj 2021 22:44)

    # Link komentara

  21. Borjan je najbolji golman zvezde u istoriji.
    tačka.
    gledao sam sve od 1973.
    (Aca,dreser jaguara., 25. maj 2021 22:43)

    # Link komentara

  22. Nezadovoljan sam igrom protiv ove tužne ekipe Partizana. Jednostavno smo mnogo bolji po igračim od njih i trebalo je da ih zgazimo. Neki strah je postojao. Nismo smjeli da iznosimo loptu već samo ispucavanja. Ipak, visio je naš gol na kraju regularnog toka. Kako je Ivanić izašao, pali smo. Srećno smo pobjedili.
    (Svarozic, 25. maj 2021 22:42)

    # Link komentara

  23. Utakmica za zaboraviti bukvalno koliko sutra. A baš baš je fino počelo, sa prodorima Kataija i Rodića(odigrao 120 minuta ej alo!) promašajima Falćinelija itd. Partizan kao i do uvek, na kontru i blok. Imali su par šansi ali pošteno govoreći Zvezda je više promašila pobedu. Šta se Dejanu desilo pa da izmeni kompletnu navalu i ubaci "vojnike" Bog zna.

    U produžecima sam bar 3-4x prežalio pehar. Penali mrtvi, nikakva energija. Sve je išlo na vodencu Partizana. I onda se desio Krstović. Dečko je uz svo zezanje, MVP finala. Uradio je pravu stvar za tim i okrenuo momentum. Baš se dugo čekala dupla kruna. Ne mogu ni da poverujem još da se desila. Baš predugo. Teraj dalje. Mora da se bolje igraju derbiji i pogađaju prve šanse. I remontuje par pozicija u timu. Ni slučajno gurati pod tepih.
    (prijatelj nekih prijatelja, 25. maj 2021 22:42)

    # Link komentara

  24. Miloš Simanović👎uopšte se ne slažem! Derbi je bio jako borben obostrano, sasvim korektnog kvaliteta. Prestrogo sudiš!
    (Realni, 25. maj 2021 22:41)

    # Link komentara

  25. Ja nezmam kako pisete 0 od fudbala realno Zvezda je bila malo bolja imala je vise sansi imao je i Partizan.moglo je da padne bar 2-3 gola.Milimetri su delili od gola ali nije usla.Utakmica sa dosta borbe a kako drugacije? Napadni primi gol pa juri rezultat pa opet gol.Za Zvezdu je ulog ogroman, ceka na kuo 14 godina, malo li je? pa sada treba vama da ugadja da igra leprsavo i izgubi! Dobar derbi, pravi muski.Zvezda je dobila i Olimpik na penale jer je cilj bila titula.
    (zex, 25. maj 2021 22:39)

    # Link komentara

  26. Takvi... kao nikola krstovic trebaju biti izbaceni iz fudbala..
    Taj kakav je.. nije za sport, kakvu on poruku salje klincima ispred televizora..
    Nekada su fudbaleri imali manire, ovo je tuzno.
    (Sasa, 25. maj 2021 22:37)

    # Link komentara

  27. Misterija.
    Sa duplo,troduplo boljim timom,mi igramo kao protiv City-ja,ili Bajerna,skromno,oprezno,bezidejno često.
    Izvodimo glavne igrače skoro u svakom derbiju.

    Igra oba tima katastrofa.
    Monitoring na mlađe kategorije,pet godina i onda ako se steknu uslovi,opet oformiti Ligu.
    Ovo je dno dna od igre.
    Katanac do reseta i čistke svih u Savezu.
    (Legolas, 25. maj 2021 22:34)

    # Link komentara