1. Oni sezonu za zaborav, a budzet Srbije zaboravio na dvadesetak miliona.
    (ja, 13. april 2021 16:36)

    # Link komentara

  2. Spavate li mirno
    (Milos, 9. april 2021 08:21)

    # Link komentara

  3. Kako sad niko nije zaražen?Zent od Ljubljane?Izadji mala,Izadji mala....
    (UPPRD, 8. april 2021 18:14)

    # Link komentara

  4. Ja bih prvi voleo da ne osvojimo ABA ligu, da nam propadne sezona skroz, pa da se malo zapitamo. Dogodine u EK, podeliti otkaze vecini igraca, a dovesti mlade i talentovane juniore. Imamo pun koš talenata i mi dovodimo Kuzmica, Rita, Hola?? Alo, celu sezonu ja nisam primetio da igraju. Non stop su povredjeni ili igraju uzas, onda mozete i mene da dovedete za te pare, isti tretman pruzam, a pare mi trebaju pa da zaradim malo. Nadam se da ce EL zatvoriti vrata nasoj ligi, vec su dosadne utakmice postale, ranije se spremas za F4, a sad znas da igraju jedne te iste ekipe, dosada. A mi da igramo LS ili EK, pa da imamo mlade i talentovane igrace koji preuzimaju odgovornost. Da je Pokusevski sad u Zvezdi ili Partizanu, ne bi igrao nikada bukvalno. Bio bi poslat na pozajmicu u FMP ili Mladost i to bi mu bio vrh karijere. Zaista mi je muka da gledam ovo mucenje, sreca pa su mi SK ukinuli, da ne gledam brukanje. Pozdrav i nadamo se boljoj kosarkaskoj klupskoj kosarci!
    (Lazar, 8. april 2021 13:46)

    # Link komentara

  5. kad je zvezda bila u Top 4 ?!
    (Željko, 8. april 2021 13:19)

    # Link komentara

  6. Kada das sansu treneru poput Obradovica koji je ocigledno vrhunski trener moras da mu das i vremena da poslozi kockice. Sezona bez navijaca u Evroligi je u unapred izgubljena sezona i to se moralo prihvatiti kao takvo. Ja postavljam pitanje sta ce biti ako Radonjic ne osvoji ABA ligu i ne obezbedi Evroligu sledece sezone. Ko ce za to biti kriv?
    (Zambezi, 8. april 2021 12:42)

    # Link komentara

  7. Pre starta EL sam pisao da će ovo biti najčudnija sezona EL do sada.I ispostavilo se da jeste.Za sve klubove je bilo teško proceniti kako ući u sezonu za koju se nije znalo ni da li će se završiti.Ulagati novac u igrače ili biti samo učesnik.Nikome to nije bila laka odluka.Nisam bio oduševljen dolaskom Saše Obradović ali sam to prihvatio,pogotovu kada sam video reakcije zvezdaša i punu podršku Saši tako da je imao i od mene.E sada ovima što pljuju Čovića za ovu sezonu moram reći sledeće : Jedini trener od kada je Čović "sve i svja" u Zvezdi koji je imao APSOLUTNO odrešene ruke u svakom pogledu je Saša Obradović.Dovođenje igrača,otpuštanje igrača,taktika, vođenje utakmica sve je bilo u Sašinim rukama.Najveću grešku Saša je napravio stvarajući roster od isključivo atletski građenih košarkaša u principu bez mozga i košarkaške inteligencije i ponekog "siledžije"(Brajant,Kuridža). Jedino se ovo ne odnosi na Loyda.Najuriti Pantera, Ročestija a dovoditi neke Holove,Kolome veze sa pameću nema.Dakle najodgovorniji za promašenu sezonu je Saša Obradović.Što se Radonje tiče nisam ni njegov fan ali čovek je došao na gotovo i nije imao bilo kakve mogućnosti da nešto drastično promeni. Za sada se drži korektno i pokušava da od onoga što je nasledio izvuče maximum.
    (Tex Willer, 8. april 2021 11:48)

    # Link komentara

  8. Zadovoljavamo se domacim titulama. Nit' pravimo iskorak u Evropi, nit' promovisemo mlade igrace.
    (Bocko, 8. april 2021 10:03)

    Pa to je zato sto je raskorak izmedju domace (mislim na ABA) lige i Eurolige ogroman. Ovde se na Zvezdu gleda kao na bogataski, drzavni klub koji pokupi sve sto valja sa ovih prostora. U Evropi je pak Zvezda siromasan i finansijski netsabilan klub, cak i za dosta Evrokup timova, gde jedino sto vredi je ta neka nasa fanaticna atmosfera.
    Za razliku od fudbala, gde smo ipak shvatili gde nam je mesto, u basketu se i dalje traze samo vrhunski rezultati. Neosvajanje ABA lige, koje automatski znaci i neigranje Eurolige je tragedija za navijace i u tom kontekstu je pritisak toliki da apsolutno nema prostora da se eksperimentise sa mladima ako imas ambicije za titulu i igranje EL. Tu mislim i na Zvezdu i na Partizan. Da Zveda recimo dobije visegodisnju licencu EL, prvo bi izbio gradjanski rat medju navijacima jer bi to znacilo kraj svih nada za druge da ce moci da je igraju i samim tim bi titula ABA vredela koliko i titula KLS danas. A sa druge strane sam siguran da bi Zvezda mnogo vise ulagala i davala sansu mladjima u nekom visegodisnjem projektu. Nazalost, klupski basket je odavno krenuo stopama fudbala kao jedan veliki biznis, a tu za nas male i siromasne ima sve manje mesta.
    (MaksimIllyan, 8. april 2021 11:29)

    # Link komentara

  9. Od top 4 do jedva cekamo da se sve ovo zavrsi.
    (Bero Rakun, 08. april 2021 10:16)

    Nije to ništa. Gore je "probudim se i kažem Ajmo u Evroligu" do borbe za opstanak u Aba ligi.
    (NoName, 8. april 2021 11:19)

    # Link komentara

  10. hamete tada se nije ulagalo kao danas.mladi nasi momci se ucili.a vi imate gotov proizvod,igrace na okupu 4-5 sezona plus respekt stranci koji su el.igraci.velika je to razlika,a i format 212 i sad 30plus utakmica.velika razlika!
    (trt, 8. april 2021 11:18)

    # Link komentara

  11. Na koju foru smo mi odlozili utakmicu pre 4 dana u Ljubljani... navodna korona u timu a sad kompletni idemo u Berlin. Zvezdas sam ali sramota...
    (xy, 8. april 2021 11:09)

    # Link komentara

  12. Najlakše je naći izgovore i kukati, ali, ne mogu da se otmem utisku da bi stvari bile mnogo drugačije da je situacija bila normalna, tj. da su se utakmice igrale pred publikom. Znam da deluje kao ogromna razlika između ovog pretposlednjeg mesta i 8. mesta, ali treba podvući da je Zvezda, ove sezone, izgubila čak 8 utakmica na jednu loptu. To je 8 utakmica koje su lako mogle da odu na Zvezdinu stranu (čak i bez navijača) i to je razlika između ovog pretposlednjeg i tog famoznog 8. mesta.

    Kao što rekoh, ne mogu da se otmem utisku da bi, da je bilo navijača (koji su naš 6, 7. i 8. igrač), sve bilo posve drugačije. Te utakmice koje su bile na nož bi Zvezda na domaćem terenu sigurno dobila. A svaka pobeda daje novo samopouzdanje i novi podstrek da se igra još bolje na narednoj utakmici. Čak i neke koje su izgubljene sa većom razlikom i na domaćem terenu su vrlo lako mogle da izgledaju potpuno drugačije da je bilo navijača i verovatno da bi bilo više i od 18 pobeda. Ali, to je sve u domenu ŠBBKBB i nikad ne možemo sa sigurnošću to znati. Moramo da se okrenemo sledećoj sezoni i da se nadamo da će situacija sa koronom biti drukčija nego ove.

    Ono što je pozitivno iz ove sezone je svakako povratak Radonje, jer je reč o jednom od najboljih trenera sa ovih prostora (a svi dobro znamo šta to znači). Njegova specifičnost je to što mu treba više vremena da nametne svoj sistem i uklopi ekipu, ali, kada to uradi, može da samelje bilo koga...
    (ja, 8. april 2021 10:59)

    # Link komentara

  13. Ova porodicna firma je najveće zlo ove države. Od kad su promenili ime spiskali preko sto miliona narodnih para i nista. I nema kraja, traže još i još i još...
    (Duka, 8. april 2021 10:48)

    # Link komentara

  14. Pa dobro bre sta sad. Opet će bankomat da ispljune 20 Milki evra. Nije strasno baciti pare kad predsednik plaća. Ima on para stalno se hvali parama. Očekujemo iduće sezone napad na prvo mesto al odpozadi.
    (da se laži nezaborave, 8. april 2021 10:40)

    # Link komentara

  15. Ako cemo realno, ove sezone nisu ni zasluzili da igraju Evroligu.
    (drakce, 8. april 2021 10:31)

    # Link komentara

  16. Pa vi opet dovedite 15 stranaca, znaš...
    (Ćamil, 8. april 2021 10:28)

    # Link komentara

  17. Da ste doveli jos 2-3 amera mozda bi i bila borba za top 16
    (zeleni, 8. april 2021 10:26)

    # Link komentara

  18. Partizanovac sam i veliki ljubitelj kosarke ali ovo sto rade Zvezda i Partizan je izgubilo svaki smisao. Danas dizu u nebesa domace klince i proglasavaju ih za vanserijske talente ako odigraju makar u najboljem slucaju jednu solidnu utakmicu u Evropi. Dakeko su cak i od nivoa Djekica i Mitrovica koji su igrali u Partizanu pre 10god. i za koje su svi pricali kako veze nemaju. Hvala Bogu pa imamo Megu za koju niko ziv ne navija, osim navijaca vecitih kad Mega igra protiv jednog od blizanaca a sutra ce svi od njih ocekivati da se odazovu svakom pozivu reprezentacije i da ginu za sveti dres Srbije. Neka nam igraju ovi Ameri sto dodju na po jednu sezonu, njih vise volimo.
    (aca, 8. april 2021 10:21)

    # Link komentara

  19. Mogli ste bar sačekati da se večeras odigra utakmica. Slažem se da je EL ove godine najslabije odigrana. Ali opet je tu nekako napabirčen dvocifrn broj pobeda. Zvezda sem poslednjih mesec dana igra bez centra. Kuzmića ne bih komentarisao a Noko nije igrao zbog korone. Došao je posle nove godine do tada bukvalno nismo imali centra. Kup je Zvezda uzela sa domaćim igračima i Lojdom. ABA je odigrana dobro. Radonja je preporodio Davidovca i Dobrića. Da se uzme ABA i biće to dobra sezona. Interesantno da nema ovakvog skenirajućeg testa za "uspeh" kluba koji je 7 u ABA,koji je u kompletnom sastavu izgubio Kup i izbrukao se u EK. Baš interesantno.
    (Sava, 8. april 2021 10:19)

    # Link komentara

  20. Od top 4 do jedva cekamo da se sve ovo zavrsi.
    (Bero Rakun, 8. april 2021 10:16)

    # Link komentara

  21. Covic je kriv sto je toliko likovo,pa sada ne izgleda dobro. Zvezdin plasman je srazmeran njenom budzetu i ne prisustvu publike. Bilo je dosta pobeda na koje Zvezda moze biti ponosna i dosta utakmica koje je bilo pred sam kraj. Ne treba praviti cirkus od toga.
    (ludi konj, 8. april 2021 10:16)

    # Link komentara

  22. Ovo je sezona za zaborav, tacno, ali secam se kada je u EL nastupao Atelje 212 (2 pobede i 12 poraza), tada se pisalo o hrabrim momcima velikog srca koji su se muski pobili i iscupali dve pobede.
    (Hamett, 8. april 2021 10:14)

    # Link komentara

  23. Svake godine ista prica
    (Bojan, 8. april 2021 10:11)

    # Link komentara

  24. Pa imaju više američkih igrača u timu, nego prosečna NBA ekipa... Pudlica je uspeo da upropasti domaću košarku, svaka čast.
    (soki, 8. april 2021 10:06)

    # Link komentara

  25. Godinama tako. Kad sam ovde pisao da Covic Zvezdi nije doneo nista u Evropi osim floskula i marketinga, svi su me pljuvali. Zvezda MORA nesto da napravi u Evropi jer nema tezine dok se ne ulove veliki trofeji. Dzaba ti sve recke, domace titule. Naravno, konkurencija je sve jaca, ali Zvezda predstavlja nasu kosarku u EL i ima obavezu da juri rezultat. Kada bude shvatila EL kao trku a ne spin ili marketing, Zvezda ce nesto uraditi.
    (Losmi, 8. april 2021 10:06)

    # Link komentara

  26. Zadovoljavamo se domacim titulama. Nit' pravimo iskorak u Evropi, nit' promovisemo mlade igrace.
    (Bocko, 8. april 2021 10:03)

    # Link komentara

  27. Korona, nije bilo publike, duga odsustva glavnih igraca zbog virusa, 8 poraza na jednu loptu... Nista strasno, i to je za ljude.
    (Sasa, 8. april 2021 09:59)

    # Link komentara

  28. Neki ne igraju ni plej- of ABA lige, tako je to , ne pišete da je ovo jedna od najslabijih sezona Partizana, zna se za koga navija urednik !!!!
    (Grada, 8. april 2021 09:56)

    # Link komentara

  29. Nekada je ovo podneblje bilo poštovano u košarkaškom svetu. Puno talenata i najcenjenijih trenera. Imali smo svoj pravac košarke 'jugoslovenski pravac' mi smo bili oni koji znaju nešto a ostatak Evrope su oni koji se razbacuju parama.
    Sada se sve okrenulo niti talenata niti trenera sve se vrti oko para. Naš predstavnik najgori u Evroligi dotakli smo dno i neće biti bolje.
    (Iskreno?, 8. april 2021 09:56)

    # Link komentara

  30. Ma ovaj tim je uzasan, ko je ocekivao da bude u vrhu Evrolige, taj veze sa kosarkom nema. Jedino Lojd neka klasa, Volden i Noko mogu da budu dobri bekapovi, kao i Davidovac i Dobric, mislim ako pricamo o vrhu Evrolige. Ostalo nije ni za vrh Aba ligu. Covic da vodi ekonomiju kluba i da se ne mesa vise u dovodjenje igraca. Ovakvu katastrofalnu selekciju inteligentan kosarkas kakav je bio Obradovic nije mogao da izvrsi. Sezona za zaborav, od atmosfere do rezultata. Osvajanje Aba moze da popravi utisak, ali kako stoje stvari i to ce biti mnogo cupavo.
    (Dr.Primarijus, 8. april 2021 09:52)

    # Link komentara

  31. Od kog vrha Evrolige? To je izjava bila da se malo pokažu ambicije i motivišu igrači. I ništa više. Pa pogledajte timove i budžete drugih klubova, samo Bajern ima 3, 4x skuplji tim, a gde su ostali.

    Da je bili navijača, bilo bi i borbe za top 8,ali i to je pitanje dal bi uspeli, kakav crni vrh Evrolige.
    (Anonimac, 8. april 2021 09:48)

    # Link komentara