1. Za oba crvena kartona (Rodić i Gobelja), krivi su Elvisi i Šegrti i ostali,ķ koji su zvezdine igrače navikli na to da nema te gluposti koju im neće oprostiti. Tako se uništavaju naši klubovi koji u ligi ne mogu karton da dobiju a u evroppi ne mogu kompletni utakmicu da završe.
    (Mezimčad srpska, 27. februar 2021 16:32)

    # Link komentara

  2. Šteta za sinoćnu utakmicu, imala iz je Zvezda i sa deset igrača. Na kraju se sve svede na dva penala, dva crvena kartona i jedan autogol. Previše da bi se prošlo dalje.....
    (Nebojša, 26. februar 2021 13:04)

    # Link komentara

  3. Samo draga dodji kuciiii
    (NR, 26. februar 2021 11:46)

    # Link komentara

  4. Ovoga puta, skener si odradio odlično, prošli put si promašio manje više sve, jer si pisao da je Zvezda igrala defanzivno, s imala 14 šuta, dva gola, tri zicera i sa igračem manje presing, sinoć još bolje i to na njihovom bunjištu, ma alal vera, i da si sad napisao nešto slično, znači prestao bih zauvek da čitam i komentarišem, iako si ranije bio daleko realniji i stručniji. Elem ostaje tuga golema tuga što pod prisilom kadrovskog deficita moraju da igraji igrači limitirane inteligencije srazmerno broju kopački koje nose poput Pankova i Gobeljića, jer onakve gluposti na dve utakmice se prosto ne nadoknadjuju ni u našoj Superligi.
    (Miki ciganin, 26. februar 2021 11:29)

    # Link komentara

  5. Nije Gobelja kriv sto ne zna, vec Mrkela i Terza sto nisu doveli bekove.
    (Boogy, 26. februar 2021 11:23)

    # Link komentara

  6. Mene je odusevio Sanogo kao stoper. Jak, siguran, tacan pas. Mislim da bi bio dobar kao stoper ubuduce obzirom da dmc mora biti brz, a on je izgubio na brzini.
    (Boogy, 26. februar 2021 11:22)

    # Link komentara

  7. Osim gobeljica, svi ostali zasluzuju pohvale
    Svaka cast na igri, borbi.
    Naterali su jedan Milan, drugoplasiranu ekipu italije da se brani dobar deo utakmice. Hrabro, sracano... svaka cast. Da su izgubili i 5-0, ne bi mogao nista da im kazem za zalaganje i trud.
    Verujem, da nam je liga od8-10 klubova, da se cesce igra sa partizanom, vosom, suboticom, dabi bila druga prica. Ovako se igra za celu sezonu par jakih utakmica ,ako izuzmemo evropu
    (nikola, 26. februar 2021 11:07)

    # Link komentara

  8. Pop, 26. februar 2021 08:59
    Sudija je pokazao na korner rukom i morao je da dopusti isti.Morao je, nikada nisam video onako nesto u ligi evrope imajuci u vidu da je u nadoknadi ceo minut prosao dok je Milan izveo aut i korner, malo se igralo samo 4 sekunde su prosle, onakve stvari se uvek pustaju i po pravilniku morao je, ako si slusao strunjaka sinoc znao bi da je trebalo da se saceka da se izvede prekid pa kraj ali moze mu se.
    (zex, 26. februar 2021 11:04)

    # Link komentara

  9. Došla vam Katarina Grujić glave.
    (Privatni detektiv Djido Mova, 26. februar 2021 10:29)

    # Link komentara

  10. Filip Mladenovic je idealno resenje za levu stranu.
    (Dragan, 26. februar 2021 10:28)

    # Link komentara

  11. Sad je lako reći Gobelja tragičar, Gobelja nije klasa za Zvezdu. Istina to je bilo lako reći oduvek. Što znači da taj dečko mora da igra. Ne postoji drugo objašnjenje i što pre to shvatimo bolje će nam biti kao navijačima. Nekad je bilo da se najlošiji igrač u ekipi stavlja na beka. Tu najmanje štrči, najlakše se sakrije koliko je loš. Zato je Gobelja "univerzalac", zvezdin "gardista", Milojevićev "vojnik sa nožem u zubima". Nažalost mora i kod Dekija da igra. Neverovatno je da nemamo bolje igrače iz omladinskog pogona, momci koji su odlično igrali LŠ za mlade prošle godine. Mali Radulović ne može da dobije šansu. Zašto? Zato što vraćamo igrača koji je dobio otkaz u španskoj drugoj ligi? Nije ni Srnić ništa kriv. On nema gde osim u našu ligu. I on je istog kalupa kao Gobelja. Borac, garadista itd. Samo trčati znaju nažalost. Razlika između ove Zvezde i one Milojeve je velika. Sa ista ta dva igrača koja su igrači manje mi sada napadamo. Milan. U Milanu. Velika je to stvar rođaci.
    (mare..., 26. februar 2021 10:24)

    # Link komentara

  12. Mi smo ih sinoć taktički razbili. Deki će biti super trener, nisam mislio tako na početku.
    (bezobraznik, 26. februar 2021 10:11)

    # Link komentara

  13. @Pop-e

    Po kućnom vaspitanju, za svoj tim navijaš uvek, protiv kog god da igra. U utakmicama naših klubova sa stranim klubovima, uvek navijaš za naše klubove!
    Ako budeš imao dete i budeš ga učio da za Partizan navija protiv kog god da igra , to je OK. ALI...Ako ga budeš učio da navija za Milan u utakmici protiv Zvezde, znaj da svoje dete učiš da mrzi, učiš ga da se raduje tuđoj nesreći. Kakvi se to ljudi raduju tuđoj nesreći, pripupitaš li se nekad? Sutra će ga više radovati poraz Zvezde nego poraz Partizana, a to je najgori poraz koji jedan roditelj može da doživi.
    Mržnja nikad ne donosi ništa dobro.
    (Istina leči...., 26. februar 2021 10:10)

    # Link komentara

  14. go belj ic i grand pevaljka zaista neprocenjovo. decko zna samo da slomi nogu protivniku, napravi glupi penal ili dobije jos gluplji crveni karton. i naravno da fura na splavove sa istetoviranom pevaljkom punom silikona. nikad mi se nije svidjao a sad jedva cekam da mu vidim ledja.
    (Liberty, 26. februar 2021 10:02)

    # Link komentara

  15. sanogo - najdovski
    (bjutiful, 26. februar 2021 09:56)

    # Link komentara

  16. Eeeee, sad kad Milan uzme ligu Evrope...videćete !
    (Gavrilo Princip, 26. februar 2021 09:49)

    # Link komentara

  17. Zvezda i zvezdini igrači ne doživljavaju sebe više ka veliki klub, u tome je problem
    (Netijak, 26. februar 2021 09:44)

    # Link komentara

  18. Ajde razumem da napravis penal kad te napuca lopta u ruku u prirodnom položaju, ali onako,šta će ti ruke gore, ceo život igraš fudbal,čega se plaši čovek, ozbiljan amaterizam, a tek žuti na polovini pa gde je inteligencija.
    Da ne bude da samo kritikujem, lopta kod šanse je ipak teška da bi gol dao bek koji nije svetska klasa.
    (Milke, 26. februar 2021 09:38)

    # Link komentara

  19. Kad je žreb?
    (sasa pg, 26. februar 2021 09:37)

    # Link komentara

  20. Što se tiče Gobeljića...Mogu da razumem penal koji je napravio,pogodila ga lopta u ruku,dešava se.Mogu da razumem i onaj promašaj,slabija noga,maše takve zicere i puno bolji od njega.Ali onako napraviti drugi žuti karton,na centru,u momentu kada Zvezda gospodari terenom,nema opravdanja.Ivanić fenomenalan.I prava je šteta što smo ispali, jer je u LE ostalo par ekipa sa kojima apsolutno može da se igra.Ko zna sa kim bi nas žreb spojio.
    (goblin, 26. februar 2021 09:29)

    # Link komentara

  21. ма да, гобељић је трагичним сплетом околности "један минут упао у провалију", иначе је школован, тактички поткован и врхунски фудбалер.
    против лучана може да се сакрива да не зна, али у европи кад крену да га притискају и кад су стално нека дешавања, онда сакривања нема. онда се види колико нема појма о било чему везаном за фудбал. никакав резон ни квалитет у игри.
    (апсурдиста, 26. februar 2021 09:26)

    # Link komentara

  22. Je volim Gobeljica ali namestilo se tako isto kao u prvom mecu Pankovu.Mislim da nije za Zvezdu i tacka.Falicineli je odigrao odlican mec, Gajic takodje cesto isao u napad i driblao i dodavao.Od izmena Petrovic standardno gresio u predaju.Sanogo je igracina, Ivanic najbolji svi ostali su bilo ok.
    milan nije povukao rucnu vec je Zvezda stojala dobro na terenu nije im dala sanse za kontre.
    (zex, 26. februar 2021 09:25)

    # Link komentara

  23. Jos sanjam onaj korner! Vidim kako Pavkov skace i ludilo nastaje...

    Sta reci
    (Koliba, 26. februar 2021 09:21)

    # Link komentara

  24. Koja poenta ovog vara ako moze i tu da se manipulise, 2 puta lopta napucava igrace Milana u ruku i oni ne reaguju, a reaguju za Zvezdine ruke. Ne kazem da to neko namerno radi ali ocigledno da je sudjenje bilo pristrasno. Cak i drugi zuti je veoma diskutabilan, u smislu koliko los Gobeljic bio da li je realno zasluzio iskljucenje. Mislim da je bilo prestrogo. Ona ruka kod gola Zvezde isto jako diskutabilno. Zasto reditelj prenosa nije ponovio usporeni kada su 2 puta bile sumnjive situacije oko igranja rukom igraca Milana🧐 Ja bih razumeo da je proslo 3 i po minute pa da svira kraj ali u trenutku kada je bio korner bilo je tacno 3 minute i mozda 2 sekunde
    (Dragan Borca, 26. februar 2021 09:13)

    # Link komentara

  25. Gobeljić - tragičar
    Srnić - loš
    Ne, Gobeljić nije tragičar, on je sinoć bio najgori... skrivio penal svojom greškom, promašio čist gol, dobio drugi žuti karton na centru terena, mnogo za jednu utakmicu. E, to ti višemesečni uticaj života sa pevaljkom i splavova.
    (Sića, 26. februar 2021 09:12)

    # Link komentara

  26. Samo neznalica moze da napise da je Falcineli pruzio slabu partiju.
    (Zika, 26. februar 2021 08:37)

    Apsolutno. Odličan timski igrač kakvog nismo u špicu imali još od Žigića.
    (Futre, 26. februar 2021 09:06)

    # Link komentara

  27. Sve je to lepo...ali nedovoljno zar ne..
    (alex, 26. februar 2021 09:05)

    # Link komentara

  28. Pa jesmo li mi istu utakmicu gledali? Falcineli decko izginuo napred sa njihovim stoperima, primao lopte zagradjivao se, prosledjivao dalje. U sistemu sa jednim klasicnim napadacem protiv stopera kalibra kao sto su Milanovi, ne mozes drugacije.
    (mare, 26. februar 2021 09:03)

    # Link komentara

  29. A niko nigde da spomene Sanoga. Doktorski je igrao i mozda bio najbolji igrac na terenu i razlog zasto smo u napadu mogli igrati sa vise igraca.
    (czvvv, 26. februar 2021 09:02)

    # Link komentara

  30. Ma, bre, ljudi, Zvezda je, sa igračem manje, naterala Milan da se, na svom terenu, brani veći deo utakmice, u nokaut fazi jednog evropskog takmičenja! Potpuno smo ih nadigrali u obe utakmice, i sabili ih u njihov šesnaesterac, iako smo oba puta igrali sa igračem manje. Meni je to dovoljno. Uopšte ne moram da gledam kako je ko od igrača odigrao, kad su i TIM i TRENER pokazali da su na visini zadatka. A oni koji seire nad time što Zvezda nije prošla dalje i koji se time hrabre, mogu samo da strepe od toga kako će da prođu u narednoj utakmici protiv nas. Nabrijaće Deki naše igrače toliko da će duplo više da lete po terenu, nego protiv Milana...
    (ja, 26. februar 2021 09:01)

    # Link komentara

  31. "ovaj Milan ne bi prosao Partizan
    (cebe od kasmira, 26. februar 2021 07:54)"

    Točan odgovor na ovu tvrdnju, odavno je dao Charleroi.

    Zato bi se grobljad trebala ostavit komentara na temama vezanim uz Zvezdu, europskog i svjetskog prvaka. Ostavite naš klub da igra s velikanima, vaš neka se priprema za derbije s Inđijom, Vrnjačkom banjom i Palilucem.
    (Zvezdaš iz Hrvatske, 26. februar 2021 09:00)

    # Link komentara

  32. navijam za Partizan i uvek navijam za strane klubove protiv Zvezde ali sinoc sam nekako zeleo da prodju.. igrala je Zvezda dobro mada ovaj Milan ne treba nesto velicati.. u vrhu su tabele sticajem okolnosti ali su u jako losoj formi zadnjih mesec dana i ubrzo ce pasti sa vrha tabele.. dva su utiska.. prvi je igrac koji se preziva Gobeljic.. fudbaler bez grama inteligencije sa 5 metara umesto da ubaci loptu u gol on je napucava ko na seoskom igralistu..posle promasaja kamera ga snima a on lagano bez ikakve emocije trci u odbranu.. posle pravi dva gruba faula, prvi mu je oprosten a drugi nije i dobija crveni.. pitanje je zasto taj momak igra u Zvezdi?? pitanje za Stankovica koji odlucuje ko igra a ko ne.. ok neko ce reci i Kataji je promasio sansu ali Kataji je gadjao gol .. desilo se da je lose zahvatio loptu.. od deset onakvih sansi Kataji bi dao 8 ili 9 ali Gobeljic bi promasio svih 10..to je razlika.. drugi utisak mi je napad na sudiju zato sto nije dopustio korner.. pravila kazu da je mogo da pusti ali i da nije morao.. on se odlucio za ovo drugo i time nije ostetio zvezdu.. da je npr milan imao slicnu situaciju i da mu je trebao gol i da je sudija pustio korner posle isteka vremena stankovic i igraci bi opet napali sudiju zato sto je pustio da se izvede korner.. dakle kako kome odgovara.. malo mi je krivo sto ste izgubili ali sami ste krivi.. auto gol, dva penala ..monogo pocetnickih gresaka..
    (Pop, 26. februar 2021 08:59)

    # Link komentara

  33. Izgubio je los roster, kupovina 20 krila a nedostatak levog beka. To je I maloj deci bilo jasno. Ovde godinu Dana kukaju navijaci na portalu, kupi levog beka, kupi levog beka... Oni kupe Falka I Bakajoka, dva desna krila. Pa gde su oni? Zamislite da je igrao Mladenovic. Pa unistili bismo ih po toj levoj strani. Za ocajnu transfer politiku neko mora da odgovara. Ko zna gde bi nam bila granica... Mozda I finale?!
    (Hamurabi, 26. februar 2021 08:58)

    # Link komentara

  34. Bravo Zvezdo!!!!Skinuli smo 91 prokletstvo Bajerna skinucemo i Milana.Samo nastavite u ovom pravcu!
    (maya, 26. februar 2021 08:57)

    # Link komentara

  35. BORJAN - odlican kao i uvek.
    GAJIC - sasvim pouzdan igrac, uz Degeneka najmanje gresio.
    GOBELJIC - 0.
    PANKOV - Pravi strasne greske, iznese loptu 40 metara od gola, onda da pogresan pas,i ovi imaju kontru, a on ostavio rupu nazad!
    DEGENEK - najbolji u odbrani - standardno. Uklizavanja imao 5-6 sigurno, sve korektno. Alal vera!
    SANOGO - Stena. Sve radio kako treba.
    SRNIC - Nikad nije falilo trcanje kod njega. Trebao da ostane u igri a Gobeljic da izadje, ionako je imao zuti.
    KANGA - Odlican dvomec, strasna glava. Ne bi se bojao ni Barse. Mislim da ga je Deki doveo u red. Treba ga ostaviti,najbolji nas igrac na lopti.
    IVANIC - Preporodio se decko. Igra kao zmaj. Zato smo ga i doveli, valjda. ZAMERKA - jedina za ovog momka, nedostatak snage. Leprsav je, pametan igrac, ima vic, izmislja paseve, cepa odbrane, ali slab u duelu.Bravo momcino!
    BEN - Sta reci o ovom biseru, koji uvek mora iznova da se dokazuje? Uvek odlican kad treba!

    FALCINELI - Bez konkretnog ucinka, ali dosta je gradio sa ekipom. Ipak, cini se da retko daje golove, i ulazi u 100% sanse.

    PAVKOV trebao da pocne, jer je nekako bio opasniji u onih 15 minuta nego ovaj do tada.
    Falco - bio solidan, lepo otvarao kontre i drzao loptu.Tek kvalifikacije ce da kida.
    Petrovic - Mozda trebao u nekoj formaciji, da pocne cak, pre Gobeljica, a Srnic da igra levog beka....
    DEKI- Hvala ratnice za ratnicki pristup. Od PSV-a nisam gledao HRABRIJU ZVEZDU. Za dlaku ste ispali. Osecaj kao da smo dobili! SAMO NAPRED
    (Pedja J7, 26. februar 2021 08:56)

    # Link komentara

  36. Obrni okreni ne ide dalje. Godinama već viđeno.
    (Miloš, 26. februar 2021 08:55)

    # Link komentara

  37. Najveci promasaj na ovoj utakmici je Falcineli koji se nije video i bio je najslabiji pojedinac na mecu , a sto se tice Gobeljica pitam se samo koliko je talentovane dece propalo i nije dobilo sansu da bi jedan ovakav igrac dosao do prvog tima Zvezde i imao priliku da igra na San Siru . To je slika i prilika nasih fudbalskih skola i kako se dolazi da najvecih visina , a da realno nemate ni gram talenta , pokreti vam uopste nisu sportski , ali vi opet igrate i ne samo to , taj igrac je bio pozivan i u reprezentaciju . E zato nas nema nigde .
    (Andrea Djani, 26. februar 2021 08:54)

    # Link komentara

  38. Od kad pratim C.Zvezdu ja nisam video u dresu C.Zvezde igrace kao sto su Srnic i Gobeljic.
    Velika i bruka i sramota da oni nose dres C.Zvezde.
    Sta traze u C.Zvezdu, zasto brukaju dres i onaj grb .
    Oni nisu za Surdulicu, Metalac, Macvu a kamoli za Milan i evropske utakmice.
    Za ovakve igrace koji se nalaze u C.Zvezdu su krivi oni koji se nalaze na mestima direktora, da li oni stvarno misle da je Srnicu i Gobeljicu mesto u C.Zvezdi.
    Kad uporedis Ivanica i njih dvojica pa to je tolika razlika da oni igraju u istom timu.
    Sklanjate koji nisu za C.Zvezdu , dokle vise Srnici, Gobeljici i njima slicni.
    (Nebojsa, 26. februar 2021 08:54)

    # Link komentara

  39. Deset drskih i jedna drška...
    (Boža D., 26. februar 2021 08:52)

    # Link komentara

  40. Ne pamtim bolju Zvezdu i lepsi fudbal. Za dalji napredak i ozbiljnije rezultate potreban nam je jos po jedan bek, stoper i brzo krilo ( mozda je Bakajoko taj). Treba posteno reci da je za ispadanje kriv Deki, jer u dve utakmice ponavlja istu gresku - ne menja beka sa zutim kartonom. Isto tako 'kriv' je i za sve dobro - odlicnu takticku pripremljenost, energican tim koji odbija da se preda, prelep fudbal i Mirka Ivanica koji plese u stilu Piksija. Momci glavu gore, ozbiljni rezultati tek dolaze!
    (Kriticar, 26. februar 2021 08:49)

    # Link komentara

  41. Realno drska Zvezda i očajan Milan. Šteta što Zvezda nije iskoristila očajnu formu Milana.
    (Bane, 26. februar 2021 08:44)

    # Link komentara

  42. Pankov i Gobelja vs Milan 3:1
    (Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu, 26. februar 2021 08:41)

    # Link komentara

  43. Samo neznalica moze da napise da je Falcineli pruzio slabu partiju.
    (Zika, 26. februar 2021 08:37)

    # Link komentara

  44. Znamo,da će sudije uvek,ali uvek naginjati na protivnikovu stranu.
    Znamo da ne smemo da se glupiramo sa panjevima,Gobeljići i slični i mi uporno ne tražimo kvalitetne bekove.
    Nemamo ih prosto u timu,a oni su okosnica modernog fudbala.Da prime lopru,da se ubacuju u napadu,da centriraju,šire teren za ostale srednje vezne i olakšavaju igru.Ne mi ko mazge,Gobeljić pa Gobeljić.
    Nije on kriv,to mu je kapacitet,to mu je plafon,da trči i to je to.
    Sudija,sramno,mada i nije nas ukanalio toliko koliko bi drugi.
    Zvezda generalno,sjajna,kao da nije srpski tim,trčala,igrala,borila se,ja sam zadovoljan i pored poraza,ali ostaje gorak ukus,da smo ih mogli proći.
    Neka rade,i doći će bolji rezultati,ali bez dva tri, dobra,jako dobra beka, u Evropi teško da može da se uradi nešto.
    (Legolas, 26. februar 2021 08:34)

    # Link komentara

  45. Ostaje velika zal jer je sada definitivno jasno da smo uoci ovog dvomeca od Milana pravili i ocekivali ono sto nije. Jeste igrao uz pomalo povucenu rucnu, no verovatno i zato jer se pitala i Zvezda koja je vise nego prijatno iznenadila. Cak je bolje i odlucnije delovala sinoc nego u Beogradu i tu je mislim uzrok ovog po mnogo cemu nezasluzenog ispadanja - Stankovicu sinoc mogu zameriti samo sto nije izvadio iz igre Gobeljica jer je igrao na granici kartona, a opet znamo i kako tavorimo sa bekovima. Za narednu Evropu, mislim da na toj poziciji moraju biti kljucna pojacanja. Takodje, moj utisak je da se u prvom mecu pogresilo sto se nije izaslo od starta hrabrije, sa Gajicem i Sanogom (umesto Gobeljicem i Petrovicem), a utisak je da smo Milan preterano respektovali i zbog toga usli opreznije. Steta, zaista, bili smo nadomak najboljeg rezultata jos od 1992. godine, ali ovakva igra i pristup samo mogu da raduju. Idemo dalje!
    (metall, 26. februar 2021 08:33)

    # Link komentara

  46. Slažem se sa svim ocenama za igrače, Gobelja užasno veče, Ivanić uz Degeneka i Sanoga najbolji! Jedino zameram Stankoviću što je ubacio Kataija i Falka umesto Bena i Kange! Ben je uvek opasan, kad najmanje očekuješ, a ima i dobru skok igru dok je Kanga tek u drugom delu počeo da kontroliše loptu! Katai još rovit, u trenažnom procesu a Falko bez utakmica u nogama! Morao je trener da zameni Gobeljića odmah na poluvremenu, nije imao veliki izbor igrača ali je žuti karton rano dobijen! Šteta, mogli smo lako da prođemo ove srećnike iz Milana, nisu nam dali gol iz igre! U dvomeču su imali celo poluvreme sa igračem više a igrali ko "sekice" pred kraj utakmice! Sumnjao sam u Stankovića ali je on uzdigao Zvezdu u odnosu na Milojevića što se tiče napadačke igre i presinga! Zadržati skoro sve igrače (osim Gobeljića, Rodića i Vukanovića, možda i Bakajoka ako nastavi ovako) i samo dovesti dva beka i nema zime! Bolje povećati plate proverenim igračima nego trošiti na sumnjiva pojačanja!
    (severnjača, 26. februar 2021 08:33)

    # Link komentara

  47. Једино због чега могу лакше да преболим испадање је ако коначно избаце овог Гобељића из екипе који нема трунке фудбалског у себи. Ту је и Родић наравно (ни један ни други немају центар шут, примопредаја лопте - 0, не знају да се поставе...). Не знам само која Кангина додавања сте видели, свако додавање напред ишло је у ноге Миланових играча, почевши од првог додавања у 28 секунди утакмице па до краја. Имао је гомилу непотребних пасова уназад. То што су шпицеви били одсечени је због Канге који би требало да је централни везни и који треба да повеже шпицеве са игром. Саного одличан, препорођени и повређени Иванић такође, Бен добар, није ми јасно само што у првој утакмици нији играо, Петровић и Николић играју као да 'леба нису јели. Мислим да је Радуловић неправедно откачен као и Гаврић који заслужује много више минута. Све у свему добар Звездин двомеч, фалило мало среће, и драго ми је да се нисмо браниили као што смо знали ранијих сезона и то од неких "аматерских" екипа.
    (Vlado Lo, 26. februar 2021 08:32)

    # Link komentara

  48. Moj utisak veceri.Zvezda nikad bolja u Evropi,za razliku od igre pod Milojevicem gde ste 95% utakmica prolazili uz cistu srecu i zahvaljujujuci Borjanu.Drugi utisak je neverovatni Ivanic i katastrofalni Milan koji zaista kao da je molio Zvezdu da im da gol na kraju,onoliko pogresnih dodavanja nezalaganja losih odluka u zavrsnici nisam skoro video,vrhunac je bio poslednjih 60 sekundi gde Ibra u kontri daje Borjanu loptu u ruke umesto da ode do aut linije i drzi loptu do kraja i posle toga covek umesto da izbaci loptu on sa sve istom ode u korner koji da je dozvolio sudija da se izvede siguran sam bio dovoljan za prolaz (Pavkov ili Borjan siguran sam).Treci i najaci moj utisak veceri je ponasanje Dejana Stankovica koji velikom brzinom preti da ugrozi cak i Lalata.Neverovatna mi je stvar da covek koji je toliko godina igrao za takve klubove nema nimalo kulture,harizme....jedino objasnjenje mi je koriscenje nedozvoljenih supstanci u paru sa Lalatom ili je virus bahacenja po Srbiji na najprimitivniji nacin toliko zarazan da je odmah po povratku u rodnu zemlju preso i na njega (ne mislim samo na ponasanje i izjave tokom i posle danasnje utakmice vec od pocetka mandata u Zvezdi da ne nabrajam vise potrosio bi svih 1500 karaktera koliko su dozvoljena u jednom karakteru).
    (marko15, 26. februar 2021 08:32)

    # Link komentara

  49. Mnogo nepravedno ocenjujete ucinak Gajica, koji je i u napadu i u odbrani bio odlican. Veceras smo gledali sjajnu Zvezdu, Stankovic ih je psihicki dobro pripremio, osjetilo se samopouzdanje u prijemu i pasu, konacno u duel igri smo ih nadjacali, dosta je doprinjelo i iskustvo u gradjenju i postavljanju Kange, Falcinelija, Bena, Sanoga, mislim da Stankovic nije trebao da mijenja Kangu (koliko god voljeli Kataia cinjenica on nije bio spreman za ovaj mec). Gobeljic je zabio Bufonu, ali bolje da mu sto prije nadju neki klub u Kini.
    (Ranzo, 26. februar 2021 08:31)

    # Link komentara

  50. Steta Zvezdo moja ljubavi!Svaka cast na borbi!
    (zeki, 26. februar 2021 08:29)

    # Link komentara

  51. Jel može neko od trojice pametnih Mrkela, Terzić, Milojević da mi objasni zašto Ben nije bio prijavljen za Evropu prošle sezone? Zašto se on "prodaje" svake godine a ubedljivo je najviše dao timu u ove 4 godine Evrope.
    (Bg, 26. februar 2021 08:29)

    # Link komentara

  52. Odlična !!! Hvala i bravo za igru..
    (dar mar, 26. februar 2021 08:28)

    # Link komentara

  53. Svala cast igracima i Dekiju. Veliki minus za upravu! Godinama se ne radi na dovodjenju kvalitenih bekova, ili barem adekvatnih zamena. Ali to je sad. Zvezda je pokazala da moze. Zvezda je bila i ostala gigant. I uvek treba da igra ovako. Deki jos jednom bravo!
    (Dr.Primarijus, 26. februar 2021 08:26)

    # Link komentara

  54. Najbolja Zvezda koju sam gledao u evropi!
    Bilo je istorjiskih pobeda(Salzburg, Liverpul..) ali nacin igre, takticka disciplina, smisleni napadi, stvaranje šansi iz igre mrpz pas ali i iz prekida, i ono što retko ko spominje a to je fizička sprema konačno na vrhunskok evropskom nivou. Minijature Ivanica, kvalitet Bena, snaga Sanoga. Ovo je ono kako svaki zvezdaš zamišlja Zvezdu i to ima u svim dnk i ako to nije realno. Da Zvezda drzi loptu, da vrši viskok presing na njihovoj polovini, da napada i to sve protiv sedmoatrukog prvaka evrope na njihivom terenu. Što ne može niko,možeš ti.
    (Riki Kaka, 26. februar 2021 08:24)

    # Link komentara

  55. Gobeljicu zabraniti ulazak u zemlju,kao i dozivotna zabrana bavljenjem fudbalom.!
    (Nemanja, 26. februar 2021 08:23)

    # Link komentara

  56. Ne znam ko nam je zadužen za kondiciju i fizičku spremu, ali kapa dole! To se naročito primećuje kod Ivanića koji puca od snage, bukvalno sve što zamisli to može i da ostvari.
    (Milan, 26. februar 2021 08:23)

    # Link komentara

  57. Zvezda je zasluzila da prodje dalje pogotovo zbog utakmice sinoc, Milan je odigrao uzasno postigli dva gola sa penala i jedan auto-gol i nisu nista pokazali samo su obrukali jedan veliki kakav je Milan, Zvezdi svaka cast da je bilo vise pameti i srece mogli su da prodju dalje.
    (FM ludak, 26. februar 2021 08:21)

    # Link komentara

  58. Kanga-Ivanic-Sanogo kapa dole, odlicni.
    (Milan, 26. februar 2021 08:18)

    # Link komentara

  59. Rezerva Milana se poigrala sa Zvezdom.
    (lkjhgfdsa, 26. februar 2021 08:18)

    # Link komentara

  60. Sto se mene tice mogli smo da primimo jos 7 golova u poslednja 3 minuta, mi smo igrali presing na San Siru i gazili smo ih.
    (vaxilar, 26. februar 2021 08:17)

    # Link komentara

  61. Ovu utakmicu će pamtiti ko Mijatovu prečku.
    (***, 26. februar 2021 08:15)

    # Link komentara

  62. Drska zvezda i neozbiljni milan.
    (moralni gmizavac, 26. februar 2021 08:13)

    # Link komentara