1. Doncice je u ruki sezonu bio na trecoj poziciji sto se glasova tice, igrom zasluzivao da bude na All Staru, pa na kraju nije pozvan.
    (delboj, 20. februar 2021 11:03)

    # Link komentara

  2. Bas smo skroman narod j..... ispasce da je Jokic bolji igrac od Lebrona. I ja Jokica dizem u nebesa zato sto je nas i zato sto je velicina i sve naj, ali alo ljudi govorimo o igracu koji je u rangu Dzordana. Jel se to moze porediti pa ne gura ga liga dzabe, Lebron zasluzuje titulu MVP ima ih samo 4 a bar su mu dve skinuli nezasluzeno... Zivio ti nama Jokara i bio u drustvu ovih velicina.
    (Banjaluka, 19. februar 2021 20:31)

    # Link komentara

  3. @CJC - Druze velike zvezde koje su dokazane godinama i imaju iza sebe titule i svasta nesto treba da budu uvek starteri na all star utakmicama jer su atraktivni za gledanje vise od bilo koga drugog, kakve veze ima dal je neko propustio utakmice ili nije kad je majstor svog zanata. Najbolje cemo sad izbaciti ove superstarove a ubaciti neke nebitnjakovice. Ko bi to gledao uopste onda? I kakve veze ima jer igra neko bolje regularni deo sezone od nekoga kad taj kad dodje plej of ce nestati.
    (Xyz, 19. februar 2021 19:59)

    # Link komentara

  4. Sve u redu, i sve stoji al gledam samo koji autor je radio ovaj tekst da napise najvecu glupost da je Lebron najbolji igrac danasnjice a ima bar 3 igraca bolja od njega. Na osnovu cega je to autor napisao ocigledno je i on zaludjen sa nabedjenim likom. Neverovatno...
    (ilija, 19. februar 2021 19:48)

    # Link komentara

  5. Fenomenalan tekst i Americki mediji se slazu da je Lilard trebao da bude izabran.
    (Marko, 19. februar 2021 15:38)

    Polovina textova izvan onih sa domacih terena su manje vise prevodi sa stranih sajtova.
    (Vrg, 19. februar 2021 19:02)

    # Link komentara

  6. Ne samo Luka, ni Kavaj nije zaslužio mesto u petorci, iako mi je omiljeni igrač u ligi jednostavno previše utakmica propušta a i ovo što igra igra sa pola gasa (što opet pokazuje kakav je majstor). On igra u nekom svom ritmu, cima se tek u plej ofu pa nije pošteno da bude u prvoj petorci pre tog Lilarda koji gine svaku utakmicu da gomilu neznalica uvede u plej of.
    (CJC, 19. februar 2021 18:58)

    # Link komentara

  7. Autor teksta ne voli luku ali posto ne smije to otvoreno da napise onda ovako zapakuje fino, volimo ga nas je dobar je, ali je statisticar i privatnik
    (cole, 19. februar 2021 15:22)

    Hoćeš da kažeš da nije privatnik???
    (Salle, 19. februar 2021 18:57)

    # Link komentara

  8. Autor teksta ne voli luku ali posto ne smije to otvoreno da napise onda ovako zapakuje fino, volimo ga nas je dobar je, ali je statisticar i privatnik
    (cole, 19. februar 2021 15:22)

    Hoćeš da kažeš da nije privatnik???
    (Salle, 19. februar 2021 18:57)

    # Link komentara

  9. Računica je veoma jednostavna. Kada su sabrali glasove fan-ova, igrača i medija, sve su to rangirali. Na kraju su i Luka i Demijan imali krajnji koeficijent 2.5!
    Kao prevagu uzima se brog glasova fan-ova. Tu je Luka u prednosti.
    Eto, vrlo jednostavno razlog zašto je Luka starter.
    (Mama, 19. februar 2021 16:32)
    Bravo, upravo je to bila razlika. Slušao sam Šeka i ostale u Inside the NBA i svi se slažu da je Dončić "popularniji", ali da je Lilard trenutno za koju nijansu bolji. Medjutim, najveće iznenadjenje je, po njima, to što nigde u priči nema Mičela, koji je najbolji igrač tima sa najboljim skorom u ligi i igra odličnu sezonu, a po ovome je biran tek kao četvrti, iza Karija i ove dvojice i kažu da je to totalno nepravedno.
    (Dr Hitch, 19. februar 2021 17:31)

    # Link komentara

  10. Realno
    Opet ce doci taj plej-of, opet ce Lilard nestati, opet ce poceti regularni deo i hajp oko Lilarda. Ovo se desava vec 3-4 godine, precenjuju ga i pokusavaju da stvore pricu kako je bolji od Stefa Karija...
    (Kozuki Oden, 19. februar 2021 16:55)

    # Link komentara

  11. Nedostaje samo Vatikan i Iluminati da be tekst bio celovit.
    (Travis Bickle, 19. februar 2021 16:50)

    # Link komentara

  12. Boze sacuvaj tko danas sve pise o NBA i tko se sve novinarom zove.Toliko o ovom tekstu.Bilo tko od vas koji kaze da zna i prati kosarku i gleda utakmice nema jbne sanse da ce reci da je Lillard bolji igrac od Doncica..Forsirate Jokica kao MVP ali koliko god covjeka volim i volim ga gledati kako reazbija ima tu jos igraca koji razbijaju a timovi im puno bolje stoje..E sad mnogi bi htjeli da se gleda koliko tko vuce svoj tim,kakvi bi bili bez njega itd..to je super ali forsira se taj narativ iskljucivo zato sto Nikola igra sjajno a ekipa osrednje..jbga to nije ono sto se gleda kod MVP .. ekipa mora biti vrh konferencije i jos brojke strasne .. Harden je uzeo MVP samo jednom a imao je po 35/9/7 sezone i puno jaci skor nego Denver sada pa nista..ćorak..jer tamo neki crni Grk,Europljanin iz bezveznog hladnog Milwaukeea isto igra sjajno a tim mu je prvi ili drugi stalno pa dobija nagradu .. Nit je taj grad nesto popularan niti je trziste,nije cak ni kosarka tu nesto popularna u odnosu na football ali evo brojke su super,tip kida i u obrani i dvaput MVP .. Tako da manite se prica da netko nekoga ne voli pa zato ovo ono,mora biti James samo da ne bude Jokić , to su price za djecu.. Denver nije dovoljno dobar da bi on bio MVP i to je to,ostalo su samo navijacke halucinacije .. P.s. Westbrook je iznimka jer je imao TD prosjek nakon sto godina,bacite oko na MVP nagrade pa samo pogledajte koliko puta ekipa nije bila u top 2 konferencije i sve ce vam biti jasno ..
    (drama, 19. februar 2021 16:50)

    # Link komentara

  13. Računica je veoma jednostavna. Kada su sabrali glasove fan-ova, igrača i medija, sve su to rangirali. Na kraju su i Luka i Demijan imali krajnji koeficijent 2.5!
    Kao prevagu uzima se brog glasova fan-ova. Tu je Luka u prednosti.
    Eto, vrlo jednostavno razlog zašto je Luka starter.
    (Mama, 19. februar 2021 16:32)

    # Link komentara

  14. hahha najjači su mi ovi tekstovi sto ko znmo da je cirkus ali..znamo da su pare najbotnije ali.. pa ako znate sta se onda iznenadjujete i bunite...
    (Poznavalac ©®, 19. februar 2021 16:29)

    # Link komentara

  15. Ako LeBron bude MVP to ce biti bruka. On igra regularnu sezonu sa rezervom sto je i razumljivo u njegovim godinama ali niti ima fenomenalne brojke (njegov standard i prosek) niti "vuce" Lejkerse jer ni ne mora, oni su ubedljivo na papiru "najdublji" tim. Za sada je mrtva trka Jokic i Embid pa iza njih Janis pa tek onda eventualno LeBron. Durent i Kavaj mislim da ce propustiti preveliki br. utakmica do kraja sezone a peti je Stef Kari ili Lilard.
    (Mladen, 19. februar 2021 16:20)

    # Link komentara

  16. Uvek se iznova pitam Gde je nestalo objektivno sportsko novinarstvo?
    Jokic je jedan od najboljih, bez sumnje, ali ste pokazali veliku pristrasnost u ocenjivanju ko treba biti MVP.
    Ostavimo nacionalni kriterijum po strani kada govorimo o brojevima.
    N. Jokic ima jos dvojicu, objektivno, konkurenata za titulu najkorisnijeg.
    (dzo, 19. februar 2021 16:16)

    # Link komentara

  17. Ime Marko Đinđić mi nije pseudonim, majke mi. XD
    Što se tiče Lilarda i Dončića slažem se od A do Š, Luka je gori privatnik od Hardena i Vestbruka (iako Brada i nije neki "privatnik") i dečko prosto vrši zločin nad svojim ogromnim talentom.
    S druge strane Dame vuče kola bez točkova (pogledati trenera prim.aut), igra sa "prstenom na leđima" otkako je draftovan, gleda sebe i radi na sebi, praktično je božanstvo u Portlandu i uzor svima. Na kraju krajeva, i on prodaje patike. I satove. I pesme.
    Samo je on manje potcenjen nego što se misli, ali sve drugo super istaknuto.
    (Aleks, 19. februar 2021 15:55)

    # Link komentara

  18. Neko odraste, u porodicu koja ima sve, zavrsi veliku skolu jer roditelji finansiraju bez problema fakultet, diplomira bez radnog staza, jer ne mora da radi i postane neko i nesto. A neko drugi nema podrsku roditelja, krene iz polupismene porodice, radi dva posla pored skole, dize kredit kako bi finansirao skolovanje, i postane neko i nesto. Ko onda ima vise zasluga? Jokic ove godine igra u krsu od tima, Harris propusta brdo utakmica, vrati se, i baca cigle. Murray, ne igra na nivou, Barton povredjen, te igra, te ne igra, o Porteru nema sta da se kaze... I na kraju decko vuce ovaj sastav u plejof spot sa takvim brojkama, sa takvim procentima. I kao manje je koristan od Embida i onog James-a? Jokic je najbolji igrac ove godine, sa ili bez sovinizma, da li to neko hteo ili ne. Na zalost, drugacija su pravila kad se bira MVP.
    (nikola, 19. februar 2021 15:53)

    # Link komentara

  19. Lilard ove sezone vuče povređeni Portland i mislim da je svaku neizvesnu završnicu rešio, a to treba ceniti više od bilo kakve statistike. Daleko od toga da Dončić nije lider i klačer što bi rekli, ali do sada u tekućoj sezoni Lilard je ipak broj jedan spoljni igrač na zapadu. Što se tiče Jokića, istina je da Denver loše stoji, ali Jokić je trenutno najkorisniji igrač lige, osim ako se nešto u poslednjih par dana nije promenilo, tako da je on ipak zasluženo u petorci.
    (DLS, 19. februar 2021 15:51)

    # Link komentara

  20. @samo kazem: bilo bi dovoljno da "samo" pratis utakmice i da ih gledas, da bi shvatio koliko liga gura James-a.
    (nikola, 19. februar 2021 15:46)

    # Link komentara

  21. Ispravno, realno. Oni koji ne razumeju kako Luka ima iste brojke a jeste slabiji, neka odgledaju neku utakmicu.
    (Eto..Da, 19. februar 2021 15:45)

    # Link komentara

  22. Jokic je pre dve godine vukao Denver do druge pozicije na zapadu, dugo su i zauzimali prvu poziciju, tek ih na kraju prestigao Golden State, i to onaj sa Durentom. Ne samo sto je drzao Denver na celu zapada, vec je vukao tim ciji starteri su bili propustili preko 80 utakmica. Svi bili povredjeni, Harris, Murray cini mi se, Milsapp itd. I opet nije bilo price o njemu kao starter. Ovaj clanak je bezpotrebno usmeren u tom nekom pravcu, na nivou je onog vaseg komentatora kad su utakmice. Lillard nije precenjen igrac, on je na svom mestu, jeste, mogao je biti umesto Doncica u petorci, ali se vrlo dobro zna da navijaci glasaju.
    (nikola, 19. februar 2021 15:43)

    # Link komentara

  23. Bravo za autora,sve 100% tacno.
    Lilard je fenomenalan godinama unazad srce i dusa Portlanda.
    Da je Luka privatnik ziva je istina posebno ove sezone.
    (Kanidja PG, 19. februar 2021 15:41)

    # Link komentara

  24. Fenomenalan tekst i Americki mediji se slazu da je Lilard trebao da bude izabran.
    (Marko, 19. februar 2021 15:38)

    # Link komentara

  25. Kakve gluposti... po cemu je filadelfija popularnija grad od denvera, u pensilvaniji je najmanja minimalna cena rada u americi i nije nikakvo trziste !!
    Nurkic treci najbolji igrac portland??! Covek jedino zna da zakuca kada dobije loptu na tacnu. Od njegu su bolji i karmelo i kanter i geri trent !!!
    (Stefan levgren, 19. februar 2021 15:36)

    # Link komentara

  26. "NBA liga je pre skoro deset godina ukinula da na Ol-staru startuju klasično dva beka, dva krila i centar jer su tada centri bili veoma loši i ta pozicija se polako gasila. Tako smo na Ol-staru onda imali Andrea Bajnama i Krisa Kejmena na Zapadu i to nisu mogli da dozvole sebi."

    Mogao si da nađeš dosta lošije primere izbora centara za Ol-Star od Bajnama i Kejmena. Bajnam je te sezone itekako zaslužio izbor, beležeći u proseku 19 poena, 12 skokova i 2 blokade po utakmici igrajući za treći najbolji tim na Zapadu. Čak je bio i izabran u drugi najbolji tim lige te sezone takođe. Kejman je dospeo na Ol-Star kao zamena za povređenog Brendona Roja, tako da nije bio izabran od strane igrača već od strane trenera što znači da njegova pozicija nema nikakve veze sa njegovim izborom. Svakako je beležio 19 poena i 9 skokova po utakmici, a u to vreme ako si centar a blizu si proseka 20/10 si favorit za Ol-Star izbor. Razumem da si morao da nađeš moderne primer ali npr. ne toliko daleko u prošlosti si imao Džamala Maglora sa prosekom 13/10 (2004.), Dejla Dejvisa sa prosekom 10/10 (2000.), čak i Roja Hiberta koji je bio isključivo zbog odbrane dva puta Ol-Star sa prosecima 13/9 (2012.) i 11/7 (2014.).
    (Tragikomedija, 19. februar 2021 15:34)

    # Link komentara

  27. Aposlutno se slažem sa autorom teksta. I sam sam glasao za all star petorke, doduše po starom sistemu (play, bek, krilo, krilni centar i centar) i meni je Lilard bio kao početni play umesto Karija. Generalno uvek je teško praviti izbor u bilo čemu, ja se uvek vodim principom koga bih pre da imam u timu.
    (Milan Kosanovic, 19. februar 2021 15:34)

    # Link komentara

  28. MVP bez atraktivnih poena ni u ludilu.
    (cxy, 19. februar 2021 15:31)

    # Link komentara

  29. Ништа додати на текст.
    (Стева Сигнал, 19. februar 2021 15:28)

    # Link komentara

  30. Lilardu je effeciency ispod 30 !!! Pa sad malo razmislite o čemu pričate !
    (JPR24, 19. februar 2021 15:27)

    # Link komentara

  31. Овај текст је као консензус који су састављали тројица коментатора овог портала са опречним мишљењима xD
    (?, 19. februar 2021 15:26)

    # Link komentara

  32. Ne kontam što se digla tolika frka oko ovoga. Pa zna se da kod Allstar-a sve svodi na popularnost. Ja lično uvek glasam za one koje mislim da zaslužuju a ne koje gotivim (jasno mi je da ećina glasa navijački). Iako mislim da Lilard u ovom trenutku može da drži časove košarke Luki i apsolutno zaslužuje da startuje, ponavljam, sve se svodi na popularnost i marketing.
    (shomix, 19. februar 2021 15:22)

    # Link komentara

  33. Autor teksta ne voli luku ali posto ne smije to otvoreno da napise onda ovako zapakuje fino, volimo ga nas je dobar je, ali je statisticar i privatnik
    (cole, 19. februar 2021 15:22)

    # Link komentara

  34. Ima mnogo, mnogo boljih koji igraju čvrstu odbranu a u napadu su isti kao on, nije on za ol star
    (legolas, 19. februar 2021 15:22)

    # Link komentara

  35. Prilicno tekst subjektivan.. Bio je i Janis dva puta za redom MVP (na stranu to sto je istok sam po sebi slabiji ) pa nikakve veze nema Milvoki niti ta franziza sa popularnoscu. Niti ih ko gleda niti im
    ko sedi u orvim redovima niti su ne znam ni ja popularniji od Denvera i planina. Da bi bio uopste u prici da uzme MVP nagradu Jokic mora da zadrzi koliko toliko ove brojke i da barem zavrse medju prvih 5 na zapadu. To da NBA gura Jamesa da bude MVP su budalastine.pa nije to tamo Srbija. Da me pogresno neko ne razume ima svega i svacega suda ali mi je ovaj tekst previse subjektivan. Nek bude Denver 2-3 na zapadu ko prosle godine i nek Jokic zadrzi ove brojek pa ce biti MVP sigurno
    (samo kazem, 19. februar 2021 15:20)

    # Link komentara

  36. Kako smijesan I pristrasan tekst. Denver jedva osmi I Jokic bi trebao biti medju favoritima za MVP. Denver mora biti u prve 4 ekipa da bi Jokic imao ikakve sanse ili da ima triple double u prosjeku.
    (Candreva, 19. februar 2021 15:19)

    # Link komentara

  37. Autor očigledno navija za Blejzerse, tako da razumem njegove frustracije. Dončić je zasluženo u prvoj petorci.
    (Svašta, 19. februar 2021 15:18)

    # Link komentara

  38. Da Doncic igra za nas ovaj tekst nikad ne bi bio napisan, ali posto igra za sloveniju i posto je uzeo zlato na evropskom protiv nas onda je statisticar pritvatnik i sve najgore
    (cole, 19. februar 2021 15:17)

    # Link komentara

  39. Dončić ne igra toliko dobro kao prošle sezone, gde je igrao duplo bolje sa skoro istim brojkama.
    Objasni mi Marko kako se igra duplo bolje sa istim brojkama?
    (Lupetalo, 19. februar 2021 15:17)

    # Link komentara

  40. Kao prvo, Lilard je odličan igrac, ali daleko od toga da je najpodcenjeniji u zadnjih 20 god. Drugo,lilard ne moze da preuzme primat od Karija nikako ni u cemu, jer je poznat kao karijev sin, dovoljno je pogledati medjusobne duele i skor u istim, posebno u plejofu, i sve sto radi poslednje dve godine, kari radi godinama, lilard tek ove dve godine ima 40% za tri, dok kari ima 43,5% za karijeru. Trece, za Doncica se slazem, I mozda je mogao umesto njega, ali opet nije neka razlika, postizu isti broj poena prosecno manje vise, bolji fg% ima Doncic, za 3p% Lilard, Doncic skoro prosecno tripl dabl. Imas razloge i za ovog i za onog, nije tipa paculia upao tek tako.
    (Realno, 19. februar 2021 15:17)

    # Link komentara

  41. Pozdravio ih Micel sa prvog mesta Zapadne konferencije.
    (Kozuki Oden, 19. februar 2021 15:16)

    # Link komentara

  42. Inače danas je Nikoli rodjendan ako niste znali vi sa B92.
    (Aleksandar, 19. februar 2021 15:05)

    # Link komentara