1. Vidim kako se stranci a tako i domaći igrači otimaju da zaigraju u FMP2 boraniji,a tako i Miška boli ga ona stvar za fmp2 pa nije lud da šalje svoje najbolje igrače tamo makar igrali i EL,jer se zna ko je institucija i ko ima pehar u vitrini
    (Danijel, 13. januar 2021 13:29)

    # Link komentara

  2. pekovic je dosao u partizan sa 19 godina i prve dve sezone bio rezerva kosti perovicu, i cim je eksplodirao pokupio ga je panatinaikos. mora da smo ga atlasu platili 5 miliona evra.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar markovic, 12. januar 2021 15:31)

    Atlasu niste platili nista. Platili ste Misku. I to onoliko koliko je trazio. Za momka od 19 godina.

    A nije Pekovic jedini momak koji je tako prolazio tih godina. Uzimali ste sta ste hteli po koliko ste hteli pa ako prodje, proslo je...ako ne...sta da se radi, drzava daje moc i pare
    (MarkoNIS, 13. januar 2021 12:01)

    # Link komentara

  3. Roberts, MekKejleb, Dzerels, Veseli, Bertans, Lovernj ako ovo nisu vrh igrači onda stvarno netreba,da gledaš košarku Veseli več godinama igrač bez koga Obradovič nemože i neče Bertans Reprezentativac i jedan od najboljih igrača u svojoj reprezentaciji isto vrh igrač a ni Bertans i ostali nisu tamo neeka leva muda več iskusni i provereno dobri igrači.
    (slaviša šmigič, 13. januar 2021 11:08)

    car si! jel ti palo na pamet da su mozda vremenom stekli tu reputaciju a ne da su sa takvom reputacijom dosli? veseli je dosao kao anonimus iz slovana gde nije postizao vise od 5 poena u proseku ako i toliko. bertans je dosao iz olimpije, sa 3 poena u proseku. lovernj je dosao kao otpadak iz nekog francuskog tima. zaista je fascinantno kakve su gluposti pojedinci u stanju da napisu
    (petar markovic, 13. januar 2021 11:50)

    # Link komentara

  4. Cekaj a koji su to provereni stranci? Roberts, MekKejleb, Dzerels, Veseli, Bertans, Lovernj, Palasio, Kamings itd.?? To su za tebe bili provereni stranci? A kako nazvati onda Perperoglua, Skorcanitisa, Dzordana Lojda, Markusa Vilijamsa, Kvinsija Milera, Feldina, Rocestija i ostale?? Zvezda ima mnogo veci budzet nego Partizan tada, a F4 nikad nece biti ni blizu.
    (uzicanin, 13. januar 2021 03:22) # Link komentara

    Roberts, MekKejleb, Dzerels, Veseli, Bertans, Lovernj ako ovo nisu vrh igrači onda stvarno netreba,da gledaš košarku Veseli več godinama igrač bez koga Obradovič nemože i neče Bertans Reprezentativac i jedan od najboljih igrača u svojoj reprezentaciji isto vrh igrač a ni Bertans i ostali nisu tamo neeka leva muda več iskusni i provereno dobri igrači.
    (slaviša šmigič, 13. januar 2021 11:08)

    # Link komentara

  5. Ove 4 ekipe zajedno ne bi imale 4 pobede u Evroligi. Grobar sam i to kažem
    (..., 12. januar 2021 11:19)

    Pa sta ako si grobar? Znaci da si zbog toga 100% u pravu?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sampion evrope 92, 12. januar 2021 11:45) # Link komentara

    Možda nije 100 ali 99.posto jel ti sad lakše.
    (slaviša šmigič, 13. januar 2021 10:58)

    # Link komentara

  6. Sram vas bilo, Partizan prezivljava pakao vec 8 god. i to samo iz inata ljudi koji nemaju veze sa sportom. Vi sad kao niste to znali. I vi ste jedan od instrumenata koji doprinosi unistavanju Srpske kosarke.
    (dzo, 12. januar 2021 12:07)

    Eeeeee a secas se srecnih vremena! Zvezda se raspada, nose joj koseve, grb zalozen, igra sa juniorima, a Partizan se bahati u EL, dovode se najbolji domaci igraci i provereni stranci, Danilovic bije neposlusne sudije, Dule izjavljuje da ne treba spasiti Zvezdu... I onda svakom zlu dodje kraj! Nolan Smit pa Radonja i nema vise EL, nece Misko da da svoje najbolje igrace da daje timu koji ne igra EL, odjednom prestaju casovi ljubavi, odjednom stranci nece da dodju da igraju za kikiriki a najbolji domaci za stipendije...
    Zamisli neko se drznuo da napravi bolji tim od Partizana, da neko osvoji titulu koja je Partizanu Bogom data! OTIMACINA! Pravda za poslednje uporiste postenja u Srbiji!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 12. januar 2021 13:05)

    Cekaj a koji su to provereni stranci? Roberts, MekKejleb, Dzerels, Veseli, Bertans, Lovernj, Palasio, Kamings itd.?? To su za tebe bili provereni stranci? A kako nazvati onda Perperoglua, Skorcanitisa, Dzordana Lojda, Markusa Vilijamsa, Kvinsija Milera, Feldina, Rocestija i ostale?? Zvezda ima mnogo veci budzet nego Partizan tada, a F4 nikad nece biti ni blizu.
    (uzicanin, 13. januar 2021 03:22)

    # Link komentara

  7. (mladići borovi, devojke jele, 12. januar 2021 23:33)
    da probam ja tebi da pomognem.

    cini mi se da nisi bio dovoljno analitican prilikom komparacije zvezdinog uspeha iz 73e i partizanovog iz 82e u Kupu Sampiona.

    Partizan je u sezoni 81-82 u KS odigrao 14 utakmica i ostvario 10 pobeda i 4 poraza.
    U prvoj fazi pobedjivali smo prvake turske i cehoslovacke. ne znam zasto potcenjujes prvaka cehoslovacke, kad je kk zvezda svoj najveci uspeh u istoriji ostvarila pobedivsi u finalu kpk klub koji dolazi iz, zamisli molim te, cehoslovacke, i to klub koji nije bio sampion te drzave iz sezone pre.
    Partizan je potom u drugoj fazi igrao sa klubovima za koje si mozda i cuo kao sto su makabi, kantu, barsa i pao. Propozicije takmicenja su bile takve da iz te grupe 2 najbolje ekipe idu u finale, partizan je nesrecnim spletom okolnosti zavrsio na 3. mestu, i osvojio 3. mesto u evropi. nisam ni tvrdio da je ispao u polufinalu.

    Zvezda je u svom trijumfalnom pohodu iz 73e u KS odigrala ukupno 8 utakmica, ostvarila 6 pobeda i 2 poraza, a kad si vec slucajno zaboravio da pomenes, od toga su 4 pobede ostvarene protiv: albanskog partizanija i holandskog kluba kk flamingo.

    prema tome, cini se da partizanov uspeh nije bas toliko za potcenjivanje spram zvezdinog. naravno, siguran sam da si ti hteo da objektivno predstavis situaciju, da ukazes na to da je i zvezda imala neke slabije protivnike, ali posto si vec slucajno to izostavio, rekoh ajd da dopunim.
    (petar markovic, 13. januar 2021 00:30)

    # Link komentara

  8. dakle oni su zahvaljujuci pobedi nad nama otisli na 7-3, a mi ostali na 6-4.
    (petar markovic, 12. januar 2021 22:59)






    :)))))
    rado bih u nameri da ti pomognem koristio i računaljku i plastelin i bojice, ali, ma šta ti mislio, ni ja nisam svemoćan - nUmem, još, da protnem ruku kroz kabAl.

    kk partizaи se nije plasirao u finale, jer je imao više poraza, 4 u odnosu na 1 odnosno 3 koliko su imali konkurenti, izgubio je još 3 utakmice pored te.

    taj jezički konstrukt da je "finale izmaklo u poslednjim sekundama" podjednako je ne samo pogrešan, već i besmislen poput onog da "partizan nije ispadao iz lige - partizan je samo jednom igrao preko leta baraz za povratak", a čiji je autor, znam da mi nećeš poverovati - neko ko se potpisuje kao i ti!
    (mladići borovi, devojke jele, 12. januar 2021 23:33)

    # Link komentara

  9. svakim i partizan je sa skorom 6:4 zauzeo treće mesto.
    prve dve ekipe, sa skorom 9:1 odnosno 7:3, igrale su finale.

    znači, 6 klubova je u 10 utakmica odlučivalo koje će dve u finale, a ne ta imaginarna jedna u kojoj je "finale izmaklo u poslednjoj sekundi".
    uzgred, vaši iz zemlje podrijetla ovo ne zovu poluzavršnicom...
    (mladići borovi, devojke jele, 12. januar 2021 22:05)

    sta ces. kao sto si i sam konstatovao, jace je od tebe. tvoje pojedinacno nabrajanje klubova i njihovo potcenjivanje je sumanuto. to su klubovi koji su na osnovu uspeha u svojim prvenstvima igrali takmicenje. na kraju krajeva, sta vas je sprecavalo da svih tih decenija osvojite tako slabo takmicenje? ponos jer niste hteli da budete prvaci evrope u tako slaboj konkurenciji ili neobavestenost da je to tako lako?

    sto se tice tog treceg mesta, partizan je za plasman u finale igrao sa kantuom. dakle oni su zahvaljujuci pobedi nad nama otisli na 7-3, a mi ostali na 6-4. pobedu su izvojevali u poslednjim sekundama, zahvaljujuci prodatoj lopti jednog naseg igraca. ja zvezdi nisam sporio polufinale. f4 zvanicno postoji od 88e. to partizanu te 88e nije odgovaralo jer je trebalo da ide direktno u finale da je ostao dotadasnji sistem.
    cinjenica ostaje da je partizan 5 puta bio medju 4 najbolja u evropi, zvezda jednom. sve i da sebi oduzmemo to trece mesto, opet je 4 vece od 1, po pitanju plasmana medju 4, sem mozda u tvom paralelnom univerzumu, ali mozda cak i ta sumanuta sredina ima neke granice.
    (petar markovic, 12. januar 2021 22:59)

    # Link komentara

  10. pa recimo taj f4 je nesto nedostizno za kk crvena zvezda svih ovih decenija. ne govorim o plasmanu u polufinale, vec o f4, uvedenom od 88e. ako cemo o plasmanima medju 4, ima partizan trece mesto iz 82e kada nam je u poslednjim sekundama izmaklo finale.
    (petar markovic, 12. januar 2021 19:06)





    :)))))
    evo ga, opet!
    šta će, nesrećnik, jače je od njega...

    u sezoni 1972-73, crvena zvezda je posle dve pojedinačne i četvrtfinalne grupne faze ušla među 4 najbolje ekipe, koje su, potom, odigrale ono što se svuda, osim izgleda u tvom univerzumu, naziva polufinalem.
    čak i vaši iz države podrijetla to zovu poluzavršnicom.

    u sezoni 1981-82, košarkaška sekcija jšu partizaи bila je pobednik vrlo respektabilne grupe u kojoj su još bili, kao što joj i samo ime kaže, slavna slavija iz praga, potom predstavnik najjače evropske lige za koju niste čuli, turski gigant eczasibasi, klub osnovan 1968. a ugašen 1992, i al-zamalek koji je, iako projektovan da te godine osvoji to takmičenje, momentalno odustao od takmičenja kada je saznao da je u grupi sa institucijom.
    kk partizaи, dakle, i još 5 pobednika grupa igrali su dvokružni sistem svako sa svakim i partizan je sa skorom 6:4 zauzeo treće mesto.
    prve dve ekipe, sa skorom 9:1 odnosno 7:3, igrale su finale.

    znači, 6 klubova je u 10 utakmica odlučivalo koje će dve u finale, a ne ta imaginarna jedna u kojoj je "finale izmaklo u poslednjoj sekundi".
    uzgred, vaši iz zemlje podrijetla ovo ne zovu poluzavršnicom...
    (mladići borovi, devojke jele, 12. januar 2021 22:05)

    # Link komentara

  11. (Sremac, 12. januar 2021 20:19)

    Ja sam samo skromni pripovedač u pokušaju. Hvala administratoru što je pustio moj literarni rad i živeli svi koji su pročitali.

    Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
    Hvala sportu i živela Srbija.
    (zvonko, 12. januar 2021 21:46)

    # Link komentara

  12. Petar Markovic, o tome i pricam. Bilo je sezona sa rezultatima bilo je sezona bez rezultata. Bilo je skupih igraca a bilo je i jeftinih igraca. Isto tako i sa Zvezdom. Bilo je sezona gde smo dovodili jeftine igrace a bilo je sezona i sa skupima. Usli smo u top 8 sa poprilicno malim budzetom u odnosu na konkurenciju, pa smo sledece sa jacim timom za dlaku bili 9-ti. Prosle sezone smo po imenima imali mozda i najaci tim, pa nije bilo rezultata. Svaka sezona je specificna, i ne mozes period od 13 sezona da gledas kroz jednu sezonu i da pricas kako eto nikada niste doveli skupe igrace.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 20:57)

    nije bas isto tako sa zvezdom.
    partizanovi rezultati su bolji. jednostavno, partizan je imao 2 cetvrtfinala i f4, zvezda jedno cetvrtfinale.
    drugo, zvezda je imala vecu moc zadrzavanja okosnice ekipe nego tadasnji partizan, i dovodila je u proseku afirmisanije igrace nego tadasnji partizan.
    nisam rekao da nikada nismo doveli neka jaka pojacanja, nego da je to bilo daleko od nekog bahacenja i konstantnosti u tome.
    (petar markovic, 12. januar 2021 21:43)

    # Link komentara

  13. Petar Markovic, o tome i pricam. Bilo je sezona sa rezultatima bilo je sezona bez rezultata. Bilo je skupih igraca a bilo je i jeftinih igraca. Isto tako i sa Zvezdom. Bilo je sezona gde smo dovodili jeftine igrace a bilo je sezona i sa skupima. Usli smo u top 8 sa poprilicno malim budzetom u odnosu na konkurenciju, pa smo sledece sa jacim timom za dlaku bili 9-ti. Prosle sezone smo po imenima imali mozda i najaci tim, pa nije bilo rezultata. Svaka sezona je specificna, i ne mozes period od 13 sezona da gledas kroz jednu sezonu i da pricas kako eto nikada niste doveli skupe igrace.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 20:57)

    # Link komentara

  14. Iskreno, cini mi se da poznajem neke likove iz price., ali ne bih da pogresim ime. Da nije taj odlucni komsija ratni profiter??? Da nije nastao u ona mutna vremena... Moram I. Andrica citirati "i dodju tako vremena..." Jel to taj komsija na koga mislimo da jeste?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sremac, 12. januar 2021 20:19)..jeste,vas lebdeci duh..
    (kosmetski smor, 12. januar 2021 20:55)

    # Link komentara

  15. Vlado, sa tobom sigurno necu da polemisem. Ja ovde pricam o igracima koje ste dovodili u specificnom periodu sto je tema, ti pricas sta tebi odgovara. Komentari i replike su ti na nivou deteta od 12 godina ili prosecnog srpskog politicara koji uvek skrece sa teme.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 20:53)

    # Link komentara

  16. Negde na brdovitom Balkanu postoji jedan klub koji bi najviše na svetu želeo da ga svi poštuju i dive mu se. Ničim se ne ističe, nije nešto sposoban ali to bi žarko želeo.
    Nekoliko puta je pokušavao napraviti evropski tim ali eto, nije se imalo dosta novaca. Davale su i tetke i strine, prijatelji i kumovi ali uvek malo. Jednom prilikom dali su jednom dugajliji pola miliona za dve utakmice, nije se imalo više inače bi oni dali još.
    ljubomorno su gledali u svog komšiju koji je radio pametno, imao sistem, vrednog trenera, zidao i nadograđivao svoju kuću ciglu po ciglu. Ta kuća je svakim danom postajala sve veća i lepša od one koju su oni imali.
    Počelo je pristizati njima još novca, sa svih strana ali komšija je opstajao uprkos svemu.
    Na kraju nisu mogli više izdržati pa su zamolili jednog čiku da im poruši tu kuću. Sada taj komšija skuplja ostatke porušene građe i odlučan je da ponovo podigne kuću, još lepšu od one koju je imao.
    (zvonko, 12. januar 2021 18:27)

    Iskreno, cini mi se da poznajem neke likove iz price., ali ne bih da pogresim ime. Da nije taj odlucni komsija ratni profiter??? Da nije nastao u ona mutna vremena... Moram I. Andrica citirati "i dodju tako vremena..." Jel to taj komsija na koga mislimo da jeste?
    (Sremac, 12. januar 2021 20:19)

    # Link komentara

  17. @gossa placa zeljko
    Ne znam koliko imas godina ali komentari su ti na nivou deteta od 15-ak godina. Puni izmisljenih stvari, u skladu sa nikom. Pokusavas da nam objasnis kako je tvoj klub veliki i poredis ga sa Partizanom. Ti mozes da volis tvoj klub ali Partizanove uspehe ne mozes da nipodastavas. Kada osvojite bar jedan evropski trofej mozes da pokusas da se poredis sa Partizanom. Ne ide da se Huventud poredi sa Barsom, jednostavno druze ne ide, i tu je kraj price, svako tvoje truckanje ne menja cinjenicu da je Partizan veci klub od Zvezde u kosarci, i to mnogo veci. Kraj polemike bilo koje vrste!
    (vlado, 12. januar 2021 19:39)

    # Link komentara

  18. Iako sam zvezdas, stavio sam Partizan na drugo mesto, da prolazi dalje. Kod ovih Francuza najpoznatiji je onaj po kome se zove hala " Marsel Serdan ". Nekada prvak sveta u boksu. Italijani su, mislim ipak slabiji.
    (Bocko, 12. januar 2021 19:07)

    # Link komentara

  19. Kazes niste imali para u skladu sa rezultatima? Osim tog F4 posle koga ste dobili nenormlane pare kojim rezultatima? Pa od 13 sezona, 7 niste ni grupu prosli u EL.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 18:34)

    pa recimo taj f4 je nesto nedostizno za kk crvena zvezda svih ovih decenija. ne govorim o plasmanu u polufinale, vec o f4, uvedenom od 88e. ako cemo o plasmanima medju 4, ima partizan trece mesto iz 82e kada nam je u poslednjim sekundama izmaklo finale. tako da je partizan ukupno 5 puta bio medju 4, a zvezda jednom. stoga bi se reklo da taj uspeh ipak zasluzuje bogato nagradjivanje.

    pored toga, igrali smo dve sezone za redom cetvrtfinala el. zvezda je igrala jedno cetvrtfinale el, a mi 2 za redom pa f4.

    5 puta za redom smo odlazili barem u top 16 i po tome bili medju 6 klubova u evropi kojima je to poslo za rukom.

    dakle, reklo bi se da je tu ipak bilo rezultata.

    sto se tice tih nekih neuspesnih sezona, bilo je sezona kada nam je za dlaku izmakao plasman u top 16, a bilo je i nekih bas losih sezona.

    tako se vi naravno ne secate sezone 99-00, kada je zvezda imala skor 1-15 u evroligi. kakav bi tek ucinak imala da to nije bila ona jako slaba evroliga kako kazete.
    (petar markovic, 12. januar 2021 19:06)

    # Link komentara

  20. Da osvojimo EK i vratimo FMP na fabrička podešavanja.
    (Wild, 12. januar 2021 18:42)

    # Link komentara

  21. kecman je dosao kao povratnik iz ukrajinskog kijeva, nije se bas proslavio tad u inostranstvu.
    rasic je dosao iz albe, gde je imao slabu ulogu.
    pitas sta je sa gurovicem koji je igrao u partizanu par meseci pa presao u... gde bese, a da, zvezdu...
    kao sto rekoh nekih jakih transfera u tih 15 godina jeste bilo, bilo bi malo mnogo da su dolazili samo sinoveci i mitrovici.
    i da, hocu da kazem da nismo imali para koliko je trebalo i koliko bi zvezda imala da je postizala takve rezultate, sto se narocito videlo u drasticnim promenama u timu od sezone do sezone.
    (petar markovic, 12. januar 2021 17:33)

    Oteli ste Tomaševića, Šilobada, Luku Bogdanovića, Vujanića pa možda i Saleta Djordjevića. Uvek ste imali para koliko je trebalo jer od devedesetih je vlast bila uz vas. A to su i papiri dokazali.
    (Vienna, 12. januar 2021 18:37)

    # Link komentara

  22. Petar Markovic, Gurovic je kod vas dosao kao dokazani reprezentativac. To sto ste ga vi otpustili jer niste znali da ga uklopite u tim ne znaci da je bio jeftin. I Ejsi Loa ste tako doveli za 500k eur pa opustili. Kecmana ste prvo doveli iz FMP-a uz dobro obestecenje, secam se odlicno. To sto ti pricas je drugi put kad je dosao iz Kijeva. Naravno da ste imali para i da ste dovodili i skupe igrace. Kazes niste imali para u skladu sa rezultatima? Osim tog F4 posle koga ste dobili nenormlane pare kojim rezultatima? Pa od 13 sezona, 7 niste ni grupu prosli u EL.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 18:34)

    # Link komentara

  23. Negde na brdovitom Balkanu postoji jedan klub koji bi najviše na svetu želeo da ga svi poštuju i dive mu se. Ničim se ne ističe, nije nešto sposoban ali to bi žarko želeo.
    Nekoliko puta je pokušavao napraviti evropski tim ali eto, nije se imalo dosta novaca. Davale su i tetke i strine, prijatelji i kumovi ali uvek malo. Jednom prilikom dali su jednom dugajliji pola miliona za dve utakmice, nije se imalo više inače bi oni dali još.
    ljubomorno su gledali u svog komšiju koji je radio pametno, imao sistem, vrednog trenera, zidao i nadograđivao svoju kuću ciglu po ciglu. Ta kuća je svakim danom postajala sve veća i lepša od one koju su oni imali.
    Počelo je pristizati njima još novca, sa svih strana ali komšija je opstajao uprkos svemu.
    Na kraju nisu mogli više izdržati pa su zamolili jednog čiku da im poruši tu kuću. Sada taj komšija skuplja ostatke porušene građe i odlučan je da ponovo podigne kuću, još lepšu od one koju je imao.
    (zvonko, 12. januar 2021 18:27)

    # Link komentara

  24. @ Marshall

    Slazem se sa Vama da je u principu sve moguce, ali na konkretnom primeru mislim da je Zvezda namerno opusteno igrala u Laktasima kako bi upravo Igokea bila ta koja ce direktno da udalji Partizan od plejofa. Bas volim te situacije kada navijaci rivala dodju u situaciju da moraju da navijaju za omrazeni klub zbog stanja na tabeli :-) .
    (Munja, 12. januar 2021 18:04)

    # Link komentara

  25. Ovo je nezapamćena uzurpacija besposlenih, bezobraznih nikogovića tkz. "stručnjaka" izmilelih iz nekih rupa i predgradja.
    Očistite ovaj sajt i vratite mu stari sjaj.
    Samo im pregledajte nikove i sve će vam biti jasno.
    (dekigrobar011, 12. januar 2021 17:44)

    # Link komentara

  26. Kako da se ne sećam...dovodi se Pen,Viznevski,Kuk,Burks Ovens,Tomas,Moris,Morison,Evans,Ekezie,Jang,Stjuart,Tejlor,Maršal...Pešić dva puta,Šakota,Zmagoslav...evropska Zvezda,na čelu kluba perjanice DS-a,pa DSS-a...Drakulić,Beko,Grand kafa...kako da se ne sećamo!
    (Pufta, 12. januar 2021 13:39)

    kad se vec tako dobro secas kako to da si izostavio vreme i sastav zvezde kad je gubila od vas 43?!? majstori ste da okrecete sve u vasu korist. kad ste gubil od zvezde 30 razlike seti se vaseg sastava pa ga uporedi sa sastavom zvezde kad smo mi gubili 43. e zato vas i stize karma.
    (Ivan, 12. januar 2021 17:34)

    # Link komentara

  27. Petar Markovic, a sta je sa drugim igracima koje ste dovodili? Sta je sa Vujanicem, sta je sa Kecmanom, Rasicem, Gurovicem, Lukom Bogdanovicem..pa dovodili ste sve sto vredi iz domacih klubova..Vesa Petrovic, Macvan, Milutinov, Dejan Milojevic...ko god se pokaze u nekom domacem klubu eto ga kod vas. Za semenke i kikiriki mozda? Kako da ne. Ne razumem sta hoces da nam kazes? Da je Zvezda tih godina igrala sa nekim skupim igracima a vi jadni niste imali para? Daj nemoj da nam vredjas inteligenciju ovde.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 17:19)

    kecman je dosao kao povratnik iz ukrajinskog kijeva, nije se bas proslavio tad u inostranstvu.
    rasic je dosao iz albe, gde je imao slabu ulogu.
    pitas sta je sa gurovicem koji je igrao u partizanu par meseci pa presao u... gde bese, a da, zvezdu...
    kao sto rekoh nekih jakih transfera u tih 15 godina jeste bilo, bilo bi malo mnogo da su dolazili samo sinoveci i mitrovici.
    i da, hocu da kazem da nismo imali para koliko je trebalo i koliko bi zvezda imala da je postizala takve rezultate, sto se narocito videlo u drasticnim promenama u timu od sezone do sezone.
    (petar markovic, 12. januar 2021 17:33)

    # Link komentara

  28. spas je raspustiti splavare, neznalice i strance i poceti od nule da bi se napravio dobar basis za buducnost partizana!!!
    (bili piton, 12. januar 2021 17:25)

    # Link komentara

  29. u tvom paralelnom univerzumu je mozda i muska sekcija nekadasnjeg kk crvena zvezda bila prvak evrope.
    (petar markovic, 12. januar 2021 16:48)






    :)))))
    pa, stvarno - zbog čega bi mi pričali o onome što ti JESI tvrdio, a ne o onome što ja NISAM?
    (mladići borovi, devojke jele, 12. januar 2021 17:19)

    # Link komentara

  30. Petar Markovic, a sta je sa drugim igracima koje ste dovodili? Sta je sa Vujanicem, sta je sa Kecmanom, Rasicem, Gurovicem, Lukom Bogdanovicem..pa dovodili ste sve sto vredi iz domacih klubova..Vesa Petrovic, Macvan, Milutinov, Dejan Milojevic...ko god se pokaze u nekom domacem klubu eto ga kod vas. Za semenke i kikiriki mozda? Kako da ne. Ne razumem sta hoces da nam kazes? Da je Zvezda tih godina igrala sa nekim skupim igracima a vi jadni niste imali para? Daj nemoj da nam vredjas inteligenciju ovde.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 17:19)

    # Link komentara

  31. premda, možda ja i grešim dušu - pa, kk partizaи su dve pobede bile sasvim dovoljne za prolaz i u onomadašnjoj, nikad jačoj naravno, evroligi...
    (mladići borovi, devojke jele, 12. januar 2021 16:38) # Link komentara

    ah. da. cuvena prica o 2 pobede. ali preterujes. nije bilo 2 pobede. sa 0 pobeda smo prosli dalje.

    u tvom paralelnom univerzumu je mozda i muska sekcija nekadasnjeg kk crvena zvezda bila prvak evrope. probaj i to. masta moze svasta, mada pitanje da li bi cak i tvoj paralelni univerzum mogao da svari tako nesto.
    (petar markovic, 12. januar 2021 16:48)

    # Link komentara

  32. Znaci, spasa nemamo.
    (izadji mala, 12. januar 2021 16:48)

    # Link komentara

  33. Поништите сезону због корона вируса!
    (Никола, 12. januar 2021 16:39)

    # Link komentara

  34. pa u cipiripi kupu ste davne 2019e godine ispali u top 16, isto kao i partizan, koji je cak bio blizi plasmanu dalje, tako da nije da je vama to bas prelako takmicenje
    (petar markovic, 12. januar 2021 13:06)






    :)))))
    evo ga!
    lumen kome je uspelo da ne živi samo u jednoj, već u više paralelnih stvarnosti!

    te godine su u prvoj fazi i crvena zvezda i kk partizaи bili treći:
    - zvezda je imala 6 pobeda i 4 poraza, jednu pobedu manje od prvog, isti broj kao i drugi, četvrtoplasirani je imao 5:5, a peti i šesti u grupi 3:7;
    - kk partizaи je imao 4 pobede i 6 poraza, 4 pobede manje od prvog, 3 od drugog, isti skor kao četvrto i petoplasirani, i jednu pobedu više od poslednjeg.
    u drugoj fazi, oba tima su sa po dve pobede i četiri poraza, zvezda kao treća a kk partizaи kao poslednji - ispala iz daljeg takmičenja.


    to su činjenice, ali - ko sam ja da tvrdim da u tim univerzumima gde
    obitavaju vjesnikovi svedoci to ne znači da je "partizan bio blizi plasmanu dalje", kao i to da skor od 1:9 iz prethodne sezone nije epski uspeh košarkaške sekcije jšu partizaи.

    premda, možda ja i grešim dušu - pa, kk partizaи su dve pobede bile sasvim dovoljne za prolaz i u onomadašnjoj, nikad jačoj naravno, evroligi...
    (mladići borovi, devojke jele, 12. januar 2021 16:38)

    # Link komentara

  35. pa u cipiripi kupu ste davne 2019e godine ispali u top 16, isto kao i partizan, koji je cak bio blizi plasmanu dalje, tako da nije da je vama to bas prelako takmicenje
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar markovic, 12. januar 2021 13:06

    A kako bese,davne 2018.ste zvanicno osvojili fenjer u cipiripi kupu,iako ste trazili vajld kard za Evroligu?
    (Istina, 12. januar 2021 16:34)

    # Link komentara

  36. Koprivica..vi predstavljate kao da je Zvezda imala tad para a vi jadni siromasni. Da ne pricam koje ste sve domace igrace dovodili sto sa obestecenjem stl bez. I sto je najgore, vi ko papagaji ponavljate rezerve iz jedne sezone kada ste otisli na F4. Kao da su vam te rezerve igrale 13 godina a ne sezonu dve.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 15:54)

    te rezerve su cinile barem pola tima. uostalom, ako smo se sa takvim timom plasirali na f4 to dovoljno cini besmislenom vasu pricu o bahacenju sa pojacanjima. kad smo se bahatili, sto nismo te sezone kao rezervu maricu nasli krstenog centra, sto smo uopste doveli marica kao treceg centra granade, sto smo doveli djekica kao rezervnu cetvorku kad smo tako bogati bili. hoces o pojacanjima iz prethodnih sezona? bahatili smo se sa vitkovcem jel? sa veselim iz geoplin slovana za koga niko nije cuo? sa zarkom rakocevicem koji nam je sa vranesom cinio centarski par kad smo igrali cetvrtfinale evrolige 08-09?
    (petar markovic, 12. januar 2021 16:32)

    # Link komentara

  37. @Pa ako u ovoj grupi ne budu drugi treba stvarno da stave katanac. Trento dobijaju 15+ jer su slabiji i od Borca.
    (POPE, 12. januar 2021 15:31)

    Nemoj tako druže, nije Borac mačji kašalj. Dobro su osetili to na svojoj koži uplakani. Nego imaju sreće što Borac ne igra Cipiripi kup pa mogu da se nadaju nečem.
    (Smeh, 12. januar 2021 16:24)

    # Link komentara

  38. pekovic je dosao u partizan sa 19 godina i prve dve sezone bio rezerva kosti perovicu, i cim je eksplodirao pokupio ga je panatinaikos. mora da smo ga atlasu platili 5 miliona evra.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar markovic, 12. januar 2021 15:31)

    Nije poenta koliko je imao godina nego da je dobio blanko ugovor,gde ce sam upisati cifru a to se ne daje bilo kome,pogotovo ne domacem igracu sa toliko godina.Vi ste davali i sakom i kapom jer ste se bojali da ne ode u Hemofarm,koji je vec tada bio jaci od vas pa ste morali da bijete sudije u svlacionici,da bi oteli ljudima titulu,koju su zasluzili na terenu igrackim kadrom.
    (Zapazanje, 12. januar 2021 16:24)

    # Link komentara

  39. Kako da se ne sećam...dovodi se Pen,Viznevski,Kuk,Burks Ovens,Tomas,Moris,Morison,Evans,Ekezie,Jang,Stjuart,Tejlor,Maršal...Pešić dva puta,Šakota,Zmagoslav...evropska Zvezda,na čelu kluba perjanice DS-a,pa DSS-a...Drakulić,Beko,Grand kafa...kako da se ne sećamo!
    (Pufta, 12. januar 2021 13:39)

    Pa to je kao sto sada vi imate tolike strance ili Borac Cacak i ostali klubovi,za koje je malo ko cuo. Jedino tada nismo imali igrace koji su imali blanko ugovore i sami upisivali cifru za koju ce igrati a dobro se secamo ko je tako radio.Problem je,kao sto rece vas prodavac magle,sto se pocela lova davati i ostalim klubovima,pre svega Zvezdi,isto kao partizanu a vi to nikako niste zeleli jer ste znali da tada necete imati ni monopol,samim tim ni sanse,sto se i obistinilo.Po vama ste samo vi trebali dobijati kintu i niko vise,da otimate i ucenjujete igrace a sudije sude samo u vasu korist.
    (Istina, 12. januar 2021 16:18)

    # Link komentara

  40. Koji bre spas,kad pojma nemaju.Dobice ovaj slabasni Trento kod kuce i eventualno jos jednu,isto kod kuce a na strani nemaju sta da traze ni na jednoj utakmici.Ali,kakvi su,nakon prve pobede,pocece da lupetaju kako sigurno osvajaju i EK i Aba ligu jer im je to u krvi,da se pale i pisu nebuloze.Evo i Loncara kako izjavljuje da plej of nije izgubljen a ni sam ne veruje u to.
    (Realno, 12. januar 2021 16:11)

    # Link komentara

  41. Spas je jedino promena vlasti i ostavka ostoje i kompanije.
    Dokle god se to ne promeni, Partizanu nema spasa.
    (društvance iz predgrađa, 12. januar 2021 16:11)

    # Link komentara

  42. Neverovatno da grobari i dalje glume neku sirotinju u kojoj su kosarkasi igrali za semenke i stipendije. Ko vise u te bajke veruje?
    (Moka, 12. januar 2021 16:10)

    # Link komentara

  43. nije ni priblizno sumanuto kao to sto ti pokusavas da ubedis sebe da se partizan bahatio bogatim pojacanjima itd. to jednostavno ne odgovara cinjenicnom stanju. partizan se na f4 evrolige plasirao u sastavu sa bozicem, vranesom, djekicem, milosevicem, mitrovicem, sinovecom, kao standardnim clanovima prvih 12, dakle igracima koji nikakav ugled na trzistu nisu uzivali. neretko je u 12 bio i sava lesic, a top 16 fazu smo odigrali sa zvezdinim otpatkom stevanom milosevicem. nista bolja situacija po pitanju skupocenosti pojacanja nije bila ni prethodnih sezona kada smo igrali cetvrtfinala.
    (petar markovic, 12. januar 2021 14:25)

    Po vama danasnja EL je smesna, a kada covek vidi vas sastav na f4 jasno se vidi nivo kvaliteta tadasnje kosarke u Evropi.
    (Sremac, 12. januar 2021 16:07)

    # Link komentara

  44. Petar Markovic, a ko je Zvezdi igrao tih godina? Boris Bakic, Drca, Aleksic, Koprivica..vi predstavljate kao da je Zvezda imala tad para a vi jadni siromasni. Da ne pricam koje ste sve domace igrace dovodili sto sa obestecenjem stl bez. I sto je najgore, vi ko papagaji ponavljate rezerve iz jedne sezone kada ste otisli na F4. Kao da su vam te rezerve igrale 13 godina a ne sezonu dve.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 15:54)

    # Link komentara

  45. Vas budzet nikad nije bio obelodanjen i samo nagadjate da je in bio mali. Kao sto ti neko napisa kakk je Nikola Pekovic dosao u Partizan. Imas na You Tube, nacices video u kome on i Misko pricaju kako je Pekovic dosao u Partizan! Nije hteo da cuje, hteo je sa Lukom Pavicevicem u Hemofarm, jer Luku smatra za drugog oca i coveka koji je od njega napravio ugraca dok su bili u Atlasu! Raznatovic ga je satima ubedjivao da ode u Partizan jer on igra EL. Ne kraju je otisao u kancelariju i napravio ugovor bez znanja Partizana i stavio cifru od koje ti se zavrti u glavi i stavi pred Pekovica kao ponudu Partizana. Pekovic naravno pristane na te silne casove ljubavi u ugovoru, a Pekovic sutradan ode kod Danilovica i kaze ako zelis Nikolu Pekovica, potpisi ovo. To je samo jedan primer koji je obelodanjen igrom slucaja, jer niko nikad nije imao uvid u vase poslovanje. Jel te sad malo blam?
    (Cika Slave, 12. januar 2021 15:19)

    pekovic je dosao u partizan sa 19 godina i prve dve sezone bio rezerva kosti perovicu, i cim je eksplodirao pokupio ga je panatinaikos. mora da smo ga atlasu platili 5 miliona evra.
    (petar markovic, 12. januar 2021 15:31

    Srecom pa ima snimak, pogledaj, ne moras meni da verujes. Ja sam ti samo prepricao. Kao sto ste nam oteli Vujanica... Presao kod vas zbog ljubavi ili zbog para? Svaki dobar mladi igrac je zavrsio kod vas. Sto sad ne osvajate titule i igrate EL sa tim "presmesnim budzetom"? Gde je nestala magija koju ste prodavali? Pa sta ce vama pare, vi to osvajate sa "5 puta manjim budzetom"...
    Pa hajde, osvojite!
    (Cika Slave, 12. januar 2021 15:45)

    # Link komentara

  46. Kako da se ne sećam...dovodi se Pen,Viznevski,Kuk,Burks Ovens,Tomas,Moris,Morison,Evans,Ekezie,Jang,Stjuart,Tejlor,Maršal...Pešić dva puta,Šakota,Zmagoslav...evropska Zvezda,na čelu kluba perjanice DS-a,pa DSS-a...Drakulić,Beko,Grand kafa...kako da se ne sećamo!
    (Pufta, 12. januar 2021 13:39)

    I??? Sta vam smeta??? Sada imate evropski partizan, tj prosle godine!!!
    Mada, vi nikada niste imali jednog igraca pod ugovorom, kao Czv tada. Vi ste imali sponzorski pul, Czv ni u najboljim danima. Vi i danas, u vreme "aparthejda" imate vise drzavnih sponzora nego Czv. KK Czv je propala jer je imala "nesposobnu" upravu, a kkp je propao jer ga drzava unistava zbog Czv???
    Stvarno ste, kao sto rece J. Ducic "najhrabriji narod na svetu"!!!
    (Sremac, 12. januar 2021 15:45)

    # Link komentara

  47. Vas budzet nikad nije bio obelodanjen i samo nagadjate da je in bio mali. Kao sto ti neko napisa kakk je Nikola Pekovic dosao u Partizan. Imas na You Tube, nacices video u kome on i Misko pricaju kako je Pekovic dosao u Partizan! Nije hteo da cuje, hteo je sa Lukom Pavicevicem u Hemofarm, jer Luku smatra za drugog oca i coveka koji je od njega napravio ugraca dok su bili u Atlasu! Raznatovic ga je satima ubedjivao da ode u Partizan jer on igra EL. Ne kraju je otisao u kancelariju i napravio ugovor bez znanja Partizana i stavio cifru od koje ti se zavrti u glavi i stavi pred Pekovica kao ponudu Partizana. Pekovic naravno pristane na te silne casove ljubavi u ugovoru, a Pekovic sutradan ode kod Danilovica i kaze ako zelis Nikolu Pekovica, potpisi ovo. To je samo jedan primer koji je obelodanjen igrom slucaja, jer niko nikad nije imao uvid u vase poslovanje. Jel te sad malo blam?
    (Cika Slave, 12. januar 2021 15:19)

    pekovic je dosao u partizan sa 19 godina i prve dve sezone bio rezerva kosti perovicu, i cim je eksplodirao pokupio ga je panatinaikos. mora da smo ga atlasu platili 5 miliona evra.
    (petar markovic, 12. januar 2021 15:31)

    # Link komentara

  48. Pa ako u ovoj grupi ne budu drugi treba stvarno da stave katanac. Trento dobijaju 15+ jer su slabiji i od Borca.
    (POPE, 12. januar 2021 15:31)

    # Link komentara

  49. Eeeeee a secas se srecnih vremena! Zvezda se raspada, nose joj koseve, grb zalozen, igra sa juniorima, a Partizan se bahati u EL, dovode se najbolji domaci igraci i provereni stranci,
    (Cika Slave, 12. januar 2021 13:05)

    Kako da se ne sećam...dovodi se Pen,Viznevski,Kuk,Burks Ovens,Tomas,Moris,Morison,Evans,Ekezie,Jang,Stjuart,Tejlor,Maršal...Pešić dva puta,Šakota,Zmagoslav...evropska Zvezda,na čelu kluba perjanice DS-a,pa DSS-a...Drakulić,Beko,Grand kafa...kako da se ne sećamo!
    (Pufta, 12. januar 2021 13:39)

    Secam se odlicno reklame "Sponzori sampiona" koja je isla na pauzi za vreme tajmauta kad Partizan igra EL! Pa nevedu 10 najjacih firmi u Srbiji. Da li znas ko vam je bio predsednik kad ste osvojili EL? Radojica Nikcevic! Izguglaj malo, cenim da si mlad! Najveci narkodiler na Balkanu, blizak saradnik Pabla Eskobara...
    Eto mi imali silne sponzore, evropiska zvezda i slicne propagandne gluposti i dovedeni na rub propasti? Kako? Da li su bas ti ljudi dali pare, jer da su dali, ne bi nam nosili koseve i igrali sa juniorima za opstanak. Ove strance koje si gore naveo su totalni anonimusi u odnosu na jednog npr. Fredija Hausa!
    (Cika Slave, 12. januar 2021 15:24)

    # Link komentara

  50. @Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar markovic, 12. januar 2021 14:25)

    Вучеш ме за језик иако сам одустао.
    Не само да се Партизан бахатио довођењем играча за огромне паре (чувени Пековићев "упиши цифру" уговор), него се бахаћење испољавало на један ружнији начин - довођење играча за много мале паре, на штету клубова. Најчувенији је пример Милоша Вујанића, ког је Партизан потписао док је имао уговор са Звездом, а онда је његов уговор раскинула комисија КСЈ са образложењем да је за Ју кошарку, боље да се млади играч развија у ККП. И кад је то урађено једној Звезди, замисли шта је рађено Борцу, Металцу, Хемофарму....

    Ти ћеш рећи сад шта је рађено, као да то са Вујанићем није довољно велико бахаћење, него треба још...
    Има још, али не вреди да ти пишем ако ти ова два примера нису довољна....а знам да нису...
    (Алекса, 12. januar 2021 15:19)

    # Link komentara

  51. @cika slave
    Zasto covece lazes? Ako ti imas amneziju, mi ostali nemamo. Reci nam kog to proverenog Amerikanca je tada Partizan doveo? Partizan je imao bar 5puta manji budzet nego ovaj tvoj sadašnji klub. Ako nemas nijedan dobar argument onda cuti i prestani da lazes.
    (vlado, 12. januar 2021 13:55)

    Vas budzet nikad nije bio obelodanjen i samo nagadjate da je in bio mali. Kao sto ti neko napisa kakk je Nikola Pekovic dosao u Partizan. Imas na You Tube, nacices video u kome on i Misko pricaju kako je Pekovic dosao u Partizan! Nije hteo da cuje, hteo je sa Lukom Pavicevicem u Hemofarm, jer Luku smatra za drugog oca i coveka koji je od njega napravio ugraca dok su bili u Atlasu! Raznatovic ga je satima ubedjivao da ode u Partizan jer on igra EL. Ne kraju je otisao u kancelariju i napravio ugovor bez znanja Partizana i stavio cifru od koje ti se zavrti u glavi i stavi pred Pekovica kao ponudu Partizana. Pekovic naravno pristane na te silne casove ljubavi u ugovoru, a Pekovic sutradan ode kod Danilovica i kaze ako zelis Nikolu Pekovica, potpisi ovo. To je samo jedan primer koji je obelodanjen igrom slucaja, jer niko nikad nije imao uvid u vase poslovanje. Jel te sad malo blam?
    (Cika Slave, 12. januar 2021 15:19)

    # Link komentara

  52. Vlado, amnezije je izgleda neverovatna kod vas. Pa jel vam je dosao Ejse Lo, i to direktno iz Golden Stejta, pa jel vam je igrao Gist u najboljim godinama koji je dosao i Lokomotive, ajmo dalje, Jaka Klobucar reprezentativac Slovenije, mogu do sutra da nabrajam strance koji su poprilicno kostali, Kinzi, Lafajet, Dzerels, Palacio, Lazme, Kamings...da nisu kostali, ne bi dug posle Vujosevica bio 7m eur. Nemojte ljudi da se lazemo kako Partizan nije imao pare.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 14:33)

    I svake godine je imao po 1 stranca, jel tako ? Uvek je bio tu neko od navedenih izuzev 2011 nakon Final-Fora u Parizu kada je Partizan konacno dobio veci novac te je imao Gista, Ejsi Loa, Dzavaia, i to ulaganje para u Partizan je trajalo svega 2 godine, dok se nije pojavila Crvena Zvezda Beograd Diva
    (primorska, 12. januar 2021 15:09)

    # Link komentara

  53. Vlado, amnezije je izgleda neverovatna kod vas. Pa jel vam je dosao Ejse Lo, i to direktno iz Golden Stejta, pa jel vam je igrao Gist u najboljim godinama koji je dosao i Lokomotive, ajmo dalje, Jaka Klobucar reprezentativac Slovenije, mogu do sutra da nabrajam strance koji su poprilicno kostali, Kinzi, Lafajet, Dzerels, Palacio, Lazme, Kamings...da nisu kostali, ne bi dug posle Vujosevica bio 7m eur. Nemojte ljudi da se lazemo kako Partizan nije imao pare.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 14:33)

    klobucar je dosao iz olimpije gde je u proseku postizao 4 poena. lafajet je dosao odakle? to mu je bio prvi profesionalni angazman. sa dzerelsom ista prica. lazme je imao nekakvu ulogu u nba sezonu dve, nista spec. kamings dosao iz hemofarma. palasio je imao karijeru, gist je takodje bio solidan ali tada lokomotiva nije bila kao danas. kinsi je dosao iz skavolinija, sa karijerom u padu, prethodno su ga iz unikahe oterali.

    od svih koje si nabrojao, za 2 i po se moze reci da su imali nekakvu reputaciju.a svi su se oni izredjali u periodu od 10 godina. stvarno se izvinjavamo sto smo se drznuli da dovodimo i igrace sa jacom reputacijom od sinoveca i aljose mitrovica. zaista skandalozno.
    (petar markovic, 12. januar 2021 15:07)

    # Link komentara

  54. Vlado, amnezije je izgleda neverovatna kod vas. Pa jel vam je dosao Ejse Lo, i to direktno iz Golden Stejta, pa jel vam je igrao Gist u najboljim godinama koji je dosao i Lokomotive, ajmo dalje, Jaka Klobucar reprezentativac Slovenije, mogu do sutra da nabrajam strance koji su poprilicno kostali, Kinzi, Lafajet, Dzerels, Palacio, Lazme, Kamings...da nisu kostali, ne bi dug posle Vujosevica bio 7m eur. Nemojte ljudi da se lazemo kako Partizan nije imao pare.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 14:33)

    # Link komentara

  55. Vratiti samo najboljeg. Zar je to teško? Vratiti Duška Vujoševića izviniti se i krenuti napred.
    (Pedja2206, 12. januar 2021 14:31)

    # Link komentara

  56. Nema sanse da prodju grupu!

    S kojim igracima!?

    Nisam protiv srpske kosarke, ali ne vidim sansu...

    Pola igraca je Aba 2
    (Koliba, 12. januar 2021 13:02)

    Tacno je da izgledaju i igraju kao krkani ali ipak su oni borci ...
    (Slobodan, 12. januar 2021 14:28)

    # Link komentara

  57. Još Birča i cirkus može da počne
    (ja nisam odavle, 12. januar 2021 14:26)

    # Link komentara

  58. Nisi razumeo pricu, rekao sam da je Vujosevic svojevremeno kad ga je zvezda igrala omalovazavao takmicenje i nazvao ga cipiripi kup. Zvezda je stigla do polufinala pre nekoliko godina i ispala od Uniksa!
    (Cika Slave, 12. januar 2021 13:26)

    znam za taj zvezdin uspeh. to sto je dule rekao nije ok. ali opet nije ni priblizno bolesno kao pokusaji da se partizanu ospore titula prvaka evrope, kupovi koraca, ucesca na f4 evrolige...

    nije ni priblizno sumanuto kao to sto ti pokusavas da ubedis sebe da se partizan bahatio bogatim pojacanjima itd. to jednostavno ne odgovara cinjenicnom stanju. partizan se na f4 evrolige plasirao u sastavu sa bozicem, vranesom, djekicem, milosevicem, mitrovicem, sinovecom, kao standardnim clanovima prvih 12, dakle igracima koji nikakav ugled na trzistu nisu uzivali. neretko je u 12 bio i sava lesic, a top 16 fazu smo odigrali sa zvezdinim otpatkom stevanom milosevicem. nista bolja situacija po pitanju skupocenosti pojacanja nije bila ni prethodnih sezona kada smo igrali cetvrtfinala.

    svakog stranca koji se pokazao smo imali u timu jedne jedine sezone

    ali to sto pokusavate sebe da ubedite u to da je partizan dovodio dzordane i brajante je takodje vid paralelnog univerzuma koji stvarate da bi vam bilo lakse da prebolite patnje i traume koja vas ocito jos uvek proganjaju.
    (petar markovic, 12. januar 2021 14:25)

    # Link komentara

  59. (Smeh, 12. januar 2021 12:17

    Bircevic odavno nije ono sto je bio,ali je jedina opcija koja KKP moze da priusti.
    Te "cetvorke" koje znaju prosiriti igru su retke na Evro-trzistu,i skupe,,,
    One ne samo da pomazu sutem za 3,nego samim tim sto sire igru,otvaraju prostor za druge... Ceo tim igra efikasnije...
    (sasha the red Baron..., 12. januar 2021 14:25)

    # Link komentara

  60. Realno gledano ako Partizan prođe grupu, sa ovom igrom, puna kapa. Sledeću u ABA ligi ako izgube, PO Abe je doviđenja. Mada i da pobede Budućnost, do kraja lige moraju faktički sve da dobiju i drugi rezultati da se poklope da bi se domogli PO. Kako stvari stoje, Evroligu će sa naših prostora i ove ABA lige igrati neki tim još iduću sezonu i to je to. Treba stati sa klupskim prepucavanjima i podići srpsku košarku na noge. Kako, i u kojoj ligi, to je pitanje i za KSS i za državu.
    (DukiNS, 12. januar 2021 14:24)

    # Link komentara

  61. cika slave
    Zasto covece lazes? Ako ti imas amneziju, mi ostali nemamo. Reci nam kog to proverenog Amerikanca je tada Partizan doveo? Partizan je imao bar 5puta manji budzet nego ovaj tvoj sadašnji klub. Ako nemas nijedan dobar argument onda cuti i prestani da lazes.
     (vlado, 12. januar 2021 13:55) 

    # Link komentara

    Kolike ugovore su imali datašnji igrači i trener Partizana najbolje smo videli posle tužbi. Od Vujoševića, Milutinova, pa sve do Klobučara. U jednoj emisiji su gosti bili Ražnatović i Peković. Obojica su pričali o tome kako je Peković završio u Partizanu. Sa samo 18-19 god je dobio takvu ponudu da se obojici zavrtelo u glavi od cifre. Možeš to veoma lako naći na internetu. A to kako ste upadali na treninge i otimali klubovima najbolje igrače je već druga tema. Nemoj misliti da ako ste 100 puta izgovorenom laži ubedili sebe da je nešto istina, da ćete i nas.
    (BS, 12. januar 2021 14:13)

    # Link komentara

  62. @cika slave
    Zasto covece lazes? Ako ti imas amneziju, mi ostali nemamo. Reci nam kog to proverenog Amerikanca je tada Partizan doveo? Partizan je imao bar 5puta manji budzet nego ovaj tvoj sadašnji klub. Ako nemas nijedan dobar argument onda cuti i prestani da lazes.
    (vlado, 12. januar 2021 13:55)

    # Link komentara

  63. Skrlja ih Ostojica za godinu dana,a taman poceli da se loze ???
    (Nenad, 12. januar 2021 13:52)

    # Link komentara

  64. Eeeeee a secas se srecnih vremena! Zvezda se raspada, nose joj koseve, grb zalozen, igra sa juniorima, a Partizan se bahati u EL, dovode se najbolji domaci igraci i provereni stranci,
    (Cika Slave, 12. januar 2021 13:05)

    Kako da se ne sećam...dovodi se Pen,Viznevski,Kuk,Burks Ovens,Tomas,Moris,Morison,Evans,Ekezie,Jang,Stjuart,Tejlor,Maršal...Pešić dva puta,Šakota,Zmagoslav...evropska Zvezda,na čelu kluba perjanice DS-a,pa DSS-a...Drakulić,Beko,Grand kafa...kako da se ne sećamo!
    (Pufta, 12. januar 2021 13:39)

    # Link komentara

  65. Bravo Ostoja ?
    (_S, 12. januar 2021 13:38)

    # Link komentara

  66. Oni ne mogu Krku i Borac(2x) da pobede, a hoće protiv evropskih timova nešto da naprave. Daj, ne zamlaćujte se.
    (Medison, 12. januar 2021 13:33)

    # Link komentara

  67. @Vienna
    Odlicne su vam opservacije, bravo za komentar, poentirali ste sustinom!
    (Demar Derozan, 12. januar 2021 13:30)

    # Link komentara

  68. Srecom tamo nema Krke i cacanskog Borca, inace bi se vodila borba...
    (chupavi, 12. januar 2021 13:29)

    # Link komentara

  69. Nije vasa specijalnost? Vujosevic Eurokup nazove cipiripi kup pokusavajuci da omalovazi celo takmicenje koje tada igra Zvezda? I onda KARMA, bas to takmicenje postane vas maksimum!
    (Cika Slave, 12. januar 2021 12:56)

    pa u cipiripi kupu ste davne 2019e godine ispali u top 16, isto kao i partizan, koji je cak bio blizi plasmanu dalje, tako da nije da je vama to bas prelako takmicenje
    (petar markovic, 12. januar 2021 13:06)

    Nisi razumeo pricu, rekao sam da je Vujosevic svojevremeno kad ga je zvezda igrala omalovazavao takmicenje i nazvao ga cipiripi kup. Zvezda je stigla do polufinala pre nekoliko godina i ispala od Uniksa!
    (Cika Slave, 12. januar 2021 13:26)

    # Link komentara

  70. Partizan propada, dogodine bankrot.
    Molice Boga da nadju nekog da se fuzionisu i tada ce prestati sa glupim komentarima cz-fmp. Ili mozda nece.

    Privatizacija svih sportskih klubova je jedino ispravno rjesenje. Ovako samo drzavne finansije trpe.
    (Austrofil, 12. januar 2021 12:48)

    Sve može, samo fuzija ne. To više ne bi bio isti klub!!!
    (miki, 12. januar 2021 13:22)

    # Link komentara

  71. Eeeeee a secas se srecnih vremena! Zvezda se raspada, nose joj koseve, grb zalozen, igra sa juniorima, a Partizan se bahati u EL, dovode se najbolji domaci igraci i provereni stranci,
    (Cika Slave, 12. januar 2021 13:05)

    ah da. kakva je to samo bahatost bila. dovodili vranesa, vitkovca, sinoveca, aljosu mitrovica, strahinju milosevica, od stranaca svetski poznate mekejleba, veselog, marica, amerikance zadrzavali cak jednu sezonu, odolevali milionskim ponudama za peru bozica, kakva su to samo bahata vremena bila...
    (petar markovic, 12. januar 2021 13:17)

    # Link komentara

  72. Partizan propada, dogodine bankrot.
    Molice Boga da nadju nekog da se fuzionisu i tada ce prestati sa glupim komentarima cz-fmp. Ili mozda nece.

    Privatizacija svih sportskih klubova je jedino ispravno rjesenje. Ovako samo drzavne finansije trpe.
    (Austrofil, 12. januar 2021 12:48)

    A ko da kupi bilo koji naš klub. Koja kompanija ili banka da kupi. Iza CSKA soji Nickel Norilsk koji je u vlasništvu ruskog oligarha. Iza Fenera stoji vlasnik najveće turske banke, iza Efesa fabrika piva. Iza Barse i Bajerna fudbalski klubovi,iza Milana Giorgio Armani, iza Albe nemačka kompanija za reciklažu otpada, iza Žalgirisa Sabonis, kao iza Asvela Toni Parker, iza Zenita Gazprom itd. Koja je to naša firma ili pojedinac koji bi kupili bilo koji košarkaški klub
    (Vienna, 12. januar 2021 13:11)

    # Link komentara

  73. Ma nema ništa od toga, igraju bez volje i borbe, što može samo da navede na zaključak da kasne isplate. Šta drugo može da bude?!
    (bulldog, 12. januar 2021 13:10)

    # Link komentara

  74. Nije vasa specijalnost? Vujosevic Eurokup nazove cipiripi kup pokusavajuci da omalovazi celo takmicenje koje tada igra Zvezda? I onda KARMA, bas to takmicenje postane vas maksimum!
    (Cika Slave, 12. januar 2021 12:56)

    pa u cipiripi kupu ste davne 2019e godine ispali u top 16, isto kao i partizan, koji je cak bio blizi plasmanu dalje, tako da nije da je vama to bas prelako takmicenje
    (petar markovic, 12. januar 2021 13:06)

    # Link komentara

  75. Sram vas bilo, Partizan prezivljava pakao vec 8 god. i to samo iz inata ljudi koji nemaju veze sa sportom. Vi sad kao niste to znali. I vi ste jedan od instrumenata koji doprinosi unistavanju Srpske kosarke.
    (dzo, 12. januar 2021 12:07)

    Eeeeee a secas se srecnih vremena! Zvezda se raspada, nose joj koseve, grb zalozen, igra sa juniorima, a Partizan se bahati u EL, dovode se najbolji domaci igraci i provereni stranci, Danilovic bije neposlusne sudije, Dule izjavljuje da ne treba spasiti Zvezdu... I onda svakom zlu dodje kraj! Nolan Smit pa Radonja i nema vise EL, nece Misko da da svoje najbolje igrace da daje timu koji ne igra EL, odjednom prestaju casovi ljubavi, odjednom stranci nece da dodju da igraju za kikiriki a najbolji domaci za stipendije...
    Zamisli neko se drznuo da napravi bolji tim od Partizana, da neko osvoji titulu koja je Partizanu Bogom data! OTIMACINA! Pravda za poslednje uporiste postenja u Srbiji!
    (Cika Slave, 12. januar 2021 13:05)

    # Link komentara

  76. Nema sanse da prodju grupu!

    S kojim igracima!?

    Nisam protiv srpske kosarke, ali ne vidim sansu...

    Pola igraca je Aba 2
    (Koliba, 12. januar 2021 13:02)

    # Link komentara

  77. to naknadno proglasavanje timova slabim da bi se neciji uspeh omalovazio ipak nije specijalnost navijaca partizana. to je nekom drugom terapija za umanjenje patnji koju posmatramo na svakoj vesti koja se tice partizana. inace, svakako da evroliga pamti jaci pao, olimpijakos, makabi...
    (petar markovic, 12. januar 2021 12:23)

    Nije vasa specijalnost? Vujosevic Eurokup nazove cipiripi kup pokusavajuci da omalovazi celo takmicenje koje tada igra Zvezda? I onda KARMA, bas to takmicenje postane vas maksimum!
    (Cika Slave, 12. januar 2021 12:56)

    # Link komentara

  78. Partizan propada, dogodine bankrot.
    Molice Boga da nadju nekog da se fuzionisu i tada ce prestati sa glupim komentarima cz-fmp. Ili mozda nece.

    Privatizacija svih sportskih klubova je jedino ispravno rjesenje. Ovako samo drzavne finansije trpe.
    (Austrofil, 12. januar 2021 12:48)

    # Link komentara

  79. Metro se bori za titulu u Francuskoj, bio je u grupi sa Buducnoscu i Mornarom. Buducnost ih je dobila lagano prvu u Parizu ali su im vratili u Podgorici za kos razlike, mada ta utakmica nije imala rezultati znacaj. Ovaj Gudvin je prepoznatjliv po repu, pelican trojkas I nevjerovatno je brz.
    (Zabjelcanin??, 12. januar 2021 12:34)

    # Link komentara

  80. Partizan prezivljava pakao vec 8 god. i to samo iz inata ljudi koji nemaju veze sa sportom. Vi sad kao niste to znali. I vi ste jedan od instrumenata koji doprinosi unistavanju Srpske kosarke.
    (dzo, 12. januar 2021 12:07)

    Partizan je imao evroligaškog trenera koji je plaćen preko milion evra za dve sezone i bio blizu titule. Ako je to pakao..
    (fef, 12. januar 2021 12:33)

    # Link komentara

  81. Za par godina cemo ovde da citamo price kako je Metropolitan 92 klub koji je projektovan za sam vrh evropske kosarke, sa velikim buzetom i da iza njega stoje finansijski i politicki giganti dok je Zvezda igrala u nikad slabijoj Evroligi sa Barsom, Realom, CSKA, Olimpijakosom... za koje nikad pre toga niko nije cuo...
    (Davor, 12. januar 2021 10:22)

    to naknadno proglasavanje timova slabim da bi se neciji uspeh omalovazio ipak nije specijalnost navijaca partizana. to je nekom drugom terapija za umanjenje patnji koju posmatramo na svakoj vesti koja se tice partizana. inace, svakako da evroliga pamti jaci pao, olimpijakos, makabi...
    (petar markovic, 12. januar 2021 12:23)

    # Link komentara

  82. Trener nam posmatra utakmicu k’o da je u operi.
    Pocne utakmicu sa Jankovicem,,Novicom i Dangubicem i to ih drzi 6’ udjemo u minus 10+ i kraj.
    Oterali Trinkijera,Gordic nas minirao (verovatno opravdano).Volden je za KMM izmislio kosarku.
    (kiza D, 12. januar 2021 12:19)

    # Link komentara

  83. @sasha the red Baron

    Kada stigne Birča biće procvat Partizana. Nije on za džabe u startnoj petorci Srbije. Još kada bude ćoškario po uglovima terena. Mada je ipak bolje 3-4 poena po utakmici nego krompir.
    (Smeh, 12. januar 2021 12:17)

    # Link komentara

  84. Iskreno, meni izgleda da je Miler-Mekintajer (zbog svog stava na terenu i van njega) ubio hemiju u timu... da ne bude da drugi na terenu nisu odgovorni, ipak greška jeste kod onoga koji ga je doveo, znači Šćepanović, Lončar i upravni odbor sa predsednikom istog koji su aminovali njegovo dovođenje...
    Moram da pomenem tri igrača koji ne zaslužuju kritike, a to su Jare (koji gine za svaku loptu kao da je poslednja, prava partizanština gori u njemu), Novica koji da uvek sve što može, i Mozli koji uvek igra sa energijom...
    Da li je neko primetio da su pri povredi Jareta, jedino Mozli i Tomas (čija povremena indolentnost baš iritira) na terenu počeli da ginu i dobili motiv (a Novica je jedini bodrio na klupi, ne trener, kako treba nego igrač, koji vidi šta nedostaje)...
    Problem Partizana je ne što dovodi strance, već što ti stranci nisu konstantni... nije reč o njihovom manjku kvaliteta, već je reč o tome da oni ne smeju biti igrači zadatka...
    Partizan mora da napravi strategiju, i da zada sebi realne ciljeve... iskreno sada da odu svi stranci sem Pejdža i Mozlija bilo bi mi svejedno...
    Partizan mora da vrati ili Vladu Jovanovića ili Džikića za trenera na početku sezone, jer fini treneri ne prolaze kod ovih naših, dovesti braću Luković, i ili Fundića, vratiti Miletića, pokušati da dovedu Aleksu Avramovića(valjda ih Čovke neće izrovariti ovaj put), malom Tarlaću i Stefanoviću dati minute i to je to, pokušati zadati realne ciljeve i ići ka njima.
    (Srđa Zlopogleđa, 12. januar 2021 12:15)

    # Link komentara

  85. mi se makar necemu nadamo u evropi za razliku od zvezde koja se bori da ne bude poslednja
    (Sava, 12. januar 2021 12:13)

    # Link komentara

  86. Sram vas bilo, Partizan prezivljava pakao vec 8 god. i to samo iz inata ljudi koji nemaju veze sa sportom. Vi sad kao niste to znali. I vi ste jedan od instrumenata koji doprinosi unistavanju Srpske kosarke.
    (dzo, 12. januar 2021 12:07)

    # Link komentara

  87. Meni nije jasno sto se toliko napadaju Dangubic i Zagorac kod vas grobara. Posle kukate kako nema domacih igraca. Pa taj Dangubic je mozda i najbolji kod vas ove sezone. Sto se ne napadaju stranci? Sto se ne napada Kodi koji veze nema, Tomas koji ne moze nista da pogodi, Pejdz koji jednu odigra dobro pa ga 5 nema, Mozli koji osim skoka nema nista. Nema igri ledjima, los je u odbrani. Sto njih amnesirate? Ali dobro, valjda vi znate.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 12:04)

    # Link komentara

  88. Ne znam zasto grobari toliko mrace sad od jednom. Pa ovaj Trento je jos gori od Venecije u Italiji. Metropoliten ne poznajem, ali ako im je Braun najbolji igrac i strelac mozes misliti kakva je to ekipa. Moze se proci ova grupa kao drugi. Posle sve zavisi ko dodje. Do tad ima vremena. Sto se ABA tice, tu nemate nikakve sanse. Moze da se desi da napraviti iznenadjenje pa cak i da dobijete Buducnost, ali realno nema sanse za top 4.
    (Gossa placa Zeljko, 12. januar 2021 12:00)

    # Link komentara

  89. Ove 4 ekipe zajedno ne bi imale 4 pobede u Evroligi. Grobar sam i to kažem
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (..., 12. januar 2021 11:19) # Link komentara
    Smešan komentar, ove ekipe su pravljene za eurocup, a ne za evroliga.
    (Saša, 12. januar 2021 11:57)

    # Link komentara

  90. Pucanje od Buducnosti i lagani pad do playouta za ABA 2!
    (Dusanovo carstvo!, 12. januar 2021 10:57)

    pa onda sledi fuzija, bas kao zvezda kad je ispala iz aba lige...
    (borivoje surdilovic, 12. januar 2021 11:56)

    # Link komentara

  91. Oni mogu samo namesteni kup Srbije da osvoje
    (Tel, 12. januar 2021 11:52)

    # Link komentara

  92. Kakava je situacija u ABA ligi, ima li šanse da se uđe u TOP 14...
    (POP, 12. januar 2021 11:50)

    # Link komentara

  93. KO I ZASTO:

    Profesor A.Nikolic je govorio da ispravna selekcija je 50% posla.Ono sto ne dostaje KKP od pocetka sezone je krilni suter.Zato sad i jure Bircevica jer u danasnjoj kosarci ako ti krila ne mogu rasiriti igru,jako tesko je pobediti.Scepanovic izgubi posao zbog greske Loncara,a sad kad je KKP izgubio sve sanse za top 4 ABA, sad su se setili Bircevica.
    Loncar valjda svatio da mu se trese fotelja..
    (sasha the red Baron..., 12. januar 2021 11:46)

    # Link komentara

  94. Ove 4 ekipe zajedno ne bi imale 4 pobede u Evroligi. Grobar sam i to kažem
    (..., 12. januar 2021 11:19)

    Pa sta ako si grobar? Znaci da si zbog toga 100% u pravu?
    (sampion evrope 92, 12. januar 2021 11:45)

    # Link komentara

  95. Sutra od 20:30 će se videti da li ovaj tim može da okrene sezonu , ali nisam optimista . Bezvoljno se igra , limitirani su u napadu , još je i Jaramaz povređen . Ne vidim konstantnog igrača u napadu koji može da zameni Jaramaza , Krka i Borac su dobili Partizan na isti recept , povuku se u kućicu , napune reket , a spolja ne može ništa da se pogodi i samo kupe skokove . Pejdž i Zagorac bi trebalo da imaju 10 + poena svaku a nema ih nigde , Dangubić je imao 13 poena u Čačku ali on nije konstantan sa poenima . Mekintajer je blago rečeno očajan već duže vreme , videćemo šta može novi play , ali sumnjam da ima toliki kvalitet da povuče ceo tim i zakrpi sve rupe . Problem je i psihologija , plus je težak raspored , ne bih bio u koži Filipovskom , teško će iscediti nešto iz suve drenovine .
    (Školobocna, 12. januar 2021 11:44)

    # Link komentara

  96. Bice jedva cetvrti.
    (ja, 12. januar 2021 11:42)

    # Link komentara

  97. Nek nam je Bog u pomoći.
    (Sreta_šteta, 12. januar 2021 11:27)

    # Link komentara

  98. Tanka ekipa na tankom ledu.
    (Aleksandar, 12. januar 2021 11:24)

    # Link komentara

  99. Srećko Katanec bajo moj!
    (SkankHunt42, 12. januar 2021 11:22)

    # Link komentara

  100. Ove 4 ekipe zajedno ne bi imale 4 pobede u Evroligi. Grobar sam i to kažem
    (..., 12. januar 2021 11:19)

    # Link komentara

  101. Definitivno je los period za kosarkaski klub Partizan,ali pitanje je momenta kada ce poceti redati pobjede jer ovo je zaista dobar tim.Osnovni razlog lose igre je nedostatak samopouzdanja igraca,i psiholoski pad nakon prosle sezone.
    (Alex81, 12. januar 2021 11:16)

    # Link komentara

  102. Partizanove igre ove sezone deluju hazarderski, svakoga mogu da pobede, ali mogu i da izgube od svakoga. Jedino sigurno je da na svakom mecu ima uzbudjenja i neizvesnosti. Mozda je to prava stvar za publiku, a ne monotono predvidljive pobede ili porazi?
    (AlCapo, 12. januar 2021 11:16)

    # Link komentara

  103. aba liga ove godine nista ne donosi.. pobednik aba ne igra evroligu vec koga oni ( evroliga ) odabere.. sa druge strane finalista evrokupa sigurno igra evroligu.. u aba odmarati igrace a evrokup igrati punom snagom
    (Pop, 12. januar 2021 11:11)

    # Link komentara

  104. Lokomotiva
    Partizan
    Metropolitan
    Trento
    (Koča, 12. januar 2021 11:02)

    # Link komentara

  105. Pucanje od Buducnosti i lagani pad do playouta za ABA 2!
    (Dusanovo carstvo!, 12. januar 2021 10:57)

    # Link komentara

  106. Nema vam spasa.
    (ranac, 12. januar 2021 10:53)

    # Link komentara

  107. Ko je doveo ovog Dangubića upropasti nas!!!
    (ognjen, 12. januar 2021 10:49)

    # Link komentara

  108. Ma da bre, Borac je preveliki zalogaj ali pasce Unikaha
    (Bogi, 12. januar 2021 10:01)

    Zvezda za vikend izgubi od Igokee 20 razlike pa pobedi Panatinaikos posle 3 dana. Ne kazem da ce Partizan pobediti Unikahu, ali ne iskljucujem opciju jer je sve moguce.
    (Marshall, 12. januar 2021 10:47)

    # Link komentara

  109. Evropa se trese, lazna institucija ponovo u sedlu...
    (mich, 12. januar 2021 10:22)

    Ako je lažna institucija bivši šampion Evrope i klub koji je dao brdo NBA igrača, kako li se zove klub koji ništa od toga nije ostvario?
    (Luke Babbitt gravedigger, 12. januar 2021 10:46)

    # Link komentara

  110. Po prikazanom Partizan nema šanse da prođe grupu. Tim je bezvoljan, nema nikakvih naznaka da može krenuti na boje. Treba ih pustiti još mesec dana da pokažu od čega su. Da odrade ABA i EK i pokažu se. Ako ostanu u trci za play off super. Pošto verovstno neće, prebaciti iz Mladosti igrače i uz one na koje se računa za sledeću sezonu videti na čemu smo. Čemu služi razvojni tim ako ne da sprema igrače za prvi tim. Evo im prilika da ranije pokažu da li zaslužuju ili ne da igraju za Partizan.
    (Djordje, 12. januar 2021 10:45)

    # Link komentara

  111. Nema nista od ove sezone. Prosla sezona je bila nenadmasna, Partizan oslabljen odlaskom Trenkijerija, otimanjem najboljeg igraca. Dovodjenjem kojekakvih igraca se skida odgovornost sa uprave.
    (el.kiddo, 12. januar 2021 10:44)

    # Link komentara

  112. Partizanu sledi katanac. Napred Zvezdo.
    (marko, 12. januar 2021 10:43)

    # Link komentara

  113. @Ma da bre, Borac je preveliki zalogaj ali pasce Unikaha
    (Bogi, 12. januar 2021 10:01)

    - Sezonu u ABA su definitivno odredili tesni porazi na pocetku, izgubili smo 5-6 utakmica na jednu loptu(sto je takodje ozbiljan pokazatelj za neke stvari) i posle toga nije bilo povratka iz kanala. Siguran sam da ce partije u Evrokupu biti na visem nivou, a videcemo sta to znaci i cemu realno imamo da se nadamo. Mada, nas narod i realnost u sportu ne idu bas ruku pod ruku :)
    (Leogane, 12. januar 2021 10:41)

    # Link komentara

  114. Znam samo da Evroligu nece igrati nikada vise..
    (Lars, 12. januar 2021 10:24)

    Super si sine, samo napred do top 17.
    (realno, 12. januar 2021 10:37)

    # Link komentara

  115. Oni su ovaj EK osvojili prošle godine, šta je njima problem da to urade ponovo, instalacija je to.
    (UŠATI i uplakani, 12. januar 2021 10:36)

    # Link komentara

  116. Crno-beli su za manje od godinu dana prešli put od najvećeg ushićenja i najjačeg samopouzdanja do potpunog očaja i situacije na ivici ponora...

    E pa ja sad idem da popijem nesto, prijatno svima
    (Big Smoke, 12. januar 2021 10:35)

    # Link komentara

  117. Niej sad tema, al ajde. Sećam se čuvene 92ge, kad smo na putu ka Tituli u četvrtfinalu igrali sa Zdovcobim Knorom, možda i najboljem timu u tom trenutku.
    Vodimo dva razlike, oni imaju poslednji napad. Lopta ide ka Zdovcu. A kasnije je pričao da je u trenutku šuta čuo Željka koji mu sa naše klupe viče: Promaši majstore.
    Al majstor nije promašio.
    Ipak kasnije smo ih dobili u majstorici, a posle toga je stvorena istorija.
    Veliki Jure će nam biti drag gost. Pa da opet njegovi pogađaju, a na kraju mi odemo dalje.
    (Randy Marsh, 12. januar 2021 10:33)

    # Link komentara

  118. Mozda i prodjemo dalje, nije nerealno da budemo drugi, ali to je to. Dalje ne mozemo. U play-off ABA necemo uci, jedino nam ostaje specijalna pozivnica za EC sledece godine ili da igramo FIBA Ligu sampiona, sto smo trebali i ove godine. Bar bi uzeli 1.000.000 evra. Fali nam ozbiljna petica, a videcemo kakav je ovaj novi play. Bas lose igramo.
    (Borkes, 12. januar 2021 10:30)

    # Link komentara

  119. Јанковић је на утакмици против Борца показао своје бркове. Случајност? Не бих рекао.
    (Мијалко, 12. januar 2021 10:25)

    # Link komentara

  120. Znam samo da Evroligu nece igrati nikada vise..
    (Lars, 12. januar 2021 10:24)

    # Link komentara

  121. Много новца уложено, промењено много играча и тренер, резултат никакав. И тако из сезоне у сезону. За протекле три кроз клуб је прошло 30 странаца.
    (Стара школа, 12. januar 2021 10:23)

    # Link komentara

  122. Evropa se trese, lazna institucija ponovo u sedlu...
    (mich, 12. januar 2021 10:22)

    # Link komentara

  123. KKP je ove sezone malo iznad KLS...nit igre niti ekipe niti želje,ničega.Dal mogu nešto u EK,ne ne mogu!!!
    (Tano Cariddi-La piovra, 12. januar 2021 10:22)

    # Link komentara

  124. Za par godina cemo ovde da citamo price kako je Metropolitan 92 klub koji je projektovan za sam vrh evropske kosarke, sa velikim buzetom i da iza njega stoje finansijski i politicki giganti dok je Zvezda igrala u nikad slabijoj Evroligi sa Barsom, Realom, CSKA, Olimpijakosom... za koje nikad pre toga niko nije cuo...
    (Davor, 12. januar 2021 10:22)

    # Link komentara

  125. Gasi svetlo !
    (BokeeLee, 12. januar 2021 10:17)

    # Link komentara

  126. Na šta smo spali pa moramo da strijepimo od Trenta i onih Francuza.
    (ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR, 12. januar 2021 10:07)

    # Link komentara

  127. Ma osvajaju, nema dileme hahahah
    (Kukatilo, 12. januar 2021 10:05)

    # Link komentara

  128. Ma da bre, Borac je preveliki zalogaj ali pasce Unikaha
    (Bogi, 12. januar 2021 10:01)

    # Link komentara