1. Ne valja ovo nikako, evropska kosarka je kilometrima ispred sa svojim rezultatima 60:61
    (nnnn, 22. decembar 2020 11:44)

    # Link komentara

  2. Kad pogledam statistiku, pogotovo plej ofa, vidim da MJ i Lebron su za koplje više od bilo koga. Onu najvazniju. Njih dvojica sjede za istim stolom. A koga kod izaberete nećete pogrešiti.
    (the truth, 20. decembar 2020 14:30)

    # Link komentara

  3. Deset finala jarane. Zamisli 10 godina igras finale NBA lige, ok jeste 4 od 10, ali od 6 izgubljenih samo je u dva bio jaci, u 4 ostala nije imao ni promil sanse...u svakom slucaju najbolja karijera u istoriji, cak je i Karima prebacio po tom pitanju...17 sezona igras u prajmu, ko je to ikad uradio.
    (Banjaluka, 20. decembar 2020 14:01)

    # Link komentara

  4. Sto kaze komentator sa Arene, kad je NBA i titula u pitanju ipak se Lebron najvise pita.
    (Banjaluka, 20. decembar 2020 09:28)

    Pita se, 4/10
    (stole, 20. decembar 2020 13:39)

    # Link komentara

  5. petar czv, e moj Pero, Lebron je uz Dzordana najveci ikad, ali ti to nikako da prihvatis...
    (Banjaluka, 20. decembar 2020 10:47)

    On uz dzordana ne može ni u istu recenicu
    (petarczv, 20. decembar 2020 13:03)

    # Link komentara

  6. @petarczv

    Možeš još milion puta napisati tu mantru da je prošlosezonsko prvenstvo "najlakše ikada" ali je situacija dijametralno suprotna. Čini mi se da je i Lebron u nekom intervjuu rekao da mu je ovogodišnja titula najteže osvojena, naravno uz onu sa Klivlendom i istorijskog kambeka posle 3-1.

    Igranje u balonu je najviše odmoglo Lejkersima i Milvokiju jer su to ekipe sa najboljim skorom u sezoni, što znači da bi imale prednost domaćeg terena i podršku najvijača u plej ofu. Ovako su svi bili u istom položaju što se tiče podrške sa tribina i ispalo je nevažno da li ste bili prvi ili osmi nakon prvog dela sezone.

    Lejkersi su imali teške protivnike do finala, ili ipak Portland, Hjuston i Denver nisu jake ekipe?!
    (JeRemija, 20. decembar 2020 10:53)

    Hahahaha pa naravno da ce da izjavi da mu je bila najteža zato sto i on zna da je bila najlaksa... Igrač od 36god u sred sezone dobija odmor od 5meseci!!! Nema gostovanja i putovanja, nema goldenstejta, nema durenta najboljeg igrača na svetu... Nema publike a svi znamo da ga zovu lechocke... A da ne pričamo o samom finalu miami koji je pre početka prvenstva imao odnos 1/70 da ce da osvoji i u prvoj utakmici ostaju bez najboljeg strelca(dragic) i najboljeg skakaca i asistenta (adebayoa) sa 3 rookiea u startoj petorci u finalu(nikad zabelezeno u istoriji) tako da možes ti da ponavljas koliko hoćeš da je bila najteza a ceo svet zna fa je bila polovna i najlaksa titula ikada
    (petarczv, 20. decembar 2020 13:03)

    # Link komentara

  7. Interesantno je da su LAL angazovali M Gasola. Imali su vec iskustva sa njegovim bratom Pauom, tako da znaju o kakvoj klasi igraca se radi. Spekulisalo se o povratku M Gasola u Barsu, tako da bez njega nece biti bas izraziti favoritu u EL u odnosu na Real, Csk i Efes.
    (Demar Derozan, 20. decembar 2020 13:00)

    # Link komentara

  8. Neće bez problema osvojiti,glavni favoriti jesu,ali ima dosta ekipa koji su takođe konkurenti- Bruklin, Klipersi,Milvoki,cak i Denver-imaju i vise iskustva,a Jokara kida u predsezoni,tako da imaju tzv."star power",videcemo i Atlantu koja ima zanimljivu ekipu,nemaju puno sanse da osvoje,ali mogu da iznenade neke ekipe... u svakom slučaju,ceka nas sjajna sezona,nadam se da korona nece u velikoj meri unazaditi ekipe...
    (Joker, 20. decembar 2020 12:09)

    Hahahahaha atlanta
    (petarczv, 20. decembar 2020 12:57)

    # Link komentara

  9. Nece... Sledece pitanje...
    (Violeta Markovic Ljubicica, 20. decembar 2020 12:47)

    # Link komentara

  10. Lebronu su trebali 3 buduca Hol of Fejm igraca, guranje sudija, iscrpljen Denver 2 x 7 utakmica, provokator Hauard da stalno provocira Jokica, odmor od vise meseci pre Plej Of- a i glupi Plamli da bi pobedili 4-1.
    Sta ce sada biti kada ne bude visemesecnog odmora pre Plej Of- a, kada nema Plamlija, kada Denver bude mladji i sveziji docekao odmah Plej Of, kada sudije ne budu smele u Pepsi Areni da navlace onako kao u balonu, kada nema vise Hauarda da izbaci iz takta Jokica, kada nema Ronda sa klupe da vodi igru bez Lebrona....
    Dobice Lejkersi batina od Denvera, zivi bili pa videli :)
    (Dragan Borca, 20. decembar 2020 12:12)


    A jel ih Lebron tjerao da igraju po 7 utakmica? Odmor je bio za sve ne samo za LAL. Denver prvo mora trenera promijeniti ako im je cilj napad na titulu, pa nekako dovesti nekog vrhunskog superstara i par dobrih igraca( sto je skoro pa u domenu naucne fantastike). Volimo mi svi Jokica al brate budi realan ako vec pratis Nba.
    (trofejni, 20. decembar 2020 12:39)

    # Link komentara

  11. Hoce, najjaci su.
    (Will Mosley, 20. decembar 2020 12:39)

    # Link komentara

  12. U NBA nema setnje to je iskusio i Majami sa 2011 i mnoge ekipe koje su imale najaci tim pa se okliznule. Lebron kaze da je tu naucio lekciju za citav zivot i da svaku utakmicu do kraja igra posveceno...s tim u vezi mislim da ce Lejkersi biti ozbiljni od pocetka do kraja, a kao timove, podvlacim timove u konkurenciji za titulu vidim Denver, Majami, Boston, pa onda Kliperse i Bruklin jer je pitanje kako ce se uklopiti Djurent i Kajri...u svakom slucaju jedva cekam utorak na srijedu i pocetak.
    (Banjaluka, 20. decembar 2020 12:33)

    # Link komentara

  13. (Kikujiro, 20. decembar 2020 09:28)

    Argument ti je na nivou moja baka pravi najbolju samru na svetu :) Kako? Pa zato sto je moja baka a ne tvoja.

    Kako samo upadnete u taj hajp sto sami sebi napravite u glavi to je neverovatno. Sta se desilo u petoj utakmici protiv Jute? Hoces da kazes da tu sudije nisu imale uticaja na igru, pustili su Marija da divlja, sakatili odbranu Jute da bi napravili spektakl Mari vs Micel. Nema utakmice koja je tesna a da se sudije ne pitaju to je fakat. Denver je imao vise srece nego pameti u zadnjem plejofu.

    Bice sigurno jos bolja ekipa ove godine ako proradi MPJ.
    (Bora, 20. decembar 2020 12:27)

    # Link komentara

  14. Ove godine titulu će osvojiti 7 miliona zatucanih majmuna ispranog mozga....metla u najavi....😈😈😈😈😈
    (Kalevra, 20. decembar 2020 12:18)

    # Link komentara

  15. Lebronu su trebali 3 buduca Hol of Fejm igraca, guranje sudija, iscrpljen Denver 2 x 7 utakmica, provokator Hauard da stalno provocira Jokica, odmor od vise meseci pre Plej Of- a i glupi Plamli da bi pobedili 4-1.
    Sta ce sada biti kada ne bude visemesecnog odmora pre Plej Of- a, kada nema Plamlija, kada Denver bude mladji i sveziji docekao odmah Plej Of, kada sudije ne budu smele u Pepsi Areni da navlace onako kao u balonu, kada nema vise Hauarda da izbaci iz takta Jokica, kada nema Ronda sa klupe da vodi igru bez Lebrona....
    Dobice Lejkersi batina od Denvera, zivi bili pa videli :)
    (Dragan Borca, 20. decembar 2020 12:12)

    # Link komentara

  16. Neće bez problema osvojiti,glavni favoriti jesu,ali ima dosta ekipa koji su takođe konkurenti- Bruklin, Klipersi,Milvoki,cak i Denver-imaju i vise iskustva,a Jokara kida u predsezoni,tako da imaju tzv."star power",videcemo i Atlantu koja ima zanimljivu ekipu,nemaju puno sanse da osvoje,ali mogu da iznenade neke ekipe... u svakom slučaju,ceka nas sjajna sezona,nadam se da korona nece u velikoj meri unazaditi ekipe...
    (Joker, 20. decembar 2020 12:09)

    # Link komentara

  17. Nece se setati, sada je jaca konkurencija ali ce osvojiti na kraju.
    (Alek, 20. decembar 2020 12:03)

    # Link komentara

  18. Jeremija@ smesan si.
    Lejkersima je najvise pomoglo sto se mesecima nije igralo jer su najstariji bili. A da ne pricamo koliko su sudije bile blagonaklone americkim zvezdama Lebronu i Dejvisu. Cak je i Hauard imao vise respekta nego Jokic. Ti mozes sada da lazes samog sebe ali to su cinjenice da su Lejkersi imali ogromnu blagonaklonost sudija protiv Denvera. Ono sto je Dejvis dobijao je jos nevidjeno u Plej Of- u, covek je dobijao bacanja samo ako neko ga mrko pogleda. Par puta ga niko nije ni pipnuo a dobijao je bacanja. Dok su Jokica izbacivali iz igre fantomskim faulovima u napadu.
    Videces ove sezone kako ce Lejkersi igrati Plej Of posle 72.utakmice a kada ne budu imali nekoliko meseci odmora. Imali su sve idealne uslove. Nekoliko meseci odmora i sudije ih gurale na neutralnom terenu jer nema protivnicke publike i gostovanja pa su im svirali sta su hteli bez ikakvog pritiska. Znali su oni vrlo dobro sta rade, Lebron je morao uzeti titulu. Filigrantski precizno americke sudije su Jokicu izmisljali faulove u napadu hehe.
    (Dusan, 20. decembar 2020 12:03)

    # Link komentara

  19. Moguce da hoce.... Jedino sto ih moze spreciti je da Kyrie okadi Staples Centar...
    (caedmon, 20. decembar 2020 11:54)

    # Link komentara

  20. Netsi su glavni favoriti, imaju najveću dubinu i dva najbolja strijelca lige što se tiće vještine. LeBron je siledžija koji je uvijek gubio protiv ekipa tog ranga, ali može protiv Denvera i osakaćenog Miamia kao u mjehuru.
    (Topnik, 20. decembar 2020 10:46)
    Je li realno da si ozbiljan? Ili je ipak trolovanje?
    KD je imao svih onih godina odlican tim u Oklahomi pa nije uzeo titulu. Ras problem? Je li Ras bio problem kad se vratio GSW od 3:1? Zasto smatras da je KD koji dvije godine nije igrao kosarku, i KI, isto izuzetno podlozan kadjenju dvorana, a i povredama, garant za titulu? Oni nece iz istoka izaci. Milvoki ce da ih ugazi. Mark my words.
    (youtube.com/user/makojaglupost, 20. decembar 2020 11:33)

    # Link komentara

  21. Cuj prosetali, a i ovu sto su dobili da ih sidije nisu gurale silno, nebi ni prosli Denver. Ali nema veze, nek se vesele.
    (Reporter, 20. decembar 2020 11:30)

    # Link komentara

  22. Golden Stejt više ne postoji?
    (ogorčen, 20. decembar 2020 10:56)

    # Link komentara

  23. @petarczv

    Možeš još milion puta napisati tu mantru da je prošlosezonsko prvenstvo "najlakše ikada" ali je situacija dijametralno suprotna. Čini mi se da je i Lebron u nekom intervjuu rekao da mu je ovogodišnja titula najteže osvojena, naravno uz onu sa Klivlendom i istorijskog kambeka posle 3-1.

    Igranje u balonu je najviše odmoglo Lejkersima i Milvokiju jer su to ekipe sa najboljim skorom u sezoni, što znači da bi imale prednost domaćeg terena i podršku najvijača u plej ofu. Ovako su svi bili u istom položaju što se tiče podrške sa tribina i ispalo je nevažno da li ste bili prvi ili osmi nakon prvog dela sezone.

    Lejkersi su imali teške protivnike do finala, ili ipak Portland, Hjuston i Denver nisu jake ekipe?!
    (JeRemija, 20. decembar 2020 10:53)

    # Link komentara

  24. petar czv, e moj Pero, Lebron je uz Dzordana najveci ikad, ali ti to nikako da prihvatis...
    (Banjaluka, 20. decembar 2020 10:47)

    # Link komentara

  25. Netsi su glavni favoriti, imaju najveću dubinu i dva najbolja strijelca lige što se tiće vještine. LeBron je siledžija koji je uvijek gubio protiv ekipa tog ranga, ali može protiv Denvera i osakaćenog Miamia kao u mjehuru.
    (Topnik, 20. decembar 2020 10:46)

    # Link komentara

  26. @Stefan17, uopste nije realna ta tvoja prica. Od tog sampionskog mentaliteta ostalo je samo kod Karija, Greena i trenera Kera. Njima je pao Klej, najbolji 2 way igrac ekipe, covjek koji pouzdano trpa u napadu a u odbrani uzima najbitnijeg spoljnog igraca protivnika. To Wiggins i Oubre ne mogu zajedno. Da nalete na Lejkerse pa to bi metla radila koliko god da je briljantan Kari, ipak sa druge strane nemaju igrace za Lebrona i AD-a. PO je realna prica na krilima Stepha ali 1 ili 2 runda PO je maximum za ovu trenutnu ekipu GS
    (Miki28, 20. decembar 2020 10:42)

    # Link komentara

  27. Ako budu zdravi-bez otpora!
    (Kolja, 20. decembar 2020 10:40)

    # Link komentara

  28. Pol Džordž potpisao petogodišnji za 228.
    Entoni Dejvis potpisao petogodišnji za 190.
    Deluje li vama ovo realno?
    (Masariko, 20. decembar 2020 10:02)

    Pa lebron iako ulazi u 18tu sezonu i losiji je igrač od dejvisa (dejvis je najbolji strelac, skakac, bloker,defanzivac, ima najbolje procente suta i najbolji je defanzivac lejkersa) trazio je najveću platu zbog svoje bolesne sujete. Tako da jednostavno nije bilo prostora da dejvis dobije veću platu
    (petarczv, 20. decembar 2020 10:32)

    # Link komentara

  29. Ako budu zdravi, Lejkersi uzimaju lagano. Moguca iznenadjenja su Denver, GS pa i Dalas. Boston, mozda, mada sumnjam. Ja jos od Ajversona navijam za Filadelfiju, al nema nista od teg posla.
    (Pseudoharms, 20. decembar 2020 10:28)

    # Link komentara

  30. E to ste dobro napisali ono je bila bas setnja do titule. 5 meseci pauze, pa babble bez goldenstejta, bez curryja i tompsona, bez durenta i irvinga, bez putovanja, bez publike, najlakše prvenstvo ikada...
    (petarczv, 20. decembar 2020 10:27)

    # Link komentara

  31. Go Lakers!
    (trofejni, 20. decembar 2020 10:17)

    # Link komentara

  32. Nece. Nageci imaju najjaci tim u istoriji kosarke, imaju najboljeg igraca svih vremena i lagano uzimaju titulu.
    (Zivojin, 20. decembar 2020 10:05)

    # Link komentara

  33. Pol Džordž potpisao petogodišnji za 228.
    Entoni Dejvis potpisao petogodišnji za 190.
    Deluje li vama ovo realno?
    (Masariko, 20. decembar 2020 10:02)

    # Link komentara

  34. @ Šou Biznis
    Hoće, ti ćeš da mu je uručiš lično!
    (Mr X, 20. decembar 2020 09:58)

    # Link komentara

  35. Ja ne bih zanemario Voriorse, možds nisu u punom sastavu ali zaboravljamo jednu važnu stvar. Oni imaju šampionski mentalitet i to im je u krvi. Možda Lejkersi jesu najjači na papiru, ali su oni u euforiji predvođeni Karijem pretnja.
    (Stefan17, 20. decembar 2020 09:55)

    # Link komentara

  36. LA je i dalje neprikosnoven. Klipersi jak tim ali ce opet ispasti na neku glupost, a Sakramento opet nece u play off. Lepo bi bilo ponovo videti finale Boston Lejkerse. Dalas je perspektivniji tim od Denvera, Milvokiji je favorit iz Prikrajka kao i Hjuston. Atlanta dobar tim i na tome se zavrsava. Cikago vrv nikad nece dostici onakve uspehe i mozda ce se na kraju ta fransiza ugasiti... ali na kraju kada se stave analize na sto dolazi se do zakljucka da ako je to potrebno i Las Vegas ce imati tim i biti pobednik sve za publicitet i dolar. Velika masinerija ce se pokrenuti a sa njom puno sljastecih elemenata, novca, slave itd... dok to traje trajace i timovi koji to mogu da isprate. Lets show begin.
    (Kgh, 20. decembar 2020 09:52)

    # Link komentara

  37. прво морају једном да се прошетају да би могли поново
    (Вук Караџић, 20. decembar 2020 09:46)

    # Link komentara

  38. Neće.
    (Eto.., 20. decembar 2020 09:35)

    # Link komentara

  39. Jokic uzima lagano titulu ove godine...
    (Šou Biznis, 20. decembar 2020 09:28)

    # Link komentara

  40. Denver su pobedili uz pomoć Sudija i Plamkića, nadam se da je sudija kome su Lejkersi i LDŽ dali novac u njegov humanirarni fond da ga je dobro iskoristio.

    Da, najači su ali...

    Ako bude realno sudjenje Denver bez sumnje može da ih pobedi, Jokić i Marej su još bolji igrači ove sezone nego prošle, pogotovo Jokić, ako ostali igrači budu zdravi i ispune svoj potencijal i trener složi sve kockice Denver sigurno, uz pošteno sudjenje, može da pobedi Lejkerse.

    Trenutno u NBA postoji samo jedan košarkaški genije a to je Jokić, samo košarka je ipak timska igra, tako da ako slože i sve ostale kockice nema sumnje da mogu da pobede Lejkerse, problem je što ne mogu da pobede Lejkerse i sudije, nadam se da će karma da im naplatiu to delić licemerja sa kojim su uzeli titulu prošle sezone.

    Ono što je sigurno da ćemo uživati u igrama Jokića, malo li je, retkost neverovatna, srećni smo što živimo u doba Jokića i imamo privilegiju da ga gledamo, ko bi rekao da će Srbija imati dva sportska čuda nad čudima u isto vreme kao što su Jokić i Novak, neverovatno.
    (Kikujiro, 20. decembar 2020 09:28)

    # Link komentara

  41. Sto kaze komentator sa Arene, kad je NBA i titula u pitanju ipak se Lebron najvise pita.
    (Banjaluka, 20. decembar 2020 09:28)

    # Link komentara

  42. Једини имају 8 играча на паркету
    (Memfis, 20. decembar 2020 09:22)

    # Link komentara

  43. Nema ništa od toga. Denver to osvaja. Nikola ne izlazi iz teretane, rasturit će ih u paramparčad.
    (ratata-tira, 20. decembar 2020 09:20)

    # Link komentara

  44. Durantula bi tu mogao da se umesa, kako god igrali namestice im se da uzmu kao prosle god.
    (bigule, 20. decembar 2020 09:18)

    # Link komentara

  45. Da
    (blep, 20. decembar 2020 09:16)

    # Link komentara

  46. Nažalost hoće, imaju veoma jaku ekipu.
    (Kartel, 20. decembar 2020 09:12)

    # Link komentara

  47. Opet uzimaju titulu kao od sale ako se ne povredi Dejvis ili tako nesto.
    (Prle, 20. decembar 2020 09:11)

    # Link komentara

  48. Naravno. Da nece mozda Denver?
    (Srki, 20. decembar 2020 09:09)

    # Link komentara