1. Nije Vlahović ugrozio Jovića, on je za njega izmislio fudbal.
    (MiRa, 15. oktobar 2020 10:08)

    E zbog ovakvih "poznavalaca" smo tu gde jesmo.
    Sve moj do mojega.
    Kako god, za mitra je Jović izmislio fudbal.
    Vlahovića ne hvaliti previše, on tek treba da se dokaže.
     (duh sa lepilom, 15. oktobar 2020 19:21)

    # Link komentara

  2. A jeste čuli za onaj :

    Naš prvi napadač je pokušao da se brzo oslobodi lopte..
     (vic, 15. oktobar 2020 18:11)

    # Link komentara

  3. Bice nesto izgleda ipak od ove bande.. nije jos vreme za katanac
    (Ognjen, 15. oktobar 2020 17:55)

    # Link komentara

  4. Golman Dmitrović je kriv za prvi gol, potpuno je amaterski reagovao, lopta nije čak bila ni mnogo blizu prve stative, a on je reagovao kkao rukometaški golman, pokušao je nogom da odbrani drugu stativu.

    Štoper Milenković je odgovoran za drugi gol,
    onakvo izbacivanje lopte glavom iz 16-erca je mimo svake fudbalske škole.
    Lopta se nikad ne izbacuje glavom u zonu direktnog šuta ka golu. Mogao je komotno na stranu ili u korner.

    Vlahović je vrlo loše glavom šutirao kod stopostotne šanse, po sred gola, u visini koje odbrambeni igrač može stopalom da izbaci loptu. To se šutira glavom o zemlju ili se gađa druga stativa iznad visine glave.
    Par sekundi pre kraja utakmice je bio u još jednoj stopostotnoj šansi, sam ispred golmana.
    (činjenice, 15. oktobar 2020 17:23)

    # Link komentara

  5. Rajković

    Milenković,. Nastasić,. Ristić

    Lazović. … Milivojević. … Kostić

    … Sergej. Tadić Đuričić

    … Mitrović

    u ovom sistemu bi Kostić i Lazović u fazi odbrane igrali kao pomoćni bekovi. Može i S. Mitrović umesto Nastasića
    Bez gudelja (namerno malim slovima)---čovek je od 1000 dobijenih lopti 990 vratio u nazad a onih deset u stranu. Može tu da uskoče i Maksimović i Gaćinović.
     (EQ-a,b,c,e,g,s.....u Q!, 15. oktobar 2020 17:19)

    # Link komentara

  6. One crvene dresove nase pod hitno da se izbace i nacionalnog tima
     (goran, 15. oktobar 2020 17:19)

    # Link komentara

  7. @јд123

    bilo bi super da je to sto kazes izvodljivo, ali trenutno nam je kvalitet reprezentacije takav da direktnoj kvalifikaciji iz grupe mozemo da se nadamo ssamo ako imamo srecu u zrebu i utakmicama sa direktnim rivalima, a i da ne kiksnemo protiv reprezentacija iz 4 ili 5 sesira - sto priznaces i nije neka velika sansa - dok igrom u C grupi imamo velike sanse da osvojimo grupu i obezbedimo baraz sa drugim pobednicima C grupa, dok ako smo u B grupi upadamo u kombinaciju sa rangom reprezentacija iz B grupe ili cak mozda i A grupe ako nije prosla direktno - sistem je zaista glup ali je takav - pri cemu nismo bili sigurni na cemu smo ni protiv Norvezana pre utakmice, ali smo ih nekako jedva pobedili na kraju iako smo ih veci deo utakmice nadigrali ... na zalost nasi fudbaleri imaju taj bedni mentalitet da se povuku i brane 1:0 cim daju gol iako su pre toga mleli protivnika, a na zalost najcesce ne znamo da se odbranimo
    (marica, kriv, razumevanje..., 15. oktobar 2020 17:12)

    # Link komentara

  8. Tečo, da li si ti kršten, molim te pa vidiš li kolko je gola dao, aj i to da stavimo po strani protiv Norveške kao stope izbacio 6 lopti, alo bre pogledaj uklizava u 120mminn
    (djoka, 15. oktobar 2020 16:05)

    Moje pitanje je zbog čega je igrao ako je sedeo na klupi u matičnom klubu dok su ostali razvaljivali.
    I tebi djoko da nabace po dvadesetak lopti na pedeset i kusur utakmica i ti bi djoko barem par komada zavukao.
    Kao što rekoh svaki drugi razlog osim borbenosti i pogibije na terenu prihvatam kao argument a ti opet o uklizavanju?
    Pa moj djoko ima sport koji se zove umetničko klizanje, ima i brzo klizanje, ima i onaj gde klizaju I skijaju i pucaju iz puške u kome mislim da bi Mitar bio neprikosnoven.
    A sad jedan razlog mi daj osim gore navedenog i pružam ruku.
    Tako sam i mislio.
     (Teča, 15. oktobar 2020 17:11)

    # Link komentara

  9. Mislim da protiv Skotske ne treba da igramo sa dva zadnja vezna. Skoti ce verovatno igrati na kontre, sto znaci da ce nama prepustiti loptu, pa bi jedan zadnji vezni prakticno bio visak, jer mi nemamo ni Kolo Turea, ni Modrica na toj poziciji da aktivno ucestvuju u organizaciji igre u napadu. SMS igra u reprezentaciji ofanzivnije nego u Laciju. Ako ga vratimo na poziciju koju igra tamo, dobijamo mesto i za Tadica ( koji je van forme ) i za Djuricica.
     (Bocko, 15. oktobar 2020 17:01)

    # Link komentara

  10. Ljudi namerno se gube bodovi ove godine u "prijateljskim" da bi one tamo uz C grupu koja je mnogo lakša jurili baraž.
    (4k4.Dex, 15. oktobar 2020 10:47)

    По броју плусева и минуса видим да се већина с тим слаже. Супер, испаднемо у Ц групу и онда ”нападамо” бараж за следеће ЕП. А то, што у том случају скоро сигурно падамо у 3. шешир за квалификације за СП ником ништа. На Фифа листи Турска, Русуија и Румунија нам дишу за вратом.

    Онда играмо Ц групу Лиге Нација против аматера, никаква припрема против јачих екипа и надамо се нечему против две јаке екипе из 1. и 2. шешира? Скоро немогућа мисија да барем будемо једна од најбољих других екипа у квалификацијама за СП и тако играмо бараж. Значи ко шиша СП, важно да имамо шансу за бараж за следеће ЕП?

    Зар није боље да останемо у групи Б, будемо у 2. шеширу, играмо јаче утакмице у Лиги Нација и надамо се барем 2. месту у квалификацијама за СП или чак да угрозимо фаворита за 1. место? Зар не би требали у следећим квалификацијама за ЕП да се директно пласирамо, јер играмо боље? Зар не би требали да коначно имамо препознатљиву игру? Зар не би требали да у следећем циклусу Лиге Нација будемо јачи од неке Русије, Турске и Мађарске, будемо први, пређемо у групу А и опет имамо додатну шансу за ЕП кроз бараж?

    Када ћемо имати екипу која може не само да се пласира на ЕП и СП, него и нешто направи тамо, ако не са генерацијом која је била омладински СП?

    Да ли је стварно боље да испаднемо у групу Ц? Само питам...
    (јд123, 15. oktobar 2020 16:24)

    # Link komentara

  11. Samo hocu da vidim Jovica i bilo kog drugog naseg FW a da iza njih igraju Tadic i SMS... biraj koga hoces. Decko jednu jedinu upotrebljivu loptu protiv Madjara nije dobio... ne pljujem Mitra hvala mu puno, ali promasaj sa 5m...
    (Deja Vu, 15. oktobar 2020 15:10)

    Imao je Jović iza sebe veznjake svetske klase, kakav Tadić i SMS. U Realu 90% poseda lopte pa vola ne može da ubode. Dečko je propao ko žeton očigledno je njegov transfer menadžerska stvar da se ućerda nešto para iz Reala vidiš da ga ni u tom Ajntrahtu više neće.
    (Kole, 15. oktobar 2020 16:12)

    # Link komentara

  12. Tečo, da li si ti kršten, molim te pa vidiš li kolko je gola dao, aj i to da stavimo po strani protiv Norveške kao stope izbacio 6 lopti, alo bre pogledaj uklizava u 120mminn
     (djoka, 15. oktobar 2020 16:05)

    # Link komentara

  13. Mitar je dobar za drugu ligu.
     (Istina, 15. oktobar 2020 15:57)

    # Link komentara

  14. Dmitrovic je ok golman ali bi bilo ljepo da je neku odbranio...
    (ZVEZDAŠ do smrti, 15. oktobar 2020 15:39)

    # Link komentara

  15. Pa igrao je Jović i ostale utakmice u Realu, mladoj i seniorskoj reprezentaciji i koji mu je učinak?
    (Bob Sent Kler, 15. oktobar 2020 14:35)

    A Mitrović bi pokidao u Realu.Smešni ste.

    Što se tiče Jovića u mlađim selekcijama, pa Srbija nikad nije imala napadača koji je u mlađim selekcijama dao više golova od Luke Jovića. Za selekciju do 19 godina na 12 utakmica 10 golova, za selekciju do 17 godina na 19 utakmica 17 golova. Za selekciju do 21 godine na 16 utakmica 7 golova. Na poslednjem SP za mlade su ga zvali povređenog i očekivali od njega da načini čudesa i poništi godine nerada određenih lica odgovornih za mlađe selekcije. Nakon toga, šikaniranja po štampi i komentarima. Da je pametan nikad ne bi prihvatio poziv Srbije.

    Što se tiče učinka za Real, pa ne može imati značaniji učinak kad ne igra.

    U poslednjoj sezoni kad je igrao imao je učinak gol na svakih 133 minuta u Bundesligi i gol na svakih 95 minuta u Ligi Evrope. Poređenja radi, Mitrović je u poslednjoj sezoni u prvoj ligi za Fulam davao gol na svakih 298 minuta. Da ne pominjem ostale statističke parametre koji se svi redom na strani Jovića. Ne računam drugu ligu. Videćemo kako će biti ove godine kad je Mitrović opet u prvoj ligi.
    (nnn, 15. oktobar 2020 15:39)

    # Link komentara

  16. Da li ima neki objektivan razlog zašto je Mitrović bio pozivan u reprezentaciju i igrao kao prvi špic kada je grejao klupu nekoliko meseci u Newcastle_u a ostali napadači razvaljivali u svojim klubovima?
    Prijović najbolji strelac Grčke, Jović medju najboljim strelcima Bundeslige itd itd?
    Hajde da čujem jedan razlog osim da je borben i da gine.
    U čemu je štos?
     (Teča, 15. oktobar 2020 15:34)

    # Link komentara

  17. Utakmica sa Mađarskom se mnogo razlikovala od utakmica sa Norveškom u pristupu i postavci igre. Jović tu nije dobio krštenu loptu. Svaki napadač je zavistan od saigrača. Čak i kad je vrhunski poput Halanda on je nemoćan kad timu ne ide, kad ne dobija lopte od saigrača ili kad mu koncepcija igre ne odgovara. Nema to veze sa trudom. Lako je Mitroviću da se "trudi" i probija rekorde kad je očito da se igra Srbije godinama vrtila oko njega i prilagođavala njemu.
    (bob, 15. oktobar 2020 12:56)

    Ако није тајна, шта је Јовићу сметало прошле године на У - 21 европском да покаже таленат? Исто понашање као и сад, шеткање тереном без и мало жара. Знамо како смо прошли. Оно против Украјине у Лавову нећу ни да спомињем...
     (Штилцована катаболцна, 15. oktobar 2020 15:18)

    # Link komentara

  18. @ Bob Sent Kler Samo hocu da vidim Jovica i bilo kog drugog naseg FW a da iza njih igraju Tadic i SMS... biraj koga hoces. Decko jednu jedinu upotrebljivu loptu protiv Madjara nije dobio... ne pljujem Mitra hvala mu puno, ali promasaj sa 5m...
    (Deja Vu, 15. oktobar 2020 15:10)

    # Link komentara

  19. Nema tu sta, ovog malog Ristica, Ristanovica kako li se vec zove, sto je debitovao protiv Norvezana pod hitno za standardnog, moze da trci kao lud ako nista. I daj brate da se ne zajebavamo, kakva tri centralna stopera nazad, pa nismo mi Juventus, pod hitno vratiti 4 u zadnju liniju, vezni po meni korektan uz male dorade, navala tu i tamo. Kad se sve slozi opet smo prosek repka, ali daj brate da ne primamo svaku gol, dakle 4-4-2 pa sta nam Bog da.
     (Tajni detektiv Djido Mova, 15. oktobar 2020 15:01)

    # Link komentara

  20. Pa taj tandem je igrao protiv Madjarske i bio je vise nego ocajan. Ne znam cemu forsiranje Jovica, decko stvarno je zalutao, ne znam sta se desava sa njegovom glavom, ali ona definitivno nije u fokusu i fudbalu.
    (Aleksandar, 15. oktobar 2020 13:54)

    Informiši se prvo ko je igrao. Ni Sergej ni Đuričić nisu ulazili u igru na tom meču, a igrači koji su trebali biti glavna podrška Joviću mu nisu uputili ni loptu.
    (neki ne znaju ni ko je igrao, a komentarišu, 15. oktobar 2020 14:54)

    # Link komentara

  21. Koliko vas bi ginulo na terenu kada znate da kako god da odigrate nećete biti u prvoj postavi?
    Kada znate da i pored toga što ste dali ogroman broj golova u jednoj od najjačih liga ne svetu to nije dovoljno jer po naredbi mora da igra ovaj drugi iako je grejao klupu nekoliko meseci u matičnom klubu?
    Hajde budite iskreni?
    Molim lepo
     (Katastrofa sa prvim špicem, 15. oktobar 2020 14:54)

    # Link komentara

  22. @ Deja Vu

    Pa igrao je Jović i ostale utakmice u Realu, mladoj i seniorskoj reprezentaciji i koji mu je učinak?
    (Bob Sent Kler, 15. oktobar 2020 14:35)

    # Link komentara

  23. 4-2-3-1
    Golman: Rajkovic
    Odbrana: Kolarov, Milenkovic, Pavlovic, Lazovic (prinudno)
    Sredina: Maksimovic, Gudelj (Milivojevic)
    Kostic, Djuricic (Milinkovic-Savic), Tadic
    Napad: Mitrovic

    Izmene:
    Dmitrovic, S. Mitrovic, Ristic, Gacinovic, Lukic, Jovic, Vlahovic...
    (Surduklija, 15. oktobar 2020 14:14)

    Tadić nije krilo. Okanite se više te zablude. Prespor je za tu poziciju.
    (Svašta, 15. oktobar 2020 14:30)

    # Link komentara

  24. Ne znam stvarno cime je bilo ko zasluzio da igra u spicu pre Mitrovica (decko ima prosek golova po mecu u reprezentaciji na nivou Levandovskog, Kristijana, ne znam sta bi neko hteo vise). Ja sam navijac Zvezde, ali je smesno pricati da treba da igra Jovic. Tadic ide u presing, a on momak gleda. Ista prica i sa Radonjicem. Oni momci trebaju da porade na pristupu, a i da nesto za promenu i pokazu jer se mesto u postavi zasluzuje prikazanim za reprezentaciju, a poziv nastupom za klub. Maksimovic i Mitrovic ubedljivo najbolji pristup, a ovi slepci sto pricaju protiv Milenkovica samo neka se sete nastupa Vidica (koji je nas sigurni najbolji stoper ikada) u Belgiji i Finskoj pa ce shvatiti da razvoj stopera ne ide bas preko noci, a on je momak zaista top klasa i to ce i pokazati sledeci transfer. Problem reprezentacije je jos jedan dobar stoper (Pavlovic zelen, Nastasic povredjen stalno, Mitrovic tanak) i desno krilo posto je Lazovic meni jako drag, ali bi trebao neko malo bolji (dobro igra, trudi se, ali cim naleti na nekog ozbljnijeg beka, nema sta da trazi).
    (Purke, 15. oktobar 2020 14:28)

    # Link komentara

  25. Mi vec godinama trazimo idealan tim,moje skromno poznavanje fudbala govori mi da nas glavni problem kod vecine nasih igraca je strah i neznanje.Nasi kada imaju loptu u posjedu a protivnicki igrac krene prema njemu odmah nas igrac nastoji da se rijesi lopte sto prije,a to je u 90% slucajeva vracanje lopte unazad.Gledam juce one Hrvate kako se vjesto nadigravuju sa Francuskom srce me zaboli.Nema sanse da njihov igrac igra povratnu loptu!
    (Cika Gile, 15. oktobar 2020 14:22)

    # Link komentara

  26. Vlahović i jeste bolji igrač od Jovića.

    Što pre dati šansu mladim bekovima i uigrati stoperski tandem Pavlović - Milenković.
    (Budućnost, 15. oktobar 2020 14:18)

    # Link komentara

  27. Mitar treba da igra jer mi za bolje nismo.
    Kakav napadač takvi i rezultati.
     (Hello World, 15. oktobar 2020 14:18)

    # Link komentara

  28. 4-2-3-1
    Golman: Rajkovic
    Odbrana: Kolarov, Milenkovic, Pavlovic, Lazovic (prinudno)
    Sredina: Maksimovic, Gudelj (Milivojevic)
    Kostic, Djuricic (Milinkovic-Savic), Tadic
    Napad: Mitrovic

    Izmene:
    Dmitrovic, S. Mitrovic, Ristic, Gacinovic, Lukic, Jovic, Vlahovic...
     (Surduklija, 15. oktobar 2020 14:14)

    # Link komentara

  29. pa igrao je Jovic protiv Madjara i koji mu je ucinak?
    (marica, kriv, razumevanje..., 15. oktobar 2020 12:23)

    pa igrao je i Haland protiv Srbije i koji mu je ucinak? Gledaj protiv Rumuna - 3 komada... kad odseces sredinu od napada, ili i nemas sredinu, onda je lako da pljujes napad
    (Deja Vu, 15. oktobar 2020 14:12)

    # Link komentara

  30. Kad igramo na pobedu, za početak isprobati tandem Đuričić - Jović. Iza njih Sergej. Igra ofanzivna, bez bunarenja i sa izrađenim i brzim akcijama. Kad se tako igra igra, Mitrović se tu naprosto ne snalazi. On se najbolje snalazi kad se kad se igra sporije, kad se nasumično ubacuju lopte u šesnaesterac baš njemu namenjene, pa on zahvati glavom jednu od deset. Naš napad je dugo vremena tako izgledao. Tad je Mitrović pružao "najbolje" partije u dresu Srbije,a Srbije je uglavnom gubila. Problem je što bi sa takvom igrom Srbija bila pregažena u svim segmentima igre od svakog iole organizovanijeg protivnika.
    (hoho, 15. oktobar 2020 13:44)

    Jović je svojim nezalaganjenm i lutanjem u zdanjoj utakmici pokazao da nije ni za klupe.. ne da bude na terenu. Jedino smo ga promjetili po slinim ofsajd pozicijama.
    za 90 min. ne znam da li je dobio duel..a kamo li da je nekako zaprijetio!

    ne znam odakle vam pamet, snaga da ga gurate negdje u prvih 11 kada covjek zadnjih godinu dana nije sastvio jednu postenu utakmicu.

    onda se svi zale kako neko igra preko stele a ne ucinka
     (jojufff, 15. oktobar 2020 14:07)

    # Link komentara

  31. Mora da se radi na komunikaciji veznog reda i odbrane,ne sme Calhanoglu posle duplog pasa sam da ostane da pita Dmitrovica gde da mu sutne.
    Mozda je Tumbakovic mogao da proba Tadica protiv Madjara na mestu napadaca,lazne devetke,moj je neki utisak da bi bolje funkcionisao sa tog mesta sa Sergejem i Djuricicem,da bismo bili mnogo opasniji jer je brzi od Mitrovica,ima daleko bolju tehniku.
    (Mihajlo, 15. oktobar 2020 13:57)

    # Link komentara

  32. Kad igramo na pobedu, za početak isprobati tandem Đuričić - Jović. Iza njih Sergej. Igra ofanzivna, bez bunarenja i sa izrađenim i brzim akcijama. Kad se tako igra igra, Mitrović se tu naprosto ne snalazi. On se najbolje snalazi kad se kad se igra sporije, kad se nasumično ubacuju lopte u šesnaesterac baš njemu namenjene, pa on zahvati glavom jednu od deset. Naš napad je dugo vremena tako izgledao. Tad je Mitrović pružao "najbolje" partije u dresu Srbije,a Srbije je uglavnom gubila. Problem je što bi sa takvom igrom Srbija bila pregažena u svim segmentima igre od svakog iole organizovanijeg protivnika.
    (hoho, 15. oktobar 2020 13:44)

    Pa taj tandem je igrao protiv Madjarske i bio je vise nego ocajan. Ne znam cemu forsiranje Jovica, decko stvarno je zalutao, ne znam sta se desava sa njegovom glavom, ali ona definitivno nije u fokusu i fudbalu.
    (Aleksandar, 15. oktobar 2020 13:54)

    # Link komentara

  33. Svi koji ovde pišu da Mitrović ne treba da igra, da čujem ko treba da igra centarfora umesto njega.

    Imenom i prezimenom, molim, bez izvlačenja "nisam plaćen da mislim o tome" i sarkastičnih "Sadik" izjava.

    (Monsieur Alphonse, 15. oktobar 2020 13:05)

    Kad igramo na pobedu, za početak isprobati tandem Đuričić - Jović. Iza njih Sergej. Igra ofanzivna, bez bunarenja i sa izrađenim i brzim akcijama. Kad se tako igra igra, Mitrović se tu naprosto ne snalazi. On se najbolje snalazi kad se kad se igra sporije, kad se nasumično ubacuju lopte u šesnaesterac baš njemu namenjene, pa on zahvati glavom jednu od deset. Naš napad je dugo vremena tako izgledao. Tad je Mitrović pružao "najbolje" partije u dresu Srbije,a Srbije je uglavnom gubila. Problem je što bi sa takvom igrom Srbija bila pregažena u svim segmentima igre od svakog iole organizovanijeg protivnika.
    (hoho, 15. oktobar 2020 13:44)

    # Link komentara

  34. Svi koji ovde pišu da Mitrović ne treba da igra, da čujem ko treba da igra centarfora umesto njega.
    Imenom i prezimenom, molim, bez izvlačenja "nisam plaćen da mislim o tome" i sarkastičnih "Sadik" izjava.
    Luka Jović - videli smo protiv Mađara, nema snage da potrči, iscedila ga splavaruša ko mokru krpu. Ili, još gore, ne želi da trči, da se slučajno ne povredi. Svaka čast za sezonu u Nemačkoj, ali do je u današnje doba History TV.
    Dušan Vlahović - dete. Jednog dana, ako nastavi da napreduje, prvi špic reprezentacije, ali sada samo dete.
    Aleksić, Despotović... - dajmo, nemojmo, molim vas.
    Ko je još ostao?
    (Monsieur Alphonse, 15. oktobar 2020 13:05)

    Niko gospodine, u redu je. Samo nemoj ti nama da se srdiš.
    Ne valja za srce a lekovi skupi.
    A ovi gore gospodine što si ih pobrojao su svi do jednog bolji od Mitrovića.
    A ti polako, ne nerviraj se, igraće Mitar i dalje bez obzira što je najgori.
    Čuvaj zdravlje gospodine, fudbal je samo igra. (koju Mitar Ne zna da igra, al nema veze)
     (čujte i počujte, 15. oktobar 2020 13:42)

    # Link komentara

  35. @ Monsieure Alphonse

    Imas Milenkovica, Pavlovica, Kolarova.
    Sa tim da Milenkovicu i Pavlovicu moras da pustas, kao sto rekoh kasete Vidica, Baresije i Maldinija po ceo dan, jer su momci panicari teski.
    Spor je Mitrovic i mator. Ako je ta liga za uigravanje kako vecina pise onda uigravaj Pavlovica, Milenkovica,Gavrica, Stevanovica, Grujica, itd.
    (Kurotresina, 15. oktobar 2020 13:30)

    # Link komentara

  36. Jović je u Bundesligi postigao 25 golova na 19 utakmica. Nemcima dao 25 komada ej!
    I on ne valja?
    Ma važi.
     (partizanoOvce ne volem, 15. oktobar 2020 13:07)

    # Link komentara

  37. Sergej da pomogne odbrani, kod drugog gola je ostao napred poslije slobodnog udarca iako su dva igraca Turske sam stojala na ivici sesnesterca!? Ne moze da se igra ozbiljno a napred da ostanu Mitar,Sergej i Tadic? Sergej dobro odigrao ali daleko od odlicnog, tako brze igrace imamo a niti jednom nije gurnuo loptu njima u prostor i izbacio ih same pred golmana? Dosta puta je bespotrebno usporio napad..
     (DaniloBLuka, 15. oktobar 2020 13:07)

    # Link komentara

  38. Za one koji kukaju sto smo zadnji na tabeli, liga nacija je takmicenje bez znacaja,
    (Klajton x, 15. oktobar 2020 12:26)


    Sta je bolje, da igramo protiv Lihtenstajna ili protiv Spanije, Francuske, najjacih timova?
    Kako moze da bude bolja Liga C?
    Tu nema jakih utakmica i ne moze da se napravi tim.

    Posledica Lige C je onih 0:5 protiv Ukrajine!
    (Trotters Independent Traders, 15. oktobar 2020 13:06)

    # Link komentara

  39. Svi koji ovde pišu da Mitrović ne treba da igra, da čujem ko treba da igra centarfora umesto njega.

    Imenom i prezimenom, molim, bez izvlačenja "nisam plaćen da mislim o tome" i sarkastičnih "Sadik" izjava.

    Luka Jović - videli smo protiv Mađara, nema snage da potrči, iscedila ga splavaruša ko mokru krpu. Ili, još gore, ne želi da trči, da se slučajno ne povredi. Svaka čast za sezonu u Nemačkoj, ali do je u današnje doba History TV.

    Dušan Vlahović - dete. Jednog dana, ako nastavi da napreduje, prvi špic reprezentacije, ali sada samo dete.

    Aleksić, Despotović... - dajmo, nemojmo, molim vas.

    Ko je još ostao?
    (Monsieur Alphonse, 15. oktobar 2020 13:05)

    # Link komentara

  40. los optimizam drugovi moji. neka spanija bi nas pocepala petardom sa onakvom odbranom. Nazalost nemamo dobre defanzivne bekove pa moramo igrati sa tri coveka u odbrani, sta je tu je. Mitrovic nije za reprezentaciju covek igra u nekom strarsburgu i nema kvalitet, pricajte sta god hocete. Milenkovicu i Pavlovicu pustati kasete Vidica, Baresija i Maldinija po ceo dan. Ristic je ok odigrao ali nije to nekakav kalibar igraca, fino je sto imamo Kostica pa i malog Gavrica koji ce jednog dana spakovati obojicu u dzep. Lukic nikako da ucini nesto vredno pomena, Maksimovic isto tako nikako da zacementira svoju poziciju. Sreca pa imamo Grujica i Gudelja, pa mozda neko eksplodira. Sto se tice Lazovica, ok igra ali se malo kasno setio da pocne da igra. Za koju godinu ga nece biti nigde. Treba uigrarti malog Stevanovica Filipa da imamo adekvatnu zamenu. SMS je trenutno nas najbolji igrac. Cinjenica da je od mogucih 490 minuta u kvalifikacijama odigrao 190 min. govori o nestrucnosti naseg selektora. Mitrovic kao stari dizel u vreme elektro motora, ali odradi svoj posao. Tadicu igraj kao za ajaks i bice sve ok. Djuricic ok, ali na toj poziciji nam treba igrac svetske klase. Vlahovic ce biti zver gledam ga vec dve,tri sezone i decko moze da bude novi Benzema. Mnogo je borben i fokusiran ka golu. Da pametno odabere sledeci klub gde ce zagarantovano igrati i trazice ga svi. Jovicu bezi iz Reala a Tumbakovicu preuzmi neku obalu slonovace.
    (Kurotresina, 15. oktobar 2020 12:58)

    # Link komentara

  41. Umesto smitrovića - pavlović , mlad je i može da igra teba ih uigrati i rešiti pitanje odbrane na duže staze. sMitrović je kiksnuo kod prvog gola samo tako, nije ispratio dupli pas. Mladenović nije za reprezentaciju, to se videlo sinoć. Tadić definitivno nije u formi, klupa je trenutno za njega i u ajaksu loše igra ove sezone. Lazović po meni isto klupa, kao rezerva, dečko nije dovoljno prodoran u stranu, ako pogledate svaki dribling je ka sredini i tu gubimo na uboitosti, s druge strane dobro obavlja defanzivne zadatke. Upravo zbog defanzive bi prednost dao ristiću u odnosu na kostića. Sa njim delujemo bolje na terenu
    (niko, 15. oktobar 2020 12:56)

    # Link komentara

  42. pa igrao je Jovic protiv Madjara i koji mu je ucinak?
    (marica, kriv, razumevanje..., 15. oktobar 2020 12:23)

    Utakmica sa Mađarskom se mnogo razlikovala od utakmica sa Norveškom u pristupu i postavci igre. Jović tu nije dobio krštenu loptu. Svaki napadač je zavistan od saigrača. Čak i kad je vrhunski poput Halanda on je nemoćan kad timu ne ide, kad ne dobija lopte od saigrača ili kad mu koncepcija igre ne odgovara. Nema to veze sa trudom. Lako je Mitroviću da se "trudi" i probija rekorde kad je očito da se igra Srbije godinama vrtila oko njega i prilagođavala njemu.
    (bob, 15. oktobar 2020 12:56)

    # Link komentara

  43. jovic je ugrozio sam sebe
     (Dejan, 15. oktobar 2020 12:52)

    # Link komentara

  44. Protiv Skota treba da igraju i Vlahovic i Mitrovic. Mitar zna ostrvsku igru odlicno i treba nam za takve duele i u napadu i odbrani. Ako ostane sam isturen, bice tesko sa njima kada se zatvore. Uz to, borac je i pozrtvovan, nista manje od Skota.Vlahovic ima visinu, bolju tehniku, brzi je tako da mogu da se dopunjuju. Malo iza njih SMS. Ako igra Vlahovic sam, bez Mitra tesko mozemo da prodjemo. Posebno sto je odbrana problem a protiv Skota mora da se skace u 16 gde Mitar moze da pomogne. Ali nasi treneri nece da igraju sa dva napadaca..Uvek im je neki rizik u glavi pa cesto prave gluposti sa odbranom a u napadu nemaju hrabrost. Uvek im je nesto kao sigurno a kasnije se ispostavi da to nije bas tako. Rajkovic mora da brani jer mi je sigurniji na golu, stalno je u igri, da kazem , napaljen. Ako je to pravi izraz. Bolji je golman, po meni.Plasim se da u najbitnijoj utakmici ovaj ne napravi neko "iznenadjenje" da svi šlogiramo kada vidimo sastav..
    (cccc, 15. oktobar 2020 12:52)

    # Link komentara

  45. Dali neko može da objasni šta Tumba vidi u štoperu Mitrovicu ?

    Malo trčkara, maše rukama i upozorava druge, a on izgubljen u prostoru.
     (zemunac, 15. oktobar 2020 12:49)

    # Link komentara

  46. Ne kapiram što ljudi uzimaju Nemanju Maksimovića na zub. Sasvim dobro radi posao, ima ga svuda. Gudelj i on se fino kapiraju, igraju istu ligu i imaju slične uloge.

    Lukića nisam gledao skoro, dobar protiv Turaka i on je okej za rotaciju. Još Grujića uključiti i to je to. U 352 veznjaci moraju prevshodno mnogo da trče, pokrivaju prostora i štite ta 3 štopera od kontri u leđa. Ovi momci to dobro rade. Ništa lošiji od Matića, Fejse i Milivojevića nekada. Naprotiv.
     (detektiv kokni kol, 15. oktobar 2020 12:49)

    # Link komentara

  47. 1. Ovi igraci koji su igrali ove 3 utakmice je najbolje sto Srbija ima.
    2. Trzisna cena igraca u Evropi je najmerodavniji metar koji govori ko treba da igra a ko ne treba. Zato je Kostic sigurno prvo resenje na levom krilu, zato SMS treba uvek da igra, zato Mitrovic treba da igra. To su iskusni igraci i igraju u jakim ligama. Jovic, Vlahovic, Pavlovic, Ristic,Milenkovic su vrlo talentovani klinci i to nam je buducnost. Zato ajde da na budemo svi strucnjaci i savetnici. Podrzavamo ovo sto imamo i prestajemo da pljujemo..
    (Milan K., 15. oktobar 2020 12:42)

    # Link komentara

  48. Kakav bre vlahovic?Jel dao gol sinoc?Jovic kada bi imao mozga nebi nikada trebao da igra za Srbiju.Decko nije nikada dobio sansu kada je tim igrao dobro, uvek sa rezervistima i uvek kada se gubi Cak i kada smo vodili Motrovic je igrao do kraja uvek.Jovic je igracina za sve njih koliko ih ima
     (zex, 15. oktobar 2020 12:41)

    # Link komentara

  49. U tom Vasem buducem sastavu nekako ste ispustili Tadica. A Lazovic, Kostic, Tadic, SMS, Djuricic i Mitrovic je bas previse ofanzivno pored odbrane koju imamo.
    (DAVOR, 15. oktobar 2020 12:28)

    # Link komentara

  50. Isti ovi Turci su odigrali nereseno u gostima i sa Nemackom i sa Rusijom u zadnjih 10 dana, nisu uopste naivni. Tako nasih 2-2 u gostima uopste ne moze biti neuspeh, tim pre sto smo stvorili mnogo vise sansi od njih, igra je bila dobra.
    Za one koji kukaju sto smo zadnji na tabeli, liga nacija je takmicenje bez znacaja, u njoj Engleska gubi kuci od Danske, Spanija protiv Ukrajine a kad budu ozbiljne tekme bice potpuno obrnuto.
    Nama je jedini bitan mec onaj protiv Skota i njega cemo dobiti. Zivi bili pa videli.
    (Klajton x, 15. oktobar 2020 12:26)

    # Link komentara

  51. Reklo bi se da čim se pogleda tvoj nik, nije potrebna diskusija sa tobom...
    Ali opet. Pogledaj statistiku Lazovića za asistencije i centaršuteve, a pogotovo na ovim utakmicama i pitaj nekoga ko je Dušan Tadić i koliko zna da igra, pošto si očigledno nesposoban da to vidiš i znaš...
    (vlada, 15. oktobar 2020 11:51)

    Чему вређање? Имаш своје мишљење, ја имам право на своје. Томе ваљда и служи ово место.
    Мешаш бабе и жабе, бес ти не дозвољава да правилно расудиш.
    Писао сам да Лазовић поради на самопоуздању, како би више центрирао. Нисам оспоравао његов учинак.
    Душана Тадића знам много боље него што можеш и да замислиш, не треба никог да питам ко је, а могу и да видим. Немам ништа против њега, напротив. Остајем при ставу да тренутно нема места у првој постави. Клупа је супер, лечи од гордости, спушта на земљу. Седео је и Сергеј-неправедно, али седео. Сад треба да игра.
    Само полако, не схватај ништа лично, уживај у дану, живот је леп.
    Спортски поздрав.
    (Руска Душа, 15. oktobar 2020 12:24)

    # Link komentara

  52. @Pedja78

    pa igrao je Jovic protiv Madjara i koji mu je ucinak? - nije se videlo ni da se trudi - dao golove slabijim timovima, pa i drugi su igrali protiv slicnih timova pa nemaju ucinak, tako da kakv god da je trenutno nam je naajbolji napadac, sto naravno ne znaci i da je dobar napadac, ali takvog Srbija odavno nema
    (marica, kriv, razumevanje..., 15. oktobar 2020 12:23)

    # Link komentara

  53. Maksimovic - smesan zadnji vezni;

    Ristic - otkrovenje na levoj strani, odlican igrac;

    SMS - treba da igra ;

    Djuricic - koristan u napadu, brz, pravi model savremenog napadaca

    Mitrovic - trudi se on, al rodjace ovo je savremeni fudbal mora da igra neko brzi

    Mladenovic - katastrofa, igrac za nasu ligu

    Gudelj - treba da igra zadnjeg veznog,jedini koji ume da odigra pas i ima tehniku;

    Potpisujem, osim kada je Maksimović u pitanju. On je jalo važan za našu igru, jedini je naš vezni sa brzim protokom lopte, ogroman radijus kretanja..dečko nije slučajno standardan već dve godine u jednoj od jačih španskih ekipa.
     (dux, 15. oktobar 2020 12:21)

    # Link komentara

  54. Najzad je kliknuo, kockice su se posložile, Srbija je postala jedna ozbiljna mašinerija koja napada, postiže golove i stvara šanse tokom svih 90 minuta. Za brigu je što na levom štoperu trenutno nemamo alternativu za Kolarova, jer na desnom spoljnjem nemamo zamenu za Lazovića, i što Tadić i SMS ne mogu da se uklope u isti sastav. Ako korona nešto ne zezne, i uz povratak Kostića, baraž sa Škotima će za Srbiju biti samo lepa uvertira za EP i duele sa Englezima, Česima i Hrvatima.
    (Armata, 15. oktobar 2020 12:20)

    # Link komentara

  55. Pratite italijansku ligu i videćete kakav je Vlahovic napadač, a tek mu je 20 godina!
    (Prvi napadač, 15. oktobar 2020 10:31)

    Kako da ga pratimo kad je uglavnom rezervista i ne igra. Smešno je upoređivati status ovog rezerviste sa Sergejem koji je po oceni svih trenera i igrača Serije A ušao jedne sezone u idealnu postavu lige. No, mi smo tada verovali Muslinu.
    (bb, 15. oktobar 2020 12:17)

    # Link komentara

  56. Ima previše kukolja unutar cijele ekipe.Ja ih ne bi više nikad zvao,taman da su šampioni zemalja u kojima igraju i najbolji igrači.Ono što su "odigrali" protiv Mađarske je blago rečeno sramotno.
    (Teraj to...., 15. oktobar 2020 12:15)

    # Link komentara

  57. ....Н. Максимивићу - Митровићу - СМС-у, били су прваци света, што не би били опет.
    (Руска Душа, 15. oktobar 2020 10:34)

    Nešto si pobrkao. Mitrović nije bio u tom timu. Rajković je proglašen za najboljeg golmana turnira, a Sergej je bio ključni igrač Srbije.
    (bob, 15. oktobar 2020 12:09)

    # Link komentara

  58. Ristić, odličan Tumin potez. Ustalio Maksimović, Lazovića i Gudelja koji je ispred Lukića, sve su to pozitivne stvari. Samo se nadam da će se Andrija Živković u PAOK-u vratiti u život. Četvorka - Rajko, Andrija, SMS i Maksa donela je titulu sa Zelanda, tako da Oni imaju neku svoju hemiju i treba da budu osovina oko koje se sve vrti.
    (Dragan Lo, 15. oktobar 2020 12:08)

    # Link komentara

  59. Чак ни добар резултат на европском није искључен.
    (Руска Душа, 15. oktobar 2020 10:34)


    Nije iskljucen, ali je veoma malo verovatan.

    Uopste ne razumem ovaj optimizam...

    Mi smo u 3 utakmice zabelezili 2 remija, i jedan poraz. Poslednji smo u grupi sa Rusijom, Madjarskom, Turskom. Ne secam se kad smo poslednji put nekog pobedili u 90 minuta. Mec sa Turskom u Bg je jedini gde nismo primili gol. Regularne kvalifikacije za EP smo krunisali debaklom protiv Ukrajine.

    Stanje je ocajno, a ovde se siri nekakav "optimizam". Mozda mi imamo solidne igrace, ali oni i dalje nisu tim.
    (Aca Pantljičara, 15. oktobar 2020 11:55)

    # Link komentara

  60. Dmitrovic primio oba gola kroz noge. Tačka!
     (vlada, 15. oktobar 2020 11:52)

    # Link komentara

  61. 10

    - Сергеј мора бити у стартној постави, Тадић на клупу, није то срамота;
    - Младеновић ни на клупу;
    - Ристић стартер, најзад имамо центаршутеве с' лева, а да није Коларов;
    - Немања Максимовић - Гудељ стартери, и њима значи да играју у пару;
    - Лазовић да ради са психологом да пробије страх од центаршута и да не враћа лопту назад кад може да центрира (да је Ристић вратио лопту, не би дали гол);
    - Ђуричић ради велики посао, само је недоречен, пребрз у завршници. Мора мирније и са више концентрације;
    - Влаховић супер, али да се угледа на Митровића који игра и одбрану и гине на терену. Не може да уђе са клупе и да шета док Митровић трчи назад.
    И неће бити Митровићево место ускоро угрожено као што писац текста наговарштава. Одбрана креће од нападача.
    - Јовић ће прорадити кад- тад, не отписивати таквог шпица
    Дочекасмо да наши више пута врше пресинг, што је за сваку похвалу. Одлично је ово, долазиће голови. Чак ни добар резултат на европском није искључен. Треба тим градити на Н. Максимивићу - Митровићу - СМС-у, били су прваци света, што не би били опет.
    (Руска Душа, 15. oktobar 2020 10:34)

    Reklo bi se da čim se pogleda tvoj nik, nije potrebna diskusija sa tobom...
    Ali opet. Pogledaj statistiku Lazovića za asistencije i centaršuteve, a pogotovo na ovim utakmicama i pitaj nekoga ko je Dušan Tadić i koliko zna da igra, pošto si očigledno nesposoban da to vidiš i znaš...
     (vlada, 15. oktobar 2020 11:51)

    # Link komentara

  62. Kvalitet igraca Srbije je oko 15 mesta u Evropi,i oko 25 mesta u Svetu.od zadnja cetiri SP otisli smo na tri.Evropsko nam je kost u grlu.Ova ekipa igra dobro,borbeno ali ne tako da pobedjujemo lako sve rivale,cak i istog ili losijeg ranga.Vidi se napredak,i cekamo rezultate.
    (Skole 80, 15. oktobar 2020 11:41)

    # Link komentara

  63. Ugrozio Jovića za mesto drugog napadača. Ušao je u par dobrih šansi za razliku od Jovića koji se nije video. Mitar je naravno prvi špic.
    (Usbb, 15. oktobar 2020 11:17)
    Dokle se podrazumeva da je Mitar "naravno" prvi špic mi se plasirati nećemo ama baš nigde.
    A ti naravno ga vodi kući ako ti naravno odgovara.
    Naravno.
     (prevara, 15. oktobar 2020 11:40)

    # Link komentara

  64. Vidim da svi Mitroviću navode kao prednost što se mnogo trudi. To je lepo i ja to cenim, ali po tom kriterjumu bih i ja mogao da igram za reprezentaciju.
    Njegov učinak su golovi uglavnom slabijim reprezentacijama i iz situacija gde je zaista teško promašiti, a više puta je dokazao da i u takvim situacijama uspe da promaši (Protiv Costa Rike mu je Sergej napravio bar dve šanse 1na1 koje nije uspeo da realizuje, pa smo onda zbog mršave pobede morali da jurimo pobedu protiv Švajcarske, protiv brazila na 1-0 za njih sa 3 metra nje uspeo da da gol iako je ispred njega na liniji bio igrač a ne golman, protiv Norvežana je bila umetnost promašiti sve ono što je on promašio... i u još mnogo situacija). Spor je, ne zna da dribla, nije neki šuter, pravi stalno faulove u napadu, ima užasno nizak procenat uspešnih dodavanja, a kad igra leđima prema golu je opet uglavnom beskoristan, jer i kada prihvati loptu 15 - 20 sekundi je gradi jer ne zna gde bi sa njom. E sad to što stavlja glavu gde drugi neće nogu može da se reguliše određenim pilulama. Treba pustiti drugu dvojicu da igraju koliko je i on.
    Tadić usporava i greši dodavanja, i treba da sedi na klupi jer su drugi bolji (Makar trenutno).
    (Pedja78, 15. oktobar 2020 11:32)

    # Link komentara

  65. Ugrozio Jovića za mesto drugog napadača. Ušao je u par dobrih šansi za razliku od Jovića koji se nije video. Mitar je naravno prvi špic.
    (Usbb, 15. oktobar 2020 11:17)

    Vlahović je imao nekoliko šansi. OK. "Najbolji" srpski napadač Mitrović je jedne sezone postavio rekord u broju promašaja u Premijer ligi. Pa šta? Da li to znači da je bolji od Mbapea i Mesija. Ne. To znači da mu je tehnika šuta loša i da upropaštava dobre prilike.
    (gogi, 15. oktobar 2020 11:30)

    # Link komentara

  66. Moderan fudbal se igra na brzinu i znanje, stoga :

    Rajkovica, bolji je golman;

    Milenkovic - jedini dobar stoper ;

    S. Mitrovic - nula gubi se covek;

    Kolarov - u ovoj formacij stopera moze da igra,zapravo je jedini koji moze da iznese loptu;

    Lazovic - brz,ume, treba da igra;

    Lukic - slabo, mozda bi mogao tu da igra kao zamena za GUdelja;

    Maksimovic - smesan zadnji vezni;

    Ristic - otkrovenje na levoj strani, odlican igrac;

    SMS - treba da igra ;

    Djuricic - koristan u napadu, brz, pravi model savremenog napadaca

    Mitrovic - trudi se on, al rodjace ovo je savremeni fudbal mora da igra neko brzi

    Mladenovic - katastrofa, igrac za nasu ligu

    Gudelj - treba da igra zadnjeg veznog,jedini koji ume da odigra pas i ima tehniku;

    Vlahovic - solidan trebao bi da igra pre Mitra
    (Primarijus, 15. oktobar 2020 11:30)

    # Link komentara

  67. Da je pameti kod nasih trenera Vlahovic bi I Mitrovica ugrozio, ali po pravilu nasi treneri se drze nekih fiks ideja ko pijan za ogradu pa tako ni u ludilu necemo ga videte sa prvim timom, a Despotovica Nismo ni osetili. Isto tako mi je totalno nejasno zasto ama bas svaki put igramo sa 2 zadnja vezna I to uglavno ovaj Maksimovic koji jos nista nije konkretno uradio I gotovo da ne sluzi nicemu sem prosledjivanja lopte, I onda se tu jos i doda isti profil igraca kao Lukic koji opet nikad nista konkreetno ne uradi I dobijemo bezidejnu I sporu sredinu terena sa jedva 2 kreativna igraca I spori Mitrovic, znaci sa ovom koncepcijom bolje od ovih rezultata necemo videti, cak I kad povedemo lako nas stignu.
    A bilo bi dobro videti jednog zadnjeg veznog, recimo Gudelj, I Djuricic, Sergei I Tadic da kompletiraju vezni red sa Vlahovicem napred, ili Despotovic jer ovaj Jovic je promasaj teski u ovom momentu. Garantujem da sa takvom postavom imali bi 100 puta vise sansi pa tako I golova.
    (Dvojnik, 15. oktobar 2020 11:29)

    # Link komentara

  68. @(Nikola, 15. oktobar 2020 10:09), ali zato Jović niti grize, niti daje golove, niti igra fudbal u Realu. Mnogo "niti".
    (Deki, 15. oktobar 2020 10:38)

    Slazem se, samo mi je bezveze velicanje Vlahovica koji je isto teski prosek.
    (Nikola, 15. oktobar 2020 11:28)

    # Link komentara

  69. Pratite italijansku ligu i videćete kakav je Vlahovic napadač, a tek mu je 20 godina!
    (Prvi napadač, 15. oktobar 2020 10:31)

    Isto vazi i za SMS-a
    malo ko gleda Lacio i nemaju ljudi pojma kakav je SMS veznjak, druga je priča sto mi nemamo ekstra klasu selektora koji bi ustimao sve pozicije u reprezentaciji.
     (jojufff, 15. oktobar 2020 11:26)

    # Link komentara

  70. Ovo namerno gube da ispadnu u ligu C
     (abrob, 15. oktobar 2020 11:21)

    # Link komentara

  71. Nikako ne mogu da dokučim šta je uradio Vlahović osim što je imao nekoliko promašaja. Ugrozio Jovića? Jović nije imao pristupa prvoj postavi reprezentacije čak ni kad je po statističkim parametrima bio vodeći u Bundesligi i Ligi Evrope (dok je Mitrović bio vodeći po broju promašaja u Premijer ligi u sezoni kad je svoj tim posao u drugu ligu).
    (gogi, 15. oktobar 2020 10:09)

    Ugrozio Jovića za mesto drugog napadača. Ušao je u par dobrih šansi za razliku od Jovića koji se nije video. Mitar je naravno prvi špic.
    (Usbb, 15. oktobar 2020 11:17)

    # Link komentara

  72. licno mislim da je Tadic mnogo korisniji za tim od SMS-a uz jednu ozbiljnu manu sto nema dovoljno snage za celu utakmicu ... ali ne vidim zasto obojica ne bi mogla da budu u timu iza napadaca koga u principu i nemamo, Mitrovic daje golove uz mnogo propustenih sansi najvise zahvuljujuci svojoj nenormalnoj upornosti, a ostali sa ostali samo na propustenim sansama
    (marica, kriv, razumevanje..., 15. oktobar 2020 11:16)

    # Link komentara

  73. Потребно је радити на изношењу лопте из задње линије ка везном реду. Тачно се види да при мало јачем и вишем пресингу, не сналазимо се баш најбоље и или дувамо унапред лопту или је губимо и отварамо простор према свом голу. Потребан је неко да сигурније износи ту лопту до средине игралиште па онда нека везњаци преузму. Момци играју одлично и сад им треба снажна подршка од медија, навијача, јавности уопште. Сад их подржимо.
    (Вук, 15. oktobar 2020 11:10)

    # Link komentara

  74. Smešno poredjenje. Vlahović je klasičan centarfor, jak, brz, ima dribling, šut nogom, šut glavom. Jović je...ma bolje da ćutim.
     (Sale, 15. oktobar 2020 11:10)

    # Link komentara

  75. Nije bila losa igra,ali opet mora to dosta bolje za EP i grupu sa Englezima,Hrvatima i Česima.
     (Zoran YNWA, 15. oktobar 2020 11:09)

    # Link komentara

  76. Korektna analiza.
    Licno mislim da Kolarov nije za penziju ali nije ni za prvih 11..
    Narocito ne kao treci stoper.
    On ima najbolji prekid u Evropi i po meni bi trebao da sedi na klupi samo i iskljucivo iz tog razloga..dakle kada ne ide da probamo "na silu".
    Dalje,Milenkovic je jedini pravi u defanzivi.
    Potrebno mu je iskristalisati jos dvojicu(Mitrovic po meni tanak)..
    Zadnjih veznih,Bogu hvala,imamo za tri ekipe...
    Tadic je br 1 na mestu prednjeg,treba ga rasteretiti svega.
    Krilno je po meni Kostic neupitan,lepo sto je tu i Ristic.
    Lazovic igra odlicno desno,bravo.Treba nam i jedna radilica na toj strani..
    Mislim da bi idealan igrac sa klupe bio Slavoljub Srnic.
    Ofanzivno naravno Radonjic..desni bok konacno nije upitan.
    Napred rotacije Mitrovic-Vlahovic.Jovic mora da nadje klub pod hitno.
    Na kraju,Sergej..idealan u sredini kao neki nazovimo libero..
    Igrac za drugi plan,jak na skoku,sutu,prilicno neodgovoran u defanzivi...
    Ne zaboraviti ni Zivkovica,nadam se da moze da se vrati.
    Hemija iznad svega je kljuc,nisu uvek najbolji dobri za tim...
    Pozdrav.
    (Aleksandar, 15. oktobar 2020 11:05)

    # Link komentara

  77. Jović se loše kreće. To mu zameraju i u Realu.
    Zato pogledajte Mitra, nije slučajno toliko golova dao u karijeri. Uvek na pravom mestu u pravo vreme.
    To nije slučajnost, odlično čita akcije i dobro se kreće, zato je često u šansi.a zato Jović nije, a ne zato što mu saigrači slabo dodaju loptu.
    Vlahović najveći talenat od pomenute trojice.
    (Nikola, 15. oktobar 2020 11:05)

    # Link komentara

  78. Jeste SMS bio u napadu odlican ali kod primljenog gola,on je direktan krivac posto je bio zadnji igrac u odbrani i nije izasao u off-side zamku
    (vladan, 15. oktobar 2020 11:02)

    # Link komentara

  79. Vlahović će biti čudo.
    Snaga,tehnika itd..ma dečko sve ima.
    Mora strogo da vodi računa o izboru odgovarajućeg kluba jer može da ima vrhunsku karijeru..
    Tek sad se vidi koliko je Matić gnjavio loptu na sredini terena i zašto smo stalno sporo igrali..
    Dok se okrene pa doda, večnost prođe.
    Sad je brži protok lopte..
    (Nikola, 15. oktobar 2020 11:00)

    # Link komentara

  80. "Matis" vam nije jaca strana... 3 pozadi to je ok + golman + Maksa I Gudelj + Lazovic I Kostic ili Ristic (Moj glas ide Risticu jer je bolji u defanzivi sto je vazno kad igras sa 3 stopeta a I centarsut ne manjka) + Djuricic + A.Mitrovic = 10 ... Fudbal igra 11 igraca znaci D.Tadic ili SMS... I dalje D.T. izmedju ostalog jer SMS igra problematicnu odbranu koju ozbiljne ekipe kaznjavaju... Odluka trenera 1 na 1 jer bilo kakva druga resenja vode u "Proslost"...
     (g.m., 15. oktobar 2020 10:51)

    # Link komentara

  81. Moj utisak sinoć.. Dmitrović samo degažira lopte napred, 80% su izgubljene, Rajko je za njega Nojer. Smitrovic nema kalibar za reprezentaciju. Čak i ja na PlayStation-u znam da se ne vrši izmena dokle ti tim stoji u odbrani i to u šesnaestercu a Tumbaković napravio dve, odatle i ona konfuzija kod gola turaka. Oni turci izgledaju svi isto, mali zakržljali osim onog Bureka u napadu, koga da markiram, koga da čuvam.. Po meni Tumba najveći krivac za izgubljena dva poena.
    (Načekaćemo se mi još, 15. oktobar 2020 10:49)

    # Link komentara

  82. Jović nije dobio ni šansu nikada u reprezentaciji.n Možda je 5 puta igrao uopšte a i naša igra na centaršuteve nije za njega.
     (4k4.Dex, 15. oktobar 2020 10:49)

    # Link komentara

  83. Ljudi namerno se gube bodovi ove godine u "prijateljskim" da bi one tamo uz C grupu koja je mnogo lakša jurili baraž.
    Škotsku ćemo da pregazimo.
     (4k4.Dex, 15. oktobar 2020 10:47)

    # Link komentara

  84. @(Nikola, 15. oktobar 2020 10:09), ali zato Jović niti grize, niti daje golove, niti igra fudbal u Realu. Mnogo "niti".
    (Deki, 15. oktobar 2020 10:38)

    # Link komentara

  85. Vlahovic promasio 2 cista gola? Zar nije neki Turcin blokirao na samoj gol liniji? Kako to moze biti promasaj?

    Decko trenutno mora biti ispred Jovica
    (shagger, 15. oktobar 2020 10:35)

    # Link komentara

  86. - Сергеј мора бити у стартној постави, Тадић на клупу, није то срамота;
    - Младеновић ни на клупу;
    - Ристић стартер, најзад имамо центаршутеве с' лева, а да није Коларов;
    - Немања Максимовић - Гудељ стартери, и њима значи да играју у пару;
    - Лазовић да ради са психологом да пробије страх од центаршута и да не враћа лопту назад кад може да центрира (да је Ристић вратио лопту, не би дали гол);
    - Ђуричић ради велики посао, само је недоречен, пребрз у завршници. Мора мирније и са више концентрације;
    - Влаховић супер, али да се угледа на Митровића који игра и одбрану и гине на терену. Не може да уђе са клупе и да шета док Митровић трчи назад.
    И неће бити Митровићево место ускоро угрожено као што писац текста наговарштава. Одбрана креће од нападача.
    - Јовић ће прорадити кад- тад, не отписивати таквог шпица.
    Дочекасмо да наши више пута врше пресинг, што је за сваку похвалу. Одлично је ово, долазиће голови. Чак ни добар резултат на европском није искључен. Треба тим градити на Н. Максимивићу - Митровићу - СМС-у, били су прваци света, што не би били опет.
    (Руска Душа, 15. oktobar 2020 10:34)

    # Link komentara

  87. Bez puno filozofije i analize u jednoj rečenici --- Bićemo pametniji posle Škota.
    (Celalionac, 15. oktobar 2020 10:34)

    # Link komentara

  88. jovic je strasan igrac,
    ali njega sad interesuju druge stvari i
    ne treba ga forsirati...
    protiv skota 11 koji ce da izginu na terenu i dobijamo 2 razlike.
     (belgrado, 15. oktobar 2020 10:33)

    # Link komentara

  89. Ovo su neki moji utisci...

    Rajković svakako ispred Dmitrovića, jednostavno je bolji i sigurniji golman.

    Trojka u odbrani treba da budu Milenković, Mitrović i Kolarov, fali im malo kontinuiteta i uigranosti medju sobom, nije loš trio nazad. Mada imajući u vidu da je Kolarov u godinama, treba već polako tražiti adekvatnu zamenu, po meni je to Strahinja Pavlović.

    U sredini Gudelj, izuzetno mi se svidja kako razmišlja kad ima loptu, Sergej naravno kao nezamenljivi prvotimac i Tadić. Po meni od sredine drugog poluvremena treba ubacivati Đuričića kao zamena za Tadića, da unese svežinu u kreaciji igre. Darko Lazović desno, dok levo ili Ristić ili Kostić. Ja bih lično oladio malo Kostića, bar dok se ne spusti na zemlju i shvati da mora da se gine za reprezentaciju i više nego za klub.

    Kao centarfor svakako Mitrović, čovek i kad ne učestvuje u golovima, mnogo doprinosi. Jako je koristan da primi dugu loptu i odloži je Tadiću/Đuričiću/Sergeju. Kao drugi špic Vlahović, dečko ima osećaj za gol. 40 minuta je odigrao, a pokazao mnogo više nego Jović. Gol ga jednostavno nije hteo. Stojim pri tome da je Jović najkvalitetniji naš napadač, ali ne može se bez minuta u klubu i bez žari kad igraš za reprezentaciju, tek tako osigurati mesto.

    Iskreno da vam kažem, davno nisam gledao bolju Srbiju. Igramo napadački, atraktivno, i ono što je najvažnije, momci trče i ginu za dres.

    Škoti nisu ništa specijalno, klasični ostrvski fudbal, ne leži nam njihov stil igre, ali sa ovih 11, dobijamo bez problema i stresa.

    Živeli, pa da Englezi dogodine plaču kako su ispali iz grupe od tamo nekih Srba!
     (bogi, 15. oktobar 2020 10:32)

    # Link komentara

  90. Pratite italijansku ligu i videćete kakav je Vlahovic napadač, a tek mu je 20 godina!
     (Prvi napadač, 15. oktobar 2020 10:31)

    # Link komentara

  91. Darku Lazoviću treba da bude alternativa Andrija Živković na golu sam više za Rajkovića nego Dmitrovića i ako su obojica solidni ipak nam treba golman koji je mlađi na duže staze . Što se napada tiče tu se slažem , čak nisu loše izgledali i kad su obojica bili na terenu Vlahović se strašno lepo pokazao za ova dva meča . Ovaj mali Ristić je otkrovenje ja nisam iskreno ni znao da postoji pre ove dve utakmice za rep. Iskreno za levu stranu ne brine Kostić - Ristić kom je dan nek se smenjuju apsolutna podrška za obojicu. Djuričić i SMS su za mene zacementirali mesta u prvoj postavi e sad tu pozadi iza njih dvojice smo za sada najranjiviji a ne u zadnjoj liniji . Nama treba dva pit bula koja će da grizu na sredini i ne dozvole lopte da prolaze ni po boku ni kroz sredinu ,mi takve fudbalere sem Milivojevića koji definitivno van forme nemamo , možda ovaj Gudelj mada lik mi je iskreno antipatičan. Gde je Fejsa ,šta se snjim dešava on bi nam lego ko budali šamar. Neca Maksimović je više kreativan i ume da povuče napred a SMS ume da se vrati pozadi ali nešto baš po toj sredini ne štima čim nama baš tu najviše probijaju a mi nemamo bekove gde je logičnije da nas ekipe napadnu . Oni znaju da smo mi visoka ekipa i znaju da smo dobri u skoku ali koriste našu neuigranost bar za sad i te slabije komunikacije između zadnje vezne i odbrane. Biće ovo lepa priča verujem . Što se dresova tiče pa može li lepši od ovih? Top 5 dresa po lepoti oni crveni su tako obični nedifinisani . Neko bi reko sa plavo belim bojama dresa smo uvek igrali fudbal
     (kud ko ja treći deo, 15. oktobar 2020 10:30)

    # Link komentara

  92. много добрих ствари. генерално добра игра у пољу. митровић, ђуричић, ристић, гудељ... веома веома позитиван утисак.
    забрињава игра сергеја у одбрани. граничи се са безобразлуком. немамо ми екипу да изнесе такав његов стил. није фер то бацати на саиграче, да се бране са играчем мање.
    забрињава тадићева форма. тренутно не може ништа конкретно да уради. све као ту је а ништа .. пауза је сметала старијим играчима као он и коларов. али верујемо сви у њега.
    јовић је предуго спавао на ловорикам добрих игара у ајнтрахту. мислим да је дефинитивно потрошио све кредите и у реалу и у репрезентацији и код навијача и код менаџера... мора да крене од 0 опет... влаховић убица.
    а одбрана шта рећи. само блеки. голови које смо примили су баш аматерски и то је постало карактеристично за нас. забрињавајуће. не види се јасно решење.
     (овнина, 15. oktobar 2020 10:26)

    # Link komentara

  93. sale

    Koga briga gde ce,sto se mene tice moze i na tribine.SMS je za njega duplo opasniji za protivnicki gol..
    (Moe, 15. oktobar 2020 10:22)

    # Link komentara

  94. Što se tiče Mitra, poštujem momka, ali sam mišljenja da je Vlahović trenutno ispred njega. Mitar je klasičan sidraš, a Vlahović bolji tehničar. Što se tiče igre leđima, Mitrović jeste jak, čak jedan od jačih igrača uopšte, ali dal zbog toga ili nešto drugo u pitanju on pravi mnogo faulova u napadu, i mnogo se sporije oslobađa lopte u odnosu na Vlahovića. Takođe protiv Turske na marakani, Kostić krene u kontru, Mitrović ne može da stigne. Što se mene tiče Vlahović ispred Mitrovića, a Jović je totalno drugačiji tip napadača, njega možemo da poredimo sa Despotovićem.
     (realnost991, 15. oktobar 2020 10:20)

    # Link komentara

  95. SMS mora biti u prvoj postavi iza Mitrovica i tacka......Kakav crni kostic na beka pa i ovako imamo losu odbranu, sa njim bi duplo gore bilo,on je dobar napadac ili kad treba centrirati ali Ristic je pravo otkrovenje i neka on igra na levom beku.Rajko na golu..Kolarov nije za stopera nikako ali Tumba njega ne sme staviti na klupu,i tu je problem..
    (Moe, 15. oktobar 2020 10:19)

    # Link komentara

  96. Posto kazete da Sergej mora da startuje,kao i da je Djuricic sjajan....gde ce tadic onda?
    (Sale, 15. oktobar 2020 10:13)

    # Link komentara

  97. Dmitrovic - losiji je od Rajkovica, mesto mu je na klupi;

    Milenkovic - trudi se, ali mu trebaju bolji saigraci u zadnjoj liniji;

    S. Mitrovic - indiferentan;

    Kolarov - penzija;

    Lazovic - korektan;

    Lukic - novi Raca Petrovic;

    Maksimovic - korektan;

    Ristic - za reprezentaciju trenutno korisniji od Filipa "igram u osrednjem klubu i glumim veliku zvezdu" Kostica;

    SMS - jos jedna dobra partija;

    Djuricic - koristan u napadu, slaba realizacija;

    Mitrovic - opet poginuo na terenu, standardno dobar;

    Mladenovic - dokle vise?

    Gudelj - slab;

    Vlahovic - posle Mitra nas najbolji napadac, samo da nastavi ovako;

    Tumba - bez komentara.
    (Ser Kokeza od FSS-a, 15. oktobar 2020 10:09)

    # Link komentara

  98. Dakle da rezimiramo. Nismo zadovoljni Jovicem, ali jesmo Vlahovicem koji je samo na ovoj utakmici promasio 2 cista gola? U principu i Mitrovica izdvaja samo to sto grize kao lud, pa i pored puno promasenih sansi i da koji gol. A Jovic nema tu crtu kao on. Vlahovic zeli da se dokaze, jer i u Fiorentini gubi priliku. Verovatno zato sto je dobar.
    (Nikola, 15. oktobar 2020 10:09)

    # Link komentara

  99. Nikako ne mogu da dokučim šta je uradio Vlahović osim što je imao nekoliko promašaja. Ugrozio Jovića? Jović nije imao pristupa prvoj postavi reprezentacije čak ni kad je po statističkim parametrima bio vodeći u Bundesligi i Ligi Evrope (dok je Mitrović bio vodeći po broju promašaja u Premijer ligi u sezoni kad je svoj tim posao u drugu ligu).
    (gogi, 15. oktobar 2020 10:09)

    # Link komentara

  100. Nije Vlahović ugrozio Jovića, on je za njega izmislio fudbal.
     (MiRa, 15. oktobar 2020 10:08)

    # Link komentara

  101. Samo jos da odbranu sredimo ovo ko ma tv je super samo nema slike :)
    (Zoks, 15. oktobar 2020 10:04)

    # Link komentara

  102. Чуј Влаховић угрозио Јовића, пре ће бити избацио га из тима. Волео бих да смо гледали и Деспотовића.
     (Мали Калемегдан, 15. oktobar 2020 10:04)

    # Link komentara