1. Gudelj, Maksimovic, Djuricic, Lazovic ..., su na zalost drugorazredni igraci koji nisu za velike utakmice, jedini pravi profesionalci u nasem timu su Tadic, Ljajic, Sergej i pomalo matori Kolarov !
    (Da se ne lazemo, 12. oktobar 2020 17:05)

    # Link komentara

  2. Jedina reprezentacija koja broji 30 igraca i nikad u istom sastavu da izadje nad teren to se dovoljno govori u struci tih ljudi pogledajte mladu reprezentaciju ko vodi
    (vedran, 12. oktobar 2020 15:48)

    # Link komentara

  3. Pavlovic mozete da pricate sta hocete sinoc jedini koji je predriblo njih troje
    (jaja, 12. oktobar 2020 15:37)

    # Link komentara

  4. Ja hocu da gledam brze igrace zileta vlahovica djurisica lazovica grujica a ne mladenovica nekog lukica jovica i ostale amatere
    (deki, 12. oktobar 2020 15:36)

    # Link komentara

  5. A grujicu niti jedan minut a ubacuje lukica igrac koji sedi nad klupi torina do dovoljno govori o strucnom stabu amateri neznanje fudbala
    (alexandar, 12. oktobar 2020 15:32)

    # Link komentara

  6. Fudbalska reprezrntacija Sofija Milosevic?
    (aa, 12. oktobar 2020 12:24)

    Kako se ti lepo umeš šaliti, ja da tako umem ja bi sve redom zajebav'o.
    Hajde priznaj, pomogli drugari iz razreda ili si sam smislio?
    (iz senke, 12. oktobar 2020 15:04)

    # Link komentara

  7. (Aki, 12. oktobar 2020 12:07)

    Stab ima da uprodjuju, Jovic je klasa za Mitrovica u svakom smislu, decko je u Realu, muci se malo ali sve skupa nije odugrao 6 utakmice .Real bi kupio Mitra ali ih sidrasi ne zanimaju.Sinoc i da je igrao Mitrovic Loptu nebi video ali ko vama da objasni.Vi mrzitelji Jovica krecete samo od napadaca a ovi pozadi se raspali, sredina 0.nije postojola sansa da napdac udje u sansu u tome je problem.
    (zex, 12. oktobar 2020 14:28)

    # Link komentara

  8. Treba pozvati Živkovića nekadašnjeg igrača Partizana, pa onda Stevanovića iz Partizana, Jojića povratnika u Partizan, onda Stojkovića da brani ako nije vratio pasoš, inače golmana Partizana, u napadu Mitrović zajedno sa Sadikom kome treba uraditi pasoš, obojica bivši igrači Partizana i Lazara Markovića pogađate takođe igrača Partizana. Eventualno Obradovića pošto je sveže potpisao za Partizan i trebaju mu utakmice u nogama.Nije loš ni onaj mali iz Partizana, ne znam kako se zove ali ga obavezno pozvati, biće mesta sigurno.
    Pavlović je već pozvan, Ljajić i Mitrović takođe, mislim da bi još Šćekić i Šćepović bili dobri da se ekipa skroz zategne.
    Pošto je selektor bivši trener gle čuda Partizana, aktivirati Toleta i vratiti ga za predsednika FSS i eto nama pobedničke reprezentacije.
    I onda će konačno Srbija progledati.
    (pravda za aparthejd, 12. oktobar 2020 14:12)

    # Link komentara

  9. Ljajic se smorio sto je Jovic sa njegovom dugogodisjnom bivsom ribom pa nije hteo da mu doda loptu.Gacinovic i Luka totalno van forme.Vlahovic pokrenuo ceo napad ulaskom.
    (Ivan, 12. oktobar 2020 12:40)

    Vlahovic je trcao levo, desno kao i ostali, jedino sto je pogodio stativu. To sto neki pisu da je bio oznojan kao konj, a Jovic ne, ne govori koliko je ginuo, nego da nije u kondiciji uopste. Mada objektivno gledano i Jovic je bio mokar.
    A kako je igrao ceo tim sinoc, sta bi konkretno Mitrovic uradio drugacije u odnosu na Jovica?
    Sve u svemu, nekom cudnom logikom mi zelimo da dominiramo C ligom i to je jasno. Ako izgubimo od Skota ( sto je vrlo verovatno ) treba raspustiti reprezentaciju.
    (Nikola, 12. oktobar 2020 13:54)

    # Link komentara

  10. Koliko glup potez Gacinovica
    (NS, 12. oktobar 2020 13:40)

    # Link komentara

  11. Nema sta da se skenira meni nije jasno zasto se igralo sa drugim timom.Igraš bre sa najjacim timom,pobedjujes i na trening utakmicama ako treba jer se tako pravi kult reprezentacije,dize se samopouzdanje,pobednicki mentalitet.
    (Back in Black, 12. oktobar 2020 13:29)

    # Link komentara

  12. nema neke velike filozofije, bolji smo bili od Mađara juče, iako je kompletan utisak o utakmici jadan. Da se Gaćinović nije onako pošteno potrudio da asistira Mađarskoj za gol, ne bismo ga primili ni da se igralo 270 minuta. Luka Jović, ne znam koji on problem ima, da li ga neka povreda sprečava da potrči, vrši presing na zadnju liniju, otvara se, da bude aktivan rečju, ili je prosto dečko zadovoljan svojom trenutnom ispodprosečnošću. Igra u najvećem klubu, prima masnu platu, živi kao Bog, možda prosto ne želi da se povredi. Uglavnom, Vlahović je verovatno i na treninzima pokazao ovaj nivo koji je pokazao na utakmici, ako je tako, on je onda zaslužio da startuje, jer je momak pokidao u svakom duelu, svakom šprintu, pogodio stativu iz poluprilike, ali verovatno pritisak javnosti je učinio svoje pa je Jović morao da igra.
    (Skoba, 12. oktobar 2020 13:24)

    # Link komentara

  13. Treba pozvati Živkovića nekadašnjeg igrača Partizana, pa onda Stevanovića iz Partizana, Jojića povratnika u Partizan, onda Stojkovića da brani ako nije vratio pasoš, inače golmana Partizana, u napadu Mitrović zajedno sa Sadikom kome treba uraditi pasoš, obojica bivši igrači Partizana i Lazara Markovića pogađate takođe igrača Partizana. Eventualno Obradovića pošto je sveže potpisao za Partizan i trebaju mu utakmice u nogama.Nije loš ni onaj mali iz Partizana, ne znam kako se zove ali ga obavezno pozvati, biće mesta sigurno.
    Pavlović je već pozvan, Ljajić i Mitrović takođe, mislim da bi još Šćekić i Šćepović bili dobri da se ekipa skroz zategne.
    Pošto je selektor bivši trener gle čuda Partizana, aktivirati Toleta i vratiti ga za predsednika FSS i eto nama pobedničke reprezentacije.
    I onda će konačno Srbija progledati.
    (pravda za aparthejd, 12. oktobar 2020 13:21)

    # Link komentara

  14. Susjedi ovako, moram komentirati jer mi kod vas neke stvari nisu jasne..

    Kako može netko reći "sreća da utakmica nije toliko bitna i važna", pa u smislu nije bitno šta smo izgubili.. Pa kako nije važna i bitna?

    Nama u Hrvatskoj je svaka bitna i važna. Npr izgubimo prvu, drugu u ligi nacija i kako onda da iduća nije bitna i važna ako želimo ostati u A rangu tog natjecanja, a želimo.

    Šta nam to donosi? Pa samim ostankom u tom rangu smo bolje pozicioniranih u ždrijebu za iduće veliko natjecanje, i normalno ako izbjegavaš top ekipe u grupi i lakše ti se plasirati na Npr EP..

    Šta vi dobivate isspadanjem u C rang? Dobivate podređenu poziciju u idućem kvalifikacijskom ciklusu i minimalno dvije top ekipe u grupi pokraj koji se duplo teže izboriti na odlazak na SP i EP. I onda kako možete reći da utakmica nije bitna. Svaka je bitna!! To je razlika između vas i nas. Danas da se pobijedi Linheštajn treba ostaviti mu da na terenu..

    Imate totalno krivi pristup, i to je jedina točna činjenica.
    (General_poslije_bitke, 12. oktobar 2020 13:21)

    # Link komentara

  15. Inače, čisto da razjasnimo, ni Mađarska nije igrala u najjačem sastavu, falilo je nekolicina standardnih, na prvom mestu najbolji mađarski igrač trenutno Dominik Soboslai...
    (ja, 12. oktobar 2020 13:18)

    # Link komentara

  16. Jovica ubuduce pozvati da igra za Srbiju U21,ne vidim svrhu vise zvati ga u prvom timu....nezainteresovan,lenj,bez zara i volje,velika sramota da igrac Reala i njegovim primanjima i navedenim karakterom nosi dres reprezentacije Srbije
    (DDF, 12. oktobar 2020 13:16)

    # Link komentara

  17. rajković , milenković , pavlović , kolarov , grujić , maksimović , lazović , djuričić, sms, mitrović . tadić razočarao u obe utakmice , s. mitrović po mene lošiji od pavlovića dečko ume i da prosledi pas i da krene napred da proširi igru što smo najčešće viđali pri kraju utakmice sa mađarima dok je s.mitrović statičan , jović se videlo da je van svake forme pa i one kad krećeš u petliće da igraš fudbal , milivojević je van forme evidentno kao i ljajić i ako su obojica borbeni momci i dobri fudbaleri , gaćinović me razočarao mada i nije igrao protiv mađara na svoju prirodnu poziciju centralnog veznog već kao pomoć odbrani gde nema logike jer on ima nekih 55 kg . i vlahovića kao prva zamena za mitrovića dečko obećava a joviću poslati psihologa nisu snjim čista posla posle onakve sezone u frankfurtu a sad jao jagnje pred klanje. naravno kostić kad izađe iz povrede vratiti na svoju poziciju
    (Pica Majstor, 12. oktobar 2020 13:10)

    # Link komentara

  18. Juce u 90. minutu, krupan plan kamere prvo na Vlahovica pa na Jovica. Vlahovicu lije znoj sa cela, iako je usao u drugom poluvremenu. Jovicu frizura besprekorna, nigde znoja, verovatno ekonom nije ni morao da pere njegov dres. I onda genijalci uporedjuju njega i Mitrovica?
    (Aki, 12. oktobar 2020 12:07)

    Znači tebi je znoj merillo. Da li si nekad Mesiju Ronaldu video znoj na licu i mokru kosu. Da pogadjam za koga navijaš.? Nisi spomenuo Ljajića, Pavlovića, Milenko ića, S. Mitrovića jedino ti smeta Jović
    (johny, 12. oktobar 2020 13:08)

    # Link komentara

  19. U ovakvim trenucima ja se uvek setim onog Borinog hita:

    Rade vas k'o volove
    daju vama golove
    joj, joj, joj, joj, joj
    ...

    Ima tu jos teksta, no mi ne bi objavili.. :))
    (Anti-Bot, 12. oktobar 2020 12:57)

    # Link komentara

  20. Jović tek nije ništa kriv. Morao je da se vraća po loptu stalno a nije dobio ni jednu pravu loptu u prostor. Čak je i namestio šansu Tadiću u prvom poluvremenu.
    Ne može da se igra ovako da staviš samo igrače gde ti padne na pamet pa šta urade urade.
    (4k4.Dex, 12. oktobar 2020 12:50)

    # Link komentara

  21. Ovi sto pucaju dislike, potvrdjuju koliko nemaju pojma o fudbalu.
    (Zabac, 12. oktobar 2020 12:48)

    # Link komentara

  22. Kako može neko da se dokaže u ovakvom sastavu koji ne zna gde bije bukvalno a i ovi što su uigrani ni na šta nisu ličili.
    (4k4.Dex, 12. oktobar 2020 12:47)

    # Link komentara

  23. Ljajic se smorio sto je Jovic sa njegovom dugogodisjnom bivsom ribom pa nije hteo da mu doda loptu.Gacinovic i Luka totalno van forme.Vlahovic pokrenuo ceo napad ulaskom.
    (Ivan, 12. oktobar 2020 12:40)

    # Link komentara

  24. @kurotresina,selektore ti li si nisam te prepoznao
    (nema ovde leba, 12. oktobar 2020 12:40)

    # Link komentara

  25. Kako,da dobijemo utakmicu u kojoj se promeni 8,9 igrača i to igrači koji uglavnom neigraju ili igrju 15.min ili su standardno na klupi lepo se videlo,da se nemože igrati sa igračima koji neigraju pogledajte 2.najgora od svij Jovič i Ljajič 2.igrača koji netrče i to znači 2.igrača manje i to se nemože zakrpati ni protiv jadne reprezentacije kakva je Mađarska a zna se da je ta reprezentacija u onoj grupi nekvalitetnih 3.razred po kvalitetu koje igraju reprezentacije sram vas više bilo pa,ko sem vas ima koristi od ovog fudbala šta ste pokazali ovom našem narodu kad,če biti vreme,da se nešto desi i nauči od Odbojkaša,košarkaša,Vatrpolista.Standardno jurenje para i sastavljenje timova za svaku utkmicu novih 11.igrača.Tubakovič pali više isti si kao Krstajič obraza nemaš za sve vas je Muslin gospodin čovek.
    (slaviša šmigič, 12. oktobar 2020 12:39)

    # Link komentara

  26. Pavlović i Mitrović su bili najlošiji. Sudarali se, panično reaogovali, griješili. Milenković je bio tek za nijansu bolji.
    Ova 3 igrača su glavni krivci za poraz.

    A Gaćinović, Jović, Mladenović pa i Milivojević i Ljajić u ovakvoj formi nisu za reprezentaciju.
    (Svarožić, 12. oktobar 2020 12:33)

    # Link komentara

  27. Kakve gluposti ljudi pišu. Da bi uradio nešto Joviću trebaju lopte u prostor. A on ih je dobio zbirno 0. O čemu pričate. Tadić sam nije mogao ništa. Trba drugačija postavka igre. I nov selektor.
    (Šile, 12. oktobar 2020 12:31)

    # Link komentara

  28. I dalje Jovic,misterija u kopackama?
    (bodin, 12. oktobar 2020 12:25)

    # Link komentara

  29. Fudbalska reprezrntacija Sofija Milosevic?
    (aa, 12. oktobar 2020 12:24)

    # Link komentara

  30. Mitrovic,Djuricic i Milunovič su 3.igača koja su nam izuzetno falili a umesto njih smo ugurali Ljajiča i Joviča 2.igača koja su van stroja i trenutno totalno van forme Vlahovič svakako pre Joviča,dok ljajič koji nigde neigra je izgubljen u vremenu i prostoru ali sad se gleda kako,če se prodati jer neigraju pa ajde,da jih vračamo u Formu preko reprezentacije treba razumeti,da igrači koji neigraju standardno od 1.minuta u svojem klubu nema šta,da traže u Reprezentaciji bolje staviti igrača Vojvodine koji barem igraju i nisu van takmičarskog igranja normalno,da su onda najgore rupe dosta je kad samo jedan igrač netrči i neradi to što se od njega očekuje i ceo sistem pukne a ne,da se menja člitavih 11 igrača pa gde ste to videli u kojoj reprezentaciji čitave zemaljske kugle okosnica od 8.igrača mora biti uvek ista šta tu nije jasno Ljubiši Tumbakoviču.Sramota a toliko se Tumba ložio,kad smo dobili raspalu Norvešku i tada sam napisao komentar kako čemi izgubiti u Beogradu sledeču utakmicu i evo desi se brže nego što pomisliš.
    (slaviša šmigič, 12. oktobar 2020 12:20)

    # Link komentara

  31. Nema Tumbakovic pojma.

    … 1.Rajkovic

    … 2.Pavlovic … 3.Milenkovic 4.Kolarov(Maksimovic)

    5. Filip Stevanovic 6. SMS 7.Gudelj(Grujic) 8.Gavric(Lazovic)

    … 10. Tadic

    … 9.Mitrovic(Jovic) 11.Vlahovic(Djuricic)


    Nema tu puno filozofije (na 6.moze da igra jos i Nemanja Maksimovic).
    Kombinacija mladih(prave greske, ali grizu jer su zeljni dokazivanja) koje bar jedan iskuski(donosi smirenost) vadi iz situacije.
    Garantujem da bih ovim satavom tukao Madjarsku bar 2:0.
    Imamo mi i dobrih igraca ali sta vi ocekujetet od:

    S.Mitrovica (Strasburg)
    Luke Milivojevica (Covek Penal)
    Filipa Mladenovica (igrao po belorusiji, sad za poljsku legiju)
    Gacinovica (izbacili ga iz Frankfurta, sad greje klupu u hofenhajmu)
    Adem Ljajica (Besiktas jadni turski klub)
    Ristica (dajte ljudi pa sta on trazi u reprezentaciji)
    i
    TUMBAKOVICA(covek je SMSa protiv Norveske drzao 80min na klupi. Igraca koji je vikend pre dao gol za Lazio protiv Intera i spasio nas sa dva gola protiv Norveske)

    GARANTUJEM DA BIH TUKAO MADJARSKU BAR 2:0 :))))))
    (Kurotresina, 12. oktobar 2020 12:09)

    # Link komentara

  32. Juce u 90. minutu, krupan plan kamere prvo na Vlahovica pa na Jovica. Vlahovicu lije znoj sa cela, iako je usao u drugom poluvremenu. Jovicu frizura besprekorna, nigde znoja, verovatno ekonom nije ni morao da pere njegov dres. I onda genijalci uporedjuju njega i Mitrovica?
    (Aki, 12. oktobar 2020 12:07)

    # Link komentara

  33. Ma koje ocene 5,5? Da moze, ja bih dao VELIKU NULU Jovicu, Milivojevicu, Gacinovicu, Ljajicu i Radonjicu! Pa ono je sramotno kako igraju, ili bolje receno ne igraju! Prvih 45 min,
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mixa, 12. oktobar 2020 11:04) #

    A Pavlovic....
    (Dno, 12. oktobar 2020 12:03)

    # Link komentara

  34. Hocemo li mi igrati dve utakmice za redom u isto sastavu??? Ono nisam video u zivotu da svaku utakmicu igra drugaciji sastav. Uzas!!!
    (Giocatore, 12. oktobar 2020 10:12)
    Bravo!! Neverovatno nesto... hrvati su celu jednu deceniju gradili svoj tim posto su vecito igrali sa istom ekipom i uvek promenili po jednog, dva igraca. Tako se ekipa uigrava.
    (Djole, 12. oktobar 2020 11:59)

    # Link komentara

  35. Vidim da ovde pokusavaju da opravdaju tumbakovica. Ali draga gospodo naj krivji je tumbakovic her on je izabro igrace koje je stavijo u prvi Tim. Znaci vise u sastav srbije ne pozivati vise u selekciju mladenovica vlahovica mitrovica jiajica pavlovica gudejia njima se zahvaliti za sve. Stose tice utakmice protiv turske Mora igrati ozbijini sastav I dase uigra protiv skotske. toje rajkovic kolarov rodic milenkovica maksimovic milivojevic kostic grujic mitrovic tadic lazovic ( kataj) tud su jos mali maksimovic mali djuricic milenkovica savic jovic milunovic radonjic tosu igraci koji su najbojii
    (zdravko, 12. oktobar 2020 11:57)

    # Link komentara

  36. Cuvaju se igraci za utakmicu sa Turskom gde lako moze da se desi da kiksnemo i sa najboljim sastavom. Koja je onda poenta cuvanja ako izgubimo od Madjara. Najgore od svega je sto sastav i nije toliko los ali se videlo da se nikome ne igra fudbal. Katastrofa, svi do jednog, osim eto Mladenovic koji je mozda bio i najbolji. A kada je Mladenovic najbolji igrac pored takvih imena, sve vam je jasno. Jovic ne treba da dobije poziv uopste, ne treba ni da se prica vise o njemu. Coveku nema zelju da primi loptu a kamo li da napadne gol. Sa 7 metara sutira loptu u oblake, ne otkriva se, ne trazi loptu, totalno van koloseka. Koja je poenta uopste imati takvog igraca? Radonjica isto. Ne znaju gde udaraju. Zalosno je sve bilo sinoc. Osim ako nije bila neka namestaljka, onda razumem onakvu igru i promasaje.
    (Marshall, 12. oktobar 2020 11:57)

    # Link komentara

  37. Ako se svi budu zalagali kao Mitrović prolazimo sigurno.
    Znači svi u peterac i svako svog igrača na ledja. Jedan gol dajemo sigurno.
    Verovatno. A ako i ne damo, uklizaj da ne bi lopta otišla u aut i sve vam je oprošteno.
    Eto, zar je to toliko teško?
    Pozz
    (Troja, 12. oktobar 2020 11:52)

    # Link komentara

  38. pa i bolje im je biti u ligi C, lakse se dodje do boljeg plasmana
    (Alessandro NESTA#13#, 12. oktobar 2020 11:52)

    # Link komentara

  39. Јовић и Митровић морају играти заједно. Како год нам изгледао синоћ и колико год да је пута био у офсајду, Јовић реално није добијао употребљиве лопте.
    За то су били задужени Љајић и Тадић, а овај други је поред видне жеље да доминира упао у кризу из које ће тешко изаћи, године раде своје.
    Нажалост, постоји и сујета о којој се не прича, али дотични је разлог зашто је СМС имао мало минута. У свим утакмицама где су заједно наступали, није му три лопте додао. И за овај победнички погодак му је "увалио", али се Сергеј својом луцидношћу снашао.
    Докле год буду те приватне ствари и менаџерске шеме испред Грба, ништа од успеха.
    Кад им загусти као против Норвешке, почну да играју.
    Треба увести и новине типа: ко се оклизне при пријему лопте, клуб га не пушта. Испали би још неки синоћ.
    Али најучинковитије би било послати их на неки дрил 21 дан, па ко издржи може да носи дрес са Грбом.
    (Руска Душа, 12. oktobar 2020 11:50)

    # Link komentara

  40. Jović ?????????? Sačuvaj Bože Gospode...Tadić lipicaner???? Uzaaaas...Bolje da se ne plasiraju na EURO...verujte
    (dax, 12. oktobar 2020 11:45)

    # Link komentara

  41. Mali Vlahovic ce biti velika zverka
    (Djordje Scekic, 12. oktobar 2020 11:40)

    # Link komentara

  42. Ovi Madjari dosli s B timom ,bez najboljeg igraca Soboslaija,odvalili nas od igre.Dokaz da smo Norvezane prosli slucajno,iskljucivo zbog njihove ocajne igre i kvalitete SMS
    (Xnodeh,plavi bechar, 12. oktobar 2020 11:38)

    # Link komentara

  43. I opet po komentarima navijačke strasti. U Španiji niko ne postavlja pitanje da li je neko iz Barse ili Reala. Ovde po komentarima može da se utvrdi navijačka pripadnost. Drvlje i kamenje na Jovića. Kako da igra kada neema upotrebljive lopte. On i u Realu igra 15 minuta i očekuju da reši utakmicu. Igra se na Benzemu. Svaki selektor ima svoju viziju. Od SP u Rusiji pozivano je 68 igrača. Neko zablista u svom klubu i odmah poziv. Nećemo mi daleko
    (johny, 12. oktobar 2020 11:33)

    # Link komentara

  44. Zašto smo slabi? Zato što nismo nikada odigrali dve tri utakmice u istom sastavu. Naročito odbrana. Stalno se nešto traži, isprobava. Uvek se pozove 30 igrača. Šta se time pistiže? Francuzi koji mogu da naprave tri reprezentacije uglavnom igraju sa istim kosturom tima. To rade i španco, belgijanci. Drugo nemamo ideologa igre. Kuknjava na Jovića ali on nije igrač koji treba sebi da kreira šansu. To što Gaćinović igra u Bundes ligi ništa ne znači. Pavlović i Milenković? Nemamo sistem igre pa onda nije važno ko igra. Igrači igraju jedno u klubovima a drugo u reprezentaciji.
    (Zvezda, 12. oktobar 2020 11:26)

    # Link komentara

  45. Je l’ moze konkretnije objasnjenje zasto su svi igraci dobili prelazne ocene sa jucerasnjom igrom?
    (Ko je ovde lud?, 12. oktobar 2020 10:20)


    pa bravo, čista 10ka za komentar....juče smo bili ona prava letargična Srbija bez volje, želje j energije.Prava naša fudbalska reprezentacija
    (Čika Pera, 12. oktobar 2020 11:24)

    # Link komentara

  46. kljucno je ovo "s obzirom na renome igrača " - potpuno je jasno da neki igraci igraju samo da se kaze da su reprezentativci kako bi imali stavku vise u svojoj biografiji pri sledecem transferu i da im nije stalo do icega drugog - takvima se zahvaliti i vise ih ne pozivati bez obzira ne njihov renome ... nekako mi lakse da gledam jedanaestoricu koji ne znaju ali se trude nego jedaenostoricu za koje znam da zanju ali oni nemaju nikakvu zelju da to i pokazu
    (marica, kriv, razumevanje..., 12. oktobar 2020 11:24)

    # Link komentara

  47. Sad se videlo da je Norveška bila slučajnost. Vreme je za ostavke. Od vrha pa do selektora. Da ne čekamo opet 10 utakmice pa da pobedimo nekog. Ovo je jad i beda. A imamo odlične igrače. Samo treba dobar trener da ih uklopi. A ne trener lokalac.
    (Šile, 12. oktobar 2020 11:23)

    # Link komentara

  48. Dokazali su se oni, samo ne onako kako smo zeleli, vec onakvi kakvi jesu...
    (Sreten Zujkic, 12. oktobar 2020 11:18)

    # Link komentara

  49. Штета што Влаховић није дао гол, прво због њега јер је заслужио, а потом и због Јовића коме би показао да не постоји нека завера против њега због које не добија шансе на утакмици. Лукић је добро одиграо, јесте да су имали мање времена јер су са клупе али погрешно је дати њему и Влаховићу исту оцену као Радоњићу.
    (Џегуар, 12. oktobar 2020 11:18)

    # Link komentara

  50. A Grujic ? Kad ce dobiti sansu ?
    (Box, 12. oktobar 2020 11:17)

    # Link komentara

  51. Pavlović je inače standardan na klupi Monaka te je zaslužio poziv i time opravdao silni novac uložen u njega koji niko nije video, ali je tu negde, samo su ga dobro sakrili.
    Po mom mišljenju nema igre bez Mitra, samo Mitra forsirati i biće sve ok. Jer kad igra Mitar onda je igra tečna, ne preskače se sredina, i Mitar je najborbeniji i gine za reprezentaciju.
    On jeste možda spor i nema tehniku kao što neko reče, možda jeste limitiran igrač koga niko ne želi da kupi osim Jokana, ali bez Mitra to nekako nije to.
    Zato Mitra nikako ne izostavljati iz tima, jer bez njega nemamo šanse da se plasiramo na buduća takmičenja, a kao što svi znamo Mitar nas je već nekoliko puta odveo na evropska i svetska takmičenja.
    Mitar i samo Mitar je naš najbolji igrač i on je toliko dobar da njemu saigrači ne trebaju. On sve može sám.
    Napred Mitre, sine Mitre,svi smo uz tebe. I nemoj nekome da padne na pamet da ubaci nekog drugog umesto Mitra, jer on je naš heroj.
    Mitre mi te volimo.
    (ja nisam odavle, 12. oktobar 2020 11:17)

    # Link komentara

  52. Formacija 3-5-2 tj. 3-4-1-2
    Golman: Rajkovic ili Dmitrovic
    Odbrana: Milenkovic, Mitrovic, Kolarov (umesto Mitrovica bi bilo pozeljno da igraju Nastasic ili Veljkovic, a ako ke to nemoguce onda Pavlovic mora da greje klupu a prva trojka da igra)
    Srednji red: Lazovic, Gudelj, SMS, Kostic, Tadic (Zivkovic povratio karijeru u PAOK-u tako da bi mogao da bude zamena na desnom krilu, Ristic ili Mladenovic na levom, a u sredini N. Maksimovic i Kataji kao zamena Tadicu)
    Napad: Mitrovic i Djuricic (zamena Vlahovic)
    Po mom misljenju, to su igraci koji bi trebalo da igraju i koji mogu nesto da doprinesu! Mozda sam nekog nenamerno i ispustio, ali ne zamerite! Ovi ostali fajront! I da, voleo bih da cujem i druga suparnicka misljenja o sastavu Srbije! Sportski pozdrav!
    (Mixa, 12. oktobar 2020 11:15)

    # Link komentara

  53. Madjarski komentator je lepo rekao tokom utakmice: “igraci Srbije izgledaju kao da ih je neko terao i da im je kazna da trebaju igrati nedeljom uvece utakmicu” Bio je u pravu!
    (Beretka, 12. oktobar 2020 11:15)

    # Link komentara

  54. ne znam da su baš rezervisti u pitanju. promjenjeno je svega 4 startna igrača u odnostu na meč s norveškom
    (?!, 12. oktobar 2020 11:11)

    # Link komentara

  55. Nikad mi u fudbalu nista necemo uraditi, domet nam je plasman mozda nekad na neko prvenstvo i ispadanje u grupi.
    (Tajni detektiv Djido Mova, 12. oktobar 2020 11:09)

    # Link komentara

  56. imesto da uigrava prvu postavu da dobije Skote,ovaj nazovi trener kombinuje?Sto nas bog osudi da bas u svemu bude ovako???!!
    (Nikola, 12. oktobar 2020 11:07)

    # Link komentara

  57. Ovaj Jovic pojma nema. Njemu je mesto u nekom drugom klubu.
    (Batman, 12. oktobar 2020 11:05)

    # Link komentara

  58. Ma koje ocene 5,5? Da moze, ja bih dao VELIKU NULU Jovicu, Milivojevicu, Gacinovicu, Ljajicu i Radonjicu! Pa ono je sramotno kako igraju, ili bolje receno ne igraju! Prvih 45 min, Jovic ako je dva puta pipnuo loptu, isto kao i Ljajic, a setkaju se po terenu! Iako sam bio pobirnik da stavi Jovica od pocetka, sada se videlo da on nije taj kalibar! Jedno je sigurno, Mitrovic, Djuricic i Lazovic moraju da budu odmah na terenu!
    (Mixa, 12. oktobar 2020 11:04)

    # Link komentara

  59. Za mene iskreno najvece razocarenje sinoc kao i u Norveskoj je Tadic, nije se video obe utakmice. Bilo je i gorih od njega Jovic, Ljajic itd itd ali od njega sam ocekivao dosta vise pogotovo kao kapitena ekipe...
    (Whitesnake, 12. oktobar 2020 11:04)

    # Link komentara

  60. Koje bi ocjene dobili da smo pobjedili, ako su ove za poraz.
    Fudbal se igra na pobjedu, a kriv je sektor postavio igru, gdje nema igre.

    I kakvi novinari takav i selektor, svi pozitivni, a igre nema.

    2-3su svi trebali da dobiju, ali bojite se biti realni.
    (Svemir je granica?, 12. oktobar 2020 11:00)

    # Link komentara

  61. Rajkovic 5 - opasno plivanje kod gola, nijedno upotrebljivo ispucavanje (nisam nikad video golmana koji od 30-40 ispucavanja nije poslao nijednu jedinu loptu da je pogodio nekog naseg igraca), nesiguran u igri nogom, mnogo puta iz prve napamet duni pa gde ode, sve u svemu Dmitrovic je za njega DR. Valjda je to svima jasno (dobro osim Stojadinovicu i Zigicu).
    Odbrana isto svima po 5. Mozda Bleki 5,5 eventualno.
    Gudelj standardno siguran, Lukic mnogo bolji od Milivojevica (sto me je iznenadilo zapravo), sredina mora biti Gudelj, Maksa ili Lukic, ta 3 igraca mogu biti u konkurenciji.
    Gacinovic i Ljajic kao da nisu dosli na utakmicu. Bas lose.
    Tadic se trudi, ali je primetno da mu ne ide. Jovic, ne znam sta da kazem. Jos jednom nije nista pokazao...
    Sve u svemu, moraju igrati sledeci: Dmitrovic!!!!!!, Milenkovic, Kolarov, Gudelj, Maksimovic Nemanja, Lazovic, Mitrovic. Ostale po formi, ovo je okosnica ove ekipe.
    (Wejs, 12. oktobar 2020 10:58)

    # Link komentara

  62. Bolje je da izgubimo i u Istanbulu. Kako kaze neki dan hrvat u komentarima da se ne sjeca kada smo povezali dvije pobjede. E tacno je tako, mi uvjek nesto eksperimentisemo, 10 godina probamo neke igrace, kao pravimo tim. Pa kad ide dobro NE MJENJAJ nista. Ovo je nevjerovatno....
    (Kun' - fu Panda, 12. oktobar 2020 10:56)

    # Link komentara

  63. Interesantno je da nemacki sastav reprezentacije znam napamet. U nasem znam trojicu cetvoricu. To nije moja sramota, vec sramota naseg fudbala.
    (igor, 12. oktobar 2020 10:43)

    # Link komentara

  64. Prvih 11 se kod pravih ekipa i ozbiljnih trenera mjenja samo iz dva razloga. Ozljeda i kartona.
    (Che, 12. oktobar 2020 10:35)

    # Link komentara

  65. Je l’ moze konkretnije objasnjenje zasto su svi igraci dobili prelazne ocene sa jucerasnjom igrom?
    (Ko je ovde lud?, 12. oktobar 2020 10:20)
    Moze.
    Ramadani ima love ne samo da tužne Tumbi i ovima iz saveza, vec i za novinare da malo "ublaze" kritike.
    Eto...nadam se da je dovoljno jasno.
    (Radijator, 12. oktobar 2020 10:34)

    # Link komentara

  66. Po meni je ovo dokaz kako kontinuitet igara u klubu, utiču na igru u reprezentaciji. Pogledajte Ljajića, vidi se da momak ima problema u klubu, skroz bez samopouzdanja, nijedan pokušaj driblinga ili šuta, a dok je bio u Italiji kidao je. Isto se može reći i za Jovića, Gaćinovića, Pavlovića, Radonju i Lukića svi ti momci znaju fudbala jako dobro, ali igraju u grču i beže od lopte pa to deluje kao da su nezainteresovani. Sa druge strane pogledajte Đuričića, Lazovića, Mitra, koji pucaju od energije i samopouzdanja jer su u klubu važni igrači i svaku igraju 90 min kada su zdravi.
    (don, 12. oktobar 2020 10:32)

    # Link komentara

  67. Korak napred pa tri nazad,srecom ova utakmica nije bitna toliko...ali bude li se igralo ko sinoć ko kaze da prolazimo Škote???A posle onolike euforije...da li ćemo spustiti gas,oprez...inače opet će da.....
    (gremlin, 12. oktobar 2020 10:08)

    Ova utakmica je najavila povratak u C diviziju. Bolje je prvi u selu nego zadnji u gradu.
    (cxy, 12. oktobar 2020 10:28)

    # Link komentara

  68. Naslov objasnjava sve - igrali su rezervisti. Zasto? Nemam pojma. I ne znam zasto se Gacinovic uporno forsira kao desni bocni iako je covek centralni vezni. Zasto je Milivojevic bio u startnoj postavi iako su znali da je nedavno bio povredjen i da nije u formi? Na koju je foru Mladenovic uopste u reprezentaciji? Vec godinama se vuce kroz nju i nikad nije nista pokazao? Ljajic jos jednom igrao potpuno lezerno, mislim da je zreo za odstranjivanje iz reprezentacije.
    (Ser Kokeza od FSS-a, 12. oktobar 2020 10:23)

    # Link komentara

  69. samo jedno pitaje,koji od menadžera vam je pisao ovaj tekst sa ocenama? čisto da znamo ko ostaje,a ko menja klub?
    čuš ovo,izgubiš od mađarske kod kuće,odbrambeni dobije 7...
    (od argentine..., 12. oktobar 2020 10:22)

    # Link komentara

  70. Neće biti tolika katastrofa ako ovaj meč pomogne Tumbakoviću da definitivno iskristališe tim. Ako će "žrtvovanje" Lige nacija dovesti do toga da igramo na evropskom, onda neka bude. Vreme je da nam se tim ustali, što se do sada nije dešavalo ni kod jednog selektora.
    (Millennium, 12. oktobar 2020 10:22)

    # Link komentara

  71. STANOJE ODLAZI!!!
    (pecko pivo, 12. oktobar 2020 10:21)

    # Link komentara

  72. Je l’ moze konkretnije objasnjenje zasto su svi igraci dobili prelazne ocene sa jucerasnjom igrom?
    (Ko je ovde lud?, 12. oktobar 2020 10:20)

    # Link komentara

  73. Odmah se vidi da su svi Ramadanijevi igraci vrhunski talenti. A tek kako ginu za reprezentaciju! Mozda je i sada Krstajic kriv? Protiv Norveske je igrala reprezentacija Srbije, a protiv Madjara Ramadanijeva ekipa.
    (Alex, 12. oktobar 2020 10:19)

    # Link komentara

  74. I to 100%! Bože sačuvaj onaj Jovic.
    (III, 12. oktobar 2020 10:17)

    # Link komentara

  75. Jovic i fudbal... u Realu nema ga nigde na terenu protiv Eibara, Elcea i ostalih... u repki pritiv Madjarske.... pa sta ocekivati onda protiv jacih ekipa... ?
    (bane444, 12. oktobar 2020 10:14)

    # Link komentara

  76. Hocemo li mi igrati dve utakmice za redom u isto sastavu??? Ono nisam video u zivotu da svaku utakmicu igra drugaciji sastav. Uzas!!!
    (Giocatore, 12. oktobar 2020 10:12)

    # Link komentara

  77. Kad mi pomene neko Jovica njaske mi se.
    (Dusan Uros, 12. oktobar 2020 10:11)

    # Link komentara

  78. Korak napred pa tri nazad,srecom ova utakmica nije bitna toliko...ali bude li se igralo ko sinoć ko kaze da prolazimo Škote???A posle onolike euforije...da li ćemo spustiti gas,oprez...inače opet će da.....
    (gremlin, 12. oktobar 2020 10:08)

    # Link komentara