1. Grobari najvece ime u svetu kosarke iz Srbije je dala Zvezda :Predrag Stojakovic.Nadmasuce ga jedino Jokic a on nije vas.Tako da to je to.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goran, 9. jun 2020 11:28)

    Možda najbolji šuter, ali nigdje ga nije bilo kad se odlučivalo, bježao je od lopte. I nije košarka samo šut, onakvih je kroz NBA prošlo na hiljade. Ima makar 50 boljih košarkaša iz Srbije od njega.
    (sasa pg, 9. jun 2020 17:13)

    # Link komentara

  2. @ A sta mislite da umesto zlobe pokažete radost što imamo trenere poput Obradovića, Trinkijerija? Od njihovog rada srpska košarka može imati samo korist.
    (JanDe, 09. jun 2020 11:39)

    Da moze, narocito ako sastavi budu kao prosle sezone sa 9 stranaca od 12 igraca
     (Admiral, 9. jun 2020 17:02)

    # Link komentara

  3. Ne znam zasto neko ne prihvata Kaponju kao istinsku legendu zvezde i Yu kosarke samo zbog toga ko mu je bio otac. Covek je bio dvaput najbolji strelac lige u konkurenciji Solmana, Plecasa, Cosica, Simonovica, Misovica. Standardan reprezentativac i osvajac mnogobrojnih medalja u periodu 1967-1975 .
    (Bocko, 09. jun 2020 14:50

    Slazem se sa tobom,dobar strelac,uvek smiren.Strasan su tandem bili Slavnic i on.
    Od onih koji su na forumu ne verujum da ga je 5% gledalo.
    Ovde nije poenta nesto lepo pisati o igracima iz suprotnog tabora nego su bitni izlivi primitivizma,otkrivaju koliko su nekulturni tj., forum im postaje svrha zivota.
     (marko992, 9. jun 2020 16:58)

    # Link komentara

  4. Zvezda nema puno legendi, ali je jedna odlučila da se vrati u klub.

    Preko puta legendi koliko hoćeš, ali je jedna legenda tužila klub zbog neisplaćenih časova ljubavi, druga rumena legenda je umesto Partizanu dala dva miliona evra Zvezdi za dva igrača, treća legenda je od stava da će da vrati zveri u kavez došla do položaja potrčka u KSS, četvrta legenda je direktor Arene i priča kako im država sipa šakom i kapom, najveća legenda je godinama u SNS diplomatiji u Trstu...

    Pored ovakvih legendi, Čović im i ne treba kao protivnik, dovoljni su sami sebi...
    (Idi u servis, Ostoja!, 9. jun 2020 15:13)

    # Link komentara

  5. Ne znam zasto neko ne prihvata Kaponju kao istinsku legendu zvezde i Yu kosarke samo zbog toga ko mu je bio otac. Covek je bio dvaput najbolji strelac lige u konkurenciji Solmana, Plecasa, Cosica, Simonovica, Misovica. Standardan reprezentativac i osvajac mnogobrojnih medalja u periodu 1967-1975 .
    (Bocko, 09. jun 2020 14:50)

    Taj osim kafane ništa u životu drugo nije radio. Nema veze sa košarkom
     (zvezda, 9. jun 2020 14:58)

    # Link komentara

  6. Ne znam zasto neko ne prihvata Kaponju kao istinsku legendu zvezde i Yu kosarke samo zbog toga ko mu je bio otac. Covek je bio dvaput najbolji strelac lige u konkurenciji Solmana, Plecasa, Cosica, Simonovica, Misovica. Standardan reprezentativac i osvajac mnogobrojnih medalja u periodu 1967-1975 .
     (Bocko, 9. jun 2020 14:50)

    # Link komentara

  7. Ajde da vidimo,i sa Tomicem je delovalo da mirise na uspeh,pa se napravila kriminalna i ne strucna selekcija igraca.To je najbitnije, napraviti dobru ekipu
    (Nikola, 9. jun 2020 14:40)

    # Link komentara

  8. Do juče kmečali za rudonjom sad im dobar i obradović,a da je kojim slučajem klipa došao i on njega bi dizali u nebesa.
    Kakav klub takvi i navijači.
     (Čoban, 9. jun 2020 13:08)

    # Link komentara

  9. @Majstor

    Ja bih te molio da ipak odvojiš taj "motivacioni" rad Saše Đorđevića od stvarnog rada Mute Nikolića, Duleta Vujoševića, Dejana Radonjića, Željka Obradovića, Dejana Milojevića i Vlade Vukoičića.
    Ako sam nekog zaboravio nije namerno, uglavnom to su treneri koji su STVARNIM radom napravili igrače za Srbiju u periodu 2012.- do danas.

    Ne misliš valjda da je Bogdana, Kalinića, Jovića, Jokića, Bjelicu ... napravio Sale Đorđević za 20 dana priprema... juju kakav drzak bezobrazluk.
    (Smogovci, 9. jun 2020 13:00)

    # Link komentara

  10. @Admiral

    Odigrao je dve sezone, jednu juniorsku i jednu seniorsku. To nije ni bitno bar meni lično više je to stvar uopšteno. Veliki je ciganin ako ti nešto znači, cela porodica.

    Sa žaljenjem uvek konstatujem da je to jedan od najboljih srpskih igrača koji ni približno nije dobio poštovanja koliko je trebalo ovde u Srbiji.
    Da li je baš ta činjenica u tom periodu da je početke imao u CZ i da je maltene ničiji ali meni tako izgleda.

    Kažem sa velikim žaljenjem gledam kada tog Peđu Stojakovića veliča bukvalno ceo košarkaški Svet a kod nas ima propratne tekstove kad kad.

    Više mi je to nego čiji je, veća je to nepravda.
    (mohikanac, 9. jun 2020 12:42)

    # Link komentara

  11. Konacno neko od komsija da prepozna rad Sase Djordjevica. Lepo. Kulturno.
    Majstor, 9. jun 2020 12:09)

    Nisam apostrofirao imena selektora tokom tih godina jer su nas vodili i Z. Obradovic i Duda i Vujosevic i Djordjevic. I da, realno, Djordjevic je imao najvise uspeha. Da ne ulazimo u to da li su medalje mogle biti i onog veceg sjaja, to nije sad ni bitno. Svakako veliko hvala gospodinu Djordjevicu sto nas je nakon X susnih godina vratio na mapu reprezentacija koje osvajaju medalje. Ono sto je cinjenica je da je imao igrace za to, igrace koji nisu skolovani po jednom sablonu i koji na kraju nisu dorasli kvalitetu potrebnom za medjunarodnu medalju ili znacajniju medjunarodnu karijeru.
    (Needukovan, 9. jun 2020 12:36)

    # Link komentara

  12. Grobari najvece ime u svetu kosarke iz Srbije je dala Zvezda :Predrag Stojakovic.Nadmasuce ga jedino Jokic a on nije vas.Tako da to je to.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goran, 9. jun 2020 11:28) # Link komentara

    Stojakovic je odigrao 115 minuta u ondasnjoj cz. Ako je on legenda kluba dalja polemika je nepotrebna.
    Ja sam rekao da ne pokusavate da nabrajate legende jer se samo brukate.
    Jedine prave legende cz su Roklicer, Simonovic i Slavnic. Ovog prvog ste se odrekli jer je Hrvat, ova druga dva su se odrekli vas jer ne priznaju danasnju zvezdu.
    Nazalost, vama je jedina prava legenda politicar preletac i komunisticki kapitalista koji je radnicima oteo fabriku za jedan dolar.
    Toliko zvezdasi i panteri.
    (Uros Dusan, 9. jun 2020 12:25)

    # Link komentara

  13. @Needukovan
    Kao navijač Zvezde moram da te EDUKUJEM... nisu Jarić i Gurović zaslužni za tu medalju 2009., nisu tada igrali ... ako o njoj pričaš posle velikog posta 2002.-2009., ne znam o čemu drugom si mogao da pričaš.
    Imaš ovde ozbiljne previde... mešaš timove, igrače, događaje.

    Opet sa druge strane, ako zanemarimo "znanje" tvoje,... činjenica je da je to najsušniji period reprezentativne košarke.
    Koliko su zaslužni ljudi iz KSJ,KSCG i KSS jer se naziv menjao ili takva "dominacija" jednog kluba jeste za analizu.
    Činjenica da sem Drobnjaka i Krstića do Bogdana i Milutinova su prošli poluigrači ... Avdalović, Ostojić, Perović, Tripković, Rašić, Tepić, Novica, ... koji su neki opravdano zbog povreda a neki realno bili margina Evrope. Mnogi od njih su igrali kasnije u Ukrajini,Moldaviji, Bugarskoj, Rumuniji... valjda su to sad po Tegiju Evropske velesile.
    Na našu žalost vrv je to tad bilo najbolje što imamo uz par izuzetaka a ko je pravio te polupismene igrače i kako su svi oni prošli, pričam o treneru i srpskim igračima svi znamo.
    Normalno da su Teo,Jović, Micić, Bjelica, Kalinić, Marjanović pa i Gudurić napravili neuporedivo svaki pojedinačno već sad izmišljene karijere i doprinos košarci od pobrojanih.
    Kažem Drobnjak, Krle, Bogdan i Milutinov ostalo... bilo je potencijala ali negde se to svelo na taj klupski nivo i nikada nije preskočilo to.
    (Smogovci, 9. jun 2020 12:23)

    # Link komentara

  14. Saši želim puno srece, naravno veliki sam i bicu njegov navijac...sto se tice ostalog, ne svidjami se ovolika ostrascenost medju navijacima, kada sam studirao i živio u Beogradu, Zvezda nije mogla da se primakne Partizanu, ja sam isao u Pionir pratio navijao..danas vidim na sceni su navijaci koji bi da mogu pokopali i Zvezdu/Partizan, sa sve igracima , navijacima itd..Svi se loze na izjavu Jasikevicijusa kad mu je igrac dobio dijete..SUSTINA JE DA IMA I DRUGIH STVARI PORED KOSARKE,KOSARKA NIJE ZIVOT, bodrite i volite svoj klub, bez ostrascenosti i losih namjera..Zvezda moze da ispadne u drugu ligu, ja cu pratiti i cekati.Partizanu postovanje i njihovim navijacima.pozz
    (rajaram, 9. jun 2020 12:20)

    # Link komentara

  15. @ Grobari najvece ime u svetu kosarke iz Srbije je dala Zvezda :Predrag Stojakovic.Nadmasuce ga jedino Jokic a on nije vas.Tako da to je to.
    (Goran, 09. jun 2020 11:28)

    Hahha, duhovito, bas ste vi dali Stojakovica, odigrao covek kao junior tridesetak utakmica za Zvezdu sa prosekom od 3-4 poena i smesnom minutazom i zapalio u Grcku sa 17 godina
     (Admiral, 9. jun 2020 12:16)

    # Link komentara

  16. Bora Stankovic, Vladimir Cvetkovic, Duci Simonovic, Dragan Kapičić, Zoran Slavnić, Saša Obradović, Zoran Radovic, Slobodan Jankovic, Branislav Prelevic, Milenko Topic, Igor Rakočević, Vladimir Radmanović, Pedja Stojakovic, Marko Jarić, Nemanja Bjelica, Gudurić, Marjanović...Par kosarkasa Zvezde koji po navijacima Partizana nisu klasa koja se pamti... Sve najbolje Saši Obradoviću u njegovoj Zvezdi!
    (Bg, 09. jun 2020 10:03)
    To ti deca kazu. Oni koji malo duze prate kosarku znaju kakvi su to bili igraci. To ti grobar kaze. Veliki rivali. Gospoda. Ne vidim kome treba da se dokazuje istorija Zvezde. Ali priznaces da i sa vase strane dolaze sulude intepretacije, podmetacine i falsifikati. Sportski pozdrav.
    (Peta gimnazija, 9. jun 2020 12:13)

    # Link komentara

  17. A ovo sto smo gledali zadnjih godina,je bilo,sta?Nered,nerad i nedisciplina?
    (Lyon Boy, 9. jun 2020 12:12)

    # Link komentara

  18. Grobari vidno uznemireni. Ne mogu da se dogovore da li je Sale nula od trenera, ili evropski Fil Dzekson kog placamo milion po sezoni.
    (Kukatilo, 09. jun 2020 09:30)
    Sasa je pre svega gospodin i veliki rival, igrac nekadasnje Zvezde kojeg smo svi postovali. Zelim mu sve najbolje sa druge strane brda.
    (Majstor, 9. jun 2020 12:10)

    # Link komentara

  19. Šta kažu topalovići, nema Obradović uspeh i trofeje u karijeri? A čovek više osvojio od Trinkija
    (Nimrod, 9. jun 2020 09:36)

    Ne znam šta bi moglo da bude bolje od osvojenih 9 trofeja Eurolige.
    Najbolji trener je došao u Zvezdu.
    (Goran, 9. jun 2020 12:09)

    # Link komentara

  20. Neverovatno je kako su grobari u tripu da su svi njihovi igraci tokom 13 godina vladavine bili neke zvezde, a zapravo je istina potpuno porazna - tokom tih godina pravljeni su igraci za lokalnu upotrebu, za krug dvojke koji nigde nisu mogli da igraju van Partizana. Vujosevic je pravio ratnike,a dobro se zna da smo mi kosarkaski umetnici. To se najvise primetilo na reprezanticiji - tokom vladavine Partizana nasa reprezentacija je ostvarivala najgore rezultate otkad smo postali velesila. I to je cinjenica, ovo nije nikakva navijacka ostrascenost. Istini za volju tokom tih 15-tak godina izasli su iz Partizana i jedan odlican Krstic, sasvim dobar Drobnjak i odlican Bogdanovic. I to je to. U sustini premalo. Nekada su nasi igraci bili nosioci igre najboljih EL i NBA timova, a onda se pojavio Vujosevic i nasi igraci postaju marginalni na mapi Evrope i sveta. Nekada si dovodio Srbina u tim kao najvecu zvezdu,a tokom dominacije Partizana igraci koje je skolovao Vujosevic su mahali peskirima i donosili vodu saigracima u nekim vecim klubovima. Uzasna degradacije srpske kosarke tokom vladavine Partizana. Sasvim prirodno, cim je prestala ta dominacija, oporavila se i srpska kosarka. Do izrazaja su dosli neki igraci koji na svu srecu nisu skolovani kod Vujosevica (Jaric, Teo, Gurovic, Savanovic, Radmanovic,Vujanic (iz Zvezde)) i odmah stize medalja na velikom takmicenju. Ta tradicija se nastavlja i dan dans - cim nema dominacije Partizana, reprezentacija osvaja medalje.
    (Needukovan, 09. jun 2020 11:13)
    Konacno neko od komsija da prepozna rad Sase Djordjevica. Lepo. Kulturno.
    (Majstor, 9. jun 2020 12:09)

    # Link komentara

  21. Trinki Vinki kako ga zovu im smenio evo vec cetvrtog trenera,pa vi vidite.
    (ada, 9. jun 2020 12:05)

    # Link komentara

  22. Zvezdas na klupi, nadam se sto vise Zvezdasa na terenu. Ja prezadovoljan. Samo bin molio one koji su i Radonju terali posle par utakmica, strpljenje i samo strpljenje. Ovo ce biti lepa prica, samo da je ne u..remo sa onim cuvenim sad i odmah stavom.
    Sale, dobrodosao kuci!
    (Sunce Slobode, 9. jun 2020 12:00)

    # Link komentara

  23. Grobari vidno uznemireni. Ne mogu da se dogovore da li je Sale nula od trenera, ili evropski Fil Dzekson kog placamo milion po sezoni.
    (Kukatilo, 09. jun 2020 09:30)

    Zvezdasi vidno iskopleksirani. Dosao im za trenera dugogodisnja zelja i pravi zvezdas a njima komentar sa najvise pluseva je pljuvanje po Partizanu, njima je veca sreca da pljunu na Partizan nego kad bi im sad dosao Lebron licno da igra za njih, to ti je ono kad drugog vise mrzis nego sto sebe volis bolest teska...
     (Milan, 9. jun 2020 11:52)

    # Link komentara

  24. Bora Stankovic, Vladimir Cvetkovic, Duci Simonovic, Dragan Kapičić, Zoran Slavnić, Saša Obradović, Zoran Radovic, Slobodan Jankovic, Branislav Prelevic, Milenko Topic, Igor Rakočević, Vladimir Radmanović, Pedja Stojakovic, Marko Jarić, Nemanja Bjelica, Gudurić, Marjanović...Par kosarkasa Zvezde koji po navijacima Partizana nisu klasa koja se pamti... Sve najbolje Saši Obradoviću u njegovoj Zvezdi!
    (Bg, 09. jun 2020 10:03)

    Milenko Topic?? Dobar kosarkas i to je to, Guduric jos realno nista nije pokazao posebno, Marjanovic je dostigao vrhunac u timu pre Zvezde u Zvezdi je samo nastavio isti nivo igara, Stojakovic??? Zvezda sa uspehom Stojakovica ima koliko i Partizan uspeha sa recimo Erdenom iako je Stojakovic klasa za Erdena ali realno i jedan i drugi su postigli sve posle Partizana i Zvezde. U zadnjih 20 godina realno Zvezda ima Rakocevica, Radmanovica, Bjelicu i to je to na svakih 7 godina pojavi se dobar kosarkas mada i Radmanovic se nije naigrao u NBA kao recimo Bjelica dok je Rakocevic imao vrhunsku evropsku karijeru...
     (Radoje, 9. jun 2020 11:50)

    # Link komentara

  25. On je do prosle godi ne vec zvanicno pokazao gubitak 3-4 mil€ + ovih 2.3 ..vrlo vrlo lepo za gazdu drzavnog kluba koji navijacima koji imaju svoje misljenje savetije da prave svoj klub.Sad trazi da se pare od tih istih navijaca i od ostalih preko drzavnih institucija jos dopunski finansira besmisleno igranje ABA i EL !!!! Da se razumemo isto vazi i za KKP i EC!!!
    Srpska kosarka je pala u drugu ligu ev.kosarke... Drzava treba da finansira samo fiskulturu i reprezentaciju. Klubovi da se privatizuju ili da se vrate stipendije!!!
    A likove poput ovog treba preseliti u neku drugu drzavu!!!!!
     (Mio, 9. jun 2020 11:42)

    # Link komentara

  26. A sta mislite da umesto zlobe pokažete radost što imamo trenere poput Obradovića, Trinkijerija? Od njihovog rada srpska košarka može imati samo korist.
     (JanDe, 9. jun 2020 11:39)

    # Link komentara

  27. Au cobece koji blam ako su vam ovo legende.
    Od kosarke, ono sto mozete da ponudite Srpskoj javnosti je period od 46-56g
    Tada se kosarka igrala na otvorenom i na sljaci. Ipak ondasnja zvezda je po direktivi pokupila sve najbolje Hrvate jer se tamo igrala najbolja kosarka.
    Roklicer, Gec, Demsar, Kalember, Saper, Bjegovic, Alagic...Isto je to uradio i Partizan u fudbalu.
    Oni su osvojili 9 titula zaredom i njih mozes da svrstas u legende kluba. Vi njih ne pominjete ni u snovima zato sto se stidite svoje istorije a mi se ponosimo. Ono sto je bio Roklicer u kosarci to je bio Bobek u fudbalu.Sve posle toga je zvezdina epizodna uloga u Jugoslovenskoj kosarci. U Srbiji katastrofa.
    Da li kapiras zasto nismo isti.
    (Uros Dusan, 9. jun 2020 10:19) # Link

    Да, зато што ти везе са кошарком немаш. Зато нисмо исти. Просто нема сврхе ни да ти објашњавам шта значи реч "легенда". ККП је имао две генерације играча и четири титуле. ККП је створила наша и ваша легенда, кога си ти овде сврстао у "блам". Нашу али и европску кошарку је створила наша легенда кога си ти сврстао у категорију "то је све било 1945".

    И то све на основу критеријума "једина година за Ју кошарку је 1992" пре и после ништа. Дај молим те пошаљи СМС Силверу и реци му да обрише све из Куће Славних пре 1992. године....јер стварно је блам...
    (Бора Станковић, 9. jun 2020 11:37)

    # Link komentara

  28. Kako juce rece neki bistar momak - Praja nije legenda Partizana, zavrsio je karijeru u Zvezdi BUHAHAHAHAHAHAHAAH...Nego nesto ga ne vidim na proslavama koje organizuju vasi klubovi, da li ne zna gde je Zeleznik ili nesto drugo...Vasa najveca legenda je Moka Slavnic, a opste je poznato kakvo misljenje ima o Partizanu, a ovakvih kao Sasa Obradovic mi imamo bar pedeset, uz duzno postovanje Sasi.
    (Mateja, 09. jun 2020 09:37)

    Pa vam je od tolikih legendi stranac trener hahhahaha
     (petarczv, 9. jun 2020 11:33)

    # Link komentara

  29. Grobari najvece ime u svetu kosarke iz Srbije je dala Zvezda :Predrag Stojakovic.Nadmasuce ga jedino Jokic a on nije vas.Tako da to je to.
     (Goran, 9. jun 2020 11:28)

    # Link komentara

  30. Neverovatno je kako su grobari u tripu da su svi njihovi igraci tokom 13 godina vladavine bili neke zvezde, a zapravo je istina potpuno porazna - tokom tih godina pravljeni su igraci za lokalnu upotrebu, za krug dvojke koji nigde nisu mogli da igraju van Partizana. Vujosevic je pravio ratnike,a dobro se zna da smo mi kosarkaski umetnici. To se najvise primetilo na reprezanticiji - tokom vladavine Partizana nasa reprezentacija je ostvarivala najgore rezultate otkad smo postali velesila. I to je cinjenica, ovo nije nikakva navijacka ostrascenost. Istini za volju tokom tih 15-tak godina izasli su iz Partizana i jedan odlican Krstic, sasvim dobar Drobnjak i odlican Bogdanovic. I to je to. U sustini premalo. Nekada su nasi igraci bili nosioci igre najboljih EL i NBA timova, a onda se pojavio Vujosevic i nasi igraci postaju marginalni na mapi Evrope i sveta. Nekada si dovodio Srbina u tim kao najvecu zvezdu,a tokom dominacije Partizana igraci koje je skolovao Vujosevic su mahali peskirima i donosili vodu saigracima u nekim vecim klubovima. Uzasna degradacije srpske kosarke tokom vladavine Partizana. Sasvim prirodno, cim je prestala ta dominacija, oporavila se i srpska kosarka. Do izrazaja su dosli neki igraci koji na svu srecu nisu skolovani kod Vujosevica (Jaric, Teo, Gurovic, Savanovic, Radmanovic,Vujanic (iz Zvezde)) i odmah stize medalja na velikom takmicenju. Ta tradicija se nastavlja i dan dans - cim nema dominacije Partizana, reprezentacija osvaja medalje.
    (Needukovan, 9. jun 2020 11:13)

    # Link komentara

  31. Cemu prepucavanje o legendama, sa navijacima kluba koji je u SFRJ imao 4 titule,a svi kasniji rezultati, plod su crveno, zute ere, najgore u svakom pogledu po srpski rod. Treba pricati o sadasnjisti i buducnosti, a njih tu nema vec 8g,a nece ih ni biti. Nikada nisu igrali EL, po ligaskom sistemu, a sve te price o kosarci, kad se igrao napad od 30s,bez fizikalija i ozbiljne odbrane, nek okace Limaru o rep. Pozx
     (Sut karta, za klub bez adrese, 9. jun 2020 11:02)

    # Link komentara

  32. @Uroš Dušan
    To što vi grobari kao i Tegeltija gledate samo ono što vama odgovara pa vam je Zvezda epizodista u Jugoslaviji, ne računajući te titule iz 50-ih Zvezda je od 1970 - 2000 osvojila 5 nacionalnih titula i 8 puta bila vice šampion, 3 nacionalna kupa i 5 finala, pride igrala polufinale KEŠ, osvojila Kup pobednika Kupova i još jedno finale istog i 4 finala Evropskog Kupa Radivoja Koraća i to je za vas epizodna uloga
     (ArDzej65, 9. jun 2020 10:59)

    # Link komentara

  33. Da li uplakani i ovde kukaju i kmeče? Koga briga za košarku, igrače, trenere. Dajte samo vest o uplakanima. Jesu dobili wild card za EK? I zašto ne igraju EL? Obećali su to pre 2 meseca. Fešta bila tada a sada ih Djordi odjavio kao da su gubavi. I zašto toliko prate Zvezdu u svim sportovima? Potajno menjaju boje?
     (Smeh, 9. jun 2020 10:54)

    # Link komentara

  34. Ponovicu jos jednom. Ne omalovazavajte Sasu ako ga se ne secate kao igraca. Bio je jedan od onih kojima su,zbog sjajnih poteza i odnosa prema protivniku, i navijaci Partizana aplaudirali. Zvezdi je vratio titulu na Mali Kalemegdan posle 21 godine. Postovali su ga i saigraci ali i oni protiv kojih je igrao. To sto ste mladi i sto ga se ne secate ne daje vam za pravo da ga omalovazavate.
    (Uvek Zvezdas nikad Delija, 9. jun 2020 10:53)

    # Link komentara

  35. Kvalitet je tu negde kao Radonjić, ako ne i lošiji. Imao je jake budžete u Loko Kuban, Albi, Monaku. Bez nekog ozbiljnijeg uspeha. U Evropi tanak. Nisam baš veliki optimista, mislim da je Radonjić bio bolje rešenje jer poznaje sve ovde. Publika odavno više nije ona stara, čuju se patike, arena do 10 000 bude puna. Budžet će biti manji...ne očekujem ništa bolje od Tomića recimo.
    (Gos, 9. jun 2020 10:48)

    # Link komentara

  36. Zvezda je dobila trenera koji je radio i na istoku i na zapadu, u najboljima godinama. Zvedas je, oseca klub, a gospodin covek. Ima vremena da sklopi i u igra tim. Zvezda ima ogromnu bazu igraca i to domacih. Sada treba selektirati i uigtati. Samo u klubu su Davidovac, Dobric, Lazic, Stimac, Ristic, Kuzmic, dzenkis ne zauzima mesto stranaca i dugo je vec tu. U Fpm je Radanov, Uskokovic, Djordjevic. Medju povratnicima Simonovic, Dangubic, pa i Blazic slicno kao sa Dzsnkisom. Sa nekoliko stranaca moze biti ozb tim. Kada bih dosao makar jedan od Kalinica ili Nedovica, ali to nije realno. Treba podrzati trenera i uzivati u kosarci.
     (Sta mi Tesko, 9. jun 2020 10:47)

    # Link komentara

  37. 18. trener u dve godine.
    (haha, 9. jun 2020 10:40)

    # Link komentara

  38. Grobari vidno uznemireni. Ne mogu da se dogovore da li je Sale nula od trenera, ili evropski Fil Dzekson kog placamo milion po sezoni.
    (Kukatilo, 9. jun 2020 09:30)

    Ma Fil u najavi. Svi smo uznemireni da ne postane Fil. Uostalom kao i svi predhodnici, sve sami Filovi.
    (Sah mat, 9. jun 2020 10:31)

    # Link komentara

  39. @millennium... Proveri rezim ishrane,da li postoji alkohol I smoke issues ...
     (g.m., 9. jun 2020 10:31)

    # Link komentara

  40. Pa OK, niko ne spori da je Trinkijeri dobar trener, jeste nisam mnogo pratio Partizan kao zvezdas ali jeste doneo novu energiju. Zvezda je imala jaci tim od Partizana ali je Sakota stitsnut godinama zabrinjavao sa svojim odlukama ali i dalje mislim da bi na kraju mi dobili ABA. Bio sam zabrinut najavom dolaska Radonjica za koga licno smatram da je daleko od dobrog trenera i kod nas i sa Bajernom je imao najjace timove i prakticno je bio bez konkurencije u ligama, sada se dolaskom Obradovica stvari menjaju jer je on zaista iskusan i proveren strucnjak, drugacije je kada vodis Lokomotivu ili Monako i kad si sa slabijim timovima konkurentan CSKA i Asvelu jer se tada vidi kvalitet trenera, nego kada imas jaci tim pa se mucis da osvajas kako je to bilo kod Radonjica. Nekako mi se cini da ce Obradovic doneti prave stvari u Zvezdu i staviti svoj pecat i da cemo biti dominanti i u narednim godinama.
    (E, 9. jun 2020 10:30)

    # Link komentara

  41. Srećan povratak, majstore!
     (mixer, 9. jun 2020 10:27)

    # Link komentara

  42. @panter pudlica

    Dve nedelje ranije na IDENTIČAN način je Sale Đorđević izgubio u Turskoj od iste te Dačke prvu polufinalnu imao je 7pts prednosti na 40sec do kraja a i 20pts je vodio poluvreme. Dešava se.

    Bili su favoriti realno i Bayern i Lokomotiva ali Blat je ipak trener i to samo sa jednim igračem Vilbekinom.
    (Smogovci, 9. jun 2020 10:27)

    # Link komentara

  43. Postujem i volim Sasu O.i kao igraca i kao trenera,navijam za CZ,ali nece ovo biti dobro ni po njega ni po KKCZ,jednostavno on je preveliki autoritet da bi istrpeo saradnju sa menadžmentom KKCZ,isto kao i Deki S.u fudbalu,takvi nisu spremni na trule kompromise koje ce im servirati Covke I Terza,plus sto ce im medijski napraviti pritisak rezeltata,tj.da nijedan rezultat nije dovoljno dobar.To su mogli da istrpe i izdrže Miloje i Radonja zato sto su bili na početku i nisu imali niti veliku igracku karijeru niti autoritet dotadasnjih rezultata,nego su vodjeni kao "mladi i perspektivni".Cim su uspostavili autoritet kako licni,tako i svojih rezultata odmah su morali da odu/Miloje/ ili da se ne vrate/Radonja/.Sasi O.isto kao i Dekiju S.želim svaku sreću u vodjenju voljenog kluba i sto bolje razultate,kao i podrsku onih pravih,iskrenih navijaca CZ!
    (bst, 9. jun 2020 10:26)

    # Link komentara

  44. A šta je uspeh? Osvajanje ABA lige?
    (Sergio, 9. jun 2020 10:23)

    # Link komentara

  45. Nije baš poslije 30,ali poslije 20 god se vraća u CZ. U sezoni 1999/2000 bio je igrač, ali je više bio povređen nego što je igrao!
     (Šarke RS, 9. jun 2020 10:22)

    # Link komentara

  46. Svašta se može pročitati od navijača Zvezde u košarci, ali je sinoć lik ipak nadmašio sve u komentaru na vest o Obradoviću...

    Ladno je čovek napisao da Dražen Dalipagić nije legenda Partizana.
    Ugasiti internet. Nema dalje. Ali bukvalno...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Randy Marsh, 9. jun 2020 10:01)

    :))

    Sigurno ne citas komentare tvojih. :))
    (Stark, 9. jun 2020 10:19)

    # Link komentara

  47. @Mateja
    Uz dužno poštovanje imate par igrača na toj ili tim pozicijama ... play ili bek a o 50 možeš da sanjaš.
    Opet uz dužno poštovanje Obradović je u reprezentaciji bio 10 sezona... valjda za tu DEKADU bi bio neko od TIH 5o Vaših?
    Bio je drugi play Srbije, po Vama u njenom prajmu pa eto.

    Duda, Željko su o Obradović Saši pričali u takvim superlativima i sa ogromnim poštovanjem ... "To je igrač koji bi bio prvi u svakoj drugoj reprezentaciji na kontinentu sem u našoj... bez pogovora se uvek stavljao u službu tima zenemarujući svoje lične ambicije i način igre... " Duda 1996.god.
    Podsećanja radi igrao je kod Dude pa kod Željka pa kod Karija... ali eto ima Vas kojima je Vule Avdalović, Lukovski ... izbor, srećom do dolaska Maga ovakvi nisu igrali za Srbiju.

    Niko od nas i ne pomišlja da je veći igrač ili zaslužniji od Saleta Đorđevića ali pričati da ste imali 50 ovakvih... ne znam samo kojih ako bi nabrojao plejmejkere i bekove eto od recimo '80tih možda nađeš 5 boljih.

    Rekoh pre neki dan iskrivljen sistem vrednosti imate, ovde se uzdiže jedan Mačvan, nemam ništa protiv, ali istovremeno osporavanje Obradovića... mislim nema smisla.
    (onako, 9. jun 2020 10:19)

    # Link komentara

  48. Saša Obradović
    Boban Guza Janković
    Vladimir Cvetković
    Kapičić
    Nebojša Ilić
    Bogosavljev
    Z. Radović
    Prof. Nikolić na klupi
    Slavnić
    gospodin Bora Stanković (za njega nisi ni čuo)
    Rakočević
    Avdija
    ....
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SaleHH, 9. jun 2020 05:24) # Link komentara

    Au cobece koji blam ako su vam ovo legende.
    Od kosarke, ono sto mozete da ponudite Srpskoj javnosti je period od 46-56g
    Tada se kosarka igrala na otvorenom i na sljaci. Ipak ondasnja zvezda je po direktivi pokupila sve najbolje Hrvate jer se tamo igrala najbolja kosarka.
    Roklicer, Gec, Demsar, Kalember, Saper, Bjegovic, Alagic...Isto je to uradio i Partizan u fudbalu.
    Oni su osvojili 9 titula zaredom i njih mozes da svrstas u legende kluba. Vi njih ne pominjete ni u snovima zato sto se stidite svoje istorije a mi se ponosimo. Ono sto je bio Roklicer u kosarci to je bio Bobek u fudbalu.Sve posle toga je zvezdina epizodna uloga u Jugoslovenskoj kosarci. U Srbiji katastrofa.
    Da li kapiras zasto nismo isti.
    (Uros Dusan, 9. jun 2020 10:19)

    # Link komentara

  49. Grobari vidno uznemireni. Ne mogu da se dogovore da li je Sale nula od trenera, ili evropski Fil Dzekson kog placamo milion po sezoni.
    (Kukatilo, 9. jun 2020 09:30)

    Grobar sam ali sam daleko od uznemirenosti. Naprotiv, uopste me ne interesuje ko vam je trener ali posto je ovaj clanak posvecen Sasi, red je da kazem da iz komentara koji porede igracke i trenerske karijere zakljucujem da je to samo navijacka ostrascenost (sa obe strane).

    Dugo vremena je u trenerskim vodama sto kao asistent/saradnik u rep sto kao samostalan trener i ne mogu a da ne naglasim da vam je daleko bolji izbor od Tomica koji je dosao sa mesta asistenta ili cega vec u Oli.

    Koliko ga placate nije toliko bitno, potpisao je i imace debelu zaledjinu - neka se pokaze sada.

    Ono sto moram naglasiti je da projekat "evropska zvezda", koji je pretrpeo cak i UPPR ali i dalje traje ima uspeha 0 a imena koja su ucestvovala su daleko "jaca" od Sase (Zmago,Kari ...) i jedino ime koje nazivate uspesnim, Radonjic, posle par sezona pokusaja uspeo je da svrgne Partizan sa trona (13 uzastopnih godina), i to ne direktno nego slabljenjem Partizanove infrastrukture zbog politike, Nolana Smita i spleta okolnostim a cak i kada vam je otvoren put ka totalnoj dominaciji - uspeli ste da izgubite sezonu I MESTO u EL (Buducnost).

    Da ponovim: neka se dokaze u evropi - to ce mu biti merilo, i ne samo njemu nego cekom timu .
    (Paranoid Android, 9. jun 2020 10:17)

    # Link komentara

  50. Šalje ga Trinki u Matarušku banju na oporavak u roku od 3 meseca,kao i Tomića i Šakotu naravno.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Čoban, 9. jun 2020 09:25)

    Mnogo realnije je da ce do Nove Godine Trinki da krene putem Rumunije,putem kojim je krenuo prodavac magle,nakon sto ga je DR pedalirao i arhivarao u ovdasnjoj kosarci.
    (Objektivno, 9. jun 2020 10:15)

    # Link komentara

  51. Ovog ce na kraju da porede sa Fil Dzeksonom.
    Auu majko moja...
    (Aha, 9. jun 2020 10:12)

    # Link komentara

  52. Posle placenog obestecenja Monaku od 250k eur i njemu 450 za prvu i 550k za drugu godinu ,postaje ubedljivo najskuplji trener na ovim prostorima.
    (Evo banke..., 9. jun 2020 09:34)

    Jedino nece biti skuplji od Trinkija koji ima 800k po sezoni i to vec trecu za redom...samo nemojte vi o parama i transparentnosti jer sve krijete kao zmija noge.Sreca pa se neko bese izleteo na pocetku ugovora sa zabarom.
    (Toliko, 9. jun 2020 10:12)

    # Link komentara

  53. placenog obestecenja Monaku od 250k eur i njemu 450 za prvu i 550k za drugu godinu ,postaje ubedljivo najskuplji trener na ovim prostorima.
    (Evo banke..., 09

    prvo sam sebe ubedi u to.
    nema skupljeg u Evropi od trinkikikirikijerija.
    plači i dalje.
     (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 9. jun 2020 10:11)

    # Link komentara

  54. Trinkijeri ima da ga posalje na smetliste istorije kao Tomica i Sakotu!!
    (Grobar, 9. jun 2020 10:08)

    # Link komentara

  55. Čovek prevalio pedesetu, a izgleda kao da je tek napunio 40.
    (Millennium, 9. jun 2020 10:03)

    # Link komentara

  56. Posle placenog obestecenja Monaku od 250k eur i njemu 450 za prvu i 550k za drugu godinu ,postaje ubedljivo najskuplji trener na ovim prostorima.
    (Evo banke..., 09. jun 2020 09:34) Ako ne racunas trinkija vinkija koji ima 800.000 po sezoni,skoro duplo vise od Saleta
    (zofri peta utakmica, 9. jun 2020 10:03)

    # Link komentara

  57. Bora Stankovic, Vladimir Cvetkovic, Duci Simonovic, Dragan Kapičić, Zoran Slavnić, Saša Obradović, Zoran Radovic, Slobodan Jankovic, Branislav Prelevic, Milenko Topic, Igor Rakočević, Vladimir Radmanović, Pedja Stojakovic, Marko Jarić, Nemanja Bjelica, Gudurić, Marjanović...Par kosarkasa Zvezde koji po navijacima Partizana nisu klasa koja se pamti... Sve najbolje Saši Obradoviću u njegovoj Zvezdi!
     (Bg, 9. jun 2020 10:03)

    # Link komentara

  58. Svašta se može pročitati od navijača Zvezde u košarci, ali je sinoć lik ipak nadmašio sve u komentaru na vest o Obradoviću...

    Ladno je čovek napisao da Dražen Dalipagić nije legenda Partizana.
    Ugasiti internet. Nema dalje. Ali bukvalno...
     (Randy Marsh, 9. jun 2020 10:01)

    # Link komentara

  59. Sećam se tog finala EK i kako je Lokomotiva prokockala 5 poena razlike na 20 sekundi do kraja i izgubila. Ništa čudno od zvezdinih trenera. Valjda im je to u krvi... Što bi se reklo - luzerski mentalitet.
     (panter pudlica, 9. jun 2020 09:55)

    # Link komentara

  60. Cigosi, ovo vam je prvi trener sa solidnim pedigreom, i to bas za vasu ekipu.
    Mozete da imate dosta uspeha s njim, pod uslovom da ga ne izsaplicete, i ne oterate posle prvog neuspeha.
    A ako pare nastave da se pumpaju i u par i cz s ovim trendom, mozda cemo konacno da gledamo pravi derbi.
    ABA treba da ostane sa kosturom od nekih sedam osam srpskih klubova, uz po dva iz bih, cg i mak, s tim sto bi klubove trebalo pretvoriti u fransize i omoguciti selidbu izmedju gradova, po ugledu na nba.
    (nju dil, 9. jun 2020 09:55)

    # Link komentara

  61. Molim navijace Partizana da ne repliciraju panterima koji tvrde da je ovo legenda kluba zato sto jadni nisu ni imali bolje.
     (Vesna, 9. jun 2020 09:52)

    # Link komentara

  62. Ау ал сам оматорио а као да је јуче било када је пунио кошеве гробара и цибонаша који су тада били далеко испред Звезде. М*** им је померао.
    Напред Саша да опет хара Звезда наша.
    (Рајко Четник, 9. jun 2020 09:41)

    # Link komentara

  63. Šalje ga Trinki u Matarušku banju na oporavak u roku od 3 meseca,kao i Tomića i Šakotu naravno.
    (Čoban, 09. jun 2020 09:25)
    Čuj Trinkijeri poslao Tomića negde a ovaj ga odvalio 35 razlike
     (ArDzej65, 9. jun 2020 09:40)

    # Link komentara

  64. Kako juce rece neki bistar momak - Praja nije legenda Partizana, zavrsio je karijeru u Zvezdi BUHAHAHAHAHAHAHAAH...Nego nesto ga ne vidim na proslavama koje organizuju vasi klubovi, da li ne zna gde je Zeleznik ili nesto drugo...Vasa najveca legenda je Moka Slavnic, a opste je poznato kakvo misljenje ima o Partizanu, a ovakvih kao Sasa Obradovic mi imamo bar pedeset, uz duzno postovanje Sasi.
     (Mateja, 9. jun 2020 09:37)

    # Link komentara

  65. Šta kažu topalovići, nema Obradović uspeh i trofeje u karijeri? A čovek više osvojio od Trinkija
    (Nimrod, 9. jun 2020 09:36)

    # Link komentara

  66. Najbolji moguci izbor,i u pravom trenutku dosao
    (crazynorth, 9. jun 2020 09:36)

    # Link komentara

  67. Posle placenog obestecenja Monaku od 250k eur i njemu 450 za prvu i 550k za drugu godinu ,postaje ubedljivo najskuplji trener na ovim prostorima.
    (Evo banke..., 9. jun 2020 09:34)

    # Link komentara

  68. Grobari vidno uznemireni. Ne mogu da se dogovore da li je Sale nula od trenera, ili evropski Fil Dzekson kog placamo milion po sezoni.
     (Kukatilo, 9. jun 2020 09:30)

    # Link komentara

  69. Šalje ga Trinki u Matarušku banju na oporavak u roku od 3 meseca,kao i Tomića i Šakotu naravno.
     (Čoban, 9. jun 2020 09:25)

    # Link komentara