1. Konte mu je preneo najbitnije znanje u fudbalu trci!
    (Man, 26. jul 2020 12:51)

    # Link komentara

  2. I sad mi krenu suze..kad se setim Australije..majko moja..to je ono kad nece..a kad hoce(Hrvatska)svaka cast..od tada i posle Antica..nas fudbal je umro..ubili su mi ovi svaki osecaj..svaki naboj..a nekada sam razbijao sve oko mene zbog reprezentacije..a sad ne znam i kad ni gde igraju..sram vas bilo..Krasicu..Anticu i ostali..kapa dole..
    (Miroslav Tomasevic, 13. maj 2020 00:56)

    # Link komentara

  3. Antiću svaka čast i slava mu. Izvukao je maksimum od te generacije. Nema njemu Legendi šta da se zameri. Ali šta je on mogao više da uradi sa bandom pivopija i pušača. Setite se slika Pantelića i bande iz hotelske sobe. Dobiju Nemačku onda gube od Australije i Gane. Bruka i sramota. To svetsko prvenstvo je ostvilo trag u mojoj duši. J...te se fudbaleri Srbije! Obrukali su Srbiju. Pfuiii ... nemam više reči ...
    (karlos de la serbia, 13. april 2020 21:44)

    Sa Ganom smo igrali pre Nemacke.
    (76er, 13. april 2020 23:13)

    # Link komentara

  4. @Preterivanje apsolutno se slazem. A za ovo najbolja atmosfera ikada i ostalo... Za malo starije, koji su bili protiv BIH 2005, koja je onda bila podrska reprezentaciji i koja atmosfera. Mogu ljudi o Petkovicu da sude po onome kasnije, ali kako smo doktorski prosli te kvalifikacije.
    Antic je godinama odbijao da dodje za selektora, i docekao trenutak kada smo imali dva od tri najbolja krila, u najboljoj formi tacnije, u Evropi, za sta nije on imao nikakve zasluge.
    A niko se ne seca Karleuse protiv Francuza tamo, pa onog kukavicluka na Marakani protiv njih ovde, i to sa igracem vise...
    Dobili Rumune petardom, a ko je citao Zurnal tih dana seca se slike kako Mutu i jos oar igraca kod Dejtonke pretrcavaju iz Usca i idu u hotel!
    Da ne pricam da poslendju pripremnu pocinje Kuzmanovic, a on protiv Gane stavi Milijasa, pa ovoga posle uvede, i time ga psihicki ubije....naravno, kum Milijis kaasnije nije odigrao vise ni minut na prvenstvu.
    Radomir i Antic su zajahali talas, iskoristili trenutnu formu nekoliko igraca i sebi prigrabili oreol palog heroja, a da nista nisu konkretno uradili za reprezentaciju...ne racunam komentarisanje na Kadeni Ser poslednjih 20 godina, pre i posle Srbije, kao jedini trenerski posao koji je imao
    (oto, 13. april 2020 22:54)

    # Link komentara

  5. Kad je fudbal u pitanju bolje da ne komentarišete previše. Hrvatska autsajder? reprezentacija koja ima šest sedam igrača polufinalista i finalista LŠ ne može biti autsajder.
    (Milivoj, 13. april 2020 22:18)

    A boli te istina a? Kada je fudbal mi imamo puno pravo da komentarisemo, jer dolazimo iz zemlje 4 trofeja, za razliku od vas koji imate nula. Da bili ste autsajderi i uvek cete biti.Pored zivih Francuske, Spanije, Nemacke, Brazila, Argentine, Belgije, vi da budete favorit? Bolje ne komentarisu fudbal ovde jer lose utice na tvoje zdravlje kada te ubijamo istinom.
    (Tomislav, 13. april 2020 22:53)

    # Link komentara

  6. (lol, fudbaler grga, 13. april 2020 22:09)

    Leci se Hrvat. Providan si.
    (........, 13. april 2020 22:50)

    # Link komentara

  7. Lupas. Kako uvek imaju jaki timovi?! Sta cemo sa Danskom, titulom 1992.?Svedska, Bugarska polufinale 1994.?Ceska finale 1996.?Hrvatska 1998.?Juzna Koreja, Turska 2002.? Grcka 2004.? Rusija, Turska 2008.?Urugvaj 2010.? Vels 2016.?Hrvatska 2018.? Kao sto vidis sve tu to bili autsajderi na tim turnirima, bilo je mnogo jacih timova od njih ali su oni dolazili do polufinala, finala ili cak uzimali titiule. Dakle, imali su mnogo srece sa zrebom pre svega, srece u samim utakmicama, srece da veci broj favorita ispadne zbog slabije forme.
    (mr. tiger, 13. april 2020 21:21)

    Kad je fudbal u pitanju bolje da ne komentarišete previše. Hrvatska autsajder? reprezentacija koja ima šest sedam igrača polufinalista i finalista LŠ ne može biti autsajder.
    (Milivoj, 13. april 2020 22:18)

    # Link komentara

  8. Lupas. Kako uvek imaju jaki timovi?! Sta cemo sa Danskom, titulom 1992.?Svedska, Bugarska polufinale 1994.?Ceska finale 1996.?Hrvatska 1998.?Juzna Koreja, Turska 2002.? Grcka 2004.? Rusija, Turska 2008.?Urugvaj 2010.? Vels 2016.?Hrvatska 2018.? Kao sto vidis sve tu to bili autsajderi na tim turnirima, bilo je mnogo jacih timova od njih ali su oni dolazili do polufinala, finala ili cak uzimali titiule. Dakle, imali su mnogo srece sa zrebom pre svega, srece u samim utakmicama, srece da veci broj favorita ispadne zbog slabije forme.
    (mr. tiger, 13. april 2020 21:21)

    Oprali su Argentinu sa sve Mesija kao da su srednjoškolska ekipa..
    Četvrtfinale i osminu finala dobiješ posle produžetaka i penala. A sto se tice penala, treba imati na umu da nisu oni igrli penale zato sto im je to bio cilj, nego su pokusavali da dobiju a zavrsili su na penalima zbog protivnika koji je igrao defanzivno. Hrvatska je jedna od retkih reprezentacija koja na ovom prvenstvu igrala da daje golove i pobeđuje, a ne da sramotno kalkuliše. Nije parkirala sve igrače 20-30 metara ipred svog gola i da dzogiraju levo, desno da čekaju polukontre i kontre.
    Hrvati vode 2:1, ali toliko pritiskaju i dalje da je neverovatno,a Englezi stenju ko Yugić uzbrdo. Pa Luka Modrić, u 115. minutu ide glavom u reklame u polufinalu svetskog prvenstva. To, jebiga, ne može da se nauči. 
    U polufinalu protiv duplo renomiranijeg protivnika počneš u deficitu bukvalno u tunelu, a onda se vratiš i kompletno ga nadigraš u preostalom toku meča.
    Hrvatskoj je finale ogroman uspeh koji se pamti itekako. Kad neko uđe u finale uvek može i da ga osvoji čak i ako ne bude bolji kao Francuska npr. Realno, po rezultatu deluje rutinski, ali bolja reprezentacija je izgubila toga dana. 
    I 1998 razbili su Nemce 3:0 i za treće mesto Holandiju 2:1.
    (fudbaler grga, 13. april 2020 22:09)

    # Link komentara

  9. Antiću svaka čast i slava mu. Izvukao je maksimum od te generacije. Nema njemu Legendi šta da se zameri. Ali šta je on mogao više da uradi sa bandom pivopija i pušača. Setite se slika Pantelića i bande iz hotelske sobe. Dobiju Nemačku onda gube od Australije i Gane. Bruka i sramota. To svetsko prvenstvo je ostvilo trag u mojoj duši. J...te se fudbaleri Srbije! Obrukali su Srbiju. Pfuiii ... nemam više reči ...
    (karlos de la serbia, 13. april 2020 21:44)

    # Link komentara

  10. Nisam trebao pogledati ovaj snimak protiv Australije. Najveci bol sam ponovo aktivirao sto se tice fudbala. Mada sam mogao sad opet videti da nas je Vidic izdao, kod oba gola. Cahill ga nadjaca u vazduhu a kod drugog gola on umesto da blokira udarac, on se skloni. Steta bas. I protiv Nemacke napravio taj penal. Sto se njega tice, bas cudno kako je uvek igrao za Srbiju. Nekako imam utisak da bismo bolje prosli da on nije igrao
    (Beretka, 13. april 2020 21:27)

    # Link komentara

  11. Znaci, neverovatno. I da smo prosli grupu po tvom misljenju ni manje ni vise odma 1/2 finala, i to protiv Holandije. Nista 1/8, nista 1/4... odma 1/2. Ma sta 1/2 finala, da smo dobili penal protiv Australije, u finale bi igrali.
    Taj mentalitet je veliki problem u fudbalu. U Fudbalu nije dovoljno samo znanje i trud. Potrebno je imati i "srece", i gle cuda, tu "srecu" uvek imaju jaki timovi.
    (mr.wolf, 13. april 2020 20:15)

    Lupas. Kako uvek imaju jaki timovi?! Sta cemo sa Danskom, titulom 1992.?Svedska, Bugarska polufinale 1994.?Ceska finale 1996.?Hrvatska 1998.?Juzna Koreja, Turska 2002.? Grcka 2004.? Rusija, Turska 2008.?Urugvaj 2010.? Vels 2016.?Hrvatska 2018.? Kao sto vidis sve tu to bili autsajderi na tim turnirima, bilo je mnogo jacih timova od njih ali su oni dolazili do polufinala, finala ili cak uzimali titiule. Dakle, imali su mnogo srece sa zrebom pre svega, srece u samim utakmicama, srece da veci broj favorita ispadne zbog slabije forme.
    (mr. tiger, 13. april 2020 21:21)

    # Link komentara

  12. @navijac

    Zaboravio si Subotića. U tom trenutku smo imali odbranu na nivou top evropskih i svetskih reprezentacija. Krila u fantastičnim formama, Dekija, Žigaru i Pantelu u zenitu karijera. Spakovan tim, sa glavom i repom.

    Ne sme se zaboraviti ni zaista sjajna klupa.

    Pa jedan Ninković i Kuzmanović su duplo bolji i sigurniji igrači od recimo Ljajića koji nam je sadašnji prvotimac. Zaboravih i Milijaša u sekundi, takođe je imao odličnih partija. Obradović i Luković kao džokeri i talenti, izuzetno korisni. Mister je imamo idealan balans starijih, nadolazećih i mlađanih. Niko nije bio višak, svi su imali svoje mesto i ulogu. Neuporedivo stanje.
    (detektiv kokni kol, 13. april 2020 21:01)

    # Link komentara

  13. Strasan igrac, tada je vredelo gledati reprezentaciju u vreme Antica i momaka.
    (Petar, 13. april 2020 20:49)

    # Link komentara

  14. @Kvalitet jednog trenera je da od prosecnih igraca napravi velike,i jos ih ukomponuje u ekipu. Retki su to umeli...Hvala ti Mister,veliki si bio!
    (Cantona, 13. april 2020 19:39)

    Brate, tesko da je ovo bila prosecna ekipa! Stankovic, Vidic, Zigic, Jovanovic, Krasic, Kolarov, Pantelic, Lazovic... Mozda nije bila najbolja ekipa na svetu, ali po imenima u odnosu na ekipu koja je igrala SP u Rusiji ova je bila zmaj! A u Rusiji smo makar gubili od boljih od nas, a ovde od Gane i Australije. Ej, Australije.
    (navijac, 13. april 2020 20:23)

    # Link komentara

  15. Kukavicka igra protiv Gane. Tek kad smo primili gol krenuli smo da napadamo. Protiv Nemacke amo imali mnogo srece, igrac vise, odbranjen penal, precka za Nemce. Protiv Australije odlicno prvo poluvreme, nesrecan poraz, start nad Ninkovicem za crveni sudija daje zutiz nesviran penal. Propustena ogromna sansa za polufinale i duel sa Holandijom. Secam se jednog komentara odavde u vezi sa Krasicem: bolje da ceka novi klub posle prvenstva, cena moze samo da mu raste. Tad je bilo da li ce u Juventus. Covek odigrao ocajno prvenstvo.
    (Qwerty, 13. april 2020 18:57)

    Znaci, neverovatno. I da smo prosli grupu po tvom misljenju ni manje ni vise odma 1/2 finala, i to protiv Holandije. Nista 1/8, nista 1/4... odma 1/2. Ma sta 1/2 finala, da smo dobili penal protiv Australije, u finale bi igrali.
    Taj mentalitet je veliki problem u fudbalu. U Fudbalu nije dovoljno samo znanje i trud. Potrebno je imati i "srece", i gle cuda, tu "srecu" uvek imaju jaki timovi.
    (mr.wolf, 13. april 2020 20:15)

    # Link komentara

  16. Realno zbog ovo nismo otisli u osminu finala. Ono sto je promasio protiv Australije je fudbalski zlocin.
    (toivonen, 13. april 2020 20:13)

    # Link komentara

  17. A nespominjes cuganje I kartanje vas nekoliko na celu s tobom,pred odlucujuci mec sa Australijom,mislis narod zaboravio!!!???
    (tovy, 13. april 2020 19:21)

    I sta, da nisu igrali karte i cugali, bili bi bolji ? Izvini, a sta mislis da fudbaleri rade u slobodno vreme, citaju knjige ?
    (mr.wolf, 13. april 2020 20:07)

    # Link komentara

  18. Svi se secamo nesrece protiv Australije, ali se retko ko seca koliko smo srece imali protiv Nemacke. Kukamo za Krasicevom sansom, sta da kaze Podolski? Po obicaju, i lose pripremljeno i lose odigrano prvenstvo.
    (Bocko, 13. april 2020 19:42)

    # Link komentara

  19. Kvalitet jednog trenera je da od prosecnih igraca napravi velike,i jos ih ukomponuje u ekipu. Retki su to umeli...Hvala ti Mister,veliki si bio!
    (Cantona, 13. april 2020 19:39)

    # Link komentara

  20. Bio je fenomenalan futbaler. Odlično je igrao za representacijiju i CSK-a ali nije se kasnije snašao u Juventusu. Ono što je bila katastrofa je meč sa Australijom. Izgubili smo meč od ekipe gde je prosek godina bio 32 godine. Gde su igrali Kejhil, Bresano, Švarcer... Nas prosek je bio 26 godina sa igračima iz Mancestera, Celzia i Dortmunda. Čak nismo imali snage za drugo poluvreme. Ns kraju se Antić još uhvatio za ono igranje ruku u šesnaestercu i tražio penal. To je bilo besmisleno jer se takve ekipe pobeđuju sa 2,3 gola razlike.
    (Aron, 13. april 2020 19:36)

    # Link komentara

  21. Tada smo ispali zbog manjka sportske srece.
    Razbili smo Australiju u toj utakmici,do poslednjeg minuta je delovalo da smo u igri,prvi put da sam video da se nasa fudbalska reprezentacija bori do kraja.
    Da igraci ne setaju i ne manekenisu se nego trce i da im je zaista stalo.
    Bilo mi je puno srce.
    (vladimir, 13. april 2020 19:33)

    # Link komentara

  22. Sve im je islo na ruku te 2010,grupa,protivnik u osmini finala...i po običaju sve su uprskali.
    (Zoran LFC, 13. april 2020 19:25)

    # Link komentara

  23. A nespominjes cuganje I kartanje vas nekoliko na celu s tobom,pred odlucujuci mec sa Australijom,mislis narod zaboravio!!!???
    (tovy, 13. april 2020 19:21)

    # Link komentara

  24. Bas sam pre neki dan gledao taj promasaj iz onog najboljeg ugla gde je Krasic okrenut ledjima a Svarcer u padu licem.Zaista je neverovatno kako nije imao osecaj samo da je po zemlji gurne prema golu jer je vec Svarcer zaostao.Cak je ladno mogao jos jedan produzeni korak i onda po zemlji ili malo po visi u mrezu.A on je podigne nebu pod oblake! Kako nas samo nije htelo protiv te Australije,Krasicev zicer,Bane sa 2 metra sutira direktno u Svarcera koji se nije pomerio,pojeli smo ih prvo poluvremene,secam se da je izvestaj englesnog BBC-a posle prvog pol. vremena bio u stilu "Kako Srbija rastura Australiju na terenu,za Englesku je odlicna vest sto ce ici na Nemacku u 1/8"! BBC bio ubedjen da cemo iz u drugom poluvremenu probiti i proci dalje.I onda umesto da ih jos vise pritisnemo,cuveni srpski pad koncetracije u druih 45 minuta,plus je celu lakrdiju zaokruzio Larionda jer cistu ruku posle Vidicevog suta glavom nije svirao za penal! Pricajte vi sta hocete,mi jesmo sami krivi za sve nase fudbalske lakrdije,ali cinjenica jeste da su nam na oba SP i 2010. i 2018. kao kljucni faktor koji nas je sprecio da odemo u 1/8 bile sudije! Prvo Larionda protiv Australije,penal za 2:2 i prolaz a onda Brih protiv Svajcarske,penal koji da je dosudjen i realizovan bi nam doneo 1/8 finala. Da li je to bas tako slucajno ili nije,nek svako proceni sam.Ja se samo nadam da ce nam se te kradje vratiti jednom,ali je posteno da se vrate onoj generaciji koja zaista bude ulozila trud da nesto uradi.
    (Buduci predsednik FSS, 13. april 2020 19:19)

    # Link komentara

  25. Jel ima neko da u stvarnom životu kaže “orlovi” osim novinara u tekstovima o reprezentaciji? Ko je uopšte smislio taj glup naziv koji se nikad neće primiti u narodu? Ko još kaže “e, večeras gledamo tekmu igraju orlovi..”?
    (Mića, 13. april 2020 19:18)

    # Link komentara

  26. Krasićeva prečka protiv Gane.

    Žigićeva promašena lopta skoro na gol liniji protiv Gane za koju i dan danas ne znam i ne razumem kako i zašto.

    Dva rukometna poteza od kojih je jedan na sreću ostao nekažnjen.

    Prilično kilavo 1. poluvreme protiv Gane i uobičajena kukavička odbrambena igra.

    Protiv Australije Krasić, Bane, mogli smo da vodimo 3:0 na poluvremenu. Na kraju smo kažnjeni.

    Malo je falilo, a opet i mnogo da se konačno prođe taj prvi krug i uradi nešto. Bio je ovo dobar tim, sa odličnom atmosferom. Ne kažem da bismo osvojili prvenstvo, ali smo mogli dosta i bilo bi lepo jer su stvarno izgledali kao tim veći deo vremena, plus zbog Dekija kapitena. Ovako ostadosmo baksuzi koji ne znaju i neće da igraju fudbal kako treba.

    Ne valja plakati nad prosutim mlekom, ali da je tužno jeste. Šteta.
    (Gde ja živim, 13. april 2020 19:09)

    # Link komentara

  27. poraz od Australije nam je pokazao koliko smo daleko od takmicarskog fudbala ,bili onda I ostali.
    (nik, 13. april 2020 19:08)

    # Link komentara

  28. Orlovima su Gana i Australija tutnuli povratnu kartu. Protiv Nemaca je Antić napravio taktiku po kojoj Nemci nisu mogli da pogade gol, već stative i prečke, a i penal su promašili zbog taktike. 
    (Ljubiša, 13. april 2020 19:02)

    # Link komentara

  29. ..Salut, maestro! Veliki plus ti je sto te malo ima po ovim tzv. 'drustvenim mrezama' _👍
    (Moltisanti, 13. april 2020 19:02)

    # Link komentara

  30. Kakve smo uvek dresove imali,a ova pumina garnitura najgora u istoriji
    (oz, 13. april 2020 19:00)

    # Link komentara

  31. Kukavicka igra protiv Gane. Tek kad smo primili gol krenuli smo da napadamo. Protiv Nemacke amo imali mnogo srece, igrac vise, odbranjen penal, precka za Nemce. Protiv Australije odlicno prvo poluvreme, nesrecan poraz, start nad Ninkovicem za crveni sudija daje zutiz nesviran penal. Propustena ogromna sansa za polufinale i duel sa Holandijom. Secam se jednog komentara odavde u vezi sa Krasicem: bolje da ceka novi klub posle prvenstva, cena moze samo da mu raste. Tad je bilo da li ce u Juventus. Covek odigrao ocajno prvenstvo.
    (Qwerty, 13. april 2020 18:57)

    # Link komentara

  32. Za Krasu se moze reci svasta ali zaista je u jednom periodu bio paklen igrac, ne moze u Juveu svako da igra bez obzira sto su ih tih godina skembali u seriju B i cuda. M
    (MajnejmizM, 13. april 2020 18:52)

    # Link komentara

  33. Stvarno smo igrali dobro u tim kvalifikacijama, dosli smo u Juznu Afriku kao 13. favorit za osvajanje Mundijala... ali nismo imali srece u prvom poluvremenu protiv Australije i to je to, nesrecan kraj u grupnoj fazi takmicenja!
    (realnost, 13. april 2020 18:52)

    # Link komentara

  34. krasicev promasaj je mijatova precka mog detinjstva.
    (Mandarina, 13. april 2020 18:40)

    # Link komentara

  35. Vauu kakve je mudre poruke 'mister' govorio igracima, nije ni cudo sto nikoga nije trenirao poslednjih 25 godina
    (Preterivanje, 13. april 2020 18:40)

    # Link komentara

  36. Krasic najbolji nas igrac svih vremena, najbolji bio i u liverpulu i u barseloni i u bajernu dok je igrao, respekt
    (Jon Bon Jovi, 13. april 2020 18:39)

    # Link komentara

  37. Antić je bio legenda ta utakmica gol Jovanovića ludnica...
    (Mane, 13. april 2020 18:37)

    # Link komentara

  38. Njegovo prorocanstvo i njegova dela govore umesto njega, jedini trener koji nista nije osvoji sa barsom i realom u istori spanije i koji nije uspeo da prodje slabu grupu sa srbijom na svetskom prvenstvu
    (the shining, 13. april 2020 18:33)

    # Link komentara

  39. Znaci... "Nesrecan" poraz od Gane, pa "bolji od Australije ali eto i sudija nije svirao penal", pa "otvoren put" pored Sad i Urugvaja... Urnebesno i strasno u isto vreme! Ali ok, navikli smo...
    (Jumko, 13. april 2020 18:33)

    # Link komentara

  40. Ah ta Australija... I naše klasično i standardno, "E onda smo imali ove, pa one, eto nas skoro do finala".
    Šteta, poslije toga se reprezentacija raspala i sve oko nje.
    (Dankan, 13. april 2020 18:32)

    # Link komentara