Porazi koji nas i danas bole

Golovi, koševi, titule – to je ono što se najviše pamti kada je u pitanju sport. Ali, ništa manji pečat ne ostavljaju teški porazi.

Pošaljite komentar
  1. A Kroacija - JSD 5:0 i J
    (Blok 70a, 3. april 2020 09:29)

    # Link komentara

  2. Ja visim na svom sajtu. Ja sam svoj na svome. Ne dolazim na hrvatske da lecim komplekse kao ti sto dolazis na srpske moronu. Vi sprdate sami sebe, Zvezda vas boli kao nesto najgore na svetu, nikada to ne mozete da prihvatite, pa izmisljate mitove o dva slucajna penala a vam se smejemo. Cuj njega "ubijamo vreme u karantinu" hahahahaha! Pa ti dolazis mesecima ovde, mnogo pre karantina kompleksasu mali. I ti i tvoja frustrirana skupina zemlje glinenih golubova. Sto ne ubijas vreme na svom Indexu? Znamo zasto. Zato sto imas vecite komplekse od trofejnog srpskog fudbala. Nastavicemo da se sprdamo sa vama dok god ste ovde.
    (lolaj, 2. april 2020 15:48) # Link komentara

    Ovaj lik nikako da shvati , jedine komplekse koje imamo ili mozemo imati od vas jesu zbog kosarke, tenisa i vaterpola gdje smo losiji, odbojku ne igramo i ne znamo igrati pa je ne ubrajam ali u nogometu ili fudbalu ste vi ti koji ili nemate srece ili znanja ili kako god to hoces nazvat ali niste u svijetu prepoznati kao hrvatska u nogometu i to pokazuju i rezultati a rezultati nisu samo titule i da mogu birati radije bi da igramo svako malo finala pa makar nikad ne isvojili nego osvojili jednom i onda se vise nikad ne spominjali. Vi spominjete kako je 98 nizozemska bila deprimirana pa zato od nas izgubila pa sta smo onda bili mi kad smo kratko nakon prvenstva i odigrane jedne utakmice vise od svih od spanjolske u prijateljskoj utakmici nikakvog znacaja popili 6 komada ?
    (lol, 3. april 2020 09:05)

    # Link komentara

  3. 1982-1990-1998-2000-2006-2010-2018. Doduse, 2006. je nesto drugo bilo u pozadini price, a i tu nismo bili ni blizu plasmana dalje, naprotiv. Onaj koji je pisao o sokantnom mecu mozda misli na EP 2000. i 3:3 iako vise deluje da stvarno pise o nekom od kvalifikacionih meceva. Sa druge strane, kud ces vece drame od onoga pre 20 godina Hahaha Ako covek ipak misli na kvalifikacije za SP 2002, tu nam je Zahovic dao gol za 1:1 u dubokoj nadoknadi vremena (lud mec je bio i u BG po kisi kad smo mi jurili vodjstvo, a Djordjevic bio strelac), a i Sapuiza nam je pred kraj meca zabiberio pa smo i tu kao domacini isto ostali bez 2 boda.
    Na to dodajte i onu tesku lakrdiju protiv Rusije tako da nije ni bilo cudo sto nam je na kraju u grupi slovenija pobegla za samo 1 bod, klasicna nasa prica u kojoj nam uvek nesto fali, uvek zamalo. Govedarica je itekako putovao na SP (drago mi je sto je odmah skrenuta paznja na to) isto kao i na EP na kojem je cak dao i gol Spaniji. Jsx, ne da mi 2010. g. u kosarci nismo uzeli srebro nego nismo ni bronzu. Leti vreme, pobedili ste u 1. mecu u Veroni, i to 6 razlike, ne pamtis ti to bas najbolje, a ako se ja ne varam, pre te lude trojke Popovica je bio faul nad vasim igracem tako da bi najverovatnije bila samo dva bacanja za vas na minus 9. ACM je pitao za vrsica, to je onaj lik koji je (najblaze receno) iznenadio Jorgacevica u Mariboru, a i ne samo njega, sve nas je zaprepastio golom "iz Klagenfurta". Mnogo dobri komentari na ovu temu, uzivao sam citajuci!
    (Revolt, 3. april 2020 02:38)

    # Link komentara

  4. inače utakmica fudbalera sa argentinom gde je jugoslavia pokradena onda košarka kada divac gubi loptu a rusi ogadjaju 3 trojke zaredom od toga bio je faul i dvojka pa smo slično kao protiv turske pokradeni i još utakmica jugoslavije sa španijom gde smo ispali zbog nepostoječeg penala gde ivkovič brani penal a sudija traži ponovo izvodjenje.
    (slaviša šmigič, 3. april 2020 01:42)

    # Link komentara

  5. Артмедиа
    (Петржалка, 3. april 2020 01:00)

    # Link komentara

  6. O onome o cemu se ne govori,to najvise boli !
    A to je poraz od Svajcarske sa golovima sacirija i dzake !
    (Reanimator, 2. april 2020 22:52)

    # Link komentara

  7. Finale Kupa Koraca 1998. Zvezda - Mesh iz Verone. Prvu utakmicu smo dobili u Italiji 5-6 razlike, ali smo izgubili u Pioniru sa 9, ako se ne varam. Nisam mogao da prespavam noc.
    (g4, 2. april 2020 21:07)

    # Link komentara

  8. Keln-zvezda 3:0 uuffff zvezda-samprdorija u sofiji 1:2. Cini mi se da se.iza jednog od ova dva poraza sakrila jos jedna zvezdina evro titula!
    (Cavic nije porazen vec pokraden, 2. april 2020 18:36)

    # Link komentara

  9. Iz poraza treba nešto da naučimo.
    U fudbalu nikad ništa nismo naučili.(penali kad golman brani Maradoni a naši bekovi promašuju!-penali koji idiotski pravi Vidić na SP-Mijatova prečka...)
    U košarci se dešavalo da kao bolji izgubimo(SSSR i 9 poena i Vlade Divac kao plej!)i Turska(čista krađa-gaženje linije-ali trebalo je to rešiti pre toga)ili Slo(sudijski kriterijum boli glava i naši povređeni igrači) ali i da kao za nijansu lošiji pobedimo ili podjednaki(USA-trojka koja nije ušla za produžetke Amera,ako se lepo sećam-ili za njihovu pobedu;meč sa Arg kad smo pobedili-a moglo je i tamo i ovamo,u finalu-meč sa Hrv i Saletova trojka,meč Par sa Cib-Kecman...)
    U vaterpolu-sećam se gola Milanovića i gola za treće mesto protiv CG koji smo dali.
    U tenisu-Nole je naučio nešto iz poraza od Vavrinke i Nadala(ono strašno pecanje na mreži-mada se ja sećam na RG kad je Ana Ivanović osvojila turnir,u meču sa Dementijevom,Dementijevoj je u bitnom poenu kapa pala -dirnula zemlju delimično i iako je osvojila oen udarcem,izgubila ga je kapom)
    (analiza, 2. april 2020 16:56)

    # Link komentara

  10. koliko se da primjetit ti uredno odgovaras na moje komentare znaci visis i ti koliko i ja. No na tvoju zalost mi stavrno nemamo komplekse od vas znam da ti je tesko u to povjerovati ali da je situacija obratna i da je recimo Dinamo ili Hajduk osojio ono sto je Zvezda osvojila u Jugo vrijeme i nasi djecaci Bambi turnir ne bi nam na pamet palo se time hvalit , nije za sramotu ali brate nije za se hvalit e zato vas sprdamo i to je razlog zasto visimo na vasem sajtu, ubijamo vrijeme u karanteni i malo se nasmijemo a vi nam eto uvijek date materijala nikako da naucite.
    (lol, 2. april 2020 13:46)

    Ja visim na svom sajtu. Ja sam svoj na svome. Ne dolazim na hrvatske da lecim komplekse kao ti sto dolazis na srpske moronu. Vi sprdate sami sebe, Zvezda vas boli kao nesto najgore na svetu, nikada to ne mozete da prihvatite, pa izmisljate mitove o dva slucajna penala a vam se smejemo. Cuj njega "ubijamo vreme u karantinu" hahahahaha! Pa ti dolazis mesecima ovde, mnogo pre karantina kompleksasu mali. I ti i tvoja frustrirana skupina zemlje glinenih golubova. Sto ne ubijas vreme na svom Indexu? Znamo zasto. Zato sto imas vecite komplekse od trofejnog srpskog fudbala. Nastavicemo da se sprdamo sa vama dok god ste ovde.
    (lolaj, 2. april 2020 15:48)

    # Link komentara

  11. @John
    Saletove trojke nisu slucajne. Obe je postoigao na isti nacin sa iste pozicije. I na oprostajnoj utakmici je reprizirao taj napad i OPET pogodio sa iste pozicije. Nema tu slucajnosti.
    (MisterNo, 2. april 2020 14:29)

    # Link komentara

  12. Hahahahah, vecih legenda od kompleksasa poput tebe ne postoje! Hahahahah! Znam mi dobro zasto "svratis". Prvo ne svracac, nego visks 24h. Drugo ovde si jer te vuku kompleksi i frustracije stanovnika zemlje glinenih golubova. Trece, smejes se ali od muke jer znas da nikada neces osvojiti nista u fudbalu. Cetvrto uvek nas nasmejes sa svojim glupostima! Hahahahahaha! GLINENI GOLUBOVI!
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lolaj, 2. april 2020 12:46) # Link komentara

    koliko se da primjetit ti uredno odgovaras na moje komentare znaci visis i ti koliko i ja. No na tvoju zalost mi stavrno nemamo komplekse od vas znam da ti je tesko u to povjerovati ali da je situacija obratna i da je recimo Dinamo ili Hajduk osojio ono sto je Zvezda osvojila u Jugo vrijeme i nasi djecaci Bambi turnir ne bi nam na pamet palo se time hvalit , nije za sramotu ali brate nije za se hvalit e zato vas sprdamo i to je razlog zasto visimo na vasem sajtu, ubijamo vrijeme u karanteni i malo se nasmijemo a vi nam eto uvijek date materijala nikako da naucite.
    (lol, 2. april 2020 13:46)

    # Link komentara

  13. Nizozemska bila deprimirana pa je zato izgubila hahahahaha, koje ste vi legende, na ovom sajtu nikad nije dosadno i uvijek rado svratim da se nasmijem.
    (Lol, 02. april 2020 00:21)

    Kao i "vaši" slučajni trofeji Jugoslavije i Bambi natjecanje za dojenčad.
    (Lol, 02. april 2020 11:40)

    Hahahahah, vecih legenda od kompleksasa poput tebe ne postoje! Hahahahah! Znam mi dobro zasto "svratis". Prvo ne svracac, nego visks 24h. Drugo ovde si jer te vuku kompleksi i frustracije stanovnika zemlje glinenih golubova. Trece, smejes se ali od muke jer znas da nikada neces osvojiti nista u fudbalu. Cetvrto uvek nas nasmejes sa svojim glupostima! Hahahahahaha! GLINENI GOLUBOVI!
     (Lolaj, 2. april 2020 12:46)

    # Link komentara

  14. Vidimo pa? Sta time zelis da kazes Hrvat? Shvati da ste smesni. Postoje i slucajna finala.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aha, 2. april 2020 01:58) # Link komentara

    Kao i "vaši" slučajni trofeji Jugoslavije i Bambi natjecanje za dojenčad.
    (Lol, 2. april 2020 11:40)

    # Link komentara

  15. A peh.. Ivane.. Spanovic i gubitak zlata na.. Svetskom prvenstvu.. Cini mi se.. Zbog.. Broja.. Pozdrav
    (Milos, 2. april 2020 10:28)

    # Link komentara

  16. Kopirate PFC Histerikal podkast, smislite vasu pricu.

    Pravda za Vilija!
    (Ajvan Lo, 2. april 2020 10:25)

    # Link komentara

  17. 2010. U polu finalu svetskog, secam se da sam bio na svadbi I 300 ljudi gledalo na videobimu, kada se desilo sta se desilo svi pali u depresiju, muzika stala na sat vremena. Mladozenja pricao da tuzniji nije bio, mlada se naljutila na njega. Jos boli.
    (Neko, 2. april 2020 04:56)

    # Link komentara

  18. Kada toliko kukate za tom preckom, da li vidite koliki je uspeh igrati finale SP?? Pa tu osminu samo proci u fudbalu je nesto neopisivo za celu naciju, drzavu, narod. To je cudo jedno.
    (Riva, 01. april 2020 13:01)

    Vidimo pa? Sta time zelis da kazes Hrvat? Shvati da ste smesni. Postoje i slucajna finala.
     (Aha, 2. april 2020 01:58)

    # Link komentara

  19. Ali, sa druge strane, imali smo:
    - Augentalerovu nogu,
    - Đorđevićevu trojku, i to dva puta
    - Kecmanovu trojku
    - "Radanović, Radanović, Radanović!!!"
    - Gol Igora Milanovića
    ...
    (John, 2. april 2020 00:57)

    # Link komentara

  20. Sad ces ti reci da ste Holandiju pobedili za 3.mesto,ali Holandija je tada bila deprimirana zbog poraza od Brazila na penale u 1/2 i mnogo bi je teze bilo dobiti u 1/4.Dakle sreca u zrebu pa ko je iskoristi.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Perica, 1. april 2020 17:47) # Link komentara

    Nizozemska bila deprimirana pa je zato izgubila hahahahaha, koje ste vi legende, na ovom sajtu nikad nije dosadno i uvijek rado svratim da se nasmijem.
    (Lol, 2. april 2020 00:21)

    # Link komentara

  21. za mene tri najljuća poraza iz bivših jugo-vremena, sve košarka : 1 ) polufinale SP 1986 protiv Rusa ; vodili 9 razlike 50 sekundi prije kraja i cijelu utakmicu bolji, primamo tri trice i gubimo u produžecima 2) polufinale EP 1987 protiv Grka, na poluvremnu vodimo 10 razlike i gubimo utakmicu 3) finale olimpijade 1988 u Seulu protiv Rusa ; u grupi zgazimo najjaču "Zbornaju" svih vremena ( zadnji turnir sa još svim Litvancima ) i onda protiv njih izgubimo finale...šteta, to bi vjerovatno bila minimalno dva zlata više. 1986, vjerovatno ne bi osvojili jer je američka momčad vrvila skorašnjim NBA - igračima : Bogues, Robinson, Eliott, Kenny Smith, Kerr...
    (djedmedjed, 1. april 2020 23:26)

    # Link komentara

  22. Mislim da smo mogli da osvojimo vise zlatnih medalja u odbojci i muskoj i zenskoj, a posebno muskarci na par EP i ono SP 2002, kada smo bili favoriti i mogli da objedinimo zlata, ali ono je lansiralo Brazilce koji ce nas deceniju pobedjivati sa 3-2.Posebno bole tri olimpijska zlata za redom Madjara u vaterpolu, dok smo mi trosili sjajne generacije.U vaterpolu smo mogli dominirati mnogo vise i duze, ali iz nekih razloga smo trosili snagu na osvajanja svetskih liga i kupova, a ne ono sto treba.Od kosarke, zao mi je sto je Partizan '97-e izgubio sa 2-1 od Olimpijakosa koji ce osvojiti, ne znam da li se to tada isto zvalo, Evroligu, i to pobeda u Atini, a dva poraza u BG-u.EP '99-e, posle bombardovanja, bez razloga gubimo od Italije 17-14 razlike, povedemo, Bodiroga se oklizne, Tomasevic promasi basketaski zicer i ode sve u...2000-e ispadnemo od Litvanaca na OI, a Ameri ih jedva pobede 2 razlike u polufinalu (menjao bih zlato sa SP u Indijanapoisu (Argentina je tada bila cudesna, prvi pobedili Amere, a igra nevidjena) za olimpijsko koje nam fali i koje smo zasluzili, generalno).Fudbal, penali sa Argentinom 1990-e i ispadanje Partizana, koji je tada igrao neki ludacki "spanija" fudbal kratkih pasova, od Lacija, najveceg favorita KPK 1998-e, a nadigranog u obe utakmice, posle kojeg smo, da smo ih prosli, mogli i da osvojimo KPK, nije bilo veceg imena od Majorke.Partizan je u Kupu Sampiona '65-66-e izbacio prvaka Francuske, Nemacke i Engleske i vodio u finalu protiv Reala...
    (Stari basketas, 1. april 2020 22:27)

    # Link komentara

  23. Fljamurtari, Kusta kakav nam gol dao,to je bio poraz za pamcenje, bio Sam na joj utakmici... Sa druge strane QPR i 4-0,pobeda za pamcenje
    (Iron maiden, 1. april 2020 22:14)

    # Link komentara

  24. @mark

    pusti me dobro se i drzim posto sam do 13te godine ziveo u hrvatskoj.
    (dzon, 1. april 2020 21:51)

    # Link komentara

  25. Samo nam Bog neka dadne zdravlja, a poslije ćemo vidjeti čiji je tata jači...
    (djedmedjed, 1. april 2020 21:13)

    # Link komentara

  26. (Pijani zlotvor, 01. april 2020 19:40)
    (Pijani zlotvor, 01. april 2020 20:00)

    Problem Hrvatske je upravo to, sto je osrednja reprezentacija sa ogromnom srecom i jos vise mitova o sebi. Idi leci se moronu.
     (Liznes meni otvor, 1. april 2020 21:08)

    # Link komentara

  27. (dzon, 01. april 2020 19:25)

    Hrvat, cenim tvoja nastojanja da sto bolje naucis jezik svojih predaka, srpski jezik ali Srbi ne kazu "VANI". Vise srece drugi put.
     (mark, 1. april 2020 21:07)

    # Link komentara

  28. Pa evo, cak i ovo sp imali ste otvoren zdrijeb.
    Trebalo je samo dobit svicu, cak niste ni morali ostvariti mali pothvat pobjedom protiv brazila, sto je hr morala protiv argentine, nego vam je bilo dovoljno da budete 2 u grupi i iduca runda svedska, pa po vama 'nista posebno' engleska, i onda hrvatska i eto finala. :D
    Ali da je finale igrati lako, u finalu bi igrao svatko. :D
    (Pijani zlotvor, 1. april 2020 20:00)

    # Link komentara

  29. @ Djuradj Kurijak

    To finale pravog Kupa Koraca i nepriznat koš zbog nereda nisu narocito bitni jer smo u Veroni izgubili sa 7 ili 9 razlike pa nam pobeda od dva poena ne bi donela trofej. Najjači utisak je kada su navijači uleteli na parket, neki nesretnik od 70kg sa krevetom se zaleteo na njihovog crnca centra (Odzo kategorija), shatro slucajno se okliznuo pa nasrnuo da bije redara sto briše parket u reketu. Finale smo u Veroni izgubili.
    Na spisku fali Divac i tri prodate lopte za 30sek SSSR-u, Magla u kojoj je stvoren grande Milan, penali Piksija, Brnovica i Faruka i gol glavom Sanciza (ne Hugo Sanceza) na Bernabeu za 2:0 protiv Zvezde. Sančiz odigrao skoro dve decenije za Real, bio kapiten 5-6 god, dao tri gola u svim takmicenjima za celu karijeru od cega samo jedan glavom koji je izbacio Zvezdu. Maglu i Sanciza su nam vratili Augentaler i Auman 26.04.91
    (Leti vreme, 1. april 2020 19:41)

    # Link komentara

  30. Poraz od Turske je prilicno boleo tada, jer je bio bas ocajan period 2004-08, ali je delovalo da se vracamo 2009. i 2010. kada je trebalo da igramo finale a onda opet 3 godine prilicno lose. Ipak, ako danas znamo da smo relativno brzo nakon toga osvojili 3 srebra, i sve one medalje pre toga, nije mi tolika steta (Amerikanci mozda nisu imali toliko jak tim, ali su igrali odlicno u zavrsnici i verujem da bi nas tad dobili) sto smo tad osvojili srebro.
    (jsx, 1. april 2020 19:41)

    # Link komentara

  31. Kad ti se 'otvori' zdrijeb to u vecini slucajeva za male ekipe zavrsi fijaskom gdje se ispadne od prve jace ekipe. Recimo urugvaj. Ne, nisu mala ekipa, volim ih i navijam za njih, ali dosli su do polufinala protiv koreje i spasavali zivu glavu protiv gane. Slijedili su mecevi sa nizozemskom i njemackom za broncu i oba puta, nazalost, pukli mada pamtim forlanov slobodnjak u sudackoj nadoknadi ali nije uslo. To je primjer povoljnog zdrijeba, do polufinala nisu imali nista jako, sto ukljucuje cak i grupu.
    Hrvatskoj se to nije dogodilo ni 98 ni 18.
    Hrvatska je sama 'otvorila put' demoliranjem argentine.
    U realnosti, i mi i francuska do finala igrali smo s argentinom i danskom, s tim da su oni imali laku grupu a mi ne. Od jacih mi smo igrali s eng a oni belgijom, oba protivnika jaka. Jedino gdje su oni imali jaceg protivnika vise bio je urugvaj kojeg su dobili poklonom muslere i bez cavania u sastavu urusa.
    Ako vec govorimo o zdrijebu, pogledati samo put njemacke i brazila 2002, ili italije 2006. I ima toga koliko hoces.
    Problem srbije 2010 je bio taj sto nije uspjela 'proci' ni klokane, a vidili ste se u polufinalu. Kad si osrednje dobar, ne pomaze niti 'otvaranje' vec ti realnost lupi samar u iducoj tekmi i vozi kuci.
    (Pijani zlotvor, 1. april 2020 19:40)

    # Link komentara

  32. Sa meča sa Holandijom 98 svi pamte samo prečku Mijata, a ne i koliko smo jadni bili na toj utakmici i da nismo stvorili nijednu šansu...sećam se da sam razmišljao i da damo taj gol sa penala ne bi prošli ni njih a kamoli Argentinu. Taj poraz uopšte nije nepravda za razliku od Istanbula.
    (Mladen, 1. april 2020 19:38)

    # Link komentara

  33. hrvati u fudbalu kapa dole. deca nose dresove od juzne amerike do afrike i azije jos od francuske 98. smesno je porediti nas fudbal sa njihovim. Isto tako ne vidim hrvate da navode svoje kosarkaske uspehe iz proslosti nego su pomireni sa tim da su srbi od njih u basketu bolji. pitaj bilo kojeg neutralnog coveka na svetu za nas i njihov fudbal zivim vani i znam o cemu pricam. covek koji se rodio poslje 80-ih u hrvatskoj nema kompleks prema nama u nicemu jer njima je ocekivano da ih dobijemo u vaterpolu, basketu.. ne vidim kakav to kompleks mogu imati kad nisu rasli sa tim sportovima? mene ne boli njihov uspeh u fudbalu jer sam pomiren sa tim da je stanje sada takvo ali promenice se.
    (dzon, 1. april 2020 19:25)

    # Link komentara

  34. (Big_black, 01. april 2020 19:03)

    Mitovima da ste fudbalska velesila zbog dva slucajna penala kojima ste prosli Dansku I Rusiju, dva na papiru slabija protivnika od vas :-)
     (Big_blue, 1. april 2020 19:11)

    # Link komentara

  35. Perica@ istina je daje penal bio sumnjiv al HR je bila puno bolja al ljudi se kod nas ne sjećaju da smo protiv NIZ bili lošiji al smo imali sreće.Francuzi nisu stvorili pravu šansu na utakmici.Turam zabio jedine golove u karijeri za repku.Tako da kad se sve zajedno sagleda apsolutno zasluženo 3.mjesto
    (Siniša, 1. april 2020 19:09)

    # Link komentara

  36. "Smejen se vasim mitovima.Ti se ozbiljno smejes drzavi koja ima klub prvaka Evrope i sveta, bez ikakvog raciobalnog osnova."(Big_blue, 1. april 2020 18:35)

    Kojim našim mitovima ? Dokumentirane i argumentirane dvije medalje sa seniorskih svjetskih prvenstava koje vi možete samo sanjati. To je tebi mit :-) ?
    Bez ikakve racionalne dvojbe (za iracionalne dvojbe ste zaduženi ti i tebi slični) najbolji nogometaš koji je ikad ponikao sa ovih prostora. Za popis svih njegovih relevantnih nagrada ovdje nema dovoljno mjesta. I to je isto mit ?
    S druge pak strane, koje to trofeje ti spominješ ? Zvezdin europski trofej koji su osvojili nogometaši 6 republika ? Jesam to ja možda izmislio ? Pa dan danas na UEFA stranici stoji Yugoslavia i zastava s petokrakom a ne Srbija. To sam isto izmislio ? Nakon toga osvajanje Toyota kupa kojeg ste prekrstili u klupsko svjetsko prvenstvo. Pa to natjecanje tad uopće nije bilo pod ingerencijom FIFA-e. I to sam izmislio, ha :-) ? Ove trofeje mladih bolje da ne komentiram; i Hrvatska ima 4 zlata u košarci u mlađim kategorijama pa košarku bolje da ne spominjemo.
    Jedini seniorski trofej koji ste osvojili nakon raspada one države je ovaj koji sam ti sad spomenuo; najveće rupe europskih prvenstava. I taj trofej ti najbolje opisuje tvoj nogomet/fudbal.
    (Big_black, 1. april 2020 19:03)

    # Link komentara

  37. Bar nismo vodili Govedaricu..
    (vlade, 01. april 2020 18:40)

    Druze Govedarica ne samo da je putovao na SP nego i igrao.
     (sasa, 1. april 2020 18:59)

    # Link komentara

  38. Perica@Hrvatska je zasluženo prosla RUM i NJEM a mislilm da nije imala sreće sa francuzima.Ona kardinalna greška Bobana za 1-1 mislim da nas je koštala čak i naslova prvaka svijeta.
    (Siniša, 01. april 2020 18:36)

    Ti pricas o zaslugama a ja o zrebu. Od Rumunije niste bili bolji, presudio sumnjiv penal. Nemacka je bila prezaljena unapred. A Francuzi su bili dosta bolji od vas, tako da su zasluzeno prosli. Nemoj se zanositi, ne bi je osvojili.
     (Perica, 1. april 2020 18:43)

    # Link komentara

  39. Uvek sam se pitao sta bi bilo da smo isli na Meksiko umesto na Holandiju? meksikanci su bili brzi ali niski i mislim da bi tu utakmicu dobili.
    (Sportska sreca, 1. april 2020 11:44)

    И ја сам се тада питао, али онда бисмо се укрстили са Хрватима. Мислим да бисмо их тешко прошли, иако смо били сличног квалитета.

    Они су били физички спремнији и нису имали у тиму асове попут Брновића и Нађа, неки битни играчи су вукли повреде попут Михајловића, док је зацементирани Саво био потпуно ван форме, тада најбољи нападач Дарко Ковачевић повређен. На клупи је од нападача остао само Перица Огњеновић (кога Сантрач не би ни уводио, а Анто Дробњак који је донео титулу Ленсу је враћен са аеродрома).
    (Кофињало, 01. april 2020 12:02)
    Nesretni Nađ nije ni putovao, on i moćni Anto su vraćeni sa aerodroma.. druga je stvar što Sani nije ni jednom ubacio u igru Ljubinka koji je bio najbolji igrač Porta i što mu je Stević odigrao samo dvadesetak minuta na Mundijalu protiv Nemačke, a čovek godinu dana posle proglašen najboljim veznjakom Bundeslige.. vodio Deju povređenog, nije ni igrao, a nije poveo ni Pešu Đorđevića, a da ne spominjemo ni Ramba! opet Pixi najbolji veznjak na tom prvenstvu sa 33 i po godine! Jedini pogodak u gomili grešaka, Boba Komljenović, čovek nije ni igrao u kvalifikacijama tako reći, a bio naš najbolji strelac sa pozicije beka.. Ispade da smo kuburili sa napadačima, ali Mijat je samo znao da igra sa Savom kako treba. Bar nismo vodili Govedaricu..
     (vlade, 1. april 2020 18:40)

    # Link komentara

  40. Perica@Hrvatska je zasluženo prosla RUM i NJEM a mislilm da nije imala sreće sa francuzima.Ona kardinalna greška Bobana za 1-1 mislim da nas je koštala čak i naslova prvaka svijeta.
    (Siniša, 1. april 2020 18:36)

    # Link komentara

  41. Ček, ti se ozbiljno smiješ nekome tko je igrao finale najvećeg sportskog događaja na planeti na kojem ste vi bili slučajni prolaznici pa vas ni FIFA u službenom filmu ne spominje :-) ? Znam da ti je teško, ali barem se onda nemoj ovako sramotiti u javnosti :-).
    BTW, konkretan argument izgleda ovako: odeš na Google i utipkaš "List of UEFA European Championship records and statistics". Klikneš na prvi link i pod točkom 4. imaš "Team: Matches played/goals scored". E sad tu lijepo spustiš do "Highest average of goals conceded per match".
    Ta-daaaa; evo službene statistike, evo trofeja ! Službeno i oficijelno - najveće rupe europskih prvenstava ! Sve čestitke još jednom :-)
    (Big_black, 01. april 2020 18:09)

    Smejen se vasim mitovima.Ti se ozbiljno smejes drzavi koja ima klub prvaka Evrope i sveta, bez ikakvog raciobalnog osnova. Pogledaj samo sebe, upinjes se romane da pises svaki dan ovde u pokusaju da sam sebe kazem. Sve cestitke na cinjenici da ste rang Andore i Malte, 0 trofeja oni 0 vi. Znam da ti je tesko, ali to sto se sramotis u javnosti nije nista cudno, kad tvoja reprezentacija moze da se sramotis protiv Estonije, Madjarske, Azerbejdzana, Tunisa ili da vas ponizava Spanija sto i ti ne bi mogao da se sramotis ovde svaki dan, i da si se slatko smejemo :-)
     (Big_blue, 1. april 2020 18:35)

    # Link komentara

  42. ,, Da, daa , gospodine Stam"-rečenica Milojka Pantića, koja je obilježila djetinjstvo jednog sanjara... Snovi, nade, pa i vjera da se može ostvariti san o tituli, te ljetnje večeri su neprolazno prohujali...
     (Mladen cg, 1. april 2020 18:19)

    # Link komentara

  43. "Nego zbog cega se ne hvalite cinjenicom da ste u 2 utakmice SP i Lige Nacija primili 10 golova :)))) Da ih je bilo jos primili bi 100.Red je susedi da vam se cestita - trofej najvece fudbalske rupe uz Andore, Maltu i slicne "velesile" sa 0 trofeja :-)"
    (Big_blue, 1. april 2020 17:08)

    Ček, ti se ozbiljno smiješ nekome tko je igrao finale najvećeg sportskog događaja na planeti na kojem ste vi bili slučajni prolaznici pa vas ni FIFA u službenom filmu ne spominje :-) ? Znam da ti je teško, ali barem se onda nemoj ovako sramotiti u javnosti :-).
    BTW, konkretan argument izgleda ovako: odeš na Google i utipkaš "List of UEFA European Championship records and statistics". Klikneš na prvi link i pod točkom 4. imaš "Team: Matches played/goals scored". E sad tu lijepo spustiš do "Highest average of goals conceded per match".
    Ta-daaaa; evo službene statistike, evo trofeja ! Službeno i oficijelno - najveće rupe europskih prvenstava ! Sve čestitke još jednom :-)
    (Big_black, 1. april 2020 18:09)

    # Link komentara

  44. Kako se nama otvorio ždrjeb u Rusiji tako je Srbiji bio 2010 otvoren put do polufinala. Malim zemljama kao HR,SRB,TUR,BUG..svakih 20-30 se to desi i netko to iskoristi(98' 18')a netko ne.('RUM '94,KAM'90,AUS'06)
    (Siniša, 01. april 2020 17:03)

    Konacno neko iskren. Skroz si u pravu. U pitanju je cisto otvaranje zreba za male, pa ko iskoristi srecu. Srbiji se 2010. otvorio zreb,ali iako je samlela na terenu Australiju u 3.kolu grupe, nije uspela da prodje izmedju ostalog zato sto ju je tesko ostetio sudija Larionda kada nije svirao cist penal kada loptom u vazduhu iznad glave igrao rukom Australijanac. Inace Hrvatska je i 1998. imala ogromnu srecu. U 1/8 finala Hrvatska je prosla kao druga iz svoje grupe i po logici stvari trebala je da ide na prvog iz susedne grupe, to je trebala da bude Engleska. Medjutim, koliko Hrvatska stalno ima srece, govori to da je tada Rumunija iznenadila Englesku u grupi i prosla kao prva, pa je Hrvatska umesto na planirane Engleze otisla na Rumuniju a kasnije na dotrajalu, staru i prezaljenu Nemacku u 1/4.Da ste npr. otisli tada na Englesku, cak i njih da prodjete isli bi posle na Holandiju u 1/4,sto je mnogo tezi bio put do polufinala nego preko Rumunije i Nemacke. Sad ces ti reci da ste Holandiju pobedili za 3.mesto,ali Holandija je tada bila deprimirana zbog poraza od Brazila na penale u 1/2 i mnogo bi je teze bilo dobiti u 1/4.Dakle sreca u zrebu pa ko je iskoristi.
     (Perica, 1. april 2020 17:47)

    # Link komentara

  45. Poraz od Australije 2010; danima nisam mogao da se oporavim, ni jeo ni pio...zamrzeo fudbal tad, od muke.
    (M, 1. april 2020 17:37)

    # Link komentara

  46. Precka Mijatovica se desila na moj rodjendan, 29 juna. Secam se da smo svi gledali zajedno (deca iz komsiluka) utakmicu kod mene kuci. Precka je svima ostala simbol te traume, a ja se secam kao juce da je bilo da me je gol Dejvisa (secam se imena i bez da procitam tekst) u 92 minutu sa 30 metara, PO ZEMLJI, pravo kroz ruke Kralja potpuno ubila u pojam. Ugasio sam TV u tom trenutku, drustvo (deca naravno) svi galame pali, sta radi to, ja sam bukvalno ugasio. Taj gol Dejvisa u nadoknadi vremena, po zemlji da prodje kroz celu odbranu i Kralju kroz ruke...stresni poremecaj rodjaci.
    (Milorad, 1. april 2020 17:33)

    # Link komentara

  47. Sreca i radost : Slovenia 0:3 - 3:3 'Nizozemska' 6:1 ali iskreno protiv Holandjana sam gledao tek od 85-e i 'muk' u dnevnoj sobi kad sam usao..
    (Darko, 1. april 2020 17:31)

    # Link komentara

  48. Mnogo toga ovde fali.. Odbojka.. Muski bez.. Olimpijade 2 puta za.. Redom. Rukomet.. Katastrofa.. Fudbal 99.. Posto bez.. Eura i poraz od Svajcarske na SP u fudbalu i Slovenije na.. EP u finalu u.. Kosarci i Litvanije.. Pre.. Toga.. Poraz na.. OI.. Djokovica od Del.. Potra.. Poraz ND u Londonu od RF.. Poraz od Rusa u.. Davis.. Cupu.. I poraz.. Vaterpolista od.. Spanije dva puta za redom u kratkom vremenskom periodu.. Toliko o nasem sportu.. Koji polako ali sigurno.. Tone.. Pozdrav
    (Milos, 1. april 2020 17:28)

    # Link komentara

  49. Siniša, 1. april 2020 14:41) #
    Realno pa i nije...
    (Srbin iz Boke Kotorske, 1. april 2020 17:23)

    # Link komentara

  50. A za 6:1 protiv Nizozemske usred Eura još nisu naziv smislili naziv :-).
    Nego, zbog čega se ne hvalite sjajnim EURO trofejom ? "Highest average of goals conceded per match" - FR Yugoslavia. 39 golova u 14 utakmica.
    Red je susjedi da vam se čestita - trofej za najveće rupe europskih prvenstava ! Svaka čast :-)
    (Big_black, 01. april 2020 16:25)

    A Maksimirsko gazenje od strane Engleza 4:1 i het trik davno zaboravljenog Volkota je posebno secanje. Nego zbog cega se ne hvalite cinjenicom da ste u 2 utakmice SP i Lige Nacija primili 10 golova :)))) Da ih je bilo jos primili bi 100.Red je susedi da vam se cestita - trofej najvece fudbalske rupe uz Andore, Maltu i slicne "velesile" sa 0 trofeja :-)
     (Big_blue, 1. april 2020 17:08)

    # Link komentara

  51. Perica@ 1999g.je prenosio Božo Sušec.
    (Siniša, 01. april 2020 16:42)

    Znam ko je prenosio. Drago Cosic se javlja tih dana kao reporter iz Beograda.
     (Perica, 1. april 2020 17:04)

    # Link komentara

  52. Kako se nama otvorio ždrjeb u Rusiji tako je Srbiji bio 2010 otvoren put do polufinala. Malim zemljama kao HR,SRB,TUR,BUG..svakih 20-30 se to desi i netko to iskoristi(98' 18')a netko ne.('RUM '94,KAM'90,AUS'06)
    (Siniša, 1. april 2020 17:03)

    # Link komentara

  53. Perica@ 1999g.je prenosio Božo Sušec.
    (Siniša, 1. april 2020 16:42)

    # Link komentara

  54. Pored ove kradje u Turskoj, poraz koji me je najvise pogodio je poraz od Ruja 1986. god. u polufinalu Svetskog prvensta u kosarci, izgubli smo nesto sto nije moglo da se izgubi, bio sam klinac i cale nije mogao da me smiri pola sata.
    (jaffar, 1. april 2020 16:30)

    # Link komentara

  55. Perica@ Ćosic nije srbomrzac al Cvitković u to vrijeme vjerojatno je bio.Al najveća trauma HR sporta nema veze sa Srbijom. To je ispadanje od Turske u 1/4 finala EP u 122min.gol za izjednačenje.E to se nezaboravlja.
    (Siniša, 01. april 2020 16:13)

    Mozda nisu najvece, ali traume sa Srbijom ih imate poprilicno.Mi sa vama nemamo, nase su traume vezane za druge zemlje. I da Cosic je srbomrzac, svi znaju kako je izvestavao iz Beograda sa utakmice 1999.godine.
     (Perics, 1. april 2020 16:27)

    # Link komentara

  56. "Gangbang je protiv Engleske 5:1,engleski gangbang nad sirotim Hrvatima. Spanski 6:0 je vec bukkake :-)"
    (Big_blue, 1. april 2020 16:01)

    A za 6:1 protiv Nizozemske usred Eura još nisu naziv smislili naziv :-).
    Nego, zbog čega se ne hvalite sjajnim EURO trofejom ? "Highest average of goals conceded per match" - FR Yugoslavia. 39 golova u 14 utakmica.
    Red je susjedi da vam se čestita - trofej za najveće rupe europskih prvenstava ! Svaka čast :-)
    (Big_black, 1. april 2020 16:25)

    # Link komentara

  57. Perica@ Ćosic nije srbomrzac al Cvitković u to vrijeme vjerojatno je bio.Al najveća trauma HR sporta nema veze sa Srbijom. To je ispadanje od Turske u 1/4 finala EP u 122min.gol za izjednačenje.E to se nezaboravlja.
    (Siniša, 1. april 2020 16:13)

    # Link komentara

  58. A 5:0 protiv Ukrajine je onda gang bang :-)
    (Big_black, 01. april 2020 15:54)

    Gangbang je protiv Engleske 5:1,engleski gangbang nad sirotim Hrvatima. Spanski 6:0 je vec bukkake :-)
     (Big_blue, 1. april 2020 16:01)

    # Link komentara

  59. Dragi Srbine koji pokušava pisati Hrvatskim jezikom! Vaša tragična bol zbog uspjeha hrvatskog nogometa zvonka je radost za moje uši. Ta bol je toliko silna da ste očito poželjeli biti Hrvatom pa pokušavate pisati našim jezikom i taj trud pozdravljam. Tko to ne bi poželio biti viceprvak svijeta u nogometu, pogotovo kad tvoja ekipa ne može 20 god na Euro dok Hrvatska na jednom SP-u ostvari više pobjeda nego Srbija ima na svim natjecanjima zajedno. Zanimljivo, u jednom Njemačkom istraživanju Hrvatska je proglašena najsportskijom nacijom na svijetu s obzirom na broj stanovnika i osvojenih odličja. Zanimljivo.
    (Luka, 01. april 2020 15:37)

    Dragi Hrvatu, srpskog porekla, koji pod drugim nadimcima pokusavas pisati svojim srpskim jezikom. Vasa tragicna bol zbog cinjenice da nikada nista niste osvojili u fudbalu niti cete je veoma fascinantna. Znamo da vas 30 godina boli cinjenica da se u Srbiji nalaz pehar Lige Sampiona, jednog od najvrednijih trofeja koji postoje u fudbalu, znamo da bi jako voleo tako sto imati u Hrvatskoj ali znamo i da ste ponosni sto ste susedi zemlje u kojoj se takav pehar nalazi. Sta reci kada tvoja zemlja ima 0 fudbalskih trofeja kao i Andora ili Malta, nije cudno sto dolazis na srpski sajt da lecis komplekse zbog Srbije koja ih ima 4.Sajt za statistiku u sportu je davnih dana Srbiju proglasio najsportskijom nacijom na svetu srazmerno broju stanovnika, a postoje i drugi brojni izvori koji su pisali o Srbiji kao fenomemnu u tom smislu. Za razliku od tvoje nemacke izmisljotine, ovo nase nije zanimljivo vec istinito.
     (Bojan, 1. april 2020 15:57)

    # Link komentara

  60. "Jedva 2:1 nije gazenje nego srece. Gazenje je kada Spanjolska pregazi Hrvatsku 6:0."
    (lol, 1. april 2020 13:42)

    A 5:0 protiv Ukrajine je onda gang bang :-)
    (Big_black, 1. april 2020 15:54)

    # Link komentara

  61. Jadno, bijedno, sramotno što imaš tolike komplekse da sebi pridaješ tuđi identitet...A to ti ja kažem kao Srbin!
    (szobi, 01. april 2020 15:13)

    Doista je jadno i bijedno da imas tolike komplekse da glumis da si Srbin. A to ti ja kazem kao Hrvat.
     (Davor, 1. april 2020 15:46)

    # Link komentara

  62. Tekmu sam gledao na HTV-u.Kad je Mijatović promašio penal komentator D.Ćosić je presretan vikao "Ima Boga!!!!! (po njemu nije bilo penala).
    (Siniša, 01. april 2020 14:41)

    Mislim i da jedan velik dio ljudi u Srbiji boli i onih 5-0 u Maksimiru.
    (Siniša, 01. april 2020 14:48)

    Nije on to izjavio zato sto misli da nije bilo penala, nego zato sto je iskompleksirani srbomrzac. Penal je bio cist,Stam je vukao Jugovica za dres par sekundi.
    Sto se tice tog Maksimira lose mislis. Niko se toga i ne seca. Beznacajna utakmica. Zato se veliki deo ljudi u Hrvatskoj seca Djordjeviceve trojke i Kecman sa pola terena i to ce kolektivno vecno da vas ubija bol.
     (Perica, 1. april 2020 15:39)

    # Link komentara

  63. Vas nije ni jedan od ovih poraza izbacio u kvalifikacijama, a nas su svi ti porazi koštali plasmana na veliko takmicenje. Znači nije isto sused.
    (Milivoj, 01. april 2020 15:04)

    Isto je susjede. Sramota je sramota. Nema razlike.
     (Tomislav, 1. april 2020 15:38)

    # Link komentara

  64. Jadno, bijedno, sramotno što imaš tolike komplekse da sebi pridaješ tuđi identitet...A to ti ja kažem kao Srbin!
    (szobi, 01. april 2020 15:13)

    Ti si Srbin kao sto sam ja Spanjolka.Jadno i bijedno bas.
     (leptirica, 1. april 2020 15:37)

    # Link komentara

  65. (leptirica, 1. april 2020 14:27)

    Dragi Srbine koji pokušava pisati Hrvatskim jezikom! Vaša tragična bol zbog uspjeha hrvatskog nogometa zvonka je radost za moje uši. Ta bol je toliko silna da ste očito poželjeli biti Hrvatom pa pokušavate pisati našim jezikom i taj trud pozdravljam. Tko to ne bi poželio biti viceprvak svijeta u nogometu, pogotovo kad tvoja ekipa ne može 20 god na Euro dok Hrvatska na jednom SP-u ostvari više pobjeda nego Srbija ima na svim natjecanjima zajedno. Zanimljivo, u jednom Njemačkom istraživanju Hrvatska je proglašena najsportskijom nacijom na svijetu s obzirom na broj stanovnika i osvojenih odličja. Zanimljivo.
    (Luka, 1. april 2020 15:37)

    # Link komentara

  66. To su ipak utakmice koje samo srbi pamte. Dok vase blamaze s svjetskih prvenstava ipak pamti cijeli svijet. Je li tako Xnodex?
    (Dino, 01. april 2020 15:18)

    Ipak ih vise pamte Hrvati.Mada u redu, slazem se da vas ceo sve pamti i po blamaza kao protiv Spanije. Jel tako lol?
     (Dino na mog si zino, 1. april 2020 15:37)

    # Link komentara

  67. Nas u Hrvatskoj boli mnogo poraza jer poraze uglavnom i imamo samo. Najveca bol su nam Djordjevic koji nam zabija tricu na Eurobasketu 1997,Kecman koji nam zabija preko cijelog terena 2010,Rasic kada pogodi slobodno bacanje na SP 2010.Boli nas sto su Srbi mnogo veca sportska nacija od nas opcenito.
    (leptirica, 1. april 2020 14:27)

    To su ipak utakmice koje samo srbi pamte. Dok vase blamaze s svjetskih prvenstava ipak pamti cijeli svijet. Je li tako Xnodex?
    (Dino, 1. april 2020 15:18)

    # Link komentara

  68. (leptirica, 01. april 2020 14:27)

    Jadno, bijedno, sramotno što imaš tolike komplekse da sebi pridaješ tuđi identitet...A to ti ja kažem kao Srbin!
     (szobi, 1. april 2020 15:13)

    # Link komentara

  69. Moja najbolnija sjećanja (89. sam godište)

    Fudbalska reprezentacija:
    Jugoslavija - Holandija SP 1998
    Jugoslavija - Holandija EP 2000
    SCG - Argentina SP 2006
    Srbija - Australija SP 2010
    Srbija - Švajcarska SP 2018

    Crvena Zvezda:
    Štrasburg - Zvezda 2005
    Olimpijakos - Zvezda 2019

    Košarka:
    Turska - Srbija 2010

    Tenis:
    Đoković - Vavrinka finale RG 2015
    Đoković - Del Potro Olimpijada 2016


    A evo i najradosnija iako me niko nije pitao :D


    6. Đoković izbacuje Federera nakon fenomenalnog povratka (US Open 2011)
    5. Pobjeda protiv Njemačke na SP u Južnoj Africi (2010)
    4. Mlada fudbalska reprezentacija osvaja SP u Novom Zelandu (2015)
    3. Košarkaši izbacuju SAD na SP u Indijanapolisu (2002)
    2. Zvezda - Liverpul (2018)
    1. Košarkaši osvajaju SP u Americi protiv Argentine posle veoma napetog meča u finalu protiv Argentine (2002)
     (szobi, 1. april 2020 15:11)

    # Link komentara

  70. Uvek sam se pitao sta bi bilo da smo isli na Meksiko umesto na Holandiju? meksikanci su bili brzi ali niski i mislim da bi tu utakmicu dobili.
    (Sportska sreca, 1. april 2020 11:44)

    Ne znam koliko vas se seca, ali Nemacka koja je otisla na Meksiko umesto nas u 1/8 je na jedvite jade taj Meksiko prosla! Vodio je Meksiko do 75. minuta,imao par sjajnih prilika da prilika da prelomi mec Nemacka je delovala nemocno! I onda se tada desi jedna nesmotrenost meksickog igraca kome lopta prolazi prakticno kroz noge ispred gola, umesto da je lagano izbaci, dolazi do Klinsmana i ovaj sa 2 metra zakuca za 1:1! Tako sokirane Meksikance, Nemci krecu svim silama da dotuku, i uspevaju u 86.minutu da preokrenu za 2:1 i prolaz! Pogledajte mec na youtube, izuzetno zanimljiv. Dakle, Meksiko nije bio toliko naivan, ali bi ga mi prosli bez ikakve dileme! E sad sto se tice Hrvata u 1/4 na koje bi posle Meksika isli, siguran sam da bi ta generacija odigrala mec karijera, i da bi prosli i njih. Oni su prosli Nemce, koji su vec bili prezaljeni i protiv nas u grupi i protiv Meksika u 1/8 ali im nije nanet zavrsni udarac, sto je negde moralo da ih stigne.
     (Praga, 1. april 2020 15:06)

    # Link komentara

  71. Obrazi nam i dalje bride od šamara iz Jermenije, Kazahstana, Azerbejdžana, Estonije, Makedonije... “Orlovi”, su nam dokazali “da fudbal igraju svi”. Previše su nas puta takvi liliputanci učili fudbala... 

    A svakog od ovih šamara i danas se stidimo. I svaki od njih nas je precrtao sa nekog velikog takmičenja. 
    (lol, 01. april 2020 11:13) 

    Nije to nista susjede. Sto tek onda mi mitomanska sila da kazemo kada jos pamtimo samare od liliputaca, Gruzije 2011,Azerbajdzana 2015. i 2019.,Tunisa 2019.,Madjarske 2019.,Islanda 2017.,....Vatreni su nam doista pokazalo da danas svi igraju nogomet i unistili mitove da smo velesila. Je, velesila smo ali samo u nasim tuznim glavama.
    (nogometas domagoj, 01. april 2020 14:19)

    Vas nije ni jedan od ovih poraza izbacio u kvalifikacijama, a nas su svi ti porazi koštali plasmana na veliko takmicenje. Znači nije isto sused.
     (Milivoj, 1. april 2020 15:04)

    # Link komentara

  72. Jesmo li mi nekom zviznuli gol u zadnjem min ikada, sem Radanovica, u bitnim utakmicama? Ne mogu da se setim. Al smo uredno dobijali, reprezentacija, Partizan, Zvezda...
     (X, 1. april 2020 15:01)

    # Link komentara

  73. Uvek sam se pitao sta bi bilo da smo isli na Meksiko umesto na Holandiju? meksikanci su bili brzi ali niski i mislim da bi tu utakmicu dobili.
    (Sportska sreca, 1. april 2020 11:44)

    Ne znam koliko vas se seca, ali Nemacka koja je otisla na Meksiko umesto nas u 1/8 je na jedvite jade taj Meksiko prosla! Vodio je Meksiko do 75. minuta,imao par sjajnih prilika da prilika da prelomi mec Nemacka je delovala nemocno! I onda se tada desi jedna nesmotrenost meksickog igraca kome lopta prolazi prakticno kroz noge ispred gola, umesto da je lagano izbaci, dolazi do Klinsmana i ovaj sa 2 metra zakuca za 1:1! Tako sokirane Meksikance, Nemci krecu svim silama da dotuku, i uspevaju u 86.minutu da preokrenu za 2:1 i prolaz! Pogledajte mec na youtube, izuzetno zanimljiv. Dakle, Meksiko nije bio toliko naivan, ali bi ga mi prosli bez ikakve dileme! E sad sto se tice Hrvata u 1/4 na koje bi posle Meksika isli, siguran sam da bi ta generacija odigrala mec karijera, i da bi prosli i njih. Oni su prosli Nemce, koji su vec bili prezaljeni i protiv nas u grupi i protiv Meksika u 1/8 ali im nije nanet zavrsni udarac, sto je negde moralo da ih stigne.
     (Praga, 1. april 2020 14:55)

    # Link komentara

  74. Mislim i da jedan velik dio ljudi u Srbiji boli i onih 5-0 u Maksimiru.
    (Siniša, 1. april 2020 14:48)

    # Link komentara

  75. Mene je najvise zabolela precka, iako mi fudbal cak nije ni omiljeni sport.

    Pricaju radnici sa stadiona u Tuluzu, uvece kad pogase svetla, i dalje se trese precka
    (aca, 1. april 2020 14:44)

    # Link komentara

  76. Tekmu sam gledao na HTV-u.Kad je Mijatović promašio penal komentator D.Ćosić je presretan vikao "Ima Boga!!!!! (po njemu nije bilo penala).
    (Siniša, 1. april 2020 14:41)

    # Link komentara

  77. Jugoslavija Spanija SP 1982. Kakav smo samo tim imali. Ko je gledao zna na sta mislim.
    (dzericak, 1. april 2020 14:36)

    # Link komentara

  78. Nas u Hrvatskoj boli mnogo poraza jer poraze uglavnom i imamo samo. Najveca bol su nam Djordjevic koji nam zabija tricu na Eurobasketu 1997,Kecman koji nam zabija preko cijelog terena 2010,Rasic kada pogodi slobodno bacanje na SP 2010.Boli nas sto su Srbi mnogo veca sportska nacija od nas opcenito.
     (leptirica, 1. april 2020 14:27)

    # Link komentara

  79. Obrazi nam i dalje bride od šamara iz Jermenije, Kazahstana, Azerbejdžana, Estonije, Makedonije... “Orlovi”, su nam dokazali “da fudbal igraju svi”. Previše su nas puta takvi liliputanci učili fudbala...

    A svakog od ovih šamara i danas se stidimo. I svaki od njih nas je precrtao sa nekog velikog takmičenja.
    (lol, 01. april 2020 11:13)

    Nije to nista susjede. Sto tek onda mi mitomanska sila da kazemo kada jos pamtimo samare od liliputaca, Gruzije 2011,Azerbajdzana 2015. i 2019.,Tunisa 2019.,Madjarske 2019.,Islanda 2017.,....Vatreni su nam doista pokazalo da danas svi igraju nogomet i unistili mitove da smo velesila. Je, velesila smo ali samo u nasim tuznim glavama.
     (nogometas domagoj, 1. april 2020 14:19)

    # Link komentara

  80. naterali ste me da ponovo pogledam utakmicu sa turskom i gledam kako su nas pored linije, sudije krale tokom cele utakmice koju smo vodili uprkos tome, od samog pocetka pogresne odluke izgubljenih lopti i nesudjenje pojedinih faulova dok sve ide u korist turcima... jedna od vecih sportskih kradja, a mnoge su protiv srbije...
     (sarenac, 1. april 2020 14:16)

    # Link komentara

  81. Од Новакових пораза највише ме је заболео онај против Роџера Федерера 2011 у полуфиналу РГ. Тад је Новак имао низ 41 победе или тако нешто. Да је то узео освојио би га и имао би слем годину. Иначе Надала је те године победио у сваком финалу и скинуо му три четири турнира на шљаци,Рим, Мадрид и ваљда Монако. Углавном шурење и онда пораз. Финале Надал узима 3:0. То полуфинале се може сматрати РФ најбољим мечом на шљаци.
     (Ђурађ Курјак, 1. april 2020 14:15)

    # Link komentara

  82. Vavrinka Djokovic RG 2015...Bas tezak poraz
    (Radenko, 1. april 2020 14:02)

    # Link komentara

  83. Kao zvezdaš, boli i dan danas nemoguće umobolan penal u mrtvom uglu protiv Bordoa i Printezisova trojka u Areni.
    A za reprezentaciju, strašna krađa je Tunčeri. Đinobili se eto desio, Kuzmićeva bacanja protiv Slovenije isto.
     (sryugos, 1. april 2020 13:59)

    # Link komentara

  84. Trebala nam je pobeda za odlazak na EP, ali već pre toga je bio smenjen Antić, nije bilo atmosfere, doveden je slab trener i onda sve po starom, kako samo mi to umemo. Hvala tomislavu karaadžiću na propušteiom EP i SP.
    (Keops, 01. april 2020 13:27)

    Inace, Antić je smenjen navodno zbog neuspeha na SP(nismo prošli grupu), ali zato nekoliko meseci kasnije, Tole govori kako i nije neuspeh ako se ne kvalifikujemo za EP...mislim da je svima jasno o kakvom se čoveku radi...
     (Njaah, 1. april 2020 13:59)

    # Link komentara

  85. Mogao bih do sutra nabrajati sto me sve boli.U kosarci nas 30 godina boli to sto su Madjarska,Nizozemska,Rumunjska,Poljska i Angola velesile za Hrvatsku koju su ponizavale dvoznamenkastim razlikama,a jos vise od toga nas boli sto je Srbija poslije SAD uz Spanjolsku najveca velesila u kosarci.U nogometu nas boli sto imamo toliko komplekse od Crvena zvezde i sto Srbija ima neke nogometne trofeje,pa mi nase moramo da izmisljamo,tako dva slucajna penala predstavljamo vecima od Brazila,Njemacke i Italije skupa.Boli nas sto nas nema ni u jednog sportu,sem u glinenih golubovima i napuhanim zmajevima a Srbi svugdje su u vrhu.Eto nas Hrvate sve to boli :D
    (lol, 1. april 2020 13:56)

    # Link komentara

  86. meni je šokantna vaša utakmica protiv slovenije u nogometu neke kvalifikacije ne sjećam se za što
    (q, 1. april 2020 13:10)

    Trebala nam je pobeda za odlazak na EP, ali već pre toga je bio smenjen Antić, nije bilo atmosfere, doveden je slab trener i onda sve po starom, kako samo mi to umemo. Hvala tomislavu karaadžiću na propušteiom EP i SP.
    (Keops, 1. april 2020 13:27) # Link komentara
    A možda je mislio na događaje iz 2001. kad nam je Zahović u Sloveniji zabio gol iz slobodnjaka u poslednjim sekundama, a kasnije iste godine nismo uspeli da ih pobedimo u Bg-u, pa su oni umesto nas otišli u baraž, kasnije i na svetsko izbacivši Rumuniju!
    (ACM, 1. april 2020 13:54)

    # Link komentara

  87. Pogledaj im suze u očima nakon poraza.
    (Xnodeh, 01. april 2020 12:32)

    Hrvati uvijek placu nakon poraza. Vidio sam to mnogo puta jer stalno gube.
     (lol, 1. april 2020 13:45)

    # Link komentara

  88. Školovanje Jokare od deda Skole:D
    (Xnodeh, 01. april 2020 11:56)

    Skolovanje Madjarske i Nizozemske i ponizavanje hrvatskih kosarkaskih amatera :D
     (lol, 1. april 2020 13:43)

    # Link komentara

  89. Djokovicev poraz od Federera na RG 2011, poraz od Vavrinke 2015, poraz fudbalera od Australije, kosarkasa od Kine i Argentine.
     (eee, 1. april 2020 13:43)

    # Link komentara

  90. Svi predlozi bole, medjutim vecina su niz nesrecnih okolnosti ili uloge sudija.
    Ali zato ovaj poraz od Svajcarske na zadnjem svetskom posebno boli.

    Mislim da kao nacija nikad nismo bili tako
    sportski ponizeni. Hvala nasim fudbalerima na tome. Nije da nismo navikli od njih na takve stvari al ovo je stvarno bio vrhunac.
     (Ronaldinjo, 1. april 2020 13:42)

    # Link komentara

  91. Hrvatska je pregazila taj strašan tim Holandije za treće mesto.
    (Xnodeh, 1. april 2020 11:52)

    Jedva 2:1 nije gazenje nego srece. Gazenje je kada Spanjolska pregazi Hrvatsku 6:0.
     (lol, 1. april 2020 13:42)

    # Link komentara

  92. Iskreno...98 nismo ni trebali dobiti Holandiju,penal je bio smešan,da su protiv nas svirali,kukali bi decenijama,kao i 2002 iIndijanopolis finale,dobili smo zahvaljujuči Bodirogi ,a ne onome Divcu koji nas je imao upropastiti,lepili su ga Skola i Oberto kso dete
    (Kantrimen šta bi?, 1. april 2020 13:36)

    # Link komentara

  93. Meni ce broj jedan zauvijek biti Novakovo "pecanje" protiv Nadala 2013 u RG-u...4:3 u petom setu uz break Novaka,40:40,potpuno nadigran Nadal i izgradjen poen od strane Novaka(klasican primjer "vamos-tamos) :)...i onda...ne sjecam se da sam ikada prije vidio da se neko upeca iako znam za to pravilo i da se desi bas tada...da je osvojio taj poen osvojio bi i game(iduci poen je dobio),bilo bi 5:3 i tesko bi se Rafa izvukao iz te situacije...zao mi je iz vise razloga-dobio bi najjaceg Nadala na njegovom turniru i vjerovatno bi i osvojio RG...a to nije niko uradio,dobio ga je Soderling ali je izgubio finale od Federera,dobio ga je i Novak 2015 ali relano tada Rafa nije bio ni sjena ove zvijeri iz 2013 a nije tada Novak ni osvojio turnir jer je izgubio finale od Wawrinke...tako da je tim poenom izgubljena velika sansa da uradi nesto sto niko nikada nije a ako je neko zasluzio da dobije najjaceg Rafu na RG-u i osvoji turnir to je sigurno Novak,jednostavno taj turnir kao da je uklet za njega kada igra protiv Rafe
    (manuginobili, 1. april 2020 13:33)

    # Link komentara

  94. Vidim, ima misljenja da bi Holandjani svakako okrenuli rezultat. Pa sto nam ne dadose 3-4 gola, nego tek gol u 90 min?
    (Bocko, 1. april 2020 12:35)

    Naši su već gubili snagu i skroz su se povukli. Teško bismo ih tukli u produžecima, bili su bolji i imali su bolji i stručni štab.
    (., 1. april 2020 13:29)

    # Link komentara

  95. @?
    Ali bukvalno sam hteo to da nakucam.Jos da je Liverpul izgubio od Milana koji je smogao snage da posle gubitka vodjstva od 3-0 bude bolji ostatak utakmice i produzetke, dakle 105 od 120 minuta, i danas bih gledao fudbal.
    (Retko zasluzen poraz, 1. april 2020 13:28)

    # Link komentara

  96. 1990 u Italiji poslednji Farukov penal
    (IvoLolaRibar, 1. april 2020 13:27)

    # Link komentara

  97. meni je šokantna vaša utakmica protiv slovenije u nogometu neke kvalifikacije ne sjećam se za što
    (q, 1. april 2020 13:10)

    Trebala nam je pobeda za odlazak na EP, ali već pre toga je bio smenjen Antić, nije bilo atmosfere, doveden je slab trener i onda sve po starom, kako samo mi to umemo. Hvala tomislavu karaadžiću na propušteiom EP i SP.
    (Keops, 1. april 2020 13:27)

    # Link komentara

  98. Nesreće:
    1. Piksi, Hadžibegić i Brnović. Penali u četvrtfinalu 1990. Mnogo je propušteno bespovratno. Realno, svi sem Nemaca su bili lošiji tada.
    2. Magla protiv Milana, pojačana sudijskom krađom protiv Kelna sledeće sezone. Jedini razlog zašto nije tako tragična je zbog uspeha u Bariju još jednu sezonu kasnije.
    3. YU - SSSR 1986 i 9 razlike na manje od 50 sekundi do kraja.
    4. Mijatova prečka
    5. Divac ispušta loptu na prvom F4 Evrolige (polufinale)
    6. Nekoliko Đokovićevih poraza (Nadal Peking 2008, Nadal mreža RG 2013, Murray USO 2012, Wawrinka RG)
    7. Partizan - Oly na F4

    Nepravde i krađe:
    1. Srbija - Turska SP 2010 aut Tunčerija
    2. Izmišljen i ponovljen penal za Špance na SP 1982.
    3. Čavić i Felps
    4. Gore pomenuti dvomeč Zvezda - Keln u kupu UEFA.
    5. Nemogućnost igranja na svom terenu i nepostojanje polufinala Kupa šampiona 1991/92. I sa svim tim iseljavanjem, da je bilo polufinala, Zvezda bi igrala to protiv Barse.

    Penal protiv Australije 2010 ili penal nad Mitrom ne bih stavio jer mislim da ne bismo mnogo uradili i da je bilo suđeno.
     (B, 1. april 2020 13:21)

    # Link komentara

  99. A dobro sad pregazili smo ih al malo sutra. Nikad nas nitko nije tako izdominirao ko nizozemci tu utakmicu, imali smo srece na gamare, ladic je skidao cuda
    (croata, 01. april 2020 12:33)

    Ladic je jedino na tom prvenstvu branio dobro. A na ostalim utakmicama propuh.
     (www, 1. april 2020 13:20)

    # Link komentara

  100. mene ne bole...Igrali smo bunker protib Holandije...i trebalo je da nas pobedi 98'
     (?, 1. april 2020 13:20)

    # Link komentara

  101. Janajvise pantim jenu otbojkazku utagmicu s francusima u pola finalu dve iljade neke godime tacam prvi put bijo s nekom zemskom
    (Volina, 1. april 2020 12:01)
    Daj majke ti malo samo čitkije napiši, ovako ispada stvarno ono što ti stoji u nik-u. Moguće da je to bilo polufinale 2003. kad smo izgubili 3:2 mada smo od te Francuske tad bili bolji aman za klasu nije nam se dalo. U tom trenutku sam živeo neki bedak i baš sam od odbojkaša očekivao da me sigurnom medaljom podignu, a ono stvarno tragedija. Neka kiša je padala malo pre toga, pa koliko sam bio revoltiran skinuo sam se go do pola i malo ležao na mokrom betonu! Mladost ludost u nekom drugom smislu! :)
    (ACM, 1. april 2020 13:15)

    # Link komentara

  102. meni je šokantna vaša utakmica protiv slovenije u nogometu neke kvalifikacije ne sjećam se za što
    (q, 1. april 2020 13:10)

    # Link komentara

  103. Treba dodati još: Bobadilja, Strazbur, Dare Vršić, vaterpolisti na OI u Londonu, nikad ispunjena obećanja Dragutina Topića...
    (trn u oku, 1. april 2020 11:39)
    Prva dva da, šta beše Dare Vršić? Na OI u Londonu smo loše odigrali u polufinalu protiv Italije, a bronza protiv CG je jedna od najslađih medalji ikada. Šta za Topa, olimpijska medalja? Na tri je bio blizu, ali pogotovo u Atlanti mu se nije dalo!
    (ACM, 1. april 2020 13:05)

    # Link komentara

  104. Kada toliko kukate za tom preckom, da li vidite koliki je uspeh igrati finale SP?? Pa tu osminu samo proci u fudbalu je nesto neopisivo za celu naciju, drzavu, narod. To je cudo jedno.
     (Riva, 1. april 2020 13:01)

    # Link komentara

  105. За мене лично, те исте 1998. године, финале Купа Кораћа, реванш утакмица Звезда - Меш Верона...плакао сам као дете. На другом месту гол Давидса у надокнади.
    (Ilija, 1. april 2020 12:58)

    # Link komentara

  106. Posledice mijatove prečke su mene udaljile od pracenja fudbala i odlazaka na tekme. Bio na SP 98, zezali se kao pusteni sa lanca (sto je istina zbog sankcija i svega), Mijat fudbalski izvede penal koji nam je poklonjen, na zalost pogodi precku i Davids nas posalje kuci.
    Poveo sestrinog klinca na Irsku, mislim da je jesen 98 on taman posao u školu i umesto da se zabavi i uziva on je bio pod utiskom kretena koji su vredjali mijatovog tada bolesnog sina. Inace smo Irce dobili golom Mijatovica. Od tada reko "nije ovo vise moj sever i moja ljubav".
    P.S. U FRA igrali SP za navijace, Nemci, Holandjani, Spanci imali profi opremu a mi 3 kartona piva uz sebe, Englezi pevali i navijali za nas dok se nismo pobili zbog greske u prevodu, protiv Amera se ceo stadion krsti zbog zvizduka USA himni i zvizduka Hej Sloveni, otimali karte Nemcima pa tapkali gastosima, pravili zurku u hotelu sa Argentinkama... Show. Da bi seljana par meseci kasnije uspela da smuci stadion najzagzizenijem zvezdasu na svetu i da dovede do suza dete koje prvi put ide na Marakanu
    (Leti vreme, 1. april 2020 12:48)

    # Link komentara

  107. Bordo! I dan danas se naježim kad mi ga neko pomene.
     (Biću Slobodan, 1. april 2020 12:48)

    # Link komentara

  108. Hrvatska je pregazila taj strašan tim Holandije za treće mesto.
    (Xnodeh, 01. april 2020 11:52)

    Pregazila sa 2-1?
    Veoma realno.
    Mislim, svaka cast vama za treće mesto ali niste ih bas pregazili...
     (Njaah, 1. april 2020 12:45)

    # Link komentara

  109. UEFA CUP 1988.. Köln-Zvezda 3:0
    Nikad ništa gore nisam u sportu gledao i doziveo.
    (Samo kazem, 1. april 2020 12:44)

    # Link komentara

  110. Augsburg - koban za Partizan. Bobadilja. To pamtim.
     (Grobarchina, 1. april 2020 12:42)

    # Link komentara

  111. Evo ja kao zvezdas cu reci sta je najtragicniji poraz koji se ni sa cim ne moze meriti...Svi sportovi mogu se svrstati na jednu stranu ali fudbal je nesto vise od sporta...najveci uspeh jednog kluba u bilo kom sportu je biti sampion Evrope u fudbalu...ubedljivo najtragicniji momenat desio se u finalu KES kada je Partizan izgubio od Reala posle vodjstva od 1-0...
    Cudi me da to nije spomenuo nijedan partizanovac bez obzira sto se desilo u jako dalekom vremenu kada mnogi nismo ni rodjeni,ali akcenat ovde se ne daje na vremenskoj distanci...
    Uspeh koji je Zvezda ostvarila u Bariju je nemerljiv po pitanju sporta i jedini veci tragican momenat bi bio da je Pancev promasio penal...Dalja mesta od broja 2 su vec sklona razlicitim tumacenjima.
     (Dejan CZ, 1. april 2020 12:36)

    # Link komentara

  112. Vidim, ima misljenja da bi Holandjani svakako okrenuli rezultat. Pa sto nam ne dadose 3-4 gola, nego tek gol u 90 min? Da ne govorim da bi se oni onda vise otvorili i ostavili nam prostor za kontre. Naravno, Mijatu ne zameram. Desava se.
     (Bocko, 1. april 2020 12:35)

    # Link komentara

  113. Ono sta ja necu nikad da zaboravim krece od:
    -SP '90 četvrtfinale i uništavanje Argentine na terenu, Maradona se nije video, ali poraz posle penala...
    -izbacivanje sa EP '92, odlaze danci i osvajaju trofej...
    -SP '98 Prečka Mijatovića...
    -EP 2000 Poraz od spanaca u grupi, 4-3 iako smo vodili tri puta.Ta bezocna kradja me je zabolela vise nego li onih 6-1 od holandije.
    -Zvezdin Strazbur
    -Zvezdin Bordo
    -SP 2010 nevidjena sreca 1-0 protiv nemaca, pa šamarčina od australije
    -SP 2018 i ono protiv švajcaraca

    Sto se kosarke tice bilo je vise lepih stvari ali eto,
    -Djinobili u zadnjoj sekundi
    -Polufinale SP protiv turaka i nestvarna kradja
    - Poraz od Slovenije u finalu

    Zaboleo me.je Noletov poraz od Vavrinke u finalu RG, a posebno onaj od del Potra u Riu.
     (Njaah, 1. april 2020 12:35)

    # Link komentara

  114. Mijat je dobro sutirao, donji deo precke je losa sreca, mnogo gore je sto smo igrali odvratan fudbal sa odlicnom ekipom. Santraca ne podnosim od tog prvenstva, klasican Batadjora stil, jedva sa Iranom i Amerikom, povedes 2:0 protiv Nemacke i onda samo bunker, protiv Holandije isto. Ziheraski antifudbal koji igramo i danas, sa redovno lose fizicki pripremljenim igracima.
    (r53, 1. april 2020 12:34)

    # Link komentara

  115. Hrvatska je pregazila taj strašan tim Holandije za treće mesto.
    (Xnodeh, 1. april 2020 11:52)

    A dobro sad pregazili smo ih al malo sutra. Nikad nas nitko nije tako izdominirao ko nizozemci tu utakmicu, imali smo srece na gamare, ladic je skidao cuda
     (croata, 1. april 2020 12:33)

    # Link komentara

  116. definitivno, Italija '90.. da je Pixi dao penal, što je jednostavno morao, bio je u najboljoj formi, Bog na terenu, medju 5 najboljih igrača tog prvenstva svakako, prošli bi smo u polufinale.. možda dalje ništa ne bi smo uradili, ali ostalo bi zabeleženo.. i njemu bi karijera svakako bila upečetljivija.. kakvi Mateusi, kakvi bakrači, Maradona je već bio u silaznoj putanji.. strašna ekipa to beše, a uzmite u obzir da je taj tim sklapan po ključu, plus diskutabilni Ivica Osim - svakako je bilo kvalitetnijih trenera u tom trenutku.. definitvno, Jugoslavija tih godina, medju pet najfudbalskih zemalja sveta, iz ove perspektive to zvuči smešno
     (vlade, 1. april 2020 12:32)

    # Link komentara

  117. Da nije bio možda slab tim sa Bergkampom, Overmarsom, Stamom? Bili su motivisani da osvoje takmičenje, normalno da nisu imali mnogo motiva za bronzu, kako to obično bude sa poraženim favoritima.
    (Motorbreath, 01. april 2020 12:09)

    Pogledaj im suze u očima nakon poraza.
     (Xnodeh, 1. april 2020 12:32)

    # Link komentara

  118. Predlozi van liste:
    1. Najsramniji penal u istoriji svetskih prvenstava, Spanija - Jugoslavija 1982. Prekrsaj napravljen potpuno van sesnaesterca, sudija pokazuje penal na cudjenje svih, Spanac promasuje, sudija ponavlja penal, Spanija ide dalje ...
    2. Nedosudjen cist penal, igranje rukom, za nas protiv Australije na SP 2010 (gol nas je vodio u osminu finala) [link]
    3. Penal serija u cetvrfinalu SP, Jugoslavija - Argentina 1992, Hadzibegic ...
    4. Novakovo "pecanje" protiv Nadala - polufinale Roland Garros-a 2013.
    5. Novakov "smec" protiv Nadala - polufinale OI u Pekingu 2008.
    6. Polufinale SP u kosarci 1986, Jugoslavija - SSSR, vodimo 9 razlike manje od minute pre kraja, i onda zona sumraka ... [link]
    (picasso, 1. april 2020 12:31)

    # Link komentara

  119. Ono penal? Pravda pobedila.
     (salerno, 1. april 2020 12:30)

    # Link komentara

  120. Zvezda - Strazbur 2006. vodili sa 2-0 u poslednjim trenucima primili gol za 2-2. Vrhunska ekipa predvođena Žigićem u napadu i Zengom sa klupe. Ko zna šta bi bilo tada...
     (kolinger, 1. april 2020 12:28)

    # Link komentara

  121. Dusan Kecman je ispravio sve!!!
    (strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto, 1. april 2020 12:28)

    # Link komentara

  122. А финале оног правог Купа Кораћа '98 Звезда Меш Верона? На крају Поповић даје тројку преко пола терена и даје је на време, сви у пиониру мислимо то је то, победили смо. Међутим не признаје се кош јер су дебили улетели на терен и бацали бакље. Буквално дебили нас коштали титуле. Најгори осећај икада, десет пречки нису равне.
     (Ђурађ Курјак, 1. april 2020 12:26)

    # Link komentara

  123. Precka ce da boli jos 50 godina
    (strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto, 1. april 2020 12:24)

    # Link komentara

  124. Стварно није у реду да пренебрегнемо и овај детаљ [link]
    (Мијалко, 1. april 2020 12:21)

    # Link komentara

  125. Mijatova prečka pa sve ostalo! Još boli...
     (Mihajlo, 1. april 2020 12:19)

    # Link komentara

  126. Armetija, Dinamo, Napredak, Samrok...
     (poznavalac ©®, 1. april 2020 12:19)

    # Link komentara

  127. Španović i broj na dresu...
     (Spectrum, 1. april 2020 12:19)

    # Link komentara

  128. Bio sam u parizu sa olimpijakosovim navijacima,tako da za mene i nije poraz! :)
     (liii, 1. april 2020 12:18)

    # Link komentara

  129. 1. Kosarka: Jugoslavija-SSSR(1986) i poraz iako smo vodili 9 razlike 52 sekunde pre kraja
    2.Fudbal: Jugoslavija-Argentina(1990)
    3.Mijatovic,penal
    4.Zvezda-Bordo
    5. Cavic
     (Aleksandar, 1. april 2020 12:16)

    # Link komentara

  130. 1. Argentina(nedosudjen faul vidljiv iz aviona u zadnjim sekundama, arg u produzetku izgubila)
    2. Hrvatska(dosudjen faul u zadnjoj sekundi sto ni srbin ne bi svirao, hr izgubila pola kosa)
    3. Hrvatska (nepriznat sukerov gol za 2:0, na kraju bolesnih 2:2)
    4. Litva (kradja stoljeca, cijela utakmica perfidno navlacenje kontra litve. I veliki sabonis je tu noc plakao.
    5. Cibona (Sudac je trebao prvo maknuti sve koji ne igraju tek onda dozvoliti nastavak igre, potpuno neregularan kecmanov kos)
    Ima jos tog, al ovo je na prvu sto se ja sjecam nesreca i kradja
     (croata, 1. april 2020 12:14)

    # Link komentara

  131. Ko god ume da podesi razliku imedju dva plivaca od 0.01 sekunde, u vremenu izmedju dodira plivaca i trenutka kad se vreme pojavljuje na ekranu, treba mu dati da vodi Ujedinjene Nacije, i vise nece biti problema na planeti.
    (Felps-Cavic, 1. april 2020 11:18)
    Dao sam ti + ali sam malo razmislio i skontao da to i nije tako komplikovano.Daleko sam od bilo kakvog stručnjaka ali u najprostijoj exsel tabeli možeš odrediti da ako je polje A=1,00/Čavić/ polje B/Felps/ automatski bude 0,99.Ne tvrdim da je tako bilo ali je sasvim moguće.
    (Tex Willer, 1. april 2020 12:11)

    # Link komentara

  132. Za mene nešto mlađeg Bordo-Zvezda definitivno, i onaj poraz Djokovica od Vavrinke u finalu Rolan Garosa
     (sancopansa, 1. april 2020 12:10)

    # Link komentara

  133. Hrvatska je pregazila taj strašan tim Holandije za treće mesto.
    (Xnodeh, 1. april 2020 11:52)

    Da nije bio možda slab tim sa Bergkampom, Overmarsom, Stamom? Bili su motivisani da osvoje takmičenje, normalno da nisu imali mnogo motiva za bronzu, kako to obično bude sa poraženim favoritima.
    (Motorbreath, 1. april 2020 12:09)

    # Link komentara

  134. Večiti gubitnici...

    su oni koji pamte poraze vise nego pobede, a njih ima dosta. mozda tu treba poceti.
    (wiener, 1. april 2020 12:06)

    # Link komentara

  135. Grof Bozovic najveci tragicar ikad. Zatvoreno celo prvenstvo (osim 3 tekme) Namestene utakmice nismo uspevali da dobijemo. Na kraju prvenstva, slag na tortu. Vozdovac nas dobija lagano....Partizani jos uvek ne veruju kako su uzeli tu titulu
    (Tamna Strana brda, 1. april 2020 11:54)

    Очигледно да си трол, али није важно, само хоћу да кажем да се није десио тај Вождовац, не би ни дошао Милојевић (ваша ноћна и дневна мора) и извесно да се не десиле две ЛШ и пролеће у Европи.
    (Мифо, 1. april 2020 12:06)

    # Link komentara

  136. Jao kao stariji još pamtim poraz od SSSR u basketu 1986-te,imali smo 9 poena prednosti 54 sekundi pre kraja,ljudi su bacali televizore kroz prozor u tadašnjoj Jugi!
    (zul?, 1. april 2020 12:05)

    # Link komentara

  137. Uvek sam se pitao sta bi bilo da smo isli na Meksiko umesto na Holandiju? meksikanci su bili brzi ali niski i mislim da bi tu utakmicu dobili.
    (Sportska sreca, 1. april 2020 11:44)

    И ја сам се тада питао, али онда бисмо се укрстили са Хрватима. Мислим да бисмо их тешко прошли, иако смо били сличног квалитета.

    Они су били физички спремнији и нису имали у тиму асове попут Брновића и Нађа, неки битни играчи су вукли повреде попут Михајловића, док је зацементирани Саво био потпуно ван форме, тада најбољи нападач Дарко Ковачевић повређен. На клупи је од нападача остао само Перица Огњеновић (кога Сантрач не би ни уводио, а Анто Дробњак који је донео титулу Ленсу је враћен са аеродрома).
    (Кофињало, 1. april 2020 12:02)

    # Link komentara

  138. Janajvise pantim jenu otbojkazku utagmicu s francusima u pola finalu dve iljade neke godime tacam prvi put bijo s nekom zemskom
    (Volina, 1. april 2020 12:01)

    # Link komentara

  139. Ipak je ta prečka nešto što definiše naš fudbal. Večiti gubitnici... Čak i kad se ukaže šansa mi je nećemo iskoristiti. To nam je u genima.
    (Lane, 01. april 2020 11:38)

    Ajde ne lupaj, bilo pa proslo...ne treba se vracati na stare rane. Treba imati vere da ce biti bolje.
     (...., 1. april 2020 12:01)

    # Link komentara

  140. Precka onog magarca, imali smo tim za finale EP
    (Mare, 01. april 2020 11:18)

    Taj "magarac" nas je svojim golovima i odveo na to svetsko prvenstvo, tako da uopšte ne razumem to vređanje, mada me od vas zvezdaša ništa više i ne čudi...
    Bez njega ni kvalifikacije ne bi prošli.
     (društvance iz predgrađa, 1. april 2020 12:00)

    # Link komentara

  141. izostavio bordo... Najgora utakmica ikad...Dan danas kad gledam snimak, stopiram kad Mikic da gol za 2:2, jednostavno ne mogu
     (Scepan, 1. april 2020 12:00)

    # Link komentara

  142. Ja ne smem da pustim ovaj snimak sa prečkom
    (Marko, 1. april 2020 12:00)

    # Link komentara

  143. Мијатовић је био најлошији на тој утакмици,никако није смео да изведе прнал.
    (kiza D, 1. april 2020 11:56)

    # Link komentara

  144. Školovanje Jokare od deda Skole:D
     (Xnodeh, 1. april 2020 11:56)

    # Link komentara

  145. Grof Bozovic najveci tragicar ikad. Zatvoreno celo prvenstvo (osim 3 tekme) Namestene utakmice nismo uspevali da dobijemo. Na kraju prvenstva, slag na tortu. Vozdovac nas dobija lagano....Partizani jos uvek ne veruju kako su uzeli tu titulu
    (Tamna Strana brda, 1. april 2020 11:54)

    # Link komentara

  146. Fudbal : Jugoslavija vs Nemačka /2:0 - 2:4/; Zvezda vs Bajern/3:0 - 3:2-čak i pobeda može biti crnja od najcrnjeg poraza/; Košarka YU vs SSSR /9 za nas na 48sec do kraja/....... Nemam vremena za dalje.Inače ovo nabrojano je mnogo gore nego što je u tekstu pomenuto.Možda samo Čavić i Mijatova prečka uđu u grupu najtežih poraza.
    (Tex Willer, 1. april 2020 11:54)

    # Link komentara

  147. S tim da su Čavić, a pogotovo košarkaši 2010. pokradeni! Peđina prečka iz penala gde je realno bio blag kontakt, ali smo do kraja utakmice igrali povučeno i bilo je pitanje trenutka kada ćemo pasti - nadao sam se bar u produžetke da odemo, mada su Holanđani bili mnogo fizički spremniji od naših tada. Veća tragedija je Australija 2010. kad je po šansama na poluvremenu trebalo da vodimo 3:0, a na kraju utakmice ni nerešen nam se nije dao (da ne kažem da čist penal nije sviran). A ovo za košarkaše 2004. jeste bio tragičan poraz, ali daleko od presudne utakmice. Čak štaviše, na sledećem meču protiv Italije nam se vratilo. Problem su posle bile bruke protiv Novog Zelanda i Kine, između te dve utakmice protiv Španije mahom bio očekivan poraz.
    (ACM, 1. april 2020 11:53)

    # Link komentara

  148. Uvek sam se pitao sta bi bilo da smo isli na Meksiko umesto na Holandiju? meksikanci su bili brzi ali niski i mislim da bi tu utakmicu dobili. Ovako Holandija sa uvek strasnom ekipom (prvi put u istoriji zadnjih par godina nemaju neki super tim niti velike zvezde)
    (Sportska sreca, 01. april 2020 11:44)

    Hrvatska je pregazila taj strašan tim Holandije za treće mesto.
     (Xnodeh, 1. april 2020 11:52)

    # Link komentara

  149. Ovu Mijatovicevu precku ne mogu da odgledam ni dan danas,a da se ne iznerviram.
     (Dragance, 1. april 2020 11:51)

    # Link komentara

  150. Bilo ih je dosta,takav je sport,ali mi je jos u glavi Mijatova precka,uz ovo neizbežno dolazi i Italija '90 i cuvena utakmica protiv Argentine.
     (Zoran LFC, 1. april 2020 11:50)

    # Link komentara

  151. Novica je te 2004te imao 17 godina... Taj koš je dao Tomašević kao što se vidi na snimku :)
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vlad Rad, 1. april 2020 11:25)
    Jeste, 2004. kad se igrala Olimpijada je imao 17. Ali 2010. na SP nije imao 17, i dao je taj koš.
    (Sale.mls, 1. april 2020 11:49)

    # Link komentara

  152. Ако нам је за утеху, Хидинк је изјавио да мисли да би Холандија прошла даље и да је Мијат дао гол. Врло могуће, јер је репрезентација била слабо физички спремна.
    (Мијалко, 1. april 2020 11:48)

    # Link komentara

  153. bolni porazi su oni koji ne zavise ni od tebe ni od protivnika, vec iskljucivo od sudija, znaci samo Cavic I Tunceri se posebno izdvajaju, a nakon toga i penal nad Mitrom protiv Svajcarske, sve ostalo su porazi koji su mogli da se izbjegnu, ali to je sport, losa nasa sreca u tom trenutku. Slucaj Cavic i Tunceri nisu sport.
     (vis, 1. april 2020 11:46)

    # Link komentara

  154. Pa ne smem taj video sa Mijatovićem ni otvoriti...
     (WalterNS983, 1. april 2020 11:45)

    # Link komentara

  155. Nedostaje jos magla protiv Milana. Fali i penal koji je Piksi promasio protiv Argentine u Italiji 1990.

    Uvek sam se pitao sta bi bilo da smo isli na Meksiko umesto na Holandiju? meksikanci su bili brzi ali niski i mislim da bi tu utakmicu dobili. Ovako Holandija sa uvek strasnom ekipom (prvi put u istoriji zadnjih par godina nemaju neki super tim niti velike zvezde) Bilo kako bilo ta precka boli i uvek ce, verovatno kao Bugare gol Radanovica (greska ako se secam na 2:2 ni mi ni Bugari ne bi isli dalje. Davno bese) ili Bajernove navijace gol Augentalera na centarsut Mihajlovica. To je sport.
    (Sportska sreca, 1. april 2020 11:44)

    # Link komentara

  156. jeste precka bolna, ali ako cemo posteno penal nije trebao ni biti sviran...
     (beogradjanin, 1. april 2020 11:43)

    # Link komentara

  157. * Nepravda veka Čavić i ukradeno zlato...
    * Srce u junaka i manjak sreće Partizan za finale Eurolige.
    * Mijatović, tuga do neba..
    (Batistuta, 1. april 2020 11:42)

    # Link komentara

  158. Treba dodati još: Bobadilja, Strazbur, Dare Vršić, vaterpolisti na OI u Londonu, nikad ispunjena obećanja Dragutina Topića...
    (trn u oku, 1. april 2020 11:39)

    # Link komentara

  159. Mijatova precka nista ne znaci, jer bi nas Holandjani i onako okrenuli.To je svima jasno osim zaludjenicima.

    Poraz Partizana me jako slomio, danima sam se osecao kao da sam ne daj boze izgubio nekog bliskog..
    (Radonja, 1. april 2020 11:39)

    # Link komentara

  160. Ipak je ta prečka nešto što definiše naš fudbal. Večiti gubitnici... Čak i kad se ukaže šansa mi je nećemo iskoristiti. To nam je u genima.
     (Lane, 1. april 2020 11:38)

    # Link komentara

  161. Mijat, Australija, Saciri...
    (Mare, 1. april 2020 11:37)

    # Link komentara

  162. Srbija Švajcarska SP u fudbalu. Srbija Argentina SP u košarci.
     (Palermo98, 1. april 2020 11:35)

    # Link komentara

  163. postoje teski porazi i mnogi od njih su nabrojani... medjutim ne bismo trebali u njih da ubrajamo kosarku protiv turske, posto nije poraz ono sto nas boli, vec udruzeni zlocinacki poduhvat... da je ta utakmica odsvirana kako treba, bilo bi laganih 20+ razlike za nas (nije u pitanju sporni detalj, vec 40 minuta konstantnog bluda nad kosarkaskom igrom)...
    cak se i gora stvar desila cavicu, posto su kosarkasi navikli na razne budalastine, ali plivac sigurno nije ocekivao da ga sudije pokradu... zapravo je bio samo "kolateralna steta" u napadu na najveceg plivaca svih vremema marka spica...
     (lal, 1. april 2020 11:34)

    # Link komentara

  164. Prečka Mijata i Istanbul 2010. Prečka kao nesreća, Istanbul kao krađa, ne samo ona u zadnjoj sekundi, već kroz celo drugo poluvreme. Samo iz glave, 5.faul Krstića, zamena izvođača slobodnog bacanja, faul na Novici(sekirica) kod zadnjeg koša i čuveno gaženje aut linije. A plus smo i tu imali nesreću, to uopšte nije bila nacrtana akcija, kao što piše u tekstu, već je zadnja akcija išla na Turkoglua kome ispada lopta iz ruke pa je hvata Tundžeri i iz auta daje koš...
    (Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja, 1. april 2020 11:32)

    # Link komentara

  165. Za nas malo mladje generacije (99to), poraz od Olimpijakosa u polufinalu, a zabolelo je i protiv CSKA za trece...
    (k, 1. april 2020 11:32)

    # Link komentara

  166. Mi imamo tradiciju katastrofalnog vođenja reprezentacije bez ikakvog plana i kontinuiteta.

    Mijatova prečka (iako ga ne krivim, svima se dešava) bi u anketama bila proglašena za najveću traumu, ali da smo 2 godine kasnije na EP postigli uspeh, pala bi donekle u zaborav.

    Slično je i sa porazom od Australije. Tadašnji predsednik saveza se čitavo leto trudio da otpusti trenera bez kompenzacije i to je učinio u sred kvalifikacija, doveo nedovoljno jakog trenera i naravno nismo otišli na EP.

    I slična priča se uvek ponavlja. Zato ovde ljudi čim steknu dovoljno navijačkog iskustva dižu ruke od našeg fudbala. E nećeš više, ja da udaram glavom u astal zbog vas, više Nikad.
    (Maksim, 1. april 2020 11:32)

    # Link komentara

  167. Bordo -Crvena zvezda 3:2 2012. Tu utakmicu necu nikad da zaboravim i prebolim.
    (Herr, 1. april 2020 11:31)

    # Link komentara

  168. Jedan od najboljih grafita koji je osvanuo u Beogradu najbolje govori o penalu protiv Holanđana. Tramvajska stanica pre SC u pravcu ka gradu. Bile one "pečurke" na stanicama i na jednoj napisano "Mijate, bre!"
    Sve govori.
     (Deziato, 1. april 2020 11:29)

    # Link komentara

  169. Mojih 5 racunajuci zadnjih 15ak 20 godina('94 sam godiste):
    1.Srbija-Brazil 2-3 odbojka,finale svetske lige,Beograd 2009
    2.SCG Brazil 2-3 odbojka,finale svetske lige,Madrid 2003(peti set cini mi se 31 29)
    3.Srbija Litvanija kosarka,polufinale evropskog prvenstva 2015.
    4.Djokovic-Nadal polufinale olimpijskih igara 2008 Peking(Nole smecuje u aut u 3. setu)
    5.SCG Madjarska vaterpolo finale olimpijskih igara 2004(vodili smo 7 5 pred kraj i izgubili smo 8 7)
    Naravno bez premca je kradja Cavketa,kradja kosarkasa u Turskoj 2010 i Djinobili...
    Dodao bih jos jedan poraz iako nije srpski sport ali smo svi taj klub smatrali srpskim...Kingsi protiv Lejkersa finale zapadne konferencije 2002. najveca kradja u istoriji NBA lige(Robert Ori daje trujku za pobedu u zadnjoj sekundi u 4. utalmici i Pedja masi trojku u 7. utakmici za pobedu)
    Uuuf ova secanja i izolacija...opet sam pao u bedak...
     (pejafan, 1. april 2020 11:28)

    # Link komentara

  170. Istraumurao sam se sada ponovo.
    (Stefan, 1. april 2020 11:27)

    # Link komentara

  171. Mijat i precka bajo moj.Cela Loznica u zalosti
    (the shining, 1. april 2020 11:27)

    # Link komentara

  172. Cildres je spasao Olimpijakos, vrlo castan poraz
     (Joker, 1. april 2020 11:26)

    # Link komentara

  173. 98me se ne zna koji su dresovi bili lepši. Da li glavna garnitura ili rezervna.
    (Salle, 1. april 2020 11:26)

    # Link komentara

  174. Novica je te 2004te imao 17 godina... Taj koš je dao Tomašević kao što se vidi na snimku :)
     (Vlad Rad, 1. april 2020 11:25)

    # Link komentara

  175. Bio sam prisutan u dvorani Bersi 2010. kada je bio F4, i dan danas su ta 4 dana u Parizu najlepsi dani mog zivota, bez obzira na nesrecne poraze taj celokupan dogadjaj, ljudi i atmosfera su nesto za sta vredi ziveti i navijati!
    (Cuka, 1. april 2020 11:25)

    # Link komentara

  176. Mijatova se prečka još uvek drma u mojoj glavi! Mislim da veći pizditis nisam imao do sad u životu!
     (RAJKO, 1. april 2020 11:24)

    # Link komentara

  177. Isto ovoliko je traumatican (kako kome) i poraz zvezde u finalu koraca ove godine ?
     (mccaleb, 1. april 2020 11:24)

    # Link komentara

  178. Kakav je ovo paklen napadac bio, Predrag Mijatovic... Jeste da je sa one strane brda, ali totalni respekt... Koliko mi je bilo krivo kada je pocepao precku, neverovatno.

    Ocekujem komentare tipa jos uvek se trese...
     (red star, 1. april 2020 11:23)

    # Link komentara

  179. Zao mi je cavketa jer je prevaren, ali mislim da najvise boli ona linija u turskoj, ostalo su lose sportske srece... nadamo se novim srpskim uspesima u buducnosti, a najvise ocekujem zlato u kosarci kao Srbija.
     (krtko, 1. april 2020 11:22)

    # Link komentara

  180. Prelepe dresove smo imali te godine,steta,bili smo prejaki ali jednostavno nismo imali srece te godine...
    (milosh-nish, 1. april 2020 11:22)

    # Link komentara

  181. Srpski nogometni nesretni trenutci, Mijatova precka i prolaz Hrvatske u finalu, inace bi Srbija imala finalistu Mažica:D
    Doduše bolje da nam je Mažic sudio.
     (lol, 1. april 2020 11:20)

    # Link komentara

  182. Poraz od italijana u 1/2 fin EP u kosarci '97...
     (stanke..., 1. april 2020 11:20)

    # Link komentara

  183. Sport je to, nekad slaviš te "lude" pobede,a nekad ,sa gorkim ukusom u ustima,moraš čestitati pobedniku.
     (NSslaninar, 1. april 2020 11:19)

    # Link komentara

  184. Nije nam dovoljan ovaj virus nego ste mislili jos malo da nas mucite xD
    (rale, 1. april 2020 11:18)

    # Link komentara

  185. Pored ovih, dodao bih i Srbija - Australija na SP u fudbalu 2010., Partizan - Cedevita 2014., Partizan - Shamrock 2011. itd.
    (sgdp, 1. april 2020 11:18)

    # Link komentara

  186. Precka onog magarca, imali smo tim za finale EP
     (Mare, 1. april 2020 11:18)

    # Link komentara

  187. Ko god ume da podesi razliku imedju dva plivaca od 0.01 sekunde, u vremenu izmedju dodira plivaca i trenutka kad se vreme pojavljuje na ekranu, treba mu dati da vodi Ujedinjene Nacije, i vise nece biti problema na planeti.
    (Felps-Cavic, 1. april 2020 11:18)

    # Link komentara

  188. Još pamtim tu noć iz '98. i još više onu prečku...
     (Air Mosley, 1. april 2020 11:17)

    # Link komentara

  189. Ah ta prečka, ah taj koš za izjednačenje, ah taj sport
     (princip, 1. april 2020 11:17)

    # Link komentara

  190. Ali imamo i Kecmanovu trojku, i one dve Djordjeviceve, i Djokovica u Vimbldonu protiv Rodje -- nesto dobijes, nesto izgubis, na kraju je sve fer.
     (srpski seljak, 1. april 2020 11:17)

    # Link komentara

  191. @321,

    u čemu smo izgubili od Australije, ja ne mogu da se setim :(
     (Usput, 1. april 2020 11:16)

    # Link komentara

  192. Nolan smit i Bordo...
    (gospodin_savrseni, 1. april 2020 11:14)

    # Link komentara

  193. Italia '90, Piksijeva precka.
    (Radomir, 1. april 2020 11:14)

    # Link komentara

  194. Obrazi nam i dalje bride od šamara iz Jermenije, Kazahstana, Azerbejdžana, Estonije, Makedonije... “Orlovi”, su nam dokazali “da fudbal igraju svi”. Previše su nas puta takvi liliputanci učili fudbala...

    A svakog od ovih šamara i danas se stidimo. I svaki od njih nas je precrtao sa nekog velikog takmičenja.
     (fudbaler grga, 1. april 2020 11:13)

    # Link komentara

  195. Đinobili je u grupi bio, u tom momentu nije bilo tako bolno.
    Meni lično kao Zvezdašu najteža 4 poraza:
    Strazbur
    Bordo
    Partizan kad nam je Tejgo dao gol.
    U basketu Zadar i Miksova trojka u zadnjoj sekundi.
    Od reprezentacije:
    Švajcarska mi je broj 1. Ultra poniženje.
    2. Mijat prečka
    3. Tunčeri lopovluk
    (No, 1. april 2020 11:13)

    # Link komentara

  196. Meni bez premca F4 u Parizu pre 10 godina.

    Gledao sam uživo i sedeo tačno u uglu odakle je Teo šutirao. Odmah se videlo da je šut loš i da ne ulazi... idemo u finale Evrolige, radost neprocenjiva, samo da prodje ta još jedna sekunda...
    I onda niotkuda skače Čildres, hvata loptu koja ide pored obruča i daje koš za produžetak...

    Tog produžetka se od šoka uopšte ne sećam, al taj šut Tea, promašaj bez "koske" i koš Čildresa ću zauvek pamtiti :(
     (Randy Marsh, 1. april 2020 11:12)

    # Link komentara

  197. Nije ekipni sport, ali ja bih takodje uvrstio Novakov poraz od Nadala na Rolan Garosu 2013. u ovaj spisak.
    (Ivan M, 1. april 2020 11:12)

    # Link komentara

  198. Precka Pedje Mijatovica mi je najveca trauma iz detinjstva
     (PoCeTnIk, 1. april 2020 11:08)

    # Link komentara

  199. U novije doba poraz od Australije bez premca meni
     (321, 1. april 2020 11:07)

    # Link komentara