1. derbi sa mnogo prekida. utisak da partizan cuva rezultat. meni bar najupecatljiviji utisak kada menja sadika maticem. pa prijatelju gubis prvenstvo (koje je ionako i sa pobedom verovatno izgubljeno) neresenim rezultatom, kreni ofanzivno pa sta bude. a posle toga stojkovic krade vreme. zvezda blagi uzas. ne bi bilo gola pa i do jutra da se igralo.
     (putuj igumane, 2. mart 2020 06:52)

    # Link komentara

  2. Videlo se jos protiv TSC kada im neko postavi visoki presing da ne znaju gde biju i da nemaju igraca ko zna loptu da iznese.Tada ih je Lukic spasao izmislivsi nepostojeci penal a Zvezda nije smela toliko visoko da izadje,plasivsi se kontri i brzih Asana i Markovica ali njih dvojica osim te brzine,pojma nemaju,sto se videlo.Na zalost ni Zvezda,kao ni jedan nas klub,ne znaju da igraju i iznose loptu na takav presing jer nemaju takve znalce u odbrani,kao i zadnje vezne jer su to samo trkaci i cepanke.
    (Konstatacija, 2. mart 2020 01:10)

    # Link komentara

  3. Takuma Asano je bio među boljima u timu Partizana. Ono što Vaš skener nije registrovao je njegova defanzivna igra koja je bila na najvišem nivou. I ne samo na ovoj utakmici, već i u dužem proteklom periodu on igra sasvim dobro i to u oba pravca. Istina je da večeras to nije bio slučaj, ali zalaganje i ona blokada Benovog šuta su ako ništa drugo, a ono itekako doprineli da se sa "Mare" vratimo neporaženi.
    Za Aleksandra Šćekića kažete da je svojim ulaskom u igru uneo čvrstinu i pri tom zaradivši žuti karton!?
    Ne razumem, kakva čvrstina...I da li je to trebalo Partizanu kao zamena za Sumu, dok na klupi ostaje Lazar Pavlović koji jedini u ovom skraćenom rosteru može da popuni mesto Gvinejcu?
    Sve u svemu slabo, veoma slabo i neočekivano neagresivno i nemaštovito od mog Partizana :(
     (Moca NS, 1. mart 2020 21:31)

    # Link komentara

  4. Za sta ovi primaju platu? Sramotna igra partizana, ovo nisam video u zivotu
     (sampion evrope 92, 1. mart 2020 21:18)

    # Link komentara

  5. A genijalni potezi Trenera, sve genijalnije od briljantnijih, od igre sa 7-8 najflegmatičnijih pulena do golmana koji otvoreno gleda da zezne klub koji ga lebom rani a ispunio sve uslove za pemziju. Zamene je iznudio sudija koji je sudio preplašen posledica ako bar malo zaliči da sudi pošteno. Ka ta stro fa?aaaaaaa!
     (Zaustavite odma' silazim, 1. mart 2020 20:44)

    # Link komentara

  6. Nisu vam bili potrebni ovi skeneri,
    mogli ste ovako...
    28 igrača su zasluzili najminimalniju ocjenu.
     (HG530, 1. mart 2020 20:33)

    # Link komentara

  7. Asanovi karakteristični prodori bez lopte, je li? On jeste možda nadaren da trči, ali lopta da mu se ne daje nikako, jer je to za njega velika nepoznanica
    (sasa pg, 1. mart 2020 20:31)

    # Link komentara

  8. Odbrana na celu sa Lukicem.7 kartona je malo,morali su iskusnog OSTOJICA ,Miletics i Pavlovica
    (Mesecina,mesecina...., 1. mart 2020 20:31)

    # Link komentara