1. Skupis pare i postanes prvak Evrope nas jak sport...
    Ne moze vise besplatna Banjica i odmah kuknjava samozvane institucije. Institucija nalazi resenja.
    (Je li tako jeste, 4. februar 2020 23:05)

    samo neko glup i maliciozan moze misliti da bi bazeni na Banjici funkcionisali da nije bilo VK Partizan. Odrzavanje bazena kosta i traje cele godine, a ne samo tri meseca godisnje. Bazeni 11.april su propali jer nisu imali korisnike u zimskom periodu A odrzavanje Banjice je placao najveci. delom VK Partizan, ostalo opstina i karte za ostale korisnike.
    A samo jos gluplji i maliciozniji moze se radovati, a neki i posveceno raditi na tome da se unisti jedan od najvecih VK u Evropi, a po broju poniklih asova ubedljivo najveci klub svetskog vaterpola!
    A ovi sto zale Becej i Zvezdu i ostale “rasadnike” talenata neka znaju da im je 90% igraca bilo iz Partizanove skole.
    vaterpolo u Srbiji = Partizan
    ostalo sve mutanti napravljeni iz licnih frustracija
    (optrtgevezn, 17. maj 2020 11:46)

    # Link komentara

  2. Skupis pare i postanes prvak Evrope nas jak sport...
    Ne moze vise besplatna Banjica i odmah kuknjava samozvane institucije. Institucija nalazi resenja.
    (Je li tako jeste, 4. februar 2020 23:05)

    # Link komentara

  3. Vidim mnogo zluradih komenta koji se raduju propasti VK Partizan, mene kao starog Zvezdasa boli srce sta se radi VK Partizanu, ne zbog Partizana nego zbog silne dece, godinana sam, iduci na posao, prolazio svaki dan kraj bazena Banjica, srce mi je bilo puno videti tu svu silnu decu koja treniraju vaterpolo, bia je to industrija vaterpola, nemogu da zamislim da toga vise nema, velika je to tragedija za sport i vaterpolo u Srbiji, kakav smo to mi narod i drzava da unistavamo sve sto je uspesno i dobro. Posledice cemo vrlo brzo da osetimo, volek bih da gresim.
    (Miki, 3. februar 2020 23:28)

    # Link komentara

  4. VKPartizan je pojam za ovu igru u celom Svetu.Njih je vodio ranije
    najbolji stručnjak Vlaho Orlić.Toliko je odličnih igrača stvorio da je
    nemoguće ispisati sve njih u ovom komentaru.Nemogu da shvatim da je takav
    gigant upropašćen i ko je kriv zato?
    (Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing., 27. januar 2020 20:43)

    # Link komentara

  5. moze neko navijati za ovaj ili za onaj klub, ali se mora priznati da kad god smo (od raspada sfrj) u evropskim okvirima imali jak tim u bilo kom sportu, to nije bio odraz jakog domaceg takmicenja vec unistavanja drugih klubova u tom sportu.

    kad shvatimo da nam je bolje da imamo ligu izjednacenih klubova, pa makar bili i slabijeg kvaliteta nego da imamo jedan jak klub a ostale jadne, tada ce sport polako poceti da se popravlja i tek tada cemo moci necemu da se nadamo.

    do tada, oni koji navijaju za klub koji je trenutno "na vrhu" ce podbadati one ciji je klub "na dnu", dok se situacija ne obrne.
    (mrmlj, 27. januar 2020 17:53)

    # Link komentara

  6. A bilo vam je lepo dok ste se silili. Naša Banjica, iznajmljujemo drugima termine, svi reprezentativci iz Partizana. Drugi su jedva preživljavali, smucali se po bazenima. Nije mi vas žao uopšte.
    (kostolomac, 27. januar 2020 15:44)

    Partizan ce opet da se digne,a tvoj klub ce da menja imena i da ispada u drugu ligu.
    (PAOK, 27. januar 2020 17:26)

    # Link komentara

  7. Onih 250 miliona sto je vucic kao planirao da ulozi u novi nacionalni stadion ,bolje da ulozi u sportove poput vaterpola,rukoketa,odbojke koji su na ivici egzistencije u Srbiji,a donise nam mnogo medalja
     (misa87, 27. januar 2020 16:48)

    # Link komentara

  8. I becej je bio i prvak evrope i silne reprezentativce dao pa je ugasen zbog Partizana. Oduvek su povlasceni bili, nisu placali bazen, uslovljavali igrace, iznajmljivali bazen drugima i sta bi sad?
    (bvb, 27. januar 2020 15:28)

    Ти друже појма немаш о ватерполу, а плус си и малициозан. Бечеј је створен буквално преко ноћи, када је велики број играча из Партизана + Шапић прешао тамо. Рок трајања вештачких клубова је свима познат. Ако сутра Мрчајевци пронађу довољно пара за довођење партизанових репрезентативаца, могу постати прваци Европе али никада неће створити ни једног играча или опстати дуже од пар сезона.
     (психијатар, 27. januar 2020 16:42)

    # Link komentara

  9. Ne znam cemu ovo,drzava vam dala bazen.Pa mi smo na Banjici oduvek.Prvaci Evrope 7 puta.Iz nase skole pravili smo i Sabac,Zvezdu,Radnicki,Nis.Koliko zlobe moras imati u sebi pa da pomenes bazen?Za deceniju ako se stanje u klupskom vaterpolu ne popravi bicemo na nivou Gruzije.
     (nikola ventola, 27. januar 2020 16:38)

    # Link komentara

  10. Jedan klub = reprezentacija. Tako je pokušala i Marina Maljković sa ŽKKP. Sreća pa nije uspela.
    (zoro, 27. januar 2020 15:42)

    Ali ovo je u nekoj drzavi i nekim drugim vremenima uspevalo sa tom Akademijom vaterpola . Onda su neki kompleksasi resili da novcem ili obecanjima prave * drim* timove uzimajuci te igrace i trajali koliko su trajali . Šteta da neki nisu imali sluha ali biti simpatizer ili igrač Partizana nikad i nije bilo lako..
     (Šašavi statističar, 27. januar 2020 16:19)

    # Link komentara

  11. Mnogo je komentara koji ne odgovaraju istini.
    Prvi je da je VK Bečej stvarao igrače i namerno urušen. Bečej je postao prvak Evrope, sa igračima sa strane, sem Krstonošića nijedan Bečajac nije igaro u šampionskom timo. Zašto nisu ulagali u školu vaterpola, ko je izašao iz te škole posle.
    Partizan ne treba žaliti, ljudi iz uprave urušili su klub, sada ekipa sa Tanjom Rakas kao hijene razvlače leš. Kada su otpuštena trojca igrača, ostatak ekipe nije ih podržao, treneri takođe. Na bitnom ispitu su pali i pokazali da nemaju karakter šampiona i potreban da uspeš. Biće mi žao ali sami su krivi kad ispadnu iz lige. Kako je rekao Mitrović, kad stalno gubiš pređe ti u naviku.
    CZ je novac dobijala i trošila bez plana. Uvek posle šampionskog slavlja raspadnu se i menjaju ime. O školi vaterpola tamo se ne razmišlja. Kvalitet njihovih igrača je prosečan.
    Mladi igrači sa potencijalom odlaze i ne statsavaju u šampione, nego solidne klupske igrače stranih liga.
    Srbija ne ceni vaterpolo i ne zaslužuje da ga ima.
    (Djordje, 27. januar 2020 16:07)

    # Link komentara

  12. I becej je bio i prvak evrope i silne reprezentativce dao pa je ugasen zbog Partizana. Oduvek su povlasceni bili, nisu placali bazen, uslovljavali igrace, iznajmljivali bazen drugima i sta bi sad?
    (bvb, 27. januar 2020 15:28)



    ok, svi pricate o bazenu. da li sada i drugi imaju bazen? gde su rezultati, gde smo u evropi?? posto se hvatate samo za bazen. za 5 godina, nema nas u vaterpolu, zapamti. a zaboravljas da je mnogo igraca koji su poceli u partizanu, igralo i za druge klubove u ovoj zemlji, o reprezentaciji necu da pricam. ali..taj bazen..bato, znanje, znanje..institucija koja je ugasena.
    (111, 27. januar 2020 15:55)

    # Link komentara

  13. Podnesite finansijski izvestan ako smete!
     (NM, 27. januar 2020 15:55)

    # Link komentara

  14. Brzo je zaboravljena izjava Aleksandra Ćirića o stanju u srpskom vaterpolu, posebno u Partizanu. Kako su radili tako im se vratilo.
    (rade, 27. januar 2020 15:53)

    # Link komentara

  15. Džaba prepucavanje sport je zdrav i lep al nema para u njemu a kad nema para svi beze na druge sportove. Surovi kapitalizam. Samo fudbal nazalaost donosi lovu.
     (Vlasta Skokoglavac iz Kozjaka, 27. januar 2020 15:50)

    # Link komentara

  16. Hajde da vidimo finansijski izveštaj VKP. Zašto je klub u višemilionskoj blokadi, ostavljena ruinirana Banjica, dug za struju i ostalo, za koliko su prodavani igrači...
    (Dule bombaš, 27. januar 2020 15:47)

    # Link komentara

  17. A bilo vam je lepo dok ste se silili. Naša Banjica, iznajmljujemo drugima termine, svi reprezentativci iz Partizana. Drugi su jedva preživljavali, smucali se po bazenima. Nije mi vas žao uopšte.
    (kostolomac, 27. januar 2020 15:44)

    # Link komentara

  18. Grobarska spin radionica.
     (Nadja, 27. januar 2020 15:43)

    # Link komentara

  19. VK Partizan je najveći sportski brend u Srbiji. Propast Partizana je propast vaterpolo Srbije.
     (Luke Babbitt gravedigger, 27. januar 2020 15:42)

    # Link komentara

  20. Jedan klub = reprezentacija. Tako je pokušala i Marina Maljković sa ŽKKP. Sreća pa nije uspela.
    (zoro, 27. januar 2020 15:42)

    # Link komentara

  21. Evo dokaza da je SD Partizan rak rana sporta u Srbiji. Da li je realno da neko ovo može od sportista da izjavi?
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Neđo Valderama, 27. januar 2020 15:03) # Link komentara

    Evo dokaza da rak rana donese sedam titula Evropskog sampiona i bezbroj reprezentativnih trofeja.
    Evo dokaza da sve moze da propadne samo Partizana da nema.
    Cestitam na dokazima koje si izneo.
    (Karaburac, 27. januar 2020 15:33)

    # Link komentara

  22. Kako guse VK Partizana tako i drugo veliko takmicenje prolazi bez medalje.
    (Vlado, 27. januar 2020 15:30)

    # Link komentara

  23. I becej je bio i prvak evrope i silne reprezentativce dao pa je ugasen zbog Partizana. Oduvek su povlasceni bili, nisu placali bazen, uslovljavali igrace, iznajmljivali bazen drugima i sta bi sad?
    (bvb, 27. januar 2020 15:28)

    # Link komentara

  24. Partizan je godinama otimao drugima talente... Evo sada je Partizan ugasen i sada ti talenti cvetaju sirom Srbije, imamo ni sami koliko buducih reprezentativaca iz buducih centara Sapca Kragujevca iz Zvezde... A da nema nigde nikoga nema nigde ni jednog talenta... A znate li zasto... Zato sto ste ubili osmostrukog prvaka Evrope...ali vi ne mozete to da shvatite... Ali polako shvaticemo kada nam reprezentacija ode u C ligu Evrope.
     (marko, 27. januar 2020 15:12)

    # Link komentara

  25. Svi drugi klubovi su uništavani zbog Partizana. Što da nam bude žao.
    (epcot, 27. januar 2020 15:08)

    # Link komentara

  26. A zašto je VK Partizan u tolikim dugovima? Imali su 30 godina besplatno Banjicu, iznajmljivali drugima termine, uslovljavali igrače reprezentacijom. I posle svega, ostavili ruiniran bazen, klub im blokiran za velike pare.
    (ranac, 27. januar 2020 15:06)

    # Link komentara

  27. Partizan = vaterpolo u Srbiji
    Partizan = košarka u Srbiji

    Možete da ne priznajete ali tako je. Pozdrav
    (Aleksa, 27. januar 2020 15:05)

    # Link komentara

  28. Evo dokaza da je SD Partizan rak rana sporta u Srbiji. Da li je realno da neko ovo može od sportista da izjavi?
     (Neđo Valderama, 27. januar 2020 15:03)

    # Link komentara

  29. Odlicna tema.
    Sta na sve to kaze Tatjana Rakas, cuveni vaterpolo znalac ?
    (bgd011, 27. januar 2020 15:00)

    # Link komentara

  30. Jasno sve... A krenulo je od 2012 kad se na silu počelo ulagati u Zvezdu...
    Ovo sad su još samo ostaci dobrog rada u Partizanu. i Kad za par dana prestanu igrati oni koji su ponikli u Partizanu reprezentacija će se boriti da prođe grupu na velikim takmičenjima.
    Al to ovaj Nolan Smit i slični ne mogu da shvate jer su ograničeni klupskim bojama i ne vidi ništa dalje od toga.
     (Randy Marsh, 27. januar 2020 14:59)

    # Link komentara

  31. (Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!, 27. januar 2020 14:41)
    Da neće tvojim parama da grade kult reprezentacije legendo legendarna?
    (sima simujle, 27. januar 2020 14:54)

    # Link komentara

  32. A Zvezda ne gradi nista?
     (SimkeLujka, 27. januar 2020 14:54)

    # Link komentara

  33. Stanje u srpskom vaterpolu je lose.To svi znamo.Posebno boli cinjenica da je za uzlet i opstanak prosecnog vaterpolo kluba u Srbiji dovoljan i budzet od 200-300.000 evra sto je prava sica .Drzava moze da natera vodeca drzavna preduzeca da sponzorisu nekoliko vaterpolo centara.Zaista,za svega 2-3 miliona evra,vaterpolo bi poceo da ozivljava.Ja verujem da ce to da se uradi.Medjutim jako su mi zasmetali oni silni utopijski komentari ovde,onaj dan kada smo ispali od Spanije.Toliko trolovskih komentara i price o nekakvoj propasti tipa "nikad vise nista u vaterpolu necemo osvojiti,sto je bilo bilo je,kraj svega bla bla" truc nakon jednog poraza na EP koje smo prethodna 4 puta uzastopno osvojili su stvarno smesna.Momci su dosli ka cetvorostruki sampioni Evrope,pa morao je jednom taj niz da stane,u cemu je problem?! Izgubili su od jedne od najjacih selekcija sveta i to na peterce koji su u velikoj meri i trenutna sreca.
    Ja vas samo pitam a sta treba da kazu Madjari onda?! Madjarskoj je ovo prva titula prvaka Evrope posle neverovatno dugih 21 godine!!! EJ!!!! Za citav taj period dok su oni cekali titulu mu smo osvojili SEDAM,jos jednom SEDAM Evropskih prvenstava (2001,2003,2006,2012,2014,2016,2018) od toga cak dva na njihovom terenu (2001,2014).Madjarska ima ubedljivo najjacu ligu u Evropi,a jel znate koliko su dugo cekali da neki klub osvoji LS? 13 godina! Od Honveda 2004. do Solnoka 2017.!!!! Srpski vaterpolo moze da ne bude dominantan kao pre,ali da propadne ne moze,shvatite to!
    (VK, 27. januar 2020 14:42)

    # Link komentara

  34. Gradio duh reprezentacije na državnim parama i tudjim talentima, sada sa 7 miliona eura duga što kad bi se prevelo u fudbalske novce iznosi preko 500 miliona eura. Tako svako može da gradi duh bilo čega, sa državnim parama, bazenima i ocenjivanjem preko reprezentacije. Sportski pozdrav ...
     (Šta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014. ??!, 27. januar 2020 14:41)

    # Link komentara

  35. vk partizan ili kako je sistematski unisten od idiota

    sportski pozdrav :)
     (anti-reklamozder, 27. januar 2020 14:40)

    # Link komentara

  36. Tako je breeee, to svi znaju samo se cuti.
     (prototip, 27. januar 2020 14:39)

    # Link komentara