1. Svaka cast za tekst!!!
    (AcaPetrovic, 3. oktobar 2019 23:20)

    # Link komentara

  2. Pesicu dati tim snova, otprilike kao Murinju dati Barsu iz najboljih dana sa Mesijem, Cavijem, Inijestom. On je defanzivni trener, nece uraditi sa njima nista.
     (Losmi, 3. oktobar 2019 16:56)

    # Link komentara

  3. Za par godina Evrokup ce biti zanimljiviji od Evrolige !
    (DjapeKorleone, 3. oktobar 2019 15:51)

    # Link komentara

  4. @Kralj 
    Zvezda za Top8 sa 5 pojacanja svi slobodni igraci? Je si ti ozbiljan. Nema nikakve sanse da Zvezda sa prosecnim EL igracima igra Top8 u ovom sistemu takmicenja. Da je stari sistem da ali ovako je to apsolitno nemoguce. Mozemo i da se kladimo ako nekom ne trebaju pare?
    (4k4.Dex, 03. oktobar 2019 13:30)

    Zabluda je da je po sadasnjem sistemu takmicenja teze doci do top8. Ranije si u top 16 imao grupu gde ti zapadnu npr Fener i Efes i gde su svi mecevi jako jako vazni, pa dobi ti te klubove tad. Ovako kad je ligaski sistem uvek ce se u velikom broju meceva veci timovi nekad opustiti, pa moze lakse doci do iznenadjenja. Cak je i jedna Buducnost dobila CSKA. Znas kad bi ih dobili u top16 fazi u grupi iz koje 2 ekipe idu u top8? Nikad. :-) Inace, verujem da Zvezda može da bude kompetitivna i te kako za Top8. A bila bi sa ovom ekipom i u prethodnom sistemu.
     (Keynes, 3. oktobar 2019 14:51)

    # Link komentara

  5. @Kralj
    Zvezda za Top8 sa 5 pojacanja svi slobodni igraci? Je si ti ozbiljan. Nema nikakve sanse da Zvezda sa prosecnim EL igracima igra Top8 u ovom sistemu takmicenja. Da je stari sistem da ali ovako je to apsolitno nemoguce. Mozemo i da se kladimo ako nekom ne trebaju pare?
     (4k4.Dex, 3. oktobar 2019 13:30)

    # Link komentara

  6. Real osvaja s pola snage
     (4k4.Dex, 3. oktobar 2019 13:29)

    # Link komentara

  7. grund@
    Nista decko nije pogresio,Zvezda po imenima je sigurno po kvalitetu u prvih 8,po meni ste najvise tanki na Tomicu ali mozda I gresim.Moze svasta da se desi,povrede,los dan,svadja neka u ekipi pa ni F4 nije nedostizan,favoriti su isti svake godine,imaju ozbiljne timove ali I vrhunske trenere.Efes ove godine tesko do F4,Real,Barsa,Fener a za cetvrto mesto Efes,CSKA,Armani(zbog Mesine)mislim da ostali tesko mogu.
     (kralj, 3. oktobar 2019 13:07)

    # Link komentara

  8. Nekad sam jedva čekao meč sa Strazburom, jedva i kartu našao tada...sad me ne interesuje ni CSKA, verujem ni mnoge druge. Jednostavno, ovakva Evroliga je SMORILA.
     (CJC, 3. oktobar 2019 12:58)

    # Link komentara

  9. što bi rekli moji prijatelji grobari - nikad slabija euroliga
     (ss.petrovic@gmail.com, 3. oktobar 2019 12:36)

    # Link komentara

  10. Ugasila se dabogda, pa od nule novo takmičenje koje bi u obzir uzimalo i novac ali i rezultate, ne samo ovo prvo. Svako treba da ima šansu da bude prvak Evrope, pa i prvak npr. Norveške kroz 3 kruga kvalifikacina. Ovakav sistem gde "elita" gazi boraniju je dugoročno neodrživ, jer iz Evrope neće imati ko da razvija igrače tako da ćemo gledati legije raspalih Amerikanaca. A taj trend već uveliko traje, počelo je u Rusiji i Turskoj, preko Italije, sve do Partizana, Zvezde, Budućnosti, Cedevite... Ja, kao i veliki broj mojih drugara, praćenje EL i EK smo sveli na minimum. Pratimo isključivo ABA jer tu ima koliko toliko nekog takmičenja, neizvesnosti i borbe za nešto, bilo za titulu bilo za opstanak. Svako se nečemu nada a to je poenta sporta. Na ulazu kod Bertomeua može slobodno da stoji isti natpis kao na ulazu u pakao: "Ostavite svaku nadu vi koji ulazite ovde".
     (Mr. Blondie, 3. oktobar 2019 12:30)

    # Link komentara

  11. @Leclerk uh ,F4 bas deluje daleko, cak bi i F8 bio vanredan uspeh iako mislim da cemo biti konkurentni. Fener je daleko od prvog favorita, mada bih rekao da to Zeljku vise odgovara, kad se vrate Zo i Veseli...Real i Barsa prvi favoriti, bas tim redom jer je Real sacuvao skoro sve i malo nadogradio, pun tim sampiona. Barsa strahovito pojacana, trebace im malo da se uigraju. Zatim Efes koji je sacuvao kompletan tim i doveo Pitersa i Singltona. CSKA jestw slabiji ali i dalje dosta jak sa Majkom Dzejmsom. Olimpija Milano sa Mesinom na klupi i Cacom Rodrigezom i Selvonom Makom bice konkurentna. Bajern je ulozio ozbiljan novac, zatim i PAO koji je doduse dosta promenio ali doveo NBA igrace. Himki ce biti nezgodan, Zalgiris standardno...reci da mozemo do F4 je bas optimisticno, pobicemo se sa svima, imamo sa cim pa sta bude bice.
     (Djenka, 3. oktobar 2019 12:22)

    # Link komentara

  12. barsa,fener,efes,real idu na f4
    cska ce tesko do f4 a titulu gotovo sigurno nece odbraniti
     (rs, 3. oktobar 2019 12:03)

    # Link komentara

  13. Haha cuj ovog od 6-8mesta i jos f4 nije nedostizan..kakve glave sve komentarisu ovde
     (grund, 3. oktobar 2019 11:50)

    # Link komentara

  14. Najveci utisak - Jovic naucio engleski
    (Uki, 3. oktobar 2019 11:30)

    # Link komentara

  15. fener, real, barca i jedan rus na f4 ove godine.
    rusi prebogati, jedan ce se sigurno uspeti ugurati. grci tesko.
    (minea, 3. oktobar 2019 11:19)

    # Link komentara

  16. Једно је сигурно,добићемо новог шампиона јер ЦСКА са овим ростером готово да нема шанси да одбрани титулу...Највеће шансе дајем Фенербахчеу иако на папиру Барселона највише обећава.Звезда?негдје од 6-8 мјеста по квалитету али има и фактор навијача па ако се све посложи како треба ни ни Ф4 није недостижан.Почетак сезоне је показао да смо далеко од жељене форме али боље кренути лошије па додати гас него обрнуто...
    (Pssssst,it is I,Leclerc !, 3. oktobar 2019 10:49)

    # Link komentara

  17. Nikad jaca Evroliga, moje misljenje da je Fener prvi favorit samo da budu zdravi svi za kraj sezone, odmah iza je Barsa, mislim da ce Kari to spremiti dobro i treći naravno Real koji je uvek tu. Mislim da ce CSKA da podbaci jer su otisli stubovi tima, od iznenađenja neka to bude Bajern.
     (samo kazem, 3. oktobar 2019 10:29)

    # Link komentara

  18. pao
     (zzzz, 3. oktobar 2019 10:24)

    # Link komentara