B92 kod Darka Miličića: Kakav Divac, Jokić je kao Novicki

Bio je drugi pik na jednom od najjačih NBA draftova, bio je velika nada srpske košarke, bio je kratko i kikbokser, a sada je posvećen porodici i voćarstvu. Darko Miličić ugostio je B92 u svojoj kući kod Novog Sada i otvoreno je govorio o mnogim temama.

Aleksa Gutović
Pošaljite komentar
  1. Decko kojem je dato u ruke sa 18 godina 2. Pozicija na Draftu zahvaljujuci Divcu koji je otvorio NBA za srpske igrace i Evropske. 50 milioona dolara i od svega toga je uspeo da se svadja sa klubovima, saigracima i na kraju da postane zemöjoradnik koji duguje pare svojim radnicima.
    Da je Divac tako se odnosio prema svojoj sansi i nocu u NBA ti decko nikad ne bi video NBA jer bi dolazio iz naroda i regiona koji nosi taj image. 2. mesto na draftu i pare koje si tamo zaradio nicim nisi zasluzio. Ti si proizvod svih predhodnih generacija jugoslovenskih kosarkasa. Sram te bilo.
    (Rocky, 10. decembar 2020 12:49)

    # Link komentara

  2. Hvala ti Dare! S vremena na vrijeme, kada mi je tesko, vratim se na ovaj tvoj iskreni intervju koji me napoji snagom i vrati na pravi put. Jeste, pao si na bojnom polju, al si mnogo roda rodio, tvoj pad nije bio za dzaba! Ziv bio i hvala na svemu!
    (Kid Dinamite, 12. jul 2019 15:14)

    # Link komentara

  3. kakav je potencial imao ovaj darko pa to se nevidja,ali nikad nije imao glavu inace bi imao karijeru poput pedje ili drazena.mislim,da bi bio veci igrac od novickog ali to je takva glava koju niko nemoze naterati,da igra za ekipu.stvarno šteta divac je odsluzijo to radom a darko je bio supertalenat.mogu reci samo steta za reprezentaciju.pedja,sale,danilovic,milicic,guduric,divac,paspalj pa to je strasna ekipa koja bi uzela prsten u americi bez problema.steta sto je darko bio takav,da ga nemozes puškom naterati da igra ako on nezeli.
    (slaviša šmigič, 1. avgust 2018 22:16)

    # Link komentara

  4. kAD IZGOVARAS IME DIVCA USTANI ,SIVONJA.
    (Mirko, 7. mart 2017 12:56)

    # Link komentara

  5. Kako lupaju minuse na svaki kom u kome se kaze da je Srbin. Boli ih.

    (odlican intervju, 28. februar 2017 00:49)

    Pa tako se radi svakom komentaru u kojem se Bosanci lažno predstavljaju.
    (Komifo, 28. februar 2017 12:56)

    # Link komentara

  6. Poruka za sve - Svaki čovek ima svoju priču,a gospodin Darko Miličić je po meni pravi primer SRBINA,čovek reklamira prirodan i ponosan život,a ne onaj materijalizam preko bare,jeste da je on zaradio ogroman novac,ali isto tako on je mnogo novca dao za bolesnu decu! Možda mu je zato i Bog dao tu visinu,i tu snagu,kako bi on jednoga dana mogao da pomogne nekoj bolesnoj devojčici ili dečačiću,jer na kraju krajeva to je ono što donosi sreću,pomoći nekome,spasiti ljudski život to je vrednije od milijardi! ljudska je bolest materijalizam i kapitalizam,ljudska je bolest mrtvo selo,koje je predstavljalo nekada nezavisnog čoveka,seljaka,Srbina!Danas čovek ništa nema,sve mora da kupuje! Danas čovek i da ima mercedes,siromašan je ako nije okružen dobrim ljudima,šumama,voćnjacima,planinama i ono na kraju najvažnije,decom!Darko ako čitaš ovo u Novom Žedniku žive Srbi krajišnici,tu si uvek dobrodošao!
    (iq15, 28. februar 2017 12:05)

    # Link komentara

  7. Plus nakon 44 godine života ide NBA penzija koja nije mala - svakog prvog 7000$
    (Cheyen Chedo, 28. februar 2017 10:12)

    # Link komentara

  8. Iskren čovek i svaka mu čast na tome, ali mnogo nezreo i neuravnotežen, šteta.

    Ovo je tipičan pristup nekoga koga se guralo u košarku zbog visine i ostalih fizičkih predispozicija, no džabe to kada ne voli košarku, a očito ni ne razume kompetitivan sport opcenito.

    Još kada ubrojiš i hronično nezadovoljstvo sredinom gde živiš, dobro je to i prošlo. Čovek je imao enormnu sreću u životu i zaradio enormne pare bez da je orao i kopao, vidi se iz pristupa da ni danas toga nije svestan. Bez košarke bi bio tipični klošar, "navijač", sitni kriminalac.

    Ne moraš za sport da budeš Ajnštajn, ali bome ni totalni propuh u glavi nije dovoljan.
    (Filip, 28. februar 2017 08:53)

    # Link komentara

  9. Mozda nije uradio u NBA ono sto se od njega ocekivalo, jeste problematican ali je jedan VELIKI covek i Srbin! Svi smo ponosni na tebe Darko, a i da si bio najbolji na svetu opet bi te dezurni smaraci pljuvali...uzmi samo primer Djokovica
    (Stefan, 28. februar 2017 08:20)

    # Link komentara

  10. Bravo Darko, covek lepo sve objasnio ipak je Darko samo obican covek koji se bas i nije snasao u kosarkaskoj industriji, nema veze ko zna zasto je to dobro
    (N57, 28. februar 2017 07:55)

    # Link komentara

  11. Da nije bilo četnika sav srpski narod u Dalmaciji bio bio potpuno istrebljen
    (Goran, 28. februar 2017 07:16)

    # Link komentara

  12. Bravo za text,bravo za iskrenost,bravo za Darka!
    (Gagi, 28. februar 2017 07:13)

    # Link komentara

  13. Najveca steta za njega, ovako verovatno sad oseca jbte mogao sam to drugacije...Kao sto neko rece ovde, vidi se da je posten momak i ne iskvaren ali jednodimenzijalan...Ne moze tako kroz zivot, mora covek da gleda bar dva/tri koraka unapred... Sad darko radi ono sto volis ali ovaj put daj sve od sebe, zbog sebe. Sto se tice humanosti, skidam kapu! A sto se tice cetnika, to je tvoj licni izbor ma da licno mislim to treba da drzis za sebe kao i veru...to su ipak privatne stvari!
    (Gordan, 28. februar 2017 04:06)

    # Link komentara

  14. Kapa dole. Fantastična priča.
    (dača, 28. februar 2017 03:08)

    # Link komentara

  15. Darkova jedina sreca u svemu tome je sto NBA placa tako kako placa( cesto bez ikakvog rezone ili logike),inace bi on bio jos drasticniji primer ili verzija slucaja Sase Curcica. Nadam se da ce novac sto je tamo zaradio moci da ga pokrije za sledecih 50-60 godina zivota jer nema novca koji se ne moze potrositi,a sto se tice zarade of vocarstva u Srbiji,to je na dugackom stapu,moze da cuje korisne savete of Damira Dokica.
    Mnogima je komentatorima ovde on Car I idol,ok svakom svoje,ali kao sto napisah,imao je mnogo vise srece od pameti I nadam se da ga sreca nece napustiti u nadolazecem period,shvatio je greske I ima ocigledno dobru dusu.
    (Ljubisa, 28. februar 2017 01:44)

    # Link komentara

  16. Ocigledno da je pored neospornog talenta potrebno imate i jos nesto srecu, komunikaciju sa ljudima, jaku podrsku i mentalnu snagu. Verovatno da je imao bar nesto od toga, postigao bi sigurno mnogo vise u sportu. U svakom slucaju, hvala mu za sve. Pozdrav
    (Darko Darko Darko, 28. februar 2017 01:31)

    # Link komentara

  17. Jordan je u 15 sezona od nba ugovora zaradio 93 mil $ a ne racunajuci dve poslednje godine u Cikagu (33 i 30 mil )i onu kada nije igrao zbog oca (4 mil ) se dolazi do zakljucka da je Milicic za 10 sezona zaradio tacno duplo vise nego Jordan za 12 od ukupno 15 sezona ( 52mil vs 26 jordanovih za 12 sezona ) . Takodje je i Jaric za 8 sezona zaradio mnogo vise nego Jordan zatih 12 ( 42 vs 26 ) kao i Radmanovic za 10 sezona ( 43 vs 26 ) . Racunajuci Jordanovu zaradu citave karijere ( i u te dve poslednje god u Cikagu ) on je zaradio manje od Stojakovica a jednako kao i Divac . Poredjenje koje pokauzje koliko je novac relevantan u NBA jer sa jedne strane imamo Boga kosarke ucesnika svakog all stara od prve do poslednje sezone i zvanicno najboljeg svih vremena a sa druge iznad prosecne Divca i Stojakovica , prosecne Jarica i Radmanovica i najveci promasaj na draftu ikada Milicica . Naravno , Jordan je sve to komspezovao sponzorskim ugovorima
    (nenad, 28. februar 2017 01:07)

    # Link komentara

  18. hahaha

    Kako lupaju minuse na svaki kom u kome se kaze da je Srbin. Boli ih.

    Darko je covek, ziva legenda i pre svega VELIKI SRBIN.

    A vas autosovinizam izjeda iznutra.

    Pozdrav od grobara
    (odlican intervju, 28. februar 2017 00:49)

    # Link komentara

  19. Koliko je samo ovakvih "sportista" kao on što ne bi bili u stanju ni kanale kopati i od toga živjeti, a tamo u nekim klubovima neko im isplaćuje milione a da ni sami ne znaju šta rade. Čovjek konstantno napominje kako nikad nije bio dobar sa glavom i da mu je sve to bilo mrsko. Postavlja se pitanje da li bi on ili bilo koji sportista koji je preplaćen za posao koji radi (naravno nezadovoljan je sa tim poslom i veoma mu je teško) uopšte mogli egzistirati u nekim drugačijim uslovima?
    (NN, 28. februar 2017 00:31)

    # Link komentara

  20. Dikeeeeembeee! No, no, no :)
    (Kid Dinamite, 28. februar 2017 00:13)

    # Link komentara

  21. Ne znam zašto se potencira da nije ništa uradio u nba? 10 sezona ništa? Možda nije iskoristio svoj potencijal ali 10 godina biti u nba, to je samo po sebi ogroman uspeh. Pa pogledajte kakve veličine nikada tamo nisu ni otišle a mnogi odlični igrači su se tamo zadržali po jednu sezonu...
    (marii, 28. februar 2017 00:06)

    # Link komentara

  22. Odličan intervju. Lik je Miličić...
    (delivery, 28. februar 2017 00:01)

    # Link komentara

  23. Milicic je imao samo 18 godina, Pistonsi daleko od nivoa organizacije da ga spreme za zivot.
    Sta da ocekujes od klinca, kome das milione.
    Nisu imali ni taktiku za motivaciju a pao I u depresiju a ko i ne bi u Memfisu i slicnim USA gradovima.
    (Melbourne-Florida, 27. februar 2017 23:59)

    # Link komentara

  24. @Predrag verujem kao vrsni poznavalac istorije da su se cetnici sluzili gerilskim ratovanjem, a ne kao partizani juris i srbe u prve redove... dovoljno? ;)
    (tobiramaduke97, 27. februar 2017 23:55)

    # Link komentara

  25. jedna velika ali bas velika NULAAAA
    (ja, 27. februar 2017 23:54)

    # Link komentara

  26. Molim postovaoce četnika da navedu samo 3 iole ozbiljnije bitke između četnika i Nemaca u II sv. ratu. Nemojte da mi udarate minuse vec napisite 3 bitke ukoliko su postojale.
    (Predrag, 27. februar 2017 22:34)

    # Link komentara

  27. Daj ti jedan kos u NBA ili jedan humanitarni dinar, pa se onda javi.
    (Darko dileja, 27. februar 2017 22:26)

    # Link komentara

  28. To je nas mentalitet, nas Srba koji dolaze sa tog podneblja, tj. iz tog dela Repubilke Srpske, gorostas a dobrica u dubini duse, ljudino svaka ti cast, grobar sam ali te cenim sto nisi isfoliran i sto kapiras greske koje si radio, u danasnjem svetu u kome se svi filiraju nesto, u kome je biti seljak aut, a biti urban in!!!! Ima lovu, moze da zivi gde hoce, dodje na Frusku Goru, napravi kucu, zasadi vocnjake i cao zdravo!!!!BRAVOOO MAJSTORE SRBENDO!!!
    (Mrkonjic Grad Sipovo Janj, 27. februar 2017 22:09)

    # Link komentara

  29. Cetnici nisu niti ce ikad biti koljaci svoga naroda...sramota je sta je komunizam uradio..ako su cetnici izdajnici sto nas nisu izdali u prvom sv.ratu?Darko legendo...ja te povrsno poznajem i za tebe sam cuo samo reci hvale..ljudino!
    (bojan, 27. februar 2017 21:39)

    # Link komentara

  30. Jordan je pod govorom proveo 15 sezona u NBA ( racunajuci i onu sto je propustio zbog smrti oca ) , od prve do poslednje sezone je bio All star igrac , Bog kosarke i najbolji svih vremena . Darko je proveo 10 sezona i nije postigao nista a ako izuzmemo Jordanove poslednje 2 sezone u Cikagu kao i onu koju nije igrao zbog oca onda je Darko zaradio duplo vise novca od Boga kosarke racunajuci samo platu NBA kluba a ne sponzorske ugovore . Darko za 10 sezona 52 mil $ a Jordan za 12 sezona 26 ( u ovo ne ulaze 2 poslednje gocine u Cikagu i 1994 koju nije igrao zbog oca ) . Najveci paradoks u istoriji NBA a nije bas vremenska razlika velika da bi govorili o vrednosti dolara u vreme Jordana i Darka. 

    [link]
    (nenad, 27. februar 2017 19:19)

    Jordan je zaradio skoro 100M.
    (Thilmo, 27. februar 2017 21:25)

    # Link komentara

  31. Bio di dobar da nisi toliko nadobudan
    (Gogi, 27. februar 2017 21:22)

    # Link komentara

  32. Дарко је културолошки феномен. Он је слика и прилика сукоба овдашњег човека са западним човеком. Ја не знам што се потенцира да је он неуспешан, кад је успео да остане оно што јесте. На крају се своде рачуни, а ја нисам сигуран хоће ли он или Џордан умрети срећнији. Друго је то што смо ми масовно прихватитли америчка правила, па и правила успеха, те нам је Миличић сада лош пример. Треба се мало отрезнити од тог холивудског брејнвошинга.
    (Иван, 27. februar 2017 21:12)

    # Link komentara

  33. Falio mu autoritet da mu sabije rogove u tim godinama. Specifican je to mentalitet, a izgleda da je bio malo i lenstina. Inace, zivotna prica za dobar film. Mocice decu necemu da nauci. Bilo je jos takvih sportski prica, sirom sveta i u drugim sportovima.
    Za humano srce u smutnim vremenima, svaka cast.
    (Filmofil, 27. februar 2017 21:03)

    # Link komentara

  34. Kakav je ovo car..... bas ga gotivim
    (Zeljko, 27. februar 2017 21:03)

    # Link komentara

  35. bio je kratko kik bokser dobio batine i prestao da bude hehehe...
    (miki, 27. februar 2017 20:41)

    # Link komentara

  36. ГУРУ !!!
    (rakic stevan, 27. februar 2017 20:18)

    # Link komentara

  37. Bez uvrede ali mislim da je Milicic promasio profesiju. Nije ostavio neki trag u nasoj kosarci.
    (sitno, 27. februar 2017 20:03)

    # Link komentara

  38. Ne znam da li je u pravu za Teodosića,to ćemo videti,ali za Hauarda je 100 posto u pravu,klasičan balvan,Miličić je za njega bio i Olajdžuvon i Džabar lično ali Amerikanci su forsirali njihovog balvana.Da sam bio na njegovom mestu verovatno bih isto reagovao,znaš da si bolji od 99 posto centara u ligi i oni ti ne daju igraš.Neko ima strpljenja kao Dražen i dočeka svoju šansu a Miličić to nije mogao da trpi i ne samo on,ranije Djordjević,Danilović,Paspalj,niko nije hteo da bude prikucan za klupu kad zna da je bolji od mnogih Amerikanaca,Bodiroga zbog toga nije ni hteo da igra NBA.Šteta što se nije vratio u Evropu,pre svega mogao je sa reprezentacijom mnogo više da uradi,uzme mnogo medalja,pokaže Amerima na svetskom,olimpijadi kakva je igračina ali očigledno je imao problem s motivacijom,vaspitanjem,pa su ga i treneri izbegavali.
    (Mihajlo, 27. februar 2017 19:52)

    # Link komentara

  39. svi mi u Novom Sadu i okolnim mestima a posebno u Ledincima gde Darko živi dobro znamo kakav je Darko ljudina .... Darino kraljino!!!
    (delija momak, 27. februar 2017 19:50)

    # Link komentara

  40. Darko je pravi car. Nije u sportu uradio što je mogao ali je sreća. Znam za dosta primera gde je davao ogroman novac za lečenje bolesnih i pomoć siromašnim. Jokiću može dati dobre savete šta da radi, da ne ponovi njegove sportske greške.
    (toza, 27. februar 2017 19:39)

    # Link komentara

  41. Da je samo vise imao obrazovanja sve bi bilo ok, ali jbg. Pronasao se u poljoprivredi i to je sjajna prica. Sve najbolje!5NAAD
    (Nemanja, 27. februar 2017 19:32)

    # Link komentara

  42. "...nije u redu da ja pijem, a četnici ništa, a vruće je...!" Čoveče, majstore..kralju ! Skoro se ovako iskreno ne nasmejah ! Pozdravlja te brat devojke koja ti je prevodila pregovore za draft...! Sve najlepše dalje u životu, malo je ljudi koji smeju da kažu ono što zaista misle preostalo...
    (Nemi posmatrač, 27. februar 2017 19:29)

    # Link komentara

  43. Jordan je pod govorom proveo 15 sezona u NBA ( racunajuci i onu sto je propustio zbog smrti oca ) , od prve do poslednje sezone je bio All star igrac , Bog kosarke i najbolji svih vremena . Darko je proveo 10 sezona i nije postigao nista a ako izuzmemo Jordanove poslednje 2 sezone u Cikagu kao i onu koju nije igrao zbog oca onda je Darko zaradio duplo vise novca od Boga kosarke racunajuci samo platu NBA kluba a ne sponzorske ugovore . Darko za 10 sezona 52 mil $ a Jordan za 12 sezona 26 ( u ovo ne ulaze 2 poslednje gocine u Cikagu i 1994 koju nije igrao zbog oca ) . Najveci paradoks u istoriji NBA a nije bas vremenska razlika velika da bi govorili o vrednosti dolara u vreme Jordana i Darka.

    [link]
    (nenad, 27. februar 2017 19:19)

    # Link komentara

  44. Ja Darku skidam kapu. Zaradio je za 10 generacija. Pošteno kaže da mu se ne igra košarka za razliku od nekih koji se bave sportom na silu (recimo JJ). Radi šta mu se radi, pored toga često daje novac u humanitarne svrhe. I ja bih tako da mogu.
    (CarloNS, 27. februar 2017 19:09)

    # Link komentara

  45. Car. "To je neka antisrbska varijanta' Ahaha.. Kako da ga ne voliš posle ovoga? 
    Srbendoo! Care!
    (Mirko, 27. februar 2017 16:55)

    On je čovek seljak, ali ni upola kao oni što se na njega lože.
    (Nemanja, 27. februar 2017 19:00)

    # Link komentara

  46. @dach Jedan od boljih trojkasa lige!
    (Jumko, 27. februar 2017 18:29)

    # Link komentara

  47. Sve ovo, a samo 31 godina?! I ovakav intervju dati? Ovakvi treba da rade sa mladima, a ne bi bilo loše ni Djokoviću da ga angažuje.
    (Svemirac, 27. februar 2017 18:26)

    # Link komentara

  48. Obratite pažnju na mesto br 5 sa videa i "top ten" poteza. Onaj čovek ne veruje na kojim visinama mu je lupio bananu pa se ljuti i preti mu. A Darku smešno... ni on ne veruje šta sad ovaj hoće.
    (Saša, 27. februar 2017 18:22)

    # Link komentara

  49. Steta,ali ok,priznaje da je ceo problem bio kod njega u glavi,msm i realno,umesto da prvo odradi bar par godina Evropi pa tek onda Nba, on odmah krenuo na draft i pravac Nba? Mislio njega cekaju samo?
    (C i n i k, 27. februar 2017 18:22)

    # Link komentara

  50. Sa kim se svadja ovaj lik osim sa sobom. Tipicni balkanski gubitnik. On je četnik umesto da bude sportista!!!
    Polovicni uspesi pa i manje.
    A četnici pre 2 sv rata i koljači svog naroda su kao nebo i zemlja.
    (sherpas, 27. februar 2017 18:20)

    # Link komentara

  51. Darkelja,brat nas,molio bih one koji zapravo nemaju pojma kakav je covek Darko,da se suzdrze komentarisanja,pun vrlina i mana,kao i svi mi gresnici,ali pre svega covek,to je najteze biti.
    (bgcz, 27. februar 2017 18:16)

    # Link komentara

  52. Bolje ti je da pratiš Baju po vašarima i ludeješ sa njim nego da igraš košsrku u tamo nekoj Americi.
    (Anđusizam,ludovan,živomanija, 27. februar 2017 18:01)

    # Link komentara

  53. Milica Dabović svoje generacije.
    (Nemanja, 27. februar 2017 17:40)

    # Link komentara

  54. vladimir@
    Samo talenat,kao i 1000 drugih igraca nije bio za NBA,Spominjes pare koje je zaradio,sta imas.ti od toga.
    (Kastro, 27. februar 2017 17:37)

    # Link komentara

  55. Jedan od najjacih intervjua koje sam ikada procitao. Pa sta ako je imao talenat i bio vrhunski kosarkas? Ocigledno je da je to za njega bio samo posao, ocigledno da ga uopste nije ispunjavao i cim nisi srecan onim sto radis - batali to, brate. Tako je Darko i postupio, radi ono sto voli, u cemu uziva, pronasao se u vocarstvu - neka uziva u tome. Uz to je ljudina, humanista, a iskren momak i mnogo toga ovde recenog zaista je legendarno, od sjajnog portreta Divca, do ovih 160 kila i do toga da bi se upucao da zivi u gradu i gradi zgrade.
    (veliki strumf, 27. februar 2017 17:35)

    # Link komentara

  56. talenat si imao nevidjen, a mozga, vaspitanja i inteligencije obrnuto proporcionalno.. dzaba ti sve
    (wer, 27. februar 2017 17:34)

    # Link komentara

  57. из интервјуа, дарко није ни луд ни глуп (никад ни био), већ је био размажен, а и није нешто волео ту кошарку. ја који сам антиталенат гинем сваки баскет који играм већ 20 година, а њему се не игра нба. значи да он то никад није нешто специјално ни волео.
    у сваком случају, цар.
    (загор, 27. februar 2017 17:12)

    # Link komentara

  58. Buzdovan. Ali hoce da pomogne, ne mora da ima IQ 200 da bi bio covek.
    (za B93, 27. februar 2017 17:10)

    # Link komentara

  59. Car. "To je neka antisrbska varijanta' Ahaha.. Kako da ga ne voliš posle ovoga?
    Srbendoo! Care!
    (Mirko, 27. februar 2017 16:55)

    # Link komentara

  60. Ja bi rekao, kakav milicic, Divac je bio za njega Jordan
    (Dada, 27. februar 2017 16:39)

    # Link komentara

  61. Kapa dole.
    (Car Dusan, 27. februar 2017 16:28)

    # Link komentara

  62. Odličan intervju jednom i njega da čujemo od a do š.

    Ja nekako opet mislim da i pored tog ponašanja detroit je morao malo više šanse da mu da. Majku mu ipak je bio dtugi pik. Braun je igrao samo sa tri velika igrača rotirao je Rašida i Mekdajsa a Bena nije ni odmarao nukad. Veliki igrači stvarno ali majku mu da su ga bar trejdovali odmah.

    Sve u svemu Darko je doživeo moj san šteta što nije voleo toliko košarku najlepši sport koji postoji.
    (agent mahoun, 27. februar 2017 16:27)

    # Link komentara

  63. Jumko :)

    Daaaa :)))
    VECINA centara sa tom visinom ima losu kordinaciju, spori su i nemaju osecaj za bananu!!! O trojkama da ne pricamo!! Darko je to sve imao!! Tako da je bolje da cutis, mnogo si pametniji tada :))) Ili pocni da pratis takmicenje u klikerima i bocanju.. mozda ces se bolje razumeti
    (dach, 27. februar 2017 16:07)

    # Link komentara

  64. Duboko i iskreno. Ovakvog Darka nisam ranije poznavao. Svaka cast majstore!
    (Competizione, 27. februar 2017 16:03)

    # Link komentara

  65. Sjajan interviju sa nekadašnjim NBA igračem i velikim humanitarcem. Bio je ogroman potencijal, zaista kretao se kao da ima 180 cm i 70 kila, čovek sa 215 i 120 kilograma, sa veoma dobrim šutom. Jednostavno imao je sve preispozicije da izgradi uspešnu NBA karijeru, sad vidimo da bi u Evropi možda to bilo mnogo bolje zbog smanjenog tempa.Imate jedan od mečeva njega i Gasola u NBA, gde ga Darko okreće kao na igralištu. Čovek se posle svega vratio u Srbiju da živi sa svojim narodom, bavi se voćarstvom, deca mu idu ovde u školu a moga je komotno u SAD da živi sa porodicom. Ja garantujem da bi to uradilo 90% ljudi iz Srbije da je u mogućnosti. Svaka mu čast na svemu voleo bih sa njim da sednem i popijem gajbu piva, garantujem da bi sa njime bilo ko našao dobru priču i pokrenuli mnoge teme.
    (Ratko, 27. februar 2017 15:55)

    # Link komentara

  66. Ja sam imao tu srecu da igram college kosarku, sto je mnoooogo manji nivo od NBA, ali prvi dan kada sam dosao trener je rekao: "Ovo je moj teren, i svaki minut i svaka sekunda na njemu mora da se zasluzi na treningu, treniranjem sa 100% fizicke i mentalne angazovanosti." Na kraju svake sezone smo imali razgovor u kom mi je uvek pricao da igram manje od onoga sto zasluzujem talentom (uvek oko 12-15 min) a vise nego sto zasluzujem radom. Mislim da je to problem naseg mentaliteta, jer tamo, preko te bare, se ceni rad vise nego bilo gde drugde.
    (Serbianwonder13, 27. februar 2017 15:52)

    # Link komentara

  67. Secam se kada je bio drugi pick i koliko sam bio radostan zbog njega. Sta je bilo bilo je, na zalost ali sam uzivao citajuci ovaj razgovor, covek vidi sada sve svoje greske i otvoreno prica o njima sto posebno cenim.
    (Milosav, 27. februar 2017 15:39)

    # Link komentara

  68. Kad on to sam zna da kaze sve, znaci da je sazreo. Nek je ziv i zdrav, ostalo, sta je tu je.. nazad se ne moze, napred mora.
    (JPR24, 27. februar 2017 15:35)

    # Link komentara

  69. Четници су били људи попут Петра Бојевића, нпр, да не помињем Чичу.
    За Дарка се зна какав је лик, а тебе су историју учили комунисти, па ме не чуди ово што си написао.
    (маннијак, 27. februar 2017 15:18)

    # Link komentara

  70. @dach Covek od 2,15 je imao osecaj da zakuca, lupi bananu i da se postavi? Neverovatno! Ko bi rekao da to moze covek od 2,15!? Strasan osecaj!
    (Jumko, 27. februar 2017 15:17)

    # Link komentara

  71. Uvek surovo iskren i samokritičan naš brat i veliki navijač Crvene Zvezde Darko Miličić.Čovek uzeo milione dolara i prošao u životu ono što običan čovek neće za dva života.Kapa dole za humanitarni rad.
    (vladimir, 27. februar 2017 15:09)

    # Link komentara

  72. Lik je sve rekao jos odavno posle tekme za repku kad je spominjao cerku sudije. Ono sto je on tada izgovorio ne moze da opere Sava za jos sto godina.
    (Daniele, 27. februar 2017 14:57)

    # Link komentara

  73. Свака част даркиша! Види се да је вјера учинила своје! Православље изнад свега!!
    (тарми.п.ф.к..ц.г, 27. februar 2017 14:54)

    # Link komentara

  74. Pre svega velik covek, humanitarac, diskretan heroj.
    (Dr.Thrax, 27. februar 2017 14:50)

    # Link komentara

  75. napadaju coveka, da nema sredjenu glavu,pa bas naprotiv ima! razmislja svojom glavom nekad dobro za sebe,nekad lose,ali sve sto je uradio,uradio je sebi i za sebe. smori ga basket, aj vamo, smori ga kik boks, aj onamo. tako i treba posveti se porodici i svom miru, a svi sto ga pljuju procitajte sta je covek postigao za svojih 31 godinu, a sta vi (mi) sa ove strane ekrana.
    (sajber kurajber, 27. februar 2017 14:49)

    # Link komentara

  76. Najbolje predispozicije i nezrela licnost za nešto ozbiljno u ovom sportu . Zelim mu još veće sazrevanje.
    (Bole, 27. februar 2017 14:41)

    # Link komentara

  77. Sve sve ali bananirati jednog Mutomba...ejjjjj Mutombo opalaaaa
    (Arthur Dent, 27. februar 2017 14:36)

    # Link komentara

  78. Pa ako igraju Serhio Rodrigez, Hoze Kalderon, Marselinjo Huertas i Pablo Pridjoni (i to do 40-e godine) zasto ne moze Teodosic, koji je od svih ovih mnogo kvalitetniji, a ni oni nemaju neko telo za NBA. Da dodam tu i Rubia. Naravno, tesko moze da brani igrace poput Curry-ja, Wall-a, Westbrook-a, Thomas-a, ali protiv njih svakako ne postoji odbrana. Tako da mislim da ne samo da Teo moze da igra u NBA nego da ce biti medju 15 najboljih PG-a lige.
    (Serbianwonder13, 27. februar 2017 14:35)

    # Link komentara

  79. Kakva slucajnost. Juce sam sa njim bio u Hilandaru. Kad ga gledate nikada ne biste poverovali da je radio to sto je radio. Deluje jako smireno i stvarno skroz ok momak. O njemu imam vrlo pozitivno misljenje, iako nismo previse pricali, ali znate i sami da prvi utisak obicno ne prevari.
    (Srdjan, 27. februar 2017 14:31)

    # Link komentara

  80. Evidentno je da je dobar lik ,dobar covek ,imao je stvarno nestvarne predispozicije i talenat za kosarku ,s obzirom na svoju visinu .Medjutim sa mozgom uopste ne stoji najbolje ,pa cak ni sad ,on kaze kako ne voli da gubi ,a onda nema motiv da igra protiv nekog slabijeg igraca .MIslim da je to sto se povukao mozda i najbolji potez ,sad se makar bavi necim sto voli i sto ga zanima ,a pritom ima i porodicu .
    (PA, 27. februar 2017 14:19)

    # Link komentara

  81. Ovaj da ti ne dodje u goste 160 kila bato moj pa treba da ga naranis i napijes, ode cela plata.
    (KORN, 27. februar 2017 14:08)

    # Link komentara

  82. Luda glava...
    (Lex, 27. februar 2017 13:54)

    # Link komentara

  83. "Ali nije uredu da ja pijem, četnici ništa, a vruće je." :D :D :D
    (Observer, 27. februar 2017 13:52)

    # Link komentara

  84. А што је испалио Металац прошле сезоне?
    (g5ch, 27. februar 2017 13:51)

    # Link komentara

  85. nisi ti imao jarane glavu da bi uspeo kao kosarkas...tebi je bitan bio provod i totalno nebitne stvari i nacionalisticki ispadi ali to se ceni ovde,tetovaze,brade,psovanje i vredjanje pevacica na nacionalnoj osnovi,alkoholosanje...imas brate sve sto danas mladi ljudi vole na balkanu ti si im idol,zato i zivimo kako zivimo svi...u reality programu zvani SRBIJA!jos samo da te prosetaju skupstinom kao Miladina Kovacevica,ili gostuj na farmi kao Kristijan jos jedan idol mladih...koja je poenta ovog intervjua?jer se neko zapitao od vas?
    (dd, 27. februar 2017 13:49)

    # Link komentara

  86. Odlican intervju !
    Bravo za novinara !

    A za Darka sta reci, imao je veliku sansu i ispao jako glup, sada to priznaje ali sta vredi, kasno je.

    Neka je zdrav i neka mu rodi voce !
    (Harden, 27. februar 2017 13:46)

    # Link komentara

  87. Odličan loš primer. Samo neka priča i dalje da svi čuju kako ne treba. Srbenda u zemlji čuda.
    (Opet borbe sa Federerom i Nadalom, 27. februar 2017 13:36)

    # Link komentara

  88. Pa dobro, reklo bi se da nije neko zlo, samo luda glava. Skidam kapu za humanitarni rad. I da se opet rodi, isti bi on bio, jer mlade godine i luda glava to je ubitacna kombinacija. Sad je svjestan gresaka, al vidi se da je i dalje isti u sustini, ponosan i svojeglav.
    (kaokakao, 27. februar 2017 13:29)

    # Link komentara

  89. Bravo Darko,jako te gotivim!
    (Ivana, 27. februar 2017 13:28)

    # Link komentara

  90. Kakvi ste vi ljudi pa to je strasno vi imate neki problem u glavi.Citam sad neke komentare i tamo pisu kao ti ces sad Teodosicu da pricas sta mpze a sta ne i tako dalje da ne nabrajam sve.Vi ste bolesni ljudi lecite se covek iznosi svoje misljenje.Darko legendo sprdaj se napijaj cetnike i uzivaj.
    (Nikola, 27. februar 2017 13:18)

    # Link komentara

  91. Jedino sto mozemo da ti zametimo je to sto nisi postao svetska zvezda. Sve ostalo je super, vidi se da si dobra osoba, zelim srecu tebi i tvojoj porodici i puna zdravlja! (Jeri smo tako u mo gucnosti, 27. februar 2017 12:12)

    Odakle tebi pravo da ZAMERAŠ nekome što nije postao svetska zvezda? Pa svetska zvezda bi postao zbog sebe, a ne tebe i ostalih kojima je sport najbitnija stvar u životu i beg iz surove realnosti. Prestanite da se identifikujete sa uspesima sportista samo zato što su potekli iz vaše države, živite svoj život, a sport ako volite uživajte u njemu, shvatajte ga kao hobi i a ne pitanje života i smrti.
    (Mrsimud, 27. februar 2017 13:15)

    # Link komentara

  92. Ti si ništa !
    (Herzeg Travunija, 27. februar 2017 12:52)

    Ti si neki bot, koji se lažno potpisuje i na portalima napada sve što je srpsko.
    Darko je car.
    (k, 27. februar 2017 13:14)

    # Link komentara

  93. petar bojovic je bio cetnik draza mihajlovic je bio cetnik ljudi koji su 4 rata i 700 kilometara marša preko prokletija prosli zbog ove nesretne Srbije ej bre 4 rata prosli i vi za njih kazete da su izdajnici a da ste vi komunisti heroji...tog vojvodu petra bojovica ste u 80 godini pretukli na smrt bagro komunisticka dali ste drzavu hrvatima slovencima muslimanima...slavu svoju niste slavili i vi ste srbi a darko milicic nije sto ima 3 dece obradjuje zemlju ima sredjen zivot i to je sve uradio sa 30 godina i vi ste pametni a on je glup jel????
    (marko, 27. februar 2017 13:08)

    # Link komentara

  94. Konačno neko da kaže ovoj masi da Teo nije za onaj NBA cirkus od zabave.
    (Trener, 27. februar 2017 13:07)

    # Link komentara

  95. Prirodna selekcija je da ljudi koji su rđave duše i namazane glave obično naprave puno toga u životu i nažalost ima ih mnogo ali imati dobru dušu i biti dibidus tupson i pri tome imati sve u životu, takvih je manje nego jednoroga.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemanja, 27. februar 2017 11:54)

    hahahaha svaka cast za komentar
    (ziva istina, 27. februar 2017 13:06)

    # Link komentara

  96. Svi smo mi Srbi ponosni cetnici i navijamo za najveći srpski klub CZ.
    (Trener, 27. februar 2017 13:06)

    # Link komentara

  97. prije drafta, na nekom predstavljanju igraca, sutnuo je mislim 20/20 trojke. i uz sve ostalo sto je imao, ameri su odlijepili... samo zajebali si se jer mu u vugla nisu na vrijeme zavirili
    (bleki, 27. februar 2017 13:02)

    # Link komentara

  98. postoje ljudi koji su zaradili i ostavili mnogo iza sebe i ljudi koji su zaradili i to je sve. iza sebe u sportu, nista. citajuci darkove reci, jednostavno se oseca da zali i da je svestan svojih gresaka. to ne savetuje i svojoj deci jer je tek sada svestan svega. ali voz prosao...zaradio je velike pare ali uz veliku frustraciju, kroz mnogo vremena gde u stvari nije radio nista dok su drugi igrali on je ispravljao krive drine. to je vreme gde se gomila novac na racunu a u tebi se sve lomi, osecas da te drugi ne vrednuju i da te odbacuju. a to ubija i cini te nesrecnim pa juris u jos vece greske. izgleda da nije los momak ali jednostavno ne mogu svi da budu predodredjeni za nesto sto je vrhunski. a on je od toga bio daleko...i treba da bude srecan jer je takve tvrde glave ipak sebi i porodici obezbedio ugodan zivot.
    (111, 27. februar 2017 13:00)

    # Link komentara

  99. Ретко квалитетан човек и до сржи неискварен!
    (...m..., 27. februar 2017 12:59)

    # Link komentara

  100. Bicu general posle bitke. Mnogo mlad je dosao do para bez ikakvog truda, a zeleo je ono sto vecina dece zeli u tim godinama. Izlasci, provodi, devojke itd. Imao je sve uslove za to, ali toga nema u USA. to je drugacija sredina od nase. On zeli da se provodi sa drustvom a u nba utakmica svaki drugi dan. Zeli da zivi svoj zivot po svojim pravilima a tamo je u lancima. Zato se cesto kaze da covek treba da sazri u domacoj ligi, u evropi, pa da ode. Da je proziveo 2,3 god u srb da se izivi, mislim da se ne bi ovako zavrsilo.Veliki je pritisak to za decka od 17.god, bio je pod lupom neprestano i nije se snasao. jeste luda glava ali ga ne osudjujem i razumem ga. Ostaje zal sto nije iskoristio svoj pun potencijal, i dalje bi ga gledali u repr. i verujem da bi bio jedan najboljih centara u nba.
    (aaabbb, 27. februar 2017 12:58)

    # Link komentara

  101. Kad rekoste Vesbruk, nadjoh ovaj link na YT..:))
    [link]
    Ovaj ne igra, ovaj "kida"..
    (Iggy, 27. februar 2017 12:57)

    # Link komentara

  102. Darko,zelim ti sve najbolje. Samo jednu stvar razmisli,crvena zvezda i cetnik ne idu zajedno.
    (romario, 27. februar 2017 12:52)

    # Link komentara

  103. Ti si ništa !
    (Herzeg Travunija, 27. februar 2017 12:52)

    # Link komentara

  104. Um caruje,snaga klade valja...i za sport je potrebna inteligencija!
    (Marlena, 27. februar 2017 12:45)

    # Link komentara

  105. Čovjek je neradnik i ljenčina, ali barem to priznaje. Interesantno je da mu nigdje nije bilo dobro, a činjenica da ne prati košarku govori sve o njegovoj ljubavi prema ovom sportu.
    Opet, želim mu sve najbolje, iako on meni vjerovatno ne želi, pošto se deklariše kao četnik. Ali ljudima koji žive u prošlosti niko ne može pomoći.
    (WillyWonka, 27. februar 2017 12:42)

    # Link komentara

  106. o Darku sam imao isto mišljenje kao i ostali koji su ostavili komentar na ovu vest, ali ga posle ovog intervjua potpuno razumem
    (saf, 27. februar 2017 12:37)

    # Link komentara

  107. Dvajt Hauard je balvan a on je finesa izgleda hahahha.
    (drax, 27. februar 2017 12:37)

    # Link komentara

  108. ne možeš da budeš sportista na najvišem nivou a da ti glava bude prazna ko dulek..to jednostavno ne može..
    (ludi milojko, 27. februar 2017 12:33)

    # Link komentara

  109. Vidi vidi sada komentara da Teo ne moze u Nba! Pod utiskom srceparajuceg intervjua Darka, sada se svi slazu sa njim! Za tesku psiholosku analizu!
    (Jumko, 27. februar 2017 12:13)

    Kao i ti.
    (DedaMiloje, 27. februar 2017 12:32)

    # Link komentara

  110. Idite na Spotrac, pogledajte Darkove ugovore pa recite da je neuspešan. Prvi ugovor sa Detroitom 16 mil€, sve u svemu 50 milki uzeo od košarke i to do 27.godine kad je batalio košarku. 
    Ladno je mogao da igra još 5 godina negde u Evropi ali verovatno za kikiriki jer se već odavno obezbedio, on sad ima 31. godinu.
    (mare, 27. februar 2017 11:51)

    to sto je zaradio pare ne znaci da je bio uspesan. uspesan u sportu je onaj koji ostavi neki trag u sportu, svojom igrom, vestinom. po tome se gleda, a ne po parama. makar sto se tice sporta
    (lolo, 27. februar 2017 12:22)

    # Link komentara

  111. deluje mi da je dosta sazreo i da barem uvidja greske koje je pravio, i da se trudi da ih ne ponavlja, pa makar i ne uspeo uvek.
    ostaje taj zal sto nije imao "glavu" na nivou fizickih predispozicija jer bi, u tom slucaju, verovatno neki prsten osvojio i kao glavni igrac ekipe a ne "samo" kao neko koji je celu sezonu proveo na klupi.

    zelim mu sve najbolje u novoj karijeri i daljem zivotu.

    a svima nam zelim da bude sto manje potrebe da se darko aktivira u humanitarnim delatnostima, nego da se uspostavi sistem koji bi to resavao kako treba. ;)
    (mrmlj, 27. februar 2017 12:19)

    # Link komentara

  112. samim tim sto zivis u srbiji imas troje dece radis na farmi humanitarni rad svaka ti cast veliki covece i srbine a ne ko ovi klosari malo kinte naprave i odma odu iz srbije i pljuju svoju zemlju a o davanju novca u humanitarne svrhe svi imaju zmiju u dzepu ziv bio i dobro zdravlje tebi i tvojoj porodici ljudino.
    (zvezdan, 27. februar 2017 12:18)

    # Link komentara

  113. Zver od čoveka, steta što se izglupirao.Sad ima 160 kg, ko dva prosecna coveka-auuuuu
    (blaža, 27. februar 2017 12:18)

    # Link komentara

  114. Vidi vidi sada komentara da Teo ne moze u Nba! Pod utiskom srceparajuceg intervjua Darka, sada se svi slazu sa njim! Za tesku psiholosku analizu!
    (Jumko, 27. februar 2017 12:13)

    # Link komentara

  115. Jedino sto mozemo da ti zametimo je to sto nisi postao svetska zvezda. Sve ostalo je super, vidi se da si dobra osoba, zelim srecu tebi i tvojoj porodici i puna zdravlja!
    (Jeri smo tako u mo gucnosti, 27. februar 2017 12:12)

    # Link komentara

  116. Ima li potrebe komentarisati čoveka koji po svom telu istetovira likove četničkih vojvoda?
    (Predrag, 27. februar 2017 12:04)

    # Link komentara

  117. Od poda do glave nas najsavrseniji igrac koga smo imali, u glavi nije ni za skolsko dvoriste.
    Isprovocirao bi ga i Mića pijanac sa sve recenice.
    Ali opet bih voleo da ga vidim u Zvezdinom dresu, da zakuca bar jednom :))
    (del, 27. februar 2017 11:59)

    # Link komentara

  118. Najbolje moguce fizicke predispozicije ali antitalenat i psihicki poremecena licnost
    (blinkikoala, 27. februar 2017 11:57)

    # Link komentara

  119. Prirodna selekcija je da ljudi koji su rđave duše i namazane glave obično naprave puno toga u životu i nažalost ima ih mnogo ali imati dobru dušu i biti dibidus tupson i pri tome imati sve u životu, takvih je manje nego jednoroga.
    (Nemanja, 27. februar 2017 11:54)

    # Link komentara

  120. Pročitao sam intervju u dahu. Nema puno filozofiranaja, čovjek rekao sve kao misli.

    Ali, na kraju sam se malo šokirao i rastužio - kad saam pročitao da ima 31 godinu!!!???

    A, toliko je toga prošao i toliko gorčine se u njemu skupilo. Znam brdo ljudi koji sda 30 godina tek stasaju u život i prave planove, imaju svoje želje i nadanja, a on kao da se potrošio i pao u letargiju. Žao mi ga na kraju.
    (HRVOJE, 27. februar 2017 11:54)

    # Link komentara

  121. Idite na Spotrac, pogledajte Darkove ugovore pa recite da je neuspešan. Prvi ugovor sa Detroitom 16 mil€, sve u svemu 50 milki uzeo od košarke i to do 27.godine kad je batalio košarku.
    Ladno je mogao da igra još 5 godina negde u Evropi ali verovatno za kikiriki jer se već odavno obezbedio, on sad ima 31. godinu.
    (mare, 27. februar 2017 11:51)

    # Link komentara

  122. gospodin
    (milam, 27. februar 2017 11:49)

    # Link komentara

  123. Napadate Milicica za pare i neuspeh, a na izborima cete za 1000 dinara zaokruziti Aleksandra Vucica. Mislite o tome.
    (nista o nicemu, 27. februar 2017 11:43)

    # Link komentara

  124. Ovaj covek je lud i uvek kaze kako i sta je! Ne zeli da se svidi drugima, ali je zato samokritican i u dusi veliki covek. Kao i Sinisa Mihajlovic! Brzi su im jezici od pameti, ali njih dvojicu je divno imati za prijatelje! Nasi najveci, a najmanje eksponirani humanitarci!
    (Jumko, 27. februar 2017 11:43)

    # Link komentara

  125. Imao je sve, ali nije imao sredjenu glavu. Samo zato što je bio dobar plasiran na draftu ga je držalo u ligi inače bi ga brzo katovali ili prosledili u razvojnu ligu.
    Generalno njegova sportska priča je pozitivna, uzeo je lepe pare, uzeo prsten malo li je? Sam odlazak u NBA je ogroman uspeh jer pogledajte da 0,1 koledž igrača ode na draft...
    Sam je rekao da je kuburio sa radnom etikom mislio je da ne mora više da radi, mislio je da je bogom dan, pazi ovo dolazio pijan na trening zbog takvih stvari se popije otkaz čas posla. Glava i samo glava, neko bi dao sve da je bio na njegovom mestu.
    Ali iskren je čovek, nije folirant, kaže ja sam seljak u duši bavi se poljoprivredom ne glumi neko ludilo.
    (mare, 27. februar 2017 11:40)

    # Link komentara

  126. Jedva ga prepoznah.
    (anica, 27. februar 2017 11:37)

    # Link komentara

  127. Najiskreniji intervju poslednjih deset ili više godina, i svaka čast Darku na toj vrlini!
    Sve je lepo objasnio, sada odlično kapira stvari i zaista je šteta što to nije mogao pre deset godina.
    P.S.
    Da još ima mesta za napredak vidi se po tome što tvrdi da je četnik?!
    Valjda mu neko mora reći da su to pripadnici poražene strane u 2. Svetskom ratu, koja je sarađivala sa okupatorima i sa njima neslavno pobegla na smetlište istorije.
    Nema više ni partizana, ni četnika, samo fašisti još povremeno pomaljaju svoje užasne face...
    (Danilo, 27. februar 2017 11:34)

    # Link komentara

  128. Sjajan momak i izuzetan patrijota, ali što upisa decu na engleski?! Zašto ne na ruski?!
    (Mikael Hansen, 27. februar 2017 11:33)

    # Link komentara

  129. Pre cetiri god imao sam tragediju najvecu sto covek moze da dozivi,lutajuci hodnicima decije bolnice u Novom Sadu i slusajuci plac majke bolesne dece kako se bore sa za jos jedan dan zivota njihove dece cekali su uplatu novca od vlade RS za preko da se deca lece,nisu imali vise vremena,a on covek je uplatio bez ikakve reklame,nigde to eksponirajuci,Darko je pre svega roditelj pa covek,mnogima je pomogao tako da ovo sa kosarkom i ovi sto ga osudjuju neka preispitaju sebe sta su oni uradili od svog zivota i kome su i kada pomogli
    (chupa, 27. februar 2017 11:32)

    # Link komentara

  130. konačno neko da kaže za Tea...ja ga obožavam, one asistencije i trice ne mogu zaboraviti ali treba biti realan, pored talenta treba još mnogo raditi, ne samo šut i dodavanja već i ti snagu a to Teodosić nema i da ode u NBA to bi bilo mučno za gledanje, ili bi sjedio na klupi ili bi mu loptu otimali i gurali ga kao od šale...da je mlađi pa da kažeš ima vremena da sredi te mane...neka se drži on Evrope pa da ga pamtimo kao Bodirogu...
    (lorenzo, 27. februar 2017 11:28)

    # Link komentara

  131. Cenim ovog coveka zbog surove iskrenosti, svidjala se ona nekome ili ne.
    (neba, 27. februar 2017 11:25)

    # Link komentara

  132. Gašo: pa ako je muka čitati, zašto čitaš?! Preskočiš vest i rešen problem!!
    (SAŠA FRANKFURT, 27. februar 2017 11:25)

    # Link komentara

  133. Koliki si COVJEK! Pobjedio si najtezeg neprijatelja- sebe! Hvala ti na ovom iskrenom intervju! Ovaj intervju treba u skolske udzbenike da udje.
    (Kid Dinamite, 27. februar 2017 11:24)

    # Link komentara

  134. Sto bi rekao Majk Tajson:
    Sve mi je u zivotu doslo prerano, samo pamet prekasno!

    Brat Darko je dobar čovek, zbog toga mi je najvise zao sto nije razvio svoj talenat.
    (Monarh, 27. februar 2017 11:24)

    # Link komentara

  135. ja se još nekako nadam da će se Darko predomisliti i ipak zaigrati za Zvezdu...ipak ima samo 31 godinu.
    (arhitekta, 27. februar 2017 11:23)

    # Link komentara

  136. Ovaj tekst treba da nam kaze samo jedno, kada neko u NBA dobije 3-4 min, ili ne igra, onda je to zbog toga sto nije zasluzio! Mi sada pljujemo trenera Pistonsa, a ko zna da li Marjanovic trenira i sa kolikom zeljom...Kao sto nismo znali ni pravu istinu zasto Darko ne igra, uvek je bio trener kriv.
    (Novosadjanin, 27. februar 2017 11:21)

    # Link komentara

  137. Košarka mu je sve dala, zato i postoji ovaj članak, a on je na sve to pljunuo i proizvodi hranu... Sine, hranu može da proizvodi ko hoće, a u NBA može samo nekolicina odavde. I koliko će ga ta idila držati?
    (Imay, 27. februar 2017 11:20)

    # Link komentara

  138. Lepsi i iskreniji intervju bivseg sportiste skoro nisam procitao. Mogao je, imao je sve predispozicije, nije hteo svojom odlukom i nema ko sta da mu zameri. Njegova prostodusnost, lagane misli bez zadrske, odsustvo potrebe i zelje za dodvoravanjem bilo kome mogu da budu samo primer.
    Srecan sam zbog njega i volim ovog coveka, bez obzira sto ga verovatno nikada necu upoznati.

    By the grace of God - Darko Milicic!
    (warriorsi jos od marculjonisa, 27. februar 2017 11:20)

    # Link komentara

  139. Dobro covek kaze da Teo ne moze u nba. Za nba moras da budes jak kao stena, nije bas da moras ima slucajeva ali u tom slucaju moras da budes brz.
    I dosta vise sa tim Teo jedan od najboljih na svetu, u evropi da. Ali najbolji na svetu igraju u nba i primaju oko 20 miliona u proseku.
    (petar, 27. februar 2017 11:17)

    # Link komentara

  140. talenat svakako je bio, van serijski, uz to te 2003g naplatio je pred draft uspehe naše reprezentacije i sa tim pedigreom uzeše ga kao drugog pika.. levoruki centar, od 215cm dolazi iz zemlje svetskih i evropskih šampiona, sirov talenat, a nema još ni 17 godina.. pa ko ga ne bi odabrao tako visoko na draftu? njemu je jedina greška što tada nije odradio jedno 3-4 godine u evropi, u nekom jačem sistemu, da vidi kako se radi u profi sredini, da košarka nije samo hemofarm.. i tamo bi pravio iste greške, ali možda bi ih uvideo na vreme i imao bi vremena da ih koriguje do odlaska u nba. takođe, podigao bi sebi samopouzdanje, sa kojim je imao dosta problema posle par godina protraćen ihu nba.. i na kraju krajeva, kada je odrao detroit za pare, nije tek tada imao posebno motiva da se dokazuje da se ne lažemo..
    (vlade, 27. februar 2017 11:16)

    # Link komentara

  141. Neki ljudi komentarisete Darka Milicica kao da vam je on nesto duzan? Kao da je on bio duzan vama Srbendama da napravi karieru? Pa je sad on kao propalica neka...Jeste li vi dobro? Covek vodi svoj zivot, nije bio ozbiljan i to je to, najbitnije je da uziva u SVOM zivotu i radi sta hoce ON a ne prosecni Srbenda koji sve sto je u zivotu postigao je rad za 300€ i sad deli lekcije po tastaturi ko je propao a ko nije.

    Neko ko u propaloj drzavi radi za 300€ i kuka svakog dana na sve i svasta kaze da je propalica covek koji: je usao u NBA, igrao u NBA godinama, zaradio milijone, video sve sta je pozeleo u zivotu, kupio sve sto je pozeleo u zivotu, doziveo sve sto je zeleo u zivotu, pritom jos daruje pare da bi deca tog istog prosecnog Srbende koji ga pljuje dobila makar delic bolji zivot...ako je takav covek propalica sta ste gospodo vi? Koji u zivotu niste i nikad nista nece ustvariti? Da se razumemo, ljudi koji su nesto ustvarili ne pljuju Darka ovde po forumima jer imaju mozak
    (Petar, 27. februar 2017 11:15)

    # Link komentara

  142. Sjajan intervju. Ako neki klinci čitaju - čitajte pažljivo. Pogledajte Darkovo iskustvo, shvatite da niko nije Bogom dan i da sve u životu moraš da zaslužiš radom pa makar bio i najtalentovaniji na svetu. Mnogi pljuju Darka, a on je sad zreo čovek, čovek koji zna svoje prioritete i koji se bavi onim u čemu uživa.

    Što se tiče košarkaškog dela ne bih baš Jokića upoređivao sa Dirkom jer je ipak Dirk najbolji evropljanin u istoriji NBA, a i stil igre im nije toliko isti i ako možda na prvi pogled i liče. Nikola je još klinac, nekonstantan je, ima i on neke svoje bubice, ali ja verujem da će uspeti upravo zbog tog usmeravanja od strane porodice.

    Za Tea se slažem apsolutno, veliki majstor košarke, ali ne za NBA. Kao što reče Darko, probajte da zamislite Vestbruka i Tea u duelu...i ne samo Vestbruka, većinu drugih plejmejkera. Jednostavno je Teo fizički inferioran u odnosu na konkurenciju iz Amerike.
    Ja bih svejedno voleo da ga vidim tamo, da proba da demantuje mišljenje da za njega tamo nema mesta, jednoatavno da makar i na sezonu bude deo najkvalitetnije i elitne košarkaške smotre.

    Pozdrav za Darka!
    (Mrsimud, 27. februar 2017 11:15)

    # Link komentara

  143. steta za Darka,stvarno steta,ali njemu je ta glava,tj inteligencija i karakter unistila jednu odlicnu priliku da bude medju najboljim centrima sveta,to svi znamo,on ni sad nije nista pametniji ni iskusniji,on kaze: "ja ne volim da gubim ni na kartama,stalno idem na pobedu,mrzim da gubim" a pre toga kaze "odigram solidno protiv Dankana,pa posle igramo protiv nekog slabijeg centra i meni se ne igra,mrzi me da igram","dok su oni igrali ja pijem milk sejkove","dolazio sam pijan na trening"...to su kontradiktorne stvari,ko je pobednik i mrzi da gubi taj voli da pobedjuje svakoga i igra uvek najbolje sto moze i radi sve na terenu i van njega da bude bolji i da pobedjuje,Milicic je samo fosna u glavi koji nema karakter i volju da izgura bilo sta tesko.
    (bbr, 27. februar 2017 11:15)

    # Link komentara

  144. Njemu niti jedan klub nije valjao, ne valja Detroit, ne valja Orlando, iz nekoga razloga ne želi u Memfis, u Minesoti će raditi probleme ako ga tamo trejduju. On je od početka imao neku negativnu energiju prema svemu, zato nije uspeo. Na osnovu tog 2. picka je životario i brao dobre pare od ugovora. To mu je realno jedino pozitivno u karijeri.
    (Vlade, 27. februar 2017 11:14)

    # Link komentara

  145. Svaka cast Darko! Nadam se da si svjestan da kosarci mozes dati mnogo vise, rame uz rame sa najvecim svetskim igracima i trenerima nego sto bi mozda dao kao uspjesni vrhunski igrac, jer svojim priznanjem gresaka i ukazivanjem na njih naucices mnoge mlade igrace mnogo bitnom znanju koje je i bitnije od trenutnog kosarkaskog znanja sa kojim mladi igraci dodju u neki veliki klub, a najbolji i najveci primjer si sam ti.
    (Kid Dinamite, 27. februar 2017 11:11)

    # Link komentara

  146. Zanimljiv tip i zanimljiva mu je zivotna prica.
    Procitao sam intervju u dahu.
    Hvala na ovome!
    (hours of love, 27. februar 2017 11:09)

    # Link komentara

  147. Sjajan tekst!!
    (Cex, 27. februar 2017 11:07)

    # Link komentara

  148. Njegov zivot, njegova stvar, sta ima tu da pametujemo.. Cepaj Darko!
    (tutaaa, 27. februar 2017 11:04)

    # Link komentara

  149. Ma ne Novitzki,Hakeem Dirk i Magic zajedno,a kad spominješ ime Duncan da staneš mirno.Inače,čini mi se neuravnotežen ali dobar čovjek ali košarkaški talenat je bacio niz rijeku,sreća za njega da je to nenormalno naplatio.
    (Pistol Pete, 27. februar 2017 11:04)

    # Link komentara

  150. eeeeeeee...

    Mislim da se i Bog udara po celu kad vidi KOME je dao KAKAV talenat i kako je zavrsio!!!!!! Covek od 2,15 koji je imao osecaj za sve: da lupi bananu, da se postavi, da trojku, zakuca... imao sve SEM mozga!!! POSTEN u dusi, vidi se po prici, al mozak valjda ostao na toj njegovoj njivi.... Sretno mu u zivotu kad se u kosarci (za koju je imao SVEEE) nije nasao ....
    (dach, 27. februar 2017 11:02)

    # Link komentara

  151. Najzad je malo odrastao, malo iznad tinejdžera. Mada on izgleda još uvek misli da je neki šuter kao što je silovao u reprezentaciji:
    "On dole balvan u reketu, ja spolja i to je super. " - pre bih rekao "ja spolja balvan"
    (Parket, 27. februar 2017 11:02)

    # Link komentara

  152. Covek procita ovako nesto i ne zna sta da napise,s jedne strane imao je talenat da bude svetska zvezda i nista...a s druge taj humanitarni rad,svaka cast...
    (krisko, 27. februar 2017 11:02)

    # Link komentara

  153. Koja prevara od igraca ?
    (Cojko, 27. februar 2017 10:55)

    # Link komentara

  154. Pa sad ce Grobari da te lincuju,kako smes realno da kazes stanje stvari.
    (Aleksej, 27. februar 2017 10:55)

    # Link komentara

  155. Decko zivi svoj zivot i njegova stvar, da je malo tezak karakter to jeste ali kao sto sam kaze prioritet su mu porodica i prijatelji znaci ljudi koji ga najbolje razumeju i znaju i to je to. Barem je bio svugde video svet i dosao do zakljucka da u zivotu nije najbitnije da budas slavan nego da si posvecen pravim stvarima, i on to radi na svoj nacin i prihvatio je sebe i voli svoje tako da mislim da niko ne bi trebao da ga mrzi zbog onoga sto jeste.
    (Th3Answer/183cm/75kg/MVP, 27. februar 2017 10:55)

    # Link komentara

  156. Delijo nas, o tebi pricaju deciji osmesi a ne zuta stampa. Samo napred!
    (libre., 27. februar 2017 10:53)

    # Link komentara

  157. jedna rec-SRBENDA
    (ishi, 27. februar 2017 10:53)

    # Link komentara

  158. Ovo je muka čitati...
    (Gašo, 27. februar 2017 10:46)

    # Link komentara