1. Ово вријеђање Црногораца превршило свако мјеру укуса и достојанства. А Срби би требало најмање да имају разлога. 80 посто ватерполиста је црногорског "порекла", што из ЦГ што из Србије. И писање назива Црногорац, пишете малим словима. Толико мржње и излива превршило је. Не тражимо да нас поштујете, јер не умијете и нећете. Све то радите на политику. Спорт је спорт. Срдачан поздрав свима
    (slobodan petrovic, 6. februar 2016 10:23)

    # Link komentara

  2. @srdjan
    Ne vidim ni jedan razlog da vredjas Nikolu. Koji je tvoj problem? Nije rekao ruznu rec ni za Montenegro drzavu ni za igrace te drzave. On je samo igrao za svoju drzavu Srbiju najbolje sto zna. Hvala mu na tome kao i svim njegovim saigracima! Ponosni smo na njih i kao ljude i kao igrace. Vase ne komentarisemo.
    Zivela Srbija!
    (nevena, 25. januar 2016 17:10)

    # Link komentara

  3. Zlatni momci svi stvoreni na Banjici u najjačoj školi vaterpola na svetu. Manji deo Novi Sad i H Novi.

    Niti se spominje VK Partizan niti Vujasinović koji je kriv za sve uspehe od Budimpešte na ovamo.

    Vujasinović je naučio svojim primerom kod otimačina sudijskih da se ne buni. Pa ne čudu stav Jakšića, Fiće, Prleta.

    Moguće
    U Rio ih očekuje otimačina veka. London je primer. Neće im dozvoliti da uzmu zlato. Nažalost.

    Zabava naroda završena bazena i dalje nema...
    (Pera, 25. januar 2016 10:09)

    # Link komentara

  4. Nigde ni slovca o klubu gde je stvoren?!
    A da je Zvezdin?
     (novica, 25. januar 2016 07:18)

    # Link komentara

  5. @Lav
    Niste razumjeli moju ironiju koja se odnosila na upotrebu engleske rijeci "wov" u srpskom jeziku, od koje mi se dize kosa na glavi, kao i od "RIP" kada neko umre. Uzgred, ili sto bi mnogi rekli " by the way", Srbin sam iz Bosne, vatreno navijao za Srbiju, a moje misljenje o danasnjoj Crnoj Gori vam ne mogu prenijeti jer mi pismo ne bi objavili zbog neprimjerenog rjecnika.
    (Srdjan, 25. januar 2016 02:38)

    # Link komentara

  6. Dragi nam crnogorci, jako vam je BEDNA ta srebrna medalja! Voda nece moci da spere sa nje sve mrlje! Cojstva i postenja nigde!
    (Ja sam samo SRBIN, 25. januar 2016 01:09)

    # Link komentara

  7. Jaksicu doprinjeo si ti dosta svaka ti cast na tome.....imaces sigurno blistavu i dugu karijeru boze zdravlja to ti i zelimo....ali zapamti ovo zlato..publiku atmosferu...tesko da ces igrati ponovo u takvom ambijentu :)
     (neutralac, 24. januar 2016 21:23)

    # Link komentara

  8. @Srdjan Pokazujes svoju nekulturu pljuvanjem momka koji nista lose nije rekao o tvojoj, crnogorskoj reprezentaciji. Videli smo svi ciji igraci su Madjarima pokazivali medjunozje i jos po nesto. Ponasate se nesportski, prljavo, trazite zaveru, zaboravili ste Malagu i sramotno sudjenje coveka koji nije ni smeo da sudi taj mec nakon sto je dobio keca u polufinalu. Zaboravili ste kupljenog Sefika. Vidim pretite, niste svesni kako ce momci da vas gaze na narednim takmicenjima. Setite se samo kako ste prosli na prvom susretu nakon Malage. Ponizeni ste.
     (Lav, 24. januar 2016 20:53)

    # Link komentara

  9. @posteNo Vasa kuknjava je smesna! Vi ste vaterpolo nacija, a ne znate osnovna pravila. Radovic nakom dosudjenog faula ispusta loptu, ponovo je hvata pa sutira! Time je prekrsio jedno od osnovnih pravila. Slavite srebro i stidite se nesportskog ponasanja!
     (realno, 24. januar 2016 20:50)

    # Link komentara

  10. Nije se moglo desiti da Srbija izgubi u sred Beograda, zna se iz kog razloga. Nisu se birala sredstva. Slavi se sportska nepravda, zna se za ciji interes.
    (posteNo, 24. januar 2016 20:46)

    # Link komentara

  11. I tako Nikola zalaja u trentku odusevljenja...
    (Srdjan, 24. januar 2016 20:16)

    # Link komentara

  12. Mali će biti veliki igrač!
    (Nikola, 24. januar 2016 20:14)

    # Link komentara