Novak Đoković

Ninković za B92.net: Izgubio sam želju, svaki navijač Partizana zna šta se dešava!

Srpska open u Banjaluci okupio je ne samo najpoznatije tenisere sveta, već i mnoge ličnosti, uključujući i poznate sportiste iz regiona.

MT/SS
Podeli
Foto: StarSport/Srđan Stevanović
Foto: StarSport/Srđan Stevanović

Upravo u tim gradu poslednjih meseci živi i radi Nikola Ninković, bivši fudbaler Partizana, ali i italijanskih klubova Empolija, Kjeva i Askolija.

Posle pečalbe u Italiji vratio se u Srbiju gde je nosio dres Proletera iz Novog Sada, da bi od ove sezone postao član Borca iz Banjaluke.

"Manja je Banjaluka. To je razlika. Sve ostalo je kao u Beogradu. Dopada mi se grad, ali samo je manji. Sve ostalo je isto", rekao je Nikola u neobaveznom razgovoru sa srpskim novinarima u Banjaluci.

Foto: StarSport/Srđan Stevanović
Foto: StarSport/Srđan Stevanović

Čukarički nokautirao Partizan – Liga šampiona predaleko od Humske!

Neizbežno je bilo pitanje o njegovom Partizanu, gde je ponikao, ali u Humskoj trenutno proživljavaju jednu od najvećih kriza u istoriji.

"Jeste neizbežno pitanje. Ne bih puno komentarisao to, jer sam više izgubio svaku želju za komentarisanjem. Sve je jasno i svaki navijač Partizana, kao i cela javnost vidi šta se dešava. Evo vidim da je bilo 1:0 protiv Čukaričkog pre par sati. Razočaran sam...", teško je pričao Nikola, ali je nastavio:

"Jako mi je žao svog Partizana, ali uvek sam pričao i dok sam igrao tamo i kada sam otišao, igrači i uprava će se menjati, a Partizan će zauvek ostati Partizan. Izaći će klub iz ove teške situacije, nadam se da će to biti što pre. Kad bude bude, ali siguran sam da će izaći na staze stare slave. Trenutna dešavanja ne bih komentarisao, ali svaki navijač Partizana zna šta se dešava", odgovorio je Ninković novinaru B92.net Milanu Tomiću.

Nikola spada među poznatije likove u Banjaluci, ali ništa nije uporedivo sa dolaskom Novaka Đokovića.

"Novak je svetska zvezda, ne može to da se poredi ni sa čim. Bavim se fudbalom, ali utisak videti Mesija ili Ronalda ne bi bio takav kao kada vidiš Novaka Đokovića. Od svih ljudi i sportista na svetu koje bih voleo da upoznam ili popričam sa njim, to bio bio on", rekao je Nikola Ninković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.