Zvezdaši se žale – da li je Crvena zvezda oštećena za dva penala?

Navijači Crvene zvezde na društvenim mrežama smatraju da je klub oštećen za dva penala protiv Partizana u 172. "večitom" derbiju.

Izvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvena zvezda i Partizan odigrali su 2:2 u subotu na stadionu "Rajko Mitić", a utakmicu je obeležio veliki broj promašaja ekipe Vladana Milojevića.

Zvezda je uputila čak 20 udaraca ka golu, od čega šest u okvir, dok je Partizan iz dva šuta postigao dva gola i tako došao do veoma važnog boda.

Dan posle utakmice strasti se ne smiruju, čita se šta sa usana šta je arbitar Pavle Ilić pričao i očekivano izvlače se sporne situacije.

Navijači Zvezde uhvatili su se za dve, jednu iz prvog i jednu iz drugog poluvremena u kojima je sudija, prema njihovom mišljenju, trebalo da sudi jedaneasterac za klub iz Ljutice Bogdana.

U prvoj situacija, Rodić je centrirao u kazneni prostor i u trenutku kada je lopta putovala Antić je oborio Endiajea.

Levi bek Partizana je povukao za dres napadača Zvezde, ali je sudijski trojac odlučio da intenzitet nije bio dovoljno jak za belu tačku.

Drugi sporan momenat desio se u nastavku utakmice kada je Điga zapretio udarcem glavom, a golman Jovanović na spektakularan način odbranio šut štopera Zvezde.

Međutim, posle odbitka lopta se vratila do Đige koji je šutirao preko gola, ali je nakon udarca oboren od strane Markovića. Štoper Partizana je neoprezno startovao, ali za to nije kažnjen.

Posle 28. kola Superlige stanje na tabeli je nepromenjeno, Partizan ima bod prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i čeka nas uzbudljiv finiš sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 7 idi na stranu