Milojević zagrmeo: Titula je kao nameštena, a neko je potlačen – dosta više!

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević podigao je ton na konferenciji za medije i ukazao na "negativan stav prema njegovom klubu" od kako je počela polusezona.

SSIzvor: B92
Podeli
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

"Scenario je već viđen. Dva puta kad pravite istu stvar. Otkako sam došao pravi se negativna atmosfera prema nama. Već viđena ista priča od pre nekoliko godina, da je titula nameštena, da je jedan klub potlačen, da bu država ne pomaže. Pljuvanje po predsedniku, pravljenje pokreta samo da se napravi da je neko ugrožen, a neko povlašćen. Da je nama neko poklonio, dao, taj scenario je viđen. Ne znam šta će da bude na kraju. Bravo za naše navijače, moj klub. Borićemo se. Trenutno smo drugi. Ima još 40 bodova u igri. Srbija ima nešto da pruži. Srpski fudbal nije toliko loše kao što se predstavlja. Hajmo da gledamo pozitivne stvari. Čestitao bih mojim igračima na igri, borbi, zalaganju. Navijačima kapa dole", rekao je Milojević.

Potom je usledilo pitanje na koga je ljut?

"Nisam ni na koga ljut. Od početka prvenstva stalno je neko osporavanje. Ja kao trener neću da dozvolim, odnosno, da kažem svoje mišljenje. Kada neko ima, sve je pošteno, kad neko drugi... Vodi se neka kampanja da mi šta god da uradimo nije pošteno. Ja to više neću da dozvolim", rekao je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 6 idi na stranu