Navijači Dinama ogorčeni: Nećemo partizanovca u skupštini kluba

Navijači Dinamo Zagreba ogorčeni su na upravu kluba zbog jednog člana skupštine.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Radi se o izvesnom Denisu Orošiju iz Karlovaca za koga pristalice kluba iz prestonice Hrvatske smatraju da je navijač Partizana. A kao razlog je taj što mu je otac bio vojno lice.

Zbog toga je usledila oštra reakcija najvatrenijih pristalica Dinama.

"Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om, Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti grobari u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za "crno-bele"? Istovremeno se odričete legendi kluba kao što su Čerček i Deverić, te svojih vernih saradnika, časnih ljudi kao što su gospodin Gašparović i Naglić, te izvrsnih privrednika u vidu gospodina Kamenskog", stoji u saopštenju "Zona Dinamo" predsedniku kluba Mirku Barišiću i dodaje se:

"Gospodine Mirko, vreme za častan uzmak ubrzano otkucava. Nemojte da dopustite da nečastan poraz obeleži kraj Vaše predsedničke karijere u GNK Dinamo .Prepustite klub mlađim, energičnijim snagama koje imaju rešenja za nagomilane probleme kluba.I nemojte nam dovoditi grobare u skupštinu jer to Vam nikad nećemo oprostiti".

Dinamu sledi okršaj sa PAOK u osmini finala Lige konferencija, prvam utakmica se igra u Zagrebu, dok je revanš u Solunu sedam dana kasnije.

Dobro je poznato da su navijači Partizana u bratskim odnosima sa pristalicama kluba iz Soluna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu