Čeferin: Radujem se što će naredni Kongres UEFA biti održan u Beogradu

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin doputovao je u u još jednu posetu Fudbalskom savezu Srbije.

A.S.Izvor: B92
Podeli
Foto: FSS
Foto: FSS

Iskoristio priliku da istakne koliko je za ceo region važno što će se naredni sastanak najvišeg tela UEFA održati upravo u Beogradu.

"Uvek se osećam lepo u vašem gradu i mnogo se radujem što će naredni Kongres UEFA biti održan u prestonici Srbije. Kako ja to volim da kažem, na našim prostorima”, rekao je predsednik UEFA.

Njega je dočekala delegacija FS Srbije na čelu sa predsednikom Draganom Džajićem, potpredsednikom Branislavom Nedimovićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem.

"Gostoprimstvo srpskog saveza i srpskog naroda nikada nisu bili upitni. Već sada sam siguran da će organizacija Kongresa UEFA biti na najvišem mogućem nivou. Svaki put kada dođem u Beograd uverim se da su kapaciteti sve veći i veći. Za delegate je mnogo važno što je hotel povezan sa centrom u kome će se održati Kongres i to znatno olakšava kompletan proces logistike i organizacije događaja”, zaključio je Čeferin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu