Nevil ljut na Matića: Najveća izdaja

Nemanja Matić je protekle nedelje dao interesantan intervju u kojem je govorio o Mančester junajtedu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

* Savet Matića mlađem sebi: Nemoj da ideš u Zvezdu i Partizan

Matić je u pet sezona na Old Trafordu, od 2017. do 2022, odigrao 189 utakmica, a sada je član Rena.

U tom intervju, Nemanja je rekao kako su standardi u Junajtedu daleko niži nego u nekim prethodnjim klubovima za koje je igrao, poput Čelsija.

Otkrio je kako su Pol Pogba, Džejdon Sančo i još neki igrači često kasnili na treninge, te da je od internih kazni koje su plaćali za to sakupljeno 75.000 funti.

Ono što se Nevilu nije dopalo je to što je Matić prekršio pravilo da se ne otkrivaju poverljive stvari iz svlačionice.

"Bio sam prilično mekan prema igračima Junajteda u proteklih 12 meseci jer sam se koncentrisao na trule stvari u vezi sa vlasništvom, postoje problemi u klubu da bi igrači tek tako uspeli sa svim što ih okružuje. Mnogo toga nije u redu u klubu i nadajmo se da će novi vlasnici to srediti. Ali to što sam čuo od Matića o kašnjenju me je razbesnelo. Najveća izdaja koju možete da imate u svlačionici je kada igrači ili njihovi predstavnici izađu u medije da potkopaju menadžera i druge igrače iz te iste svlačionice. Iskreno, to je neoprostivo", kaže Nevil.

Bivši kapiten Junajteda je nastavio u sličnom stilu.

"Kada sam čuo ove priče, pomislio sam,'evo ih opet, pokušaće da miniraju još jednog menadžera da dobije otkaz, 'još jedna grupa igrača je promašena', tačno znate da se to dešava i da se to namešta. Pomislio sam, 'prestanite da kukate, začepite usta, radite maksimalno naporno i dan kasnije, ponovite sve to', to je sve. Imam simpatije prema njima sada i tome kako je u klubu, nastavljaju se loši transferi, negativnosti, nedostatak sportskog sektora. Dao sam im prilično popusta, ali nemam simpatija uopšte ako neko od njih otkriva priče medijima ili ako kasne", poručio je Nevil.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu